jazz αλογα

  • Εκκινητής θέματος jazz
  • Ημερομηνία έναρξης
Σήμερα τα jazz άλογα έφτασαν τις 100 μονάδες!
Υπενθυμίζω πως ξεκίνησαν στις 06/02/09.
Η μόνη διαφορά που προέκυψε μετά τις "διορθώσεις" που έκανα είναι πως ο μέσος όρος των στοιχημάτων έχει πέσει στα 10 ανά ημέρα και πιστεύω πως θα πέσει και άλλο.
Η δοκιμή συνεχίζεται πάντα με ένα (1) ευρουδάκι.
Είναι πολύ μικρό το δειγμα ακόμη.
Αφού είναι όμως πολύ θετικό συνεχίζεται..


2dt6bf7.jpg
14bo9f.jpg
 
  • Like
Αντιδράσεις: amandeus
κυτάξτε αυτό που σας έλεγα για την καθυστέρηση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉΣ έναρξης των ιπποδρομιών.
Η έν λόγω κούρσα είναι να αρχίσει στις 19:10.
Ηδη έχουν περάσει 2 λεπτά και κάτι
Το Exciting Car είναι αυτή τη στιγμή 2ο φαβορί και το Southerness 3ο φαβορί

abqcqp.jpg
 
έχουν περάσει 10 λεπτά και ακόμη να αρχίσει η κούρσα!!!
Η σειρά των φαβορί δεν έχει αλλάξει και χρήμα συνεχίζει να πέφτει στην άγορά

14vkzuv.jpg
 
14 λεπτά έχουν περάσει και ακόμη !!
Εν τω μεταξύ Southerness και Exciting Car έχουν τώρα τις ίδιες αποδόσεις !!!!

5brcer.jpg
 
τελικά 16 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα αρχίζει η κούρσα.
Εν τω μεταξύ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ μια δυο φορές....!
Τελικά σύμφωνα με τις ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ τιμες πριν την έναρξη 3ο φαβορί ήταν το Exciting Car και το market feeder pro το ταίριαξε στο 5,40 !!!
345m139.jpg
34i33p2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
το φοβερό ποιό είναι?
Πως τελικά το Southerness βγήκε 1ο!!!!!!!!!:hammer:

Και εγώ κερδισμένος.:twis:

167nh3b.jpg
 
το συμπέρασμα που εχω βγάλει αυτές τις ημέρες είναι πως
ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡI ΚΤΛ
Μιλάω πάντα για τα φαβορί
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ.
Eγώ δεν ξέρω απο άλογα και δεν ξέρω απο φαβορί σύμφωνα με τη φόρμα, την κατάταξη,το προπονητή, τον αναβάτη, το έδαφος, τα μιλια, το καιρό και άλλα απίθανα πράγματα που είδα πως παίζουν ρόλο στην αξία ένος αλόγου στην αγορά του στοιχήματος.
Γιαυτό και δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά και ούτε πρόκειται. Δεν έχω μεράκι για τα άλογα (οπως έχω ας πουμε με το ποδόσφαιρο). Για μένα υπάρχουν μόνο αριθμοί.
Επίσης αγνοώ παντελώς τους τιπστερς και πως αυτοί επηρρεάζουν τους παίκτες.
Αρα λοιπόν οι στατιστικές για το 1ο η το 2ο κτλ φαβορί για να είναι αξιόπιστες πρέπει να έχεις στα χέρια σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεια της αγοράς λίγο πριν ξεκινήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η αγορά.
 
υπάρχει ένα site νομίζω πως είναι το μοναδικό που έχει πάρει την άδεια απο την betfair να καταγράφει όλα τα στοιχεία των διάφορω αγορών. Είναι το http://www.fracsoft.com.
Πληρώνεις (και είναι ΑΚΡΙΒΟ) και "αγοράζεις" τα στοιχεια ας πουμε μιας κούρσας και αυτό σου κάνει ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ της αγοράς οπως ακριβώς έγινε!!! Για όσα λεπτά πριν την έναρξη της αγοράς αλλά και ολη την ζωντανή της εξέλιξη!!
Απο οτι ξέρω είναι ο μοναδικός τρόπος για να δεις την εξέλιξη οποιασδήποτε αγοράς της betfair.
Παιζεις ας πούμε κατά 0-0 και θέλεις να δεις πως μεταβάλλονται οι τιμές... Η το Under/over κτλ..
Είναι φοβερό αλλά είναι πολύ ακριβό.Για τις Εγλλέζικες ιπποδρομίες έιναι 59 πένες η κούρσα , για το ποδόσφαιρο με τη ζωντανή εξέλιξη 68 πένες, χωρίς Live 15 πένες :hammer:
Καταλαβαίνουμε όμως πως για να βγάλουμε συμπεράσματα πρέπει να εχουμε ΜΕΓΑΛΟ δειγμα οπότε πρέπει να πληρώσουμε και μεγάλο ποσό..
Είναι ομως φοβερό.
 
Πιστεύω πως με τις διαφοροποιήσεις που έχω κάνει και με μια-δυό ακόμη που έχω σκεφτεί (αλλά δεν έχω το χρόνο να τις εφαρμόσω) τα πονταρίσματα μου τελικά είναι κάτι διαφορετικό απο HiPro88. Τα κοινά είναι δύο : 1)οτι μιλάμε για το 3ο φαβορί 2) οι αποδόσεις είναι στα πλαίσια 5,50-7,50.
Ομως ακόμη και αυτά τα δύο είναι υπό ψάξιμο και επιδέχονται αλλαγής.
1) διάβασε προσεκτικά τι προτείνουν αυτοί σαν 3ο φαβορί(1,5 λεπτό πριν την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ έναρξη της κούρσας παρατηρούν τις αποδόσεις, το ποντάρισμα γίνεται 1 λεπτό πριν απο ΑΥΤΗ την ώρα και να απέχει 1,50 απο το 2ο φαβορί). Εγώ το έχω αλλάξει εντελώς αυτό. Για μένα 3ο φαβορί είναι το άλογο με την 3η απόδοση σύμφωνα με τις ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΤΙΜΕΣ πριν ξεκινήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η κούρσα. Και δεν με ενδιαφέρει η διαφορά απο τα άλλα.Δηλαδή εγώ κάνω στοιχηματισμό όταν η αγορά γίνει IN PLAY!!
2) το 1) εντωμεταξύ αλλάζει και το 2) δηλαδή τις αποδόσεις!
3) τα πονταρίσματα : αυτοί έχουν μια συνεχή αύξηση των πονταρισμάτων. Εγώ το κάνω μόνο για τα 3 η 4 επόμενα (δεν εχω καταλήξει) και μάλιστα ισόποσα. Αυτό δεν με πολυαπασχολεί γιατί το ξέρω πως τα πάντα για ένα σύστημα κρίνονται απο τα αποτελέσματα που έχει σε flat stake.
Για να είχαμε λοιπόν σύγκριση των αποτελεσμάτων ,των δικών μου και του Hipro88 θα χρειαζόμασταν:
α) τα άλογα στα οποία εγιναν τα πονταρίσματα με τους δύο τρόπους(με λίγα λόγια σε ποσες επιλογές συμφωνούμε πως ενα άλογο είναι το 3ο φαβορι!!)
β) τις αποδόσεις
γ) το strike rate
Ούτε τα δικά τους στοιχεια ξερω αλλά το δικό μου το δείγμα είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ!!! Και βέβαια το ξέρω πως με 20 μέρες και 205 στοιχήματα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ να βγάλεις κανένα αποτέλεσμα μιας δοκιμής. Δεν αποκλείεται σήμερα που μιλάμε και λίγο αρχίζουν οι κούρσες να αρχίσουν να κερδίζουν με τη σειρά ΟΛΑ τα 3α φαβορί. Δεν είναι το πιο πιθανό αλλά δεν είναι και αδύνατο.
ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΌΨΩ. Μιλάμε πως έχει κέρδος 109,88 μονάδες σε 20 ημέρες!!!! Με strike rate 90,24% και μέση απόδοση 6,48!!
Σε flat stake δίνει 66,45 μονάδες, πάλι πολύ υψηλό.
Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός και γιαυτό δεν θριαμβολογώ.
Απλά καταθέτω τα αποτελέσματα μου.
Οσο για τον ένα χρόνο τι να πώ. ?
Δεν νομίζω να βλέπετε ένα κερδοφόρο σύστημα για ένα χρόνο !!!! Κοινώς θα έκανα "μόκο" αν ειχα βρει το "μαγικό φίλτρο".
Γιααυτό και είπα προχτές πως έχω και ένα κρυμένο άσσο στο μανίκι μου...
 
Κυτάξτε τι αλλαγές ας πούμε θα ήθελα να δοκιμάσω.
1) στις αποδόσεις: σκέφτομαι να ανοίξω λίγο τη ψαλίδα ειδικά προς τα πάνω αλλά σε σχέση με τον αριθμό των αλογων.
Δηλαδή
8-10 αλογα στη κούρσα--->απόδοση 5,50-7,50
10-15 άλογα στη κούρσα--->απόδοση 5,50-8,00
15-20 άλογα στη κούρσα---->απόδοση 5,50-9,00 κτλ
2) για τις αποδόσεις πάλι : να βάλω φίλτρα που να παίρνουν υπόψιν και την απόσταση του 3ου απο τα 2πρώτα φαβορί αλλα και απο το 4ο!!! Δηλαδή να μην ειναι το 3ο ας πούμε 6,50 και το 4ο 100,00!
3) αυτό είναι και το πιο "σοβαρό". Ενω μεχρι τώρα ζητάω απο το bot να κάνει ΚΑΤΑ στο 3ο φαβορί στο όριο 5,50-7,50 σύμφωνα με τις αποδόσεις δηλ τις τελευταίες τιμές πριν ξεκινήσει η κούρσα .. τώρα να του πω ΑΝ το 3ο φαβορί είχει ας πουμε απόδοση 10,00 ΑΛΛΑ κατα τη διάρκεια της κούρσας πέσει κάτω απο το 7,50 αμόλα το ποντάρισμα. Αυτό είναι μια δραστική αλλαγή και θα ανεβάσει τον αριθμό των πονταρισμάτων σημαντικά και θα αλλάξει εντελώς το strike rate , είτε στο καλίτερο ειτε στο χειρότερο.(το ξέρω απο άλλες δοκιμές που έκανα με άλλες επιλογές)

Αυτο το τελευταίο είναι και η πιο ΣΟΒΑΡΉ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ για την betfair και αφορά όλες τις αγορές αλλά στα άλογα είναι ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΉ δηλαδή :
ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΈΝΑ ΑΛΟΓΟ??????????
Βλέπεις μέσα σε δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η κούρσα να αλλάζουν οι αποδόσεις διαολεμένα, το 3ο φαβορι να γίνεται 2ο κτλ κτλ. Προφανώς επειδή είνα ανταλλακήριο το ξέρω πως είναι ΤΟ ΧΡΉΜΑ βασικά που ανεβοκατεβάζει τις αποδόσεις αλλά ΓΙΑΤΙ κάποιος να ριξει χιλιάρικα σε ένα άλογο?
Πιστεύω πως επειδή είμαι μικροπαίκτης δεν θα μάθω ποτέ αυτό το μηχανισμό :hammer:
Γενικά είναι 2-3 απορίες μου για τις οποίες θα ανοίξω ένα αυτόμονο ποστ να μας πουν οι πιο έμπειρο φιλοι του Infobeto τη γνώμη τους. Κάτι σαν "θεωρητικά μαθήματα betfair".
 
να προσθέσω επίσης πως στο "σύστημα" μου τελικά τις τελευταίες μέρες το ποντάρισμα μου είναι flat stake 1 ευρουδάκι.Το strike rate είναι αφύσικο πολύ υψηλό και επειδή είμαι πολυ συντηρητικός και δεν θέλω να φάω καμμιά φάπα το έκανα flat έτσι και σε μια στραβή μέρα να χάσω μερικά ευρώ.
Ασε που βάζω ΠΑΝΤΑ stop loss !!! Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω το σύστημα για χάριν δοκιμής να μου λιανίσει τη κάβα.
Το μόνο που φοβάμαι πως θα φάω κίτρινη κάρτα σιγουρα απο τη betfair γιατί, μαζί τα jazz trash στο ποδόσφαιρο κάνω πολλά πονταρίσματα την ημέρα κάτω του 1 (ενός) ευρώ. Τότε θα αναγκαστώ να ρισκάρω με 4 ευρώ..
Επισης υπαρχει και η περίπτωση δοκιμής οχι με flat stake αλλά με flat liability...
 
Χτες τα Jazz άλογα έκλεισαν ένα μήνα.
29 μέρες για την ακρίβεια. Ολες αυτές τις μέρες τα πονταρίσματα.Απο την 5η μέρα αν θυμάμαι καλά όλα έγιναν με σταθερό ποντάρισμα 1 ευρώ. Εχω όμως και αρχείο τι θα συνέβαινε αν έκανα recovery stake. Δηλαδή αν μετά από μια ήττα χώριζα τη χασούρα στα 3 και τα επόμενα 3 πονταρισματα γινόταν αυξημένα.
Ιδού τα συγκεντρωτικά.

6zye5z.jpg
 
ενδιαφέρον όμως έχει και τι συνέβη ανά μέρα

2hycmdj.jpg
 
1. Παρατηρούμε πως το strike rate ήρθε σιγά-σιγά και έκατσε σε αυτό που θεωρητικά ειχαμε προβλέψει , δηλαδή γύρω στο 89%
2. Προσέξτε στα σερί. Το μεγαλύτερο μου ήταν 47!!!! 47 συνεχόμενες νίκες.
Το χειρότερο σερί ήταν το 2. Δεν είχα ποτέ περισσότερες απο 2 συνεχόμενες ήττες. Ομως αυτό δεν λέει και πολλά. Πιο πολυ κοστιζει μια σειρά του στυλ LWLLWWLL .
3. Δεν ξέρω ακόμη αν αξίζει κανείς να κυνηγήσει τη χασούρα. Με ένα μόνο μήνα δεν βγαίνει τέτοιο συμπέρασμα.
Τέλος πάντων αφού η χριρότερη μου μέρα ήταν -12,50 μονάδες (δηλαδή -12,50 ευρώ) πιστεύω πως δεν υπάρχει φόβος στο να συνεχισθεί να τεστάρεται . Μόνο που έχω ξεκινήσει και κάτι άλλο και εχω μπερδευτεί λίγο (θα ανοίξω ένα άλλο θέμα για αυτό να μου πείτε τη γνώμη σας)
 
Καλημέρα.
Προσπάθησε να μη μπλέξεις πολλά συστήματα μαζί. Ξεκαθάρισε 1-2 που θέλεις και δούλεψε πάνω σε αυτά...
Μέχρι στιγμής τα πας θαυμάσια με το σύστημα που ακολουθείς. Συνέχισε το και όπου βγει. :sign:
 
Αυτο το τελευταίο είναι και η πιο ΣΟΒΑΡΉ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ για την betfair και αφορά όλες τις αγορές αλλά στα άλογα είναι ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΉ δηλαδή :
ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΈΝΑ ΑΛΟΓΟ??????????
Βλέπεις μέσα σε δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η κούρσα να αλλάζουν οι αποδόσεις διαολεμένα, το 3ο φαβορι να γίνεται 2ο κτλ κτλ. Προφανώς επειδή είνα ανταλλακήριο το ξέρω πως είναι ΤΟ ΧΡΉΜΑ βασικά που ανεβοκατεβάζει τις αποδόσεις αλλά ΓΙΑΤΙ κάποιος να ριξει χιλιάρικα σε ένα άλογο?
Πιστεύω πως επειδή είμαι μικροπαίκτης δεν θα μάθω ποτέ αυτό το μηχανισμό :hammer:
Γενικά είναι 2-3 απορίες μου για τις οποίες θα ανοίξω ένα αυτόμονο ποστ να μας πουν οι πιο έμπειρο φιλοι του Infobeto τη γνώμη τους. Κάτι σαν "θεωρητικά μαθήματα betfair".

Θα πάρεις πολλές απαντήσεις αν διαθέσεις λίγο χρόνο για να καταλάβεις πως ακριβώς δουλεύουν οι bookmakers της πίστας και το arbitrage, γιατί όλο αυτό το πάνω-κάτω στις αποδόσεις βασίζεται σε μοντέλα αντίστοιχα των μεγάλων χρηματιστηρίων αξιών :eye:

Είναι ένας τύπος που παλιά έδινε αρκετες πληροφορίες for free για το πως γίνεται αυτό, τώρα νομίζω πουλάει τις εμπειρίες του σε βιβλίο εδώ http://www.betfair-trade.com/BetfairArticles.htm
Μέσα στο site θα βρεις αρκετές πληροφορίες για το πως ακριβώς γίνεται αυτά που ρωτάς παραπάνω και που βοηθούν να κατανοήσεις γιατί οι αποδόσεις μεταβάλλονται τρελά.

Το γιατί πέφτει χρήμα σε ένα άλογο είναι μυστήριο και πρέπει να καταλάβεις ποιος το ρίχνει αυτό το χρήμα και για ποιο λόγο :eye:

Όταν ανοίξεις το τόπικ που λες μετά χαράς να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι από τη σοφία μου :sign:
 
Καλημέρα.
Προσπάθησε να μη μπλέξεις πολλά συστήματα μαζί. Ξεκαθάρισε 1-2 που θέλεις και δούλεψε πάνω σε αυτά...
Μέχρι στιγμής τα πας θαυμάσια με το σύστημα που ακολουθείς. Συνέχισε το και όπου βγει. :sign:

Εντάξει βρήκα τη λύση. Μου στοιχίζει μια δεύτερη συνδρομή στο market feeder pro αλλά αξίζει το κόπο. Επειδή έχω δύο λογαριασμούς στη betfair μπορώ πλέον ανεξάρτητα να τσεκάρω οτι θέλω. Μιλάμε για 2 μόνο συστηματα
 
Συμπληρώσαμε 37 μέρες σήμερα
Συνεχίζει να είναι κερδοφόρο το άτιμο!!!
Ιδού :

2lw0g39.jpg
 
Το strike rate έχει πέσει και άλλο αλλά συνεχίζει να κερδιζει.
Επαναλαμβάνω πως εγώ το δοκιμάζω με 1 ευρώ flat stake και είναι πραγματικό. Το recovery stake ταμείο είναι υποθετικό
Να και ανά μέρα

fxrsjq.jpg
 

Προγνωστικά

  • 19:45
    Novasports Start
    • Χέρενφεϊν - Άιντχοφεν
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Ουντινέζε - Ρόμα
  • 21:30
    Novasports 1HD
    • Αντβέρπ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φέγενορντ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
  • Αύριο 26-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Σέρο Πορτένιο - Φλουμινένσε
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Φορταλέζα - Μπόκα Τζούνιορς
  • 21:15
    Novasports Prime
    • Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  • Αύριο 26-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ορλάντο Μάτζικ - Κλίβελαντ Καβαλίερς
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • Ντόνα Βέκιτς - Μαρία Σάκκαρη
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - Φάση των 64
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει εμείς ξέρουμε πόσο καραγκιόζης είναι ελπίζω να το μάθατε και εσείς. Χάνεις τον αγώνα οι παίκτες προβληματισμένοι τους πετάς και εσύ το μπαλάκι "εσείς φταίτε" φορτώνεις και άλλη πίεση
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA είπε :
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
    Στο Milko cup? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Μαλλον δεν το επιασες καλα..το ειπε για να δειξει την σιγουρια στην ομαδα και πόσο σίγουρος ειναι οτι θα περασει την Μακαμπι....
  • PANATHA PANATHA:
    Το να σκοράρει ο Ιωαννίδης σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ @3.80....εξαιρετικό!!
  • Ertzan Ertzan:
    Καλά ματσάκια για betbuilder έχει αλλά δεν ακουμπάω
  • PANATHA PANATHA:
    Άρης - Ολυμπιακός 0-0 στο 27΄....θεωρω πως θα εχει γκολ το πρωτο μέρος....το Over 0,5 @1.80 και για μεγαλυτερο ρισκο
    το Over 1,5 @4.90!
  • Ertzan Ertzan:
    κανονικά ήδη έπρεπε να είναι 0-3
  • PANATHA PANATHA:
    Στην Κύπρο λεει Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών - Οθέλλος Αθηαίνου 6-6.......ενω στο 48΄ το σκορ ήταν 1-5.....
  • animusbet animusbet:
    Ο Ερτζάν ελπίζει να φύγει ο Αταμάν για να σταματήσει να τον πονάει:twis:
  • Ertzan Ertzan:
    Τι να μας πει ρε το νούμερο. Έχω δει προπονητές να αναλύουν φάσεις που έγιναν μέσα στον αγώνα λάθη και τι έπρεπε να γίνει ε αυτό το νούμερο ανέλυσε τις φάσεις που και καλά έπρεπε να δοθούν φάουλ.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι εχασε παλι ο Ολυμπιακός....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ (27-28/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Ωραία ζεϊμπεκιά ο Γκούμας της Τουρκίας :smk1:
  • animusbet animusbet:
    Τα σαπάκια που μας δίνετε
  • Ertzan Ertzan:
    Ναι και τον Μουρίνιο της Τουρκίας εμείς σας δώσαμε για προπονητή
  • Ertzan Ertzan:
    Τελικά κάποιοι έγιναν παράρτημα άλλων αν με εννοείτε αααααν με εννοείτε :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Οι δικοι μας το εχουν ταμα να τρωνε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο....
  • Ertzan Ertzan:
    Τι σπρώξιμο τρώει αυτή η Μονακό ρε γαμώτο
  • PANATHA PANATHA:
    Σημερα μαθαμε τον φετινο πρωταθλητη....
  • Ertzan Ertzan:
    τους το δώσατε αν και στο 27 το πέναλτι που δεν σας δόθηκε μπορεί να άλλαζε τα πράγματα κάπως
  • Ertzan Ertzan:
    Μπαρτσώκας στον πάγκο εύχεται Καλό Πάσχα από τώρα
  • PANATHA PANATHA:
    Θα το παρει το ματς ο Μπαρτζώκας....
  • Ertzan Ertzan:
    εσείς θα έρθετε? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Φυσικα....
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας για όλες τις ομάδες :smk1:
    Ertzan Ertzan: Δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας για όλες τις ομάδες :smk1: