IFC#16: Κανόνες διαγωνισμού 2019-20

Σας αρέσει ο νέος διαγωνισμός για το 2019-20;


 • Σύνολο ψηφοφόρων
  19

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,033
25,943
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com
Αγαπητοί φίλοι του στοιχήματος και του infobeto,

για 16η χρονιά θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός θεσμός για το Ελληνικό internet στο forum του infobeto. H διασκέδαση, το σασπένς, οι μεγάλες κόντρες, οι ανατροπές, οι προκλήσεις είναι λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν τον διαγωνισμό που όλοι έχουμε αγαπήσει. Κάθε διαγωνιζόμενος επιλέγει να γίνει manager στην αγαπημένη του ομάδα, από οποιοδήποτε πρωτάθλημα στον κόσμο (πλην Ελλάδος-Κύπρου) με προτεραιότητα επιλογής της ομάδας να την έχει ο κάτοχος της ομάδας της προηγούμενης σεζόν. Με την ομάδα αυτή συμμετέχει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο του IFC. Ποιος θα γίνει ο πρωταθλητής του 2019-20; Ποιος θα σηκώσει το πραγματικό κύπελλο του πρωταθλητή με χαραγμένο το όνομά του επάνω; Διαβάστε παρακάτω τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού και ...καλή διασκέδαση!


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
 • Οι διαγωνιζόμενοι θα επιλέγουν τα στοιχήματα τους σύμφωνα με τις δημοσιευμένες στο σχετικό τόπικ αποδόσεις για τα παρακάτω ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

  ΑΓΓΛΙΑ: Premier League
  ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Bundesliga
  ΙΣΠΑΝΙΑ: Primera Division
  ΙΤΑΛΙΑ: Serie A
  ΓΑΛΛΙΑ: Le Championnat
  ΕΛΛΑΔΑ: Superleague
 • Οι αγωνιστικές θα λαμβάνουν χώρα τα Σαββατοκύριακα και τις εμβόλιμες ημέρες των αγώνων Champions League και Europa League.
 • Σε κάθε αγωνιστική, οι 2 αντίπαλοι θα πρέπει να επιλέξουν ένα στοίχημα (μονό, δυάδα ή τριάδα) με συνολική απόδοση 1.50 ή παραπάνω!
 • Επιτρέπονται μόνο στοιχήματα με 1-Χ-2 τα οποία θα αναρτώνται σε πίνακες σε ειδικό τόπικ απ όπου θα κάνετε τις επιλογές σας.
 • Τα στοιχήματα θα στέλνονται με πριβέ μήνυμα στους moderators του κάθε Ομίλου, οι οποίοι θα τα δημοσιεύουν μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής.
 • Για τις αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου, η προθεσμία υποβολής είναι στις 22:00 της Παρασκευής.
 • Για τις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές, η προθεσμία υποβολής είναι στις 22:00 της Δευτέρας.
 • Όταν κριθούν τα στοιχήματα, δημοσιεύονται τα τελικά αποτελέσματα της αγωνιστικής.
 • Τα γκολ έρχονται σε συνάρτηση με την απόδοση κάθε στοιχήματος. Κάθε Στοίχημα αντιστοιχεί σε 1 Unit και η αντιστοιχία απόδοσης/γκολ είναι η εξής:

  1.50-1.99: 1 ΓΚΟΛ
  2.00-2.99: 2 ΓΚΟΛ
  3.00-3.99: 3 ΓΚΟΛ
  4.00-4.99: 4 ΓΚΟΛ
  5.00-5.99: 5 ΓΚΟΛ
  6.00-6.99: 6 ΓΚΟΛ
  7.00 + .... : 7 ΓΚΟΛ
  Κάθε χαμένο στοίχημα αντιστοιχεί σε 0 ΓΚΟΛ!

  Έτσι λοιπόν, έπειτα από κάθε αγωνιστική θα υπάρχει ένα Τελικό Σκορ για κάθε αγώνα. Για παράδειγμα, αν ο ΠΑΙΚΤΗΣ Α επιλέξει ένα στοίχημα με απόδοση 1.80, θα έχει σκοράρει 1 γκολ αν είναι σωστό και 0 γκολ αν είναι λάθος. Αν ο ΠΑΙΚΤΗΣ Β επιλέξει ένα στοίχημα με απόδοση 2.50, θα έχει σκοράρει 2 γκολ αν είναι σωστό και 0 γκολ αν είναι λάθος.
 • Στην περίπτωση που κάποιος διαγωνιζόμενος δεν παίξει σε κάποια αγωνιστική (για οποιοδήποτε λόγο: το ξέχασε, έχασε την προθεσμία υποβολής, κτλ) τότε θα δέχεται κίτρινη κάρτα. Στην 3η κίτρινη αποβάλλεται από τον διαγωνισμό. Την ομάδα σε αυτές τις περιπτώσεις την αντικαθιστά ο αναπληρωματικός (δες στην ειδική παράγραφο περι ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ).
 • Στην ειδική περίπτωση που κάποιος δεν στείλει αγώνες την πρώτη ή την δεύτερη αγωνιστική θα αποβάλλεται αμέσως με απευθείας κόκκινη. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και δεν νοείται να μην μπορεί να στείλει.
 • Όλοι οι αποβληθέντες θα έχουν το δικαίωμα να μπουν στην λίστα των αναπληρωματικών αλλά με άλλη ομάδα.
 • Αν ένας διαγωνιζόμενος αποβληθεί για οποιονδήποτε λόγο, την θέση του την παίρνει ο πρώτος αναπληρωματικός. Αν δεν υπάρχει τότε αυτές οι ομάδες περιέρχονται στη διαχείριση του Infobeto και συνεχίζουν το διαγωνισμό, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στον όμιλο, όμως στην συνέχεια δεν θα έχουν δικαίωμα σε προκρίσεις.
 • Οι αναπληρωματικοί θα στέλνουν σε κάθε αγωνιστική αγώνες (κανονικά σαν να συμμετέχουν κι αυτοί) και θα μετρήσουν στις περιπτώσεις που κάποιος δεν στείλει αγώνες. Αυτό γίνεται ώστε να μην υπάρχουν αγώνες χωρίς αντιπάλους αλλά και να μπορεί ένας αναπληρωματικός όταν αντικαταστήσει έναν με κόκκινη κάρτα να μην έχει χάσει βαθμούς εξαιτίας αυτού που δεν κατέβηκε να παίξει.
 • Οι πίνακες των βαθμολογιών θα ανανεώνονται μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής. Οι ομάδες θα παίρνουν πόντους 3-1-0 σε Νίκες-Ισοπαλίες-Ήττες και θα καταγράφονται τα Γκολ Υπέρ/Κατά. Στην βαθμολογία το πρώτο κριτήριο είναι οι βαθμοί και δεύτερο τα ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ.
 • Σε περίπτωση ισοβαθμίας, τότε τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα εξής:
  1. Οι βαθμοί που προκύπτουν από τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.
  2. Η καλύτερη επίθεση από τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.
  3. Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο του ομίλου (Αν αφορά ισοβαθμία ομίλου που έχει δημιουργηθεί για τις κατατακτήριες φάσεις τότε πρώτα αυτού του ομίλου και ακολούθως όλου του ομίλου του πρωταθλήματος).
  4. Η χειρότερη άμυνα στο σύνολο του ομίλου (Αν αφορά ισοβαθμία ομίλου που έχει δημιουργηθεί για τις κατατακτήριες φάσεις τότε πρώτα αυτού του ομίλου και ακολούθως όλου του ομίλου του πρωταθλήματος).
 • Οι αποδόσεις επιλέγονται από έναν μόνο Bookmaker. Θα δημοσιεύονται από τους Moderators του κάθε Ομίλου όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά τη δημοσίευση τους δε θα αλλάζουν ακόμα και αν αλλάξει από τον book!
 • Σε περίπτωση που ένας αγώνας αναβληθεί ή ακυρωθεί ή διακοπεί, το αποτέλεσμα θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για 24 ώρες ώστε να συμπεριληφθεί σε περίπτωση που αποφασιστεί ο συγκεκριμένος αγώνας να ολοκληρωθεί εντός αυτού του διαστήματος. Αλλιώς ο αγώνας θεωρείται μονάδα και ως μονάδα θα υπολογιστεί στον κάθε διαγωνιζόμενο είτε σε μονό παιχνίδι, άρα μηδέν γκολ, είτε σαν παρολί, που εδώ υπάρχει κίνδυνος το παρολί χωρίς αυτόν τον αγώνα να έχει συνολική απόδοση μικρότερη από 1,50 και έτσι να μείνει και αυτός με μηδέν γκολ. Αν το σημείο βρίσκεται στις επιλογές των πέναλτι, τότε δεν θα υπολογιστεί στην διαδικασία των πέναλτι και την θέση του θα πάρει το αμέσως επόμενο.


ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ξεκινάμε με 2 ομίλους (Α,Β) των 16 ομάδων. Σε κάθε όμιλο θα διεξαχθούν 30 αγωνιστικές (με επαναληπτικό γύρο). Όταν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, θα ξεκινήσει ένα σύστημα τελικής κατάταξης που δίνει κίνητρο σε όλους ώστε να θέλουν να κερδίσουν ακόμα κι αν είναι τελευταίοι...

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 9-16

Αρχικώς θα δημιουργηθεί μια νέα βαθμολογία μεταξύ των ομάδων που θα εχουν τερματίσει στις θέσεις 9-16 σε κάθε όμιλο ξεχωριστά μόνο με τους μεταξύ τους αγώνες (σαν να συμμετείχαν σε ξεχωριστό πρωτάθλημα).
Από αυτή την κατάταξη οι 4 πρώτοι και καλύτεροι μεταξύ τελευταίων, θα προκριθούν να παίξουν αγώνες νοκ άουτ με αυτούς που τερμάτισαν στις θέσεις 5-8.

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 5-12

Ακολούθως θα διεκδικηθούν οι 4 προνομιούχες θέσεις που θα δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε κάθε όμιλο οι ομάδες που έχουν τερματίσει στις θέσεις 5-8 συν τις 4 που προκρίθηκαν από την προηγούμενη διαδικασία για τις θέσεις 9-16 θα δημιουργήσουν μια νέα βαθμολογία μεταξύ τους. Η κατάταξη αυτών των ομάδων θα είναι σύμφωνα με τους αγώνες που θα έχουν παίξει μεταξύ τους μόνο αυτές οι 8 ομάδες στο πρωτάθλημα. Από την νέα αυτή βαθμολογία που θα προκύψει, θα παίξουν σε αγώνες νοκ άουτ τα εξής ζευγάρια 5-12, 6-11, 7-10, 8-9. Οι αγώνες θα ξεκινούν με πλεονέκτημα τόσων γκολ όσες και οι νίκες της κάθε ομάδας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Άρα το σκορ που θα ξεκινά ο αγώνας μπορεί να είναι 2-0, 1-0, 0-0, 0-1 ή 0-2 και παράλληλα σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα πάει στις ομάδες των θέσεων 5, 6, 7 και 8 (ως πλεονέκτημα θέσης).

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 1-8

Στο νέο όμιλο των 8 προκριθέντων ομάδων (4 πρώτες συν 4 που προκρίθηκαν από την προηγούμενη διαδικασία) θα ακολουθήσει πάλι το ίδιο σύστημα όπου θα δημιουργηθεί νέα βαθμολογία με τους αγώνες μόνο αυτών των ομάδων και να βγει η νέα κατάταξη που θα κληρώσει τα ζευγάρια 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 για να παίξουν έναν αγώνα νοκ άουτ. Οι αγώνες θα ξεκινούν με πλεονέκτημα τόσων γκολ όσες και οι νίκες της κάθε ομάδας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Άρα το σκορ που θα ξεκινά ο αγώνας μπορεί να είναι 2-0, 1-0, 0-0, 0-1 ή 0-2 και παράλληλα σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα πάει στις ομάδες των θέσεων 1, 2, 3 και 4 (ως πλεονέκτημα θέσης).

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α και Β

Από την παραπάνω διαδικασία θα προκριθούν 4 ομάδες από κάθε όμιλο οι οποίες πάλι θα αποκτήσουν νέα κατατακτήρια θέση σύμφωνα με τους αγώνες που έδωσαν στο πρωτάθλημα μεταξύ τους. Από αυτές τις θέσεις που θα προκύψουν, θα σχηματιστεί η φάση των 8 με τα εξής ζευγάρια Α1-Β4, Α2-Β3, Α3-Β2, Α4-Β1. Από κει και πέρα η διαδικασία θα είναι με διπλούς αγώνες με πέναλτι στον δεύτερο αγώνα σε περίπτωση ισοπαλίας μέχρι τον τελικό που ο αγώνας θα είναι μονός με πέναλτι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στο τέλος της φάσης των ομίλων Α και Β, όσες ομάδες δεν έχουν manager (αυτές δηλαδή που πήραν κόκκινη και πλέον τις διαχειρίζεται το infobeto μέχρι να λήξει η συγκεκριμένη φάση), δεν θα συμμετέχουν στους υπολογισμούς για τις επόμενες φάσεις.ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί το Κύπελλο. Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι 32 ομάδες που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και όλοι οι αναπληρωματικοί, και σε όλη την διάρκεια οι αγώνες θα είναι ΝΟΚ ΑΟΥΤ μέχρι και τον τελικό.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ


 • Κάθε διαγωνιζόμενος θα στέλνει με πριβέ το ποντάρισμα του το οποίο θα είναι συμπληρωμένο όπως στο παράδειγμα παρακάτω, στον Moderator του ΟΜΙΛΟΥ του! Τα ονόματα των moderators θα είναι σημειωμένα στα τόπικς με τις αγωνιστικές.
 • Ο τίτλος του κάθε prive μηνύματος να περιλαμβάνει τον όμιλο και την ομάδα. Π.Χ. ''Όμιλος Γ - Bayern Munchen''
 • Παρακαλούνται ΟΛΟΙ να στέλνουν τα πονταρίσματα τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως παρακάτω: (ανάλογα με το αν παίζουν μονό/δυάδα/τριάδα στέλνουν και αντίστοιχους αγώνες):

Bayern Munchen (BetLaden)

2,90 Αρσεναλ - Μαντσεστερ Σιτι 2
1,20 Γιουβέντους - Σιένα 1
1,90 Βαλένθια - Ρεαλ Μαδρίτης 2

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 6,60


Στα παιχνίδια που θα υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στην διαδικασία των πέναλτι, ο τρόπος αποστολής θα είναι ο εξής:

Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει εκτός από το βασικό του ποντάρισμα (μονό/δυάδα/τριάδα) να στείλει και 10 επιπλέον ματς, τα οποία θα μετρήσουν ως "χτυπήματα πέναλτι".
Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες αυτών των επιλογών για τα πέναλτι:

Παράδειγμα:

Το πριβέ που θα στείλει λοιπόν κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να έχει αυτήν τη μορφή (ας πούμε ότι έχει επιλέξει 2άδα για βασικό ποντάρισμα):

Bayern Munchen (BetLaden)

1.70 Mexico - Greece 1
2.00 Germany - Italy 1

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 2,40

ΠΕΝΑΛΤΙ

1. Brazil-Argentina 2
2. Holland-South Korea 1
3. Denmark-Finland X
4. Spain-Portugal 1
5. Hungary-Austria X
6. Norway-Colombia 1
7. San Marino-Poland 2
8. Russia-Ukraine 2
9. Sweden-Romania 1
10. Bulgaria-Belgium X


 1. Επιλέγετε σημείο, ανεξαρτήτου απόδοσης. (Μπορεί να είναι και σημείο κάτω από 1.50)
 2. Η σειρά προτεραιότητας ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!
  Μετά τα 5 πρώτα πέναλτι, αν δεν έχει βγει και πάλι νικητής, τότε το επόμενο πέναλτι βγάζει νικητή. Οπότε η 6η επιλογή είναι κρίσιμη!
  Αν και πάλι δεν έχει υπάρξει νικητής, προχωράμε στην 7η επιλογή, κ.ο.κ...
 3. Οι επιλογές για το ενδεχόμενο διαδικασίας πέναλτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ που έχουν επιλεγεί στο βασικό ποντάρισμα.

Καλή διασκέδαση!
 
Τελευταία επεξεργασία:

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,033
25,943
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Από φέτος οι αναπληρωματικοί που δεν χώρεσαν στους ομίλους θα είναι μεν στην αναμονή για να πάρουν την θέση αυτού που θα αποβληθεί με κόκκινη αλλά θα μπορούν να συμμετέχουν ως εξής:

α) Θα έχει κανονική συμμετοχή στο Κύπελλο
β) Στο πρωτάθλημα, όταν θα έλθει η ώρα να αντικαταστήσει κάποιον που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα (ή κάποιον που ίσως αποχωρήσει οικειοθελώς αν διαπιστώσει ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του διαγωνισμού), τότε θα μπορεί να μπει με την δική του ομάδα και όχι με την ομάδα που θα αποχωρήσει.
γ) Οι αναπληρωματικοί θα στέλνουν σε κάθε αγωνιστική αγώνες (κανονικά σαν να συμμετέχουν κι αυτοί) και θα μετρήσουν στις περιπτώσεις που κάποιος δεν στείλει αγώνες. Αυτό γίνεται ώστε να μην υπάρχουν αγώνες χωρίς αντιπάλους αλλά και να μπορεί ένας αναπληρωματικός όταν αντικαταστήσει έναν με κόκκινη κάρτα να μην έχει χάσει βαθμούς εξαιτίας αυτού που δεν κατέβηκε να παίξει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,033
25,943
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com
το ξαναλέω για να μην ψαχνόσαστε:

Από φέτος έχουμε στους κανόνες και την περίπτωση της απευθείας αποβολής στην ειδική περίπτωση που κάποιος δεν στείλει αγώνες στην πρώτη ή στην δεύτερη αγωνιστική. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και δεν νοείται να μην μπορεί να στείλει.
 
 • Like
Αντιδράσεις: giannisthegreek

Eric Castel

IFC#11 Cup Winner 2019-20
31 Οκτ 2011
5,269
6,236
113
Ελλάδα
Γειά σου Γιάννη. Στη σελίδα με τους ομίλους έχει γράψει ο Άρης αυτό:

Στις 17-19 Σεπτεμβριου θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική.
Αρα μέχρι τις 22:00 της 16ης Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχετε στείλει τους αγώνες σας.

Το κουπόνι και οι αγωνιστικές θα βγουν έγκαιρα.

Διαβάστε τους κανόνες και αν έχετε κάποια απορία ενημερώστε μας.
 

McLaren17

IFC#9 Cup Winner 2017-18
Μέλος του προσωπικού
21 Μαρ 2003
7,116
3,401
113
127.0.0.1
το ξαναλέω για να μην ψαχνόσαστε:

Από φέτος έχουμε στους κανόνες και την περίπτωση της απευθείας αποβολής στην ειδική περίπτωση που κάποιος δεν στείλει αγώνες στην πρώτη ή στην δεύτερη αγωνιστική. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και δεν νοείται να μην μπορεί να στείλει.


To over 2,5 τι απόδοση έχει ;


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
 • Haha
Αντιδράσεις: BetLaden

giannisthegreek

Well-Known Member
17 Νοε 2012
1,798
2,003
113
Πειραιάς
Γειά σου Γιάννη. Στη σελίδα με τους ομίλους έχει γράψει ο Άρης αυτό:

Στις 17-19 Σεπτεμβριου θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική.
Αρα μέχρι τις 22:00 της 16ης Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχετε στείλει τους αγώνες σας.

Το κουπόνι και οι αγωνιστικές θα βγουν έγκαιρα.

Διαβάστε τους κανόνες και αν έχετε κάποια απορία ενημερώστε μας.
Ναι τώρα το είδα.. το έγραψε σήμερα και δεν πρόλαβα να το διαβάσω
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

okonski

Well-Known Member
5 Φεβ 2012
13,166
11,100
113
ΙΜΑΛΑΪΑ
Καλημερα σε όλους τους infobetάκηδες .
Ο Ερτζαν θα μας τρελάνει !!!
ο όμιλος Α' παίζει για το IFC 15 , ενω ο όμιλος Β΄ , παίζει για το IFC 16
Πισωγυρίσματα έχουμε ; Ερτζάάάάάάν , τέλειωσε το IFC15 , εχουμε 2019 -2020 πλέον :oops:o_O:paidi:
 

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
45,762
20,435
113
39
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
Καλημερα σε όλους τους infobetάκηδες .
Ο Ερτζαν θα μας τρελάνει !!!
ο όμιλος Α' παίζει για το IFC 15 , ενω ο όμιλος Β΄ , παίζει για το IFC 16
Πισωγυρίσματα έχουμε ; Ερτζάάάάάάν , τέλειωσε το IFC15 , εχουμε 2019 -2020 πλέον :oops:o_O:paidi:
Δεν μπορώ να ξεχάσω την περσινή σεζόν μου ήταν αξέχαστη γι'αυτό νοσταλγία βλέπεις:paidi:
 

McLaren17

IFC#9 Cup Winner 2017-18
Μέλος του προσωπικού
21 Μαρ 2003
7,116
3,401
113
127.0.0.1
Καλημερα σε όλους τους infobetάκηδες .
Ο Ερτζαν θα μας τρελάνει !!!
ο όμιλος Α' παίζει για το IFC 15 , ενω ο όμιλος Β΄ , παίζει για το IFC 16
Πισωγυρίσματα έχουμε ; Ερτζάάάάάάν , τέλειωσε το IFC15 , εχουμε 2019 -2020 πλέον :oops:o_O:paidi:

Εγώ διεκδικώ το βραβείο mvp rookie mod


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden, okonski και animusbet

SPYRIDON

IFC#7 Champion 2010-11
21 Απρ 2006
25,622
10,463
113
ΑΘΗΝΑ
Καλημέρα, παιδια αυτο που αλλαζουν ομαδες προπονητες κλπ πρεπει να αλλαξει. Εχουμε χασει εντελώς τη μπάλα!!! Τη μια εβδομαδα λεγεται Ρομα την αλλη ινφομπέτο κλπ. Με λιγα λόγια εντελώς μπαχαλο. Η ομαδα οπως ξεκινάει θα πρέπει και να τελειώνει και ας αλλάζουν οι προπονητες! Ουτε γενική βαθμολογία δε θα μπορει να βγει καποια στιγμή.
 
 • Like
Αντιδράσεις: nicolas

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,033
25,943
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com
Εχει σταματησει Σπύρο η γενικη βαθμολογια όλων των εποχων. Επισης το οτι αλλαζει η ονομασια ειναι ενα κι8νητρο για νεους να μπουν με την δικη τους ομάδα.
Στο τελος την σεζον θα διορθωσουμε οτι δεν λειτουργησε σωστα για να γινομαστε καλυτεροι.
 
 • Like
Αντιδράσεις: patrickdrd και SPYRIDON

SPYRIDON

IFC#7 Champion 2010-11
21 Απρ 2006
25,622
10,463
113
ΑΘΗΝΑ
Καλημέρα, τουλάχιστον αφου δε μπορει να αλλαξει μεσα στη χρονια τουλάχιστον να ενημερωνόμαστε πως μετονομάζεται η κάθε ομάδα!!!Ξερεις ισως ειναι μπερδεμα και στο τέλος με τις γενικες βαθμολογίες που θα καθοριζουν προκρίσεις, αντιπάλους κλπ!!
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Προγνωστικά

 • 13:45
  ΕΡΤ3
  • Greek Super League 2 2022-2023
 • 14:00
  Novasports Prime
  • Λιλ - Λοριάν
 • 14:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Πρέστον - Μπλάκπουλ
 • 14:30
  Novasports Premier League
  • Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
 • 15:00
  Novasports 1HD
  • Ζιρόνα - Εσπανιόλ
 • 16:00
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Κρεμονέζε - Αταλάντα
 • 16:30
  Novasports 3HD
  • Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγάρδη
 • 16:30
  Novasports Extra 1
  • Φράιμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
 • 16:30
  Novasports Extra 2
  • Βόλφσμπουργκ - Αουγκσμπουργκ
 • 16:30
  Novasports Prime
  • Matchday Live Λεπτό προς Λεπτό
 • 16:30
  Novasports News
  • Σάλκε - Λεβερκούζεν
 • 16:30
  Novasports Extra 3
  • Λειψία - Μάιντς
 • 17:00
  Novasports 2HD
  • Λεβαδειακός - Ατρόμητος
 • 17:00
  Novasports 4HD
  • Μπράιτον - Μπρέντφορντ
 • 17:00
  Novasports 5HD
  • Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ
 • 17:00
  Novasports 6HD
  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς
 • 17:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Νόριτς - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
 • 17:00
  Novasports Start
  • Μπόρνμουθ - Φούλαμ
 • 17:00
  Novasports Premier League
  • Αρσεναλ - Λιντς
 • 17:15
  Novasports 1HD
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε
 • 17:30
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία
 • 19:00
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Ίντερ - Φιορεντίνα
 • 19:30
  Novasports 1HD
  • Κάδιθ - Σεβίλλη
 • 19:30
  Novasports 2HD
  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ
 • 19:30
  Novasports Prime
  • Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
 • 19:30
  Novasports Premier League
  • Τσέλσι - Αστον Βίλα
 • 20:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Βιτόρια Γκιμαράες - Πάσος Φερέιρα
 • 21:00
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης
 • 21:00
  Novasports Start
  • Ναϊμέχεν - Αϊντχόφεν
 • 21:30
  Novasports 3HD
  • Καϊζερσλάουτερν - Χάιντενχαϊμ
 • 21:30
  OPEN Hybrid
  • Μπαράκας - Μπόκα Τζούνιορς
 • 21:45
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Γιουβέντους - Ελλάς Βερόνα
 • 22:00
  Novasports 1HD
  • Ελτσε - Μπαρτσελόνα
 • 22:00
  Novasports 2HD
  • Ρεν - Λανς
 • 22:30
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Σάντα Κλάρα
 • Αύριο 02-04-2023
 • 01:00
  OPEN Hybrid
  • Σαν Λορέντσο - Ιντεπεντιέντε
 • 16:00
  ΕΡΤ3
  • Προμηθέας Πάτρας - Περιστέρι
 • 16:00
  ΕΡΤ Sports 1
  • Κολοσσός - Άρης
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • NBA on Fire Ε26
 • 17:00
  ΕΡΤ Sports 2
  • Ιωνικός - Λαύριο
 • 18:00
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Μερκεζεφέντι - Καρσίγιακα
 • 19:15
  ΕΡΤ3
  • ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
 • Αύριο 02-04-2023
 • 01:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • NBA TV 2022-23
 • 01:05
  Novasports Prime
  • Florida Atlantic - San Diego St.
 • 02:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Μαϊάμι Χιτ - Ντάλας Μάβερικς
 • 08:00
  ΑΝΤ1+
  • Formula 1, Γκραν Πρι Αυστραλίας, κατατακτήριες δοκιμές
 • 14:35
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Moto3 2023
 • 15:20
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Moto2 2023
 • 16:05
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • MotoGP 2023
 • 16:45
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • MotoGP 2023
 • 18:45
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Moto3 2023
 • 19:30
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • ATP Masters 1000 2023
 • 19:40
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Moto2 2023
 • 20:50
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • MotoGP 2023
 • 21:30
  ΕΡΤ3
  • Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • Ertzan Ertzan:
  Για τις μεταγραφές πρέπει να δουν και ποιος είναι ο προπονητής. Άλλο να έχεις στον πάγκο έναν προπονητή με όνομα που άλλο κίνητρο δίνει στους παίκτες που θα έρθουν και άλλο να έχεις έναν Σερελη στον πάγκο
 • PANATHA PANATHA:
  Ναι ισχυει...αλλα αφηνει να εννοηθει πως εχει κλεισει προπονητη....
 • PANATHA PANATHA:
  Τι κανουμε αλανια?
 • PANATHA PANATHA:
  Ποδόσφαιρο EURO 2024 Προκριματικά Καζακστάν - Δανία 0-1 στο 30΄....θεωρω πως θα εχουμε ενα ακομα γκολ στο πρωτο ημίχρονο...το Over 1,5 @2.25
 • Αδιάβροχος Forum Bot:
  Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "στοίχημα pregame ή live" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
 • Ertzan Ertzan:
  επιτέλους τέλος οι Εθνικές και επιστροφή στην πραγματικότητα
 • cosmicsports Forum Bot:
  Ο χρήστης cosmicsports ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙ ΒΛΈΠΕΤΕ ;" στο Καφενείο.
 • DUMBA Forum Bot:
  Ο χρήστης DUMBA ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ DUMBA" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
 • Ertzan Forum Bot:
  Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC CUP 2022-23: Ημιτελικοί 1-2/4/2023" στο Διαγωνισμός I.F.C..
 • A Anastasios1996:
  Καλησπέρα έπειτα από απενεργοποιήσει κογαριασμου στην νοβιμπετ γνωρίζεται αν χάνω και όλες μου τις κατά θέσεις μιλάμε για έναν λογαριασμό που ανά διαστήματα έκανα καταθέσεις των 100 ευρο και τα έφτασα γύρω στα 740 με 600 συνολικά πι καταθέσεις μου γνωρίζεται αν θα χάσω όλο το ποσο καθώς δεν με αφήνουν να κάνω ανάληψη
 • Ertzan Ertzan:
  Καλησπέρα καλησπέρα, έτσι όπως τα λες λογικά την τελευταία κατάθεση θα σου την επιστρέψουν τα υπόλοιπα δεν νομίζω
 • A Anastasios1996:
  Φίλε μου μιλάμε για καταθέσεις όμως ανά διαστήματα
 • Ertzan Ertzan:
  Τότε θα πάρεις αν πάρεις την τελευταία κατάθεση αν εσύ έβαζες κάθε βδομάδα ας πούμε από 100 ευρώ εννοείτε δεν θα σου δώσει και τα προηγούμενα
 • Ertzan Ertzan:
  όχι μόνο η νόβιμπετ καμία εταιρία δεν θα το έκανε αυτό το πράμα
  +1
 • A Anastasios1996:
  Αναμένουμε να τα πάρω όλα έπειτα από έλεγχο ασφαλείας δύσκολα το κόβεις ; Έχεις κανένα τέτοια περιστατικό κατά νου ;
 • Ertzan Ertzan:
  Αυτό είναι το θέμα πως δεν έχω κανένα τέτοιο περιστατικό ούτε στο φόρουμ από όλα τα παράπονα. Δηλαδή για να καταλάβω έκανες κατάθεση την 1 βδομάδα, 100 ευρώ έκανες την 2η βδομάδα 100 ευρώ την 3η βδομάδα 100 ευρώ κτλπ, τι περιμένεις να πάρεις τα 600 ευρώ που έβαλες σε 6 βδομάδες (παράδειγμα δεν μας είπες κάθε πότε έβαλες)? Σοβαρά τώρα? Φίλε δεν ξέρω αν έχεις ξαναπαίξει στοίχημα αλλά καλό είναι να διαβάζεις τους κανόνες πριν κάνεις εγγραφή και οι στοιχηματικές εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν πάρεις την τελευταία κατάθεση γιατί δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχεις κάνει πες και ευχαριστώ
 • PANATHA PANATHA:
  Τα δοκιμαστκα της F1 αυριο το πρωι εχουν τηλεοπτικη μεταδοση?
 • Ertzan Ertzan:
  ναι Αντέννα+ όμως
 • PANATHA PANATHA:
  Α οκ....
 • PANATHA PANATHA:
  ειναι ο μπαμπας φαν χαχα
 • McLaren17 McLaren17:
  @Anastasios1996 να φανταστω arbing?
 • PANATHA PANATHA:
  Καλο μηνα αλανια
 • Ertzan Ertzan:
  Καλό μήνα αγαπουλες
 • Ertzan Ertzan:
  Σούπα το σιτι λ-Λίβερπουλ το ΑΕλ -ΠΑΟΚ β ήταν καλύτερο χθες
  Ertzan Ertzan: Σούπα το σιτι λ-Λίβερπουλ το ΑΕλ -ΠΑΟΚ β ήταν καλύτερο χθες

  Σχετικά με εμάς

  • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

  Μενού χρήστη

  Ακολουθήστε μας στο Facebook