BlackJack: Κανόνες και πως παίζεται

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,137
26,154
113
52
Infobeto Town
www.infobeto.com
Μπλακτζάκ



Ο στόχος στο Μπλακτζάκ είναι να συγκεντρώσετε φύλλα συνολικής αξίας όσο το δυνατό πλησιέστερης του 21, χωρίς όμως να το υπερβαίνουν. Η αξία ενός χεριού είναι το σύνολο των πόντων κάθε φύλλου στο χέρι. Η αξία των φύλλων είναι η εξής:

• Τα φύλλα από το 2 έως το 10 έχουν αξία ίση με τον αριθμό τους.

• Οι φιγούρες (Βαλέδες, Ντάμες και Ρήγες) έχουν αξία 10 πόντων.

• Ο Άσος μετρά για 1 ή 11, ανάλογα με το πλεονέκτημα που παρέχει στον παίκτη. Μετρά για 11 εκτός από την περίπτωση στην οποία προσδίδει στο χέρι αξία μεγαλύτερη του 21 ("καίγεται το χέρι"), οπότε και μετρά για 1.

• Μαλακό χέρι: χέρι το οποίο περιέχει Άσο που μπορεί να μετρήσει για 11 χωρίς το σύνολο να υπερβαίνει το 21. Π.χ.: Ο συνδυασμός Άσος-6 είναι μαλακό χέρι 17.

• Σκληρό χέρι: χέρι το οποίο περιέχει Άσο που μπορεί να μετρήσει μόνο για 1 επειδή εάν μετρήσει για 11 το χέρι υπερβαίνει το 21. Π.χ.: Ο συνδυασμός Άσος-6-10 είναι σκληρό χέρι 17.

Εάν προκύψει ισοπαλία μεταξύ του παίκτη και του "σπιτιού", τότε έχουμε push ("σπρώξιμο", δηλαδή ισοπαλία) και δεν κερδίζει κανένας. Ο συνδυασμός Άσος και 10 (Μπλακτζάκ) στα δύο πρώτα φύλλα που μοιράζονται αποτελεί αυτόματη νίκη για τον παίκτη με κέρδος 1,5 προς 1, εκτός εάν ισοφαρίσει το "σπίτι".

Λεπτομέρειες παιχνιδιού:

• Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μόνο σε έκδοση "πραγματικών χρημάτων".

• Το ελάχιστο στοίχημα είναι $1 και το μέγιστο $200. Το μέγιστο στοίχημα ισχύει για το αρχικό ποντάρισμα του παιχνιδιού.

• Χρησιμοποιούνται οχτώ τράπουλες με 52 φύλλα η καθεμία.

• Τα φύλλα ανακατεύονται αφού χρησιμοποιηθεί το 10% των φύλλων στις τράπουλες.

• Ο μπανκαδόρος ανοίγει φύλλο στο μαλακό χέρι 17.

• Επιτρέπονται το πολύ τρία μοιράσματα στα δύο.

• Ο αριθμός των φύλλων που μοιράζονται στον ντίλερ ή τον παίκτη περιορίζεται μόνο από την επιλογή του παίκτη ή του ντίλερ (κάνοντας κλικ στο "Μένω") ή από την περίπτωση που ο παίκτης ή ο μπανκαδόρος καεί.

Εάν το ανοιχτό φύλλο του μπανκαδόρου είναι 10, Βαλές, Ντάμα ή Ρήγας, τότε είναι πιθανό να έχει Μπλακτζάκ. Στην προκειμένη περίπτωση το χέρι του παίκτη χάνει, εκτός εάν έχει και ο ίδιος Μπλακτζάκ. Ο ντίλερ θα ελέγξει εάν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να έχει Μπλακτζάκ και θα εισπράξει αμέσως το χαμένο στοίχημα αν και ο ίδιος ντίλερ έχει Μπλακτζάκ.
 
Πως να παίξετε



• Ανοίξτε ένα τραπέζι Μπλακτζάκ επιλέγοντας το κουμπί Μπλακτζάκ στο χώρο υποδοχής του Πόκερ ή επιλέγοντας το κουμπί Μπλακτζάκ σε οποιοδήποτε από τα τραπέζια του πόκερ.

• Οι μάρκες σας τοποθετούνται σε στοίβες ποσών αξίας $1, $5, $25 και $100 στη δεξιά πλευρά του παραθύρου του παιχνιδιού.

• Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε σε ένα συγκεκριμένο χέρι κάνοντας κλικ στη μάρκα του αντίστοιχου ποσού. Ομοίως, μπορείτε να μειώσετε το ποσό που στοιχηματίζετε κάνοντας κλικ στη στοίβα "Στοίχημα".

• Μόλις τοποθετηθεί το στοίχημα, κάντε κλικ στο κουμπί "Μοίρασμα". Το κουμπί "Μοίρασμα" θα ενεργοποιηθεί μόνο εάν έχετε στοιχηματίσει ποσό ίσο ή μεγαλύτερο από το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος.

• Ο ντίλερ μοιράζει δύο ανοιχτά φύλλα σε εσάς και δύο στον εαυτό του. Ανοίγει το πρώτο και κρατά κλειστό το δεύτερο.

• Ανάλογα με την αξία των φύλλων σας (του παίκτη γενικότερα), μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακολούθων: "Χτύπημα", "Μένω", "Διπλά" "Μοίρασμα στα δύο" ή "Παραιτούμαι". Οι συγκεκριμένες επιλογές αποφασίζονται από τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

• Ο ντίλερ ελέγχει εάν έχει γίνει Μπλακτζάκ πριν τραβήξετε το τρίτο φύλλο σας.

• Η επιλογή "Ασφάλιση" προσφέρεται στον παίκτη σε περίπτωση που το πρώτο φύλλο του ντίλερ είναι Άσος.

• Μόλις εσείς/ο ντίλερ μείνετε/ μείνει ή καείτε/ καεί, τα αποτελέσματα εμφανίζονται ακριβώς πάνω από το κουμπί "Μοίρασμα".

• Για να συνεχίσετε το παιχνίδι με το ίδιο ποντάρισμα, κάντε κλικ στο "Επανάληψη στοιχήματος".

• Για να μηδενίσετε το παιχνίδι και να τοποθετήσετε νέο στοίχημα, κάντε κλικ στο "Καθαρισμός".

• Για να τοποθετήσετε νέο στοίχημα, κάντε κλικ στη μάρκα του επιθυμητού ποσού.

• Το τρέχον υπόλοιπο του λογαριασμού σας εμφανίζεται κάτω δεξιά.

• Κάντε κλικ στο "Επαναγορά" για να μεταφέρετε ολόκληρο ή μερικό ποσό. Επιλέξτε το κατάλληλο κουμπί επιλογής και εισάγετε το επιθυμητό ποσό.

• Κάντε κλικ στο "Κανόνες" για να δείτε τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

• Κάντε κλικ στο "Αρχεία παιχνιδιών" για να δείτε τα αρχεία καταγραφής των προηγούμενων παιχνιδιών που παίξατε.

• Κάντε κλικ στο "Έξοδος από το παιχνίδι" για να σταματήσετε το παιχνίδι.

Επιλογές Παιχνιδιού

Μένω

Κάντε κλικ στο "Μένω" για να διατηρήσετε το χέρι σας στην τρέχουσα αξία του. Εάν είστε ικανοποιημένος με το χέρι σας, μπορείτε να επιλέξετε "Μένω" οποιαδήποτε στιγμή. Κάντε κλικ στο "Μένω" και αφού ο ντίλερ ολοκληρώσει το χέρι του, γίνεται η σύγκριση των χεριών.

Χτύπημα

Για να μοιραστεί και άλλο φύλλο, κάντε κλικ στο "Χτύπημα". Μπορείτε να συνεχίσετε το μοίρασμα φύλλων στο χέρι σας μέχρι να πείτε "Μένω" ή να καείτε.

Διπλά και φύλλο

Αφού σας μοιραστούν τα δύο πρώτα φύλλα σας (οποιασδήποτε αξίας), θα εμφανιστεί η επιλογή "Διπλά και φύλλο". Μόλις διαλέξετε τη συγκεκριμένη επιλογή, το ποσό του στοιχήματος διπλασιάζεται αυτόματα και σας μοιράζεται ακόμα ένα φύλλο. Μετά από το φύλλο αυτό, το χέρι "μένει" αυτόματα.

Το "Διπλά και φύλλο" παρέχεται ως επιλογή μετά από το μοίρασμα στα δύο. Ωστόσο, εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για το συμπληρωματικό ποντάρισμα, δε θα σας προσφερθεί η επιλογή "Διπλά και φύλλο".

Σε περίπτωση που χάσετε το στοίχημα, στερείστε ολόκληρο το ποσό του στοιχήματος, δηλαδή το αρχικό ποντάρισμα και το συμπληρωματικό που τοποθετήθηκε για την επιλογή "Διπλά και φύλλο".

Μοίρασμα στα δύο

Εάν έχετε δύο φύλλα της ίδιας αξίας (π.χ. ζευγάρι από εφτάρια, δεκάρια, κτλ., ή Ρήγα και Βαλέ κ.ο.κ.), μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Μοίρασμα στα δύο" για να χωρίσετε τα φύλλα σε δύο χέρια. Η επιλογή αυτή είναι επίσης διαθέσιμη στην περίπτωση που σας έχει μοιραστεί ζευγάρι από Άσους στα δύο πρώτα φύλλα σας. Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή, τοποθετείται αυτόματα συμπληρωματικό στοίχημα, ίσο με το αρχικό σας.

Εάν το χέρι σας πληροί μεν τις προϋποθέσεις για μοίρασμα στα δύο, αλλά το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για το συμπληρωματικό ποντάρισμα, τότε δε θα σας προσφερθεί η επιλογή του μοιράσματος στα δύο.

Σε κάθε χέρι μπορείτε να ανοίξετε όσα φύλλα επιθυμείτε, με εξαίρεση το μοίρασμα στα δύο με Άσους. Εάν μοιραστούν στα δύο οι Άσοι, τότε μοιράζεται σε κάθε Άσο μονάχα ένα φύλλο. Εάν μοιραστεί δεκάρι σε έναν από τους Άσους, τότε το χέρι μετρά για 21 και όχι για Μπλακτζάκ.

Πώς παίζεται η επιλογή "Μοίρασμα στα δύο"

1. Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή "Μοίρασμα στα δύο" τα φύλλα χωρίζονται σε δύο χέρια και μοιράζεται ακόμα ένα φύλλο σε κάθε ένα από τα δύο χέρια. Ένα βέλος που εστιάζει σε ένα χέρι δηλώνει ότι αυτό το χέρι είναι ενεργοποιημένο.

2. Κάντε κλικ στο Χτύπημα/Μένω ή σε άλλη προτεινόμενη επιλογή ανάλογα με το χέρι σας.

3. Μόλις αποφασιστεί το πρώτο χέρι, το βέλος μετακινείται στο δεύτερο χέρι.
Κάντε κλικ στο Χτύπημα/Μένω ή σε άλλη προτεινόμενη επιλογή ανάλογα με το χέρι σας.

Ασφάλιση

Η Ασφάλιση σας παρέχει τη δυνατότητα να προστατέψετε το παιχνίδι σας εάν πιστεύετε ότι ο ντίλερ έχει Μπλακτζάκ. Εάν το πρώτο φύλλο (ανοιχτό φύλλο) του ντίλερ είναι Άσος, τότε μπορείτε να επιλέξετε να ασφαλίσετε το χέρι σας από το Μπλακτζάκ του ντίλερ κάνοντας κλικ στο "Ασφάλιση". Η Ασφάλιση κοστίζει 50% επί του ποσού του στοιχήματος και αποτελεί επιπρόσθετη επιβάρυνση στο αρχικό σας στοίχημα. Μόλις επιλέξετε την Ασφάλιση, τότε τοποθετείται αυτόματα το επιπρόσθετο ποντάρισμα.

Εάν ο ντίλερ έχει Μπλακτζάκ, τότε το ποντάρισμα της Ασφάλισης πληρώνεται με 2 προς 1 και θα χάσετε το αρχικό ποντάρισμα. Σε περίπτωση που ο ντίλερ δεν έχει Μπλακτζάκ, τότε χάνετε το ασφαλισμένο στοίχημα και το παιχνίδι συνεχίζεται για το αρχικό ποσό του στοιχήματος. Εάν κάνει Μπλακτζάκ ο παίκτης, τότε δεν του παρέχεται Ασφάλιση.

Εάν το χέρι σας πληροί μεν τις προϋποθέσεις για Ασφάλιση, αλλά το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για το συμπληρωματικό ποντάρισμα, τότε δε θα σας προσφερθεί η επιλογή Ασφάλισης.

Παραιτούμαι

Όταν ανακοινωθούν οι συνολικοί σας πόντοι, μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε το παιχνίδι με το χέρι που έχετε για το συγκεκριμένο γύρο και να παραιτηθείτε με το μισό μονάχα του ποσού που έχετε ποντάρει. Έχετε δικαίωμα να επιλέξετε παραίτηση μονάχα για τα δύο πρώτα φύλλα σας. Η απόφαση αυτή πρέπει να ληφθεί πριν υποδείξετε εάν επιθυμείτε τα διπλά και φύλλο, να μοιράσετε τα ζευγάρια στα δύο, να μείνετε ή/και να χτυπήσετε. Η επιλογή παραίτησης δεν προσφέρεται εάν ο ντίλερ έχει Μπλακτζάκ.

Κάντε κλικ στο "Παραιτούμαι" για να παραιτηθείτε από το παιχνίδι. Η παραίτηση επιτρέπεται και χάνεται το μισό στοίχημα αφού ελέγξει ο ντίλερ εάν έχει Μπλακτζάκ (21 με δύο φύλλα). Εάν το δεύτερο φύλλο του ντίλερ δε δίνει Μπλακτζάκ, τότε σας επιστρέφεται το μισό ποσό του στοιχήματός σας. Το παιχνίδι ολοκληρώνεται αφού ελέγξει ο ντίλερ εάν έχει γίνει Μπλακτζάκ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Είδος Νίκης: Μπλακτζάκ
Περιγραφή: Το Μπλακτζάκ, ή φυσικό 21, συγκεντρώνει συνολικά 21 πόντους στα δύο πρώτα φύλλα. Το Μπλακτζάκ είναι επομένως ένας Άσος και οποιοδήποτε δεκάρι, με την επιπρόσθετη προϋπόθεση ότι πρέπει και τα δύο φύλλα να είναι τα πρώτα σας. Για παράδειγμα, άν μοιράσετε στα δύο ένα ζευγάρι Άσων και μετά ανοίξετε ένα δεκάρι στον έναν από τους δύο Άσους, τότε δεν έχετε κάνει Μπλακτζάκ αλλά έχετε 21 πόντους. Το Μπλακτζάκ ενός παίκτη νικά πάντα τους συνολικούς πόντους του ντίλερ, συμπεριλαμβανομένου και του κλασικού 21, εκτός αν και ο ντίλερ έχει και ο ίδιος Μπλακτζάκ.
Κέρδος: 1,5 προς 1

Είδος Νίκης: Κανονική νίκη
Περιγραφή: Οι συνολικοί πόντοι ενός παίκτη είναι περισσότεροι από τους πόντους του ντίλερ αλλά λιγότεροι ή ίσοι του 21.
Κέρδος: 1 προς 1

Είδος Νίκης: Push (Σπρώξιμο)
Περιγραφή: Τα χέρια του παίκτη και του ντίλερ συγκεντρώνουν συνολικά τους ίδιους πόντους.
Κέρδος: Ισοπαλία

Είδος Νίκης: Ασφάλιση
Περιγραφή: Παρέχεται για τον Άσο του ντίλερ προκειμένου να ασφαλίσει το χέρι του παίκτη έναντι του Μπλακτζάκ του ντίλερ. Κοστίζει 50% του ποσού του πονταρίσματος ως επιπρόσθετη επιβάρυνση στο αρχικό στοίχημα που τοποθετεί ο παίκτης.
Κέρδος: a) Εάν ο ντίλερ κάνει Μπλακτζάκ, το ποσό της ασφάλισης πληρώνεται 2 προς 1. Ο παίκτης χάνει το αρχικό στοίχημα.
b) Εάν ο ντίλερ δεν κάνει Μπλακτζάκ, τότε ο παίκτης χάνει το ασφαλισμένο ποντάρισμα και το παιχνίδι συνεχίζεται για το αρχικό ποσό του στοιχήματος.

Είδος Νίκης: Παραιτούμαι
Περιγραφή: Επιτρέπεται μόνο για τα δύο πρώτα φύλλα. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να διακόψει το παιχνίδι του χεριού του για το συγκεκριμένο γύρο και να παραιτηθεί.
Κέρδος: Εάν το δεύτερο φύλλο του ντίλερ δε δίνει Μπλακτζάκ, τότε επιστρέφεται στον παίκτη το μισό ποσό του στοιχήματός του.
 
Απ: BlackJack: Κανόνες και πως παίζεται

Στρατηγικές του Μπλάκτζακ

Το Μπλάκτζακ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του καζίνο, καθώς μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό να παίξεις ή απλά να παρακολουθήσεις Αν είστε τυχεροί τότε μπορείτε να κερδίσετε μερικά φανταστικά ποσά χρημάτων. Πάρα πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν καταλήξει σε Μπλάκτζακ στρατηγικές που μπορεί να σας εγγυηθούνε νίκες και σίγουρα χρήματα. Ωστόσο, δεν είναι αλήθεια καθώς το παιχνίδι του Μπλάκτζακ εξαρτάται εξίσου από τύχη και ικανότητα.
Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε και μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το παιχνίδι.


Συμβουλές για Blackjack

Αν ψάχνετε τρόπους για να κερδίσετε στο Μπλάκτζακ το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο να παίξετε το παιχνίδι σωστά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει τους κανόνες και τις στρατηγικές των στοιχημάτων μπλακτζακ, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε όταν παίξετε για πραγματικά χρήματα. Στα online casino προσφέρουνε live Μπλάκτζακ με ζωντανούς ντίλερ ενώ έχουνε και αναλυτικές πληροφορίες για τους κανόνες.
Ο σκοπός του blackjack είναι να αποκτήσετε χαρτιά τα οποία αθροιστικά βρίσκονται πιο κοντά στο 21 από αυτά του κρουπιέρη, αλλά χωρίς να ξεπερνάνε το 21.
Όταν προσθέτουμε τους συνολικούς πόντους, οι ‘’face cards’’ (Jacks, Queens and Kings) έχουν αξία 10. Οι Άσσοι έχουν αξία 1 ή 11, οτιδήποτε είναι προτιμότερο. Η αξία όλων των άλλων χαρτιών καθορίζεται από τον αριθμό τους.
Αν ένας παίκτης κερδίσει ένα χέρι τότε θα παραλάβει 1:1 στα χρήματά του, και επιπλέον θα του επιστραφεί το αρχικό του ποντάρισμα.
Αν σε κάποιον παίκτη μοιραστεί ένας Άσσος και ένα χαρτί αξίας 10 ("Blackjack") σαν πρώτα 2 φύλλα, ο παίκτης αυτόματα κερδίζει με μια αναλογία επιστροφής του 3:2, εκτός αν το καζίνο φέρει ισοπαλία με δικό του "blackjack". Και στις δυο περιπτώσεις οι παίκτες θα έχουν το αρχικό τους ποντάρισμα πίσω. Αν ένας παίκτης χάσει, τότε οποιοδήποτε αρχικό ποντάρισμα χάνεται. Αν ο παίκτης και το καζίνο έρθουν ισοπαλία, τότε το αρχικό ποντάρισμα του παίκτη επιστρέφεται.
Υπάρχουν πολλές στρατηγικές για Μπλάκτζακ πίνακες στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση να σας βοηθήσουνε να κάνετε τις καλύτερες αποφάσεις, ανάλογα με τις κάρτες που εσείς ή ο dealer έχει να αντιμετωπίσει. Κατά την πρώτη φάση μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο, αλλά για να καταλάβετε, πολλοί βρίσκουν ότι αυτά τα διαγράμματα είναι χρήσιμα στη στιγμή που αρχίζουν το παιχνίδι. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτά δεν έρχονται με εγγυήσεις γι 'αυτό εξακολουθεί να είναι η δική σας ευθύνη και να στοιχηματίζετε τη δικιά σας λογική. Tα τραπέζια που θα βρείτε στο διαδίκτυο είναι λίγο πολύ σαν αυτό που έχουμε από κάτω.

blackjack%20table.jpg


S = Stand
H = Hit
Dh = Double (if not allowed, then hit)
Ds = Double (if not allowed, then stand)
SP = Split
SU = Surrender (if not allowed, then hit except stand on 16v10 if not first two cards.)


Ίσως μια από τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές του Μπλάκτζακ είναι τα μικρά στοιχήματα. Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο βαρετό σε πρώτη φάση από τη στιγμή που είναι απίθανο να κερδίσετε μεγάλο ποσό κάθε φορά, αλλά μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό σε μακροπρόθεσμη βάση. Επιλέγοντας το σε πιο ευνοϊκές πιθανότητες ελπίζεται ότι θα κερδίσετε πιο συχνά και τελικά θα βγείτε έχοντας πραγματοποιήσει το κέρδος. Θα πρέπει ως εκ τούτου να παίξετε αφού σκεφτείτε καλά και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παρασυρθεί με το παιχνίδι γιατί θα υπάρχει κίνδυνος για δαπανηρά λάθη.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: venoss

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...