Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
ΑΦΟΥ ΚΑΛΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ ΚΡΟΙΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΝΟΩ....
Καλά ρε μη βαράτε. Προχθές που παίζανε μεταξύ τους οι Σέρβες έδειξε τη γωνιά της Ιβάνοβιτς όπου καθότανε κι ένας άγνωστος ομορφονιός που τον ανέφερε ως σύντροφο, ενώ μετά στην παρουσίαση της Γιανκοβιτς έδειξε το Βερντασκο και είπε ότι έχουνε δεσμό. Τώρα βέβαια ίσως να έγινε κάποιο λάθος,εκτός κι αν τις κουτουπωσε αμφότερες κι έχω χάσει επεισόδια.
ΑΦΟΥ ΚΑΛΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ ΚΡΟΙΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΝΟΩ....
Να κανεις τα πάντα να παίξεις με κόσμο με τον ΠΑΟΚ και να χάνεις στο 67΄ 0-3....είναι που θες να χαρεί ο κόσμος τα γκολ....κρίμα τετοια τσόντα να ειναι με άδειες κερκίδες....
Έχω μία ερώτηση προς τους admin για το νήμα που έχω στα συστήματα στοιχήματος μήπως μπορεί να μπει στα προγνωστικά ποδοσφαίρου μαζί με των άλλων μελών εδώ. Έγραψα και σχετικό σχόλιο μέσα στο νήμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.