BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

karatasios

New Member
21 Δεκ 2016
11
2
0
Παιδια καλησπερα, μεχρι προτινος ημουν πελατης της Bwin.gr με το username karatasios10.
Παρακατω σας ενημερωνω για το τι μου συνεβει με την παραπανω στοιχηματικη εταιρια.
Στην εταιρια εκανα την εγγραφη μου στις 18/11/2016 οντας δελεασμενος απο το μπουνους, και λογω του ονοματος που εχει.Εκανα την πρωτη μου καταθεση(100 ευρω) και πηρα το αντιστοιχο μπονους,επαιζα κανονικα μεχρι και χθες το μεσημερι (20/12/16).Οπως ξερετε για την αναληψη απατουνται καποιες προδιαγραφες.Εγω ειχα εκπληρωσει μεχρι στιγμης το 75-80% του τζιραρισματος και συνεχιζα να πονταρω προσεκτικα ουτως ωστε να μπορω να κανω την αναληψη μου το συντομοτερο δυνατον.
Χθες το απογευμα ομως κατα την προσπαθεια συνδεσης στο λογαριασμο μου λαμβανω μηνυμα φραγης λογαριασμου χωρις καμια εξηγηση.Σημερα μετα απο καμποσα email και επικοινωνια στο live chat , λαμβανω το παρακατω μειλ :


Αγαπητέ κύριε Καρατάσιο,

Σας ενημερώνουμε ότι ελήφθει η απόφαση να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός σας. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι δυνατή καμία αποπληρωμή από το λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών μας. Μπορείτε επίσης να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Βοήθεια > Νομικά θέματα > Γενικοί όροι συναλλαγών > Γενικά" ή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://help.bwin.gr/el/<wbr>general-information/legal-<wbr>matters/general-terms-and-<wbr>conditions/general

**************************

14. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Ακολουθούμε πολιτική μηδενικής ανοχής έναντι ακατάλληλων μεθόδων παιχνιδιού και δραστηριοτήτων εξαπάτησης. Αν κατά την αποκλειστική Μας άποψη, έχετε παραβιάσει τους κανόνες ή έχετε προσπαθήσει να εξαπατήσετε Εμάς και/ή τον Όμιλο ή οποιονδήποτε άλλο χρήστη οποιασδήποτε από τις Υπηρεσίες με οποιονδήποτε τρόπο, περιλαμβανομένων ενδεικτικά, της μεθοδευμένης εκμετάλλευσης των παιχνιδιών ή της απάτη όσον αφορά στις πληρωμές ή της μεθοδευμένης εκμετάλλευσης των υπηρεσιών πολλαπλών νομισμάτων, ή αν Σας υποπτευθούμε για δόλιες πληρωμές, περιλαμβανομένης της χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών, ή οποιασδήποτε άλλης δολίας δραστηριότητας (περιλαμβανομένων ενδεικτικά οποιασδήποτε αντιστροφής χρέωσης ή άλλης αντιστροφής πληρωμής) ή απαγορευμένης συναλλαγής (περιλαμβανομένου ενδεικτικά του ξεπλύματος χρημάτων) ή αν οι καταθέσεις Σας δεν καλύφθηκαν από την τράπεζά Σας για οποιοδήποτε λόγο, διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε και/ή να κλείσουμε το Λογαριασμό Σας και να ανακτήσουμε τα δόλια χρέη χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο είναι νομικά διαθέσιμη σε Εμάς, περιλαμβανομένων ενδεικτικά των εξής: (i) χρέωσης του Λογαριασμού Σας με το ποσό που Εσείς οφείλετε, και (ii) εντολής σε τρίτες εταιρίες είσπραξης χρεών να εισπράξουν το χρέος. Αυτό μπορεί να έχει μια επιβλαβή επίπτωση στην αξιολόγηση της πιστοληπτικής Σας ικανότητας και μπορεί να χρειαστεί να διαβιβάσουμε τα προσωπικά Σας στοιχεία (περιλαμβανομένης της ταυτότητάς Σας) στις ανάλογες υπηρεσίες. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε και να παρακρατήσουμε οποιαδήποτε κέρδη κάποιου συγκεκριμένου προσώπου ή ομάδας προσώπων και να ακυρώσουμε και να παρακρατήσουμε οποιουσδήποτε Κανονικούς Πόντους Παίκτη που έχουν κερδηθεί από οποιοδήποτε πρόσωπο ή ομάδα προσώπων σε περίπτωση που έχουμε σημαντικούς λόγους να πιστεύουμε ότι το εν λόγω πρόσωπο ή ομάδα προσώπων ενεργεί ή έχει ενεργήσει συντονισμένα με σκοπό την εξαπάτησή Μας ή την πρόκληση ζημίας σε Εμάς και/ή στον Όμιλο και/ή στις Υπηρεσίες και/ή στις Πλατφόρμες με οποιονδήποτε τρόπο.

17. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

17.1. ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΗΥ (όπως προσδιορίζεται ο συγκεκριμένος όρος στη διάταξη 8), ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ/Η ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ/Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ Ή ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ/ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΕΙ ΕΑΝ:

17.1.1. Έχετε παραβιάσει ουσιαστικά οποιαδήποτε από τις παρούσες Συμβάσεις,

17.1.2. Αντιληφθούμε ότι έχετε χρησιμοποιήσει ή έχετε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες με σκοπό την απάτη, τη σκευωρία (περιλαμβανομένων και των αντιστρόφων χρεώσεων) ή παράνομες ενέργειες ή μη αποδεκτή δραστηριότητα (περιλαμβανομένης ενδεικτικά, οποιασδήποτε μεθοδευμένης εκμετάλλευσης των υπηρεσιών πολλαπλών νομισμάτων),

17.1.3. Αν αντιληφθούμε ότι έχετε έχετε παίξει σε άλλους online δικτυακούς τόπους ή υπηρεσίες παιχνιδιών και είστε ύποπτος για απάτη, σκευωρία (περιλαμβανομένων και των αντιστρόφων χρεώσεων) ή παράνομες ενέργειες ή μη αποδεκτή δραστηριότητα,

17.1.4. Έχετε «αντιστρέψει κάποια χρέωση» ή έχετε αρνηθεί οποιαδήποτε από τις αγορές ή καταθέσεις που έχετε πραγματοποιήσει στο Λογαριασμό Σας, ή

17.1.5. Έχετε κηρυχθεί σε πτώχευση ή έχουν προκύψει παρόμοιες ασκήσεις δίωξης οπουδήποτε στον κόσμο.

******************************<wbr style="color: rgb(255, 255, 255); font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 13px;">***********

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της bwin





Να σημειωσω οτι κατι απο τα παραπανω δεν ισχυει καθως η καταθεση εγινε μεσω του λογαριασμου μου neteller. Πονταρα σε μονα στοιχηματα.

Το υπολοιπο του λογαριασμου μου ηταν μεγαλυτερο των 400 ευρω.. Τι μπορω να κανω γι αυτο; Απο ποτε εχουν οι στοιχηματικες το δικαιωμα να κρατάνε τα λεφτα μας;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Ειχες λογαριασμους και σε αλλες εταιριες ταυτοχρονα;
Αν εχεις ιστορικο στοιχηματων δειξε μας αν θελεις τι επαιξες.
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Επειτα αφου μιλησα με τον δικηγορο μου, απεστειλλα μειλ στις αρχες στις οποιες υπαγεται η εταιρια( δεν ελαβα ακομη καποια αποντηση ) και επισης ενημερωσα την bwin για τις πραξεις που εχω σκοπο να προβω με αυτο το μειλ : Παρακατω σας κοινοποιω την αποφαση μου να ανατεθει η ερευνα του λογαριασμου μου στις αδειοδοτουσες αρχες στις οποιες υπαγεται η εταιρια. Εχω επικοινωνησει ηδη με τις ΕΕΕΠ,Gaming Commission UK και την ανεξαρτητη αρχη eCOGRA και επισης θα καταθεσω αγωγη αποζημιωσης.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Lyhnus και texnokratis
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Ειχες λογαριασμους και σε αλλες εταιριες ταυτοχρονα;
Αν εχεις ιστορικο στοιχηματων δειξε μας αν θελεις τι επαιξες.

σε οσες εταιρειες θελουμε μπορουμε να εχουμε....δεν απαγορευεται.....κι επισης δεν απαγορευεται να πονταρω τον ιδιο αγωνα 1 στη μια εταιρεια και χ2 στην αλλη
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Εάν όντως σε έχει εξαπατήσει η εταιρία με το έτσι θέλω , κυνήγησε την υπόθεση κ μην τους χαριστείς. Γιατί εκεί πατάνε οι εταιρίες, ότι ο παίχτης δε θα τους κυνηγήσει για ποσά 100 κ 200 , ακόμα κ 400 ευρώ , ακόμα κ όταν έχει δίκιο.
Η εταιρία αυτή είναι αποδεδειγμένα άκρως επικίνδυνη για τους παίχτες, τουλάχιστον στην ελληνική επικράτεια κ για μένα κακώς διατηρεί ακόμα την άδεια της.
Έχω ανοίξει κ εγώ νήμα στο φόρουμ εδώ που με βάλανε όριο από το 1ο κερδοφόρο μου στοίχημα.
Έκανα κ εγώ καταγγελία σε Ε.Ε.Ε.Π. και IBAS κ αύριο θα ξαναεπικοινωνήσω τηλεφωνικά με την Ε.Ε.Ε.Π.
 
  • Like
Αντιδράσεις: karatasios
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

@grosan

Στη θεωρια μπορει να ισχυει αυτο που λες, στην πραξη ομως θελει τεραστια προσοχη. Υπαρχουν ενω σωρο κανονες στις εταιριες που μιλανε για δολια πονταρισματα, arbitrage και εγγυημενα κερδη.

Εστω οτι βαζω 100€ στην εταιρια Α και 100€ στην Β και παιρνω τα μπονους. Αρχιζω και πονταρω 1 στην Α και X2 στην Β. Αν με αντιληφθουν λες τη γλιτωσω σαν φυσιολογικος παικτης;
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

@grosan

Στη θεωρια μπορει να ισχυει αυτο που λες, στην πραξη ομως θελει τεραστια προσοχη. Υπαρχουν ενω σωρο κανονες στις εταιριες που μιλανε για δολια πονταρισματα, arbitrage και εγγυημενα κερδη.

Εστω οτι βαζω 100€ στην εταιρια Α και 100€ στην Β και παιρνω τα μπονους. Αρχιζω και πονταρω 1 στην Α και X2 στην Β. Αν με αντιληφθουν λες τη γλιτωσω σαν φυσιολογικος παικτης;

και γιατι αυτο ειναι κακο?
 
  • Like
Αντιδράσεις: karatasios
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

ο Bwin ήταν χαζοφιλοτιμος, αλλα με στραβό αν κοιμηθείς , το πρωί θα αλληθωρίζεις. E ...αφού βρέθηκε στην ίδια οικογένεια με τον Sportingbet, είπε να τον συμβουλευτεί.
-Τι να κάνω...τελευταία δεν πάω καλά...χάνω λεφτά.
- Τι να κανεις ρε αδερφέ? Θέλει και ρώτημα? Μην πληρώνεις.
-Πως ,έτσι, και με τι δικαιολογία?
- Θέλει και δικαιολογία? Βάλε εκεί έναν ορο και είσαι ok.
-Μα καλά, μπορεί να ξεσηκωθούν οι παίκτες, να με καταγγείλουν.
- Το πιο πιθανό είναι να μην το κάνουν...τουλάχιστον να μην το κάνουν μαζικά. Εγώ πάντως επιβιώνω χρονια. Τώρα αν είσαι τόσο άτυχος και γίνουν μαζικές καταγγελίες... θα σε κλείσουν σαν τον Marsbet.
 
  • Like
Αντιδράσεις: karatasios
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Παιδιά ειχα καιρο να συνδεθω στο φορουμ, η μοναδικη αρχη που επικοινωνησε μαζι μου ειναι η eCOGRA, απο τις αλλες δεν ειχα καποιο νεο(gambling commission,ΕΕΕΠ). Ιστορικο στοιχηματων δεν εχω καθως ποτε δεν πιστευα οτι μια εταιρια τοσο μεγαλη οσο αυτην θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο. Επισης το Υπολοιπο μου τελικα πιστευω πως ανερχεται σε ενα ποσο μεγαλυτερο των 500 καθως ειχα καμποσα ανοιχτα στοιχηματα. Σε ενα τουλαχιστον Κερδιζα 95 ευρω. Επισης απεστειλα εμαιλ και παλι στην bwin ενημερωντας τους για τις ενεργειες μου και οτι θα καταθεσω αγωγη αποζημιωσης και ελαβα αυτο το εμαιλ:
"Αγαπητέ κύριε Kαρατάσιο, Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας. Λάβαμε το μήνυμά σας σχετικά με την απόφασής σας για έρευνα του λογαριασμού σας, καθώς και για την αίτηση που θα υποβάλετε για αποζημίωση και το προωθήσαμε στο αρμόδιο τμήμα. Το τμήμα αυτό θα διερευνήσει το ζήτημα για λογαριασμό σας. Παρακαλούμε κάντε λίγη υπομονή έως ότου το τμήμα αυτό μας αποστείλει σχετική ενημέρωση. Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της bwin."
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

@grosan
Εστω οτι βαζω 100€ στην εταιρια Α και 100€ στην Β και παιρνω τα μπονους. Αρχιζω και πονταρω 1 στην Α και X2 στην Β. Αν με αντιληφθουν λες τη γλιτωσω σαν φυσιολογικος παικτης;
Έχει δικαίωμα η μία εταιρεία να γνωρίζει τι παίζεις στην άλλη;
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Τωρα παιδια υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να παρω πισω τα λεφτα μου?? Η ΕΕΕΠ ακομα να μου απαντησει.. Δεν μπορω να διανοηθω οτι πολυ απλα μπορουν να σου κατασχεσουν τα λεφτα.. Θα μπορουσα να δεχτω να υπαρξουν περιορισμοι ουτως ωστε να με διωξουν αλλα οχι αυτο που εγινε.
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

@account και υπολοιποι

Δε γνωριζω αν εχουν το δικαιωμα να το ξερουν αλλα σιγουρα μπορουν να το δουν αν αποφασισουν να σε ψαξουν εφοσον οι εταιριες μοιραζονται καποια δεδομενα οπως ειναι γνωστο.

Γι' αυτο ρωτησα εξ' αρχης αν ειχε και αλλου λογαριασμους μηπως βρουμε καμια ακρη για τους λογους που εκλεισαν το λογαριασμο η εστω να αρχισουμε να αποκλειουμε ενδεχομενα.

Τους τελευταιους μηνες οι διαδικασιες ασφαλειας των εταιριων εχουν αυξηθει αρκετα κατα τη γνωμη μου.
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Τωρα παιδια υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να παρω πισω τα λεφτα μου?? Η ΕΕΕΠ ακομα να μου απαντησει.. Δεν μπορω να διανοηθω οτι πολυ απλα μπορουν να σου κατασχεσουν τα λεφτα.. Θα μπορουσα να δεχτω να υπαρξουν περιορισμοι ουτως ωστε να με διωξουν αλλα οχι αυτο που εγινε.

να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με την Ε.Ε.Ε.Π. , να ρωτήσεις ποιος υπάλληλος έχει αναλάβει την υπόθεσή σου κ πίεζε. Χωρίς πίεση δε θα πετύχεις τπτ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: karatasios
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Στην ουσια δηλαδη μου κλεισανε τον λογαριασμο επειδη ειχα και λογαριασμο στην sportingbet.gr . Στην δευτερη εταιρια δεν εχω παιξει ποτε και μπορω να το αποδειξω. Αν απευθυνθω στην εεεπ θα γινει κατι ουσιαστικο? καθως στους ορους την bwin αναφερεται οτι απαγορευεται κτλ κτλ
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Στην ουσια δηλαδη μου κλεισανε τον λογαριασμο επειδη ειχα και λογαριασμο στην sportingbet.gr . Στην δευτερη εταιρια δεν εχω παιξει ποτε και μπορω να το αποδειξω. Αν απευθυνθω στην εεεπ θα γινει κατι ουσιαστικο? καθως στους ορους την bwin αναφερεται οτι απαγορευεται κτλ κτλ

με δουλευεις?τι θα πει σου κλεισανε το λογαριασμο επειδη εχεις και στην sporting?
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Δεν ειναι λογος για κλεισιμο ο λογαριασμος στην sporting. Θα μπορουσε να ειναι αν επαιζες κι εκει ταυτοχρονα και περιεργα π.χ. αντιθετα στοιχηματα.

Οι περισσοτεροι που παιζουν στη bwin εχουμε λογαριασμους και στην sportingbet κ αλλου και μαλιστα πολυπαιγμενους.

Ο λογος ειναι καποιος αλλος που μαλλον δε θα μαθουμε ποτε.
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Επικοινωνησα σημερα με την ΕΕΕΠ , εψαξε στα αρχεια τους και δεν βρηκε κατι στο ονομα μου παρολο που τους εχω στειλει 2 μειλ. Επικοινωνια ξανα την τριτη που θα βρισκεται καποια υπευθυνη εκει.
 
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Στους ορους που μου στειλανε αναφερεται το οτι δεν μπορω να εχω λογαριασμο σε αλλες εταιριες του ομιλου.

17. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

17.1. ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΗΥ (όπως προσδιορίζεται ο συγκεκριμένος όρος στη διάταξη 8), ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ/Η ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ/Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ Ή ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ/ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΕΙ ΕΑΝ:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: BWIN: Φραγή λογαριασμού με υπόλοιπο >400 ευρω

Μολις ελαβα ενα μειλ απο την bwin για αναληψη: Αγαπητέ πελάτη bwin,

Παρακαλούμε κρατήστε αυτή την απόδειξη ανάληψης για το αρχείο σας.

Τρέχουσα κατάσταση αιτήματος: ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ
Ποσό ανάληψης: EUR 100.00.
Αριθμός λογαριασμού: Karatasios10.
Ημερομηνία/Ώρα συναλλαγής: 06-JAN-2017 12:39:40 CET.
Κωδικός συναλλαγής: 14836847806117740

Σχετικά με τις διαδικασίες ανάληψης, όπως αυτές περιγράφονται στους Γενικούς Όρους Συναλλαγών μας, όλες οι αναλήψεις πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την εσωτερική ομάδα ελέγχου (ώστε να διασφαλιστεί η δίκαιη διεξαγωγή) πριν από την επεξεργασία από την ομάδα πληρωμών. Αυτός είναι ο λόγος που η τρέχουσα κατάσταση του αιτήματός σας δεν έχει λάβει ακόμη έγκριση.

Αυτός ο έλεγχος διαρκεί συνήθως έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για να δείτε την κατάσταση αναλήψεων, παρακαλούμε ελέγξτε το λογαριασμό σας.

Το παρόν αποτελεί αυτόματο e-mail του συστήματος - παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: www.bwin.gr/el/account/contact

Η ομάδα bwin

Εννοειται πως απαιτω το συνολο των χρηματων και τους ενημερωσα σχετικα.
 

Προγνωστικά

  • 19:45
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν
  • 19:45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Λιλ - Άστον Βίλα
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • European Football Show Greek Edition 2023-24
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Ρόμα - Μίλαν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αταλάντα - Λίβερπουλ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μαρσέιγ - Μπενφίκα
  • 00:05
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • European Football Show 2023 -24
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 15:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Ολυμπιακός - Ναντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Νασρ - Αλ Φάιχα
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτο - Μίλαν
  • 19:30
    Novasports 2HD
    • Νυρεμβέργη - Πάντερμπορν
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Τζένοα - Λάτσιο
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Αχλί - Αλ Χιλάλ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Παλέρμο - Πάρμα
  • 21:30
    Novasports Start
    • Τενερίφη - Λεγανές
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κάλιαρι - Γιουβέντους
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Νις - Λοριάν
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρίο Άβε - Αρούκα
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - Προμηθέας
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Περιστέρι
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3326
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια
  • Αύριο 20-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 06:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Practice 1
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 10:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint Qualifying
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 11:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 12:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:30
    Novasports 5HD
    • WTA 250 Open Metropole
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    α γι'αυτό διεκόπη λέω και εγώ τι έγινε εδώ
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
    Ertzan Ertzan: Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος