Fixed Profit

nickbin

New Member
18 Νοε 2017
29
10
3
Εδώ και αρκετό καιρό τεστάρω το συγκεκριμένο σύστημα και μου πηγαίνει πολύ καλά. Γενικά είμαι ένας "παίκτης" που μακροχρόνια έχω γύρω στο 50 με 52% στις προβλέψεις μου ωστόσο πάσχω στη πειθαρχία μου.

Αυτό το σύστημα με κρατάει πειθαρχημένο και με βγάζει κερδισμένο. Για την ώρα όμως το δουλεύω με πολύ μικρά ποσά.
Ας γίνω πιο συγκεκριμένος. Από το αρχικό στοίχημα ζητάω κέρδος 1 ευρώ. Οπότε προσαρμόζω το ποντάρισμα μου ανάλογα με την απόδοση και δεν παίζω ποτέ κάτω από 1.70. Αν το χάσω στο επόμενο στοίχημα μου ζητάω κέρδος 2 ευρώ άρα ανεβάζω το ποντάρισμα μου. Ξέχασα να αναφέρω πως το αρχικό μου κεφάλαιο είναι 100 ευρώ. Μιλάμε για μία συντηρητική παραλλαγή του Martingale.

Το σύστημα αυτό με κρατάει πειθαρχημένο, δεν με "αφήνει" να παίζω πολλά στοιχήματα την ίδια στιγμή και όπως είπα βλέπω πως έχω σταθερό κέρδος. Μέσα σε τρεις μήνες διπλασίασα το κεφάλαιο μου ευρώ το ευρώ.

Στόχος μου είναι να αρχίσω με ένα κεφάλαιο 1000 ευρώ και ένα έχω ένα σταθερό κέρδος 30 ευρώ την ημέρα. Δηλαδή να ζητάω κέρδος 10 ευρώ από το κάθε στοίχημα. Αν το καταφέρω με μόνο 3 στοιχήματα ακόμα καλύτερα.

1) Πως το βλέπετε; Πετάω στα σύννεφα ή βλέπετε λογική στα παραπάνω;
2) Σε περίπτωση που "δουλέψει" πόσο πιθανό είναι το limit από μία εταιρία. Να πω εδώ πως ο στόχος των 30 ευρώ είναι και το να αποφύγω το limit. Βγάζοντας μικρό κέρδος ελπίζω να περνάω κάτω από τα radar.


Περιμένω τις απόψεις σας
 
Απάντηση: Fixed Profit

δεν νομιζω οτι υπαρχει παικτης μακροχρονια κερδισμενος που να εχει αποφυγει το λιμιτ.....αυτα μονο εκτος των τειχων!!!!!
 
Απάντηση: Fixed Profit

Νομίζω πως κάθε φορά που θα χάνεις αν κατάλαβα καλά θα ποντάρεις μεγαλύτερο μπετ από την προηγούμενη, δλδ παραλλαγή martingale που είεπς και εσύ, αλλά με αριθμητική πρόοδο και όχι γεωμετρική.

Θεωρώ πως τέτοιου στυλ παιχνιδιού οι εταιρίες όχι μόνο δεν θα σε λιμιτάρουν αλλά τρίβουν και τα χέρια τους. Αν τους τα πάρεις βέβαια μαγκιά σου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: goal2 και kriapa
Απάντηση: Fixed Profit

Όπως είπα το τεστάρω εδώ και 3 μήνες και μου δουλεύει μια χαρά. Βέβαια απαιτεί τεράστια υπομονή και πειθαρχία. Επίσης πρέπει να αποδεχτείς πως το κέρδος σου θα είναι μικρό (αλλά σταθερό εφόσον δουλέψει). Ναι, παραλλαγή του Martingale είναι αλλά πιο συντηρητική. Αν ξέρεις τις δυνατότητες σου ως παίκτης θεωρώ πως μπορεί να τρέξει, έχοντας βέβαια και το ανάλογο ρίσκο να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα και να έχεις ένα απίστευτα κακό σερί. Ωστόσο με πονταρίσματα του 1.70 και πάνω και κοντά στο 50% ευστοχία στις προβλέψεις σου νομίζω είσαι εντάξει.

Όπως είπα έχω οριοθετήσει το ημερήσιο κέρδος μου στα 30 ευρώ ώστε να περνάω απαρατήρητος. Το θέμα είναι θα περνάω απαρατήρητος;

Μην με θεωρήσει κανένας αλαζόνα. Μπορεί και να φάω τα μούτρα μου ωστόσο δεν είναι κακό να βλέπεις τα εμπόδια που έχεις μπροστά σου
 
Απάντηση: Fixed Profit

Δεν νομίζω ότι θα περάσεις απαρατήρητος, αλλά αν καταλάβουν ότι παίζεις τύπου mαrtingale, δεν νομίζω να έχεις θέμα, γτ συνήθως είναι σύστημα bookmaker friendly να το πω.
 
Απάντηση: Fixed Profit

Ποσα παιχνιδια εχεις μαχχ με αυτο το το συστημα ? δηλαδη κερδος 1 ευρω με κεφαλαιο 100
εκει θα παιχτει ολη η ιστορια Αν εχεις κρατησει αρχειο των μπετ σου βρες ποσα χαμενα μαχ εχεις στη σειρα προσθεσε 2 η 3 ακομη και προσαρμοσε το κεφαλαιο σου και το πονταρισμα σου με αυτη την προοπτικη
 
Απάντηση: Fixed Profit

Αυτό είναι σχετικό. Ας πούμε αρχίζεις με ένα late goal του 1.80. Θα ποντάρεις 1.1. Το χάνεις μένεις με 98.9. Το επόμενο σου bet είναι ένας άσσος του 2.20 οπότε πρέπει να ποντάρεις 1.36 για να καλύψεις το χαμένο και να φτάσεις στο στόχο του κέρδους 1 ευρώ.

Γι αυτό λέω.....αν η γκάμα σου είναι από το 1.70 και πάνω....αν ψάχνεις και μπορείς να βρίσκεις σημεία άνω του 2 τότε η κάβα σου μπορεί να αντέξει σερί κουβάδες. Πάντα με την προϋπόθεση να μην παίζεις στη τύχη και να είσαι παίκτης του 50% και πάνω στις προβλέψεις σου. Βέβαια πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος να έρθει ένα απίστευτα κακό σερί και να καταστραφείς. Είναι ένα αποδεκτό ρίσκο από μένα μιας και θεωρώ δύσκολο να μου συμβεί.

Αλλά θα επιμείνω. Είπε ο φίλος παραπάνω πως το Martingale είναι δώρο για τους book. Αν δουν λοιπόν ένα παίκτη να ακολουθεί, έστω μία παραλλαγή του, και να είναι κερδισμένος θα του χαμηλώσουν τα όρια ή θα πουν: "Άστον, αργά ή γρήγορα θα φάει τα μούτρα του"
 
Απάντηση: Fixed Profit

Δεν θα καταστραφεις αν εχεις καποιο οριο που σταματας τα μπετ σου πχ οπως λεσ την καβα των 100 ευρω . Αρα το ανωτερο που μπορει να χασεις εναι 100 ευρω που θα συνβει για εναν παικτη του 50% σπανια ( καποια στιγμη θα συμβει ομως ) τωρα αν τελικα εισαι κερδοφορος στο τελος της χρονιας το συστημα σου ειναι πετυχημενο

οσο για τους μπουκ δεν νομιζω να εχεις προβλημα με μικροποσα που θα παιζεις για λιμιτ αν ομως το χοντρυνεις με χιλιαρικα εκτος του οτι κινδυνευεις να καταστραφεις οπως λες μπορει να εχεις και προβλημα λιμιταρισματος
 
Απάντηση: Fixed Profit

Όπως είπα και πριν....για να έχει νόημα πρέπει να βγάζεις ένα ημερήσιο μεροκαματάκι. 30 ευρώ μου φτάνουν με αρχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ. Θεωρητικά 400-500 ευρώ το μήνα θα μπορούσαν να βγουν υπολογίζοντας πως κάποιες μέρες του μήνα θα είσαι off εξαιτίας υποχρεώσεων.
Και θεωρώ πως 30 ευρώ τη μέρα δεν είναι ποσό που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του book. Γι αυτό και ρώτησα εδώ στο forum από κάποιο παιδί που εχει μεγαλύτερη γνώμη από limits ή συμπεριφορά των book.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλοδεχούμενες και οι επόμενες
 
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS
Απάντηση: Fixed Profit

Όπως είπα και πριν....για να έχει νόημα πρέπει να βγάζεις ένα ημερήσιο μεροκαματάκι. 30 ευρώ μου φτάνουν με αρχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ. Θεωρητικά 400-500 ευρώ το μήνα θα μπορούσαν να βγουν υπολογίζοντας πως κάποιες μέρες του μήνα θα είσαι off εξαιτίας υποχρεώσεων.
Και θεωρώ πως 30 ευρώ τη μέρα δεν είναι ποσό που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του book. Γι αυτό και ρώτησα εδώ στο forum από κάποιο παιδί που εχει μεγαλύτερη γνώμη από limits ή συμπεριφορά των book.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλοδεχούμενες και οι επόμενες
Δεν ξέρω αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά αλλά με 7 συνεχόμενα χαμένα στοιχήματα έχεις τελειώσει το κεφαλαίο σου, έτσι δεν είναι?
Και πόσα στοιχήματα τη μέρα πρέπει να παίζεις για 30 ευρώ κέρδος αν έχεις 50% ευστοχία? και το ένα να μην συμπίπτει χρονικά με το επόμενο, πόσα να έχεις μελετήσει δηλαδή?
θα ξεκινάς το πρωί και θα παίζεις όλη τη μέρα?
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Fixed Profit

Απαξ και κερδίζεις μακροχρόνια θα φας λίμιτ.Είναι μέχρι ο λογαριασμός σου να γίνει για εκείνους κόκκινος ότι δηλαδή αρχίζεις και βγάζεις λεφτά και τα βγάζεις στη διάρκεια του χρόνου. Αν βγάζεις λεφτά στη διάρκεια του χρόνου δεν το γλυτώνεις το λίμιτ ακόμα και αν βγάζεις 500 ευρώ το μήνα.
 
Απάντηση: Fixed Profit

Για να απαντησω στο ερωτημα: οχι δε θα σε λιμιταρει κανεις.

Ο λογος απλος. Δε μπορει να λειτουργησει και ειδικα αν παιζεις στοιχηματα χωρις αξια. Προφανως αν παιζεις αξια δεν εχει νοημα το συστημα και θα σε λιμιταρουν ετσι κι αλλιως ειτε κερδισεις ειτε χασεις.

Το να βγαλεις 30€ την ημερα παιζοντας ετσι ειναι εντελως απιθανο. Οκ μπορει να βγαλεις καποιες μερες. Μπορεις επισης να βαλεις αυτα τα 1000€ σε ενα μονο στοιχημα αποδοση 3 και να βγαλεις σε μια ωρα 2 χιλιαρικα.
Η πιθανοτητα ομως να χασεις 5-8 τετοια στοιχηματα (αποδοση περιπου 1.8- 2) στη σειρα και να χασεις ολο η σχεδον ολο το κεφαλαιο η σε μια μερα δεν ειναι τοσο μικρη οσο φαινεται. Προσωπικα, το εχω αντιμετωπισει πανω απο 3-4 φορες σε ενα χρονο. Οσο πιο πολυ παιζεις τοσο πιο κοντα ερχεσαι σε αυτο.

Κατα τη γνωμη μου λοιπον, οχι δε θα λειτουργησει σε βαθος χρονου!
 
  • Like
Αντιδράσεις: ruud1914
Απάντηση: Fixed Profit

Ακόμα κι αν η τακτική σου δεν είναι επαγγελματική, και η συγκεκριμένη (χωρίς παρεξήγηση) δεν είναι, το λίμιτ θα έρθει αν κι εφόσον τα παληκαράκια τής όποιας εταιρείας από αυτές που δραστηριοποιούνται εντός συνόρων αντιληφθεί ότι μπορείς να κοντρολάρεις το παιχνίδι σου και να είσαι στο κέρδος -μικρό ή μεγαλύτερο δεν τους πολυενδιαφέρει. Απ'την στιγμή που με κάποιον τρόπο αποφεύγεις την λαίλαπα του εθισμού και τού αλόγιστού στοιχηματισμού ΔΕΝ σε θέλουν να σουλατσάρεις μέσα στο μαγαζί τους. Πρέπει να καταστραφείς πρώτα παίζοντας για διασκέδαση (θα 'λεγα καμιά κουβέντα τώρα αλλά ασ'το καλύτερα) και μετά θα διαβάσεις το ψιλά γράμματα περί εθισμού στο κάτω μέρος τής σελίδας τους και θα γίνεις καλά, μιας και προσφέρουν και κοινωνικό έργο όλοι αυτοί...

Πάντως κι εγώ θα σε συμβούλευα δούλεψε προς άλλην κατεύθυνση. Αυτό που στοχεύεις (20-30 ευρώ ανά ημέρα), δεν θα επιτευχθεί με αυτήν την μέθοδο. Ειδικα όταν η κάβα σου θα είναι 1000 ευρώ, είναι πολύ πιθανό η ψυχραιμία σου να μην είναι στα ίδια στανταρντς που είναι τώρα με τα 100. Εσύ το είπες εξ άλλου ότι είσαι επιρρεπής στο να χάνεις τον έλεγχο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Eric Castel, goal2 και betover
Απάντηση: Fixed Profit

Ξέρω ότι είναι παλιό το θρεντ αλλά το γράφω όπως και να'χει.

Από εμπειρία (martingale παίχτης)
α) όταν έχεις σωστό πλάνο και ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, το σύστημα δουλεύει (για μένα τουλάχιστον στα αρκετά χρόνια που το κάνω) .
β) ναι σε λιμιτάρουν.
 
Απάντηση: Fixed Profit

εγω εχω χασει πολλες φορες πολλα λεφτα απο στρατηγικες τυπου martingale με συνεχως αυξανομενα πονταρισματα που απλα προσδοκεις να παρεις πισω το αρχικο κεφαλαιο και ισως ενα πολυ μικρο κερδος.

high risk, low reward κατασταση. στην αρχη βγαζεις λεφτα, και αυτο θα σε γλυκανει. μετα απο λιγο καιρο,νομιζεις οτι δε θα χασεις ποτέ και αυξανεις και τα πονταρισματα,ξεκινωντας απο πιο μεγαλο 1ο πονταρισμα.

δε το συνιστω σε κανεναν.

ακομα κι αν επι 99 μερες δουλευει αυτη η στρατηγικη, και βγαζεις ενα μικρο χαρζτιλικι, αν την 100η μερα δεν πανε καλα τα στοιχηματα και τιλταρεις (πολυ πιθανο για τους περισσοτερους απο μας) , θα τα χασεις ολα.

εκτος αν εχεις κεφαλιο 100 χιλιαδες ευρω και ξεκινας με 1ο πονταρισμα 1 ευρω . εκει ειναι αρκετα δυσκολο να τα χασεις ολα,αλλα τι νοημα εχει να κυνηγας 1 ευρω,αν εχεις 100 χιλιαδες?

οι πιο πολλοι εχουν καβα 1000 ευρω και ξεκινουν με 1ο πονταρισμα 10 ευρω,με στοχο ενα 10ρικο τη μερα,αλλα τα λεφτα φτανουν για 6-7 φορες μόνο (με διπλασιασμους). πολ υευκολο να τα χασεις ολα.

οσο για το limit,αυτο θεωρω εχει καθαρα να κανει με το αν κερδιζεις. αν κερδιζεις σε βαθος χρονου ,οποια μεθοδο κι αν ακολουθεις θα φας limit. αν χανεις, δεν τρεχει τιποτα.

παντως αν καποιος θελει οπωσδηποτε να το κανει και φοβαται το limit,απλα αποφευγει να παιζει ολα τα πονταρισματα στην ιδια εταιρεια. αλλωστε εινα ιαπιθανο να δινει παντα η ιδια εταιρεια την καλυτερη αποδοση στο σημειο που σε ενδιαφερει
 

Προγνωστικά

  • 19:45
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν
  • 19:45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Λιλ - Άστον Βίλα
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • European Football Show Greek Edition 2023-24
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Ρόμα - Μίλαν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αταλάντα - Λίβερπουλ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μαρσέιγ - Μπενφίκα
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - Προμηθέας
  • Αύριο 19-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Τα ζευγάρια των playoffs Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι ή Μπασκόνια ή Βίρτους ή Εφές / Παναθηναϊκός - Μακάμπι ή Μπασκόνια / Μονακό - Φενέρμπαχτσε / Μπαρτσελόνα -
    Ολυμπιακός
  • PANATHA PANATHA:
    Οποτε την Τριτη εχουμε Μπακαμπι - Μπασκονια σε μονο ματς....ο νικητης παιζει με Παναθα.....ο ηττημενος θα παιξει με τον νικητη του Εφες - Βίρτους και η νικητρια με την Ρεαλ Μαδριτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Με την φορα που εχει παρει η Εφες μπορει να κερδισει Βιρτους και οποια χασει στο Μακαμπι - Μπασκονια και να κοντραρει την Ρεαλ...
  • PANATHA PANATHA:
    Στα εξηγησα ωραια?
  • animusbet animusbet:
    Δεν υπάρχει ομάδα Εφές,επειδή κέρδισε 2 φορές σε μια εβδομάδα τη Φενέρ την κάναμε και ομαδάρα?
  • Ertzan Ertzan:
    Η Ρεάλ δεν χάνει από Efes εκτός και αν ο Λάρκιν τα βάζει και από το σπίτι του τότε υπάρχει ελπίδα
  • Ertzan Ertzan:
    να και ο άλλος πελατάκος :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Στα 5 ματς πιστευω πως η Ρεαλ θα περασει.....απλα ενω εχει βγει πρωτη μπορει να μην εχει τοσο ευκολο αντιπαλο οσο θα ηταν το φυσιολογικο
  • PANATHA PANATHA:
    1900 ματς και συνεχιζουμε :p
  • Ertzan Ertzan:
    Η Λίβερπουλ είμαι σίγουρος έστειλε κόσμο και κοσμάκι κουβά, σημεία, χάντικαπ όβερ τα πάντα όλα
  • PANATHA PANATHA:
    Σιγουρα τα πολλα λεφτα θα χαθηκαν στο live
  • Ertzan Ertzan:
    Στο ρελαντί τα κορίτσια μας την Βιλνέβ στον τελικό 58-45 λήξη του πρώτου ημιχρόνου
  • Ertzan Ertzan:
    Οι Άγγλοι αυτήν την αγωνιστική κυριολεκτικά γάμησαν κόσμο και κοσμάκι 0-2 η Άστον Βίλλα
  • PANATHA PANATHA:
    Σοκαριστικές στιγμές στο Ουντινέζε - Ρόμα, κατέρρευσε ο Έβαν Εντικά στο 72' της αναμέτρησης.
    1f691.png
    Αποχώρησε με το φορείο, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του ο στόπερ των Ρωμαίων, ενώ το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.
  • Ertzan Ertzan:
    α γι'αυτό διεκόπη λέω και εγώ τι έγινε εδώ
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
    PANATHA PANATHA: Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα...