Early bets

Tigres

Active Member
29 Μαρ 2019
173
168
43
Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να ανεβάζω εδω μόνο early bets, τα περισσότερα απο τα οποία θα είναι και sure bets ανω του 10%. Αποψη μού βεβαια είναι πως δεν χρειάζεται κάλυψη σε τέτοια σημεία αφού σε βάθος χρόνου το κέρδος είναι δεδομένο, και οι καλύψεις το μονο που κάνουν είναι να το μειώνουν. Θα ανεβάζω 10 με 15 σημεία την εβδομάδα, και θα κρατάω κανονικά ταμείο. Κάνω αρχή με ενα αυριανό ματς για τα πλέι οφ ανόδου απο τη Liga de Ascenso του Μεξικου στη μεγάλη Κατηγορία. Με 1-0 κέρδισε η Ντοραδος στο πρώτο παιχνίδι, σε ματς που ο άσος πλήρωνε μ.ο.2.00, ακριβώς το ίδιο δηλαδή με όσο πληρώνει τώρα το διπλό της. Εντελώς παράλογες οι αποδόσεις, είμαι βέβαιος πως οταν μπουν οι Ασιάτες στο παιχνίδι οι αποδόσεις στην χειρότερη περίπτωση θα έρθουν σε πλήρη ισορροπία. Ασος λοιπόν στο 3.40 με ποντάρισμα 4/10.
8d8b116046f14919dff3528d5c0bb35b.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: Blackened, animusbet και blizard
Απάντηση: Early bets

Πάμε μια βόλτα στη Λα Παζ της Βολιβίας. Αρκετά πιθανό εδώ είναι να μην χρειαστεί καν η συμβολή της Γκουαμπιρά, και η Μπολίβαρ να το βγάλει μόνη της το over 3.5, αν βοηθήσουν και οι φιλοξενούμενοι έστω με ενα γκολ πολύ δύσκολα θα σπάσει το σημείο. Σε κάθε περίπτωση το 1.97 έχει αξία και θα πέσει, για 1.70 το κοστολογω. Over 3.5 με ποντάρισμα 4/10.
4e75c39899bdd7d3530a938be1735f10.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: Blackened
Απάντηση: Early bets

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η ΑΕΛ στο τοπικό ντέρμπυ της Λεμεσού, με το ρεπορτάζ να λέει πως θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, αφου το μονο που την απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι ο τελικός κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλων δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλα φυσικα θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες του. Διαφωνώ κάθετα με το 2.20 στο no goal, θεωρώ πως το πιθανότερο είναι η ΑΕΛ να μην καταφέρει να σκοράρει. Στο 1.90 max θα το ειχα εγώ, και καπου εκει αναμένω να πεσει σε λίγες ώρες. Αρα λοιπόν no goal εδω, με ποντάρισμα παλι 4/10.
410524d4422bf017dd2657328352e88c.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Απάντηση: Early bets

Πέφτει το διπλό εδώ επειδή το ΑΠΟΕΛ καίγεται για τη νίκη που θα του δώσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα απο σήμερα. Η ΑΕΚ πάντως δεν είναι αδιάφορη αφου έχει βάσιμες ελπίδες για τη δεύτερη θέση, που (αν πάρει το ΑΠΟΕΛ το κυπελλο) εξασφαλίζει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ΑΕΚ στην έδρα της ειναι το φαβορί με όλες τις ομάδες της Κύπρου, δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα απο το ΑΠΟΕΛ. Προβλέπω πως η πτώση του διπλού είναι φούσκα και η τάση σε λίγες ώρες θα αλλάξει. Επειδή πάντως το κίνητρο του ΑΠΟΕΛ ειναι σίγουρα μεγαλύτερο παω με 2/10.
4ce2eda4f372befbe575b4853d4b3b27.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Early bets

Κάνεις λάθος σχετικά με τις καλύψεις. Πρώτον, παίζοντας τις καλύψεις μπορεί να πετύχεις αξία και στην κάλυψη σε περιπτώσεις που οι αποδόσεις κινούνται πέρα από τις σωστές τιμές πριν έρθει (και αν έρθει) η διόρθωση. Αυτό πχ συμβαίνει συχνά σε αγώνες λατινικής Αμερικής όταν δίνουν picks κάποιοι συγκεκριμένοι tipsters. Τώρα θα μου πεις, κάτσε ρε φίλε που να ξέρω εγώ τώρα ποιες ακριβώς είναι οι σωστές αποδόσεις της Wilstermann από την εξωτική Cochabamba για να κάνω την κάλυψη στην καλύτερη απόδοση. Εδώ δεν ξέρουμε καν τι χρώμα φανέλα φοράνε. Σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν μπορείς ή τέλος πάντων δεν θες να υπολογίσεις τις ακριβείς αποδόσεις τότε κάνεις την κάλυψη πριν την έναρξη του αγώνα γιατί ούτως ή άλλως υπολογίζουμε την αξία θεωρητικά με βάση τα closing odds της Pinnacle και των άλλων Ασιατών.

Όταν κάνεις την κάλυψη στο κεντρικό line τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σου δώσει το ίδιο κέρδος μακροπρόθεσμα σε σχέση με το αν το άφηνες ακάλυπτο. Πχ πάρε τον αγώνα της Bolivar. Παίζεις το οβερ στο 1.97 και κλείνει στο 1.52 στην Pinnacle. Ας πούμε πως οι αποδόσεις της Pinnacle είναι σωστές. Το 1.52 της Pinnacle σου δίνει 61,5% πιθανότητα οπότε με 1.97 έχεις 21% αξία. Αν κάνεις την κάλυψη στο under 3.5 που δεν είναι το κεντρικό line με 2.5 απόδοση που το έχει η bet365 τότε έχεις 18% κέρδος στο αρχικό ποντάρισμα σου. Στην ουσία δηλαδή για κάθε 100 ευρω κερδίζεις 3 ευρω λιγότερα αν κάνεις την κάλυψη σε σχέση με το να το αφήσεις να τρέξει ακάλυπτο. Αν κάνεις όμως τη κάλυψη στο under 4 παίζοντας το 2.07 της Bet365 τότε βγάζεις ένα θετικό middle 1.83% στο αρχικό ποντάρισμα. Σε παιχνίδια με κεντρικό line ολόκληρο αριθμό (2, 3, 4 κοκ) γκολ η πιθανότητα να κάτσει ακριβώς στον αριθμό αυτό είναι κάπου 23-25%. Οπότε εσύ έχεις 23% να βγεί το middle (να μπούνε ακριβώς 4 goal) δίνοντας σου κέρδος 97% και 77% να πάρεις το 1,83%. Αυτό μακροπρόθεσμα είναι 23.7% κέρδος. Στην ουσία δηλαδή κάνοντας την κάλυψη παίρνεις πιο πολλά από το να το αφήσεις ακάλυπτο. Και οχι μόνο αυτό αλλά έχεις και μηδενικό ρίσκο.

Πέρα από αυτό, το πιο σημαντικό και βασικό πλεονέκτημα της κάλυψης είναι πως λόγω του μηδενικού ρίσκου έχεις την δυνατότητα να φορτώσεις παιχνίδια για μέγιστο κέρδος. Από τη στιγμή που δεν χάνεις λόγω καλύψεων δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείς το ποντάρισμα. Δεν σε νοιάζει καν τι θα γίνει με το αποτέλεσμα. Εσύ τα λεφτά θα τα έχεις σίγουρα στην τσέπη σου και πριν αρχίσει καν ο αγώνας. Την Κιμαρόνες που έδωσες για παράδειγμα δεν ήταν για 3, 4 ή 5 stakes. Αυτό το κοπανάς στο κεφάλι με all in που λέει ο λόγος γιατί ήταν προφανές λάθος. Δηλαδή αν πχ είχες σκοπό να παίξεις 100 ευρω ακάλυπτο για ποιο λόγο να μην βάλεις 300 με cash out; Αυτό είχε κάπου 35% αξία με βάση τα closing των Ασιατών. Με 2.38 που έκλεισε ο άσσος στον στοίχημαν, 35% θα σου έδινε και το cash out. Αν οχι 35, λογικά ένα 30αρι θα το έδινε. Αλλά έστω και 25 να ήταν, καλύτερα να παίξεις 300 με cashout στα 375 παρά 100 ακάλυπτα για να πας για 35. Τα ποσά είναι θεωρητικά αλλά το νόημα δεν αλλάζει. Πέρα από τις αποδόσεις, χρειάζεται και τζίρος για να βγεί κέρδος.

Εσύ καλά κάνεις και έβαλες stakes γιατί δεν μπορείς να τον πείς τον άλλο πάνε παίξε το τάδε σημείο και φόρτωσε το. Ούτε γίνεται να κράτας ταμείο σαν tipster με φορτώματα και καλύψεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Blackened, Tigres και giannisss796
Απάντηση: Early bets

Καταρχάς εχεις δίκιο πως πολλές φορές οι αποδόσεις πέφτουν αρκετά περισσότερο από ότι θα έπρεπε, με συνέπεια να προκύπτει value και στο αντίθετο σημείο. Για το over 3.5 της Μπολίβαρ π.χ. γράφω πως εγώ το αξιολογω για 1.70, έπεσε στο 1.52 αρα αυτόματα υπήρχε αξία στο under 3.5. Σωστά τα όσα γράφεις για τις καλύψεις, αλλά ξεχνάς ένα πολύ βασικό πράγμα. Τα early bets σχεδόν σε όλες τις εταιρείες χτυπάνε κόκκινο συναγερμό, και αν πάς με το maxbet (όπως οφείλεις να κάνεις αν καλύπτεις) στις περισσότερες εταιρείες υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οχι απλά να καεί ο λογαριασμός, αλλα και να ακυρωθεί το στοίχημα. Για την ακρίβεια απο τις νόμιμες αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα η μόνη που δεν μου έχει ακυρώσει ποτέ early bet ειναι η bet365. Θα μου πεις παιζε μόνο στη bet365, ε δεν μπορώ να παίζω μονο εκεί γιατί θα χάσω αρκετά σημεία, απο τα 15 την εβδομάδα, θα κατέβω στα 5, και όπως σωστά αναφέρεις στο τέλος για να βγει κέρδος χρειάζεται και τζίρος. Αν είχα τη δυνατότητα να ποντάρω τετραψήφιο σε ολα τα παιχνίδια χωρίς να νιώθω το φόβο πως θα μου ακυρώσουν το bet, τότε τουλάχιστον εκείνα που θα έκρινα πως η απόδοση εχει πέσει περισσότερο από ότι θα έπρεπε θα τα καλυπτα. Με τα υπάρχοντα δεδομένα προτιμώ να ποντάρω π.χ. 300 ευρώ χωρίς κάλυψη, αλλα και χωρίς μεγάλο ρισκο για να μου το ακυρώσουν, παρά 1000 με κάλυψη, αλλά και τον κίνδυνο να βρεθεί πάλι ένας αστείος trader να μου κάψει το σημείο ακυρώνοντας το.

Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Απάντηση: Early bets

Η Always Ready είναι πανίσχυρη στην έδρα της με ρεκόρ 5-2-1, μοναδική ήττα σε ματς ειδικών συνθηκών απο τη συντοπιτισσα The Strongest. Η Nacional απο την αλλη ειναι εμφανώς ντεφορμέ με 2 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει , δεν μπόρεσε να διαχειριστεί με επιτυχία την πίεση της κορυφής, και τώρα που την προσπέρασε η Bolivar φαντάζει δύσκολο έως απίθανο να επιστρέψει. Το 3.00 στον άσσο είναι μια απόδοση με αξία, πρώτη φορά στη σαιζόν η Nacional βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, πολυ δύσκολα θα καταφέρει να βγάλει αντίδραση σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Για μένα το φαβορί της αναμέτρησης είναι οι γηπεδούχοι, στο 2.30 θα έδινα τον άσο. Υποθέτω πως θα συμφωνήσουν μαζί μου οι Ασιάτες, και οταν βγάλουν αποδόσεις το φαβορί θα αλλάξει. Πονταρισμα 5/10.
6de1fb142d259cefb05c7b616675d3fb.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: Blackened
Απάντηση: Early bets

Κύπελλο Κολομβίας με την Τζαγκουαρες στην ουσία να ελπίζει σε ενα μικρό θαύμα για να προκριθεί αφου ειναι τελευταία και ψάχνει μόνο ακραίο συνδυασμό αποτελεσμάτων στις τελευταίες 2 αγωνιστικές. Η Περειρα απο την αλλη με νίκη παραμένει σίγουρα στην πρώτη θέση και σφραγίζει απο τωρα την προκριση στην επόμενη φάση. Μπορεί η Τζαγκουαρες να αγωνίζεται στη Liga Aguila, και η Περειρα στη δεύτερη κατηγορία, αλλά απο του χρόνου είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά .Οι γηπεδούχοι διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο, ενω οι φιλοξενούμενοι ειναι τελευταίοι στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού και πρώτο φαβορί για να πέσουν κατηγορία. Και οι 2 ομαδες θα κάνουν αλλαγές σ αυτο τον αγωνα, αλλα ακόμη και έτσι το 2.70 του άσου ειναι σκέτη πρόκληση, δε γίνεται η διαχρονικά ανύπαρκτη εκτός Μοντερία Τζαγκουαρες να είναι το φαβορί. Το Θεωρώ δεδομένο πως θα γυρίσει σε φαβορι η Περειρα, για 2.10 max ειναι ο άσος. 5/10 και εδω.
fec839cb93e5bc61f51b836ea1d868d5.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: Blackened και Bobby
Απάντηση: Early bets

Συνέχεια πάλι με κύπελλο Κολομβίας και το grup A, το ίδιο δηλαδή και με το παραπάνω παιχνίδι. Η Ενβιγκαδο εδω θέλει τη νίκη για να συνεχισει να ελπίζει σε πρόκριση, αφου 2 αγωνιστικές πριν το τέλος ειναι 4 βαθμούς πίσω από τη σημερινή αντίπαλο της. Η Λεονες θα παει συντηρητικά για το 0-0 που αν δεν κερδίσει η Τζαγκουαρες στο άλλο παιχνίδι, θα της δωσει την πρόκριση και μαθηματικα απο σήμερα. Και οι 2 ομάδες στηρίζονται στην καλη τους άμυνα, το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα. Ενδεικτικά αναφέρω πως στο 0-0 του πρώτου αγώνα μεταξύ τους στην εδρα της Λεονες το under στην Pinnacle έκλεισε στο 1.44. Τεράστιο λάθος το 2.05, για 1.60 το πολυ είναι. Πονταρισμα 7/10.
52b7eb055b8f299389e21254afdb8e7a.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: Blackened
Απάντηση: Early bets

Σε ελεύθερη πτώση η Σαν Λορέντζο μετράει 8 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 9 ματς. Η Σολ Αμέρικα μετα απο ενα πολύ κακό σερί που προηγήθηκε, δείχνει να βρίσκει επιτέλους τον εαυτό της, και να αποδίδει βάση των πραγματικών της δυνατοτήτων. 2 εύκολες νίκες στα 2 τελευταία παιχνίδια με Χενεράλ Ντίας, και Νασιονάλ με πειστικότατες εμφανίσεις, και την επίθεση της να πετάει φωτιές. Τις 2 ομάδες τις χωρίζει μεγάλη ποιοτική διαφορά, ακόμη και φορμαρισμένη να ήταν η Σαν Λορέντζο πάλι δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει αποδόσεις φαβορί κόντρα στη Σολ, πόσο μάλλον τώρα που είναι σε ελεύθερη πτώση. Αδιανόητο το 2.70 του διπλού παίζεται με κλειστά τα μάτια. 6/10.
7f5b1689280b037bf9ee47de102a0697.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Blackened
Απάντηση: Early bets

Πριν λίγη ώρα τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι του Μεντεγίν, με τη Νασιονάλ να το παίρνει οριακά με 1-0. Αυτή η ήττα δυσκολεύει αρκετά την προσπάθεια της Μεντεγίν για να προλάβει τα play off, ελπίδες πάντως ακόμη υπάρχουν και είναι δεδομένο πως θα τα δώσει όλα στα επόμενα 3 παιχνίδια για να κάνει το απόλυτο και να καταφέρει να μπει στην οκτάδα. Η Πετρολέρα είναι σε κακη κατάσταση και μετράει 6 παιχνιδια χωρίς νίκη. Αστείο το να δίνεται πρώτο σημείο ο άσος, σε καμμία περίπτωση το διπλό δεν θα έπρεπε να πληρώνει πάνω από 2.50. 4/10.
6b21f420115ba1ff39ea17eff58525b5.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas
Απάντηση: Early bets

Η Όνσε Κάλντας είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας (ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα τον τελευταίο 1.5 μήνα παίζει το ομορφότερο ποδόσφαιρο στη χωρα) πριν λίγες ώρες διέλυσε με 4-0 την Κάλι και κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά τα play off. Η Ατλέτικο Ουίλα μια μικρομεσαία ομαδούλα, χωρίς οπαδικη βάση είναι που παλεύει σχεδόν κάθε χρόνο για την παραμονή. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, βγάζει μάτια το 3.20 του διπλού. 6/10.
d5d99e3a33272da010fb266b740fbe21.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas και Bobby
Απάντηση: Early bets

Καλά μεγάλο ανέκδοτο το 1.25 της Ουίλα, που να βρει τη δύναμη να αντέξει τέτοιο φαβοριτισμο το χωριουδάκι? Έστω και αν αντίπαλος της ειναι η Ορσομάρσο της Torneo Aguila που αγνοεί τη νίκη μετα απο 13 αγώνες, με ρεκόρ 0-7-6. Στο κύπελλο πάντως οι 2 ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς, και με ενα χ σήμερα προκρίνονται χεράκι χεράκι, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική. Επειδή ξερό χ παίζω μόνο αν ειμαι σίγουρος πως είναι στημένο ένα ματς (δηλαδή ποτέ) παω στο χ2 με 4/10. Επίσης επιλέγω και το under 2.5 το οποίο θεωρώ πως στη χειρότερη περίπτωση έχει ίσες πιθανότητες με το over και το βρίσκω στο 2.15. Και αυτο 4/10.
c591fe98ea15accbd10a37f3962953b4.jpg
e5047a4bf04a0ad8735f62e96ee6ad82.jpg


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: Bobby και qazdas
Απάντηση: Early bets

Να είσαι καλά, πολλά ταμεία σου εύχομαι. Στο 3.50 βλέπω αυτή την ώρα με την αλλαγή της γκανιότας η bet365 το διπλό της Όνσε Κάλντας. Βιάστηκα να το παίξω στους άλλους, αλλα δεν περίμενα τόσο γενναιόδωρη την πράσινη.. Μ αρέσει που περίμενε να ανοίξουν αποδόσεις οι Ασιάτες για να νιώσει ασφάλεια και να χαμηλώσει τη γκανιότα. Εγώ πάντως στη θέση του trader ασφάλεια θα ένιωθα μόνο αν ειχα τις αποδόσεις ανάποδα. Για να δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος.

Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Απάντηση: Early bets

Πάμε σε ένα παιχνίδι γυναικών που ξεκινάει σε λίγη ώρα (στις 3:00) Πουέμπλα - Τίγρες πρώτος αγώνας για τον πρώτο γύρο των play off, ακολουθεί η ρεβάνς στην έδρα της Τίγρες. Άμυνα απο ατσάλι οι γηπεδούχες αφου μετά απο 16 αγώνες τελείωσαν με ρεκόρ στα γκολ 13 υπέρ 10 κατά στο group 1. Η Τίγρες στο δικό της group ειχε απολογισμό 36-12, με τα περισσότερα γκολ της ομως να έρχονται εναντίων ομάδων αρκετά χαμηλότερης δυναμικής απο τη σημερινή της αντίπαλο.Το 2.10 στο under 2.5 είναι αρκετά μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε.
fb91945033b59bc86bec37b025bac6b6.jpg
4/10.

Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Early bets

1.72 στο live μετά απο μόλις 4 λεπτά το under. Εκεί που έπρεπε δηλαδή να ήταν και πριν τη σέντρα.

Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: blizard
Απάντηση: Early bets

Ας κάνουμε εναν απολογισμό μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 11 bets

1) CIMARRONES (1) (3.4) (4 U) LOST - 4
2) BOLIVAR (O) (1.97) (4 U) LOST -8
3) APOLLON L. (NG) (2.2) (4 U) LOST -12
4) AEK L. (1) (3.6) (2 U) WON -6.8
5) ALWAYS R. (1) (3.00) (5U) LOST - 11.8
6) D. PEREIRA (1) (2.7) (5 U) WON - 3.3
7) ENVIGADO (U) (2.05) (7 U) WON +4.05
8) SOL (2) (2.7) (6 U) WON +14.25
9)ORSOMARSO(X2) (3.75)(4U)WON+ 25.25 10)HUILA (U (2.15) (4 U)WON +29.85 11)PUEBLA W. (U) (2.1) (4 U) LOST + 25.85

BETS: 11
6W - 5L
STAKED: 51
RETURNED: 76.85
PROFIT: + 25.85
YIELD: + 33.63%


Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Early bets

Όταν και αν με το καλό φτάσω στα 1000 στοιχήματα (θέλει χοντρικά 1 χρόνο) είμαι βέβαιος πως το yield θα είναι γύρω στο + 20%. Αν έβαζα έναν στόχο αυτός θα ήταν να ξεπεράσω το 25%. Κι όλα αυτά με αγώνες στους οποίους: 1. οι αποδόσεις δεν διαλύονται αμέσως, 2. δεν έχουν αστεία όρια, και έχει τη δυνατότητα να ποντάρει κανείς τουλάχιστον ένα σεβαστό ποσό, 3. προσφέρονται για στοιχηματισμό στη χειρότερη περίπτωση απο 3 εταιρείες ταυτόχρονα.

Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Απάντηση: Early bets

Όταν και αν με το καλό φτάσω στα 1000 στοιχήματα (θέλει χοντρικά 1 χρόνο) είμαι βέβαιος πως το yield θα είναι γύρω στο + 20%. Αν έβαζα έναν στόχο αυτός θα ήταν να ξεπεράσω το 25%. Κι όλα αυτά με αγώνες στους οποίους: 1. οι αποδόσεις δεν διαλύονται αμέσως, 2. δεν έχουν αστεία όρια, και έχει τη δυνατότητα να ποντάρει κανείς τουλάχιστον ένα σεβαστό ποσό, 3. προσφέρονται για στοιχηματισμό στη χειρότερη περίπτωση απο 3 εταιρείες ταυτόχρονα.

Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο για το χρόνο που αφιερώνεις και την εξειδίκευση που έχεις στη λατινική Αμερική, το 20% είναι εφικτό.
Τις φραγές απλά θα τις τρως σε κανά μήνα με το ζόρι, δεν ξεφεύγεις με τίποτα
Δηλαδή αν ανοίξω τώρα έναν λογαριασμό εγώ και βάλω 100 ευρώ και ξεκινήσω να παίζω αυτά που δίνεις, σε κάποιες μέρες στέλνουν FBI

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Ριμπάκινα - Αζαρένκα
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 02:30
    Novasports 6HD
    • Αλεξάντροβα - Κόλινς
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...