IFC#16: Κανόνες διαγωνισμού 2019-20

Σας αρέσει ο νέος διαγωνισμός για το 2019-20;


 • Σύνολο ψηφοφόρων
  19

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,150
26,201
113
53
Infobeto Town
www.infobeto.com
Αγαπητοί φίλοι του στοιχήματος και του infobeto,

για 16η χρονιά θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός θεσμός για το Ελληνικό internet στο forum του infobeto. H διασκέδαση, το σασπένς, οι μεγάλες κόντρες, οι ανατροπές, οι προκλήσεις είναι λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν τον διαγωνισμό που όλοι έχουμε αγαπήσει. Κάθε διαγωνιζόμενος επιλέγει να γίνει manager στην αγαπημένη του ομάδα, από οποιοδήποτε πρωτάθλημα στον κόσμο (πλην Ελλάδος-Κύπρου) με προτεραιότητα επιλογής της ομάδας να την έχει ο κάτοχος της ομάδας της προηγούμενης σεζόν. Με την ομάδα αυτή συμμετέχει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο του IFC. Ποιος θα γίνει ο πρωταθλητής του 2019-20; Ποιος θα σηκώσει το πραγματικό κύπελλο του πρωταθλητή με χαραγμένο το όνομά του επάνω; Διαβάστε παρακάτω τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού και ...καλή διασκέδαση!


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
 • Οι διαγωνιζόμενοι θα επιλέγουν τα στοιχήματα τους σύμφωνα με τις δημοσιευμένες στο σχετικό τόπικ αποδόσεις για τα παρακάτω ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

  ΑΓΓΛΙΑ: Premier League
  ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Bundesliga
  ΙΣΠΑΝΙΑ: Primera Division
  ΙΤΑΛΙΑ: Serie A
  ΓΑΛΛΙΑ: Le Championnat
  ΕΛΛΑΔΑ: Superleague
 • Οι αγωνιστικές θα λαμβάνουν χώρα τα Σαββατοκύριακα και τις εμβόλιμες ημέρες των αγώνων Champions League και Europa League.
 • Σε κάθε αγωνιστική, οι 2 αντίπαλοι θα πρέπει να επιλέξουν ένα στοίχημα (μονό, δυάδα ή τριάδα) με συνολική απόδοση 1.50 ή παραπάνω!
 • Επιτρέπονται μόνο στοιχήματα με 1-Χ-2 τα οποία θα αναρτώνται σε πίνακες σε ειδικό τόπικ απ όπου θα κάνετε τις επιλογές σας.
 • Τα στοιχήματα θα στέλνονται με πριβέ μήνυμα στους moderators του κάθε Ομίλου, οι οποίοι θα τα δημοσιεύουν μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής.
 • Για τις αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου, η προθεσμία υποβολής είναι στις 22:00 της Παρασκευής.
 • Για τις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές, η προθεσμία υποβολής είναι στις 22:00 της Δευτέρας.
 • Όταν κριθούν τα στοιχήματα, δημοσιεύονται τα τελικά αποτελέσματα της αγωνιστικής.
 • Τα γκολ έρχονται σε συνάρτηση με την απόδοση κάθε στοιχήματος. Κάθε Στοίχημα αντιστοιχεί σε 1 Unit και η αντιστοιχία απόδοσης/γκολ είναι η εξής:

  1.50-1.99: 1 ΓΚΟΛ
  2.00-2.99: 2 ΓΚΟΛ
  3.00-3.99: 3 ΓΚΟΛ
  4.00-4.99: 4 ΓΚΟΛ
  5.00-5.99: 5 ΓΚΟΛ
  6.00-6.99: 6 ΓΚΟΛ
  7.00 + .... : 7 ΓΚΟΛ
  Κάθε χαμένο στοίχημα αντιστοιχεί σε 0 ΓΚΟΛ!

  Έτσι λοιπόν, έπειτα από κάθε αγωνιστική θα υπάρχει ένα Τελικό Σκορ για κάθε αγώνα. Για παράδειγμα, αν ο ΠΑΙΚΤΗΣ Α επιλέξει ένα στοίχημα με απόδοση 1.80, θα έχει σκοράρει 1 γκολ αν είναι σωστό και 0 γκολ αν είναι λάθος. Αν ο ΠΑΙΚΤΗΣ Β επιλέξει ένα στοίχημα με απόδοση 2.50, θα έχει σκοράρει 2 γκολ αν είναι σωστό και 0 γκολ αν είναι λάθος.
 • Στην περίπτωση που κάποιος διαγωνιζόμενος δεν παίξει σε κάποια αγωνιστική (για οποιοδήποτε λόγο: το ξέχασε, έχασε την προθεσμία υποβολής, κτλ) τότε θα δέχεται κίτρινη κάρτα. Στην 3η κίτρινη αποβάλλεται από τον διαγωνισμό. Την ομάδα σε αυτές τις περιπτώσεις την αντικαθιστά ο αναπληρωματικός (δες στην ειδική παράγραφο περι ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ).
 • Στην ειδική περίπτωση που κάποιος δεν στείλει αγώνες την πρώτη ή την δεύτερη αγωνιστική θα αποβάλλεται αμέσως με απευθείας κόκκινη. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και δεν νοείται να μην μπορεί να στείλει.
 • Όλοι οι αποβληθέντες θα έχουν το δικαίωμα να μπουν στην λίστα των αναπληρωματικών αλλά με άλλη ομάδα.
 • Αν ένας διαγωνιζόμενος αποβληθεί για οποιονδήποτε λόγο, την θέση του την παίρνει ο πρώτος αναπληρωματικός. Αν δεν υπάρχει τότε αυτές οι ομάδες περιέρχονται στη διαχείριση του Infobeto και συνεχίζουν το διαγωνισμό, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στον όμιλο, όμως στην συνέχεια δεν θα έχουν δικαίωμα σε προκρίσεις.
 • Οι αναπληρωματικοί θα στέλνουν σε κάθε αγωνιστική αγώνες (κανονικά σαν να συμμετέχουν κι αυτοί) και θα μετρήσουν στις περιπτώσεις που κάποιος δεν στείλει αγώνες. Αυτό γίνεται ώστε να μην υπάρχουν αγώνες χωρίς αντιπάλους αλλά και να μπορεί ένας αναπληρωματικός όταν αντικαταστήσει έναν με κόκκινη κάρτα να μην έχει χάσει βαθμούς εξαιτίας αυτού που δεν κατέβηκε να παίξει.
 • Οι πίνακες των βαθμολογιών θα ανανεώνονται μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής. Οι ομάδες θα παίρνουν πόντους 3-1-0 σε Νίκες-Ισοπαλίες-Ήττες και θα καταγράφονται τα Γκολ Υπέρ/Κατά. Στην βαθμολογία το πρώτο κριτήριο είναι οι βαθμοί και δεύτερο τα ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ.
 • Σε περίπτωση ισοβαθμίας, τότε τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα εξής:
  1. Οι βαθμοί που προκύπτουν από τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.
  2. Η καλύτερη επίθεση από τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.
  3. Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο του ομίλου (Αν αφορά ισοβαθμία ομίλου που έχει δημιουργηθεί για τις κατατακτήριες φάσεις τότε πρώτα αυτού του ομίλου και ακολούθως όλου του ομίλου του πρωταθλήματος).
  4. Η χειρότερη άμυνα στο σύνολο του ομίλου (Αν αφορά ισοβαθμία ομίλου που έχει δημιουργηθεί για τις κατατακτήριες φάσεις τότε πρώτα αυτού του ομίλου και ακολούθως όλου του ομίλου του πρωταθλήματος).
 • Οι αποδόσεις επιλέγονται από έναν μόνο Bookmaker. Θα δημοσιεύονται από τους Moderators του κάθε Ομίλου όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά τη δημοσίευση τους δε θα αλλάζουν ακόμα και αν αλλάξει από τον book!
 • Σε περίπτωση που ένας αγώνας αναβληθεί ή ακυρωθεί ή διακοπεί, το αποτέλεσμα θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για 24 ώρες ώστε να συμπεριληφθεί σε περίπτωση που αποφασιστεί ο συγκεκριμένος αγώνας να ολοκληρωθεί εντός αυτού του διαστήματος. Αλλιώς ο αγώνας θεωρείται μονάδα και ως μονάδα θα υπολογιστεί στον κάθε διαγωνιζόμενο είτε σε μονό παιχνίδι, άρα μηδέν γκολ, είτε σαν παρολί, που εδώ υπάρχει κίνδυνος το παρολί χωρίς αυτόν τον αγώνα να έχει συνολική απόδοση μικρότερη από 1,50 και έτσι να μείνει και αυτός με μηδέν γκολ. Αν το σημείο βρίσκεται στις επιλογές των πέναλτι, τότε δεν θα υπολογιστεί στην διαδικασία των πέναλτι και την θέση του θα πάρει το αμέσως επόμενο.


ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ξεκινάμε με 2 ομίλους (Α,Β) των 16 ομάδων. Σε κάθε όμιλο θα διεξαχθούν 30 αγωνιστικές (με επαναληπτικό γύρο). Όταν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, θα ξεκινήσει ένα σύστημα τελικής κατάταξης που δίνει κίνητρο σε όλους ώστε να θέλουν να κερδίσουν ακόμα κι αν είναι τελευταίοι...

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 9-16

Αρχικώς θα δημιουργηθεί μια νέα βαθμολογία μεταξύ των ομάδων που θα εχουν τερματίσει στις θέσεις 9-16 σε κάθε όμιλο ξεχωριστά μόνο με τους μεταξύ τους αγώνες (σαν να συμμετείχαν σε ξεχωριστό πρωτάθλημα).
Από αυτή την κατάταξη οι 4 πρώτοι και καλύτεροι μεταξύ τελευταίων, θα προκριθούν να παίξουν αγώνες νοκ άουτ με αυτούς που τερμάτισαν στις θέσεις 5-8.

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 5-12

Ακολούθως θα διεκδικηθούν οι 4 προνομιούχες θέσεις που θα δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε κάθε όμιλο οι ομάδες που έχουν τερματίσει στις θέσεις 5-8 συν τις 4 που προκρίθηκαν από την προηγούμενη διαδικασία για τις θέσεις 9-16 θα δημιουργήσουν μια νέα βαθμολογία μεταξύ τους. Η κατάταξη αυτών των ομάδων θα είναι σύμφωνα με τους αγώνες που θα έχουν παίξει μεταξύ τους μόνο αυτές οι 8 ομάδες στο πρωτάθλημα. Από την νέα αυτή βαθμολογία που θα προκύψει, θα παίξουν σε αγώνες νοκ άουτ τα εξής ζευγάρια 5-12, 6-11, 7-10, 8-9. Οι αγώνες θα ξεκινούν με πλεονέκτημα τόσων γκολ όσες και οι νίκες της κάθε ομάδας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Άρα το σκορ που θα ξεκινά ο αγώνας μπορεί να είναι 2-0, 1-0, 0-0, 0-1 ή 0-2 και παράλληλα σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα πάει στις ομάδες των θέσεων 5, 6, 7 και 8 (ως πλεονέκτημα θέσης).

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 1-8

Στο νέο όμιλο των 8 προκριθέντων ομάδων (4 πρώτες συν 4 που προκρίθηκαν από την προηγούμενη διαδικασία) θα ακολουθήσει πάλι το ίδιο σύστημα όπου θα δημιουργηθεί νέα βαθμολογία με τους αγώνες μόνο αυτών των ομάδων και να βγει η νέα κατάταξη που θα κληρώσει τα ζευγάρια 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 για να παίξουν έναν αγώνα νοκ άουτ. Οι αγώνες θα ξεκινούν με πλεονέκτημα τόσων γκολ όσες και οι νίκες της κάθε ομάδας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Άρα το σκορ που θα ξεκινά ο αγώνας μπορεί να είναι 2-0, 1-0, 0-0, 0-1 ή 0-2 και παράλληλα σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα πάει στις ομάδες των θέσεων 1, 2, 3 και 4 (ως πλεονέκτημα θέσης).

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α και Β

Από την παραπάνω διαδικασία θα προκριθούν 4 ομάδες από κάθε όμιλο οι οποίες πάλι θα αποκτήσουν νέα κατατακτήρια θέση σύμφωνα με τους αγώνες που έδωσαν στο πρωτάθλημα μεταξύ τους. Από αυτές τις θέσεις που θα προκύψουν, θα σχηματιστεί η φάση των 8 με τα εξής ζευγάρια Α1-Β4, Α2-Β3, Α3-Β2, Α4-Β1. Από κει και πέρα η διαδικασία θα είναι με διπλούς αγώνες με πέναλτι στον δεύτερο αγώνα σε περίπτωση ισοπαλίας μέχρι τον τελικό που ο αγώνας θα είναι μονός με πέναλτι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στο τέλος της φάσης των ομίλων Α και Β, όσες ομάδες δεν έχουν manager (αυτές δηλαδή που πήραν κόκκινη και πλέον τις διαχειρίζεται το infobeto μέχρι να λήξει η συγκεκριμένη φάση), δεν θα συμμετέχουν στους υπολογισμούς για τις επόμενες φάσεις.ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί το Κύπελλο. Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι 32 ομάδες που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και όλοι οι αναπληρωματικοί, και σε όλη την διάρκεια οι αγώνες θα είναι ΝΟΚ ΑΟΥΤ μέχρι και τον τελικό.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ


 • Κάθε διαγωνιζόμενος θα στέλνει με πριβέ το ποντάρισμα του το οποίο θα είναι συμπληρωμένο όπως στο παράδειγμα παρακάτω, στον Moderator του ΟΜΙΛΟΥ του! Τα ονόματα των moderators θα είναι σημειωμένα στα τόπικς με τις αγωνιστικές.
 • Ο τίτλος του κάθε prive μηνύματος να περιλαμβάνει τον όμιλο και την ομάδα. Π.Χ. ''Όμιλος Γ - Bayern Munchen''
 • Παρακαλούνται ΟΛΟΙ να στέλνουν τα πονταρίσματα τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως παρακάτω: (ανάλογα με το αν παίζουν μονό/δυάδα/τριάδα στέλνουν και αντίστοιχους αγώνες):

Bayern Munchen (BetLaden)

2,90 Αρσεναλ - Μαντσεστερ Σιτι 2
1,20 Γιουβέντους - Σιένα 1
1,90 Βαλένθια - Ρεαλ Μαδρίτης 2

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 6,60


Στα παιχνίδια που θα υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στην διαδικασία των πέναλτι, ο τρόπος αποστολής θα είναι ο εξής:

Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει εκτός από το βασικό του ποντάρισμα (μονό/δυάδα/τριάδα) να στείλει και 10 επιπλέον ματς, τα οποία θα μετρήσουν ως "χτυπήματα πέναλτι".
Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες αυτών των επιλογών για τα πέναλτι:

Παράδειγμα:

Το πριβέ που θα στείλει λοιπόν κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να έχει αυτήν τη μορφή (ας πούμε ότι έχει επιλέξει 2άδα για βασικό ποντάρισμα):

Bayern Munchen (BetLaden)

1.70 Mexico - Greece 1
2.00 Germany - Italy 1

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 2,40

ΠΕΝΑΛΤΙ

1. Brazil-Argentina 2
2. Holland-South Korea 1
3. Denmark-Finland X
4. Spain-Portugal 1
5. Hungary-Austria X
6. Norway-Colombia 1
7. San Marino-Poland 2
8. Russia-Ukraine 2
9. Sweden-Romania 1
10. Bulgaria-Belgium X


 1. Επιλέγετε σημείο, ανεξαρτήτου απόδοσης. (Μπορεί να είναι και σημείο κάτω από 1.50)
 2. Η σειρά προτεραιότητας ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!
  Μετά τα 5 πρώτα πέναλτι, αν δεν έχει βγει και πάλι νικητής, τότε το επόμενο πέναλτι βγάζει νικητή. Οπότε η 6η επιλογή είναι κρίσιμη!
  Αν και πάλι δεν έχει υπάρξει νικητής, προχωράμε στην 7η επιλογή, κ.ο.κ...
 3. Οι επιλογές για το ενδεχόμενο διαδικασίας πέναλτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ που έχουν επιλεγεί στο βασικό ποντάρισμα.

Καλή διασκέδαση!
 
Τελευταία επεξεργασία:
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Από φέτος οι αναπληρωματικοί που δεν χώρεσαν στους ομίλους θα είναι μεν στην αναμονή για να πάρουν την θέση αυτού που θα αποβληθεί με κόκκινη αλλά θα μπορούν να συμμετέχουν ως εξής:

α) Θα έχει κανονική συμμετοχή στο Κύπελλο
β) Στο πρωτάθλημα, όταν θα έλθει η ώρα να αντικαταστήσει κάποιον που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα (ή κάποιον που ίσως αποχωρήσει οικειοθελώς αν διαπιστώσει ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του διαγωνισμού), τότε θα μπορεί να μπει με την δική του ομάδα και όχι με την ομάδα που θα αποχωρήσει.
γ) Οι αναπληρωματικοί θα στέλνουν σε κάθε αγωνιστική αγώνες (κανονικά σαν να συμμετέχουν κι αυτοί) και θα μετρήσουν στις περιπτώσεις που κάποιος δεν στείλει αγώνες. Αυτό γίνεται ώστε να μην υπάρχουν αγώνες χωρίς αντιπάλους αλλά και να μπορεί ένας αναπληρωματικός όταν αντικαταστήσει έναν με κόκκινη κάρτα να μην έχει χάσει βαθμούς εξαιτίας αυτού που δεν κατέβηκε να παίξει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
το ξαναλέω για να μην ψαχνόσαστε:

Από φέτος έχουμε στους κανόνες και την περίπτωση της απευθείας αποβολής στην ειδική περίπτωση που κάποιος δεν στείλει αγώνες στην πρώτη ή στην δεύτερη αγωνιστική. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και δεν νοείται να μην μπορεί να στείλει.
 
 • Like
Αντιδράσεις: giannisthegreek
Γειά σου Γιάννη. Στη σελίδα με τους ομίλους έχει γράψει ο Άρης αυτό:

Στις 17-19 Σεπτεμβριου θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική.
Αρα μέχρι τις 22:00 της 16ης Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχετε στείλει τους αγώνες σας.

Το κουπόνι και οι αγωνιστικές θα βγουν έγκαιρα.

Διαβάστε τους κανόνες και αν έχετε κάποια απορία ενημερώστε μας.
 
το ξαναλέω για να μην ψαχνόσαστε:

Από φέτος έχουμε στους κανόνες και την περίπτωση της απευθείας αποβολής στην ειδική περίπτωση που κάποιος δεν στείλει αγώνες στην πρώτη ή στην δεύτερη αγωνιστική. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και δεν νοείται να μην μπορεί να στείλει.


To over 2,5 τι απόδοση έχει ;


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
 • Haha
Αντιδράσεις: BetLaden
Γειά σου Γιάννη. Στη σελίδα με τους ομίλους έχει γράψει ο Άρης αυτό:

Στις 17-19 Σεπτεμβριου θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική.
Αρα μέχρι τις 22:00 της 16ης Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχετε στείλει τους αγώνες σας.

Το κουπόνι και οι αγωνιστικές θα βγουν έγκαιρα.

Διαβάστε τους κανόνες και αν έχετε κάποια απορία ενημερώστε μας.
Ναι τώρα το είδα.. το έγραψε σήμερα και δεν πρόλαβα να το διαβάσω
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Καλημερα σε όλους τους infobetάκηδες .
Ο Ερτζαν θα μας τρελάνει !!!
ο όμιλος Α' παίζει για το IFC 15 , ενω ο όμιλος Β΄ , παίζει για το IFC 16
Πισωγυρίσματα έχουμε ; Ερτζάάάάάάν , τέλειωσε το IFC15 , εχουμε 2019 -2020 πλέον :oops:o_O:paidi:
 
Καλημερα σε όλους τους infobetάκηδες .
Ο Ερτζαν θα μας τρελάνει !!!
ο όμιλος Α' παίζει για το IFC 15 , ενω ο όμιλος Β΄ , παίζει για το IFC 16
Πισωγυρίσματα έχουμε ; Ερτζάάάάάάν , τέλειωσε το IFC15 , εχουμε 2019 -2020 πλέον :oops:o_O:paidi:
Δεν μπορώ να ξεχάσω την περσινή σεζόν μου ήταν αξέχαστη γι'αυτό νοσταλγία βλέπεις:paidi:
 
Καλημερα σε όλους τους infobetάκηδες .
Ο Ερτζαν θα μας τρελάνει !!!
ο όμιλος Α' παίζει για το IFC 15 , ενω ο όμιλος Β΄ , παίζει για το IFC 16
Πισωγυρίσματα έχουμε ; Ερτζάάάάάάν , τέλειωσε το IFC15 , εχουμε 2019 -2020 πλέον :oops:o_O:paidi:

Εγώ διεκδικώ το βραβείο mvp rookie mod


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden, okonski και animusbet
Καλημέρα, παιδια αυτο που αλλαζουν ομαδες προπονητες κλπ πρεπει να αλλαξει. Εχουμε χασει εντελώς τη μπάλα!!! Τη μια εβδομαδα λεγεται Ρομα την αλλη ινφομπέτο κλπ. Με λιγα λόγια εντελώς μπαχαλο. Η ομαδα οπως ξεκινάει θα πρέπει και να τελειώνει και ας αλλάζουν οι προπονητες! Ουτε γενική βαθμολογία δε θα μπορει να βγει καποια στιγμή.
 
 • Like
Αντιδράσεις: nicolas
Εχει σταματησει Σπύρο η γενικη βαθμολογια όλων των εποχων. Επισης το οτι αλλαζει η ονομασια ειναι ενα κι8νητρο για νεους να μπουν με την δικη τους ομάδα.
Στο τελος την σεζον θα διορθωσουμε οτι δεν λειτουργησε σωστα για να γινομαστε καλυτεροι.
 
 • Like
Αντιδράσεις: patrickdrd και SPYRIDON
Καλημέρα, τουλάχιστον αφου δε μπορει να αλλαξει μεσα στη χρονια τουλάχιστον να ενημερωνόμαστε πως μετονομάζεται η κάθε ομάδα!!!Ξερεις ισως ειναι μπερδεμα και στο τέλος με τις γενικες βαθμολογίες που θα καθοριζουν προκρίσεις, αντιπάλους κλπ!!
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Προγνωστικά

 • 22:00
  ΕΡΤ3
  • Αλβανία - Ισπανία
 • 22:00
  ΕΡΤ1
  • Κροατία - Ιταλία
 • Αύριο 25-06-2024
 • 01:00
  ΑΝΤ1+
  • Κολομβία - Παραγουάη
 • 04:00
  ANT1
  • Βραζιλία - Κόστα Ρίκα
 • 04:00
  ΑΝΤ1+
  • Βραζιλία - Κόστα Ρίκα
 • Αύριο 25-06-2024
 • 01:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • NBA TV 2023-24
 • 04:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • NBA TV 2023-24
 • 13:00
  Novasports 6HD
  • Σάκκαρη - Νεϊμάιερ
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • ATP 250 2024
 • 18:00
  Novasports 6HD
  • WTA 500 Rothesay International
 • 19:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • ATP 250 2024
 • 21:00
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Εκπομπή Grand Prix 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  G Forum Bot: Ο χρήστης gkscorpio ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Betsson ταυτοποίηση λογαριασμού. Την...