limitάρονται οι λογαριασμοί;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοιχτό για περαιτέρω απαντήσεις.

blizard

Active Member
30 Νοε 2012
257
50
28
Θα το πώ απλά γιατί έτσι όπως τα έγραψα πριν ..... σιγά μην καταλάβει κανεις, δίκιο θα έχετε.

1) Σε τυχερά παιχνίδια με γκανιότα υπέρ του ΒΟΟΚ, πάντα ο βοοκ κερδίζει και πάντα ο παίκτης χάνει , δεν υπάρχει σύστημα ή τρόπος να το αλλάξει αυτό.

2) Σε τυχερά παιχνίδια με 0 γκανιότα δεν κερδίζει κανείς ... έχουμε Χ

3) Σε τυχερά παιχνίδια με γκανιότα ή μπονους υπέρ μας, κερδίζουμε αλλά ΜΟΝΟ με σωστο σύστημα αν μιλάμε για μπονους , και μόνο αν καταλάβουμε την περίπτωση 1 και δεν μας εθίσει - παρασύρει να το δοκιμάσουμε, οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ



2α) σε περίπτωση ποδοσφαίρου, τα πράγματα μπερδέυονται γιατί μερικοί λένε ότι ο βοοκ δίνει αποδώσεις πάνω στην αξία που το κάνουν τυχερό παιχνιδι (2)

2β)Αλλοι ότι αφήνουν την αξία και το κάνει παιχνίδι ικανότητας και προβλέψεων που κάποιοι παίκτες χάνουν και κάποιοι κερδίζουν, ενώ ο βοοκ δεν κερδίζει ουσιαστικά τίποτα αφου απλά κοιτάει να έχει ιδια ποσά σε κλάθε σημείο και τίποτα άλλο,

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση ... το 2α το αποκλείω γιατί έχει πολύ ρίσκο για τους βοοκ σε μεγάλους αγώνες και καθόλου κέρδος , το 2β είναι πιο πιθανό έστω και αν κλείνουν την απόδοση να πλησιάζει λίγο το 2α.

Σε κάθε περίπτωση της μηδέν γκανιότας, δεν έχουμε μεγάλες πιθανότητες ΛΙΜΙΤ ... στο 2α γιατί δεν έχουν κανένα λόγο , στο 2β γιατί είναι πανέυκολο να τους κρεμάσεις.
 

blizard

Active Member
30 Νοε 2012
257
50
28
1 ) Στα 0% παιχνίδια δεν έχεις καμία ή σχεδόν καμία αξία ...κατά κανόνα όσο περισσότερα άτομα και λεφτά παίζουν σε ένα παιχνίδι, τόσο πιο ακριβείς είναι οι αποδόσεις

2) Οι book θα βάλουν όριο σε οποιοδήποτε παίχτη ακολουθεί κάποια μέθοδο που δίνει κέρδος και φανερώνει επαγγελματία. Δεν έχει σημασία αν είναι τα 0% ή οχι.

3)Αν εγώ σου παρουσιάσω κέρδος 5% σε 500 αγώνες του 0% γκανιότα πως θα είσαι σε θέση να ξέρεις αν εγώ είμαι καλός παίχτης ή απλά τυχερός;
1) Ακριβώς γιατί είναι μεγάλα παιχνίδια και παίζει ο καθένας που δεν έχει διαβάσει τίποτα, κατά κανόνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βρεί την αξία όπως λες εσύ ο ίδιος, παίζει λάθος και η καλή αξία μεγαλώνει, ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ .

Κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό, και δεν έχει και κανένα λόγο όπως περιέγραψα , αν το κάνει ρισκάρει χωρίς κέρδος (εφορία)

Πχ, γιατί οι βοοκ να ρισκάρουν όλα τα λεφτά τους για να δώσουν την σωστή απόδοσή στην μάζα που δεν διαβάζει τίποτα ? αν ο κόσμος θέλει να παίζει τον ασο στο 1.5 αντί του 2, δεν θα του το κάνουν 2 οι βοοκ και να έχουμε περίπτωση 0 γκανιότας τυχερού παιχνιδιού , απεχθές για βοοκ και καλό για παίκτες .

2) Αν οι βοοκ βάλουν όριο σε παίκτες που κερδίζουν με 0 γκανιότα , τους βγάζεις στην φόρα και χάνουν κάθε αξιοπιστία ... επίσης δεν έχουν καν λόγο να βάλουν σε παίκτες που όπως λές απλά είναι τυχεροί.
Και οι παίκτες που παίζουν αξία δεν τους ενοχλούν , όπως περιέγραψα εγω , γιατί θέλουν απλα ίσα ποσά, δεν τους νοιάζει αν ο ένας κερδίζει και ο άλλος χάνει στην 0 γκανιότα , μόνο να μην ρισκάρουν τρελά

3)Αυτό είναι η πιθανότητα και γιαυτό είπα να δοκιμάσει όποιος καταλαβαίνει τι λέω την ρουλέτα με 1000 δοκιμες που όντος είναι τύχη ... υπάρχουν πιθανότητες κέρδους και ζημιάς που καταλαβαίνεις εφόσον παίζεις σωστα αν είναι πραγματικά τύχη ή παίζει κάτι πολύ χοντρό αν έχεις κερδίσει η χάσει υπερβολικά. για τυχερό παιχνίδι

ΥΓ
Πχ τίποτα δεν είναι απόλυτο , μπορεί να έρθουν και τα 1000 παιξίματα της ρουλέτας μαύρα και να χάσεις τα 500 ευρώ αφου παίζεις κόκκινο , να μείνεις με τα 30 του βονους, αλλά θα ψιλιαστείς πιο έυκολα ότι δεν ήταν τύχη αλλά κάτι στημένο , ή σε παιχνίδι ικανότητας ότι είσαι κακιστος και να παίζεις το αντίθετο
 
Τελευταία επεξεργασία:

fairplay

Well-Known Member
18 Μαρ 2015
696
805
93
Έχεις πάρει την στοιχηματική θεωρία και της έχεις πετάξει τα μάτια έξω. Έχει φτάσει 10 σελίδες και έχει χαθεί η μπάλα αλλά από όλα αυτά που γράφεις δεν έχει αποδειχθεί τίποτα που να ενισχύει τα λεγόμενα σου. Τα περισσότερα είναι θεωρίες που υπάρχουν μόνο μέσα στο μυαλό σου.

Καταρχάς, ο μόνος λόγος που υπάρχουν τα παιχνίδια με 0% γκανιότα είναι στο πλαίσιο του ανταγωνισμού μεταξύ των εταιρειών για να λειτουργούν σαν κράχτες που σκοπό έχουν να τραβήξουν πελάτες. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με τα bonus. Καμιά εταιρεία δεν σου δίνει 0% ή bonus επειδή σ' αγάπησε. Σκοπός είναι να μπεις στο μαγαζί. Από εκεί και πέρα θα στα φάει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Στα 0% παιχνίδια δεν έχεις καμία ή σχεδόν καμία αξία. Αυτά που γράφεις είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχεις ιδέα για το πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις και τι σημαίνουν. Τα παιχνίδια με 0% είναι από τα πιο εμπορικά παιχνίδια και κατά κανόνα όσο περισσότερα άτομα και λεφτά παίζουν σε ένα παιχνίδι, τόσο πιο ακριβείς είναι οι αποδόσεις. Ειδικά όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα οι αποδόσεις γίνονται όλο και πιο σωστές. Πιθανόν σε κάποια παιχνίδια να υπάρχει κάπου μια μικρή αξία της τάξης ίσως του 2-3% αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως μπορείς να την βρείς; Πιστεύεις πως θα κερδίσεις την αγορά απλά επειδή είδες 5 παιχνίδια, διάβασες ένα ρεπορτάζ και έριξες μια ματιά στα βαθμολογικά πινακάκια; Ή μήπως θεωρείς πως το να δίνεις 2.2 στην Αργεντινή με την Βενεζουέλα όπως έγραψες 2-3 σελίδες πιο πριν είναι η σωστή τιμή; Γιατί αν το 2.2 για σένα ήταν η σωστή τιμή τότε σαν book θα είχες μπει φυλακή.

Οι book θα βάλουν όριο σε οποιοδήποτε παίχτη ακολουθεί κάποια μέθοδο που δίνει κέρδος και φανερώνει επαγγελματία. Δεν έχει σημασία αν είναι τα 0% ή οχι. Το πόσο γρήγορα θα έρθουν τα όρια είναι σχετικό. Προφανώς και δεν βλέπεις όρια σε παίχτες που παίζουν σε τιμές αγοράς γιατί αυτές είναι γκανιοταρισμένες αποδόσεις και όλοι χάνουν. Και αν κάποιοι έχουν βρει κάποιο μοντέλο πρόβλεψης και κερδίζουν παρόλα αυτά, δεν κάθονται να περιμένουν τον στοίχημαν και τον κάθε στοίχημαν για να ποντάρουν. Αν εσύ τώρα περιμένεις να βγάλεις λεφτά από τα 0% και τα 5ευρα bonus τότε είσαι κακός παίχτης και όντως δεν έχεις λόγο να φοβάσαι.

Τα μαθηματικά και οι πιθανότητες τις οποίες ευαγγελίζεσαι έχεις καταλάβει πως λειτουργούν; Αν εγώ σου παρουσιάσω κέρδος 5% σε 500 αγώνες του 0% γκανιότα πως θα είσαι σε θέση να ξέρεις αν εγώ είμαι καλός παίχτης ή απλά τυχερός;
Να αγιάσει το πληκτρολογιο σου , αλλα ακρη δε θα βγαλεις ....:)
 

blizard

Active Member
30 Νοε 2012
257
50
28
Τα θέμα δεν είναι οπαδικό ούτε για να αλλάξουμε γνώμη ο ένας στον αλλο με το ζόρι , αυτό δεν φέρνει κέρδος εκτός αν είμαστε κλίκα και έχουμε κάποιο σκοπό.
Απλά θα πούμε τις απόψεις μας και όποιος καταλάβει κατάλαβε , όποιος μπορεί έχει καλό χαρακτήρα και προσπαθήσει θα έχει βοήθεια ... οι άλλοι ας μην έχουν ιδέα κανένα πρόβλημα :)

Ο ένας θα πει ότι παίζω μικρούς αγώνες γιατί έχω περισσότερες γνώσεις και ενημέρωση από αυτόν που έβαλε την απόδοση και ας έχει 20% γκανιότα.

Ο άλλος θα πει παίζω μεγάλους αγώνες γιατί η μαζα που παίζει δεν ξέρει τίποτα και η αξία χαλάει .... ο βοοκ δεν εχει λόγο να το φτιάξει.

ΥΓ
Το θέμα μας είναι όμως ότι στην δέυτερη περίπτωση, της 0 γκανιότας ο βοοκ δεν εχει λόγο να σε κάνει ΛΙΜΙΤ ή έτσι ή αλλιώς .... δεν κάνει λιμιτ τον τυχερό ούτε αν τον νοιάζει να έχει ίσα ποσά σε κάθε απόδοσή.
(και επιπλέον τρέμει αν τον βγάλεις στην φόρα)

Αλλά στην πρώτη περίπτωση , σε μικρούς αγώνες , 2-3 μέρες πρίν, αν κάποιος ξεχαστεί και γίνει sure bet , ή αν όντος κάποιος είναι καλύτερος από τους βοοκ και βρίσκει λάθη τους , εκει ναι παίζει το λιμιτ
(και κανεις δεν θα βγάλει τους αγώνες που έπαιζε ... γιαυτό δεν βλέπουμε και τίποτα)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
42,158
17,581
113
35
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
Το τόπικ έχει χάσει το νόημα του γι'αυτό κλειδώνεται. Έξω 30 φεύγα βαθμούς λέω να πάτε για κανένα μπανάκι, εγώ για την ώρα πάω να κάνω τις φορολογικές δηλώσεις πριν φύγει ο Αλέξης και αλλάξει κανέναν νόμο ο Κούλης
 
 • Like
Αντιδράσεις: qazdas, loxagos mark και fairplay
Κατάσταση
Δεν είναι ανοιχτό για περαιτέρω απαντήσεις.

Σημερινά Γενέθλια

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • coria:
  Εμένα με τρώει η χρήση βαρ @1.20+
 • PANATHA:
  εγώ πιστεύω πολύ Βραζιλία 1 & Over 2,5 γκολ
 • blizard:
  αν δεν ειναι σε καλη μερα ξανα το τερμα του Περου.... και 5
 • blizard:
  λολ που το είδες το βαρ ??? καλόοο
 • #Infobeto:
  Καλά ήταν χθες, και VAR και πέναλτι πιάσαμε, όλα καλά, έκλεισε καλά το.. κεφάλαιο Κόπα Αμέρικα. Καλημέρα σας...
  +1
 • blizard:
  o stoixhman kolise se riske williams...
 • blizard:
  logika tha to akirosei alla ...
 • blizard:
  ok, akiron tora...
 • blizard:
  ksanakolise ;)
 • PANATHA:
  Καλησπέρα στην παρέα....
 • PANATHA:
  έχω γράψει το ματς της Μπάτε με την Πιαστ αλλά με ένα λαθάκι στην ώρα έναρξης του ματς
 • Forum Bot:
  Ο χρήστης nektar ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κεφαλονιά!" στο Οδηγός Διακοπών.
 • Forum Bot:
  Ο χρήστης sampson ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Συνορα" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
 • Forum Bot:
  Ο χρήστης coria ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "ATP Bastad / Umag / Newport" στο Τένις.
 • jogo:
  Come on ........Montrose FC @7.50 :priest::priest::priest:
 • jogo:
  Βαστέρας v Γιόνσεπινγκ Over 2.5 (Live) @1.90
 • jogo:
  jogo είπε :
  Βαστέρας v Γιόνσεπινγκ Over 2.5 (Live) @1.90
 • jogo:
  1-2 bet won
 • jogo:
  jogo είπε :
  Yesssss 1-0 Bet Won
 • Forum Bot:
 • Forum Bot:
  Ο χρήστης andim444 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Καταγγελία Stoiximan" στο Τα νέα της αγοράς του στοιχήματος.
 • Forum Bot:
  Ο χρήστης giokal ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Value Bet" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
 • apanotous:
  ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ BWIN ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΑΔΕΙΟΔΩΤΗΣΗ 4 ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΗΣΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΙΛ ΓΙΑ NA
  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ Customer ServiceΤετ, 17 Ιουλ, 6:55 μ.μ. Αγαπητέ κύριεΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα χρειαστεί να δοκιμάσετε εκ νέου να αιτηθείτε ανάληψη με την Paysafe, πράγμα που έχετε ήδη κάνει. Εάν ακόμα το ζήτημά σας επιμένει θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος από την πλευρά μας, κατόπιν επικοινωνίας σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αιτηθείτε ανάληψη των κερδών σας το συντομότερο δυνατόν, ωστόσο χρειαζόμαστε και την συνεργασία σας.Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία.Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Με εκτίμηση,Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της bwin
  +1
 • blizard:
  Δοκίμασε με τραπεζα όπως σου λενε
  , η paysafe ειναι περιεργη και δυσκολη για αναλήψεις ετσι και αλλιως
  blizard: Δοκίμασε με τραπεζα όπως σου λενε , η paysafe ειναι περιεργη και δυσκολη για αναλήψεις ετσι και...