INFOBETO: Εδώ γράφεται η Ιστορία!

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,137
26,153
113
52
Infobeto Town
www.infobeto.com
INFOBETO: Εδώ γράφεται η Ιστορία!

Όλα ξεκίνησαν μια χειμωνιάτικη βραδιά του 1999, μια βραδιά Champions League. Ήμασταν σε ένα διαμερισματάκι, μια αντροπαρέα που γούσταρε τη μπαλίτσα και το στοίχημα. Περιμένοντας να ξεκινήσει το ματς, οι συζητήσεις, οι αναλύσεις, οι κόντρες και τα προγνωστικά έδιναν και έπαιρναν με στόχο να πείσουμε ο ένας τον άλλον για το ποιό θα ήταν το σωστό ποντάρισμα στο παιχνίδι. Μέσα σε όλα αυτά και σε ανύποπτο χρόνο, έπεσε μια ιδέα να φτιάξουμε ένα site για να μπαίνουμε εμείς οι κολλητοί και να βρισκόμαστε ιντερνετικά, όταν δε μπορούσαμε να μαζευτούμε όλοι σε κάποιο σπίτι, και να μιλάμε για στοίχημα και για μπάλα. Αντρικά πράγματα... Αυτό ήταν! Δε χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα, την ίδια κιόλας στιγμή ξεκίνησε το ψάξιμο για το πως θα στήναμε το νέο μας στέκι.

Για περίπου ένα χρόνο, γράφαμε σε ένα πρόχειρο blog. Όμως χωρίς να το καταλάβουμε, η παρέα των 5-10 κολλητών μεγάλωσε. Θες από στόμα σε στόμα, θες στο ξεκάρφωτο, άρχισαν να μπαίνουν άτομα που ορισμένους δεν ξέραμε καν... Μέχρι που διαπιστώσαμε ότι δε μας χώραγε πλέον η σελιδούλα μας.

Έτσι σιγά-σιγά, φτάσαμε να κάνουμε συνεχείς μεταφορές και αναβαθμίσεις, μέχρι που καταλήξαμε στην οριστική απόφαση τον Ιούνιο του 2001 να χτίσουμε ένα μεγαλύτερο "σπίτι". Η όμορφη παρέα, η κοινή αγάπη και η δίψα να βρούμε πονηρές ειδήσεις και έξυπνους τρόπους πονταρίσματος, μας μεγάλωσαν χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε. Με θεμέλια την αγάπη του κόσμου και μέσα από την έντονη αίσθηση της "παρεϊστικης ατμόσφαιρας", γεννήθηκε το Infobeto.com (στις 19/6/2001).

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία λοιπόν, όλοι εμείς που συμμετάσχουμε στην κοινότητα του Ιnfobeto έχουμε καταφέρει να κάνουμε την διαφορά στο χώρο των στοιχηματικών sites. Κάθε χρόνο ανεβάζουμε τον πήχυ σε επίπεδα που πολύ δύσκολα μπορεί ακόμη και να πλησιάσει οποιοσδήποτε άλλος. Ποιος να το φανταζόταν;

Στη διάρκεια αυτής της πορείας, εκατοντάδες Ιnfobetάκηδες έχουν γίνει φίλοι, έχουν γίνει κολλητοί, έχουν γίνει κουμπάροι, έχουν βρεθεί σε γάμους και βαφτίσεις άλλων μελών, έχουν παίξει μπάλα, έχουν πάει γήπεδο σε αγώνες (ακόμα και ως αντίπαλοι) και όλα αυτά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας... Αθήνα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Λάρισα, Τρίπολη, Πάτρα, Καλαμάτα, Κεφαλλονιά, Ύδρα, Πόρος, Ναύπλιο, Ηράκλειο, Χανιά, κλπ... είναι μερικά μόνο από τα σημεία συνάντησης φίλων που έχουν γνωριστεί μέσα από αυτήν την στοιχηματική κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει.
Όμως ούτε τα σύνορα δεν μας έχουν σταματήσει, καθώς μέχρι και ταξίδι στο εξωτερικό έχει γίνει, για να δούμε την Εθνική μας ομάδα.

Δεν σταματάμε πουθενά! Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα, με πρωτεύων στόχο να μην χαθεί η φιλοσοφία στην οποία στηρίχθηκε αυτό το οικοδόμημα: η ανθρώπινη και φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών του! Αυτήν που συναντάμε κάθε στιγμή μέσα στο Ιnfobeto, αλλά προσπαθούμε να την επεκτείνουμε και έξω από το διαδικτυακό μας στέκι.

To Infobeto κατήργησε το μύθο περί "απρόσωπου" ίντερνετ! Εκτός από τις καθιερωμένες και φημισμένες πια συγκεντρώσεις των μελών μας, κατά καιρούς έχουμε δημιουργήσει αξιόμαχες ομάδες ποδοσφαίρου και πρόσφατα και βόλεϊ και παίρνουμε μέρος σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με σκοπό να διασκεδάσουμε, να αθληθούμε και φυσικά να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα.

Όμως το Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση. Από τα πρώτα μας κιόλας βήματα, αγκαλιάσαμε τα παιδάκια στο ορφανοτροφείο του Λύρειου Ιδρύματος και κάθε χρόνο στέλνουμε ότι μπορούμε για να τους χαρίσουμε ένα χαμόγελο, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο. Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο στο forum -έπειτα από εισήγηση ενός Infobetάκια- , που τον ονομάζουμε "Στοίχημα Καρδιάς'' και παίζοντας στοίχημα σε ειδικό λογαριασμό που έχουμε ανοίξει, μαζεύουμε χρήματα και τα δίνουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Και εμείς στο Infobeto έχουμε μάθει να αγαπάμε. Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!

Μετά από τόσα χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στο διαδίκτυο, είμαστε εκτός των άλλων υπερήφανοι και για τους φίλους μας που ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα από εδώ και στην πορεία ασχολήθηκαν επαγγελματικά με το Στοίχημα. Εφημερίδες, στοιχηματικά και αθλητικά sites έχουν στελεχωθεί από Infobetάκηδες. Κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει το Infobeto ως "Τη μεγάλη του στοιχήματος σχολή"... Μας φθάνουν όμως τα καλά λόγια που έχουμε ακούσει κατά καιρούς μέσω ραδιοφώνου, τα αναρίθμητα e-mails που έχουμε λάβει και τα ειδικά αφιερώματα που έχουν γίνει μέσω του τύπου από ανθρώπους του χώρου. Μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι!

Επειδή όμως εμείς δεν αρκούμαστε μόνο στα λόγια, αξίζει να σημειώσουμε πως το Ιnfobeto ανταποδίδει με πράξεις την αγάπη του κόσμου. Μόνο στους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε, μοιράσαμε πάρα πολλά δώρα και αξίζει να σημειώσουμε ορισμένα από αυτά τα οποία απολαμβάνουν οι χρήστες μας: Τηλεόραση Plasma 40'', Kονσόλες PSP, Playstation, XBOX, Laptops, Φωτογραφικές μηχανές, Ρολόγια και χιλιάδες ευρώ σε χρηματικά έπαθλα και free bets. Τα πολυτιμότερα όμως δώρα ήταν τα συλλεκτικά μπλουζάκια, που βγάλαμε το 2006 και το 2009 και που αισθανόμαστε χαρούμενοι όταν βλέπουμε φίλους μας να τα φοράνε και να είναι υπερήφανοι για αυτά!

Τέλος να μην ξεχνάμε ότι το Ιnfobeto.com είναι το μοναδικό στοιχηματικό site που έχει αντέξει και έχει σταθεί όρθιο σε διάρκεια χρόνου. Όταν οι άλλοι τα παρατάνε και κλείνουν, το Infobeto συνεχίζει να γράφει ιστορία. "Ο παλιός είναι αλλιώς" λέγαμε στο στρατό. Ή αν προτιμάτε: "η γριά η κότα έχει το ζουμί"!

Βλέποντας όλο αυτό το δημιούργημα, με την μεγαλύτερη κοινότητα παικτών του στοιχήματος αλλά κυρίως φίλων να μεγαλώνει συνέχεια, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Ισόβιος πρωταθλητής λοιπόν στο χώρο είναι το Infobeto! Διαθέτοντας τους καλύτερους παίκτες: ΕΣΑΣ!


Infobeto Team
:sign:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπερα και απο μενα...Χαιρομε ιδιαιτερα που ειμαι και εγω μελος αυτου του φορουμ,του μοναδικου φορουμ στην ελλαδα που προσφερει τοσα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα στους φιλους του....Μπραβο στα παιδια που ειχαν αυτη την πραγματιικα ομορφη ιδεα να δημιουργησουν αυτη εδω την οικογενεια...το φορουμ τα παει περιφημα και ελπιζω να συνεχισει ετσι...
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και BetLaden
τοσα χρονια εδω μεσα..........βιωσα φιλιες, εντασεις, κοντρες,παρεξηγησεις,βοηθειες,φιλοφρονησεις, και αλλα τοσα συναισθηματα...........ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΤLADEN (φθινοπωρο του 2002)........ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!


KEEPWALKING:sign:
 
Keep_Walking.JPG
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και zdenko
Τα ιδρυτικά μέλη του Infobeto είναι ο Άρης και ο Νεκτάριος. :eye:
πολυ λογικο αφου μιλαμε για αντροπαρεα!εσυ τι δουλεια να εχεις με τους αντρες μ@ρη λουμπινα???:twis::twis::twis:

μπραβο παιδια!χαιρομαι για την πορεια του φορουμ και για το γεγονος οτι ειμαι κομματι του!:sign:
 
Εκείνη την ημερα του ηταν και άλλοι φίλοι μας (Μπαμπης-Βαγγέλης-Λευτέρης-Σπύρος κλπ) που ομως στην πορεια δεν προχωρησαν στο επιχείρημα ανέγερσης νεου site και ετσι το πλανο το αναλαβαμε εγω και ο Νεκταριος. Με τον Νεκ αποφασίσαμε να βαλουμε οση δουλεια και χρηματα χρειαζονταν και να το προχωράγαμε οσο αντεχαμε...Ετσι φτιάχτηκε το ιnfobeto το 2001 και μεχρι σημερα οπως βλέπω....ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!! Στην πορεία αυτη μην ξεχνάμε οτι αντέξαμε γιατι βοήθησε και ο Μητσαρας (Dag) που εβαλε χερι και αυτος να σηκωθουμε πιο ψηλά. Και από τοτε τα ακουει και ο Μητσος εκτος απο εμενα και τον Νεκ!!! Χα χα χα...

Δεν ξεχνω ομως ουτε εναν απο τα παιδια που βοηθησαν σε ολη την πορεια με την παρουσία τους μεσα στο site, ειτε στην κεντρικη ειτε στο forum! Ουτε εναν! Ακομα και αυτους που εχουν αποχωρησει... Πόσο τοτε εσας που ειστε εδω σημερα και ειμαστε μια τεραστια παρεα!!!!!

Δεν λειπουν απο τις συζητησεις μας οταν βρισκομαι με τα παιδια παλιοι μας φιλοι που εχουμε χασει ή δεν μπορουν πια να ακολουθησουν! Betatzis, anagnocost, mpilias, Brakos, chrispa, Wizard, Ceasar, Yanisss, etsinte, Merlin, antonis, t_dalis, rambozo199, gastone, papous και ενα σωρο αλλα παιδια που τα λεγαμε στα νηπιακά βηματα του infobeto (και κυριως στο παλιό blog)... Δεν θα ξεχασουμε ΠΟΤΕ τον aleck που εφυγε από τον κόσμο μας ετσι ξαφνικα εκεινη την ''κενη'' μερα!

Τες πα... ειναι άδικο να λεω ονοματα γιατι ολοι εχετε βαλει το λιθαρακι σας στην διαρκεια των χρονων... Παντως πρεπει να πω οτι απο τους ''αρχαιους infobetιανς'' εχει μεινει ενεργός μονο ο THEO-007!!!! Γεια σου ρε Θοδωρα με τα καλα σου και τα περιεργα σου! Απιστευτο όταν κοιτας πισω καποια πραγματα.... Δεν εχεις τελειωμο.... θα μπορουσα να φαω μερες και να γραφω... απολα εχει αυτη η ρημαδα η ζωη ακομα και εδω μεσα στο ιnfobeto!!!!

Να μαστε καλα να τα λεμε!:sign:
 
:sign::sign::sign:ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ.........ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ TOY INFOBETO ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ-ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΠΡΩΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ-ΛΟΜΠΙ ΤΟΥ INFOBETO.:twis::twis:
 
Πραγματικά με κάποια ονόματα που αναφέρθηκαν με πήγαν πάρα πολλά χρόνια πίσω μιας και είμαι μέλος εδώ απο τις αρχές Μαρτίου του 2003 αν και κατα διαστήματα εξαφανίζομαι ξαναεμφανίζομαι με την αναφορά ονομάτων απο το BEtLaden θυμήθηκα τον Ceasar ήταν απο τα πρώτα άτομα που είχα επικοινωνία είτε μέσω pm είτε μέσω μηνυμάτων στο forum επίσης θυμήθηκα τον THEO-007 που μας ξάφνιαζε με τα δελτία του
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και BetLaden
Εδώ είναι ένα αρχαιοελληνικό αγγείο, που απεικονίζει το πρώτο login στο Infobeto: :twis:

40876-ANCIENT%20PC.jpg



:bravo: Φοβερό!

Η Φραπεδιά έγραψε!

Μπράβο σε σας που το ξεκινήσατε. Σας ευχαριστώ πολύ!

Κρίμα που διαβάζω για ιδρυτικά μέλη που δεν είναι εδώ πια. Οι ιδρυτές (για μένα) πρέπει να παραμένουν.

Πάντως η σημερινή παρέα είναι και πολύ διαβασμένη και πολύ δεμένη απ΄ότι βλέπω.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: INFOBETO: Εδώ γράφεται η Ιστορία!

Καλησπέρα κι από εμένα και ιδιαίτερα στον BetLaden για τις πληροφορίες που έδωσε σχετικά με το forum!
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: INFOBETO: Εδώ γράφεται η Ιστορία!

Νά είστε καλά παιδιά και να συνεχίσετε αυτό που αρχίσατε και με πολλές επιτυχίες.
Μπράβο και απο εμένα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...