Internet Bet + Υπουργικό συμβούλιο 15/06

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,653
9,099
113
Εχθες ειχαμε.....................

στις 15:00 το μεσημερι στην Βουλη

'''Η νομιμοποίηση των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, η δημιουργία φορέα εποπτείας των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά και η πρόοδος στην απελευθέρωση των υπηρεσιών και στο άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, αναμένεται να εξετασθούν στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο.'''

in.gr - Τυχερά παιχνίδια και κλειστά επαγγέλματα στο Υπουργικό Συμβούλιο - Ειδήσεις - Οικονομία


Και το τι εγινε.............

......'''Επί τάπητος στο Υπουργικό τέθηκε επίσης το προς δημόσια διαβούλευση πλαίσιο ρυθμίσεων για τα τεχνικά-ψυχαγωγικά και τυχερά παίγνια και το διαδικτυακό στοίχημα, καθώς και η ένταξη στο ελληνικό Δίκαιο δύο Κοινοτικών Οδηγιών για το χρηματοπιστωτικό τομέα συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.'''


...........''''Στο Υπουργικό Συμβούλιο παρουσιάστηκαν και οι βασικές αρχές του ρυθμιστικού πλαισίου για τα ηλεκτρονικά παίγνια και το διαδικτυακό στοίχημα.

Το εν λόγω ρυθμιστικό πλαίσιο θα τεθεί σύντομα προς δημόσια διαβούλευση.

Στόχος είναι η συμμόρφωση με την κοινοτική νομοθεσία, αλλά και ο αποτελεσματικός έλεγχος της λειτουργίας των τεχνικών και τυχερών παιγνίων, καθώς και του διαδικτυακού στοιχήματος, η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να φέρει σημαντικά έσοδα στο Δημόσιο.'''

in.gr - Προς οριστική λύση για τους ασφαλισμένους των Ασπίς και Commercial Value - Ειδήσεις - Οικονομία

..............................
Ταυτοσημο το δελτιο τυπου και

Θεματικές συζητήσεις - Capital.gr

http://www.reporter.gr/Ειδήσεις/Οικ...τικές-πρωτοβουλίες-του-Υπουργείου-Οικονομικών


Για να δουμε τι λαγός θα βγει απο το καπέλο

ισως σημερα βγει καποια αναλυτικη ανακοινωση,
ειδαλως δεν πρεπει να περασουν και πολλες ημερες που θα δοθει στην δημοσιοτητα το εν λογω νομοσχεδιο.
... βιαζονται να μαζεψουν χρηματακατι ασχετο .... διαβασα οτι ο Αντενα εδειξε διαφημισεις με

book του εξωτερικου ... μηπως τις ειδε καποιος ;
.....................................................................................

... και μαμω τις ζεστες κανει ....
αδυνατον να κοιμηθει κανεις σαν ανθρωπος
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,653
9,099
113
Απ: Internet Bet + Υπουργικό συμβούλιο 15/06

και το επισημο απο το site του υπουργειου

Ανακοίνωση σχετικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Οικονομικών που συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού

( λιγοι ειδαν το post , αλλα αν γινει οτι και στην Γαλλια
να μην υπαρξουν εκπληξεις ........ αν '' το παρτυ λαβει τελος '' )
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,653
9,099
113
Απ: Internet Bet + Υπουργικό συμβούλιο 15/06

( .........................., αλλα αν γινει οτι και στην Γαλλια
να μην υπαρξουν εκπληξεις ........ αν '' το παρτυ λαβει τελος '' )


ΕΛ-ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ με απελευθέρωση τζόγου

Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ


Σε Hellas Vegas μετατρέπεται η υπό τριπλή επιτήρηση χώρα μας,

καθώς η κυβέρνηση απαντά με τζόγο παντού στη βαθιά ύφεση...

και όποιος αντέξει.
Χρυσές δουλειές για τους άρχοντες του τζόγου επιφυλάσσει το πολυνομοσχέδιο για τη «ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιγνίων»

Εμβρόντητος μένει κανείς με το πεντασέλιδο «Ενημερωτικό σημείωμα

για το υπουργικό συμβούλιο» που διενεμήθη προχθές από τον υπουργό

Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου οι ομόλογοί του να

ενημερωθούν για το νομοσχέδιο-καταιγίδα που έρχεται, με το οποίο ο

τζόγος απελευθερώνεται, πολλαπλασιάζεται και φωτογραφίζεται

ως προς τα συμφέροντα.


Η μεγάλη προσφορά της κυβέρνησης προς τους πολίτες, πάντως, θα είναι «η δημιουργία δικτύου απεξάρτησης από τον εθισμό»

(έτσι γράφει το σημείωμα του υπουργού, σελ. 4)

για την προστασία από τον τζόγο-παντού.

Μοιράζει δισ.


Το πολυνομοσχέδιο, με το οποίο απελευθερώνεται, διαδίδεται και εγκαθίσταται η εντατικότερη μορφή τζόγου στη χώρα, περιγράφεται ως ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιγνίων, με την κυβέρνηση να έχει επιλέξει ότι θα μοιράσει την τράπουλα των δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως σε 3 με 4 ισχυρούς, υψηλού προφίλ παίκτες.


Οι βασικές παρεμβάσεις θα γίνουν για τη δημιουργία αγοράς «φρουτακίων», δηλαδή Video Lottery Terminals, με την εγκατάσταση 50.000 μηχανών στην επικράτεια, και για την αδειοδότηση φορέων του διαδικτυακού ηλεκτρονικού στοιχήματος.

Εξι με εφτά συνολικά άρχοντες του τζόγου θα αναδειχθούν από

διαδικασίες ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού, τις οποίες το υπουργείο

προκρίνει, έναντι του μοντέλου του απροσδιόριστου αριθμού παρόχων

που προτείνουν σύσσωμα οι εμπλεκόμενοι με το θέμα φορείς.


Αυτές θα αφορούν τρεις άδειες για τα Videolotto

και 3 με 4 άδειες για το διαδικτυακό στοίχημα.

ΟΠΑΠ-Intralot
Ηδη για τα 50.000 νέα «φρουτάκια» η «Ε» έχει παρουσιάσει αναλυτικά τις προβλέψεις του σχεδίου νόμου με το οποίο φωτογραφίζει ως προτιμητέους τον ΟΠΑΠ και τη «σύντροφό του» Intralot, ενώ το Δημόσιο υποστηρίζει ότι μπορεί να εξασφαλίσει εφάπαξ έσοδα από την αδειοδότηση ύψους 500 εκατ. ευρώ.

Ως προς το διαδικτυακό στοίχημα, που όπως αναφέρεται στο σημείωμα δημιουργεί παράπλευρες σημαντικές απώλειες εσόδων για το Δημόσιο, λόγω της έλλειψης πλαισίου προτείνονται:

* Ορισμός του εξ αποστάσεως στοιχηματισμού και προσδιορισμός των επιτρεπόμενων και απαγορευμένων μορφών.


Υποχρεωτικά .gr


* Οι ιστοχώροι υποχρεωτικά πρέπει να έχουν κατάληξη .gr, ώστε να μπορούν να ελέγχονται από τις αρχές.

* Φορολόγηση των εσόδων στην πηγή κατά τη διάρκεια του στοιχηματισμού.

* Προδιαγραφές σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υποδομών και λειτουργίας του συστήματος των παρόχων, ώστε να εξασφαλίζεται η διακρίβωση της ταυτότητας των παικτών.

* Σε σχέση με το Ιπποδρομιακό στοίχημα καταιγιστικές αλλαγές συντελούνται στον ΟΔΙΕ και στη λειτουργία του, καθώς προτείνονται με το νομοσχέδιο ρυθμίσεις που αναθεωρούν την κατανομή των εισπράξεων της Ανώνυμης Εταιρείας.

Εντύπωση προκαλεί ότι προτείνεται μείωση στο ποσοστό του αναδιανεμόμενου κέρδους 80% στα επίπεδα του ανταγωνισμού (δεν αναφέρονται ποιοι είναι οι ανταγωνιστές).

* Τα διανεμόμενα ποσοστά εφεξής θα προσδιορίζονται επί των καθαρών εισπράξεων και όχι επί των ακαθαρίστων.

* Επί αλλοδαπών ιπποδρομιών που γίνονται στοιχήματα και δεν υφίστανται έπαθλα, το αντίστοιχο ποσοστό θα αποδίδεται στη Φίλιππο Ενωση Ελλάδας.

* Τεχνικά παιχνίδια, δηλαδή «φρουτάκια», θα μπορούν να εγκατασταθούν και στο δίκτυο της ΟΔΙΕ Α.Ε., ενώ μέσα στη γενική λαίλαπα καταργείται και η υποχρέωση απόδοσης προς το Ταμείο Πρόνοιας (ΤΑΠΕΑΠ) που μεταφέρεται προς τα αντιστοιχούντα ασφαλιστικά ταμεία.

Νέα αρχή

* Με το νομοσχέδιο συστήνεται νέα ρυθμιστική εποπτική αρχή στο υπουργείο Οικονομικών (κάτι που δείχνει ότι είναι ουρά του υπουργείου και όχι αρχή) για το σύνολο των τυχερών παιχνιδιών.

Η νέα αρχή θα έχει ενισχυμένες αρμοδιότητες, έσοδα, ενδιαφέρουσες πληροφορίες και φυσικά καλές αποδοχές για κάποια golden boys του τζόγου.

Προσεχώς νομοσχέδιο με διατάξεις για την προστασία μας από τον εθισμό του τζόγου.

Του ΟΠΑΠ, του ΟΔΙΕ, του βιντεολόττο, του ιντερνετικού στοιχήματος, του Κόκκαλη και των άλλων παικτών που προθερμαίνονται για νέες... δουλειές με την άδεια της κυβέρνησης. *

ΕΛ-ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ με απελευθέρωση τζόγου | Έντυπη Έκδοση | Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπίας

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
 

morrissey3

New Member
17 Ιον 2010
31
47
0
Απ: Internet Bet + Υπουργικό συμβούλιο 15/06

Καλησπερα και απο μενα, ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ.

Διαβαζω εδω και αρκετες μερες σε εφημεριδες και ιντερνετ σχετικα με αυτο το θεμα καθως πολλα γραφονται και ακομη περισσοτερα λεγονται.

Δεν μπορω να γνωριζω κατα ποσο ειναι εφικτη μια τετοια ρυθμιση που προωθειται απο το υπουργειο αναφορικα με το διαδικτυακο στοιχημα. Η Γαλλια απο την αρχη του Ιουνη προχωρησε σε μια παρομοια ρυθμιση δινοντας πολυ περισσοτερες αδειες σε συγκριση με τις 3-4 αδειες που σκοπευει να δωσει η Ελλαδα, με αποτελεσμα οι πλεον γνωστες εταιριες να συνεχιζουν να δραστηριοποιουνται κανονικα στην γαλλικη αγορα. Υπηρχαν βεβαια και οι παραπλευρες απωλειες αφου πλεον δεν διεξαγονται στοιχηματα απο την betfair και την william hill για τους Γαλλους πελατες τους.

Εκπροσωπος της betfair δηλωσε οτι η εταιρια του ηταν αναγκασμενη να υπακουσει στην γαλλικη νομοθεσια αλλα με επιφυλαξη για μελλοντικες ενεργειες. Επισης αφησε υπονοουμενα για τους Γαλλους πελατες της αναφεροντας οτι δεν μπορουν να ελεγξουν περιπτωσεις κατα τις οποιες καποιος Γαλλος βρει καποιον τροπο να παρακαμψει αυτη τη νομοθεσια χωρις ωστοσο να γινεται παραπανω επεξηγηματικος. Να σημειωθει οτι η betfair οπως και η william hill δεν αιτηθηκαν αδειας υποστηριζοντας οτι οι οροι αδειοδοτησης κριθηκαν ασυμφοροι.

Μια αλλη ενδιαφερουσα παραμετρος αφορα σε μια νομικη διαμαχη μεταξυ betfair-ladbrokes και Ολλανδιας οπου υπαρχει και εκει ενα καθεστως αδειων. Απο οσα καταφερα να καταλαβω στην συγκεκριμενη περιπτωση οι 2 εταιριες δεν ηταν υπακουες στους Ολλανδους και επομενως δημιουργηθηκε μπερδεμα το οποιο θα λυθει σε δικαστηρια σε μια πολυχρονη διαδικασια. Για την ιστορια τα στοιχηματα στην Ολλανδια διεξαγονται κανονικα.

Γνωστες του χωρου του διαδικτυακου στοιχηματος εκφραζουν μια σιγουρια οτι αυτο πρακτικα δεν προκειται να προχωρησει στην Ελλαδα και οτι στην εσχατη περιπτωση οι Ελληνες πελατες θα βρουν τροπο και ακρη να συνεχιζουν κανονικα τον διαδικτυακο στοιχηματισμο.

Τελος παντων, οπως και να εχει το θεμα βρισκομαστε εν αναμονη εξελιξεων. Η νομοθετικη ρυθμιση για τα φρουτακια και τα αλλα μηχανηματα τζογου λογικα θα ολοκληρωθει ως το φθινοπωρο ή καπου εκει κοντα. Απο την αλλη πλευρα το συνολο των ρυθμισεων για το διαδικτυακο στοιχημα πιθανολογειται οτι θα ολοκληρωθει μεχρι τον Μαιο του 2011 καθως πρωτα πρεπει να γινει ο ακριβης σχεδιασμος του νομοθετικου πλαισιου, η διαβουλευση,η ψηφιση του, η καταθεση προσφορων για τις αδειες, η αξιολογηση και εξεταση αυτων των προσφορων, οι διαφορες αλλες γραφειοκρατιες και η τελικη εγκριση. Παραθετω και τις σχετικες δηλωσεις του προεδρου του οπαπ (δηλωσεις πριν 2 εβδομαδες):

Το άνοιγμα της αγοράς των βιντεολόττο και του διαδικτακού στοιχήματος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2011, είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γ.Σπανουδάκης, σε τηλεδιάσκεψη αναλυτών, την περασμένη Παρασκευή.

Η ΟΠΑΠ τάσσεται υπέρ της της ελεγχόμενης απελευθέρωσης των ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων και του ιντερνετικού στοιχηματισμού, στις οποίες θα επιδιώξει να εισέλθει, αλλά με την προϋπόθεση να υπάρξει σαφές νομοθετικό και εποπτικό πλαίσιο.

«Η αναγκαιότητα να υπάρχει νομοθετική ρύθμιση σε υπαρκτές πλέον νέες αγορές των τυχερών παιχνιδιών είναι εκ των ων ουκ άνευ. Όποιος επιμένει σε αντίθετη άποψη, θα μου επιτρέψετε να πω ότι μάλλον εθελοτυφλεί», είπε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος Γ.Σπανουδάκης σε συνέδριο για την αγορά τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει την επανεισαγωγή τεχνικών παιγνίων περιορισμένου οφέλους, προκειμένου να μην καταβάλει πλέον τσουχτερά πρόστιμα στην ΕΕ και να αντλήσει επιπλέον έσοδα. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα καταβάλει ημερήσιο πρόστιμο ύψους 31.000 ευρώ περίπου στην ΕΕ για μη συμμόρφωση προς την ελεύθερη διακίνηση υπηρεσιών εντός της Ένωσης.

Επίσης, η κυβέρνηση έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα ανοίξει την αγορά online στοιχήματος, που εκτιμάται στα 5 δισ. ευρώ περίπου.

«Αναμένουμε ότι μέχρι αυτό το μήνα του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία», ανέφερε ο κ. Σπανουδάκης και προσέθεσε ότι ο ΟΠΑΠ έχει πλεονεκτική θέση, λόγω του εκτεταμένου δικτύου των 5.000 περίπου πρακτόρων του σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Η κυβέρνηση έχει ήδη προϋπολογίσει έσοδα 1,3 δισ. ευρώ από νέες άδειες και δικαιώματα τυχερών παιχνιδιών μέχρι το 2012, στο πλαίσιο του πακέτου στήριξης ΕΕ και ΔΝΤ.

Ο κ. Σπανουδάκης δήλωσε ότι το νομοσχέδιο για το online στοίχημα αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιούνιο και ότι η νομοθεσία που ισχύει για τον κλάδο σε Γαλλία και Ιταλία θα λειτουργήσει ως οδηγός.

Ο κ. Σπανουδάκης ζήτησε μια περιοριστική από πλευράς παρόχων και σημείων πώλησης απελευθέρωση των δύο αγορών και την δημιουργία ενός κεντρικού συστήματος εποπτείας και ελέγχου για την προστασία του κοινού από τον εθισμό και προς όφελος των καταναλωτών.

«Ζητάμε να δημιουργηθεί ένα θεσμικό καθεστώς, αλλά και ένας κεντρικός μηχανισμός ελέγχου της λειτουργίας ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, όπως ισχύει ενεργά σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες», είπε.

«Μέσα από ένα ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο, η ΟΠΑΠ θα επιδιώξει να εισέλθει και στις νέες αγορές, που αναπόφευκτα θα λειτουργήσουν στο εξής και στη χώρα μας».

Ο κ. Σπανουδάκης πρόσθεσε ότι η εταιρία είναι απόλυτα ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε άλλη ελληνική ή διεθνή εταιρία που θα επιδιώξει να εισέλθει σε αυτόν τον τομέα και ότι η παρουσία της στο χώρο θα αποτελέσει εγγύηση καλής λειτουργίας του κλάδου.


Πληροφοριες και αποψεις θεωρω οτι ειναι ευπροσδεκτες σε αυτο το ζητημα που ειναι πολυ ενδιαφερον.
 

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,653
9,099
113
Απ: Internet Bet + Υπουργικό συμβούλιο 15/06

κατ' αρχην καλησπερα και απο του λόγου μου :twis:

και καλως ορισες.

Θα γραψω μεσα στο κείμενό σου για καλυτερη κατανόηση
( επιχαίρω ,που μπηκες σε τοσο κοπο να το γραψεις )

Αν δει κανεις κείμενά μου για τον ΟΠΑΠ, τις χαζομαρες του ,

και περι του Ελληνικου Internet-Bet γραφω χρονια εδω μεσα .

κοντευω να παρω ντοκτορά :twis: , ( μερικες παραπομπες στο τελος )

θα το επιβεβαιωσουν και οι φιλοι εδω.Καλησπερα και απο μενα, ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ.

Διαβαζω εδω και αρκετες μερες σε εφημεριδες και ιντερνετ σχετικα με αυτο το θεμα καθως πολλα γραφονται και ακομη περισσοτερα λεγονται.

Δεν μπορω να γνωριζω κατα ποσο ειναι εφικτη μια τετοια ρυθμιση που προωθειται απο το υπουργειο αναφορικα με το διαδικτυακο στοιχημα.

Η Γαλλια απο την αρχη του Ιουνη προχωρησε σε μια παρομοια ρυθμιση δινοντας πολυ περισσοτερες αδειες σε συγκριση με τις 3-4 αδειες που σκοπευει να δωσει η Ελλαδα, με αποτελεσμα οι πλεον γνωστες εταιριες να συνεχιζουν να δραστηριοποιουνται κανονικα στην γαλλικη αγορα.

Η ρυθμιση και η ψηφιση του νομου ειχε γινει πριν μερικους μηνες
αλλα απο οσο θυμαμαι η εφαρμογη του ξεκινησε τα μεσα Μαιου και απο τοτε τα Γαλλακια δεν μπορουν να ''παιξουν'' στην ΒΦ.
υπαρχει και ανακοινωση στο φορουμ της ΒΦ

Υπηρχαν βεβαια και οι παραπλευρες απωλειες αφου πλεον δεν διεξαγονται στοιχηματα απο την betfair και την william hill για τους Γαλλους πελατες τους.

7,50 % απο οσο ξερω θελανε οι Γαλλοι
http://www.infobeto.com/forum/f12/opap-allons-enfants-de-la-gambling-82744/

Εκπροσωπος της betfair δηλωσε οτι η εταιρια του ηταν αναγκασμενη να υπακουσει στην γαλλικη νομοθεσια αλλα με επιφυλαξη για μελλοντικες ενεργειες.

Επισης αφησε υπονοουμενα για τους Γαλλους πελατες της αναφεροντας οτι δεν μπορουν να ελεγξουν περιπτωσεις κατα τις οποιες καποιος Γαλλος βρει καποιον τροπο να παρακαμψει αυτη τη νομοθεσια χωρις ωστοσο να γινεται παραπανω επεξηγηματικος.


απο οσο πηρε το ματι μου καπου .... υπαρχει η δυνατοτητα
να σου δινει ο book ή ο καθε ειδους book ενα botaki που παρακαμπει
την διαδρομη της IP .

Δεν ξερω αλλες λεπτομερειες επ'αυτου.

Υπαρχει βεβαια ενα παραδοξο οπου ειχε γινει αναφορα
καπου καποτε στο παρελθον ,

Ο Andy με το free αλλα και επι πληρωμη προγραμμα trading
εχει εδρα στην Φλωριδα των ΗΠΑ ... τωρα πως στο καλο
παιζει-επαιζε tradibg στα αλογα στην BF καθημερινως ειναι -
ηταν μυστηριο απο τοτε , επειδη απογορευοταν απο τοτε
να παιζουν απο τις ΗΠΑ στην ΒΦ


Υπαρχει βεβαια και η δυνατοτητα να παιζεις απο το κινητο ή το ipad
κλπ και τα γκαφρά να μπαινοβγαινουν απο western neteller moneybookers κλπ κλπ

Να σημειωθει οτι η betfair οπως και η william hill δεν αιτηθηκαν αδειας υποστηριζοντας οτι οι οροι αδειοδοτησης κριθηκαν ασυμφοροι.

Μια αλλη ενδιαφερουσα παραμετρος αφορα σε μια νομικη διαμαχη μεταξυ betfair-ladbrokes και Ολλανδιας οπου υπαρχει και εκει ενα καθεστως αδειων. Απο οσα καταφερα να καταλαβω στην συγκεκριμενη περιπτωση οι 2 εταιριες δεν ηταν υπακουες στους Ολλανδους και επομενως δημιουργηθηκε μπερδεμα το οποιο θα λυθει σε δικαστηρια σε μια πολυχρονη διαδικασια. Για την ιστορια τα στοιχηματα στην Ολλανδια διεξαγονται κανονικα.

Η ΒΦ πριν μερικες ημερες εκλεισε 10 χρονια ''στον αερα'' του internet-bet
10 ή 11 Ιουνιου ηταν .. καπου εκει .

Προσωπικα ειμαι εκει 2-3 χρονια μετα την εναρξη της ( την ειχα δει και πιο πριν αλλα δεν καταλαβαινα τοτε το back και το Lay )

Αλλα αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν οτι ΔΕΝ ειχε το πρωταθλημα Ολλανδιας εκεινα τα χρονια

Καλα ουτε Eλλαδα ειχε
( την βαλανε μονο με 1Χ2 και U-O την σαιζον 2004-2005)

Μετα βαλανε τα ''Ολλανδικα'' bet .
Απο τοτε ειχε γινει αναφορα στο φορουμ της οτι κατι ετρεχε με την Ολλανδια - δεν επιτρεποταν .. κατι τετοιο...

( καλα ο Ολλανδικος ΟΠΑΠ ( toto.nl ) στα χναρια του δικου μας ειναι )

Παντως στην Ιταλια εχει την http://www.betfair.it/

βεβαια το site ειναι ''λειψό'' , δεν ξερω τι παιζεται εκει.

εχει βεβαια και το βετφαιρ.νετ για να κανει τα γλυκα
ματια στην Αμερικανικη αγορα..... ( μεχρι να απελευθερωθουν και εκει )

Γνωστες του χωρου του διαδικτυακου στοιχηματος εκφραζουν μια σιγουρια οτι αυτο πρακτικα δεν προκειται να προχωρησει στην Ελλαδα και οτι στην εσχατη περιπτωση οι Ελληνες πελατες θα βρουν τροπο και ακρη να συνεχιζουν κανονικα τον διαδικτυακο στοιχηματισμο.

ΦΥΣΙΚΑ εδω κατι ηλιθιοι και πανηλιθιοι νομιζουν οτι με το να φωναζουν για να απογορευσουν οι τραπεζες τις συναλλαγες με πιστωτικες !! ( χο χο χο ) θα σταματησουν το ''ποτάμι'' .

Τόσο τους κοβει τοσα λενε .....

αστους στον ''ύπνο που θρεφει τους εντεκα''

Τελος παντων, οπως και να εχει το θεμα βρισκομαστε εν αναμονη εξελιξεων.

Η νομοθετικη ρυθμιση για τα φρουτακια και τα αλλα μηχανηματα τζογου λογικα θα ολοκληρωθει ως το φθινοπωρο ή καπου εκει κοντα. Απο την αλλη πλευρα το συνολο των ρυθμισεων για το διαδικτυακο στοιχημα πιθανολογειται οτι θα ολοκληρωθει μεχρι τον Μαιο του 2011 καθως πρωτα πρεπει να γινει ο ακριβης σχεδιασμος του νομοθετικου πλαισιου, η διαβουλευση,η ψηφιση του, η καταθεση προσφορων για τις αδειες, η αξιολογηση και εξεταση αυτων των προσφορων, οι διαφορες αλλες γραφειοκρατιες και η τελικη εγκριση. Παραθετω και τις σχετικες δηλωσεις του προεδρου του οπαπ (δηλωσεις πριν 2 εβδομαδες):


Πληροφοριες και αποψεις θεωρω οτι ειναι ευπροσδεκτες σε αυτο το ζητημα που ειναι πολυ ενδιαφερον.

http://www.infobeto.com/forum/f12/bloger-melos-sto-ds-toy-opap-78979/#post667625

μερικα υπαρχουν στο παρακατω θεμα
http://www.infobeto.com/forum/f12/opap-zinwn-bardinogiannis-cetric-83093/

οι πρακτορες ? .. οπως στρωσανε θα κοιμηθουν .... ας προσεχαν

( σε ενα πρακτορα προεδρο σωματειου νομου σε ενα ''διαλογο'' μεσω email που ειχαμε , του τα ειχα πει αρκετους μηνες πριν)

http://www.infobeto.com/forum/f12/opap-divide-et-impera-diairei-kai-basileye-82052/

εδω απλα..... γελαμε.....
http://www.infobeto.com/forum/f12/k...s-kalytero-tis-eyrwpiseimai-o-o-goyili-85322/

:twis:


:bask:
 
Τελευταία επεξεργασία:

cs11

New Member
10 Νοε 2009
221
183
0
Απ: Internet Bet + Υπουργικό συμβούλιο 15/06

Αυτο που κραταω απο το παραπανω ποστ ειναι οτι οταν θα ανοιξει η ιντερνετικη αγορα στοιχηματος η betfair δε θα χει θεση :emb:
 

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,653
9,099
113
Απ: Internet Bet + Υπουργικό συμβούλιο 15/06

Εκπροσωπος της betfair δηλωσε οτι η εταιρια του ηταν αναγκασμενη να υπακουσει στην γαλλικη νομοθεσια αλλα με επιφυλαξη για μελλοντικες ενεργειες.

Επισης αφησε υπονοουμενα για τους Γαλλους πελατες της αναφεροντας οτι δεν μπορουν να ελεγξουν περιπτωσεις κατα τις οποιες καποιος Γαλλος βρει καποιον τροπο να παρακαμψει αυτη τη νομοθεσια χωρις ωστοσο να γινεται παραπανω επεξηγηματικος..

απο οσο πηρε το ματι μου καπου .... υπαρχει η δυνατοτητα
να σου δινει ο book ή ο καθε ειδους book ενα botaki που παρακαμπει
την διαδρομη της IP .
Δεν ξερω αλλες λεπτομερειες επ'αυτου.
Υπαρχει βεβαια ενα παραδοξο οπου ειχε γινει αναφορα
καπου καποτε στο παρελθον ,

Ο Andy με το free αλλα και επι πληρωμη προγραμμα trading
εχει εδρα στην Φλωριδα των ΗΠΑ ... τωρα πως στο καλο
παιζει-επαιζε tradibg στα αλογα στην BF καθημερινως ειναι -
ηταν μυστηριο απο τοτε , επειδη απογορευοταν απο τοτε
να παιζουν απο τις ΗΠΑ στην ΒΦ

Μία ιστορία που γίνεται στην Ιταλία αυτή την εποχή είναι η εξής:

Στέλνουν τα στοιχηματικά δεδομένα με email service,

σε τρόπο ώστε να μην είναι αναγκαίο να μπαίνεις σε site.

Ταυτόχρονα υπάρχει ο θεσμός του "ιντερνετικού ατζέντη"

που κάνει τις συναλλαγές.

Δηλαδή δεν παίζω εγώ, αλλά παίζει ο ... Βιττόριο για μένα και μετά τα

βρίσκω εγώ με τον Βιττόριο.

Δεν διαφέρει ουσιωδώς από αυτό που γίνεται τώρα,
θα παιχτεί όμως ένα παιχνίδι να αποκτήσει ο "Βιττόριο"
και ο κάθε "Βιττόριο" το απαιτούμενο κύρος για να τον εμπιστεύονται.

Οι Ιταλοί το κάνουν αυτό για να ξεφεύγουν από τη δικιά τους

"στοιχηματική εφορία"

ενώ κυκλοφορούν βέβαια και ιστορίες με κακούς ατζέντηδες.

:bask:
 
 • Like
Αντιδράσεις: KOUK

Προγνωστικά

 • 19:30
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Γκρόιτερ Φιρτ - Πάντερμπορν
 • 20:30
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ρίο Άβε
 • 21:30
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Ουνιόν Βερολίνου - Λεβερκούζεν
 • 21:45
  Novasports 2HD
  • Λάτσιο - Ρόμα
 • 21:45
  Novasports 24 HD
  • Εουπεν - Αντερλεχτ
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Φούλαμ - Τσέλσι
 • 23:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Πόρτο - Μπενφίκα
 • 14:00
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Μπόχουμ - Νυρεμβέργη
 • 14:30
  Novasports 1HD
  • Μίντλεσμπρο - Μπέρμιγχαμ
 • 14:30
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Γουλβς - Γουέστ Μπρομ
 • 14:30
  ΕΡΤ3
  • Παναχαϊκή ΓΕ - Τρίκαλα AO
 • 16:00
  Novasports 3HD
  • Τουλούζ - Γκρενόμπλ
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Ντόρτμουντ - Μάιντς
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Βόλφσμπουργκ - Λειψία
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Χόφενχαϊμ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Κολονία - Χέρτα Βερολίνου
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ
 • 17:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Λιντς - Μπράιτον
 • 17:00
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι
 • 17:15
  Novasports 1HD
  • Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
 • 17:30
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • Πάσος Φερέιρα - Μπράγκα
 • 19:30
  Novasports 2HD
  • ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης
 • 19:30
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Άστον Βίλα - Έβερτον
 • 19:30
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Στουτγκάρδη - Γκλάντμπαχ
 • 20:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Βιτόρια Γκιμαράες - Φαρένσε
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Λέστερ - Σαουθάμπτον
 • 19:00:00
  Novasports 1HD
  • Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
 • 19:00:00
  Novasports 2HD
  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα
 • 19:00:00
  Novasports 3HD
  • Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ζάλγκιρις
 • 21:30:00
  Novasports 1HD
  • Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
 • 21:30:00
  Novasports 3HD
  • Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης
 • 22:00:00
  Novasports 5HD
  • Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας
 • 02:30:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς
 • 17:00:00
  ΕΡΤ3
  • ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας
 • 19:00:00
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Βόρεια Καρολίνα - Φλόριντα
 • 21:00:00
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Κεντάκι - Όμπερν Τάιγκερς
 • 21:45:00
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Γκραν Κανάρια - Τενερίφη
 • Αύριο 17-01-2021
 • 00:00:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Σαν Αντόνιο Σπερς - Χιούστον Ρόκετς
 • 03:00:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Μαϊάμι Χιτ - Ντιτρόιτ Πίστονς
 • 20:00
  ΕΡΤ3
  • Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός

Σημερινά Γενέθλια

Σχετικά με εμάς

 • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • PANATHA PANATHA:
  Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να διευθετήσω το στοίχημα μου...μόλις πατάω αποθήκευση με πετάει έξω....σίγουρα είναι κόλπα του Ertzan....αν μπορείτε εσείς έχει καλώς αλλιώς θα δοκιμάσω αργότερα ξανά
 • PANATHA PANATHA:
  ΟΚ κομπλέ
 • Ertzan Ertzan:
  Για όλα εγώ φταίω :paidi:
  +1
 • PANATHA PANATHA:
  Αλάνια μην ξεχάσετε σήμερα πως έχουμε 2 ματς για την Super League....στις 17:15 για την 13η αγωνιστική Ατρόμητος - Λαμία και στις 19:30 για την 8η αγωνιστική Άρης - ΑΕΚ
 • PANATHA PANATHA:
  Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού η προσεχής αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Έβερτον.Η έξαρση του κορωνοϊού στο «στρατόπεδο» της Άστον Βίλα οδήγησε την Premier League στην απόφαση να αναβάλλει την αναμέτρηση των «χωριατών» με την Εβερτον, για το αγγλικό πρωτάθλημα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.
 • Ertzan Ertzan:
  Και εσείς να κάνετε τεστ πριν έρθετε στην Πόλη τώρα που έχουμε πάρει μπροστά μη τυχόν και μας κολλήσετε τίποτα :paidi:
 • PANATHA PANATHA:
  Ένα διπλό θα σας κολλήσουμε και θα φύγουμε....
 • Ertzan Ertzan:
  Καλό καλό πολύ καλό

  :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 • BetLaden BetLaden:
  Σήμερα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για την 13η αγωνιστική της Superleague με τον αγώνα Ατρόμητος - Λαμία
 • Αδιάβροχος Αδιάβροχος:
  Μαυριτανία 1η Κατηγορία Κονκόρντ - FC Ίντερ
 • Αδιάβροχος Αδιάβροχος:
  x στο 71 με προοπτικη κας αουτ
 • BetLaden BetLaden:
  Νικητής του διαγωνισμού για την 13η αγωνιστική της Superleague είναι μετά από τριπλή ισοβαθμία και κλήρωση (αναλυτικά στο forum) ο giannhs68 (y). Το δώρο στάλθηκε.
  +1
 • PANATHA PANATHA:
  Kαλησπέρα στην παρέα.....δείτε λίγο στην βαθμολογ
 • PANATHA PANATHA:
  στην βαθμολογία των χθεσινών αγώνων μπάσκετ.... για κάποιο λόγο στον φίλο coninios έχετε περάσει δύο φορές το ματς Άλμπα - Αρμάνι!
 • Φανουριος Forum Bot:
  Ο χρήστης Φανουριος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Προβλεψεις..Η Αλλη Διασταση!" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
 • Ertzan Ertzan:
  χάλια παίζουμε χάλια :paidi:
 • P Pragias:
  στο σημερινό πικ από βιασύνη ξέχασα να βάλω τον αντίπαλο της φενέρ τον Παναθηναϊκό. αν μπορεί κάποιος ας το διορθώσει
 • Ertzan Ertzan:
  Pragias είπε :
  στο σημερινό πικ από βιασύνη ξέχασα να βάλω τον αντίπαλο της φενέρ τον Παναθηναϊκό. αν μπορεί κάποιος ας το διορθώσει

  Δεν το ξέχασες πολύ σωστά έπραξες και σε συγχαίρω γι'αυτό, σήμερα παίζαμε χωρίς αντίπαλο :paidi:
  +2
 • P Pragias:
  χαχαχα Γι αυτό δεν το έγραψα ... δεν το βαστούσε η ψυχή μου γιατί την έβλεπα την συντριβή
  +1
 • BetLaden BetLaden:
  Νικητής του διαγωνισμού για την 30η αγωνιστική της Euroleague είναι ο TWEETY! :beers1:
 • N Forum Bot:
  Ο χρήστης navagos ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Bet365 πρόβλημα στην κατάθεση" στο Νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.
 • Ertzan Forum Bot:
  Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Ertzan Ertzan PreVein IFC#17: Α ΟΜΙΛΟΣ: 21η αγωνιστικη" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Ertzan Ertzan PreVein IFC#17: Α ΟΜΙΛΟΣ...