Διαβασα λιγο πιο κατω τον Σιγουρακια να γραφει οτι το στοιχημα ειναι πολυ πιο ευκολο απο το φορεξ.
Θα μιλησω ωμα και σταρατα και φυσικα οχι για τον φιλο Σιγουρακια.
Καποια κεντρα θελουν τον κοσμο να μην ασχοληθει με το φορεξ.
Για τον λογο οτι αν αρχισουν και κερδιζουν ολοι το συστημα θα καταστραφει.
Εχω βρεθει σε διαδικτυακες συζητησεις με αναλυτες φορεξ σε κλειστο chat το οποιο δεν θα δωσω στην δημοσιοτητα και εχω μαθει ενα πραγμα.
Οτι το φορεξ ειναι το πιο ευκολο πταγμα για να κερδιση ακομη και ενας ασχετος.
Διαδιδεται ομως σαν το πιο δυσκολο πραγμα.
Σαν ενα τεραστιο βουνο που πρεπει να το ανεβεις με τα ποδια.
Λοιπον μετα την ενασχοληση μου και μεσα απο τετοιου ειδους συζητησεις εμαθα οτι το φορεξ ειναι μια πολυ ομορφη και ευκολη ασχολια αρκει να διαθετεις καποια πραγματα που ανεφερα και σε αλλα αρθρα.
Υπομονη, παρατηρητικοτητα, και γνωση μονο καποιων κλειδιων, και τιποτα αλλο.
Το φορεξ εχει αναχθει παγκοσμια σε μια επιχειρηση αγοραπωλησιας σηματων εισοδου και εξοδου.
Κατι σαν τους τιπστερς στο στοιχημα.
Θα δεις αναλυτες σε ενα διαγραμμα να εχουν εφαρμοσει πανω του 40 εργαλεια και 30 δεικτες και ταλαντωτες για ναδουν που θα παει η τιμη και δωστου περιληψεις και δωστου ειδησεις.
Αυτο θελουν αυτοι να ξερετε και αυτο πλασαρουν.
Αν εφαρμοσεις για παραδειγμα σε ενα διαγραμμα 5 δεικτες και ταλαντωτες τι νομιζεις,,,,????
Οτι θα βρεις την πορεια.
Οι δυο θα δειξουν ανοδο και οι τρεις καθοδο και ευλογα ρωταω εσυ που θα μπεις.
Θελουν να κανουν το φορεξ ενα Εβερεστ καποιοι ενω ειναι ενα υψιπεδο.
Στην ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα φορουμ για φορεξ παρα μονο εδω.
Υπαρχουν ομως δεκαδες εταιριες πωλησης σηματων αγορας.
Κυριοι ο binotrader ενα θα σας πει.
Ολοι μπορειτε να μαθετε δυο πραγματα και να βγαζετε ενα πολυ καλο χρηματικο ποσο απο αυτο που λεγεται φορεξ.
Δεν θελει ουτε δεκαδες δεικτες, ουτε δεκαδες ταλαντωτες, ουτε δεκαδες εργαλεια.
Το μονο που θελει ειναι εξυπναδα.
Γνωση κυροπηγιων και διαγραμματικων σχηματισμων καθως και πως να βαζετε ενα εργαλειο πανω στο διαγραμμα.
Ουτε καν να σπατε το κεφαλι σας.
Και μονο την εμφανιση των διαγραμματικων σχηματισμων να ξερετε μολις δειτε πτωση βαλτε μια εντολη πτωσης και ενα stop loss και μετα απο μια βδομαδα πουληστε την για κερδος αλλιως το stop loss θα την κλειση αυτοματα αν πανε ασχημα τα πραγματα..