Novak δεν ειναι εδω Βαλκανια σου το πα!!!!

Kavajim

Infobeto Tipster
1 Ιον 2012
6,017
1,963
113
Αφιερωμένο στο Σερβικό αγυριστο κεφάλι...
From Australia with love...



ΥΓ:Αν και μέχρι το πρωι μπορεί να έχουν αλλάξει άρδην τα πραγματα αφου θα έχουμε σύρραξη Σερβιας-Αυστραλιας σε λίγο...
 
  • Like
Αντιδράσεις: zorian, BetLaden και defectus
Ε ρε γέλια(ή κλάματα) που έχουν να πέσουν...
 

Συνημμένα

  • IMG_20220106_001208.jpg
    IMG_20220106_001208.jpg
    74.1 KB · Προβολές : 147
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ μη σώσει και ξαναπαίξει. Να τον πιάσει ψυχοπλάκωμα και να μην τον δεχτούν σε κανένα Γκράντ Σλάμ, κατάθλιψη να τον πιάσει και να μην ξαναπαίξει

ΚΡΑΤΟΣ = ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Υποκλίνομαι στους Αυστραλούς δείξανε πως οι νόμοι δεν είναι πάνω από κανέναν καλά τον έκαναν. Μιλάνε για πόλεμο αυτοί που είναι υπαίτιοι για την σφαγή στην Σρεμπρένιτσα.

Ο Νόλε έγινε ρεζίλι των σκυλιών με αυτό που έκανε άτομο χωρίς κοχόνες.

Βλέπεις και ανακοίνωση ο Πρωθυπουργός της Σερβίας να καλεί λέει τον πρέσβη της Αυστραλίας για εξηγήσεις. Τι λέει ρε φίλε.

Πω πω έχω ανάψει για τα καλά μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι. Σιχτίρ από κει την Σερβία σας μέσα
 
Το χειροτερο σε όλο αυτό το ζήτημα είναι το πως το χειρίζεται η εκαστοτε κυβέρνηση . Η Σερβική χωρίς να γνωριζει το ΓΙΑΤΙ αμέσως τάσσεται υπέρ του ομοεθνη της, δείχνοντας παγκοσμιως το γιατί λεγόμαστε ΒΑΛΚΑΝΙΑ. Γιατί ισχυει ο νόμος του δυνατου και όχι ο νόμος σκέτο.
Απο την άλλη σίγουρα και στην Αυστραλία παιζεται κάποιο πολιτικο παιχνιδι αφου διαβάζω πως σε λίγο καιρό έχουν εκλογές...

Πάντως είναι ένα μαθημα σε όσους είναι αγύριστα κεφάλια και θεωρουν τον εαυτό τους πανω απο ολα

Εδώ δε παίρνω θέση υπέρ του υποχρεωτικου εμβολιασμού αλλά υπέρ του σεβασμου των νόμων κάθε χώρας...

ΥΓ: Το τένις ήταν,είναι και θα είναι ένα ευγενές αθλημα. Νομίζω πως αυτό ήταν ένα καθοριστικό μάθημα σε οποιονδήποτε πιστεψε πως θα αλλάξει το αγώνισμα με το τσαμπουκά του...
Θεωρώ πως μέσω της Αυστραλίας, το αθλημα ξέρασε τον υπερπρωταθλητή της!!

Γι'αυτό και αιωνίως ο RF θα είναι ο πιο αγαπητός ακόμα και αν δε παιζει και ο αδιαμφισβήτητος GOAT ανεξαρτητως τροπαίων.

Αυτό το χα γράψει και στον NASH εδώ και περιπου 10 χρόνια και νομίζω πως δε θα αλλάξει....
 
Συμφωνώ μαζί σου. Ο Νόλε νόμιζε φαίνεται πως επειδή είναι Νο1 επειδή είναι στους big 3 επειδή σαν όνομα παίζει και άρα περισσότερος κόσμος στα γήπεδα και και και θα έχει την ελευθερία να μπει όπου θέλει και όπως θέλει αμ δε.

Εδώ ο Ναδάλ σήμερα δεν δέχτηκε να υπογράψει αυτόγραφα ούτε να βγει φώτο λόγο το κορονοϊού και το εξήγησε σ'αυτούς που ήταν εκεί και ο άλλος προσπάθησε να μπει με κάθε τρόπο στην χώρα που αν μπορούσε θα έμπαινε και κολυμπώντας
 
είναι αλήθεια όμως πως άλλοι παίχτες μπήκαν στην χώρα έχοντας εγκεκριμένη ιατρική εξαίρεση για τον ίδιο λόγο με τον Τζόκοβιτς , που ήταν πρόσφατη νόσηση με κορωνοϊό?
 
Η υπόθεση της κόντρας του Τζόκοβιτς με την Αυστραλιανή κυβέρνηση ,φαίνεται πως παίρνει "άγριες" δικαστικές διαστάσεις.

"Όταν ο Τζόκοβιτς έχει το πράσινο φως από την Αυστραλιανή επιτροπή τένις εν γνώσει της κυβέρνησης και έρχεται για να συμμετέχει εκπληρωνοντας τους κατ εξαίρεση όρους που του έθεσε, τον δέχονται δηλαδή λόγω ανοσίας από πρόσφατη νόσηση, τότε το πρόβλημα είναι όλο της Αυστραλίας.
Και φυσικά δεν ξεκίνησε ο εν λόγω παίκτης να πάει εκεί γιατί έτσι του κάπνισε.
Η ιστορία βρωμαγε αυστραλιανή πατάτα εξ αρχής όπως λέγαμε.
Κι αν ο Νόβακ δεν είχε βάσιμα στοιχεία, δεν θα κατέφευγε σε δικαστήριο μέσω των συνηγόρων του, αλλά θα δέχονταν να αποχωρήσει.
Αν τώρα δικαιωθεί δικαστικά, τότε παίζει το κεφάλι της μέχρι και η πολιτική ηγεσία της Αυστραλίας.
Γιατί γνώριζε, αλλά πήγε να αντλήσει πολιτικά οφέλη λόγω επικείμενων εκλογών από την αντίδραση του κόσμου στην κατ' εξαίρεση αποδοχή του παίκτη.
Ο ορισμός της πολιτικής βρώμας.
Πλην όμως, όταν παίζεις σε δύο ταμπλό ενίοτε τρως διπλό ξύλο."

Αλιευμένο από το διαδίκτυο κείμενο δημοσιογράφου που μεταξύ και άλλων πληροφοριών που έχω (αλλά είναι ατεκμηρίωτες) δείχνουν πως θα υπάρξουν κρίσιμες εξελίξεις στην υπόθεση και αν δικαιωθεί ο Νοβακ (που δεν φταίει στην προκειμένη περίπτωση) θα "πέσουν πολλά κεφάλια".
Ίδωμεν...
 
  • Like
Αντιδράσεις: magon
Πωωω....με πριζώνετε....Σαββατιάτικα....να γράψω....

Ερτζαααανννν

Τη Βίζα ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ?

Ο Πανόπουλος της Ξάνθης?

Ή το ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ?

Ρητορική ερώτηση

Τζόλε είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ξεφτίλισε τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ....
Εκαναν λάθος οι Αυστραλοί?

Χοντρό λάθος?

ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Αντε με τους γελοίους που μπλέξαμε

υγ. Οποιος κάνει την μλκ να με χαρακτηρίσει αντιεμβολιαστή αυτόματα κατατάσεται στην κατηγορία του.....
 
  • Like
Αντιδράσεις: GATHS, magon και defectus
Πωωω....με πριζώνετε....Σαββατιάτικα....να γράψω....

Ερτζαααανννν

Τη Βίζα ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ?

Ο Πανόπουλος της Ξάνθης?

Ή το ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ?

Ρητορική ερώτηση

Τζόλε είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ξεφτίλισε τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ....
Εκαναν λάθος οι Αυστραλοί?

Χοντρό λάθος?

ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Αντε με τους γελοίους που μπλέξαμε

υγ. Οποιος κάνει την μλκ να με χαρακτηρίσει αντιεμβολιαστή αυτόματα κατατάσεται στην κατηγορία του.....
Να το κάνουμε τότε ποιο συχνά να γράφεις περισσότερο. :paidi:

Είσαι ψεκασμένος :bask:
 
Εδώ το θέμα είναι κάπου βαθύτερο και δεν είναι θέμα αντιεμβολιαστων ή εμβολιαστών.

Αρχικά αν κατάλαβα καλά ο κάθε αθλητής που θέλει να συμμετάσχει στο ΑΟ πρέπει ή να είναι εμβολιασμένος με καποιο απο τα εμβόλια που έχουν παρει έγκριση στο δυτικό κόσμο ή αν δεν είναι να καταθέσει ειδικό αίτημα εξαίρεσης. Για το 2ο θα πρέπει να κατατεθεί ειδικός φάκελος στην ιατρική επιτροπή του ΑΟ στον οποίο να παρουσιαζεται ο λόγος μη εμβολιασμού του.
Στη συγκεκριμένη επιτροπή υπάρχει η δικαιολογία "της προσφατης λοίμωξης από. Covid-19 το τελευταιο 6μηνο". Με βάση λοιπόν τα όσα διαβάζουμε σήμερα ο Novak κατέθεσε πως κολλησε τον ιό στα μέσα Δεκεμβριου.
Εκτός από αυτή την Επιτροπή ο κάθε μη εμβολιασμένος αθλητής πρεπει να καταθέσει τον ίδιο φάκελο και σε 2η ιατρική επιτροπή στη πολιτεια που ανήκει η Μελβουρνη.

Οι 2 αυτοί φακελοι λοιπόν κατατέθηκαν και ο Djokovic πήρε το πρασινο φως για να συμμετάσχει.

Όμως υπήρχε και ένα 3ο στο οποίο είχε φάουλ.

Το κράτος της Αυστραλίας δίνει κάποιες βίζες με συγκεκριμένη ισχυ. Ο Novak είχε ήδη παρει τη βίζα του πριν αρκετό καιρό. Όμως οι νέες οδηγίες εκεί μιλάνε πως για να μπει κάποιος πλεον πρεπει να έχει visa που να είναι επικυρωμενη προσφατως και αυτό γίνεται από προξενεια και η δικαιολογία της προσφατης λοίμωξης δεν είναι αποδεκτή. Αν κάποιος δεν είναι εμβολιασμενος, θα πρεπει να αποδείξει το γιατί, με ιατρικά στοιχεία ανεξάρτητου αν κολλησε προσφατα ή όχι.
πχ να έχει κάποια σοβαρή αλλεργία κτλ.

Ο Djokovic όχι μόνο δεν είχε τέτοιο φάκελο αλλά με το που είδαν visa χωρίς τα νέα στοιχεια, αμέσως πεταχτηκε εκτός...

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Djokovic προσπαθεί να ρίξει όλες τις ευθυνες στο ΑΟ και στην ιατρική Επιτροπή που του έδωσε το πρασινο φως, αλλά το κράτος είναι πανω απο ολους και έχει τους δικους του νόμους ασχέτως αν μια διοργάνωση κάνει τα στραβά μάτια.

Επίσης με βάση σημερινά δεδομένα μιλάει για νοσηση στα μέσα Δεκέμβρη και την ίδια μέρα παρουσιαζεται να βραβεύεται σε δημόσιο χώρο. Και τις επόμενες μέρες θα βγουν κι αλλά. Οπότε κανεις σίγουρα μπορεί να υποθέσει πολλα και διάφορα...

Πάντως οι μεγάλοι αντίπαλοι του τον εξεθεσαν, λέγοντας πως γνώριζε το ποιες είναι οι προυποθεσεις για να μπεις στη χώρα.

ΥΓ: Το μεγάλο πολιτικο θέμα (αν ισχυει) είναι πως ακουγεται πως κάποιοι συνάδελφοι του έχουν περασει στη χώρα με ίδια visa, με τις ίδιες ιατρικές εξαιρέσεις. Αν ισχυει αυτο, εκεί είναι το ζήτημα γιατί χρησιμοποιουν το Νο1 για πολιτικό όφελος για τα lockdown...
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ertzan και georgesv53
H ομοσπονδία τενις της Αυστραλίας δίνει δικαίωμα συμμετοχής με πιστοποιητικό νοσησης η Κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν επιτρέπει την είσοδο στην χωρα. Αλλοι αθλητές πέρασαν με αυτό το status o Jokovic όχι. Φιλοι μου πιο Βαλκανια δεν γινεται!!! :unsure:
 
  • Like
Αντιδράσεις: nicolas και Kavajim
Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Djokovic προσπαθεί να ρίξει όλες τις ευθυνες στο ΑΟ και στην ιατρική Επιτροπή που του έδωσε το πρασινο φως, αλλά το κράτος είναι πανω απο ολους και έχει τους δικους του νόμους ασχέτως αν μια διοργάνωση κάνει τα στραβά μάτια.



Πάντως οι μεγάλοι αντίπαλοι του τον εξεθεσαν, λέγοντας πως γνώριζε το ποιες είναι οι προυποθεσεις για να μπεις στη χώρα.
Μια ένσταση δεν πάει για τουρισμο, πάει σε συνεννόηση με μια διοργανώτρια ομοσπονδία τένις οπου είχε ενημερώσει για τους ορους και τις προϋποθέσεις που οριζει η ιδια ομοσπονδία τένις. Aφου φυσικά εξυπηρετεί η είσοδος χωρίς εμβόλιο θεωρεί και καλα κανει και θεωρεί πως ισχύει ότι λέει η ομοσπονδία και δεν είναι δουλειά τους να ξέρουν πχ Αν η κυβέρνηση της Αυστραλίας εξέδωσε τύπου Ελληνικης μαλαΚΥΑ σχετικά με την είσοδο των των αθλητών για το διάστημα της διοργάνωσης.
Αυτή είναι η άποψη μου για τον πρώτο Αθλητή που πήγε να μπει στην χωρα! αν έχουν μπει αλλοι αθλητές το θέμα είναι ειναι πολύ χειρότερο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nicolas
Εγώ έχω διαφορετική άποψη gaths.

1) Η ιατρική Επιτροπή του Αustralian Open και όχι η αυστραλιανή τενιστικη Ομοσπονδία του έδωσε το ΟΚ.
Και φυσικό είναι να του έδωσε το ΟΚ, αφου ως ιδιωτική εταιρεία κοιτάει το συμφέρον της και μόνο και τη νοιάζει να παιξει το Νο1.

2)Το κράτος καλώς ή κακώς (αυτό είναι άλλη κουβέντα) επιλέγει μια στρατηγική και πολιτικη για το συγκεκριμένο παγκοσμιο ιατρικό θέμα. Ο ίδιος αθλητής ήξερε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι ζητουσε το κράτος και το αγνόησε πατωντας στο ιατρικό ΟΚ από το ΑΟ.

3) Αν ισχυουν τα ρεπορτάζ και προσωπικα απλά σχολιάζω ότι διαβάζω και όχι ότι ίσως πραγματικα ισχυει, το γεγονός πως ο Djokovic παρουσιάζει πως νοσησε στις 16 Δεκέμβρη δείχνει πως είναι παντελως ΜΟΥΦΑ και μάλλον πηρε ένα ψευτικο πιστοποιητικο νόησης και καλά θα κάνουν να τον πεταξουν εκτός.
Αν συνεχίσει τα παπατζιλικια περι νόσησης, τότε ίσως να βγει βαριά εκτεθειμένος και νομικά πλεον, διότι εμφανίζεται την ίδια μέρα να βραβεύεται και την επόμενη να είναι σε παιδικη εκδήλωση που είναι δηλαδή δημόσιος κινδυνος!!
Οτι ακριβώς έκανε δηλαδή και πριν 8 μήνες στο τουρνουά που διοργάνωσε και κολλησε τους παντες με τα παρτυ του.

ΥΓ: Τώρα αν υπάρχουν κι άλλοι τετοιοι αθλητές και εκτεθεί η αυστραλιανή κυβερνηση, καλά να παθει. Προσωπικά δε με απασχολεί.


Αν παντως μπορώ να πω τη πρόβλεψη μου, θεωρώ πως το να συνεχίσει αυτό τον αγώνα ο Djokovic, ίσως να είναι η ταφόπλακα του. Μπορεί και να φαει 3ετη αποκλεισμό αλλά και βαριά ποινη από την ΑΤΡ αν τα πραγματα εξελιχθούν περίεργα.
Όλοι μας ξέρουμε, πως όταν τα βάζεις με το παγκοσμιο συστημα, συνήθως σε τρώει το μαυρο φιδι... που τέτοια θυματα ψάχνει..

Νομίζω πως αν έφευγε τη πρωτη μερα και θα φαινόταν θυμα και θα ήταν και καβάλα στο άλογο!!! Τώρα όλο αυτό μπορεί να του γυρίσει μπουμερανγκ και τεννιστικα και για την υστεροφημία...
 
Μόλις πριν από λίγο διάβασα ότι στην ακροαματική διαδιδικασια η μεριά του jokovic είπε ότι ακολουθήθηκε η διαδικασία βήμα προς βήμα που ορίζει η Ομοσπονδία τένις Αυστραλίας. Αλλά και η επιτροπή ιδιωτικής επιχείρησης να ήταν Για να δώσει οδηγίες αντί της ομοσπονδίας το βάρος το φέρει η Ομοσπονδία αφού για να γίνει αυτό η επιχείρησή ΑΟ θα έχει εξουσιοδότηση από την Ομοσπονδία...άρα λάθη και παραλήψεις βαραίνουν την Ομοσπονδία όπου θα αναζητήσει τις ευθύνες της επιχείρησης που προκύπτουν από την μεταξύ του συμφωνια.
Τώρα για τα Παπατζιλικια νομίζω ότι θα τα έκανε σωστά πχ το απόγευμα έγινε η βράβευση και το βράδυ ένιωσε αδιαθεσια...
Από τα Βαλκάνια είναι αλίμονο αν δεν κάνει σωστά τα Παπατζιλικια.

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Το θέμα είναι πολιτικό 100%.Ας μην έμπλεκε εξ' αρχής να πάει σε μια μη δημοκρατική χώρα που καταπατάει τα ανθρώπινα δικαιώματα και εφαρμόζει χουντικούς νόμους διαχωρίζοντας τους πολίτες.Γίνε τώρα μπαλάκι στα χέρια τους αφού δεν χόρτασες χρήμα και δοξα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nicolas και GATHS
Ισχύει οτι ο Ναδαλ νόσησε 20/12 και μπήκε στην Αυστραλία 30 με 31/12 κύριος;
Αν ναι ίσως να μπήκε νόμιμα! γιατί αν έχει κανει το εμβόλιο του επιτρέπεται η είσοδος! εκτός και αν υπάρχει διευκρίνηση στους νομούς τους τι ισχύει για εμβολιασμένους που έχουν νοσήσει σχετικά με την καραντίνα!
Το θέμα είναι οτι Ραφα πήγε σπιτάκι του χωρίς πρόβλημα σαν εμβολιασμένος ενώ ενω ο joko ως ανεμβολίαστος που έχει νοσήσει έχοντας τηρήσει την διαδικασία καραντίνας και την σχετική διαδικασία εισόδου είναι/ήταν με τους μετανάστες σε δομή.
Δυστυχως σε λιγα χρονια και επισημα θα αναθεωρηθούν τα βιβλια τυπου Στοιχεια δημοκρατικου πολιτευματος της καθε χωρας με την το υβριδικο πολιτευμα που επικρατει:Προεδρικη η προεδρευομεμη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ δημοκρατια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nicolas
Τη βίζα θα μου πείς φίλε Kavajim ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ στο Νόλε?

Μόνο το ΚΡΑΤΟΣ δίνει βίζες....ουτε τεννιστικές ομοσπονδίες ουτε ιατρικές....

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....

Έκανες τόσο χοντρό λάθος κύριε κράτος?

ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.....

6 Γενάρη 2022 τον συλλάβανε...και 6 Γενάρη 2020 ΔΩΡΙΖΕ 25Κ για τους πλητόμενους απο φωτιά Αυστραλούς.....

ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.....ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ......

Ο ΔΕ ΝΑΔΑΛ, ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΌΣ ΣΑΝ ΆΝΘΩΠΟΣ.....ανθρωπίδιο......

Αλλά ρε Τζόκοβιτς , μόλις κερδίσεις όλα τα διαδικαστικά ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ .....
 
  • Like
Αντιδράσεις: McLaren17
Χωρις να θέλω να το παιξω γνωστης των παντων, από αυτά που διάβασα τη visa την έδωσε το κράτος αλλά όχι φέτος. Πριν 1 χρόνο?
Αλλά έβγαλαν νέες οδηγίες για όσους ταξιδευουν και έχουν παλαια visa να την αναθεωρήσουν με βάση τα ιατρικά δεδομένα εμβολιασμου, πραγμα που δεν έκανε ο Djokovic.

Εγώ θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση...

Πως θα σου-σας φαινόταν αν είχατε φάει 1 χρόνο lockdown και αλλον ένα χρόνο απαγόρευση εισοδου-εξόδου από τη χώρα και δε μπορουσατε να ξεμυτισετε απο το σπιτι σας αν δεν είχατε εμβολιαστει και καπάκι να γινόταν Ολυμπιακοί αγώνες στη χώρα για 1 μήνα και να βλέπετε αυτό το διάστημα να σουλατσάρει ο ένας και ο άλλος ανεμβολιαστος (και μάλιστα να σε δουλευει στη μάπα σου ότι ταχα κολλησε κορονοιο) και να τους βλέπεις να στο παιζουν θιγμένοι και ότι σου κάνουν και χάρη που έρχονται με τα δικά τους θέλω και όλα αυτά χωρίς ίχνος καραντινας και ελέγχων.
Και εκτός αυτου να το βλεπεις πως όλα αυτά τα στραβά μάτια, γίνονται στο βωμό του χρήματος όπως παντα...

Εγώ το λεω ξεκάθαρα. Είμαι υπέρ του εμβολιασμου, είμαι κατά της υποχρεωτικοτητας αλλά είμαι πανω απο όλα Υπέρ των ΝΟΜΩΝ, όσο παραλογοι και αν αυτοί είναι πολλες φορες.

Ένα δε μου αρέσει. Να παιζονται στη πλατη των πολιτων και στα δεινά που τραβανε παιχνιδια συμφερόντων, είτε αυτά λέγονται πολιτικα είτε οικονομικά. Και για το θέμα της υγείας, ουτε λογος!!

ΥΓ: Και πανω απο όλα, δε μπορω να βλέπω τον ορισμό του ψεκασμενου να γίνεται ήρωας!!! Αυτό δε προκειται να το δεχτώ ποτέ.
Ο Djokovic αν ισχυουν τα όσα λένε ότι λέει ή θα πρεπει να φυγει απο την Αυστραλία λόγω ψευδους δήλωσης νοσησης, ή θα πρεπει να φαει τεράστια ποινη από την ΑΤΡ για παραδειγματισμο για το ότι ως θετικός επί 2 μέρες πηγαινε σε βραβεύσεις και παιδικες εκδηλώσεις.

Εκτός αυτου με βάση αυτών που διάβασα σε τεννιστικο site, το Australian Open έδωσε διορια κατάθεσης ιατρικού φακέλου για εξαίρεση ως τις 10 Δεκεμβρίου. Οπότε πως δηλώθηκε η νοσηση του στις 16 Δεκεμβρίου??

Πολλά ερωτήματα τίθενται. Αλλά προσωπικα χεστηκα...

Εμένα με ενδιαφέρει
1) Η υγεία των πολιτων
2) Να μη γελοιοποιείται ο κόπος των πολιτων στο βωμό του χρήματος ή πολιτικης
3) Και να μη βγαινουν ηρωες, κατά συρροήν γελωτοποιοι. Είναι άλλο το να μη θες να κάνεις το εμβόλιο και άλλο να βρίσκεις δικαιολογίες να αποφυγεις τους νόμους κατά του εμβολιασμου...

Το χω πει χιλιες φορές και θα το ξαναπω. Από αυτό το τυπο (βλέποντας το πατερα του, κατάλαβα το γιατί) περιμένω τα πάντα για να βγει Νο1 σε τίτλους.
Ποτέ όμως δε προκειται να είναι ο Νο1 στη κοινή γνώμη και αυτό μετράει περισσοτερο..

Και κοινή γνώμη δεν είμαι εγώ ή εσυ ή ο 3ος μεμονωμένα.
Κοινή γνώμη είναι το συνολο...

Ο RF ηταν, είναι και θα είναι ο βασιλιάς του αθλήματος!!! Και κλείνω με αυτό....
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Ertzan
Nicola, αυτό το τελευταίο που λες "κέρδισε τα όλα τα δικαστικά και σήκω φυγε" δε προκειται να το δεις ποτε από αυτόν.

Και επειδή θεωρείς πως ευκολα ξεχνουν οι πολιτικοι, πραγματικα δες σε μια βδομαδα τι θα θυμηθούν οι θεατές.
Από τη γιουχα, πιστευω πως θα γίνουν πολλα εκτροπα
 
Nicola, αυτό το τελευταίο που λες "κέρδισε τα όλα τα δικαστικά και σήκω φυγε" δε προκειται να το δεις ποτε από αυτόν.

Και επειδή θεωρείς πως ευκολα ξεχνουν οι πολιτικοι, πραγματικα δες σε μια βδομαδα τι θα θυμηθούν οι θεατές.
Από τη γιουχα, πιστευω πως θα γίνουν πολλα εκτροπα
Αν παίξει (λόγο απόφασης όχι ότι θα δικαιωθεί και θα πει ωραία τώρα σας έκανα ρεζίλι και φεύγω αυτό δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο) τελικά ποδοσφαιρικό άθλημα θα γίνει σίγουρα στις κερκίδες στους δρόμους παντού. Το ευγενές άθλημα το κάνανε π@τάνα

Και ο Βασιλιάς είναι ένας μην σφαχτούμε τώρα RF :bru:-
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Περιστέρι - Τενερίφη
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις - Βίρτους Μπολόνια
  • 21:00
    Novasports 2HD
    • Άλμπα Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης
  • 21:05
    Novasports 5HD
    • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βιλερμπάν
  • 21:30
    Novasports 6HD
    • Παρτίζαν - Μπασκόνια
  • Αύριο 20-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μπρούκλιν Νετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Ντένβερ Νάγκετς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ρεζόβια Ρέζοφ - Λίνεμπουργκ
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    ε εντάξει ο άλλος τον έδιωξε σε 1 αγώνα
  • PANATHA PANATHA:
    και μετα εφυγε και ο ιδιος χαχα
  • G Forum Bot:
    Ο χρήστης grammateas93 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Νετμπετ αδράνεια λογαριασμου" στο Νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.
  • Ertzan Ertzan:
    Το φιλικό με τους γάβρους της Τραπεζούντας (γάβρους λέμε την Τραμπζονσπορ) τελείωσε με επεισόδια κυριολεκτικά και τους κερδίσαμε (2-3) και του δείραμε. Θα δείτε στο διαδίκτυο μετά το τέλος του αγώνα μπούκαραν στο γήπεδο οπαδοί βέβαια κάποιοι τις έφαγαν από Μπατσουάι και από τον Οσάγι Σαμουέλ κυρίως χαμός. Εύχομαι ότι κατάρα και την πιο ακραία κατάρα γι'αυτούς όπως καρ..... όπως σεισ....... κτλπ εύχομαι ολόψυχα να πέσουν κατηγορία
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν ξέρω αν και πότε θα το κατεβάσουν
  • Ertzan Ertzan:
    Διαιτητής του αγώνα ο Μέλερ που είχε φάει μπουνιά από τον Πρόεδρο της Άνκαραγκουτζου
  • PANATHA PANATHA:
    Με πρόλαβες....αυτα τα εβαζα
  • Ertzan Ertzan:
    Κοίτα οι διαιτητές της Τουρκίας είναι τιτίκες. Θυμάσαι μερικά χρόνια Γερμανία 2 πρέπει να ήταν κάπου στο 15ο λεπτό πρέπει να ήταν πετάνε ένα πλαστικό ποτήρι μπύρας και πετυχαίνει επόπτη. Εκεί το παιχνίδι τελείωσε τσακ μπαμ
  • Ertzan Ertzan:
    ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι και στην Φίφα αυτό το γίδι που έφαγε μπουνιά είναι διεθνής δεν είχε τα @ να διακόψει το παιχνίδι τώρα 2 πράγματα σκέφτομαι. ή η μπουνιά που έφαγε του έκανε ζημιά ηθική, ψυχολογική δεν ξέρω και εγώ ή η μπουνιά που έφαγε ήταν λίγη
  • PANATHA PANATHA:
    παντως ειμαι σιγουρος πως αν πηγαιναν να πανηγυρισουν ετσι στο κεντρο του γηπεδου στο ΣΕΦ ή στο Καραισκάκης φιλοξενούμενοι θα ελεγες ότι προκάλεσαν....οπως ελεγες στο μπασκετ για τον Σλουκα.....οι διαιτητες και στην Ελλαδα ειναι το ίδιο κοτες.....μεγαλη κουβεντα...γιατι στην Γερμανια που λες κανουν το αυτονόητο ενω εδω ολοι θα τους ελεγαν υπερβολικους και στημενους
  • PANATHA PANATHA:
    Τι να διακοψει ομως?? αυτα δεν εγιναν με το που εληξε το ματς? ειχαμε κι αλλα τετοια πριν ληξει?
  • Ertzan Ertzan:
    μην φανταστείς και ο Τούρκος σχολιαστής στο beinsports έκανε σύγκριση με Ελλάδα πως τα ίδια γίνονται και στην Ελλάδα λέει
  • PANATHA PANATHA:
    Πως να μην παινευτω...." Πρόταση: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα Χ2 & Λεβαντόφσκι να σκοράρει & κόκκινη κάρτα στο ματς με απόδοση 13.00 σε Bet Builder της Stoiximan"
  • Ertzan Ertzan:
    τελικά κάτι ψηλά ξέρεις από στοίχημα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το παλευω :p
  • Ertzan Ertzan:
    είσαι στο σωστό δρόμο :paidi:
  • Ertzan Ertzan:
    καλά ρε γιατί δεν έγινε η αγωνιστική αυτήν την εβδομάδα?
  • Ertzan Ertzan:
    Οι άλλες χώρες που έπαιξαν είναι κοροϊδα?
  • PANATHA PANATHA:
    δεν εχει να κανει με το εγινε στις αλλες χωρες...αλλα το γεγονος πως ετσι κι αλλιως οι προπονησεις θα ξεκινησουν την Τριτη....και εχουν πρόβλημα και με τις ημερομηνιες....
  • Ertzan Ertzan:
    Είπαν να ζήσουν εποχές ΠΑΣΟΚ :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Οκ Ολυμπικό και ΠΑΟΚ δεν θα τους χαλασε...μετα απο ματς την Πέμπτη
  • PANATHA PANATHA:
    Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή σε όλους!
  • N Forum Bot:
    N Forum Bot: Ο χρήστης nekanilla ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Αρχείο με την ακριβή ώρα των συμβάντων...