H καταντια της πρωταθλητριας ευρωπης

Σωστα τα λες φιλε μου αυτα συνεβαιναν και εχεις δικιο να προβληματιζεσαι,και θα κανω τωρα μια ερωτηση για ακονισμενα μυλα ..αν μπορει καποιος ας απαντησει.....
Ποιος ομως ειπε οτι τωρα επι Ρεχαγκελ δεν ειναι κλειστο club η εθνικη??

Οταν ο Χαριστεας εφυγε απο τη Βερντερ και δεν ειχε ομαδα οπερ απροπονητος, σε κακη φορμα και φυσικη κατασταση, για ποιο λογο ο Ρεχαγκελ τον ειχε βασικο στην Εθνικη??
Ο Μπασινας τα ιδια...χωρις ομαδα χωρις φορμα και τον ειχε εκει βασικο ενω πραγματικα Ζηκος με Μονακο ηταν πραγματικα παρα πολυ καλος , και ο Στολτιδης εκανε τα την περιοδο εκανα μεγαλες χρονιες..
Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα τα πραγματα...σε ποια αλλη χωρα θα γινοντουσαν αυτα και δε θα κρεμαγε ο τυπος τον προπονητη???Ας πηγαινε να κανει ο εκλεκτορας της εθνικης τετοια εγκληματα ,και θατον κρεμαγε ο τυπος την αλλη μερα κιολας,αν τα κανε στην Αγγλια, την ΙΤΑΛΙΑ, Η ΤΗΝ Ισπανια,η την Ολλανδια...Απλα εκει ο προπονητης της εθνικης ξερει οτι εκει δεν το παιρνει να κανει τετοιες μαγκιες, γνωριζουν απο μπαλα απο μπαλα
οι δημοσιαγραφοι και ο κοσμος και την αλλη μερα η στην πρωτη στραβη θα παιρνε ποδι την ο προπονητης για αυτες του τη γκαφες πονηριες...
στην Ελλαδα ομως ο Χερ Οττο τα κανει αυτα και δενει και λογαριασμο σε κανενα..Βγαζει τη συνταξη του ο Ανθρωπος...και επειδη ηξερε τι θα συμβει σε αυτο το euro με το υλικο που ο ιδιος ειχε διαλεξει πριν καν το παιχνιδι με τη Σουδια ειχε αρχισει να λεει οτι αν πανε στραβα τα πραγματα θελω να με στηριξουν,δηλωσεις με ηττοπαθεια για το υλικο που ο ιδιος επελεξε να παει στο EURO,5 ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΕΙΠΕ απο τουε Σουηδους αν εβαζε 4 αμυντικους...ελεος..........
Ο Γκεκας αληθεια γιατι τον καλεσαν στη εθνικη μετα τη μεταγραφη του στον Παναθηναικο , και οχι οσο ηταν στη Λαρισσα??
ΧΜΜ.. παρα ξενα πραματα παιδια δεν νομιζετε??
Και αν γυρισει ο πονηρος ο ελληνας και πει αυτα που δεν τολμανε να λενε οι δημοσιογραφοι που εχουν κερδος απο τις μεταγραφες που γινονται μεσω εθνικης ελλαδος?
Δηλαδη οτι ο χερ Οττο βαζει παικτες που σκοπευουν να πουλησουν οι ομαδες στο εξωτερικο??
Η εθνικη κυριοι ναι,δυστυχως ειναι κλειστο club,και δυστυχως οι δημοσιογραφοι προκειμενου να εχουν αποκλειστηκοτητες η αλλα συμφεροντα δεν σας το λενε...
Και ναι,προκειμενου να εχει αφορμαριστους παικτες στην εθνικη και χωρις ομαδα,ναι το η κοινη λογικη του υποψιασμενου ανθρωπυ λεει οτι παιρνει καποια μιζα για το αυτοκινητο του που χαλασε

Κι ο ΟΤΤΟ θα σου πει "εγω με αυτο το κλειστο κλαμπ πηρα ευρωπαικο!".
Δε βγαζεις αΚρη.Ετσι δουλευει ο Ρεχαγκελ,ετσι δουλευουν πολλοι προπονητες.Απλα πρεπει να σουταρει η' να αποχωρησουν καποια πρωτοπαλικαρα και να φτιαξει μια νεα ΣΦΙΧΤΗ,ΔΕΜΕΝΗ,ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ ομαδα,που ναι και αυτη σαν κλειστο κλαμπ θα λειτουργει.Χιλιες φορες κλειστο κλαμπ,παρα κεντρο διερχομενων οπως παλιοτερα.Το θεμα ειναι ο ΟΤΤΟ να καταλαβει πως πλεον δεν χρωστα τιποτα σε κανεναν παικτη.
Οκ,τους εχει μια αδυναμια και τον καταλαβαινω,λογω του 2004,αλλα απο εκει και περα τους εχει δωσει πολλα και μερικοι τον εκμεταλλευονται.Τους εκανε μεταγραφες,τους κρατησε βασικους μπας και διασωθουν απο κακες χρονιες,τους εχει κωλοφτιαξει.Ε ηρθε καιρος να παρουν πουλο απο την εθνικη κατι Χαριστεες,κατι Γκεκες,κατι Σαμαραδες και κατι Γιουρκες που σερνουν το κωλο τους.Αυτους πρεπει να τους σουταρει ο Ρεχαγκελ η' εστω να φανε παγκο.Να αποσυρθουν και τα γεροντια ομως,λιγο φιλοτιμο ρε γαμωτο.
Εγινε μια αρχη,αναμενουμε τη συνεχεια,χωρις βεβαια ποτε να ξεχναμε τι προσεφεραν αλλα ολα εχουν ενα ΤΕΛΟΣ.Οσο για το Ρεχαγκελ του συγχωρω τα παντα,ετσι επειδη ειναι ο ΟΤΤΟ ΜΑΣ!!!:beers1:
 
Τελευταία επεξεργασία:
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΤΟ 2004 Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ EURO. ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ, ΡΕΧΑΚΛΕΣ... ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ. Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ. ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ? ΦΥΣΙΚΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ (ΑΝ ΕΛΗΓΕ 0-0 ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΡΙΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΩΜΑΤΑ. ΑΛΕΦΑΝΤΟΙ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ.

Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕURO ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΗΔΕΙΕΣ. (ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΝΙΣΤΕΛΡΟΥ,ΒΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ). ΟΙ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΡΑΓΟΝΙΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΗ. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΝΤΟΝΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ. Ο ΣΚΟΛΑΡΙ ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ EURO 2004 KAI TO MOYNTIAL. Ο ΤΕΡΙΜ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΖΗΤΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΡΤΖΑΝ?). ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ?

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΕΙΜΑΙ 100% ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΕΦΑΝΤΟ, ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ ΚΛΠ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΛΠ.
ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΛΠ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ?

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο "ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ? ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ , Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ? ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ...
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ (ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΠ). ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ....
Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ? ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ....

ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ , ΦΙΛΕ ΤΙ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΤΕΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΗΜΕΡΑ , Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΧΘΕΣ, Ο ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΞ , ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΓΑ. ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
 
Και υπάρχει επόμενη μέρα. Αυτή η ομάδα, όπως έδειξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη μιζέρια του μακρινού παρελθόντος. Οι βάσεις που έχει βάλει ο Ρεχάγκελ στη «χρυσή» του εξαετία είναι πολύ ισχυρές. Υπάρχουν, όμως, και οι προϋποθέσεις πέρα από τα όποια ευχολόγια και τα εύκολα μνημόσυνα... Υπάρχουν και τα νέα παιδιά που στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας ο Ρεχάγκελ έδειξε να τα υπολογίζει από τώρα για την επόμενη μέρα (Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Παπασταθόπουλος), υπάρχει και μία κλήρωση στα μέτρα και στις δυνατότητές μας για πρόκριση στο Μουντιάλ (με Ελβετία και Ισραήλ να μην είναι της πλάκας, αλλά ούτε και μεγαθήρια), υπάρχει και η αγάπη όλων σε αυτήν την ομάδα που αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά ότι διατηρείται ανέγγιχτη.
Το 2004 μία πολύ ωραία παρέα, χωρίς κανείς μας να το περιμένει, βρέθηκε για ένα μήνα σε τοπ φόρμα και πέτυχε το θαύμα. Ηταν κάτι το εξωπραγματικό που δεν γίνεται κάθε μέρα. Το 2008 δεν ήταν το ίδιο. Δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο. Από εκεί και πέρα όμως άλλο προσγείωση και άλλο απομυθοποίηση...
:sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: biancoseleste
goalnews_LARGE_t_1041_1140180_type11621.jpg

:beers1:
 
Molis twra diavasa afta pou anaferes pio panw gia ton Terim.

Ondws ton Terim oi dymosiografoi oloi ton eixan stisei ston Toixo prin kala kala arxisei to Euro mono pou eidan tous paiktes pou fwnaksei. Eixe afisei ektos Xalil Altintop, Basturk, Umit Karan kai omws ta akouse epeidei tous afise eksw aftous tous paiktes kai peire ton Mevlut pou oute egw den ton iksera. Sinexisan na ton pirovoloun gia tin taktiki pou xrisimopoiouse.

Meta ton agwna me tin Portogalia sinexistikan oi andidraseis opou oloi ton katigorousan giati fovithike to paixnidi enw i filosofia tou itan epithesei. Elegan oti den tha paei pouthena i Tourkia.
Kai apo xthes oloi ton exoun kanei theo kai oloi xthes giortazoun mazi tou.

Egw omws vlepondas ola aftes tis kritikes tha sas paw ligo pisw dinondas ena allo paradeigma. To 2002 Epestrepse o Terim stin Galata prospathise o Terim na ftiaksei ekeinei tin omada pou eixe sikwsei to Uefa to 2000. Telika i Galata oxi mono den simetixe Uefa to 2003-2004 alla oute Evrwpi den pige. Kai thimamai san xthes ston teleftaio agwna oloi fwnazan yper tou Terim kai kata tis dioikiseis.

Tha mou peite allo omada kai allo ethniki mporei na einai diaforetika alla oi andridraseis kai sta dyo prepei na einai idia mono pou den einai idia

Egw proswpika as dw tin Fener na sikwnei to Champions League i to Uefa kai as min paei kan Eurwpi tin epomeni sezon kai as paizei malista gia tin swtiria tis. As parei i Tourkia to Euro kai as min perasei kai tous omilous kai as faei sinolika 10 termata kai as min skorarei kiolas malista me proponiti pali ton Terim kai as einai Terma pali o Volkan. Den tha vgalw kix den tha askisw estw kai misi kritiki tha pw ena efxaristw kai tipota parapanw:sign:
 
EGO BGAZO TO KAPELO :sign:STHN OMADA KAI STON OTO:sign:GIATH DEN PERIMENA THPOTA PARAPANO APO TO NA PROSPA8HSOYN NA PAIKSOYN MPALA KAI AYTO XTES TO EIDA POTE DEN EIMASTAN OMADARA OYTE KAI PROKITAI NA GINOYME.OSO GIA TOYS MIDENISTES SAN TON GEORGIOY KAI TAZARBIL AS MOY POYN POTE EIDAN THN E8NHKH OMADA OS OMADA.:sign:
Ρε Λυκος 7 δεν ειπα οτι διαγραφεται η επιτυχια του 2004 ..αυτη εμεινε στην ιστορια ,με εμφανισεις τυπου euro 2008 ομως μειωνεις την εικονα που εχτισες το 2004 . Μαθε τι σημαινει μηδενιστης πρωτα...
Ανηκω σε μια κατηγορια φιλαθλων που θελει να βλεπει την εθνικη να προσπαθει παντα για το καλυτερο... Οταν ομως βλεπεις την εθνικη να γινεται ερμαιο προσωπικων συμφεροντων παικτων και προπονητη για 4 χρονια ,ε οχι δε θα κατσω με το στομα κλειστο...
Αν εσυ θες οτι σου σερβιρουν να το τρως φατο:cool:
Οσο για το Γεωργιου επεσε σε λουμπα το 2004 λεγοντας οτι θα παμε χαλια και μετα τα μασαει
 
Molis twra diavasa afta pou anaferes pio panw gia ton Terim.

Ondws ton Terim oi dymosiografoi oloi ton eixan stisei ston Toixo prin kala kala arxisei to Euro mono pou eidan tous paiktes pou fwnaksei. Eixe afisei ektos Xalil Altintop, Basturk, Umit Karan kai omws ta akouse epeidei tous afise eksw aftous tous paiktes kai peire ton Mevlut pou oute egw den ton iksera. Sinexisan na ton pirovoloun gia tin taktiki pou xrisimopoiouse.

Meta ton agwna me tin Portogalia sinexistikan oi andidraseis opou oloi ton katigorousan giati fovithike to paixnidi enw i filosofia tou itan epithesei. Elegan oti den tha paei pouthena i Tourkia.
Kai apo xthes oloi ton exoun kanei theo kai oloi xthes giortazoun mazi tou.

Μου άρεσε και μία συγκεκριμένη δήλωση που έκανε ο Τερίμ στους Τούρκους δημοσιογράφους, μετά το ματς με την Τσεχία.

"Ξέρω ότι αναγκαστήκατε να πετάξετε στα σκουπίδια όσα είχατε γράψει μέχρι το 75'. Σας ζητώ συγγνώμη που σας βάλαμε σε αυτήν την ταλαιπωρία..." :?
 
Μου άρεσε και μία συγκεκριμένη δήλωση που έκανε ο Τερίμ στους Τούρκους δημοσιογράφους, μετά το ματς με την Τσεχία.

"Ξέρω ότι αναγκαστήκατε να πετάξετε στα σκουπίδια όσα είχατε γράψει μέχρι το 75'. Σας ζητώ συγγνώμη που σας βάλαμε σε αυτήν την ταλαιπωρία..." :?


Fatih_Terim_Galatasaray_Resimleri.JPG




:artist:
 
Προς FRAN

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΤΟ 2004 Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ EURO. ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ, ΡΕΧΑΚΛΕΣ... ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ. Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ. ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ? ΦΥΣΙΚΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ (ΑΝ ΕΛΗΓΕ 0-0 ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΡΙΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΩΜΑΤΑ. ΑΛΕΦΑΝΤΟΙ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ.

.

1. Ton Otto kai thn eunikh thn krazei o kosmow oxι απο τα ματς του euro 2008 αλλα εδω και 4 χονια που δε βλεπεται..αληθεια βλεπεις καθολου μπαλα Φραν?

2.Το 2004 η εθνικη επαιξε παρα πολυ καλη μπαλα για τα ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον,και δημιουργησε και φασεις με τριγωνακια και ρομβους ,που δεν εκαναν ουτε οι ισπανοι και οι Τσεχοι σε αρκετα παιχνιδια,κατσε ξαναδες λιγο τα dvd toy 2004 γιατι η μνημη σου πασχει,χωρια οτι ειχαμε καταπληκτικη αμυντικη λειτουργια και παθος και φυσικη κατασταση...

3.Αν μας αποκλειζαν οι Ρωσσοι στο τελευταιο παιχνιδι κανεις δε θα κραζε γιατι σε εκεινο τον ομιλο κανεις δεν ειχε προσδοκις προκρισης,και με νικη εκτος εδρας με προτογαλλους και ισοπαλια με ισπανια ολοι θα ταν ευχαριστημενοι.

4.Δεν παιξαμε πολυ χειροτερα? εδω γελαμε? 2 πασες συνοχομενες στα 5 μετρα δε μπορουσαμε να αλλαξουμε ,κανεις δεν ειχε καλη φυσικη κατασταση και ολοι σχεδον φορμα μηδεν ,πλακα μας κανεις ρε Φραν?
Και αν ερχομασταν ισοπαλια με τους σουηδους τι?Δεν αρεσει σε κανενα να βλεπει τοσο αθλια σε αποδοση εθνικη ομαδα , αδουλευτη και ουσιαστικα αβοηθητη απο τον προπονητη Ρεχαγκελ,που 4 χρονια πληρωνοταν απο την επο χωρις να κανει δουλεια με την εθνικη??

Το αν θα εκαναν τοσο μεγαλη κριτικη καποιοι παντως ,αυτο εχει να κανει οτι τα Media κριτικαρουν περισοτερο στο αποτελεσμα ,και κακως,αντι να σχολιαζουν την ποιοτητα της μπαλας που πεζουμε...
Καλυτερα παντως ετσι, ετσι ωστε η να THN κανει ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ,η επιτελους να κανει αυτο που πρεπει να κανεις ενας επαγγελματιας... δουλεια....
Να ειναισ ε καθε αγωνιστικη στην ελλαδα και να παροκολουθει παικτες και οχι απλα να διαβαζει καποιες αναφορες καποιοων που εξυπηρετουν συμφεροντα...
 
1. Ton Otto kai thn eunikh thn krazei o kosmow oxι απο τα ματς του euro 2008 αλλα εδω και 4 χονια που δε βλεπεται..αληθεια βλεπεις καθολου μπαλα Φραν?

2.Το 2004 η εθνικη επαιξε παρα πολυ καλη μπαλα για τα ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον,και δημιουργησε και φασεις με τριγωνακια και ρομβους ,που δεν εκαναν ουτε οι ισπανοι και οι Τσεχοι σε αρκετα παιχνιδια,κατσε ξαναδες λιγο τα dvd toy 2004 γιατι η μνημη σου πασχει,χωρια οτι ειχαμε καταπληκτικη αμυντικη λειτουργια και παθος και φυσικη κατασταση...

3.Αν μας αποκλειζαν οι Ρωσσοι στο τελευταιο παιχνιδι κανεις δε θα κραζε γιατι σε εκεινο τον ομιλο κανεις δεν ειχε προσδοκις προκρισης,και με νικη εκτος εδρας με προτογαλλους και ισοπαλια με ισπανια ολοι θα ταν ευχαριστημενοι.

4.Δεν παιξαμε πολυ χειροτερα? εδω γελαμε? 2 πασες συνοχομενες στα 5 μετρα δε μπορουσαμε να αλλαξουμε ,κανεις δεν ειχε καλη φυσικη κατασταση και ολοι σχεδον φορμα μηδεν ,πλακα μας κανεις ρε Φραν?
Και αν ερχομασταν ισοπαλια με τους σουηδους τι?Δεν αρεσει σε κανενα να βλεπει τοσο αθλια σε αποδοση εθνικη ομαδα , αδουλευτη και ουσιαστικα αβοηθητη απο τον προπονητη Ρεχαγκελ,που 4 χρονια πληρωνοταν απο την επο χωρις να κανει δουλεια με την εθνικη??

Το αν θα εκαναν τοσο μεγαλη κριτικη καποιοι παντως ,αυτο εχει να κανει οτι τα Media κριτικαρουν περισοτερο στο αποτελεσμα ,και κακως,αντι να σχολιαζουν την ποιοτητα της μπαλας που πεζουμε...
Καλυτερα παντως ετσι, ετσι ωστε η να THN κανει ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ,η επιτελους να κανει αυτο που πρεπει να κανεις ενας επαγγελματιας... δουλεια....
Να ειναισ ε καθε αγωνιστικη στην ελλαδα και να παροκολουθει παικτες και οχι απλα να διαβαζει καποιες αναφορες καποιοων που εξυπηρετουν συμφεροντα...
1.Τον Οτο και την Εθνική εδώ και 4 χρόνια την έχουμε βασίλισσα και έτσι πρέπει.Μάλλον ζεις σε άλλον κόσμο.
2.Ναι για την φυσική κατάσταση, οχι και τόση μεγάλη διαφορά με τότε η απόδοση και το στυλ παιχνιδιού.
3.Τώρα είχαμε προσδοκίες πρόκρισης γιατί θεωρούσαμε ότι αφού πήραμε το κύπελλο μπορούμε να ξεπαστρέψουμε Σουηδίες και Ρωσσίες με τεράστια ιστορία ποδοσφαιρική και συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις.
4.Λες για τον Ότο, αλλά αν δεν ήταν αυτός δεν θα έτρεχες σαν χαζό μέσα στους δρόμους πριν 4 χρόνια.
Αυτους τους παίκτες έχουμε αυτή την μπάλα παίζουμε.Αν δε σ'αρέσει να μην χαίρεσαι με τις νίκες τους και μην μιλάς για euro2004. Υποστήριξε την Βραζιλία καλύτερα.

Όσο για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο ΟΤΟ: Γίναμε όλοι πολύξεροι...
Τι συμφέροντα ικανοποιούσε όταν έπαιρνε το euro?
Αν είναι να βγάζετε χολέρα, καλύτερα να βαράτε παλαμάκια παρά να μιλάτε.:surprise::surprise:
 
  • Like
Αντιδράσεις: biancoseleste και MAN7
1. Ton Otto kai thn eunikh thn krazei o kosmow oxι απο τα ματς του euro 2008 αλλα εδω και 4 χονια που δε βλεπεται..αληθεια βλεπεις καθολου μπαλα Φραν?

2.Το 2004 η εθνικη επαιξε παρα πολυ καλη μπαλα για τα ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον,και δημιουργησε και φασεις με τριγωνακια και ρομβους ,που δεν εκαναν ουτε οι ισπανοι και οι Τσεχοι σε αρκετα παιχνιδια,κατσε ξαναδες λιγο τα dvd toy 2004 γιατι η μνημη σου πασχει,χωρια οτι ειχαμε καταπληκτικη αμυντικη λειτουργια και παθος και φυσικη κατασταση...

3.Αν μας αποκλειζαν οι Ρωσσοι στο τελευταιο παιχνιδι κανεις δε θα κραζε γιατι σε εκεινο τον ομιλο κανεις δεν ειχε προσδοκις προκρισης,και με νικη εκτος εδρας με προτογαλλους και ισοπαλια με ισπανια ολοι θα ταν ευχαριστημενοι.

4.Δεν παιξαμε πολυ χειροτερα? εδω γελαμε? 2 πασες συνοχομενες στα 5 μετρα δε μπορουσαμε να αλλαξουμε ,κανεις δεν ειχε καλη φυσικη κατασταση και ολοι σχεδον φορμα μηδεν ,πλακα μας κανεις ρε Φραν?
Και αν ερχομασταν ισοπαλια με τους σουηδους τι?Δεν αρεσει σε κανενα να βλεπει τοσο αθλια σε αποδοση εθνικη ομαδα , αδουλευτη και ουσιαστικα αβοηθητη απο τον προπονητη Ρεχαγκελ,που 4 χρονια πληρωνοταν απο την επο χωρις να κανει δουλεια με την εθνικη??

Το αν θα εκαναν τοσο μεγαλη κριτικη καποιοι παντως ,αυτο εχει να κανει οτι τα Media κριτικαρουν περισοτερο στο αποτελεσμα ,και κακως,αντι να σχολιαζουν την ποιοτητα της μπαλας που πεζουμε...
Καλυτερα παντως ετσι, ετσι ωστε η να THN κανει ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ,η επιτελους να κανει αυτο που πρεπει να κανεις ενας επαγγελματιας... δουλεια....
Να ειναισ ε καθε αγωνιστικη στην ελλαδα και να παροκολουθει παικτες και οχι απλα να διαβαζει καποιες αναφορες καποιοων που εξυπηρετουν συμφεροντα...

ME TOYS TSEXOYS, TOYS PORTOGALLOUS TOUS ISPANOUS TI KANAME TO 2004? OLOI PISO KAI PROSEFXES. H MHPOS EXEIS EPILEKTIKH MNHMH? TA TRIGONAKIA POY TA EIDES SE AYTA TA MATS?AN AYTO EIXE DIAFORA APO TO MATS THS SOYHDIAS TOTE MALLON ESY DEN BLEPEIS POLY MPALLA. STA PROKRIMATIKA OMOS PAIXAME PIO EPITHETIKA H KANO LATHOS KAI EDO?
 
  • Like
Αντιδράσεις: Daglashen και MAN7
ME TOYS TSEXOYS, TOYS PORTOGALLOUS TOUS ISPANOUS TI KANAME TO 2004? OLOI PISO KAI PROSEFXES. H MHPOS EXEIS EPILEKTIKH MNHMH? TA TRIGONAKIA POY TA EIDES SE AYTA TA MATS?AN AYTO EIXE DIAFORA APO TO MATS THS SOYHDIAS TOTE MALLON ESY DEN BLEPEIS POLY MPALLA. STA PROKRIMATIKA OMOS PAIXAME PIO EPITHETIKA H KANO LATHOS KAI EDO?
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ...:twis:

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.:sign:
 
εγω το λεω απο καιρο τωρα αλλα κανεις δεν με ακουει!με τη σουηδια ο ρεχαγκελ πηγε στο ιδιο ακριβως παιχνιδι!χαμηλο ρυθμο, τρεξιμο, να κλεισουμε τα ατου τους και να τους κλεψουμε το ματς!στην πορτογαλια δεν μας ηξεραν και την πατησαν!εδω ομως την ψιλιαστηκαν οι σουηδοι, μας περιμεναν και αυτοι και εψαχναν με ηρεμια τη καλη φαση, ειχαν και τον ψηλεα που μισο μετρο θελει και στην εκατσε και πηγαμε για βρουβες!ετσι απλα!!!μια στιγμη εγινε ενα λαθος και το πληρωσαμε!αν δεν ειχε χασει εκει τον ψηλεα ο κυργιακος ειμαι σιγουρος οτι δεν χαναμε με τιποτα!:sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: biancoseleste
εγω το λεω απο καιρο τωρα αλλα κανεις δεν με ακουει!με τη σουηδια ο ρεχαγκελ πηγε στο ιδιο ακριβως παιχνιδι!χαμηλο ρυθμο, τρεξιμο, να κλεισουμε τα ατου τους και να τους κλεψουμε το ματς!στην πορτογαλια δεν μας ηξεραν και την πατησαν!εδω ομως την ψιλιαστηκαν οι σουηδοι, μας περιμεναν και αυτοι και εψαχναν με ηρεμια τη καλη φαση, ειχαν και τον ψηλεα που μισο μετρο θελει και στην εκατσε και πηγαμε για βρουβες!ετσι απλα!!!μια στιγμη εγινε ενα λαθος και το πληρωσαμε!αν δεν ειχε χασει εκει τον ψηλεα ο κυργιακος ειμαι σιγουρος οτι δεν χαναμε με τιποτα!:sign:

SUMFONOYME APOLYTA
 
  • Like
Αντιδράσεις: akaliptos

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...