limitάρονται οι λογαριασμοί;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοιχτό για περαιτέρω απαντήσεις.
Το 0% που σου προσφέρει ο book δεν έχει καμμία σχέση με το 50-50..Ο κάθε άσχετος που θα πάει να παίξει μόνο λόγω της γκανιοτας θα είναι κατά πολύ χαμένος σε βάθος χρόνου και ένας καλός παίχτης μπορεί να είναι μια η άλλη.
Εκτός από την αξία στην απόδοση εξίσου σημαντική είναι η διαχείριση καβας και η αυτοσυγκράτηση.Το χειρότερο,όταν μετά από μερικά αρνητικά δελτία πας να ρεφαρεις και χαλάς τον τρόπο παιχνιδιού σου..
Αυτό που λες είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑ .... ναι εκει όντος ο κακός παίκτης είναι χαμένος , ο καλός στα λεφτά του και ο βοοκ κερδισμένος με ίδιο ποσό που έχασε ο κακός παικτης
(και επίσης σωστα λες έχει σημασία ποσα και πως παίζεις αλλά όταν ΕΧΕΙΣ γκανιότα)

- ΠΡΟΣΕΞΤΕ ποσο τρομερά αλλάζουν τα πράγματα με την 0 ΓΚΑΝΙΟΤΑ και γιατί πρέπει να το επιλέγεις ... αυτά που λέω είναι αποδεδειγμένα , περιλαμβάνω ΚΑΙ τις 2 απόψεις που ακούστηκαν εδώ μέσα.
(καλα δεν υποχρεώνω κιόλας, απλα βοηθάω και όποιος θέλει , ανταγωνιστικό είναι το παιχνίδι εξάλλου κάποιοι πρέπει και να χάνουν)

1) ΜΗΔΕΝ γκανιότα σε ρουλέτα χαρτιά , (ή στοιχημα ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ ισχύουν όσα είπε ο Λοχαγός για τους ΒΟΟΚ που καταφέρνουν να έχουν τις αποδόσεις ακριβώς πάνω στο value παντα.)

Οποιος και να παίξει, με όποιο τρόπο, με όποιο σύστημα bankas στο τέλος του χρόνου τα χρήματα που κερδήθηκαν θα είναι ίδια με τα χρήματα που χάθηκαν , και σε πολύ βάθος χρόνου όλοι θα είναι στα λεφτά τους.
Δεν υπάρχει τρόπος να χάνεις πιο πολλά λεφτά από όσα έχεις πιθανότητα να κερδίζεις σε βάθος χρόνου.
Τον μοναδικό ρόλο εδώ παίζει η θεα τύχη ... δεν είναι αστείο και πιστέυω οι γκαντέμιδες ας αποφεύγουν τέτοια παιχνίδια, αλλά απόδειξη δεν υπάρχει για αυτό.
Ο ΒΟΟΚ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ σε τυχερά παιχνίδια με 0 γκανιότα , όλα στους παίκτες


2) ΜΗΔΕΝ γκανιότα σε στοιχημαν , με την υπόθεση ότι οι book δεν καταφέρνουν και δεν έχουν και λόγο να ρισκάρουν τα κεφάλαιά τους για να φέρουν την αξία της αγοράς όσο και οι αποδόσεις,

Εδώ οι κακοί παικτες θα χάσουν τρελλά λεφτά, και οι καλλοί παίκτες θα κερδίσουν τρελα.
Αν είσαι ελαφρά κακός θα χάσεις, αν είσαι ελάχιστα καλός θα κερδίσεις και καμια γκανιότα δεν σε σταματάει.
(θέμα αν οι βοοκ λιμιτάρουν τους καλούς της 0 γκανιότας , μόνο αυτό έχει σχέση με το τοπικ αλλά μάλλον οκ)

ΥΓ
Το καλύτερο τιπ που μπορώ να σας δώσω είναι ότι κακός παίκτης αν τον παρακολουθείς και παίζεις τα αντίθετα με 0 γκανιότα , θα σου φέρει τεράστιο κέρδος και είναι και πιο έυκολο να βρεθεί από τον παικταρα , υπάρχουν πολλοί που δεν ... ούτε στα απλά . Περίπτωση να χάσεις πέρα γκαντεμιάς πάντα δεν υπάρχει με 0 γκανιότα εκτός αν τελικά αποδειχτεί καλός ο παίκτης.

**** ΠΡΟΣΟΧΗ αν είσαι κακός παίκτης υπάρχει πιθανότητα να χάσεις πολύ περισσότερα με 0 γκανιότα αν η αξία της αγοράς είναι φευγάτη και επιλέγεις πάντα την κακή σε σχέση με τις κλασικές με γκανιότα , μικρές και ευκολα ελεγχόμενες από τους βοοκ αγορές που η αξία είναι σχεδόν πάντα κοντά.
Αν παίζεις στην τύχη απλά το χαίρεσαι σαν τζόγο 0 γκανιοτας (1).
(δικιά μου άποψη αυτό , και για μην πάρω και κανένα στο λαιμό μου)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Για την.ιστορια η betrebbels μολις μου διευκρινησε στο τσατ οτι ο λογαριασμος μου θα παραμεινει κλειστος γιατι ειναι αποφαση της εταιριας...
Κλαιω απο τα γελια, μα ποσο ποσο γελοιοι πια...
Οποτε δυστυχως παπαλα το ιστορικο.
Μαλλον εβαλε το χερακι του ο blizard...
Χαχαχαχαχαχα

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: blizard
Ζήτα τους να σου στείλουν το ιστορικό των παιχνιδιών σου , βρές ένα λόγο να τους πεις... ίσως και καλύτερα αν γίνει ετσι.
 
Σαν τελευταίο , δείτε ένα πολύ ωραίο αρθρο για το τζόκερ μεν,. αλλά καταλαβαίνεις πολλά και για την γκανιότα -bonus και για το πώς πρέπει να παίζεις για να έχεις τις πιθανότητες μαζί σου .



Πιο πρακτικά, το Σάββατο έχει ο στοιχημαν μια προσφορά στην ρουλέτα αν παίξεις 500 ευρω σου δίνουν 30 δώρο ...
Αυτό σπάει την γκανιότα αφου αν παίξεις 500 φορές από 1 ευρώ στο κόκκινο , λογικά θα είσαι στα λεφτά σου με τα μισά κόκκινα και θα χάνεις μόνο τις 14 φορές από 1 ευρω που λογικά θα έρθει το πράσινο 0.
Πιθανότητες να έρθουν περισσότερα μηδέν , ή λιγότερα από 235 κόκκινα και περισσότερα από 251 μάυρα υπάρχουν , αλλά τελικά είναι κάτω του 25% για να χάσεις λεφτά , και ανω του 75% για να κερδίσεις.

Προσοχή , δεν κάνουμε συστήματα πολλαπλασιασμού ή ότι άλλο, γιατί ανεβάζουν το ρίσκο και αυτό είναι εθιστικό ... αυτός και ο σκοπός τους εξάλλου , και μετά να παίξουμε με ρίσκο και χωρίς bonus. κανενας δεν κερδίζει με την γκανιότα και με κανενα τρόπο σε πραγματικά τυχερά παιχνίδια

Οποιος καταφέρει να παίξει συνεχόμενα 500 φορές από 1 (ή και μισο ευρώ καλύτερα) . και μετά σταματήσει χωρίς να παρασυρθεί , έχει κάνει καλύτερη εκμετάλευση της γκανιότας και του βονους, και δεν έχει να φοβάται τίποτα σαν παίκτης , πέρασε το τέστ εθισμού :).

Το τέλειο παιχνίδι είναι η 0 γκανιότα του στοιχημαν στο ποδόσφαιρο , γιατί τα πονταρίσματα είναι σχεδόν σταθερά , οι πιθανότητες μαζί μας αν παίζουμε σωστά έστω στην τύχη , και μπορούμε να καταλάβουμε σε βάθος χρόνου πολλά πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού μας και πως να κερδίζουμε παίζοντας την αξία , ενω δεν έχουμε ούτε σοβαρό φόβο λιμιτ με αυτό το τρόπο.
Η εταιρία που θα σε λιμιτάρει στο 1 ευρω όταν παίζεις έτσι καθαρά , θα φάει τόσο δυσφήμιση σχεδόν σαν αυτή που έκλεισε και δεν πλήρωσε .
 
Οι πιθανοτητες να εχεις κανει κρυο ντουζ και σεξ με τη Μαρια ειναι 0% ....
Ξεκινα το και συντομα θα νοιωσεις καλυτερα και πρωτα πρωτα θα σου φυγει η τάση να γραφεις ασυναρτησιες .
Πρωτα ειπαμε κρυο ντουζ και μετα το σεξ , αν τα κανεις αναποδα υπαρχει περιπτωση να επιδεινωθει η κατασταση .
Καλη συνεχεια !
 
  • Haha
Αντιδράσεις: qazdas, Mixalis81 και pipilas
βρες αλλού να αδείαζεις τη βλακεία απ το κεφάλι σου


Aγαπητε πρωτον δεν απευθυνθηκα σε σενα.
Και δευτερον και κυριοτερον εγω τρολαρισα καποιον γιατι γραφει μπουρδες , αρλουμπες , και εκποιηματα της φαντασιας του και δημιουργει συγχυση σε καποιους που προσπαθουν να καταλαβουν τι ισχυει και τι οχι .
Απ το νικ νειμ που χρησιμοποιησες για να εγγραφεις εδω μεσα φαινεται οτι εισαι max 16 χρονων βιολογικα η πνευματικα , αλλα οπως και να εχει ο χαρακτηρισμος που χρησιμοποιησες για μενα ειναι υβριστικος και δεν επιτρεπεται εδω μεσα . Αυτα στην παρέα σου ....εκει που σε παιρνει μίλα οπως θες και υποδηλωσε την ανατροφη σου στους ομοιους σου οπως γουσταρεις . Εδω μεσα μιλαμε αλλιως .....
 
Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ ας αφήσουμε τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα.

Γνωρίζουμε ότι όσα είπα είναι αποδεδειγμένα και έχουν σκοπό να βοηθήσουν όσους δεν ξέρουν τι είναι γκανιότα .... έχω προσφερθεί για εξηγήσεις σε όποιον θέλει.
( Μηδεν γκανιότα σε τυχερά παιχνίδια είναι μηδεν κέρδη στον ΒΟΟΚ, κρατήστε εστω αυτό , όλα στους παίκτες)

Οι αντιδράσεις απλά επιβεβαιώνουν το πόσο ανάγκη υπάρχει και δείχνουν στην πράξη όσα σας εξήγησα και εγώ και το άρθρο για έξυπνους τρόπους παιξίματος απέναντι στον συμπαίκτη που δεν καταλαβαίνει ...
και ταυτόχρονα αλλα πράγματα όχι τόσο για τον χαρακτήρα που δεν μας αφορά αλλά για την ύπαρξη σκοπού από μεριά κάποιων στο θεμα του λιμιτ.

ΥΓ
Οποιος μπορέσει με άλγεβρα ή με στατιστική συστημάτων να μου πει ποσες είναι οι πιθανότητες στα 1000 κόκκινα που θα παίξει απο μισο ευρω , να έρθει το πράσινο αρκετα παραπάνω από 28 φορές , θα του πω μετά και για τα μαυρα και το σύνολο,
δλδ , πόσες πιθανότητες ΄'εχουμε να φέρουμε 50 ή παραπάνω πράσινα ... έτσι βγαίνει και το αναμενόμενο κέρδος μας και πόσο μικρό η μεγάλο ρίσκο έχουμε να χάσουμε κάποια λεφτά όταν έχουμε μπονους
Η κάντε το στην πράξη ... και νικήστε στον εθισμό στο λάθος ρίσκο και στο λάθος παίξιμο , 500 παιξίματα είναι αρκετά καλό μάθημα.
 
Το οτι τον πληρωσε καποιος ειναι προφανες ...
Πόσα του εδωσαν δεν ξερουμε και τους υπερασπιζεται με τοσο σθενος ....
 
  • Haha
  • Like
Αντιδράσεις: goal2 και qazdas
Αυτά που γράφω τώρα είναι αποδεδειγμένα , ρωτάς τον καθηγητή άλγεβρας να στο πει και αυτός ή εμένα .... αν δεν σου απαντήσει θα πάρεις καλό βαθμό έτσι και αλλιώς ;)

Οσοι δεν τα καταλαβαίνουν τίποτα προφανώς δεν έχουν κάνει πιθανότητες καθόλου ή έχουν πρόβλημα με την λογική στην σκέψη τους,
Και φυσικά οι περισσότεροι απλά έχουν τον πονηρό σκοπό που περιέγραψα πιο παλία ... ή έστω δουλεύουν σε εταιρία που δεν δίνει 0 γκανιότα ή μπόνους.

Μην κοροιδεύετε ότι δεν καταλαβαίνετε γενικός ... μην το παίζετε έξυπνοι στους μαθηματικούς όλους του κόσμου λόγο άγνοιας,
ΟΣΑ ΛΕΩ είναι σωστά και αποδεδειγμένα, κόντρα στην άγνοια , κόντρα στους πονηρούς παίκτες, κόντρα στις εταιρίες που θέλουν τα λεφτά μας και να παίζουμε λάθος
 
Εγώ λέω να αφήσουμε αυτό το θέμα οριστικά και να το ρίξουμε σε κάνα μπιλιαρδακι, ελπίζοντας ότι δεν θα ανοίξει νέο θέμα στη συνέχεια περί γεωμετρίας! :p
 
Aγαπητε πρωτον δεν απευθυνθηκα σε σενα.
Και δευτερον και κυριοτερον εγω τρολαρισα καποιον γιατι γραφει μπουρδες , αρλουμπες , και εκποιηματα της φαντασιας του και δημιουργει συγχυση σε καποιους που προσπαθουν να καταλαβουν τι ισχυει και τι οχι .
Απ το νικ νειμ που χρησιμοποιησες για να εγγραφεις εδω μεσα φαινεται οτι εισαι max 16 χρονων
Αυτά που γράφω μπορεί να καταλάβει και 12χρονος ότι είναι λογικά και βασίζονται σε αποδεδειγμένα μαθηματικά άσχετα αν δεν τα ξέρει ο ίδιος .... και θα ρωτησει ότι δεν καταλαβαίνει που είναι λογικό.
Δεν είναι ανάγκη δλδ να γνωρίζεις μαθηματικά για να καταλάβεις ότι είναι πιθανότερο να έρθουν 235 τουλάχιστον κόκκινα στις 500 ρίψεις, από το να ερθουν 251 μάυρα η παραπάνω ... το πόσο πιθανό είναι θέλει να έχεις ενδιαφέρον για ψάξιμο ή να ρωτάς , και έτσι θα καταλάβεις και τα υπόλοιπα.

α)Από την άλλη αν είσαι 50 χρονών , με 20 ταυτότητες αθίγκανων να βγάζεις λεφτά από sure bet , οχι μόνο δεν θα καταλάβεις ποτέ αλλά θα βρίζεις και όποιον πάει να βοηθήσει ...

β) Η αν έχεις κακό χαρακτήρα και δεν θα ρώταγες ποτέ μια απορία σου (πχ τι είναι ασσιαν) για να μην σε κοροιδέψουν , αλλά θα κοροιδευες απο πάνω όποιον το έκανε .... αυτοί είναι οι εξυπνάκηδες.

γ) Και φυσικά υπάρχει η περίπτωση του να μην σου δουλεύει ... χαζοί κάνουν πολλά παιδιά, και μετά δεν μπορούν ουτε να βοηθήσουν στο σχολείο ούτε να τους διδάξουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται και να μαθαίνουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπιλιαρδο ...
Αμερικανικο η Γαλλικο , συμφωνα με τα νεα μαθηματικα το να μπει η μπαλλα στην τρυπα η το να γινει καραμπολα οι πιθανοτητες ειναι ιδιες ...50-50 ...η μπαλλα η θα μπει στην τρυπα η δε θα μπει...αρα 50% ....
Το θεμα μας ειναι που εχει γκανιοτα 0% ....στο να μπει η μπαλλα στην τρυπα η στον να μην μπει ?
 
  • Haha
Αντιδράσεις: Giorgin07, goal2 και coria
Μυαλα μεσανυχτα και σπασαμε το κεφαλι μας στον πατο του βαρελιου παιζοντας τριευρα σε αποδοσεις που μόνο εμεις νομιζουμε οτι εχουν αξια .....κατα τα αλλα μια χαρα .....πηραμε και μπονους απ τ αφεντικα που μας πληρωνουν για να λεμε αυτα που λεμε ....
 
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas
Θα στο ξαναπώ εντελώς απλά ....

Παίξε ότι γουστάρεις και με ότι σύστημα και αποδόσεις γουστάρεις στο 0% του στοίχημαν και εφόσον είναι τυχαίο δεν θα χάσεις λεφτά σε βάθος χρόνου ..... τα λεφτά επιστρέφονται στους παίκτες 100% .

Και αν τελικά υπάρχει αξία και είσαι από αυτούς που όντος χάνουν λεφτά από την 0 γκανιότα σε βάθος χρόνου.. απλά θα μου στέλνεις εμένα τις προβλέψεις σου και εγώ θα σου δίνω ένα μικρό δωράκι ... έτσι για να καταλάβεις πόσο καλός άνθρωπος είμαι και αναγνωρίζω τα λάθη μου
 
Θα κάνω μία τολμηρή πρόβλεψη, ο παιχταράς και ο blizard είναι το ίδιο πρόσωπο. Άνοιξε το νήμα με διαφορετικό προφίλ για να σολάρει χωρίς να καρφωθεί τελείως! χαχα πλάκα έχουν εκεί στον στοίχημαν.
Ας ανοίξουν και κανένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης να μας μάθουν λίγη άλγεβρα. :npaper::beers1:
 
  • Haha
Αντιδράσεις: goal2 και fairplay
Μην δίνεται σημασία ρε παιδιά στα λικε .... δείτε απλά τι λέει ο καθένας.
Υπάρχουν λόγοι που κάποιοι διαφωνούν και με εμένα και με τα απλά αποδεδειγμένα μαθηματικά , τους περιέγραψα για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα την κατάσταση , απλα΄συνεχίζουμε και προσοχή μην καταφέρουν να μας κόψουν το θέμα.



ΥΓ
ΝΑΙ υπάρχει αξία στην 0 γκανιότα στο στοίχημα .... ΚΑΝΕΝΑΣ βοοκ δεν θέλει να πάει την αξία στο 0, γιατί είναι το πεδίο που ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣ και του μένει το ρίσκο ....
(μηδέν γκανιότα σε τυχερά παιχνίδια χωρίς αξία είναι μηδέν στον βοοκ, ολα στους παικτες)

Αλλά υπάρχει ΕΦΟΡΙΑ ... σε κάποιες περιπτώσεις φορολογεί και με τον μήνα ... οπότε αν ενας βοοκ έχει κέρδος 1 εκ τον 1 μηνα και ζημια 1 εκ τον επόμενο ... θα πληρώσει 15% στην εφορία για ενα μηνα !!!! αντι μηδέν
Οπότε ΠΟΤΕ δεν ρισκάρουν στην 0 γκανιότα ... απλά κοιτάνε να έχουν ισοσκελισμένα τα ποσά , και αν τα αλλάξουν θα είναι ελάχιστά, οποτε λογικά υπάρχει αξία για όποιον ψάχνει ή ΘΕΛΕΙ να καταλάβει
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοιχτό για περαιτέρω απαντήσεις.

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...