ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

Ξεκιναμε λοιπον το συστημα που βρισκεται στο αρχικο ποστ απο αυτο το Σαββατο.

Μετα απο σκεψη αποφασισα να παιξω στο Νο4 το διπλο της Σαντερλαντ μεσα στο Μπερτον. Η Μπερτον εχει καποιες σημαντικες απουσιες αλλα το θεμα ειναι στην θεση του τερματοφυλακα. Απο την αλλη πλευρα η Σαντερλαντ εχει πολλες επιλογες αλλα δεν εχει και απουσιες και νομιζω ειναι καλη ευκαιρια για νικη.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Αναρτηση τελικου συστηματος.

Στο αρχικο ποστ αναρτηθηκε το τελικο συστημα που θα παιζουμε το οποιο ειναι εντυπωσιακο και το οποιο ρετουσαρα προσωπικα. Παιζει 8 αγωνες σε 18 δελτια και μπορειται να κανετε οτι ζητουμενα θελετε εκτος απο τα προτεινομενα. Μπορει να παιχθει και αμυντικα αλλα και επιθετικα.
Πχ ζητωντας καρφι 2αδες σε ολα τα δελτια πληρωνουμε 108 στηλες με χαμηλοτερο κοστος 21,6 ευρω. Με αποδοση 3.00 στα παιχνιδια μας εαν πιασουμε μονο 3 σωστα σημεια στα 8 ματς με σωστους ομως τους ορους τοτε παιρνουμε επιστροφη 119. Δηλαδη πληρωνουμε 108 και παιρνουμε πισω 119 με μονο 3 σημαια στα οκτω.
Εαν πχ τωρα πιασουμε με αποδοση 3.00 στα ματς πιασουμε μονο 2 σημεια απο τα 8 πληρωνουμε 108 στηλες και παιρνουμε επιστροφη 54 στηλες δηλαδη πισω το μισο κεφαλαιο.
Απο κει και περα καντε και σεις εικονικες δοκιμες να δειτε συμπεριφορα.



 
Τελευταία επεξεργασία:
Tα ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ προσπαθωντας να σας βοηθησουν πανω στην πρωτη αγγλιας σας αναρτουν πινακες με τεραστιο ενδιαφερον.
Ο πινκας αυτος δειχνει κατα ποσον αλλαξε η συνθεση των ομαδων σε σχεση με περσι.
Υπαρχουν οδηγιες βεβαια αλλα θα σας τα εξηγησω και λιγο να μπειτε στο νοημα.
Βλεπετε εναν κυκλο χωρισμενο σε κομματια. Καθε κομματι αποτελει και εναν παικτη κι το μεγεθος δειχνει τα λεπτα συμμετοχης στην περσινη σαιζον. Τα σκουρα κομματια δειχνουν τους παικτες που εμειναν και τα φωτεινα τους παικτες που εφυγαν. Το ποσοστο δειχνει την ομοιογενεια της ομαδας σε σχεση με περσι. Η ομοιογενεια των ομαδων φετος λοιπον κατα αυξων αριθμο.

:sign:

JPG.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία:
Θα κλεισω με τον πινακα αυτο οπου το μοντελο δειχνει πως ειναι πιθανον να κινηθει η καθε ομαδα στην βαθμολογια με βαση τα ματς που ερχονται.
Καταρχην βλεπετε την βαθμολογια οπως ειναι σημερα στα αριστερα. Με το γκρι σημειο σε καθε ομαδα σημειωνετε το σημειο που βρισκεται η ομαδα σημερα. Το εξωτερικο διαγραμμα (το ορθογωνιο) δειχνει την πιθανη μεταβολη με βαση τα επομενα ματς. Το εσωτερικο διαγραμμα (μπαρες) δειχνει τις πιθανοτητες που μπορει να γινει η μεταβολη αυτη.

Παω απο την αρχη λοιπον αφαιρωντας την Σαντερλαντ απο την πρωτη προβλεψη.
Θα ξεκινησω να στησω το δελτιο μου εκ νεου.

:sign:

JPG.jpg




 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Η ΑΛΕΠΟΥ
15/9/2018 - Eπιλογες.

JPEG.jpg


Ξεκιναμε με τις σημερινες επιλογες.
Ο πρωτος ομιλος ειναι και ο πιο βεβαρυμενος για σωστα σημεια.
Εκει εβαλα Σαντερλαντ - Μπαρνσλει και την Πλιμουθ να κανει την πρωτη της νικη.

Στον δευτερο ομιλο επαιξα καθαρα ισοπαλιες.

Στον τριτο ομιλο παιζω την πρωτη νικη της Μπραντφορντ και συναμα την Σριουσμπερι η οποια παιζει καλη μπαλα στα τελευταια ματς.

Ακολουθουν τα δελτια και το συστημα.

 
Τελευταία επεξεργασία:
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ

Παμε λοιπον να δουμε πως παιζουμε σημερα.

Καταρχην παιζουμε αναπτυξη 2-4 σε ολα τα δελτια του συστηματος. Ζηταμε λοιπον στις τετραδες να κανουμε 2 σημεια το λιγοτερο.

image.jpg


image.jpg


image.jpg


image.jpg


image.jpg


image.jpg


148
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

Σημερα μπορει καποιος να δει ποσο απροβλεπτη και ποσο δυσκολη ειναι η κατηγορια σε προβλεψεις. Χασαν οι μεγαλες ομαδες και ειχαμε καποιες μεγαλες εκπληξεις.
Βγαινει σε ισχυ αυτοματα αυτο που σας λεω οτι αυτη η κατηγορια ειναι μονο για εκπληξεις.
Σε λιγο θα αναρτησω τα PERFORMANCE RATINGS για να δειτε πως επαιξαν σημερα οι ομαδες στο χορτο.
Σημερα δεν καναμε τιποτα αλλα το συστημα ομως μας δειχνει τις δυνατοτητες του.
Στον πρωτο ομιλο που ειναι και μπαλαντερ στο συστημα λοιπον χασαμε και τα τρια σημεια χωρις να πιασουμε τιποτα.
Στον δευτερο ομιλο λοιπον πιασαμε μονο το Χ της Οξφορντ.
Και στον τριτο ομιλο μονο την νικη της Σριουσμπερι.
Συνολο 2 στα 8 σωστα.
Το συστημα ομως μας εδωσε 3 2αδες και πηραμε επιστροφη 5,66 ευρω δηλαδη το 1/5 της καβας σε μια πολυ κακη μερα.
Που θα μου πατε ρεεεε.
Θα σας πετυχω καπου.

:sign:

 
Τελευταία επεξεργασία:
PERFORMANCE RATINGS

JPEG.jpg


ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ

ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ




Γουιμπλεντον - Σκανθορπ.

Εχουμε ratings αγωνα 27 - 43 και βρεθηκαμε κοντα στην ισοπαλια. Το 16 διαφορα μας δειχνει οτι κοντα εκει στα prediction ratings μπορει να εχουμε ισοπαλια.

Μπραντφορντ - Τσαρλτον.
Εδω εχουμε παλι μια Μπραντφορντ που σημερα κακως την εμπιστευτηκα. Ελεεινο rating 7 που εγω το λεω rating ηττας. Με 32 η Τσαρλτον την καθαρισε.

Μπερτον - Σαντερλαντ.
Εχουμε 33 με 27 εδω και οι ομαδες κοντα στην ισοπαλια. Η Μπερτον των απουσιων τελικα κερδισε. Τελικα στην αγγλια οι απουσιες ειναι το τελευταιο που μετραει.

Κοβεντρι - Μπαρνσλει.
Εδω εχουμε 20 με 40 βαθμολογια με τους φιλοξενουμενους σε πολυ καλη μερα. Και ομως εχασαν το ματς παρολο που επειξαν καλυτερα.

Φλιτγουντ - Ακρινγκτον.
Πολυ καλη εμφανιση των φιλοξενουμενων με rating 50. Και ομως οι γηπεδουχοι με το πολυ χαμηλο 13 πηραν την ισοπαλια.

Λουτον - Μπριστολ Ροβερς.
Εδω 59 με 5. Τεραστια διαφορα στο γηπεδο. Η Ροβερς ασταθης καθως μια παιζει μια δεν παιζει. Παρολα αυτα πενιχρη νικη για την Λουτον με 1-0.

Πιτερμπορο - Πορτσμουθ.
Πολυ ανωτερη η Πορτσμουθ δικαιουταν την νικη. Σε πολυ κακη μερα η Μπορο με το 16 δεν μπορεσε να κανει κατι.

Πλιμουθ - Μπλακπουλ.
Κοντα εδω η δυναμικες αλλα οι βαθμοι πηγαν στα μωρα του Μπλακπουλ που παρουσιαζουν μεγαλα αντερα.

Ροτσντειλ - Τζιλιγχαμ.
Εδω 56 με 14 οι γηπεδουχοι και καθαρο σκορ. Τον φονια μου δεν τον πιστεψα ουτε εγω σημερα και δεν τον επαιξα.

Σριουσμπερι - Σαουθεντ.
Η Σαουθεντ εκτος κλιματος και νεα χαμηλη αποδοση σημερα μακρια απο αυτη που μπορει να κανει. Εχασε δικαια.

Γουολσολ - Ντονκαστερ.
Μετα απο πολλα καλα αποτελεσματα εκ των οποιων το τελευταιο εκτος στο Μπαρνσλει με ισοπαλια ηρθε το χαστουκι και η μεγαλη πτωση αποδοσης για την Γουολσολ. Συνετριβη απο ενα μεγαλο 66 της Ντονκαστερ.

Γουικομ - Οξφορντ.
Ratings 28 - 59 με πολυ μεγαλη αποδοση της Οξφορντ. Και παλι η ομαδα εμεινε στο μηδεν στην επιθεση. Σημερα ο Ρομπινσον εβαλε μονο τον Ομπικα στην επιθεση και αφησε εξω τον Μακαιλ Σμιθ. Κρατησε μεσα τον Χενρι και τον αλλαξε με το ντεφορμε Μπραουνι. Επιμενει να χρησιμοποιει τον Μπραουνι ως μεγαλο ονομα την στιγμη που ο παικτης ειναι ντεφορμε. Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι δεν βαζει τον Μακαιλ Σμιθ ο οποιος εχει μεγαλη εμπειρια.Θα ελεγα οτι ο Ρομπινσον ειναι ατολμος επιθετικα με αποτελεσμα η ομαδα να μην βγαζει γκολ ενω κανει και καλα ματς οπως σημερα. Πλησιαζουν οι μερες του νομιζω αν συνεχιση ετσι.

:sign:


 
Τελευταία επεξεργασία:
...............

Καθονται οι περισσοτεροι και διαβαζουν ρεπορταζ αγωνων και δωστου ρεπορταζ αγωνων και ξαναδωστου ρεπορταζ αγωνων. Διαβαζουν τα στατιστικα και βλεπουν τρια σουτ εντος τερματος σε μια ομαδα σε ολο το ματς, βαζει και δυο γκολ και κερδιζει, και λενε ολοι τι μπαλαρα επαιξε. Και αυτη κερδισε με δυο αντεπιθεσεις και δεν ειχε περασει το κεντρο σε ολο το ματς.
Λοιπον εδω και αρκετο διαστημα ασχολουμαι με τα PERFORMANCE RATINGS τα οποια βγαινουν μετα το τελος των ματς και χρησιμοποιουν μια φορμουλα οπου μεσα τοποθετουνται δεκαδες αγωνιστικα στοιχεια που εβγαλαν οι ομαδες στο χορτο και απο κει βγαινει ενας αριθμος στον οποιον σε καμια περιπτωση δεν παιζει κανενα ρολο το τελικο σκορ αλλα μονο η δυναμη που εβγαλε η ομαδα στον αγωνιστικο χωρο. Τερμα λοιπον οι αμετρητες χαζες μελετες των ρεπορταζ. Κοιτωντας τα PERFORMANCE RATINGS των τελευταιων αγωνιστικων μπορεις αναλυτικα να δεις πως κυμαινεται ανα αγωνιστικη η αποδοση των ομαδων μεσα στο γηπεδο. Παρακατω θα δειτε τα PERFORMANCE RATINGS των τελευταιων τριων αγωνιστικων ωστε να μπορεσετε να αναλυσετε πως επαιξαν οι ομαδες στο χορτο. Κατα τα μεσα της εβδομαδας θα αναρτησω τα PREDICTION RATINGS τα οποια σουμαρουν κατα 4 και 2 αγωνιστικες τα performance ratings και βγαζουν αποτελεσματα.

:eye:

 
PERFORMANCE RATINGS τελευταιων τριων αγωνιστικων και η επομενη αγωνιστικη.

JPEG.jpg


JPEG.jpg


Θα δουμε τα νεα ζευγαρια αναλυτικα μεσα απο τις τρεις τελευταιες αγωνιστικες των PERFORMANCE RATINGS απο αυριο.

:cool:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

JPEG.jpg


H Aκρινγκτον εχει τρελαθει στα 1-1 αλλα το θεμα ειναι οτι παιζει πολυ καλη μπαλα οπως φαινεται στα ratings. Τρεις κιτρινοι ρομβοι στην πλευρα της που σημαινει οτι ενω ειναι καλυτερη στο γηπεδο χανει βαθμους.
Η Γουιμπλεντον στα δυο τελευταια ματς εχει σταθεροποιηση την αποδοση της κοντα στο 30. Στα τελευταια τεσσερα ματς μονο μια φορα εχει παιξει καλυτερα απο τον αντιπαλο.

 
Τελευταία επεξεργασία:
JPEG.jpg


Εδω θα γινει μεγαλο ματς κατα την γνωμη μου. Η Μπλακπουλ απο ολα τα ματς πηρε ποντους ακομη και απο το ματς με την Γουολσολ που επαιξε χειροτερα.
Η Λουτον ειναι στην ιδια φαση με την Ακρινγκτον που ειδαμε πιο πανω. Και οι δυο ανεβηκαν φετος και εχουν ακριβως τον ιδιο ενθουσιασμο σαν ομαδες. Βγαζει και αυτη πολυ καλες αποδοσεις και εκτος εδρας και ειναι υπολογισιμος αντιπαλος.

 


[h=3]Luton Town have confirmed that on-loan Leeds United midfielder Eunan O'Kane suffered a fractured tibia and fibula in his left leg during the second half of the Hatters’ 1-0 home win over Bristol Rovers yesterday.

[/h] O’Kane was injured just five minutes after coming off the bench with a quarter of an hour to go, receiving lengthy on-field treatment before being stretchered away.



A club statement this afternoon said: “The 28-year-old Republic of Ireland international received first class care from medical staff both at Kenilworth Road and the Luton & Dunstable Hospital last night, and we thank everyone involved for playing their part.



“He will undergo surgery at the L&D today before returning to his parent club Leeds United for his rehabilitation following his release.


“We would like to wish Eunan a speedy recovery and thank him for his efforts during his brief spell at the club, during which he has made a big impression on everyone he has met at Kenilworth Road.”
O’Kane made just four appearances during his brief stint with Town, as speaking before the severity of the injury was known, defender Dan Potts said: “It doesn’t look good, what we’ve heard is it’s a broken leg which is a shame.
“We had it with Bez (Luke Berry) not too long ago, so it’s unfortunate.
“From a defender’s point of view, I don’t think there was any malice there.




“He had to go for the ball, had to go for the tackle, obviously Eunan’s come off a lot worse.
“It’s a shame as we were on the break, but it looks a bad one.
“I’m sure he’ll be in safe hands and get the best possible treatment.
“I feel a bit sorry for him really, he hasn’t had the best of luck since he’s been here and we’ve only had him for a couple of weeks, but what we’ve seen in training, he’s obviously a real talent.




"You see what he’s done in his career and he’ll be a big miss.”


 
Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:
THEO_1.jpg


Οι φιλοξενουμενοι θα το πω αλλη μια φορα εχουν καλους παικτες και μπορουν να συγκροτησουν δυνατη ομαδα αλλα η κακη εως τωρα πορεια τους οφειλετε στις παρα πολλες μεταγραφες που εγιναν το καλοκαιρι. Η ομαδα δεν εχει βρει ακομη τα πατηματα της αλλα πιστευω οτι θα δενει περισσοτερο με την παροδο του χρονου. Την εχω σοβαρα υποψιν μου για το ματς του Σαββατου αλλα θα περιμενω να δω τυχον απουσιες. Θα ελεγα οτι το βασικο προβλημα εντοπιζετε αμυντικα καθως δεχεται πολλα γκολ και εκει πρεπει να πεσει το βαρος. Επιθετικα η ομαδα σκοραρει καλυτερα στα εκτος εδρας απ`οτι μεσα. Παντως ειναι γεγονος οτι μετα απο τοσες σφαλιαρες χρειαζετε να κανει και καποιο καλο ματς.
 

Προγνωστικά

  • 22:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Σαουθάμπτον - Πρέστον
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Φαμαλικάο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 20:00
    Novasports Prime
    • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια
  • 21:00
    Novasports 5HD
    • Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Βόννη - Περιστέρι
  • Αύριο 17-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    Όχι Final Four στον τελικό. Μπαρτσελόνα περνάω καλά εσάς από τα αποδυτήρια ΑΝ έρθετε οπότε είμαι τελικό
  • Ertzan Ertzan:
    Ολυμπιακός-Fener τελικό και το repeat του τελικού fixed
  • PANATHA PANATHA:
    μας μπερδεψες....
  • Ertzan Ertzan:
    κάτσε μπερδεύτηκα και εγώ
  • Ertzan Ertzan:
    Fener-Μονακό έχουμε και ΑΝ έρθετε έχουμε Fener-Παναθηναϊκό
  • PANATHA PANATHA:
    Μπαρτσελοα - Ολυμπικός και μετα με τον νικητη Ρεαλ - 8η ομαδα
  • Ertzan Ertzan:
    Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και μετά Ολυμπιακός-Ρεάλ εε?
  • PANATHA PANATHA:
    Τα ζευγάρια των playoffs Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι ή Μπασκόνια ή Βίρτους ή Εφές / Παναθηναϊκός - Μακάμπι ή Μπασκόνια / Μονακό - Φενέρμπαχτσε / Μπαρτσελόνα -
    Ολυμπιακός
  • PANATHA PANATHA:
    Οποτε την Τριτη εχουμε Μπακαμπι - Μπασκονια σε μονο ματς....ο νικητης παιζει με Παναθα.....ο ηττημενος θα παιξει με τον νικητη του Εφες - Βίρτους και η νικητρια με την Ρεαλ Μαδριτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Με την φορα που εχει παρει η Εφες μπορει να κερδισει Βιρτους και οποια χασει στο Μακαμπι - Μπασκονια και να κοντραρει την Ρεαλ...
  • PANATHA PANATHA:
    Στα εξηγησα ωραια?
  • animusbet animusbet:
    Δεν υπάρχει ομάδα Εφές,επειδή κέρδισε 2 φορές σε μια εβδομάδα τη Φενέρ την κάναμε και ομαδάρα?
  • Ertzan Ertzan:
    Η Ρεάλ δεν χάνει από Efes εκτός και αν ο Λάρκιν τα βάζει και από το σπίτι του τότε υπάρχει ελπίδα
  • Ertzan Ertzan:
    να και ο άλλος πελατάκος :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Στα 5 ματς πιστευω πως η Ρεαλ θα περασει.....απλα ενω εχει βγει πρωτη μπορει να μην εχει τοσο ευκολο αντιπαλο οσο θα ηταν το φυσιολογικο
  • PANATHA PANATHA:
    1900 ματς και συνεχιζουμε :p
  • Ertzan Ertzan:
    Η Λίβερπουλ είμαι σίγουρος έστειλε κόσμο και κοσμάκι κουβά, σημεία, χάντικαπ όβερ τα πάντα όλα
  • PANATHA PANATHA:
    Σιγουρα τα πολλα λεφτα θα χαθηκαν στο live
  • Ertzan Ertzan:
    Στο ρελαντί τα κορίτσια μας την Βιλνέβ στον τελικό 58-45 λήξη του πρώτου ημιχρόνου
  • Ertzan Ertzan:
    Οι Άγγλοι αυτήν την αγωνιστική κυριολεκτικά γάμησαν κόσμο και κοσμάκι 0-2 η Άστον Βίλλα
  • PANATHA PANATHA:
    Σοκαριστικές στιγμές στο Ουντινέζε - Ρόμα, κατέρρευσε ο Έβαν Εντικά στο 72' της αναμέτρησης.
    1f691.png
    Αποχώρησε με το φορείο, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του ο στόπερ των Ρωμαίων, ενώ το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.
  • Ertzan Ertzan:
    α γι'αυτό διεκόπη λέω και εγώ τι έγινε εδώ
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
    Infobetakias Forum Bot: Ο χρήστης Infobetakias ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Τριπλή προσφορά γνωριμίας, με 1...