Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Thanks for the response. Δε ξέρω γιατί αλλά δεν είναι οι ίδιες αποδόσεις με αυτές που έχουνε το πρακτορείο ούτε στο pamestoixima.gr ούτε στο link που έβαλες πάνω. Επειδή παίζω με ένα σύστημα η ακρίβεια των αποδόσεων είναι πολύ σημαντικη
Thanks for the response. Δε ξέρω γιατί αλλά δεν είναι οι ίδιες αποδόσεις με αυτές που έχουνε το πρακτορείο ούτε στο pamestoixima.gr ούτε στο link που έβαλες πάνω. Επειδή παίζω με ένα σύστημα η ακρίβεια των αποδόσεων είναι πολύ σημαντικη
Επίσης αν κατάλαβα καλά αυτές οι αποδόσεις που μου έστειλες είναι για πρακτορεία στην Κύπρο και είναι διαφορετικές από τις αποδόσεις στην Ελλάδα για κάποιο λόγο. Άρα άλλες αποδόσεις στα πρακτορεία στην Κύπρο άλλες στο pamestoixima.gr και άλλες στα πρακτορεία της Ελλάδας
Για τις μεταγραφές πρέπει να δουν και ποιος είναι ο προπονητής. Άλλο να έχεις στον πάγκο έναν προπονητή με όνομα που άλλο κίνητρο δίνει στους παίκτες που θα έρθουν και άλλο να έχεις έναν Σερελη στον πάγκο
Καλησπέρα έπειτα από απενεργοποιήσει κογαριασμου στην νοβιμπετ γνωρίζεται αν χάνω και όλες μου τις κατά θέσεις μιλάμε για έναν λογαριασμό που ανά διαστήματα έκανα καταθέσεις των 100 ευρο και τα έφτασα γύρω στα 740 με 600 συνολικά πι καταθέσεις μου γνωρίζεται αν θα χάσω όλο το ποσο καθώς δεν με αφήνουν να κάνω ανάληψη
Αυτό είναι το θέμα πως δεν έχω κανένα τέτοιο περιστατικό ούτε στο φόρουμ από όλα τα παράπονα. Δηλαδή για να καταλάβω έκανες κατάθεση την 1 βδομάδα, 100 ευρώ έκανες την 2η βδομάδα 100 ευρώ την 3η βδομάδα 100 ευρώ κτλπ, τι περιμένεις να πάρεις τα 600 ευρώ που έβαλες σε 6 βδομάδες (παράδειγμα δεν μας είπες κάθε πότε έβαλες)? Σοβαρά τώρα? Φίλε δεν ξέρω αν έχεις ξαναπαίξει στοίχημα αλλά καλό είναι να διαβάζεις τους κανόνες πριν κάνεις εγγραφή και οι στοιχηματικές εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν πάρεις την τελευταία κατάθεση γιατί δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχεις κάνει πες και ευχαριστώ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.