Euroleague 2019-2020

Και αυτό, και το ότι είναι η πιο στρωμένη ομαδα και το ότι είναι σε τρομερή φόρμα ο Larkin και η προϊστορία τη τελευταία 5ετια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: FunBet
Ξεκάθαρα, το διπλό δεν είναι για 2. Το πολύ για 1,70 και έχει ήδη αρχίσει να πέφτει αρκετά.
 
2/2 και αυτή τη βδομάδα που θα μπορούσε να είναι και 3/3, αφού τελευταία στιγμή άφησα εκτός το 2πλο της Barcelona που είχε και 2+.

Σύνολο: +12,7/10
 
Επειδη φέτος δεν άνοιξα thread για ποδόσφαιρο και επειδή δεν εχω όρεξη να παίξω και κάτι ιδιαίτερο φέτος στη μπάλα, παίζω εδώ το 1ο μου bet ..

ΟΣΦΠ-Ερυθρος: 1 (-1 ΑΗ) (1,95) Bet365 (4/10)
 
  • Like
Αντιδράσεις: jogo
Τρομερή Maccabi έστω και με αρκετές απουσίες. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο μέρος των κερδών από τον Ερυθρό που θα τον έπαιζα και pre-match με απόδοση 1,85 και άνω, και έτσι στο 2,8 είπα να το ρίξω στις αρχές του 2ου ημιχρόνου με μισό stake. Το αποτέλεσμα έδειξε πως έχασε κατά κράτος...

Είναι το τελευταίο live bet...

Σύνολο: +13,8/10

ΥΓ1: Μένει η αυριανή 2αδα με Bayern/Zalgiris.
ΥΓ2: Ψήνομαι να ρίξω και εγώ το 2πλο του ΠΑΟ. Όσο ακόμα παίζει χωρίς play maker, έχει αδυναμία μεγάλη στην οργάνωση. Μόλις επανέλθουν Pangos/Heurtel, θα είναι μακράν η πιο ολοκληρωμένη ομάδα. Θα το δω αύριο όμως
 
0/2 χτες και αν ο ΠΑΟ ήταν fun bet, η Zalgiris μας διέλυσε χάνοντας πλέον και από τα καφενεία...

Σύνολο: +8,8/10
 
2 μήνες μετά το post που έκανα απο τις 2 απανωτές ήττες στο πόντο, έρχεται η κατάσταση να με επιβεβαιώσει απόλυτα και πάω να γράψω 10-15 προτασουλες-σκεψεις για το τι εστί πλέον ΠΑΟ.

1)Ο ΠΑΟ είναι στο 8-5 και στην 6η θέση και με μαξιλαράκι ασφαλείας 2 νικών από τις ομάδες εκτός play-offs. Ένα μαξιλαράκι που θα ήταν πολύ μεγαλύτερο (προσωπικά κρίνω πως το 10-3 θα ήταν το normal με βάση την απόδοση) και εξηγώ το γιατί. Έχασε από Villerbaune κερδίζοντας με 13 στην αρχή του 4ου δεκαλεπτου και με 8, 4 λεπτά πριν το τελος όπου αν έβαλε 2 πόντους. Με την Armani κέρδιζε με 7 πόντους, 3,5 λεπτά πριν το τέλος. Με την Alba κατάφερε ο Αργύρης ο Μέγας να παίξει με την ίδια 5αδα 20 λεπτά και πλέον και με 5 παίχτες να έχουν άνω των 42 λεπτών συμμετοχή!!! Βέβαια κέρδισε και ένα ντέρμπι στη παράταση με τον ΟΣΦΠ. Όλες οι άλλες νίκες είναι καθαρες, ακόμα και αυτή του ενός πόντου με τη Zalgiris.
Με όλα τα παραπανω, δικαιούται 1-2 νίκες περισσότερες και βέβαια θα τις είχε αν δεν ήταν ο Αργύρης.
2)Πρώτο θετικό από τα παραπάνω είναι η απομάκρυνση του Αργύρη, αλλά το αρνητικό παραμένει που είναι ο κάκιστος προγραμματισμός. Ένας προγραμματισμός που είναι τόσο κακος όχι για πρώτη φορα, αλλά έχει γίνει συνήθεια των τελευταίων ετών. Αρχιζεις κάθε χρόνο με ένα προπονητή που πριν αρχίσει η Euroleague ,οι μισοί δε τον θέλουν και οι άλλοι μισοί λένε "για να δούμε, ας μη τον κρίνουμε". Τα ίδια με Djordevic, με Ivanovic, με Πεδουλάκη, ξανά με Πεδουλάκη, με Pascual (αν και εκεί ήταν διαφορετικη η 2η σεζόν) κτλ...
Όλο αυτό όμως έδειχνε στην αρχή να είναι τυχαίο γεγονός και ίσως και ανωμαλία ή ιδιοτροπία του προέδρου, αλλά πλέον είναι φανεροτερο από ποτέ ότι είναι ένα ωραίο τεχνασμα!!! Ένα τρομερό τέχνασμα λοιπόν, που καλύπτει το αρχικά μειωμένο budget, 2ον τις οποιες κακές επιλογές που χρεώνονται στον αποχωρισαντα και όχι στον νέο προπονητή και βέβαια το ότι δε πάμε ποτέ F4, αλλά πάντα μενει μια πολύ γλυκιά γεύση 4αδας στη κανονική διάρκεια ή αδικίας περί διαιτησίας στα play-offs.
3)Με όλα τα παραπάνω, αν είχες σοβαρό προπονητή από την αρχή και του έκανες-εφερνες όλα τα γούστα του, τότε θα ξεγυμνωνοσασταν αμφότεροι. Εκτός αυτού δε θα πεταγες συνέχεια στα σκουπίδια 2-3 νίκες που θα σε έφερναν πιθανότατα ένα σκαλί παραπανω στο τέλος , ίσως με ένα πλεονέκτημα, ίσως με ένα πιο βατο αντίπαλο στα play-offs.
4)Όλα αυτά λοιπόν είναι η θεωρία περί προπονητών, προέδρου, παιχτων, πλασαρίσματος κτλ, όμως το πιο βασικό είναι το τώρα. Ο ΠΑΟ πλέον χωρίς το ένα από τα πολλά βαρίδια (το μεγαλύτερο) που λεγόταν Αργύρης, έρχεται 4 στροφές πριν το τέλος του 1ου γύρου με 8-5 που θα έπρεπε να ήταν 10-3 και προσωπικά πιστεύω στόχος είναι να κλείσει το 1ο γύρο στην 8αδα, πράγμα διόλου εύκολο. Θα ήταν αν ειμασταν στο 10-3 και γι'αυτό και μόνο το τόνισα. Γιατί είναι άλλο να παίζεις "ελεύθερος" και ως φαβορί και άλλο ως αναγκασμένος για τη νίκη. Επίσης να πω πως για μένα το μεγαλύτερο από όλα τα ματς είναι αυτό με τη Fener. Και γιατί την ριχνεις κι άλλο, και γιατί ανεβαίνεις εσύ, και γιατί την ωθεις ίσως εκτός playoffs αν και είναι νωρίς. 2ο στόχος τα ματς με CSSKA εντός και Maccabi εκτός όσο έχει απουσιες. Εντελώς χαλαρό το ματς με Real έξω.

Και πάμε τώρα σε μερικές διαπιστώσεις:

1)Ο Βοβορας στα 2 ματς της Euroleague που ήταν στο παγκο (3 μαζί με τη Baskonia) έδειξε μακράν το καλύτερο προσωπο του φετινού ΠΑΟ. Είναι τα 3 μοναδικά ματς που ο ΠΑΟ έπαιξε άμυνα (η 4η χειρότερη της Εuroleague), έκανε φοβερό rotation και διαχείριση χρόνου βασικών παιχτών με πολλές αλλαγές που δεν επηρέασαν την εξέλιξη, συνέχισε την δυνατή επίθεση (1η στη Euroleague ως χτες) και δεν είχε κενά διαστήματα
2)Ο Pitino σε 2 ματς (ΟΣΦΠ-Barca), με απογοήτευσε και εξηγώ τους λόγους: Δε χρησιμοποίησε καθόλου τον Γουαιλι που ήταν δικιά του επιλογή και μέχρι τότε ήταν μακράν ο καλύτερος ψηλός. Και διαφωνώ πως δε μπορούσε να παίξει λόγω Milutinov/Tomic. Τουλάχιστον στις αλλαγες τους, έπρεπε να παίζει.
Έπαιξε υπερβολικά με τον Παπαγιάννη που πρέπει σώνει και καλά να γίνει μπασκετμπολίστας. Αφού το παλικάρι δε το χει. Τελος. Επέτρεψε στον Καλάθη πολλά τρίποντα που οι προηγούμενοι και κυρίως ο Βοβορας τα είχε κόψει. Σίγουρα ο Νικ είναι παιχταρας αλλά αυτό είναι το αδύναμο σημείο του έστω και αν φετος είναι η καλύτερη σεζόν του μακράν. Παραγκωνισε αρκετά χτες τον Παπαπετρου που έδειχνε σε τρομερή φόρμα. Επέμεινε πολύ με τον Thomas ενώ έδειχνε πως δεν είναι σε καλή μέρα.
ΓΕΝΙΚΑ έμεινε "κολλημένος" σε ένα πλάνο που πολλές φορες έδειχνε πως δε του βγαίνει.
Με αυτά να μη παρεξηγηθω!!! Εννοείται πως ο Pitino είναι προπονηταρας με Π κεφάλαιο, και ο Βοβορας ένας μαθητευόμενος μάγος, αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως προσπαθεί να δώσει στο ΠΑΟ ένα άλλο στυλ που βλέπει πως θα αποδόσει στο μέλλον, αλλά ως τότε κάτι μου λέει πως μπορεί να φάμε μερικές σφαλιάρες ξεγυρισμενες.
3)Ο ΠΑΟ το λέω και το ξαναλέω έχει παίχτες και ομάδα για 8αδα και υπο προυποθεσεις για κάτι καλυτερο, αλλά για να γίνει αυτό ήθελε 3 πράγματα. Ένα προπονηταρα (έγινε), ένα center τύπου Milutinov (απέχουμε πάρα πολύ, αφού έχουμε τους χειρότερους center από τους 18), και 2-3 ρολιστες ως 2ες επιλογες
4)Ο Νικ κάνει τη καλύτερη σεζόν του στο ΠΑΟ (ή μια από τις καλύτερες) και ας ελπίσουμε να.μη τραυματιστεί. Επίσης έχει πάντα τον κακο Γεναρη-Φλεβαρη που είναι μπροστά.
5)Η περιφέρεια δουλεύει ρολόι αλλά πρέπει να είναι πιο σφιχτή στην άμυνα (ΟΛΟΙ. Όχι όταν βγαίνει ο Νικ να είμαστε Μπάτε σκύλοι αλεστε)
6)Γουαιλι και Μήτογλου είναι βασικές μονάδες του παιχνιδιού έστω και με μικρότερου χρόνου. Είναι αδιανοητο να παίζουν ελάχιστα ως καθόλου.
7)Brown-Bentil-Johnson και Παππάς με τη σειρά που τα γράφω, έχουν αποδώσει από ελαχιστο ως καθόλου. Οπωσδήποτε 2-3 από αυτούς πρέπει να αποχωρήσουν και να έρθουν άλλοι ρολιστες, έστω και με λιγότερα χρήματα.


Και κλείνω με τα εξής δύο:

1)Πάρτε άμεσα ψηλό. Δε γίνεται να πάμε με το Παπαγιάννη ως το τέλος και να πάρουμε ένα ψηλό του κώλου λίγο πριν τα playoffs. Θα είναι έγκλημα και με τα όσα γράφω το έγκλημα θα έχει ονοματεπώνυμο.
2)Με τη φορολογία πλέον στο 22% από το 45% από το 2020, δικαιολογίες δεν υπαρχουν!!! Λεφτά υπαρχουν
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: animusbet
Το καλό φέτος με τον Παναθηναικό είναι οτι έχει πολλούς παίκτες που βρίσκουν εύκολα το καλάθι,ακόμα και από το τρίποντο(εκτός των ψηλών όλοι οι άλλοι μπορούν να βάλουν τρίποντο).Οπότε αν βρει τον τρόπο να παίξει πιο καλή άμυνα και να δουλέψει τα μπλοκ αουτ για να πάρει τα ριμπάουντ μετά θα μπορεί να κάνει και εκτός έδρας νίκες κόντρα σε μεγάλες ομάδες.Και χτες μέχρι κάποιο σημείο ήταν κοντά στο σκορ,στο 34 ήταν στους 4 πόντους αν θυμάμαι καλά κόντρα στη Μπαρτσελόνα που οι παγκίτες της θα έπαιρναν φανέλα βασικού σε άλλες ομάδες.Ο Πιτίνο έχει τον τρόπο και περιμένουμε να δούμε.Ο λίγος χρόνος των Παπαπέτρου και Μήτογλου χτες ήταν επειδή φορτώθηκαν από νωρίς με φάουλ,ενώ τον Γουάιλι που πήγε πολύ καλά χτες όσο αγωνίστηκε,τον προορίζει στη θέση 4 και όχι στο 5,έτσι έχει πει ο Πιτίνο.
Όσο για τον Πεδουλάκη ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Γιαννακόπουλου και το οποίο παραδέχτηκε ο ίδιος,συμφωνώ απόλυτα στο να αλλάξει τουλάχιστον 2 παίκτες με προτεραιότητα στο 5 και σε αμυντικό γκαρντ με καλό σουτ
 
1)Zenit-Maccabi: 2 (-4,5) (1,9) Stoiximan (4/10)
2)CSSKA-Ερυθρος: 1 (1,17) / Zalgiris-Efes: 2 (1,65) = (1,93) Stoiximan (4/10)
 
3)Barcelona-Villerbaune: 1 (-13,5) (1,87) Netbet (3/10)
4)Real-Milano: 1 (-7,5) (1,92) Netbet (3/10)
5)OSFP-Khimki: 1 (-2,5) (1,94) Netbet (3/10)
 
Σήμερα είχαμε μια μέρα που πήγαινε καρφί για θρίαμβο, αλλά για μισό πόντο, χάθηκε το απόλυτο.
Η Maccabi άρχισε τη βραδιά δυνατά και αν και λίγο έλειψε να κάνει την κηδεία στο τέλος, πήρε τη νίκη με 2ψηφια διαφορα.
Η Efes από την άλλη συνεχίζει το σερί, και με τον αυριανό άσσο της CSSKA κλείνει η 2αδα.
Η Real ήταν το τυχερό σημειο της μέρας, αφού πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο τέλος της 3ης περιόδου, και έφτασε στο +9 στο τέλος. Η Αrmani έχασε τη τελευταία επίθεση για να χάσουμε το bet.
Όση τύχη είχαμε στη Real, τη χάσαμε στη Barcelona, όπου βρέθηκε στο +18, 2 λεπτά πριν το τέλος και στο +15 στο τέλος, αλλά με καλάθι στα τελευταία δευτερα ήρθε το +13 και έτσι χάσαμε το bet για μισό πόντο.

Μένουν λοιπόν τα αυριανα με τον άσσο του ΟΣΦΠ στο -2,5 και τον άσσο της CSSKA για να κλείσει η 2αδα.

Σύνολο: +12,2/10
 
  • Like
Αντιδράσεις: FunBet
Χωρίς λόγια!!!

Όλη μέρα είμαι έτοιμος να παίξω το 2πλο το οποίο κατρακυλούσε και κάπου κάτι με κρατουσε πίσω. Τι ήταν αυτό? Αυτό που είδαμε στα τελευταία 5 λεπτά του ματς. Αυτό που είδαμε στο τέλος με τη Fener. Ότι είδαμε στη Βαρκελώνη.
Όταν σφίγγουν τα γάλατα, θες ένα τύπο να σου καθαρίσει το καλάθι, να σου φέρει σιγουριά, για να παίξουν οι περιφερειακοι το ματς τους.
Η ήττα αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, πως ο ΠΑΟ, χωρίς σοβαρό ψηλό (και ίσως και χωρίς άμεσα αντικαταστάτη του Παππά που δεν υπολογίζεται), είναι ομάδα επιπέδου 5-8. Δηλαδή οριακά εντός play-offs και διασυρμό εκεί.

Το να έχεις ένα γεμάτο ρόστερ με τρομερούς παιχταραδες στο 1,3,4 και να παίζεις 15 ματς χωρίς σέντερ και στο 2 κουλός οπότε κάτι στραβωνει με Fredette, απλά είναι κρίμα και αδικείς τα λεφτά που έριξες.

Σήμερα το ματς χάθηκε σε 3 πραγματακια:

1)Δεν έχουμε ψηλό. Μηδέν οι Γουαιλι, Βουγιούκας και πολύ μέτριος ο Παπαγιάννης με αποτέλεσμα να μας διαλύσουν στα επιθετικά.
2)Πολύ κακος ο Rice που όταν περνούσε αλλαγή, αποσυντονιζοταν η ομάδα και
3)Πολύ κακή η επιλογή να βγάλει έξω το Καλαθη στο 4ο φάουλ του στο 8ο που ειμασταν στο +3. Βλέποντας πως ο άλλος δε μπορεί, απλά έδωσε το ματς. Έπρεπε να κάνει ότι έκανε στο τέλος. Να τον βάλει στον Bryant και να μη τον διακινδυνεύσει στην άμυνα.

Ευτυχώς, εκτός από τη ψυχική υγεία, δε χάσαμε χρήμα
 
  • Like
Αντιδράσεις: FunBet και savrinio

Προγνωστικά

  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λάτσιο - Γιουβέντους
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Λέστερ - Σαουθάμπτον
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Άρσεναλ - Τσέλσι
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστουντιάντες - Γκρέμιο
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Άρης - Ολυμπιακός
  • 20:00
    Novasports 2HD
    • Μονακό - Λιλ
  • 20:00
    Novasports 3HD
    • Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
  • 21:30
    Novasports Extra 2
    • Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ
  • 21:30
    Novasports News
    • Άντερλεχτ - Σερκλ Μπριζ
  • 21:45
    Novasports Extra 1
    • Γουλβς - Μπόρνμουθ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αγιαξ - Εξέλσιορ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Αταλάντα - Φιορεντίνα
  • 22:00
    Novasports 3HD
    • Μαρσέιγ - Νις
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Μάντσεστερ Γ. - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
  • 22:00
    Novasports Start
    • Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Έβερτον - Λίβερπουλ
  • Αύριο 25-04-2024
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε - Παλμέιρας
  • 20:30
    Novasports Prime
    • Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάσκονια
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μιλγουόκι Μπακς - Ιντιάνα Πέισερς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 16:00
    Star Κεντρικής Ελλάδας
    • Έσπερος Λαμίας - ΑΕ Ψυχικού
  • 20:00
    Novasports 6HD
    • Μονακό - Φενέρμπαχτσε
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  • Αύριο 25-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - Φάση των 128
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
  • Αδιάβροχος Forum Bot:
    Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια.
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης ssk ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Στοίχημα με διπλάσιο" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι τρελο πρωταθλημα ειναι αυτο....
  • K Forum Bot:
    Ο χρήστης kandalf ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Διαχείριση λογαριασμών" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
  • Ertzan Ertzan:
    Τα πιτσιρίκια μας έχουν κάνει γιο γιο τους Ιταλούς ειδικά το 3-0 θα το ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο
  • Ertzan Ertzan:
    Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που παίρνει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο στο ποδόσφαιρο οι νέοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
  • Ertzan Ertzan:
    Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει εμείς ξέρουμε πόσο καραγκιόζης είναι ελπίζω να το μάθατε και εσείς. Χάνεις τον αγώνα οι παίκτες προβληματισμένοι τους πετάς και εσύ το μπαλάκι "εσείς φταίτε" φορτώνεις και άλλη πίεση
    Ertzan Ertzan: Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει...