IFC#16: Κανόνες διαγωνισμού 2019-20

Σας αρέσει ο νέος διαγωνισμός για το 2019-20;

 • ΟΧΙ (θα γράψω του λόγους)

  Ψήφοι : 0 0.0%

 • Σύνολο ψηφοφόρων
  7

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
37,390
23,595
113
48
Infobeto Town
www.infobeto.com
Αγαπητοί φίλοι του στοιχήματος και του infobeto,

για 16η χρονιά θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός θεσμός για το Ελληνικό internet στο forum του infobeto. H διασκέδαση, το σασπένς, οι μεγάλες κόντρες, οι ανατροπές, οι προκλήσεις είναι λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν τον διαγωνισμό που όλοι έχουμε αγαπήσει. Κάθε διαγωνιζόμενος επιλέγει να γίνει manager στην αγαπημένη του ομάδα, από οποιοδήποτε πρωτάθλημα στον κόσμο (πλην Ελλάδος-Κύπρου). Με την ομάδα αυτή συμμετέχει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο του IFC. Ποιος θα γίνει ο πρωταθλητής του 2019-20; Ποιος θα σηκώσει το πραγματικό κύπελλο του πρωταθλητή με χαραγμένο το όνομά του επάνω; Διαβάστε παρακάτω τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού και ...καλή διασκέδαση!


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
 • Οι διαγωνιζόμενοι θα επιλέγουν τα στοιχήματα τους σύμφωνα με τις δημοσιευμένες στο σχετικό τόπικ αποδόσεις για τα παρακάτω ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

  ΑΓΓΛΙΑ: Premier League
  ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Bundesliga
  ΙΣΠΑΝΙΑ: Primera Division
  ΙΤΑΛΙΑ: Serie A
  ΓΑΛΛΙΑ: Le Championnat
  ΕΛΛΑΔΑ: Superleague
 • Οι αγωνιστικές θα λαμβάνουν χώρα τα Σαββατοκύριακα και τις εμβόλιμες ημέρες των αγώνων Champions League και Europa League.
 • Σε κάθε αγωνιστική, οι 2 αντίπαλοι θα πρέπει να επιλέξουν ένα στοίχημα (μονό, δυάδα ή τριάδα) με συνολική απόδοση 1.50 ή παραπάνω!
 • Επιτρέπονται μόνο στοιχήματα με 1-Χ-2 τα οποία θα αναρτώνται σε πίνακες σε ειδικό τόπικ απ όπου θα κάνετε τις επιλογές σας.
 • Τα στοιχήματα θα στέλνονται με πριβέ μήνυμα στους moderators του κάθε Ομίλου, οι οποίοι θα τα δημοσιεύουν μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής.
 • Για τις αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου, η προθεσμία υποβολής είναι στις 22:00 της Παρασκευής.
 • Για τις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές, η προθεσμία υποβολής είναι στις 22:00 της Δευτέρας.
 • Όταν κριθούν τα στοιχήματα, δημοσιεύονται τα τελικά αποτελέσματα της αγωνιστικής.
 • Τα γκολ έρχονται σε συνάρτηση με την απόδοση κάθε στοιχήματος. Κάθε Στοίχημα αντιστοιχεί σε 1 Unit και η αντιστοιχία απόδοσης/γκολ είναι η εξής:

  1.50-1.99: 1 ΓΚΟΛ
  2.00-2.99: 2 ΓΚΟΛ
  3.00-3.99: 3 ΓΚΟΛ
  4.00-4.99: 4 ΓΚΟΛ
  5.00-5.99: 5 ΓΚΟΛ
  6.00-6.99: 6 ΓΚΟΛ
  7.00 + .... : 7 ΓΚΟΛ
  Κάθε χαμένο στοίχημα αντιστοιχεί σε 0 ΓΚΟΛ!

  Έτσι λοιπόν, έπειτα από κάθε αγωνιστική θα υπάρχει ένα Τελικό Σκορ για κάθε αγώνα. Για παράδειγμα, αν ο ΠΑΙΚΤΗΣ Α επιλέξει ένα στοίχημα με απόδοση 1.80, θα έχει σκοράρει 1 γκολ αν είναι σωστό και 0 γκολ αν είναι λάθος. Αν ο ΠΑΙΚΤΗΣ Β επιλέξει ένα στοίχημα με απόδοση 2.50, θα έχει σκοράρει 2 γκολ αν είναι σωστό και 0 γκολ αν είναι λάθος.
 • Στην περίπτωση που κάποιος διαγωνιζόμενος δεν παίξει σε κάποια αγωνιστική (για οποιοδήποτε λόγο: το ξέχασε, έχασε την προθεσμία υποβολής, κτλ) τότε θα έχει αυτόματα 0 γκολ ενεργητικό και κίτρινη κάρτα. Στην 3η κίτρινη αποβάλλεται από τον διαγωνισμό. Ο αντίπαλος του όμως που δε θα ξέρει αν έχει απέναντι του κάποιο στοίχημα ή όχι, θα αγωνιστεί κανονικά. Αν το στοίχημα του νικήσει, παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης, αν όχι τότε μένει στην ισοπαλία και παίρνει 1 βαθμό.
 • Αν ένας διαγωνιζόμενος δεν παίξει σε 3 αγωνιστικές, τότε αυτομάτως αποκλείεται από τη συνέχεια και παράλληλα δεν θα έχει δικαίωμα την επόμενη σεζόν να συμμετάσχει. Την θέση του την παίρνει κάποιος άλλος νέος μάνατζερ. Αν δεν βρεθεί κάποιος να τις αναλάβει τότε αυτές οι ομάδες περιέρχονται στη διαχείριση του Infobeto και συνεχίζουν το διαγωνισμό, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στον όμιλο και στην συνέχεια δεν θα έχουν δικαίωμα σε προκρίσεις.
 • Οι πίνακες των βαθμολογιών θα ανανεώνονται μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής. Οι ομάδες θα παίρνουν πόντους 3-1-0 σε Νίκες-Ισοπαλίες-Ήττες και θα καταγράφονται τα Γκολ Υπέρ/Κατά. Στην βαθμολογία το πρώτο κριτήριο είναι οι βαθμοί και δεύτερο τα ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ.
 • Σε περίπτωση ισοβαθμίας, τότε τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα εξής:
  1. Οι βαθμοί που προκύπτουν από τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.
  2. Η καλύτερη επίθεση από τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.
  3. Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο του ομίλου (Αν αφορά ισοβαθμία ομίλου που έχει δημιουργηθεί για τις κατατακτήριες φάσεις τότε πρώτα αυτού του ομίλου και ακολούθως όλου του ομίλου του πρωταθλήματος).
  4. Η χειρότερη άμυνα στο σύνολο του ομίλου (Αν αφορά ισοβαθμία ομίλου που έχει δημιουργηθεί για τις κατατακτήριες φάσεις τότε πρώτα αυτού του ομίλου και ακολούθως όλου του ομίλου του πρωταθλήματος).
 • Οι αποδόσεις επιλέγονται από έναν μόνο Bookmaker. Θα δημοσιεύονται από τους Moderators του κάθε Ομίλου όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά τη δημοσίευση τους δε θα αλλάζουν ακόμα και αν αλλάξει από τον book!
 • Σε περίπτωση που ένας αγώνας αναβληθεί ή ακυρωθεί ή διακοπεί, το αποτέλεσμα θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για 24 ώρες ώστε να συμπεριληφθεί σε περίπτωση που αποφασιστεί ο συγκεκριμένος αγώνας να ολοκληρωθεί εντός αυτού του διαστήματος. Αλλιώς ο αγώνας θεωρείται μονάδα και ως μονάδα θα υπολογιστεί στον κάθε διαγωνιζόμενο είτε σε μονό παιχνίδι, άρα μηδέν γκολ, είτε σαν παρολί, που εδώ υπάρχει κίνδυνος το παρολί χωρίς αυτόν τον αγώνα να έχει συνολική απόδοση μικρότερη από 1,50 και έτσι να μείνει και αυτός με μηδέν γκολ. Αν το σημείο βρίσκεται στις επιλογές των πέναλτι, τότε δεν θα υπολογιστεί στην διαδικασία των πέναλτι και την θέση του θα πάρει το αμέσως επόμενο.


ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ξεκινάμε με 2 ομίλους (Α,Β) των 16 ομάδων. Σε κάθε όμιλο θα διεξαχθούν 30 αγωνιστικές (με επαναληπτικό γύρο). Όταν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, θα ξεκινήσει ένα σύστημα τελικής κατάταξης που δίνει κίνητρο σε όλους ώστε να θέλουν να κερδίσουν ακόμα κι αν είναι τελευταίοι...

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 9-16

Αρχικώς θα δημιουργηθεί μια νέα βαθμολογία μεταξύ των ομάδων που θα εχουν τερματίσει στις θέσεις 9-16 σε κάθε όμιλο ξεχωριστά μόνο με τους μεταξύ τους αγώνες (σαν να συμμετείχαν σε ξεχωριστό πρωτάθλημα).
Από αυτή την κατάταξη οι 4 πρώτοι και καλύτεροι μεταξύ τελευταίων, θα προκριθούν να παίξουν αγώνες νοκ άουτ με αυτούς που τερμάτισαν στις θέσεις 5-8.

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 5-12

Ακολούθως θα διεκδικηθούν οι 4 προνομιούχες θέσεις που θα δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε κάθε όμιλο οι ομάδες που έχουν τερματίσει στις θέσεις 5-8 συν τις 4 που προκρίθηκαν από την προηγούμενη διαδικασία για τις θέσεις 9-16 θα δημιουργήσουν μια νέα βαθμολογία μεταξύ τους. Η κατάταξη αυτών των ομάδων θα είναι σύμφωνα με τους αγώνες που θα έχουν παίξει μεταξύ τους μόνο αυτές οι 8 ομάδες στο πρωτάθλημα. Από την νέα αυτή βαθμολογία που θα προκύψει, θα παίξουν σε αγώνες νοκ άουτ τα εξής ζευγάρια 5-12, 6-11, 7-10, 8-9. Οι αγώνες θα ξεκινούν με πλεονέκτημα τόσων γκολ όσες και οι νίκες της κάθε ομάδας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Άρα το σκορ που θα ξεκινά ο αγώνας μπορεί να είναι 2-0, 1-0, 0-0, 0-1 ή 0-2 και παράλληλα σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα πάει στις ομάδες των θέσεων 5, 6, 7 και 8 (ως πλεονέκτημα θέσης).

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 1-8

Στο νέο όμιλο των 8 προκριθέντων ομάδων (4 πρώτες συν 4 που προκρίθηκαν από την προηγούμενη διαδικασία) θα ακολουθήσει πάλι το ίδιο σύστημα όπου θα δημιουργηθεί νέα βαθμολογία με τους αγώνες μόνο αυτών των ομάδων και να βγει η νέα κατάταξη που θα κληρώσει τα ζευγάρια 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 για να παίξουν έναν αγώνα νοκ άουτ. Οι αγώνες θα ξεκινούν με πλεονέκτημα τόσων γκολ όσες και οι νίκες της κάθε ομάδας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Άρα το σκορ που θα ξεκινά ο αγώνας μπορεί να είναι 2-0, 1-0, 0-0, 0-1 ή 0-2 και παράλληλα σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα πάει στις ομάδες των θέσεων 1, 2, 3 και 4 (ως πλεονέκτημα θέσης).

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α και Β

Από την παραπάνω διαδικασία θα προκριθούν 4 ομάδες από κάθε όμιλο οι οποίες πάλι θα αποκτήσουν νέα κατατακτήρια θέση σύμφωνα με τους αγώνες που έδωσαν στο πρωτάθλημα μεταξύ τους. Από αυτές τις θέσεις που θα προκύψουν, θα σχηματιστεί η φάση των 8 με τα εξής ζευγάρια Α1-Β4, Α2-Β3, Α3-Β2, Α4-Β1. Από κει και πέρα η διαδικασία θα είναι με διπλούς αγώνες με πέναλτι στον δεύτερο αγώνα σε περίπτωση ισοπαλίας μέχρι τον τελικό που ο αγώνας θα είναι μονός με πέναλτι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στο τέλος της φάσης των ομίλων Α και Β, όσες ομάδες δεν έχουν manager (αυτές δηλαδή που πήραν κόκκινη και πλέον τις διαχειρίζεται το infobeto μέχρι να λήξει η συγκεκριμένη φάση), δεν θα συμμετέχουν στους υπολογισμούς για τις επόμενες φάσεις.ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί το Κύπελλο. Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι 32 ομάδες που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και σε όλη την διάρκεια οι αγώνες θα είναι ΝΟΚ ΑΟΥΤ μέχρι και τον τελικό.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ


 • Κάθε διαγωνιζόμενος θα στέλνει με πριβέ το ποντάρισμα του το οποίο θα είναι συμπληρωμένο όπως στο παράδειγμα παρακάτω, στον Moderator του ΟΜΙΛΟΥ του! Τα ονόματα των moderators θα είναι σημειωμένα στα τόπικς με τις αγωνιστικές.
 • Ο τίτλος του κάθε prive μηνύματος να περιλαμβάνει τον όμιλο και την ομάδα. Π.Χ. ''Όμιλος Γ - Bayern Munchen''
 • Παρακαλούνται ΟΛΟΙ να στέλνουν τα πονταρίσματα τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως παρακάτω: (ανάλογα με το αν παίζουν μονό/δυάδα/τριάδα στέλνουν και αντίστοιχους αγώνες):

Bayern Munchen (BetLaden)

2,90 Αρσεναλ - Μαντσεστερ Σιτι 2
1,20 Γιουβέντους - Σιένα 1
1,90 Βαλένθια - Ρεαλ Μαδρίτης 2

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 6,60


Στα παιχνίδια που θα υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στην διαδικασία των πέναλτι, ο τρόπος αποστολής θα είναι ο εξής:

Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει εκτός από το βασικό του ποντάρισμα (μονό/δυάδα/τριάδα) να στείλει και 10 επιπλέον ματς, τα οποία θα μετρήσουν ως "χτυπήματα πέναλτι".
Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες αυτών των επιλογών για τα πέναλτι:

Παράδειγμα:

Το πριβέ που θα στείλει λοιπόν κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να έχει αυτήν τη μορφή (ας πούμε ότι έχει επιλέξει 2άδα για βασικό ποντάρισμα):

Bayern Munchen (BetLaden)

1.70 Mexico - Greece 1
2.00 Germany - Italy 1

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 2,40

ΠΕΝΑΛΤΙ

1. Brazil-Argentina 2
2. Holland-South Korea 1
3. Denmark-Finland X
4. Spain-Portugal 1
5. Hungary-Austria X
6. Norway-Colombia 1
7. San Marino-Poland 2
8. Russia-Ukraine 2
9. Sweden-Romania 1
10. Bulgaria-Belgium X


 1. Επιλέγετε σημείο, ανεξαρτήτου απόδοσης. (Μπορεί να είναι και σημείο κάτω από 1.50)
 2. Η σειρά προτεραιότητας ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!
  Μετά τα 5 πρώτα πέναλτι, αν δεν έχει βγει και πάλι νικητής, τότε το επόμενο πέναλτι βγάζει νικητή. Οπότε η 6η επιλογή είναι κρίσιμη!
  Αν και πάλι δεν έχει υπάρξει νικητής, προχωράμε στην 7η επιλογή, κ.ο.κ...
 3. Οι επιλογές για το ενδεχόμενο διαδικασίας πέναλτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ που έχουν επιλεγεί στο βασικό ποντάρισμα.

Καλή διασκέδαση!
 
General chit-chat
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • tns:
  Παιδια σας ερχονται οι ειδοποιησεις για τα tips στην εφαρμογη?
 • Eric Castel:
  Όχι φίλε, δεν μου έρχονται. Δεν ξέρω ίσως να φταίει το κινητό μου. Έχω ένα χρόνο που έχω πάρει καινούργιο και δεν έρχονται. Στο παλιό ήταν κομπλέ.
 • giannisthegreek:
  Εμένα έρχονται
 • flyjohn75:
  Γεια σας παίζω με αλγορίθμους μόνο ισοπαλίες με μεγάλη επιτυχία, από μπάλα δεν ξέρω την τύφλα μου από μαθηματικά ξέρω, παίζω την ισοπαλία του Livetoday που είναι η καλύτερη ισοπαλία που έχω βρει σε όλο το διαδίκτυο 37-38% σε 180 παιχνίδια με ένα συνεχόμενο εξάρι χαμένο και ένα οχτάρι μάλλον θα αρχίσω να παίζω και τον hellasbet 34% 2 εφτάρια και ένα δεκάρι σε βάθος 220 παιχνιδιών .Έχω φάει όλο το διαδίκτυο να βρω άλλο ένα Χ δεν έχω βρει τίποτα εδώ δίνεται κάποια Χ αλλά κάποια τα δίνετε ίδια ώρα .Εγώ πρέπει να έχω σειρά για να παίξω (πρέπει να έχει τελειώσει το ένα για να παίξω το άλλο) Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να βρίσκω ένα Χ την ημέρα η ένα μέρα πάρα μέρα ;ευχαριστώ.
 • giannisthegreek:
  Εγώ πάντως αν έβρισκα ένα χ την ημέρα τώρα δεν θα δούλευα
 • coria:
  Τζον δεν εννοεί ενα κερδισμένο την ημέρα. Θέλει ας πούμε 15-20 Χ το μηνα αραιά να τα παίξει με ενα τρόπο συστήματος που να μην κάνει 0/15 και να μην έχει που να μείνει ενα σαββατο βράδυ!
 • jogo:
  (y)
 • flyjohn75:
  Το ένα Χ υπάρχει αλλά χρειάζομαι και άλλο ένα για να κάνω διαμερισμο του ρίσκου
 • flyjohn75:
  ούτε τόσα 10 με 13 το μήνα σε 30 παιχνίδια είναι καλά δεν μας ενδιαφέρει τόσο το ποσοστό όσο η διασπορά ( συνεχόμενες ήττες) για να ξέρουμε με τι αλγόριθμο θα παίξουμε βέβαια χρειάζεται βάθος τουλάχιστον 100 παιχνιδιών αλλιώς μαθηματικά δεν κάνεις
 • Eric Castel:
  Καλημέρα, συγνώμη φίλε αλλά με 38% επιτυχία στα Χ αν έχει αυτός που λες τότε τι ψάχνεσαι; Αν όντως έχει τέτοιο ποσοστό στα Χ δεν χρειάζεται να παίξεις κάτι άλλο. Εγώ με 34,2% φέτος είμαι μια χαρά. Έβαλα 12 μονάδες και έφτασα τις 50. Φαντάσου να είχα 38%...
 • jogo:
  Αλεξάντερ Ζβέρεφ @ 6.75
 • jogo:
  jogo είπε :
  Αλεξάντερ Ζβέρεφ @ 6.75
  Νικητής: Αλεξάντερ Ζβέρεφ
 • jogo:
  Νόβακ Τζόκοβιτς - Αλεξάντερ Ζβέρεφ 3 - [email protected] 5.25 :prison:
 • blizard:
  τωρα εχει πιο πολύ πλάκα με απόδοση 25 ;)
 • jogo:
  25??? pou??
 • blizard:
  Δεν έχει και λίγο τύχη αυτό το παιδί να ανεβάσει και ψυχολογία .... δεν πειράζει την επόμενη
 • jogo:
  telika ευκολα :kouvas:
 • jogo:
  ο ινδιανος ειναι παντου ..,τρομερες μπαλιες...
 • blizard:
  5 ευρω full bet δωρο έχει o στοίχημαν μέχρι το μεσημέρι για virtual ... δοκιμασα σε τενις με απόδοση 1.50 και σερβις και ήρθαν ολα
 • qazdas:
  υπάρχει ένα middle bet στη bet365 για τις 16/6 ΗΠΑ (Γυναίκες) Χιλή (Γυναίκες) over 2,5 @1.20 και under 3 @6.25
 • blizard:
  0-2 goal στον στοίχημαν εχει 7 .
 • blizard:
  Βλεπω τώρα αλλιασιμ Μπραουν 4-4 , αλλά καμία σχέση η απόδοση των 2 παικτών , το 1.50 του στοιχημαν είναι τέλειο.
  blizard: Βλεπω τώρα αλλιασιμ Μπραουν 4-4 , αλλά καμία σχέση η απόδοση των 2 παικτών , το 1.50 του...