Απάντηση: H μακέτα του νέου Ναού της ΑΕΚ
Σε καλό δρόμο είναι. Μην σκεφτεστε αρνητικα.
Αν γινει αυτο το γηπεδο, που οπως φαινεται θα γινει κατα 99%, τοτε το γηπεδο θα γεμίζει σε καθε αγωνα ειτε παιζεις με την Μπαγερν ειτε με την Θυελλα. Και να εισαι σιγουρος ότι στα μισα καθισματα θα καθονται μικρα παιδακια. Νεα γεννια αετόπουλων...
Μεγαλη στιγμή για την ιστορία της ΑΕΚ (και της Ελλάδας) η ανέγερση αυτού του γηπεδου. Μνημειο πραγματικό!
Οσον αφορά τον Μελισσανίδη, του αξίζει ενα μπράβο για την όλη ιδέα. Θα λάβει κι αλλο ένα αν το φτιάξει. Δεν είναι λίγο αυτό που θα αφήσει ως παρακαταθήκη στον πολιτισμό μας. Μεσω ενος γηπέδου.... οι μνήμες δεν θα σβήσουν ποτέ. Τις εποχές της παγκοσμιοποίησης και της τσουβαλοποίησης, είναι σημαντικό να έχουμε λόγους να θυμόμαστε...
Αυτό είναι το κακό. Ότι
οι μνήμες θα σβήσουν με την ανέγερση (λέμε τώρα...) του γηπέδου και τα "αετόπουλα-γελάει ο κόσμος" δε θα θέλουν να θυμούνται τι είναι ο Μελισσανίδης. Δεν θα τους ενδιαφέρει από που ξεκίνησε, πώς έφτασε εκεί που έφτασε. Δε θα θυμούνται ότι άφησε την ομάδα να πέσει, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει και να μην ξεφτιλιστεί.
Δε θα θυμούνται το "βάζω 70-βάλτε κι εσείς άλλα τόσα". Θα τα ξεχάσουνε όλα οι ΑΕΚτζήδες (αυτοί με "τζ" πρέπει να είναι σε αντίθεση με τους "τσ" του ΠΑΟΚ).
Εγώ αν ήμουν ΑΕΚτζής θα προτιμούσα να δακρύζω το 2008 στο ΑΕΚ-Τρίπολη και να πανηγυρίζω τότε το ένα μετά από 15 χρόνια. Δεν το πανηγύρισα; Ας μην πανηγυρίσω ποτέ. Γιατί η ΑΕΚ ήταν ιδέα, μας έλεγαν κάποιοι. Και τώρα με αυτόν τον άνθρωπο στη διοίκηση, τα δάκρυα των ΑΕΚτζήδων στέρεψαν. Όχι επειδή έρχονται καλύτερες μέρες. Επειδή δεν αξίζει να τρέξουν για την ομάδα. Για την αλλοίωση της ΑΕΚάρας μας.
Κάτι τέτοιες τοποθετήσεις σαν τη δική σου, Betladen, εμένα δεν μου κάνουν. Και δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος.
Και δε μου κάνει, όχι επειδή έχεις φάει τον παπά του αιλουροειδούς... επειδή δεν τον έχεις φάει και τον στηρίζεις. Γι' αυτό δε μου κάνει.
Να τον χαίρεστε