Bot value betting

Sabat...bet365

New Member
22 Απρ 2022
11
2
3
Γεια σας θέλω να βρω κάποιον που να έχει ένα bot για bet365 για να συνεργαστώ μαζί του...εάν υπάρχει κάποιος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου....

Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα.... βοτακια που κανουν value bet,... Κοστος: 1200 δολαρια και 20% απο τα κερδη !!!!!!
Τα συμπερασματα δικα σας!

Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα.... βοτακια που κανουν value bet,... Κοστος: 1200 δολαρια και 20% απο τα κερδη !!!!!!
Τα συμπερασματα δικα σας!
Ξέρω ότι πάνε τοσο είχα μποτακι .....μπορείτε να μου πείτε που να ψάξω,?

Μιλησα με εναν ...στο τελεγκραμ.... ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα υπαρχει limit η φραγη στον λογαριασμο Ο λογος ειναι γνωστος. Οποτε ...ποιος ο λογος να δωσω τοσα για κατι που θα εχει περιορισμενη διαρκεια...Απορω γιατι θελει τοσα πολλα λεφτα . ενω ενας αλλος ηθελε μονο 20% απο τα κερδη...
Τι να πω. Εγω δεν θα εμπαινα σε τετοια μονοπατια .

Μιλησα με εναν ...στο τελεγκραμ.... ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα υπαρχει limit η φραγη στον λογαριασμο Ο λογος ειναι γνωστος. Οποτε ...ποιος ο λογος να δωσω τοσα για κατι που θα εχει περιορισμενη διαρκεια...Απορω γιατι θελει τοσα πολλα λεφτα . ενω ενας αλλος ηθελε μονο 20% απο τα κερδη...
Τι να πω. Εγω δεν θα εμπαινα σε τετοια μονοπατια .
Φίλε μετά από λίγες μέρες τρώνε limit τα ακκ και κουμπωνω άλλο ακκ μετά ξέρω την διαδικασία την έκανα.....απλά άμα μπορείς να με φέρεις σε επαφή με κάποιον από αυτούς να μιλήσω εγώ μαζί τους θα το εκτιμούσα

Προγνωστικά

• 17:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Athens Kallithea FC - Λεβαδειακός
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Premier League
  • 21:30
    Novasports Start
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μόντσα - Ουντινέζε
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Χετάφε - Εσπανιόλ
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νορθάμπτον - Πιτέρμπορο
    Novasports Premier League
    • Γουέστ Χαμ - Γουλβς
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Αρούκα
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • ΠΑΟΚ - Προμηθέας
  • Αύριο 10-12-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 02:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Τορόντο Ράπτορς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
    • Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις από άλλα αθλήματα σήμερα
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Balaton Forum Bot:
    Ο χρήστης Balaton ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κατι δικα μου για καταγραφη" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    Της ανατροπής το κάγκελο με τον γαύρο της Τουρκίας, καλά να πάθουν
  • Ertzan Ertzan:
    Άμα χάνεις από ένα χωριό που δεν υπάρχει καν στον γεωγραφικό χάρτη που λέγεται Πάρις (εγώ η μόνη Πάρις που ξέρω είναι η Πάρις Χίλτον) να το κλείσουμε το μαγαζί :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Κατσε μπορει να γυρισει...εχουν βγει οι παιχτες του Ολυμπιακού στο γηπεδο για να σουταρουν μερικες βολες ακομα
  • Ertzan Ertzan:
    προσπαθήσαμε να σπάσουμε το ρεκόρ σας στην Ευρωλίγκα αλλά μάταια :fish:
  • PANATHA PANATHA:
    το ρεκορ στις κουπες δεν θα το σπασετε ποτε...γατακι...
  • Ertzan Ertzan:
    Ποτέ μην λες ποτέ
  • McLaren17 McLaren17:
    τι πραγμα αυτο με την σιτι να ξεκιναει παντα με 1-0
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#21: Κουπόνι 15η Αγωνιστικής 10-12/12/2024" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Με το παλτό που έχει στο τέρμα η Μάντσεστα περιμένει να στρώσει με τόσες κατάρες που έχει φάει δεν στρώνει αφήστε που έπαιζε με τον Ολυμπιακό.....Αγγλίας :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Το «Φάντομ» πέταξε...
  • vaf3 Chat Bot:
    vaf3 έχει φύγει από το δωμάτιο.
  • vaf3 Chat Bot:
    vaf3 έχει συνδεθεί με το δωμάτιο.
  • vaf3 Chat Bot:
    vaf3 έχει φύγει από το δωμάτιο.
  • Ertzan Ertzan:
    ωραία πράγματα στα Σέρρας
    +1
  • Ertzan Ertzan:
    Μετά από 26 χρόνια πρωταθλήτρια η McLaren τελευταία φορά που ήταν πρωταθλήτρια ήταν το 1998 τότε επί κυβέρνηση Σιμήτη. Προφητικό το τωρινό πρωτάθλημα. Ερχόμαστε :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Ωραία πράγματα και στην Κρήτη είδαμε
  • PANATHA PANATHA:
    Καρδιακους θα μας κανει η Παναθα......ποσες ευκαιριες πρεπει να χασει για να σκοραρει...
  • Ertzan Ertzan:
    εντάξει μωρέ πρωτάθλημα δεν θα πάρετε αφού τι αγχώνεστε
  • Conscious Player Conscious Player:
    Ερτζάν τα βλέπεις όλα πράσινα εκτός απτο πρωτάθλημα. Γιατί?:emb::ROFLMAO:
  • Ertzan Ertzan:
    στα αθλητικά Ελλάδα μόνο κόκκινο
  • Ertzan Ertzan:
    Έλα ρε αφού δεν το έχετε τι να πω ψέμματα?
    Βασικά πέρα από την πλάκα τώρα, έχει αλλάξει προς το καλύτερο ο Παναθηναικος και πιστευω ότι θα είναι στην διεκδίκηση μέχρι τέλους. Το υλικό το είχε από την αρχή της σεζόν απλά κάτι δεν πήγαινε καλά μέχρι που άλλαξε ο προπονητής. Θα δούμε
    Εννοείται ότι ο ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί αυτήν ήταν η άποψή μου από την αρχή της σεζόν
    Conscious Player Conscious Player: Εννοείται ότι ο ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί αυτήν ήταν η άποψή μου από την αρχή της σεζόν