Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Από 0-2 στο 81.... το εκανες 3-2 στο 89!!!
Τι ταχυδακτυλουργός εγινες και αυτη την αγωνιστική!
Eric Castel... μας βλέπω να παλεύουμε ποιος δεν θα τερματίσει τελευταίος με τουτον εδω!!!!
Eric Castel... μας βλέπω να παλεύουμε ποιος δεν θα τερματίσει τελευταίος με τουτον εδω!!!!
Την τελευταία θέση την έχει καπαρώσει άλλος άσε για εσένα θα δώσουμε κάπου καμιά δεκάδα και πολύ σου είναι.
Εγώ δεν έκανα τίποτα απλά ξέρω από στοίχημα μάνα μου. Μάθε μπαλίτσα λέμε
Εγώ το έχω σαν γούρι τους 3 πρώτους βαθμούς να τους παίρνω με αντίπαλο τον Ερτζάν,ελπίζω να παίζουμε νωρίς για να πάω τρένο μετά και να προλάβω τα πλέι οφ
Να κανεις τα πάντα να παίξεις με κόσμο με τον ΠΑΟΚ και να χάνεις στο 67΄ 0-3....είναι που θες να χαρεί ο κόσμος τα γκολ....κρίμα τετοια τσόντα να ειναι με άδειες κερκίδες....
Έχω μία ερώτηση προς τους admin για το νήμα που έχω στα συστήματα στοιχήματος μήπως μπορεί να μπει στα προγνωστικά ποδοσφαίρου μαζί με των άλλων μελών εδώ. Έγραψα και σχετικό σχόλιο μέσα στο νήμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.