Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Μιλησα με εναν ...στο τελεγκραμ.... ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα υπαρχει limit η φραγη στον λογαριασμο Ο λογος ειναι γνωστος. Οποτε ...ποιος ο λογος να δωσω τοσα για κατι που θα εχει περιορισμενη διαρκεια...Απορω γιατι θελει τοσα πολλα λεφτα . ενω ενας αλλος ηθελε μονο 20% απο τα κερδη...
Τι να πω. Εγω δεν θα εμπαινα σε τετοια μονοπατια .
Μιλησα με εναν ...στο τελεγκραμ.... ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα υπαρχει limit η φραγη στον λογαριασμο Ο λογος ειναι γνωστος. Οποτε ...ποιος ο λογος να δωσω τοσα για κατι που θα εχει περιορισμενη διαρκεια...Απορω γιατι θελει τοσα πολλα λεφτα . ενω ενας αλλος ηθελε μονο 20% απο τα κερδη...
Τι να πω. Εγω δεν θα εμπαινα σε τετοια μονοπατια .
Φίλε μετά από λίγες μέρες τρώνε limit τα ακκ και κουμπωνω άλλο ακκ μετά ξέρω την διαδικασία την έκανα.....απλά άμα μπορείς να με φέρεις σε επαφή με κάποιον από αυτούς να μιλήσω εγώ μαζί τους θα το εκτιμούσα
Άμα χάνεις από ένα χωριό που δεν υπάρχει καν στον γεωγραφικό χάρτη που λέγεται Πάρις (εγώ η μόνη Πάρις που ξέρω είναι η Πάρις Χίλτον) να το κλείσουμε το μαγαζί
Με το παλτό που έχει στο τέρμα η Μάντσεστα περιμένει να στρώσει με τόσες κατάρες που έχει φάει δεν στρώνει αφήστε που έπαιζε με τον Ολυμπιακό.....Αγγλίας
Μετά από 26 χρόνια πρωταθλήτρια η McLaren τελευταία φορά που ήταν πρωταθλήτρια ήταν το 1998 τότε επί κυβέρνηση Σιμήτη. Προφητικό το τωρινό πρωτάθλημα. Ερχόμαστε
Βασικά πέρα από την πλάκα τώρα, έχει αλλάξει προς το καλύτερο ο Παναθηναικος και πιστευω ότι θα είναι στην διεκδίκηση μέχρι τέλους. Το υλικό το είχε από την αρχή της σεζόν απλά κάτι δεν πήγαινε καλά μέχρι που άλλαξε ο προπονητής. Θα δούμε
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.