Novibet - Επέτρεψε επανενεργοποίηση σε αυτοαποκλεισμένο λογαριασμό & ΕΕΕΠ

mike_14

New Member
18 Ιολ 2024
14
1
3
Τον Αύγουστο ‘23 ζήτησα αυτοαποκλεισμό 1 έτους από τη Novibet, και τον Φλεβάρη του ‘24 ενώ ο λογαριασμός ήταν ακόμη σε αυτοαποκλεισμό τους έστειλα ότι θέλω να εφαρμοστεί οριστικός αυτοαποκλεισμός, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα αναίρεσης ακόμη κι αν το αιτηθώ. Όλες οι υπόλοιπες στοιχηματικές που έπραξα αντιστοίχως μου επιβεβαίωσαν ότι ο λογαριασμός κλείνει οριστικά, εκτός από τη Novibet.

Πριν καμία εβδομάδα, επειδή με έτρωγε το χεράκι μου κι εμένα, ζηταω από τη Novibet να επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό, ελπίζοντας ότι δε θα το έκανε κι όμως το έκανε, με αποτέλεσμα να χάσω ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Επικοινώνησα αμέσως μαζί τους και ζήτησα επιστροφή των καταθέσεων μου, ισχυριζόμενος ότι αθέτησαν τους όρους του υπευθύνου στοιχηματισμού, αγνόησαν το αίτημα μου για οριστικό αυτοαποκλεισμο κι επέτρεψαν την επανενεργοποίηση του μόνο και μόνο για να φάνε μερικά ακόμα. Αρνήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά το αίτημα μου, με αρχικό επιχειρημα ότι τήρησαν την επανενεργοποιηση του λογαριασμού μετά από αποκλεισμό 1 έτους ως ορίζεται στις προϋποθέσεις (αγνοώντας πάλι το αίτημα μου για μη αναστρέψιμο αυτοαποκλεισμό), και χωρίς καμία απόδειξη του αποτελέσματος, κάτι πιο απτό.

Έκανα επίσημη καταγγελία στην εταιρεία και μου απάντησαν μέσα σε 3 μέρες ότι απορρίπτεται η επιστροφή των καταθέσεων με τη δικαιολογία αυτή τη φορά ότι ο λογαριασμός ήταν ήδη σε αυτοαποκλεισμό όταν κατέθεσα το αίτημα μου για μη αναστρέψιμο αυτοαποκλεισμό, οπότε κι εκείνοι δεν προχώρησαν σε περαιτέρω ενέργειες. Έτσι απλά, όταν όλες οι υπόλοιπες στοιχηματικές σε αντίστοιχο αίτημα απάντησαν με οριστικό κλείσιμο λογαριασμού και μη δυνατότητα ανοίγματος νέου λογαριασμού.

Έτσι κατέθεσα επίσημη καταγγελία στην ΕΕΕΠ. Οπότε ερωτώ, έχουμε καμία ελπίδα; Βλέπω ότι η ΕΕΕΠ δεν δείχνει και πολύ πρόθυμη να ασχοληθεί με την προστασία του παίκτη γενικότερα.

Βλακείες της Βάσως Παπανδρέου ήταν αυτός.
Άλλος αυτοαποκλεισμός από Πάρνηθα, άλλος από Λουτράκι, άλλος από Ρίο !
Ο αυτοαποκλεισμός πρέπει να είναι ενιαίος.
Κάθε φορά που γραφόμαστε μέλος σε μία στοιχηματική θα πρέπει να δίνουμε και έναν κωδικό ΕΕΕΠ. Η στοιχηματική θα στέλνει αυτόν τον κωδικό στην ΕΕΕΠ με email στο οποίο η ΕΕΕΠ θα απαντάει και θα λέει δεν είναι ή είναι. Χωρίς κωδικό ΕΕΕΠ η εγγραφή θα είναι παράνομη.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Αλλαξε κωδικό εισόδου με γραμματα & αριθούς & συμβολα πχ α@2Fγ@$57Πmnβε@

γραψε τον σε ενα εξελ ή αρχειο κειμενου , κανε αντιγραφη και επικοληση στον book ,

αλλαζεις τον κωδικό και διαγραφεις το εξελ ή το αρχειο κειμενου που τον εβαλες

Και άντε μετά να θυμηθεις ποιόν κωδικό είχες βάλει.

...
....

Τελευταία επεξεργασία:
  • Haha
  • Like
Αντιδράσεις: Didi και fairplay
Αλλαξε κωδικό εισόδου με γραμματα & αριθούς & συμβολα πχ α@2Fγ@$57Πmnβε@

γραψε τον σε ενα εξελ ή αρχειο κειμενου , κανε αντιγραφη και επικοληση στον book ,

αλλαζεις τον κωδικό και διαγραφεις το εξελ ή το αρχειο κειμενου που τον εβαλες

Και άντε μετά να θυμηθεις ποιόν κωδικό είχες βάλει.

...
....
αμα ο αλλος ειναι αρρωστος απλα θα κανει ανακτηση κωδικου μεσω email

• Like
Αντιδράσεις: archer100 και kerkireos
Επαναφέρω το θέμα με τη novibet, και την μη αποτροπή επανεργοποιησης του λογαριασμού μου παρά το ρητό μου αίτημα για μη άρση του αυτοαποκλεισμού. Προχώρησα κανονικά σε καταγγελία στην ΕΕΕΠ πριν ένα μήνα, και σήμερα έλαβα την απάντηση τους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η εταιρεία έχει πράξει τα δέοντα βάσει των κανονισμών. Κι ερωτώ, πώς προχωράω αν θέλω να το συνεχίσω; Μπορώ να κάνω κάποιου είδους ένσταση στην απόφαση;

Επαναφέρω το θέμα με τη novibet, και την μη αποτροπή επανεργοποιησης του λογαριασμού μου παρά το ρητό μου αίτημα για μη άρση του αυτοαποκλεισμού. Προχώρησα κανονικά σε καταγγελία στην ΕΕΕΠ πριν ένα μήνα, και σήμερα έλαβα την απάντηση τους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η εταιρεία έχει πράξει τα δέοντα βάσει των κανονισμών. Κι ερωτώ, πώς προχωράω αν θέλω να το συνεχίσω; Μπορώ να κάνω κάποιου είδους ένσταση στην απόφαση;
Δεν θυμάμαι τι είχε συμβεί, αλλά αν κατάλαβα από τα παραπάνω έχουν γινει τα παρακάτω:

1. Κάποια στιγμή στο παρελθόν έκανες αυτοαποκλεισμό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ζήτησες για το μέλλον να μην σε ξαναενεργοποιήσουν ποτέ και για κανέναν λόγο ακόμα κι αν τους το ζητήσεις εσυ ο ίδιος με επίσημα έγγραφα κλπ.

2. Για κάποιο λόγο (που δεν αναφέρεται πιο πάνω) επανενεργοποιήθηκες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι συνεβει και επανενεργοποιήθηκες; Τους το ζητησες; το έκαναν μονοι τους; τι άλλο;

3. Μαλλον μπηκες ...επαιξες... εχασες... και ζητησες εξηγησεις γιατι σε ενεργοποίησαν.

4. Η ΕΕΕΠ εφοσον αναφερει οτι τηρησαν τα δέοντα βαση κανονισμων, τοτε η διαδικασία που ακολουθηθηκε ηταν η σωστη. Εσυ βρισκεις καποιο σημειο που δεν τηρηθηκε για να έχεις να πιαστείς από κάπου;

Δεν θυμάμαι τι είχε συμβεί, αλλά αν κατάλαβα από τα παραπάνω έχουν γινει τα παρακάτω:

1. Κάποια στιγμή στο παρελθόν έκανες αυτοαποκλεισμό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ζήτησες για το μέλλον να μην σε ξαναενεργοποιήσουν ποτέ και για κανέναν λόγο ακόμα κι αν τους το ζητήσεις εσυ ο ίδιος με επίσημα έγγραφα κλπ.

2. Για κάποιο λόγο (που δεν αναφέρεται πιο πάνω) επανενεργοποιήθηκες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι συνεβει και επανενεργοποιήθηκες; Τους το ζητησες; το έκαναν μονοι τους; τι άλλο;

3. Μαλλον μπηκες ...επαιξες... εχασες... και ζητησες εξηγησεις γιατι σε ενεργοποίησαν.

4. Η ΕΕΕΠ εφοσον αναφερει οτι τηρησαν τα δέοντα βαση κανονισμων, τοτε η διαδικασία που ακολουθηθηκε ηταν η σωστη. Εσυ βρισκεις καποιο σημειο που δεν τηρηθηκε για να έχεις να πιαστείς από κάπου;
Ενώ ο λογαριασμός μου ήταν σε αυτοαποκλεισμό για ένα ετοσ, έστειλα μέιλ τον Φεβρουάριο και ζήτησα οριστικό αποκλεισμό χωρίς δυνατότητα άρσης ακόμη και κατόπιν αιτήματος μου.

Τον Ιούλιο όμως που επικοινωνησα μαζί τους γιατί ναι με έτρωγε το χερακι μου, μου είπαν πρακτικά ευχαρίστως να σας ενεργοποιήσουμε ξανά. Κι όταν όπως αναφέρεις ζήτησα εξηγήσεις στο γιατί τον ενεργοποίησαν ξανά, αφότου ναι έπαιξα κι έχασα, εκείνοι είπαν πως όταν έλαβαν το αίτημα μου τον Φεβρουάριο ο λογαριασμός μου ήταν ηδη σε αυτοαποκλεισμο από τον Ιούλιο του 2023 οπότε δεν έκαναν καμία περαιτέρω κίνηση για να τον επεκτείνουν πχ κλπ. Όλες οι άλλες στοιχηματικες όμως που έκανα αντίστοιχη κίνηση ήταν σαφείς και απόλυτες ότι μετά από το αίτημα μου για οριστικό αυτοαποκλεισμο τερματίζεται η σύμβαση, δεν μπορώ να κάνω νέο λογαριασμό κλπ. Μάλιστα μία στοιχηματική μου ανέφερε πως το λιγότερο που θα έπρεπε να έχει γίνει στην περίπτωση της Νοβιμπετ είναι να είχα επεκταθεί ο Αυτοαποκλεισμός μέχρι Φλεβάρη του 2025 δεδομένου ότι κατέθεσα το αίτημα μου για οριστικό αυτοαποκλεισμο Φλεβάρη του 2024.

Η ΕΕΕΠ φάνηκε να μην ασχολήθηκε καν με το γεγονός, μου έστειλαν το πόρισμα όπου απλά επανέλαβαν αυτολεξεί τα αστεία επιχειρήματα της Novibet υποστηρίζοντας ότι καλά έκαναν και δεν έλαβαν επιπλέον μέτρα εφόσον ο λογαριασμός μου ήταν ήδη σε αυτοαποκλεισμο. Δηλαδή ο ένας είναι πιο γελοίος από τον άλλον.

αρα εχουμε να κανουμε με νομικά παραθυράκια πλεον. Ενα δικηγόρος θα πρεπει να μελετήσει αν οι οροι της εταιρείας περι αυτοαποκλεισμού είναι λανθασμένοι και ασυμβατοι με την κειμενη νομοθεσία. Αν θα επρεπε να ανανεωθει ή να παραμείνει δια παντώς ο αυτοαποκλεισμός κλπ.
Μπορει να εχουν δίκιο, μπορει και όχι. Αν εχει να κανει με μεγαλο ποσό, ισως αξιζει να ασχοληθείς με δικηγόρο.

αρα εχουμε να κανουμε με νομικά παραθυράκια πλεον. Ενα δικηγόρος θα πρεπει να μελετήσει αν οι οροι της εταιρείας περι αυτοαποκλεισμού είναι λανθασμένοι και ασυμβατοι με την κειμενη νομοθεσία. Αν θα επρεπε να ανανεωθει ή να παραμείνει δια παντώς ο αυτοαποκλεισμός κλπ.
Μπορει να εχουν δίκιο, μπορει και όχι. Αν εχει να κανει με μεγαλο ποσό, ισως αξιζει να ασχοληθείς με δικηγόρο.
Όποιος γνωρίζει κάνα καλό δικηγόρο, ας στείλει ένα μνμ. Διαβασα για μια Όλγα στο twitter, αλλά δεν έχει δώσει κανεις παραπάνω στοιχεία

Aυτή είναι η Όλγα δεν ξέρω αν θα σε αναλάβει αλλά δεν χάνεις και κάτι να την ρωτήσεις. https://x.com/olgakoum?lang=el

Εγώ προσωπικά όμως που ανέφερα την Όλγα, θα σου πω το εξής: Αν και εφόσον ισχύουν (χωρίς παρεξήγηση έτσι) τα γραφόμενα σου τότε θα στρεφόμουν στην Κωνσταντοπούλου την γνωστή πολιτικό, γιατί δεν έχεις να κάνεις με μία απλή υποθεσούλα και θα σου εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ. Από τα γραφόμενα σου θεωρώ και σύμφωνα με τους όρους που αναφέρει η στοιχηματική πως έπρεπε αφενός να μην αποδεχθούν επ' ουδενί την κατάθεση σου διότι ζήτησες αποκλεισμό επ' αόριστον από άλλες στοιχηματικές και θα έπρεπε να προβούν σε διασταύρωση των στοιχείων σου με την λίστα αποκλεισμένων της ΕΕΕΠ. Αρα λοιπόν δεν θα έπρεπε ούτε να ανοιχθεί ο λογαριασμός και πολύ περισσότερο να γίνει αποδεκτή η κατάθεση του.

Αυτό ένας νομικός ο οποίος παράλληλα ασκεί τα καθήκοντα στην Βουλή δεν μπορεί να μην το διερευνήσει περαιτέρω στην Βουλή των Ελλήνων διότι είναι υποχρέωση του να προστατέψει και να λειτουργεί για το καλό των πολιτών. Αρα λοιπόν εξυπακούεται πως όχι μόνο θα κινηθεί νομικά και θα προσπαθήσει να κερδίσει την υπόθεση, αλλά θα το πάει και παραπέρα. Και εδώ που τα λέμε αν τα λεγόμενα σου ισχύουν (πάλι χωρίς παρεξήγηση) τότε πρέπει να λάβει την δημοσιότητα και εξέταση που αρμόζει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σήμερα εισαι εσύ, αύριο είναι κάποιος άλλος, μεθαύριο κάποιος άλλος που καταστρέφεται ολοσχαιρώς τι θα γίνει, δεν μπορεί να μείνει έτσι, ούτε να είναι απροστάτευτος ο Ελληνας πολίτης όταν για παράδειγμα σε άλλες χώρες ασκούνται έλεγχοι οικονομικής δυνατότητας από άλλες στοιχηματικές που σου λένε πχ σου επιτρέπω να παίζεις τόσα χρήματα το μήνα και όχι περισσότερα.

Υ.Γ Η ΕΕΕΠ είναι ανεξάρτητη αρχή και δεν υπόκειται σε ελέγχους πλην κοινοβουλευτικούς για αυτό χρειάζεσαι πολιτικό νομικό. Μην κοιτάς τον εαυτό σου και πεις εμένα με νοιάζει να πάρω τα λεφτά μου και οι άλλοι να πάνε να πνιγούνε. Γιατί κάποιος κάποια ημέρα που είναι τζογαδόρος χωρίς όρια, όντως θα καταστραφεί και θα πάει να πνιγεί!

Aυτή είναι η Όλγα δεν ξέρω αν θα σε αναλάβει αλλά δεν χάνεις και κάτι να την ρωτήσεις. https://x.com/olgakoum?lang=el

Εγώ προσωπικά όμως που ανέφερα την Όλγα, θα σου πω το εξής: Αν και εφόσον ισχύουν (χωρίς παρεξήγηση έτσι) τα γραφόμενα σου τότε θα στρεφόμουν στην Κωνσταντοπούλου την γνωστή πολιτικό, γιατί δεν έχεις να κάνεις με μία απλή υποθεσούλα και θα σου εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ. Από τα γραφόμενα σου θεωρώ και σύμφωνα με τους όρους που αναφέρει η στοιχηματική πως έπρεπε αφενός να μην αποδεχθούν επ' ουδενί την κατάθεση σου διότι ζήτησες αποκλεισμό επ' αόριστον από άλλες στοιχηματικές και θα έπρεπε να προβούν σε διασταύρωση των στοιχείων σου με την λίστα αποκλεισμένων της ΕΕΕΠ. Αρα λοιπόν δεν θα έπρεπε ούτε να ανοιχθεί ο λογαριασμός και πολύ περισσότερο να γίνει αποδεκτή η κατάθεση του.

Αυτό ένας νομικός ο οποίος παράλληλα ασκεί τα καθήκοντα στην Βουλή δεν μπορεί να μην το διερευνήσει περαιτέρω στην Βουλή των Ελλήνων διότι είναι υποχρέωση του να προστατέψει και να λειτουργεί για το καλό των πολιτών. Αρα λοιπόν εξυπακούεται πως όχι μόνο θα κινηθεί νομικά και θα προσπαθήσει να κερδίσει την υπόθεση, αλλά θα το πάει και παραπέρα. Και εδώ που τα λέμε αν τα λεγόμενα σου ισχύουν (πάλι χωρίς παρεξήγηση) τότε πρέπει να λάβει την δημοσιότητα και εξέταση που αρμόζει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σήμερα εισαι εσύ, αύριο είναι κάποιος άλλος, μεθαύριο κάποιος άλλος που καταστρέφεται ολοσχαιρώς τι θα γίνει, δεν μπορεί να μείνει έτσι, ούτε να είναι απροστάτευτος ο Ελληνας πολίτης όταν για παράδειγμα σε άλλες χώρες ασκούνται έλεγχοι οικονομικής δυνατότητας από άλλες στοιχηματικές που σου λένε πχ σου επιτρέπω να παίζεις τόσα χρήματα το μήνα και όχι περισσότερα.

Υ.Γ Η ΕΕΕΠ είναι ανεξάρτητη αρχή και δεν υπόκειται σε ελέγχους πλην κοινοβουλευτικούς για αυτό χρειάζεσαι πολιτικό νομικό. Μην κοιτάς τον εαυτό σου και πεις εμένα με νοιάζει να πάρω τα λεφτά μου και οι άλλοι να πάνε να πνιγούνε. Γιατί κάποιος κάποια ημέρα που είναι τζογαδόρος χωρίς όρια, όντως θα καταστραφεί και θα πάει να πνιγεί!
Ευχαριστώ πολύ και για την πληροφορία της δικηγόρου και για την απάντηση. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα παρέθεσα.

Είχα ζητήσει αποκλεισμό επ’αόριστον μέσω του λογαριασμού μου στις 30/08/2023. Αυτός βάσει νομοθεσίας δεν είναι πρακτικά επ’αόριστον, αφού αφότου παρέλθει το έτος σου επιτρέπουν όλες οι στοιχηματικές να τον ξανανοίξεις. Το θέμα είναι ότι εγώ στις 03/02/2024 κατέθεσα εκ νέου αίτημα μέσω email στο οποίο ζητούσα ρητά οριστικό αυτοαποκλεισμό, χωρίς δυνατότητα άρσης ακόμη και κατόπιν αιτήματός μου.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα κατατέθηκε σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικες εταιρείες στις οποίες είχα λογαριασμό και όλες (πλην της Novibet) απάντησαν λέγοντας ότι ο λογαριασμός κλείνει οριστικά και δεν δίνεται δυνατότητα ούτε ανοίγματος νέου λογαριασμού. H Novibet δεν απάντησε ποτέ τίποτα, παρά μόνο το κλασσικο αυτοματοποιημένο το αίτημα σας παραλήφθηκε κλπ.

Τον Αύγουστο, λοιπόν, που επικοινωνησα μου είπαν να επικοινωνήσω μαζί τους στις 30/08/2024 όπου και λήγει ο αυτοαποκλεισμός μου και μάλιστα για να τον ανοίξουν με έβαλαν να δηλωσω στο email ότι αποδέχομαι τους όρους και προϋποθέσεις.

Έχασα γύρω στα 3Κ για να μην στα πολυλογώ, αυτοί αρνήθηκαν μέσα σε ούτε 15’ το αίτημα μου για επιστροφή καταθέσεων, δεν με έγραψαν ποτε στο μητρώο των αποκλεισμένων της ΕΕΕΠ (κι αυτό το συμπεριέλαβα στην καταγγελία μου), και το μοναδικό επιχείρημα και των δύο ήταν ότι όταν επικοινωνησα με την Novibet ο λογαριασμός ήταν ήδη σε αυτοαποκλεισμό, οπότε και δεν έκαναν κάποια περαιτέρω ενέργεια. Η ΕΕΕΠ ούτε καν έλεγξε το γεγονός, επανέλαβε επακριβώς τη θέση της Novibet.

Και για να καταλάβεις πώς έχει το πράγμα με τον αυτοαποκλεισμό, ακόμη και η Betsson που στα mails της ήταν πολύ κάθετη και απόλυτη στο ότι τελείωσε η μεταξύ μας σύμβαση μετά το αίτημα μου, όταν πρόσφατα προσπάθησα να κάνω δεύτερο λογαριασμό (μαλακία μου ναι, το ξέρω) όχι μόνο επέτρεψαν το άνοιγμα λογαριασμού, αλλά με ταυτοποίησαν κιόλας, και παρόλο που τους ενημέρωσα σε φάση παιδιά το σύστημα σας απλά μπάζει από παντού έχετε επιτρέψει σε οριστικά αυτοαποκλεισμενο παίκτη να κάνει δεύτερο λογαριασμό, εκείνοι συνέχισαν να έχουν ανοιχτό τον λογαριασμό για κάνα 12ωρο ακόμη. Κι από τότε με έχουν στο περίμενε για επιστροφή καταθέσεων (δεν έχει εγκριθεί ακόμα το αίτημα) και μου λένε απλά ότι είναι υπό επεξεργασία από το τμήμα πληρωμών.

Δεν βγάζεις άκρη, και οκ αναλαμβάνω την ευθύνη του ότι μόνος μου βάζω τα χερακια μου και βγάζω τα ματάκια μου, αλλά καταπώς φαίνεται καμία δε θέλει να προστατεύσει τους παίκτες όσο κι αν το προμοτάρουν. Αν ήταν πράγματι αυστηρό το πλαίσιο προστασίας, τότε ίσως να είχε σωθεί πολύς κόσμος.

Τον Αύγουστο, λοιπόν, που επικοινωνησα μου είπαν να επικοινωνήσω μαζί τους στις 30/08/2024 όπου και λήγει ο αυτοαποκλεισμός μου και μάλιστα για να τον ανοίξουν με έβαλαν να δηλωσω στο email ότι αποδέχομαι τους όρους και προϋποθέσεις.
Νομικά εδώ τελειώνουν όλα, δεν υφίσταται εφόρου ζωής αποκλεισμος στο στοίχημα στην Ελλάδα, εως τώρα τουλάχιστον.
Σε αντίθεση με το τι γίνεται με τα ξένα domain που όταν κάποιος πατήσει το κουμπάκι self exclusion - life time δεν υπάρχει επιστροφή.
Εφόσον υπήρχε επικοινωνία και συμφώνησες με τους όρους και να ξανα ανοίξει το ακάουντ δύσκολα θα βγάλεις άκρη.
Ευχόμαι να δικαιωθείς και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου αλλά η άποψη μου έιναι να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με την Νοβι και με πρόσχημα ότι είχες ζητήσεις εφόρου ζωής αποκλεισμό τον Φεβρουάριο και ότι έισαι εθισμένος κλπ κλπ να στά δώσουν πίσω. Σε αυτό να επιμείνεις.

Τελευταία επεξεργασία:
Να ρωτήσω, το self exclusion - life time το έκάνες για το στοίχημα ή για το κα;ζίνο?
Υπάρχει διαφορά, γι αυτό ρωτάω.

Να ρωτήσω, το self exclusion - life time το έκάνες για το στοίχημα ή για το κα;ζίνο?
Υπάρχει διαφορά, γι αυτό ρωτάω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Εγώ μόνο με καζίνο ασχολήθηκα, αν θυμάμαι καλά δε μου δόθηκε γενικότερα η επιλογή αν θέλω για το στοίχημα ή για το καζίνο. Έκανα αυτοαποκλεισμό και δεν είχα καμία πρόσβαση στην σελίδα της Novibet, ούτε για στοίχημα ούτε για καζίνο. Ο αρχικός μου αυτοαποκλεισμός επ’αόριστον έγινε Αύγουστο 2023 μέσω της σελίδας τους.

Το θέμα είναι ότι στις 03/02/2024 εγώ ζήτησα ρητά οριστικό αυτοαποκλεισμό χωρίς δυνατότητα άρσης ακόμη και κατόπιν αιτήματος μου, που δείχνει προφανώς ότι υπήρχε θέμα εθισμού ώστε να τονίζω ότι δε θελω να ξανανοίξει ακόμη και κατόπιν αιτήματος μου. Όφειλαν να με εγγράψουν και στο μητρώο των αποκλεισμένων της ΕΕΕΠ που ανάθεμα κι αν υπάρχει τελικά.

Αρνούνται να δώσουν πίσω τα χρήματα με το πρόσχημα ότι εκείνοι έχουν πράξει τα δέοντα βάσει νομοθεσίας, όταν πρακτικά δεν τα έχουν πράξει αν αναλογιστούμε ότι όλες οι υπόλοιπες στοιχηματικες με αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις με απέκλεισαν οριστικά και αμετάκλητα. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται η ΕΕΕΠ να κάνει τα στραβά μάτια σε κάτι τέτοιο, γιατί το ανέφερα στην καταγγελία μου, και γενικότερα δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται τόσοι παίκτες εδώ μέσα να αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα και να μη μπορεί κανεις να καταφέρει το οτιδήποτε, να παρει περαιτέρω δημοσιότητα το ζήτημα αυτό με τις στοιχηματικες και την ΕΕΕΠ και στην τελική να κινηθουν διαδικασίες για έλεγχο στην ΕΕΕΠ αυτή καθαυτή που καταπώς φαίνεται δεν ασχολείται καθόλου με καταγγελίες και ούτε καν ενδιαφέρεται να προστατέψει τον οποιονδήποτε παίκτη.

Επιτέλους, ας μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την εξαπάτηση

Προγνωστικά

• 16:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Γαλλία - Πολωνία
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Πάφος - Ομόνοια
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ελλάδα - Ιράκ
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αγγλία - Ουρουγουάη
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Προεπισκόπηση Premier League
    Novasports Start
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρόμα - Αταλάντα
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Σεβίλλη - Οσασούνα
  • 22:45
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτο - Κάζα Πία
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Παναχαϊκή - Κηφισιά
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ιράκ - Βέλγιο
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Άρης - ΑΕΚ
    Novasports Extra 1
    • Μπολόνια - Μόντσα
  • 20:00
    Novasports 1HD
    • Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα
    Novasports 2HD
    • Ίπσουιτς - Κρίσταλ Πάλας
    Novasports 5HD
    • Μίλαν - Σασουόλο
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Χάντερσφιλντ - Γουίγκαν
  • 22:15
    Novasports Premier League
    • Λέστερ - Γουέστ Χαμ
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 02:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
    Novasports 5HD
    • Αναντολού Εφές - Μπάγερν Μονάχου
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Περιστέρι - FMP
  • 21:00
    Novasports 4HD
    • Βιλερμπάν - Ρεάλ Μαδρίτης
  • 21:05
    Novasports 3HD
    • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρί
  • 21:15
    Novasports Prime
    • Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
    Novasports 6HD
    • Παρτίζαν - Ζαλγκίρις Κάουνας
    Novasports Start
    • Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε
  • Αύριο 04-12-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ντιτρόιτ Πίστονς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 02:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Νιου Γιορκ Νικς - Ορλάντο Μάτζικ
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γιούτα Τζαζ
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
    • Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις από άλλα αθλήματα σήμερα

Σημερινά Γενέθλια

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • diasim bettor Chat Bot:
    diasim bettor έχει φύγει από το δωμάτιο.
  • diasim bettor Chat Bot:
    diasim bettor έχει συνδεθεί με το δωμάτιο.
  • diasim bettor diasim bettor:
    Έστειλα την Πέμπτη ένα δοκιμαστικό κείμενο με την ανάλυση μου και την στοιχηματική επιλογή μου! Ανεξάρτητα από το εάν άρεσε ή δεν άρεσε, μπορεί να ήταν για τα σκουπίδια για εσάς... μια απλή απάντηση στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση, δεν νομίζω να κόστιζε και πολύ!!!
  • Ertzan Ertzan:
    πιθανότατα να μην το είδε ο υπεύθυνος ή να του ξέφυγε θα τον ενημερώσω να σε ενημερώσει
  • BetLaden BetLaden:
    Καλημέρα φίλε, όντως την διάβασα και ήταν εντυπωσιακή! Πολύ ωραίο γράψιμο! Θα σου απαντούσα την ερχόμενη εβδομάδα γιατί δεν έχω προλάβει καθόλου να βρω χρόνο αυτές τις μερες.
  • BetLaden BetLaden:
    Θα σου στείλω στο email πως θα λειτουργήσει το infobeto την νέα χρονιά. Μέχρι τότε μπορείς να δείξεις το ταλέντο σου στο forum. Αξίζει να σε γνωρίσει το κοινό οσον αφορά το γραπτό μέρος Το στοιχηματικο σου κομμάτι θα το δείξει το πρόσημο στην πορεία...
  • diasim bettor diasim bettor:
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την διάθεση σας!
    +1
  • diasim bettor Forum Bot:
    Ο χρήστης diasim bettor ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Λονδρέζικο απόγευμα!" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • PANATHA PANATHA:
    BetLaben θα φερει αλλαγες ο Αγιος Βασιλης?? χαχα
  • Ertzan Ertzan:
    Ξεκίνησε η βροχή εκεί κάτω? Διάβασα πως ήχησαν οι καμπάνες του 112
  • PANATHA PANATHA:
    Ξεκινησαν οι βροχες....στην Σαλονικα το πρωι εκαναν εγκαινια στο μετρο και λιγες ωρες μετα εβαζαν κουβαδες γιατι
    σε 3 σταθμους εσταζαν οι οροφες....
  • Ertzan Ertzan:
    μικρό το κακό εκεί αν σκεφτείς ποιος έκανε τα εγκαίνια
  • Conscious Player Conscious Player:
    Έχω πληροφορία ότι ο παπάς διά
    Conscious Player είπε :
    Έχω πληροφορία ότι ο παπάς διά
    βασε ειδική ευχή εξορκισμού
  • Ertzan Ertzan:
    Πριν 38 χρόνια ξεκίνησαν τα έργα για το μετρό της Θεσσαλονίκης και τελείωσαν σήμερα. Τότε ήταν Κυβέρνηση ο Πατέρας μας και σας Ανδρέας Παπανδρέου με ΠΑΣΟΚΑΡΑ και σήμερα που τελείωσαν και έγιναν τα εγκαίνια γιορτάζει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τυχαίο? Δεν νομίζω ερχόμαστε :smk1:
    +1
  • PANATHA PANATHA:
    Καλό μήνα αλάνια
  • Ertzan Ertzan:
    Καλό μήνα αγαπούλες
  • Balaton Balaton:
    Επίσης φίλε με απεριόριστη ρέντα
    Καλό μήνα και όλα δεξιά και πράσινα για όλους :smk1:
    Ο χρήστης diasim bettor ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Η αύρα του Άνφιλντ" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • antartis Forum Bot:
    Ο χρήστης antartis ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Πρόγνωση με άλλο μάτι..." στο Στοιχηματικές κουβέντες.
    Ο χρήστης diasim bettor ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Παρολί...γον με ζητούμενα!" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • PANATHA PANATHA:
    Στην Τουρκία Χατάισπορ - Μπεσικτας....1-1 λιγο πριν το φιναλε...και 9 παιχτες τωβ γηπεδούχων έχουν δεχτεί κίτρινη κάρτα!!! Δεν το εχω ξαναδει ποτε....
    PANATHA PANATHA: Στην Τουρκία Χατάισπορ - Μπεσικτας....1-1 λιγο πριν το φιναλε...και 9 παιχτες τωβ γηπεδούχων...