ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

Απάντηση: ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

Το ταμειο θα συνεχιση κανονικα απο κει που εμεινε.
Τα λαχειακια θα παιξουν κανονικα αλλα δεν θα αναρτωνται ουτε θα παιζουν στο συνολικο ταμειο.
Αλλωστε υπαρχουν οι στηλες στο αρχικο ποστ και οποιοι θελουν τα ακολουθουν.
Εγω θα προσπαθω τις 9αδες και δωδεκαδες και εαν κατσει κατι θα το ανεβασω εδω. Τα χρηματα ειναι λιγα αλλα παρολα αυτα δεν θελω να επηρεασω κανεναν. Ειναι στην κριση σας τι θα κανετε με αυτα τα συστηματα.
Τι αλλο θα παιξουμε ομως.
Δεν θα πω απολυτως τιποτα λοιπον απο δω και στο εξης σχετικα με το τι θα παιζω. Απλα θα αναρτω τα δελτια μου οπως θελω εγω και χωρις επηρεασμους απο πουθενα.
Και απο κει και περα αποφασιστε μονοι σας τι θα κανετε.
Το λεω αυτο γιατι ξερω οτι καποιοι ακολουθειτε τυφλα και δεν μου αρεσει αυτο.
Παρτε το ρισκο σας και αποφασιστε τι θα κανετε. Εγω θα συνεχισω αυτο που ξερω να κανω οσο καλυτερα γινεται και τα δελτια που θα μπαινουν δεν θα επηρεαστουν απο κανεναν ξανα.
Προσωπικα συστηνω τα λαχειακια του ΖΑΧΑΡΙΑ ΦΙΛΛΑ τα οποια εχω αναρτησει στο αρχικο ποστ και τα οποια αν κατσουν βγαζουν πολυ δυνατο συντελεστη και αποδοση.
Επισης θα επιθυμουσα να γινεται συζητηση αλλα βλεπω πως διαθεση δεν υπαρχει οποτε δεν χρειαζετε και γω να ανεβαζω συνεχως ποστ.
Θα ανεβαινουν λοιπον μονο αυτα που θεωρω οτι αξιζουν.

:sign:

 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: PREDICTION RATINGS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

CORONADO_image_1.jpg

Ο φονιας ειναι ετοιμος και μπορει να κανει μεγαλο μπαμ. Κλειστες και οι εκτιμησεις πανω του και θα τον δοκιμασω. Επισης πολυ ανεβασμενοι σε ηθικο και οι ταυροι οι οποιοι μπορουν και αυτοι να κανουν ζημια. Με λιγα λογια οι δυο πιο δυνατες ομαδες κινδυνευουν για μενα. Επισης και η Μπριστολ Ροβερς ψαχνει να ισορροπηση.
Αυτα σαν πρωτη γευση και θα συνεχισουμε με νεες αναρτησεις μεχρι την ωρα των αγωνων οπως πριν.

 
  • Like
Αντιδράσεις: Η ΑΛΕΠΟΥ
Απάντηση: ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

Aπο σημερα θα αλλαξω τακτικη χρησιμοποιωντας και την επιλογη επομενο γκολ. Ειδικα στην αγγλια η επιλογη ειναι πολυ καλη καθως τα αουτσαιντερ σκοραρουν πολλες φορες πρωτα ασχετως του τελικου αποτελεσματος που θα φερουν. Το καλο ειναι οτι η επιλογη κλεινει και δεν υπαρχει κινδυνος.
Σημερα λοιπον εχει πολλα επικινδυνα ματς και αξια σεβασμου για επομενο γκολ. Το ρισκο μεγαλο αλλα αξιζει το κυνηγι.

Μια επιλογη ειναι η Μπραντφορντ η οποια ψαχνει ισορροπια καθως δεν ξεκινησε καθολου καλα. Εχει τροπο εκτος εδρας και το εχει δειξει και τις προηγουμενες χρονιες.
Για τα μεγαλα φαβορι τα ειπαμε πιο πανω. Παιζουν η μεν Μπαρνσλει με τον φονια μου την Τζιλιγχαμ ενω η Σαντερλαντ με την Οξφορντ η οποια δειχνει σημαδια οτι αρχιζει να ξυπναει.
Ροβερς και Πλιμουθ εχουν τις ομαδες και μπορουν να χτυπησουν στην αντεπιθεση.
Και φυσικα το δελτιο καθως δεν ειμαι ανθρωπος που πατα απλα στα λογια.

CORONADO_image_1.jpg


 
  • Like
Αντιδράσεις: Η ΑΛΕΠΟΥ
To αυριανο μου συστημα εκλεισε και θα αναρτηθη αυριο.
Παιζω 7 αγωνες σε 8 δελτια των 4 αγωνων και σε αναπτυξη 2-3-4.
Στο κεφαλι εχω την Οξφορντ η οποια παιζει την κυριακη και νομιζω οτι εχει τις μεγαλυτερες πιαθανοτητες νικης για μενα.
Ακολουθει η τριαδα με Μπραντφορντ, Λουτον και Τσαρλτον.
Και κλεινουμε με 3 ισοπαλιες.

 
Απάντηση: ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.


O αγαπημενος συνδυασμος των σερι με τα ratings. Μου ξεκαθαριζουν το μυαλο παρα πολυ.

Η Ακρινγκτον με δυο ισοπαλιες στα τελευταια ματς αντιμετωπιζει την Μπερτον με 3 σερι ηττες εκτος. Τα ratingsδινουν μικρη ανοδο της Ακρινγκτον και μια μετρια πτωση στην Μπερτον αλλα θεωρω οτι το ματς θα μοιραστει. Αυτη ειναι η μια ισοπαλια που παιζω.

Στο Μπαρνσλει - Γουολσολ τα ratings δειχνουν πτωση της Μπαρνσλει απο το 16 στο 4.50 με την Γουολσολ να εχει δυο σερι νικες εκτος εδρας. Κανουν λαθος οσοι νομιζουν οτι επειδη η Γουολσολ εχει δυο σερι νικες θα κανει και τριτη. Οπως λαθος κανουν αν πιστευουν οτι οι ισχυρες ομαδες της κατηγοριας δεν παλευουν να σπασουν καποια δυνατα σερι των αδυνατων ομαδων. Διπλο δεν βλεπω με τιποτα και εαν επαιζα μια εκπληξη θα ηταν Χ αλλα και αυτο με πολυ σκεψη. Οχι δεν το ακουμπαω.

Με δυο ισοπαλιες στα τελευταια η Μπλακπουλ και με δυο ηττες σερι στο συνολο αλλα και δυο ηττες στα τελευταια 2 εκτος η Μπραντφορντ. Μου αρεσει το ρισκο στο διπλο καθως τα ratings δινουν εντυπωσιακη ανοδο της Μπλακπουλ. Δεν πειραζει εγω θα ρισκαρω το διπλο εδω γιατι γνωριζω οτι η Μπραντφορντ εκτος κανει κηδειες οταν θελει.

Μπριστολ - Πλιμουθ
Με 3 ηττες σερι η Μπριστολ εντος και με 3 ηττες σερι η Πλιμουθ εκτος. Τα ratngs Υπερ της Μπριστολ αλλα με νουμερο ισοπαλιας και ισοπαλια για μενα εδω.

Τσαρλτον - Γουικομ
Εκανε μερικα αποτελεσματα η Γουικομ και παει δηλαδη. Οι εκτιμησεις το δειχνουν πεντακαθαρα αλλα ειπαμε τα ratings δειχνουν το καθαρα αγωνιστικο προσωπο των ομαδων. Απο το 31 στο 44 η Γουικομ αλλα η Τσαρλτον σταθερα στο 22 σε αποδοση. Προσωπικα νομιζω οτι μεχρι εδω ηταν. Ηρθε η ωρα να πεσει η Γουικομ.

Ντονκαστερ - Λουτον.
Δυνατη ανοδος της Λουτον στα ratings. Απο πρασινο το εχει γυρισει σε κοκκινουπερ της. Ειναι και ενας απο τους φονιαδες μου φετος. Η Ντονκαστερ δειχνει ακαλη εδρα αλλα στις αγγλικες χαμηλες αυτα ειναι για να σπανε.

Τζιλιγχαμ - Γουιμπλεντον
Οι αλλοι δυο φετινοι μου φονιαδες παιζουν μεταξυ τους. Για την τιμη των οπλων στην ισοπαλια και εχω και μαζι μου τα ratings

Στα υπολοιπα απλα θα συνοψισω. Πολυ μεγαλη προσοχη στο διπλο της Ροτσντειλ καθως εχουμε πολυ περιεργες αγωνιστικες βαθμιδες.
Το Σαουθεντ - Πιτερμπορο ειναι κοντα σε Χ.
Πολυ περιεργο το διπλο στοΣαντερλαντ - Φλιτγουντ.
Και τελος η βαση μου η Οξφορντ που την επαιξα και ας την χασω. Απλα την πιστευω και μου τοδινει και αγωνιστικα.

:sign:



JPG.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

Και κατι αλλο.
Μελετηστε το συστημα των 8 δελτιων που ανεβασα.
Το μονο που ζητα ειναι σωστες εκτιμησεις.
Εαν γινουν τσακιζει κοκκαλα.
Απλα και ομορφα πανεμορφη αναπτυξη.

:eye:

 
JPG.jpg


Καταρχην ενα πραγμα θα πω. Τελος τα ειδικα στοιχηματα και στην ισοπαλια γκολ/γκολ που παιζω μεχρι σημερα. Απο δω και στο εξης μονο τελικα. Η Μπριστολ Ροβερσ με το Χ g/g με χαντακωσε. Την εχω τσεκαρει στον κιτρινο κυκλο. Αγωνιστικα το χαστουκι ηρθε απο την Μπραντφορντ η οποια ενω προηγουνταν 0-2 μεσα σε 10 λεπτα στο τελος εχασε με 3-2 και μου στερησε μια τετραδα πολυ δυνατη η οποια μονο αυτη θα καλυπτε ολη την χασουρα μεχρι σημερα. Εαν περναγε αυτη και ειχα κανονικη ισοπαλια την Ροβερς εκανα δυο τετραδες συνολικου κερδους κοντα στα 220 ευρω χωρια τα υπολοιπα δελτια. Θα ειχα περασει μπροστα και κανα 150 ευρω φυσικα με ασσο την Οξφορντ αυριο. Αλλα και η Οξφορντ να μην εβγαινε θα ειχα ηδη πολλα δελτια με τριαδες και θα ειχα καλες επιστροφες και κλεισιμο της ψαλιδας. Δεν πειραζει συνεχιζω δυνατα. Το ταμειο θα ενημερωθη αυριο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Η ΑΛΕΠΟΥ
Κοιτωντας κατα διαστηματα την βαθμολογια μπορουμε να δουμε καποια σημαντικα πραγματα.
Ετσι μετα απο τους πρωτους επτα αγωνες εχουμε καποια συμπερασματα.
Καταρχην με βαση την αμυνα της Πιτερμπορο προηγειται μπορουμε να δουμε οτι το πρωταθλημα μεχρι στιγμης δειχνει δυνατες αμυνες.
Βλεπουμε το πολυ μεγαλο προβλημα της Κοβεντρι στην επιθετικη γραμμη με μονο 3 γκολ εως τωρα αλλα και την πολυ δυνατη αμυντικη γραμμη της η οποια ειναι καλυτερη ακομη και απο αυτην της πρωτοπορου Πιτερμπορο.
Κοιταζω την Μπραντφορντ και δεν μπορω να εστιασω το θεμα της. Εχει 7-11 γκολ και θα ελεγε κανεις οτι η επιθεση εχει προβλημα. Χθες εβαλε δυο γκολ και σε 10 λεπτα εφαγε τρια γκολ οποτε το προβλημα βγαινει αμυντικο. Τι να συμπερανεις τωρα με την ασταθεια της. Χθες την παιξαμε με 4.00 αποδοση και απο τον Παραδεισο μας εστειλε στην κολαση σε 10 λεπτα μεσα.
Κακες γραμμες κρουσης και στα αχναρια της Κοβεντρι εως τωρα και η Σρουσμπερι με την Γουιμπλεντον αλλα και η Πλιμουθ. Μια Πλιμουθ μαλιστα η οποια εχει τον ιδιο κορμο με περσι και θα ελεγε κανεις οτι ειναι και λιγο πιο ενισχυμενη απο περσι.
Πολυ καλες για την ωρα Γουολσολ και Ακρινγκτον αλλα ειναι ακομη αρχη. Στην πορεια θεωρω πως θα πεσουν καθως δεν εχουν βαθος παγκου. Για την ωρα τις σωζει η μαχητικοτητα τους αλλα μεχρι του οριου να επελθει κουραση και τραυματισμοι.
Επισης τις χειροτερες αμυνες μεχρι τωρα διαθετουν οι Σκανθορπ και Ροτσντειλ.
Η πρωτη τετραδα κυμαινετε ακριβως οπως την περιμενα πριν την εναρξη του πρωταθληματος αλλα εχω πεσει εντελως εξω με βαση τις εκτιμησεις της ζωνης υποβιβασμου.


JPG.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Eric Castel
OXFORD - COVENTRY


JPG.jpg


Νομιζω οτι η Οξφορντ θα διωξει αυτον τον μαλακα προπονητη τον Ρομπινσον. Αυτος ειναι η αιτια που η ομαδα εχει αυτη την αθλια πορεια. Σημερα εφαγε δυο γκολ απο μια τελειωμενη επιθεση της Κοβεντρι που σκοραρε με αυτογκολ και πεναλτι ενω η επιθετικη γραμμη της Οξφορντ που διαθετει πολυ καλους παικτες παλι εβγαλε ενα γκολ επειδη αυτος ο μαλακας δεν βλεπει μεσα στο γηπεδο τα αυτονοητα. Παιζει στην επιθεση με Μπραουνι και και Μακι οι οποιοι δεν ειναι σε καθολου καλη κατασταση απο την αρχη του πρωταθληματος και οι οποιοι καταστρεφουν με την αποδοση τους την δραση του Ρικι Χολμς και παρολα συνεχιζει ο βλακας να τους βαζει βασικους λες και θελει να τους αναστησει με το ζορι. Εντωμεταξυ οι Ομπικα και Μακαιλ Σμιθ ειναι σε πολυ καλη κατασταση και παρολα αυτα του κανει αλλαγες οταν το ματς παει να τελειωση. Σημερα τους ειχε σε ολη την διαρκεια του αγωνα και μεχρι να τους αλλαξει η Οξφορντ δεν ειχε κανει σουτ εντος εστιας και μολις τους αλλαξε στο 71 και 83 με Ομπικα και Σμιθ η ομαδα εκανε 5-6 σουτ και ενα γκολ. Οι Ομπικα και Σμιθ του δειχνουν οτι ειναι πολυ πιο καλοι και αυτος τους κραταει στον παγκο. Δηλαδη ελεος. Ο προπονητης πρεπει να απομακρυνθει το ταχυτερο δυνατο διοτι δεν κανει για τους ταυρους. Εκανε μεταγραφες και δεν ξερει να τις χειριστει.
Απλα ντροπη.

:mado::mado::mado::mado::mado:

 
Απάντηση: ENGLAND TOMAHAWKS - 1η Κατηγορια Αγγλιας.

Άσχετα με αυτά που έχεις γράψεις βλέποντας τις φάσεις απ'το Μπλακπουλ-Μπράντφορντ

https://www.youtube.com/watch?v=yZ7HmMOPH_k

κάποιος "πονηρίδης" μπορεί να πει πολλά για τους αμυντικούς της Μπράντφορντ...
 
Nigel Clough hopes his Burton Albion team will learn from games like Saturday's draw at Accrington Stanley.
The Brewers saw a first away win of the League One season slip through their grasp late on at the Wham Stadium, with ex-Albion striker Billy Kee converting a late penalty to ensure the game ended level.
After controlling the game for long spells following Scott Fraser's 11th-minute opener, Clough's side nearly saw all of their hard work undone in injury time, only for Harry Campbell to deny Offrande Zanzala at point-blank range.
That came after Burton had looked to open themselves up in search of a last-gasp winner.
<figure class="in-article-image" data-mod="image" itemprop="image" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ImageObject" data-observed="false" data-init="true">
0_JS161834414.jpg

<figcaption></figcaption>It is something Clough says his players may reconsider next time, with seven of the Burton team that finished Saturday's game aged 23 or under.
"It's just experience," said the Albion manager.
"In the 92nd minute, we've got players looking to go and take quick free-kicks and short free-kicks when it's not the time or place to do that."That's when they learn, when they've had some experience and see games like this and think, 'we should've won, now we don't lose it'.

Accrington Stanley 1 - 1 Burton Albion

</figure> "That's the most important thing in the last couple of minutes.
"If we can nick it, brilliant. If you can't, the most important thing is don't lose it.
"They'll all watch it back, they get caught up with it and the emotion of it.
"That's why you're looking for the experienced heads of Kyle McFadzean and Ben Turner especially in that last five minutes just to settle everything down.
"I didn't think they did that particularly well. I thought they went up for free-kicks they didn't have to, Jake Hesketh then puts two into Connor Ripley's hands and they break at us.
"That's not the way it should be."
0_JS161836552.jpg

Kyle McFadzean and Ben Turner (Image: James Wilson/Epic Action Imagery)
Despite seeing his side surrender a winning position on the road for the second time this season, Clough feels the Brewers are making progress.
"It's two victories over Aston Villa and then AFC Wimbledon last week, we played well against Walsall in the week (in the Checkatrade Trophy) and we should've got three points today," he added.
"So I think we are showing signs of doing that.
"It'll be tough next week against Sunderland, especially with a few players missing
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Ριμπάκινα - Αζαρένκα
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 02:30
    Novasports 6HD
    • Αλεξάντροβα - Κόλινς
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...