limitάρονται οι λογαριασμοί;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοιχτό για περαιτέρω απαντήσεις.
Καταρχήν η 0 γκανιότα στο στοίχημαν δίνει κέρδος ακόμα και αν παίζεις στην τύχη γιατί έχουν το 2-0 και 20 πόντους που πληρώνει. (δεν μιλάω καν για τα missions και τα δώρα)


Επίσης δίνει κέρδος και αν είσαι ελάχιστα καλύτερος από την τυχαία επιλογή, ή αντίθετα αν είσαι χειρότερος και το καταλάβεις ... τα κακά tips είναι το ίδιο πολύτιμα με τα καλά όταν η γκανιότα είναι 0.

Με λίγα λόγια οι κακοί παίκτες χάνουν λεφτά από την 0 γκανιότα και οι καλοί παίκτες τα κερδίζουν από αυτούς ..ο Βοοκ δεν κρατάει τίποτα ,. Γιαυτό και κάθε καλός παίκτης πρεπει να σέβεται την 0 γκανιότα και να λέει μπράβο στον καθε στοιχημαν, αλλιώς κάτι ύποπτο παίζει με τον τρόπο παιξίματός του.

ΥΓ
Δεν σας ξέρω , ούτε ξέρω πως παίζετε , γιαυτό και θέλω να δω εικόνες από τα παιχνίδια και την τράπεζα σας για να δω ότι όλα είναι εντάξη ... μέχρι τώρα δεν έχω δει τίποτα , και όσοι στο εξωτερικό το έκαναν ή κάτι περίεργο παιζόταν ή απάντησε ο βοοκ και καταλάβαμε τι έγινε .

Εγώ θα τα έβγαζα αν με έκαναν λιμιτ ... υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που κερδίζουν με νόμιμο τρόπο και θα έπρεπε να τα έβγαζαν αν τους έκοβαν , το να βρίσκεις λάθη που σπανε την γκανιότα δεν είναι νόμιμο και καλά κάνουν που τα κόβουν, σε ανταλακτήρια ή 0 γκανιότα δεν θα γινόντουσαν αυτά τα λάθη και θα κέρδιζε ο καλύτερος πάικτης, όχι αυτός που βρίσκει λάθη εταιριων
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Haha
Αντιδράσεις: goal2
Σας γραφω κι ενα αλλο που μου συνεβει τωρα τελευταια .Δεν ξερω αν εχω δικαιο η αδικο , αλλα το γραφω για να μου πειτε τη γνωμη σας ....
Βλεπω εναν αγωνα στο live , παιζει η Α ομαδα με τη Β και ο ασος ειναι στο 65' στο 2,30 . Τρωει κοκκινη η Β ομαδα και μου δινει τον ασο στο 1,60 ενω ηδη το γηπεδο ειχε παρει κλιση υπερ της Α ομαδας .Πονταρω τον ασο του 1,60 και ακυρωνει την κοκκινη ο κορακας και παιζουν 11 με 11 ....επαναφερει τον ασο στο 2,30 και κοντευω να παθω εγκεφαλικο .....
Ρωτω ......ειναι δικαιο να μετρησει το πονταρισμα μου ??? Σας λεω οτι αισθανθηκα ηλιθιος για το bet που επαιξα αν και ηρθε 1 - 0 στο 85 ' και κερδισε το bet ....
Το bet παιχτηκε για το γεγονος της κοκκινης καρτας ....εφοσον μετα την απεσυρε το bet το δικο μου επρεπε να μερτησει η οχι ?
Εγω λεω ΟΧΙ αλλα δεν ειμαι ειδικος .
Καλοδεχουμενη καθε αποψη ....οποιος θελει μας δινει τα φωτα του ....
 
Live εχω πολλα χρονια να ασχοληθω, οποτε δεν γνωριζω καλα τους κανονισμους των εταιριων για live, αλλα αν βαλεις την απλη λογικη και αν εννοεις οτι αυτο σου ετυχε στην ιδια εταιρια που ειχε ακυρωσει το αλλο σου bet με το 11αρι πληρονοντας 5αρι, το σωστο θα ηταν η να σε πληρωνε με 2,30 και οχι με 1,60.Η να ακυρωνε το πονταρισμα.
Γενικα αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι οι οροι των εταιριων ειναι επιτηδες πολυπλοκοι..Αναλογα με την περισταση μεταφραζουν τον ορο οπως τους βολευει.
 
Αυτό είναι δύσκολο ... κάποιες εταιρίες ακυρώνουν όλα τα στοιχήματα μετά την στιγμή του πέναλτι ή της κάρτας αν το var τελικά αλλάξει την απόφαση , νομίζω όλες θα το κάνουν έτσι αν δεν έχει γίνει, οπότε με αυτή τι λογική θα έπρεπε
 
Αν υπηρχε απατη απο τον παιχτη θα πληρωνε νομιζετε? Μηπως γιατι δεν μπορει να βρει δικαιολογια να μην πληρωσει?
Το νόμιμο που μπορείς να παίζεις χωρίς φόβο είναι μέχρι την 0 γκανιότα .... δλδ αν διάφοροι βοοκ δίνουν από λάθος απόδοση 4 και στα 3 σημεία , και εσύ τα βρίσκεις και τα παίζεις πολύ συχνά, σου βάζουν λιμιτ,
Δεν στα παίρνουν πάντα γιατί μπορεί να έτυχε δεν υπάρχει 100% απόδειξη . για ότι άλλο περιμένω να δω με τα μάτια μου.
 
  • Haha
Αντιδράσεις: goal2
Το νόμιμο που μπορείς να παίζεις χωρίς φόβο είναι μέχρι την 0 γκανιότα .... δλδ αν διάφοροι βοοκ δίνουν από λάθος απόδοση 4 και στα 3 σημεία , και εσύ τα βρίσκεις και τα παίζεις πολύ συχνά, σου βάζουν λιμιτ,
Δεν στα παίρνουν πάντα γιατί μπορεί να έτυχε δεν υπάρχει 100% απόδειξη . για ότι άλλο περιμένω να δω με τα μάτια μου.

Δηλαδή το να ρίξεις χρήματα σε μία λανθασμένη απόδοση είναι παράνομο; Αν ναι, σύμφωνα με ποια νομοθεσία;
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay
Δεν είναι του παρόντος να πουμε για τους νόμους και γιατί τρώνε λιμιτ όσοι παίζουν sure bet κλπ ....

Αλλά υπάρχει νοοτροπία σε πολύ κόσμο ότι είναι νόμιμο, φωνάζει αν τον κόψουν και γελάει αν του πούνε ότι καλός θα φάει το λιμιτ, γιαυτό περιμένω να δώ με τα μάτια μου τι παίζουν όσοι το τρώνε ... αν είναι γιατί παίζουν μόνο με θετική γκανιότα από λάθη ή κάτι άλλο.
 
Το νόμιμο που μπορείς να παίζεις χωρίς φόβο είναι μέχρι την 0 γκανιότα .... δλδ αν διάφοροι βοοκ δίνουν από λάθος απόδοση 4 και στα 3 σημεία , και εσύ τα βρίσκεις και τα παίζεις πολύ συχνά, σου βάζουν λιμιτ,
Δεν στα παίρνουν πάντα γιατί μπορεί να έτυχε δεν υπάρχει 100% απόδειξη . για ότι άλλο περιμένω να δω με τα μάτια μου.

Εχεις καταλαβει λαθος.Αυτα καλως τα ακυρωνουν οι εταιριες..Αν εχουν δωσει απο λαθος 4 στον ασο 4 στο Χ και 4 στο διπλο και παει καποιος και σπαζει με αυτον τον τροπο την γκανιοτα, πολυ καλα κανουν και λιμιταρουν και κλεινουν λογαρισμους, γιατι οσοι κουτοπονηροι πανε να κερδισουν με αυτον τον τροπο , εκτος του οτι δεν ειναι καν παιχτες στοιχηματος, παιρνουν στον λαιμο τους κι εμας τους υπολοιπους.Αφου "αγριευουν" τις εταιριες.
Εγω δεν μιλησα για λιμιτ μετα απο τετοια στοιχηματα..Ουτε καν arbs δεν παιζω εγω. Εγω αναφερα παιξιμο στα ισια.Εχουν ολες οι εταιριες 4 .00 περιππου στο διπλο, παιζεις διπλο σε αυτες τις αποδοσεις..Ελα ομως που σε καποιες περιπτωσεις δεν εχει και τοσο σημασια η γκανιοτα 7% εκεινης της στιγμης, αν εσυ εντοπισες λαθος ολων των εταιριων που δινουν ολες 4.00 και αν σε δικαιωνει τις επομενες μερες η στο live η ταση της αγορας.
Ε αν δικαιωνεσαι παζοντας αποδοσεις με αξια αυτα ειναι που δεν θελουν οι εταιριες.Και γιαυτο σε κοβουν.ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ. Αυτο που αναφερα οχι μονο δεν ειναι παρανομο, ειναι 100% νομιμο και ειναι και η ουσια του στοιχηματος.Ρισκο σε αποδοσεις που πιστευει ο παιχτης οτι εχουν αξια.
Αυτο ειναι το στοιχημα...Και οχι εσπασε ο ασος στο 95 η επιασα 3αδα οβερ.
Ομως οι εταιριες προσπαθουνμε καθε τροπο να μην εχουν απωλειες, ΔΕΝ δεχονται να παιζεις ετσι,,Τους συμφερει να εχεις αγνοια.
Εδω κανουν καταχρηση ομως οι εταιριες.. Σε λιμιταρουν απλα επειδη με αυτον τον ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ τροπο θα κερδιζεις μακροχρονια..Βασικα εχουν και καποιο δικιο αφου δεν γινεται να λειτουργουν ως φιλανθρωπικο ιδρυμα και να πληρωνουν συνεχως σεβαστα ποσα σε συγκεκριμενους παιχτες .Κατα την γνωμη μου θα επρεπε μεν να λιμιταρουν παιχτες που φοβουνται, αλλα οχι σε αυτα τα γελοια επιπεδα των 2 και 5 ευρω maxbet..Θα μπορουσε πχ να ειναι υποχρεωμενη να σου δεχεται 30 η 40 ευρω.Η να σου δεχεται το πονταρισμα σου κατοπιν εγκρισης απο trader..To κανουν καποιες αυτο και μπραβο τους..Η μεγαλη bet365 θα σου πω οτι μου εχει αφαιρεσει την επιλογη εγκρισης απο trader,και τυην επιλογη cash out...O επομενος "μεγαλος" ο στοιχημαν μου εχει ορια 1 ευρω παντου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: blizard
Οκ αυτό είναι το στοίχημα , οι καλοί παίκτες επιλέγουν κάτι , οι κακοί το αντίθετο, και πολλές φορές τραβάνε τις αποδώσεις προς την σωστή κατεύθυνση άλλες φορές δεν μπορούν , κυρίως σε μεγάλες αγορές.
Και σωστά επίσης πρέπει να επιτρέπουν 30 ευρώ , να τα έχουν και σαν ενημέρωση δλδ να διορθώνουν ... εγώ πάντως είμαι ακόμα περίεργος, ακούω παντού τα ίδια παράπονα αλλά ποτέ στοιχεία να είμαστε σίγουροι τι κάνει η κάθε εταιρεία
 
Για να σου φυγει η απορια οι στοιχηματικες εταιριες δεν κοβουν μονο οσους παιζουν σε λαθη με σετ 4-4-4, δεν κοβουν μονο οσους παιζουν sure bets..Κοβουν οποιονδηποτε παιχτη διαπιστωσουν οτι θα τις κερδισει.Δεν εχει σημασια με ποιον τροπο θα κερδιζει ο παιχτης, εχει σημασια να μην υπαρχουν ζημιογονοι πελατες και να εντοπιζονται οσο το συντομοντερο..Η διαφορα ειναι στον ποσο θα κρατησει ο καθε λογαριασμος ζημιογονου πελατη, και αυτο εξαρταται απο πολλα πραγματα, απο την εταιρια, (δεν λειτουργουν ολες με τον ιδιο τροπο) απο τον τροπο που παιζει ο καθε παιχτης και τα ποσα που παιζει μεχρι και στην τυχη αν θα ειναι τυχερος και δεν εντοπιστει γρηγορα η ατυχος που θα εντοπιστει απο το πρωτο bet.

Mε το να λεμε οτι οι εταιριες δεχονται τιμιους παιχτες που κερδιζουν με τιμιο τροπο κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
Αν μια εταιρεια εχει χασουρα απο εναν πελατη και διαπιστωσει το αρμοδιο τμημα οτι ειναι ασυμφορος και δεν προκειται να επιστρεψει τα κερδη στην εταιρια, τοτε κοβεται ο παιχτης και τελος.
Αυτο που ισχυει ειναι οτι δεχονται ολους τους πελατες αρκει να μην κερδιζουν.
Οποιος πει κατι διαφορετικο απλα δεν εχει ιδεα με το αντικειμενο.

Αν δεν το εχετε καταλαβει ακομα εχουμε 2019, και οι sharp Ασιατες και η Pinnacle προσφατα ελαβαν μετρα μειωνοντας πολυ τα ορια πονταρισματος, και αυξανωντας τις γκανιοτες.
Εχουμε την betfair να εφαρμοζει εδω και χρονια premium charges.
Και εμεις καθομαστε και συζηταμε αν θα αφηνει η οχι ενας soft ευρωπαιος μπουκ τον παιχτη να παιζει ελευθερα και να τον επιβραβευει με μισθο 2-3 χιλαρικα τον μηνα μια και παιζει "τιμια"
 
  • Like
Αντιδράσεις: chri213
Στην θεωρία τα λες λογικά, ποιος θα ήθελε παίκτες που κερδίζουν ? στην πράξη δεν το βλέπω όμως.

Οι καλοί παίκτες μπορεί να είναι και το 20% , πόσους διώχνουν ? γιατί δεν έχουμε στοιχεία με τον τρόπο που έπαιξαν εφόσον είναι τόσοι πολλοί και δεν έχουν κάνει κάτι περίεργο.

Το ανταλλακτήριο τους επιτρέπει όλους (premium επιρεάζει traders μόνο) και το ίδιο μπορεί να κάνει και ο βοοκ εφόσον έχει την σωστή απόδοση και ανάλογη ισορροπία σε υπέρ και κατά , κερδισμένος θα βγεί άσχετα τι παίζει ο κόσμος, οι περισσότεροι book προβλέπουν τι θα παιχτεί και όχι αν είναι η σωστή απόδοση για την αγορά.

Οπότε πέρα της λογικής, πρέπει να έχουμε και στοιχεία , για να δούμε ποιος κόβει τους παράνομους που είναι πολλοί, και ποιος κόβει καλούς παίκτες , και με τι σκεπτικό , αν τους κόβουν τελικά , εγώ πιστεύω ότι οι μεγάλοι τουλάχιστον δεν κάνουν χοντράδες γιατί φοβούνται την πραγματική δυσφήμηση που θα γίνει αν βγάλεις τα παιχνίδια σου και τις συναλαγές
 
Στην θεωρία τα λες λογικά, ποιος θα ήθελε παίκτες που κερδίζουν ? στην πράξη δεν το βλέπω όμως.

Οι καλοί παίκτες μπορεί να είναι και το 20% , πόσους διώχνουν ? γιατί δεν έχουμε στοιχεία με τον τρόπο που έπαιξαν εφόσον είναι τόσοι πολλοί και δεν έχουν κάνει κάτι περίεργο.
Αν ηταν 20% το ποσοστο των κερδισμενων παιχτων τοτε δεν θα υπηρχαν καν στοιχηματικες εταιριες και θα ειχε καταργηθει το betting.Aυτο θα συνεβαινε γιατι την ζημια που μπορει να κανει σε μια εταιρια ενας καλος παιχτης δεν την ρεφαρει η εταιρια ουτε με 40 κακους παιχτες.Γιατι ο καλος παιχτης εχει την σιγουρια να παιξει χιλιαρικα οταν θα βρεθει η καταλληλη ευκαιρια.Ο κακος παιχτης θα παιζει 5ευρα και 10ευρα υπο τον φοβο της χασουρας.
Ζητημα να ειναι 2% για να μην πω 2 στους χιλιους.Στην Ελλαδα ολοι κερδισμενοι δηλωνουν, και ως γνωστον στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι. Εδω μια απλη ερωτηση αν κανεις σε ενα οποιοδηποτε "στοιχηματικο στεκι" και ρωτησεις για ποιον λογο χανει ο κοσμος ,θα ακους οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις, απο το κλασικο οτι φταινε οι μπουκ που στηνουν τα ματς για να χανουμε, μεχρι το οτι δεν εχει καβα ο πολυς κοσμος, και ζητημα να βρεθουν πανω απο 2 στους 100 να πουν το αυτονοητο (αποδοσεις χωρις αξια που παιζουν) Και εμεις μιλαμε τωρα για 20% οταν τα ποσοστα ημιμαθειας-αμαθειας-αγνοιας ξεπερνουν το 98%.
 
  • Like
Αντιδράσεις: chri213 και Mixalis81
Το ανταλλακτήριο τους επιτρέπει όλους (premium επιρεάζει traders μόνο) και το ίδιο μπορεί να κάνει και ο βοοκ εφόσον έχει την σωστή απόδοση και ανάλογη ισορροπία σε υπέρ και κατά , κερδισμένος θα βγεί άσχετα τι παίζει ο κόσμος, οι περισσότεροι book προβλέπουν τι θα παιχτεί και όχι αν είναι η σωστή απόδοση για την αγορά.

Οπότε πέρα της λογικής, πρέπει να έχουμε και στοιχεία , για να δούμε ποιος κόβει τους παράνομους που είναι πολλοί, και ποιος κόβει καλούς παίκτες , και με τι σκεπτικό , αν τους κόβουν τελικά , εγώ πιστεύω ότι οι μεγάλοι τουλάχιστον δεν κάνουν χοντράδες γιατί φοβούνται την πραγματική δυσφήμηση που θα γίνει αν βγάλεις τα παιχνίδια σου και τις συναλαγές
Οι traders που επηρεαζονται απο τις χρεωσεις της betfair ειναι πολλοι, δεν ειναι λιγοι.Αφου ΜΟΝΟ σε ανταλλακτηριο ειναι εφικτο το σωστο trading, λογω μη υπαρξης γκανιοτας κερδιζεις ακομα και με 0.01 πτωση ζητησης η προσφορας αποδοσης.Επισης μην μπερδευεις ανταλλακτηρια με μπουκ.Η betfair δεν παιρνει ρισκο, οπως ο μπουκ, απλα κρατα προμηθεια στα κερδη, και επισης καθιερωσε και τις εξτρα χρεωσεις για να μεγιστοποιει τα κερδη της.

Επιμενεις χωρις να εχεις αντιλληψη της καταστασης.O μπουκ ΜΟΝΟ θεωρητικα μπορει να κανει το ιδιο να μπορει δηλαδη να εχει κερδος επιτρεποντας σε ολους να παιζουν.Και αυτο το καταφερνουν μονο οι Ασιατες και οχι οι Ευρωπαικες. Οι Ασιατες για να το καταφερουν ανοιγουν πιο αργα αποδοσεις αναλογα με το πρωταθλημα.Ετσι ωστε να ειναι πιο μικρα τα λαθη τους αρα και πιο μικρο το ρισκο τους.
Και ο βασικοτερος λογος που το καταφερνουν ειναι το αυτοματοποιημενο συστημα αλλαγης αποδοσεων που διαθετουν. Αν εχει η Pinnacle σε ασο 1.93 αποδοση 300 maxbet και το παιξεις ολο το 300ρι αυτοματα το συστημα μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου κλειδωνει την αποδοση και ανοιγει με αλλη.Θα ανοιξει με 1.85..Αν παιξεις και επομενο maxbet 300αρι στο 1,85 θα πεσει κατω απο 1.78..Με 2 maxbets απο εσενα τον valuebettor θα δημιουργηθει ενα μικρο sure bet, μετα θα μπει στο ματς και αλλος πελατης της Pinnacle , arber φυσικα, και θα παιξει το αντιθετο (διπλο +0.5) που θα βγαζει sure bet με καποιες Ευρωπαικες, και ετσι με αυτον τον τροπο η Pinnacle θα δεχεται τζιρο σε ολα τα σημεια..Καθολου τυχαιο το arbitrage friendly στην αρχικη της.Αφου μεσω των valuebbetors αρχικα και των arbers μετα απο δευτερολεπτα καταφερνει και κανει τζιρους. Αν μπορουσε να κανει το ιδιο και ενας Ευρωπαιος μπουκ θα δεχοταν και αυτος arbers χωρις να τους λιμιταρει ποτε.Ποιος το κανει αυτο ομως ? Κανενας Ευρωπαιος.
Επισης θα σου πω οτι η Pinnacle σε λογαριασμους πελατων της που κανουν arbing αυξανει τα ορια κατα 40%.
Αυτο για την "αμαρτωλη στρατηγικη"και "εγκληματικο τροπο στοιχηματισμου" που σας πουλαει ο καθε μυρωδιας οταν αναφερεται στο τι ειναι το arbing. Mια εταιρια μπορει να εχει και κερδος απο τους arbers..Aπλα το βαφτισαν παρανομο οι Ευρωπαιοι μπουκ που δουλευουν με διαφορετικο business plan.Διαχειριση πελατων και οχι διαχειριση αποδοσεων οπως οι ασιατες. Κερδος απο ολες τις παντες και οχι απο την γκανιοτα μεσω υψηλων τζιρων οπως οι Ασιατες.
 
Εχουν ολες οι εταιριες 4 .00 περιππου στο διπλο, παιζεις διπλο σε αυτες τις αποδοσεις..Ελα ομως που σε καποιες περιπτωσεις δεν εχει και τοσο σημασια η γκανιοτα 7% εκεινης της στιγμης, αν εσυ εντοπισες λαθος ολων των εταιριων που δινουν ολες 4.00 και αν σε δικαιωνει τις επομενες μερες η στο live η ταση της αγορας.
Ε αν δικαιωνεσαι παζοντας αποδοσεις με αξια αυτα ειναι που δεν θελουν οι εταιριες.Και γιαυτο σε κοβουν.ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ. Αυτο που αναφερα οχι μονο δεν ειναι παρανομο, ειναι 100% νομιμο και ειναι και η ουσια του στοιχηματος
Aυτο ειναι το στοιχημα ακριβως. Στο 99% των περιπτωσεων η εταιρεια εκτιμα σωστα την πιθανοτητα και κερδιζει απο τη γκανιοτα. Εαν το 1% εντοπιζεται συχνα απο καποιον παικτη τοτε δινει κερδη μακροπροθεσμα, και οι εταιρειες αφου διαπιστωνουν την ηττα και σταματανε το παιχνιδι με τον συγκεκριμενο αντιπαλο.
Και ποιος δεν θα το εκανε θα μου πειτε ειναι λογικο.
Ειναι αδικο ομως για εναν παικτη εχει τον τροπο να κερδισει την εταιρεια διοτι αυτο δεν ερχεται τυχαια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: goal2 και fairplay
Οι traders που επηρεαζονται απο τις χρεωσεις της betfair ειναι πολλοι, δεν ειναι λιγοι.Αφου ΜΟΝΟ σε ανταλλακτηριο ειναι εφικτο το σωστο trading, λογω μη υπαρξης γκανιοτας κερδιζεις ακομα και με 0.01 πτωση ζητησης η προσφορας αποδοσης.Επισης μην μπερδευεις ανταλλακτηρια με μπουκ.Η betfair δεν παιρνει ρισκο, οπως ο μπουκ, απλα κρατα προμηθεια στα κερδη, και επισης καθιερωσε και τις εξτρα χρεωσεις για να μεγιστοποιει τα κερδη της.

Επιμενεις χωρις να εχεις αντιλληψη της καταστασης.O μπουκ ΜΟΝΟ θεωρητικα μπορει να κανει το ιδιο να μπορει δηλαδη να εχει κερδος επιτρεποντας σε ολους να παιζουν.Και αυτο το καταφερνουν μονο οι Ασιατες και οχι οι Ευρωπαικες. Οι Ασιατες για να το καταφερουν ανοιγουν πιο αργα αποδοσεις αναλογα με το πρωταθλημα.Ετσι ωστε να ειναι πιο μικρα τα λαθη τους αρα και πιο μικρο το ρισκο τους.
Eγω νομίζω ότι όλοι είναι το ίδιο ... ανταλλακτήρια και book όλοι απλά προσπαθούν να έχουν ίδιο τζίρο στον Ασσο και στο διπλό για να έχουν σίγουρο κέρδος, καθόλου δεν τους νοιάζει αν κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν.

Η betfair θα βγάλει το κέρδος της από τον καλό παικτη με 5% , ο book από τον παίκτη που πήρε την πιο λάθος απόδοση ... τα ανταλλακτήρια αλλάζουν τιμές άμεσα και έχουν πάντα ισοσκελισμένες αποδόσεις, οι ασιάτες αργουν λίγο παραπάνω , οι ευρωπαίοι πιο πολύ και για αυτό έχουν γκανιότα , όχι γιατί τους νοιάζει να χάσουν λεφτα οι καλοί παίκτες, απλά για να εχουν ισοσκελισμένες αποδόσεις χωρίς τις συχνές αλλαγές.


Αν διώξουν τους καλούς παίκτες , απλά θα αναγκαστουν να ανεβάσουν αποδόσεις στο σημείο που μαζέυονται τα λεφτά και ξανα τα ίδια κέρδη θα έχουν .... αυτό που τους ενοχλεί είναι οι αγορές που δεν υπάρχει τζίρος και είναι ¨ξεχασμένες" όπου ενας μπορεί να τους κάνει την ζημιά ... εκεί το λογικό είναι να βάζουν λιμιτ , το 1 ευρώ βέβαια είναι απαράδεκτο.

Σε κάθε περίπτωση , αυτά είναι θεωρείες και θα ήθελα να δω στην πράξη ποιοι τρωνε λιμιτ και πως , τόσο χρόνια δεν το έχω δει οπότε δεν είμαι σίγουρος για τίποτα
 
  • Like
Αντιδράσεις: SOSBET666666666666666666
Aυτο ειναι το στοιχημα ακριβως. Στο 99% των περιπτωσεων η εταιρεια εκτιμα σωστα την πιθανοτητα και κερδιζει απο τη γκανιοτα. Εαν το 1% εντοπιζεται συχνα απο καποιον παικτη τοτε δινει κερδη μακροπροθεσμα, και οι εταιρειες αφου διαπιστωνουν την ηττα και σταματανε το παιχνιδι με τον συγκεκριμενο αντιπαλο.
Και ποιος δεν θα το εκανε θα μου πειτε ειναι λογικο.
Ειναι αδικο ομως για εναν παικτη εχει τον τροπο να κερδισει την εταιρεια διοτι αυτο δεν ερχεται τυχαια.
E ναι.Αυτο το 1 παιχνιδι στα 100 που δειχνει να εχουν κανει λαθος εκτιμηση οι εταιριες, οφειλει ο παιχτης να ψαχνει να βρει και να το παιξει..Τωρα θα πει καποιος και ξερεις εσυ καλυτερα ρε Goal2 απο τις εταιριες , που στο κατω κατω ειναι και η δουλεια τους.Οχι δεν ξερω καλυτερα.Ουτε πεφτω μεσα σε ολα τα ματς.Απλα οι εταιριες εχουν να διαχειριστουν 100αδες αγωνες καθημερινα και χιλιαδες αγορες οποτε ειναι λογικο να κανουν και ενα λαθος στα 100 ματς..Ενω ο παιχτης δεν ειναι υποχρεωμενος να παιξει και στα 100 και απλα επιλεγει οποιο θελει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: loxagos mark
Σε κάθε περίπτωση , αυτά είναι θεωρείες και θα ήθελα να δω στην πράξη ποιοι τρωνε λιμιτ και πως , τόσο χρόνια δεν το έχω δει οπότε δεν είμαι σίγουρος για τίποτα
Αφου δεν εχεις φαει λιμιτ ποτε και μιλας με βαση την θεωρια , καλο θα ηταν να μην επιμενεις για κατι που εχεις βγαλει συμπερασμα απο σχολια αλλων και δεν εχεις καθολου προσωπικη εμπειρια.Κερδισε πρωτα καποιες χιλαδες ευρω,να δεις πως ειναι, να φας λιμιτ απο ολες τις εταιριες, να κατσεις να σου φανε και καποιες χιλιαδες ευρω χωρις να φταις σε κατι (πιστεψε με υπαρχουν πολλες Mybet) να δεις τι εστι οnline bookies και online απατη απο εταριες που σε κλεβουν και δεν σου απαντανε που να χτυπιεσαι, και μετα ελα εδω στο θρεντ να μας πεις τις εντυπωσεις σου.
Επειδη λες και ξαναλες οτι θελεις νε δεις αποδειξεις δελτια κτλ, θα σου πω οτι δεν ειμαι τοσο ηλιθιος να ποσταρω εδω δελτια μου να τα δουν ανθρωποι στοιχηματικων εταιριων και να καταλαβουν ευκολα ποιος ειμαι.Προτιμω να εχω το κεφαλι μου ησυχο και την ανωνυμια που προσφερει το φορουμ μεσω username και οχι πραγματικων στοιχειων.Προφανως το ιδιο θα εκανες και εσυ.Αν σου ζητησει καποιος να πεις εδω το ονοματεμωνυμο σου την διευθηνση σου το ΑΦΜ σου και την πινακιδα του αυτοκινητου σου φυσικα και δεν θα το εκανες.Για ποιον λογο λοιπον να ανεβασω δελτια και μετα να ειναι πολυ ευκολο για ανθρωπους εταιριων να ξερουν ποιος ειμαι.
Αν παλι δεν σε πειθουν αυτα που λεω και τα θεωρεις δικαιολογιες δεν με ενδιαφερει.
Εσυ χανεις που αντι να κρατησεις 5 πραγματα απο αλλους που ξερουν κατι παραπανω απο σενα, επιμενεις στο βιολι σου με μια αποψη που εχεις σχηματισει διαβαζοντας σχολια σε φορουμ χωρις νε εχεις προσωπικη εμπειρια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: chri213, pipilas και fairplay
Blizard,έχω 1 ευρώ Μαξ μπετ στοίχημαν γιατί από πέρυσι που άλλαξα τρόπο παιχνιδιού και άρχισα να παίζω το 95 % σε βαλίου μπετ και μονά, απο χαμενος λιγο που ημουν βγηκα στο συν 3000 μέσα σε ένα δίμηνο.Αυτο το ένα ευρώ,σε κάποια δεν με αφήνει καν να το παίξω.Επισης για δοκίμασε να ανοίξεις καινούργιο λογαριασμό σε σπορτινγκμπετ κτλ και παιζε μόνο μονά να δούμε σε πόσο καιρό θα σε λιμιταρουν.
 
  • Like
Αντιδράσεις: chri213, fairplay και goal2
Δεν σας γνωρίζω παιδιά, δεν βγάζετε τι παίξατε και σας κόψανε , δεν τα γράφατε ούτε πριν σας κόψουν εδω να καταλάβω , δεν έχετε δει ουτε και εσεις στο ιντερνετ τέτοια στοιχεία .... οπότε η προσωπική σας μαρτυρία είναι σαν οτιδήποτε ακούμε στο ιντερνετ από αγνώστους.

Οι βοοκ δεν είναι τζαγαδόροι να κόβουν τα value bet και τους καλούς παίκτες (μην το μπερδευουμε με sure bet και λάθη) , όπως δεν τα κόβουν και τα ανταλλακτήρια , οι καλοί παίκτες βοηθάνε στην διαμόρφωση των αποδόσεων και οι εταιρίες κερδίζουν πάντα.

Αν ένα ανταλλακτήριο έκοβε τους καλούς παίκτες , οι αποδόσεις απλά θα κατρακυλούσαν προς την μια μεριά και θα είχαμε ενα ακόμα πιο μεγάλο value bet και νέους καλούς παίκτες που θα κέρδιζαν από αυτό.
Το ίδιο κάνουν και οι βοοκ, θέλουν ισοσκελισμένους τζίρους και σίγουρα κέρδη , και βάζουν την ανάλογη απόδοση για αυτό, τους βοηθάει μάλιστα να αυξήσουν το τζίρο αν κάποιος βλέπει το value και παίζει , γιατί έτσι κάνει πιο ελκυστική και την απόδοση με κακό value.

Τωρα αν κάποιοι επιλέγουν να διώχνουν όλους όσους παίζουν τα value bet για να μεγαλώσουν τα κέρδη τους ως τζογαδόροι πλέον και όχι ως book , ρισκάρουν και το όνομά τους αν κάποιοι αρχίσουν να βγάζουν τι επαιξαν στην φόρα .... κανεις δεν θέλει να παίζει εκει που θα τον διώξουν όταν κερδίζει,
Πιστέυω κανένας μεγάλος δεν το κάνει , δεν το έχουν ανάγκη καταρχήν , και λογικά θα είχαμε στοιχεία για αυτό.


ΥΓ
Το ιδανικό θα ήταν να ΜΗΝ είχαμε κανένα book , μόνο ένα παγκόσμιο ανταλλακτήριο χωρίς καμία χρέωση που να δίνει παντου 0 γκανιότα ,,,, όπως ο στοιχημαν σε μερικούς αγώνες.
Ο οποίος σε πληρώνει και στο 2-0 , έχει και πολλά bonus , οπότε ας του πούμε ενα μπράβο που το κάνει, και αν όντος κόβει παίκτες που απλά κερδίζουν σωστά, ας κάνει κάποιος το κόπο να μας το αποδείξει.
 
Συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις τι συμβαινει στο στοιχηματικο κοσμο και επιμενεις οτι η χωρις βαση γνωμη σου ειναι η σωστη .
Αν θες να δεις ποσο λαθος γνωμη εχεις ανοιξε ενα θρεντ και ποσταρισε μονο τα ματς του sman που ειναι 0% .....αποδειξε οτι αμα παιζεις τα 0% εισαι κερδοφορος με εργα και οχι με λογια .Δειξε μας κρατωντας καβα οτι αυτα που λες μπορεις να το κανεις και ολοι θα σου βγαλουν το καπελο και θα σε γεμισουν με like .Επισης επειδη ζητας να σου δειξουν ιστορικο οι αλλοι τα ματς που θα παιζεις να μας δειχνεις με σκριν σοτ την αποδοση που παιζεις και το ποσο που πονταρεις .
Δειξε μας εσυ φανερα οτι ο sman μοιραζει λεφτα .....
Και οτι σου γραφω ειναι τελειως καλοπροαιρετα , εισαι αληθεια τυχερος που αυτο τον καιρο το φορουμ ειναι καθαρο απο ατομα που ψωφανε για τρολ .
Μ αυτα που γραφεις θα σου την ειχαν πεσει 3-4 αλανια και θα ειχες φαει ηδη μπάν απ τα καντηλια που θα εριχνες....
Τωρα γραφεις οτι γραφεις και δε σ ενοχλει κανενας απλα επειδη εδω μεσα υπαρχουν σοβαροι παιχτες που ειναι αφοσιωμενοι στο εργο τους και απλα αδιαφορουν γι αυτα που γραφονται εδω .
Δε γνωριζω ουτε εσενα ουτε τον goal2 αλλα σου λεω οτι ο goal2 εχει δικιο σε οσα σου λεει ...

Και φυσικα αφου ζητας να σου δειξουν τα παιδια εδω το ιστορικο του λογαριασμου τους σου αντιστρεφω την ερωτηση και σου ζηταω εγω να μας δειξεις εσυ πρωτος ενα αυτουσιο κομματι του ιστορικου σου (ενα μηνα , δυο μηνες , οσο θες εσυ....)που να δειχνει οτι εισαι κερδοφορος .Οχι σκορπια bet , δειξε μια χρονικη περιοδο ολοκληρη , με χαμενα και κερδισμενα bet που να δειχνει ποσα πονταρισες και τι επιστροφες ειχες ...
Τοτε θα μας δειξεις οτι παιζοντας τα 0% του sman εστω και στην τυχη κερδιζεις και δε σε λιμιταρει ( αυτο μας εγραψες παραπανω) .
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοιχτό για περαιτέρω απαντήσεις.

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...