F1 2020

kosdpthess

IFC#3 Cup & Super Cup winner 2011-12
26 Ιολ 2010
6,094
3,782
113
Αλεξανδρούπολη
Εν μέσω πανδημίας, ζέστης και παραδόξως ποδοσφαίρου, επανέρχεται η αγαπημένη Φ1. Ελπίζω να τα λέμε εδώ συχνά.

Φέτος η σεζόν θα διεξαχτεί με περίεργο τρόπο λόγω της κατάστασης και πάμε σε δύο σερί αγώνες στην Αυστρία.

Η μερσέντες φαντάζει και φέτος το φαβορί, το απέδειξε και στα δοκιμαστικά και στις κατατακτήριες του Σαββάτου και 1-2 με Μπότας και Χάμιλτον.

Η Ρεντ Μπουλ στον "εντός έδρας" αγώνα είναι πάντα δυνατή. και έχει τπ 3-5 με Βερστάπεν και Άλμπον.

Φεράρι no comment. Οι άνθρωποι έχουν μείνει στο πακέτο του Φλεβάρη, τι να ασχοληθεί κανείς.

Ευχάριστη έκπληξη στην αρχή της σεζόν η Racing Point και η MacLaren οι οποίες έχουν όλατα μονοθέσια εντός 10άδας και μάλιστα στο 4 και 6 από ένα μονοθέσιο. Απογοητευτική η Χας. Η Γουίλιαμς από ότι ακούγεται είναι στα σκαριά η πώληση της και ίσως σημάνει και το τέλος μιας ιστορικής ομάδας.

Παρακάτω όλες οι αποδόσεις είναι από την πράσινη.

Στα του στοιχηματος σε pre race αποδόσεις για νίκη το 3,25 του Μπότας και το 4,50 του συνήθη υποπτου στην Αυστρία Φερστάπεν φαντάζουν καλές αποδόσεις. Φαβορί δίνεται ο Χάμιλτον αλλά ο Μπότας παραδοσιακά ξεκινάει δυνατά τη σεζόν και τα "μπιπ" όλα κάπου στη μέση.

Επίσης το 2,50 για να μπει στην 6άδα ο Σάινθ μου φαντάζει αρκετά καλή απόδοση. Ο Σάινθ γενικά αποδίδει καλύτερα στον αγώνα παρά στις κατατακτήριες. Όπως και το 2,62 του Φέτελ ίσως αξίζει αν κάποιος πιστεύει ότι αξίζει να ρισκάρει σε μί ακαλή εκίνηση του Γερμανού. Επίσης και το 1,72 του Λεκλέρκ ο οποίος ξεκινάει 7ος δείχνει money in the bank αλλά είσαι πολύ Φεράρι για να τα "μπιμπ" όλα.

Τέλος, πολύ καλές αποδόσεις μου κάνουν το στο τέλος του πρώτου γύρου να είναι ο Άλμπον 5ος ή καλύτερος στο 1,62 και ο Λεκλέρκ 6ος ή καλύτερος με απόδοση 2. Και οι δύο δυνατοί συνήθως στις εκινήσεις.
 
Ξέχασα να αναφέρω πως το DAS σύστημα της Μερσέντες (dual axis stirring) θεωρήθηκε κανονικό και χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα της Αυστρίας από τα δοκιμαστικά της Παρασεκυής παρά την ένσταση της Red Bull.
 
Προσωπικά έριξα κάτι ψηλά στο να είναι 6ος ή καλύτερα στο τέλος του πρώτου γύρου ο Λεκλέρκ.

Θα δω στο live αν θα αξίζει κάτι σε νίκη ή ταχύτερο γύρο.
 
BREAKING NEWS

Ποινή 3 θέσεων στον Χάμιλτον για παράβαση η οποία δεν τιμωρήθηκε χθες αλλά η ένσταση της Ρεντ Μπουλ με νέα τηλεμετρικά δεδομένα, δίνει την ποινή στον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Φυσικά αλλαγή δεδομένων στις αποδόσεις με τον Μπότας πλέον φαβορί για νίκη.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Verstappen εγκατάλειψη και άνετη νίκη για την μερσεντες.

Πλέον το θέμα είναι ποιος από τους 2. Μετά τα Πιτ θεωρώ πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το νικητή.

Το αυτοκίνητο ασφαλείας αλλάζει τα δεδομένα ακόμη ίσως και για την τρίτη θέση.

Χαας νομίζω έχει το χειρότερο δίδυμο οδηγών στο γκριντ.

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Η αξιοπιστία του κινητήρα της μερσεντες μέσω των εγκαταληψεων των πιο πίσω ομάδων, έχουν φέρει το σκατο στην κάλτσα στην γερμανική ομάδα.

Το δεύτερο αυτοκίνητο ασφαλείας βάζει φωτιά ίσως καθότι δεν ξέρουμε πόσο θα πέσουν μποτας και Χάμιλτον

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Πολύ ωραίος αγώνας στο δεύτερο μισό.

Προσωπικά μετά το τελευταίο αυτοκίνητο ασφαλείας έπαιξα νίκη μποτας στο 1,57 και πήρα πίσω τα χαμένα από τον λεκλερκ και ένα μικρό κέρδος.

Η φεραρι έπεσε από τον πέμπτο όροφο και βρήκε και πορτοφόλι. Χωρίς τα αυτοκίνητα ασφαλείας πήγαινε φουλ για 5η ή 6η θέση.

Αλμπον άτυχος μπορούσε δεύτερη θέση ίσως και νίκη με μαλακά ελαστικά.

Ο μποτας επιτέλους έδειξε χαρακτήρα.

Χάμιλτον, μάλλον δίκαιη τιμωρία, αλλά 100% συμπεριφορά παγκόσμιου πρωταθλητή, στρίβει στην γραμμή που έχει πάρει και ότι γίνει. Δεν είμαι φαν του, προκάλεσε επαφή αλλά εγώ του το δίνω.

Νόρις κάνει εκπληκτικό τελευταίο γύρο, εκμεταλευεται την ποινή και περνάει στην τρίτη θέση στο φινάλε. Εκπληκτικός ο μικρός, άντεξε και στην πίεση του Σαινθ και του Περεζ.

Εγκληματική απόφαση της racing point να μην βάλει τον Περεζ να αλλάξει λάστιχα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκέφτηκαν.

Πάντως η γενική αίσθηση είναι πως η μερσεντες πάει για περίπατο και φέτος. Το μοναδικό εμπόδιο είναι ο εαυτός της και η πιθανή αναξιοπιστία που μπορεί να συναντήσει.

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Και τα μπετ μου γιατι δεν πουλάμε παπάδες.
8099fb5dbe35e65e645620eef7938e49.jpg


Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Καλησπέρα σας,

Δύο μέρες μετά τον αγώνα της Κυριακής και τα αξιοσημείωτα νέα είναι 2.

Πρώτον, η Μερσέντες παραδέχτηκε πως ένα σύστημα ήχου που σχετίζεται με το κιβώτιο είναι υπεύθυνο για το πρόβλημα που είχαν τα μονοθέσια στον αγώνα και ανάγκασε την ομάδα να δώσει εντολές για μείωση ρυθμού, αποφυγής κερμπ κτλ. Κάτι που θα πρέπει να λυθεί στο άμεσο μέλλον όπως παραδέχτηκαν οι γερμανοί με πιαθανή κάποια αλλαγή στο σχέδιο του κιβωτίου.

Δεύτερον, η Φεράρι μίλησε για επίσπευση κάποιας αναβάθμισης για τον δεύτερο αγώνα της Αυστρίας, χαμηλόνοντας αμέσως τον ενθουσιαμό που μπορεί να προέκυψε στις τάξεις των οπαδών της, λέγοντας πως και πάλι δεν θα μπορούν να έχουν τον ρυθμό των πρώτων.

Στοιχηματικά οι αποδόσεις άνοιξαν με ίδια σειρά στα φαβορί για την νίκη με την απόδοση του Χάμιλτον να είναι ελαφρώς χαμηλότερη. Βλέποντας την εικόνα των Μερκ στον πρώτο αγώνα, λογικά αξίζει κάποιο ποντάρισμα σε ονοθέσιο της Ρεντ Μπουλ και πιο συγκεκριμένα στον Βερστάπεν ο οποίος δίνει 4+ για νίκη. Ο άλμπον είναι κάπως άπειρος. Πάντως ακόμη και με μειωμένη απόδοση τα Μερκ ήταν μπροστά άνετα από τους υπόλοιπους, ο λόγο ςπου κινδύνεψαν ήταν η αλλαγή των ελαστικών στο τελευτάιο αυτοκίνητο ασφαλείας, όπου οι περισσότεροι έβαλαν φρέσκια μεσαία γόμα και οι γερμανοί δεν έκαναν καν πιτ στοπ.Επίσης, η 6άδα για Λεκλερκ δείχνει καλό σημείο για άλλη μία φορά, με απόδοση χαμηλότερη από τον πρώτο αγώνα,

Για pole position, θεωρώ πως το μεγάλο φαβορί θα είναι τα Μερκ με τον Χάμιλτον να μην θέλει να χάσει ξανά από τον ομόσταβλό του. Αυτή η απόδοση άνοιξε στο 1,83.

Tέλος θυμίζω πως κανένας δεν γνωρίζει πόσους αγώνες θα έχει φέτος η σεζόν οπότε κάθε πόντος και νίκη μετράνε κάτι παραπάνω. Αν τα νέα από το μέτωπο του ιού δνε είναι καλά, μπορεί ν αέχουμε φινάλε ακόμη και στους 8 αγώνες που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Tchami
Επιστροφή Φερνάντο Αλόνσο και επίσημα στην F1 και πιο συγκεκριμένα στη Ρενώ!

Ήδη αποκτά νέο ενδιαφέρον η επόμενη σεζόν και ας απέχει αρκετά. Επίσης, διαβάζω πως η ρενώ λογικά παρατάει την χρονιά, δεν θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις, εξέλιξη κτλ και θα επικεντρωθεί στο μονοθέσιο του 2021.
 
  • Like
Αντιδράσεις: tino
Μια ποινη ακομα να δεχτει ακομα ο Χαμιλτον και μενει εξω για ενα αγωνα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Αύριο λογικά δεν θα μπορέσω να δω τον αγώνα. Πάμε να δούεμ τι έγινε στα προκριματικά.

Πρώτη τριάδα, Χάμιλτον, Φερστάπεν και Σάινθ. έκπληξη η ΜακΛάρεν, αναμενόμενα τα υπόλοιπα. Ο Μπότας είναι τέταρτος.

Υπό βροχή τα προκριματικά και φυσικά αυτό έπαιξε τον ρόλο του γενικότερα στην διαδικασία. Η Μερσέντες λογικά δεν έχανε το 1-2 σε στεγνό, οι Ρενώ επίσης αρκετά ψηλά με 6ο τον Οκόν και 8ο τον Ρικιάρντο.

Ο Γκασλί άλλη μία έκπληξη, ο οποίος έφερε την Άλφα Τάουρι στην 7η θέση. Πολύ καλός οδηγός με πολύ ταλέντο, δεν άντεξε την πίεση στο πρώτο του πέρασμα από μεγάλη ομάδα όμως.

Η φεράρι τραγική για άλλη μία φορά. Έφερε κάποιες αναβαθμίσεις αλλά έκαναν το μονοθέσιο πιο δύσκολο για τους οδηγούς παρά καλύτερο. Δέκατος ο Φέτελ, ενδέκατος ο Λεκλέρκ.

Aυριο το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί εντελώς με τον αγώνα να αναμένεται στεγνός. Η δυναμική στα προκριματικά για τις πιο μεσαίες ομάδες μπορεί να μην λέει και πολλά

Στα στοιχηματικά τώρα. Αν όλα πάνε καλάγια την Μερσέντες, πολύ δύσκολα θα χάσει ο Χάμιλτον την νίκη. Αυτή δίνεται στο 1,61. Μικρή fair απόδοση, δεν ξέρω κατά πόσο έχει κάποια αξία. Ίσως στο live να βρεθεί κάποια καλύτερη ευκαιρία.

Προσωπικά το head to head μεταξύ Φέτελ και Λεκλέρκ δείχνει καλή περίπτωση, με τον Μονεγάσκο να προσφέρεται στο 1,72 για καλύτερο τερματισμό από τον team mate του. Είναι το νούμερο 1 ξεκάθαρα πλέον στην ομαδα και τους χωρίζει μία θέση. Θεωρώ πως καισ τρατηγικά θα πάρει το πλεονέκτημα από την ομάδα.

Επίσης, έχω ένα καλό feeling για τον Ρικιάρντο σε αυτό τον αγώνα και το 2,00 στο head to head με τον Οκόν δεν είναι κακή περίπτωση. Τους χωρίζουν 2 θέσεις στο grid. Αυτό που με χαλάει και με κρατάει στο συγκεκριμένο είναι πως ο Οκόν είναι ένα κεφάλαιο για την Ρενώ, Ο Ρικιάρντο στο τέλος της σεζόν φεύγει.

Σε αντίστοιχο σετ, Νόρις και Σάινθ, οι αποδόσεις είναι 3,50 και 1,28 αντίστοιχα. Αξίζει ίσως το ρίσκο στον Νόρις με την λογική πως πλέον είναι καθαρό το νο1 στην ομάδα και αν ο Σάινθ χάσει 1-2 θέσεις στην αρχή, η ΜακΛάρεν έδειξε δυνατή σε αυτή την πίστα και ίσως ο Νόρις βρεθεί στη θέση 7-8. Θα τους χωρίζουν 2 θέσεις σε αυτή την περίπτωση και ίσως η ομάδα παίξει ρόλο. Μεγάλο μειονέκτημα εδώ είναι οι πόνοι στην πλάτη για τον Νόρις, λογικά θα επηρεαστεί στον αγώνα.

Επίσης, ο τερματισμός στην εξάδα για τις Φεράρι και κυρίως στον Λεκλέρκ που πληρώνει 3,25 να είναι μια καλήεπιλογή. Δεν μπορώ να φανταστώ πως έστω και αυτή η κακή Φεράρι θα έχει και τα δύο μονοθέσια εκτός 6άδας.

Τέλος, ένα longshot μπορεί να είναι ο τερματισμός στους βαθμούς για τον Ράσελ. Η Γουίλιαμς δεν είναι τόσο κακή όσο πέρσι. Νομίζω λόγω και κινητήρα της Φεράρι, η χειρότερη ομάδα φέτος είναι η Άλφα Ρομέο. Ο Ράσελ ξεκινάει 12ος. Λίγο κάποια εγκατάλειψη, λίγο συγκυρία, πληρώνει 5 το να μπει στην 10άδα. Στην οποία ήταν μεα πριν την εγκατάλειψη στον προηγούμενο αγώνα.
 
Καλημερα.

Από το κακό στο χειρότερο πήγε το Σάββατο για την Ferrari καθώς ο Σαρλ Λεκλέρκ δέχθηκε ποινή τριών θέσεων.
Η Scuderia είχε πολύ κακό Σάββατο στην Αυστρία καθώς στης κατατακτήριες δοκιμές μόνο ο Φέτελ κατάφερε να μπεί στην πρώτη δεκάδα και αύριο θα τρέξει από την 10η θέση.
Λίγες ώρες μετά η FIA, ανακοίνωσε ποινή τριών θέσεων για τον Σαρλ Λεκλέρκ που από την 11η θέση, έπεσε στην 14η του δεύτερου grand prix της σεζόν καθώς μπλόκαρε τον Ντάνιελ Κβίατ της Alpha Tauri σε ατύχημα στις κατατακτήριες.

Το ενδεχομενο να τερματισουν και οι δυο Φερραρι στους βαθμους δινει αποδοση 1.80
 
Καλημερα.

Από το κακό στο χειρότερο πήγε το Σάββατο για την Ferrari καθώς ο Σαρλ Λεκλέρκ δέχθηκε ποινή τριών θέσεων.
Η Scuderia είχε πολύ κακό Σάββατο στην Αυστρία καθώς στης κατατακτήριες δοκιμές μόνο ο Φέτελ κατάφερε να μπεί στην πρώτη δεκάδα και αύριο θα τρέξει από την 10η θέση.
Λίγες ώρες μετά η FIA, ανακοίνωσε ποινή τριών θέσεων για τον Σαρλ Λεκλέρκ που από την 11η θέση, έπεσε στην 14η του δεύτερου grand prix της σεζόν καθώς μπλόκαρε τον Ντάνιελ Κβίατ της Alpha Tauri σε ατύχημα στις κατατακτήριες.

Το ενδεχομενο να τερματισουν και οι δυο Φερραρι στους βαθμους δινει αποδοση 1.80
Καλημέρα,

Θα το ήθελα πάνω από 2 απόδοση το συγκεκριμένο, φοβάμαι κάποια εγκατάλειψη από τράκα κτλ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η απόδοση για βαθμούς μεταξύ Λεκλερκ και Φετελ είναι ίδια.

Ενδιαφέρον με ρίσκο και μπετ να μην τερματίσουν και οι 2 μακλαρεν στους βαθμούς. Καθαρό ένστικτο δεν μπορώ να το στηρίξω κάπου.

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Αν το βλεπεις ετσι, αγχος για βαθμους δηλαδη, μπορεις να πας και στο αντιθετο. Οι δυο Φερραρι να μη τερματισουν στους βαθμους 2,00.
 
Αυτή τη στιγμή το βλέπω αρκετά fair αυτό το σετ και προσωπικά δεν θα μπλέξω. Μάλλον δεν θα παίξω κάτι σήμερα.

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: vaf3
Τελικά τον αγώνα τον βλέπω.

Φεραρι αυτοκτονία στην στροφή 2 και από τον πρώτο γύρο, και τα 2 μονοθέσια έξω.

Θεωρώ ο Χάμιλτον αφού έστριψε πρώτος, θα κερδίσει κιόλας αν δεν γίνει κάτι αναπάντεχο.

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Καλησπέρα,

Πάμε να δούμε τα απόνερα του δεύτερου σερί Αυστριακού γκραν πρι.

Ξεκινάω με τα αγωνιστικά. Περίπατος για Χάμιλτον, όπως αναμενόταν. Σε καμάι στιγμή δεν απειλήθηκε από τον Φερστάπεν. Ο Μπότας παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος με την δεύτερη θέση που πήρε περνώντας στα τελειώματα τον Ολλανδό πιλότο της Ρεντ Μπουλ. Θεωρώ πως ο λόγος της καθυστερημένης προσπέρασης ήταν διτός. Αφενός η στρατηγική της Μερκ η οποία ξεκάθαρα πήγε να εξασφαλίσει νίκη Χάμιλτον και αφετέρου το γεγονός πως ο Φερστάπεν οδήγησε πάνω από το όριο των επιδόσεων του το μονοθέσιο των ταύρων.Πάντως η Μερσέντες έδειξε ότι πάει για υγιή περίπατο και φέτος με τον τίτλο των οδηγών να κρίνεται μεταξύ Μπότας-Χάμιλτον. Θεωρώ προβάδισμα από την ομάδα έχει ο Χάμιλτον γιατί κυνηγάει το ρεκόρ του Σούμι το οποίο δεν θα την χαλάσει να το σπάσει δικό της οδηγός.

Τέταρτος ο άγευστος, σε αυτό τον αγώνα, Άλμπον ενώ πέμπτος ο καταπηκτικο Νόρις που με φοβερό φίνις πήρε την πέμπτη θέση ενώ μερικούς γύρους πριν ήταν ένατος. Φυσικά σε αυτό συντέλεσε και η επαφή Πέρεζ-Άλμπον η οποία έφερε την ρήξη στην μπροστινή πτέρυγα του μονοθεσίου του Μεξικάνου, όπου και ο ρυθμός του καταποντίστηκε στους τελευταίους 2 γύρους.

Φεράρι, τι να πει κανέις, μεταξύ τους τράκα στην στροφή 2 και αντίο ζωή. Πολλοί κράζουν την ομάδα αλλά δεν θεωρώ πως κάποιο στρατηγικό πλάνο μπορεί να ωφείελται στο κακό φρενάρισμα του Λεκλέρκ, την αναγκαστική του αλλαγή πορείας, μερικώς εκτός πίστας για να αποφύγει αρχικά τον Φέτελ τον οποίο εμβόλισε όταν το πίσω μέρος απογειώθηκε από τα κερμπς. Νομίζω πως οι δύο πρώτοι αγώνες της χρονίας δείχνουν την λευκή πετσέτα για φέτος για την ομάδα του Μαρανέλο.

Η Ρενώ κάνει δεύτερη σερί εγκατάλειψη για βλάβη στο ψυγείο αν δεν κάνω λάθος. Οι Γάλλοι πάντω ςκατέθεσαν επίσημη ένσταση για το μονοθέσιο της Racing Point το οποίο κατηγορεται για πιστή αντιγραφή της περσινής Μερσέντες. ακόμη και για μία θέση στην τελική κατάταξη, παίζονται αρκετά λεφτά και για αυτό το κυνηγούν οι Γάλλοι παρότι σε πρώτο πλάνο δεν διεκδικούν τίποτα. Πάντως γι αόσους δεν γνωρίζουν, η καταγγελία στηρίζεται κυρίως στον κανονισμό της ΦΙΑ ο οποίος υποχρεώνει τις ομάδες να έχουν δικό τους σχεδιασμό για τα φρένα. Όταν λέμε φρένα δεν μιλάμε για το υλικό που κάνει την πέδηση αλλά για τον αεροδυναμικό σχεδιασμό και γενικά τον μηχανισμό πέδησης στους τροχούς.

Επειδή το ποστ είναι αρκετά μεγάλο, θα κλείσω λέγοντας πως ο Μπότας μόλις σήμερα ανανέωσε και για του χρόνου με τους Γερμανούς. Καθόλου κακή επιλογή και για τους δύο. Η Μερκ μπορεί να έχει και του χρόνου ίσως το κορυφαίο δίδυμο που τρέχει χρόνια μαζί και γνωρίζει το μονοθέσιο και την ομάδα τέλεια και αφετέρου ο Μπότας μένει στην μοναδική ομάδα η οποία λογικά και του χρόνου θα του δώσει την δυνατότητα να μπορέσει να διεκδικήσει βάθρα, νίκες και ίσως τον τίτλο.
 
Μπράβο φίλε
kosdpthess που άνοιξες το θέμα να έχουμε να μιλάμε για το αγαπημένο μας αθλημα(άντε μαζί με τέννις).....
Στους πρώτους 2 αγώνες είδαμε μία Μέσεντες να έχει μείνει εκεί που ήταν πέρσυ και όπως φαίνεται στις περισσότερες πίστες θα κάνει πλάκα..Αν η Ρεντ Μπουλ δεν νικήσει στην Ουγγαρία πιστεύω πως η Γερμανική ομάδα θα κάνει το απόλυτο και θα νικήσει σε όλες τις πίστες αφού αρκετές πίστες που την δυσκολεύουν(Μεξικό,Σιγκαπούρη,Μονακό)έχουν βγει από το καλεντάρι....
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
FP 1 σήμερα. Τα αποστελέσματα είναι απελπιστικά, όταν όλοι μιλούσαν για την πίστα που θα δυσκολευόταν η Μερσέντες. Πάει για περίπατο.

Untitled.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...