Novibet - Κλείσιμο λογαριασμού και αφαίρεση χρημάτων

CRACRA22

New Member
12 Νοε 2024
3
0
1
Καλησπέρα σας,

Η εν λόγω εταιρεία κάπου στα μέσα του Οκτωβρίου όταν και με λιμιταρισε σε μηδαμινά ποσά, αποφάσισα να κάνω ανάληψη των 800 ευρώ που είχα μέσα.
Μου ζητήθηκαν τα έγγραφα για τη περαιτέρω ταυτοποίηση (φωτο ταυτοτητας διπλα στο προσωπο μου κλπ κλπ) τα οποια και απέστειλα άμεσα.
Έκτοτε, παρά τις μέρα παρα μέρα οχλήσεις μου για το τι συμβαίνει και ο λογαριασμος είναι φραγμένος (ναι φράχτηκε με το που έστειλα τα έγγραφα της ταυτοποιησης), και για το πότε θα λάβω τα χρήματα μου, με ενημέρωναν συνέχεια με το κλασικό εικονογραφημένο "η διαδικασια του ελεγχου ασφαλειας ειναι χρονοβορα κλπ κλπ κλπ".

Προχθές έκανα επίσημο παράπονο σε αυτούς , επισύναψα και τη ταυτότητα μου και, μια μερα μετα απάντησαν το εξης:

++qte++

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο έλεγχος του λογαριασμού σας από το αρμόδιο τμήμα ασφαλείας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με αυτόν έχει γίνει παραβίαση των όρων 5.1 και 5.2.3, καθώς επίσης και των Γενικών όρων προσφορών της εταιρείας 13,14,17.

Για τον παραπάνω λόγο, ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε μόνιμα και τα κέρδη αφαιρέθηκαν.

Στους ακόλουθους συνδέσμους, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους:

https://www.novibet.gr/info/oroi

https://www.novibet.gr/info/general-promotions-terms

++unqte++

Το θέμα είναι ότι εγώ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ, δεν παραβίασα κανένα όρο.
Ζητάω να με ενημερώσουν για το ακριβή όρο που παρέβηκα αλλά η απάντηση τους είναι οτι η αποφαση ειναι αμετακλητη.
Δε γνωρίζω ποιον όρο έχω παραβεί , υποθέτω μόνο ότι καποιος στο σπιτι ειχε λογαριασμο Novi και ειχε παρει μπονους?
Ο αδελφός μου μου βεβαιώνει ότι δεν είχε πάρει, για να πει κανεις οτι μου κλεινουν το λογαριασμο πειεδη καταχραστηκαμε το μπονους.
Δε μπορω να φανταστω αλλο ορο να εχει παραβιαστει.

Επιπλέον κανένας απ τους όρους που αναφέρουν πιο πάνω δεν οδηγεί σε πληρη αφαιρεση χρημάτων.

Εχω απευθυνθει στο ΕΕΠΠ , χωρίς βέβαια να περιμένω και τίποτα σπουδαίο.

Με έχει θυμώσει και στεναχωρήσει απεριόριστα αυτή η κατάσταση. Δεν ειναι τα λεφτα τ μειζον θέμα, όσο το άδικο που σε πνίγει.
Το ότι σε μια χώρα όπως αυτη που ζούμε δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα επί ίσοις όροις.
Και μπορει ο καθε ενας που εχει την εξουσια να μας τιμωρησει χωρις να μαθουμε ποτε το γιατι.

*Δεν έχω παίξει ποτέ παράνομα παιχνιδια και οτιδηποτε συναφές.
*Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με κανεναν ώστε να προβουμε σε πρακτικές γνωστές.

Από αυτα που ειπαν οτι παραβιασες... θεωρουν δεδομενο οτι εχεις χρησιμοποιήσει bonus ή free bet ή δεν ξερω και γω τι αλλη προσφορα... και έπαιξε με καποιον από τους παρακάτω τρόπους:

• Στοιχηματισμός με χαμηλό ρίσκο ( στοιχήματα χαμηλού ρίσκου, μηδενικού ρίσκου ή ισοδύναμα στοιχηματικά μοτίβα).
  • Στοιχήματα δύο επιπέδων (όταν το αρχικό στοίχημα τοποθετείται σε επιλογές μεγάλης απόδοσης, για να ακολουθήσουν στοιχήματα που τοποθετούνται σε επιλογές χαμηλής απόδοσης με αποκλειστικό σκοπό να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις τζίρου της εκάστοτε προσφοράς).
  • Τοποθέτηση αντικρουόμενων ή επαναλαμβανόμενων στοιχημάτων.
  • Τοποθέτηση του 100% του συνόλου του μπόνους σε ένα μονό στοίχημα.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών για την διεκδίκηση περισσότερων του ενός μπόνους ή Free Bet που επιτρέπονται ανά πελάτη.
  • Απόκρυψη της χώρας μόνιμης κατοικίας με σκοπό την διεκδίκηση μπόνους σε χώρες όπου η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.
  • Συνεργασία με άλλους πελάτες με σκοπό την καταχρηστική εκμετάλλευση προσφορών ή μπόνους.
  • Συγκάλυψη ή ισοδύναμα στοιχηματικά μοτίβα (π.χ. συσσώρευση συμβόλων σκάτερ και δωρεάν περιστροφών -free spins- για την αποφυγή των απαιτήσεων του τζίρου).
  • Μετακίνηση από παιχνίδια από παιχνίδια που έχουν χαμηλή ή μηδενική συμμετοχή στον τζίρο, σε παιχνίδι που συμμετέχει στον τζίρο, μετά από μεγάλες νίκες, με αποκλειστικό σκοπό την συμπλήρωση των προϋποθέσεων του τζίρου.
  • Συνεχής χρήση των προσφορών/bonus από κάποιον πελάτη για να παίξει με ελάχιστες ή καθόλου καταθέσεις, και/ή καταθέσεις με αποκλειστικό σκοπό το όφελος από τις ανταμοιβές και τις προσφορές/μπόνους μας, χωρίς καμία πρόθεση να παίξει/διακινδυνεύσει τις αρχικές του καταθέσεις.
Αν δεν έχεις κάνει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω... τοτε προχωράμε και στα επόμενα...

Δες τι γράφει στους ΟΡΟΥΣ:

"Κατά την αιτιολογημένη κρίση της Novibet, εφόσον, με βάση τα στοιχεία, την ανάλυση κινδύνου, την εταιρική πολιτική και τα εργαλεία που εφαρμόζει, διαπιστώνει ή έχει σοβαρές ενδείξεις ή υποψίες ότι διενεργήθηκαν ή διενεργούνται ή επιχειρήθηκε ή επιχειρείται να διενεργηθούν Ύποπτες ή Ασυνήθεις Συναλλαγές ή να παραβιαστεί η ακεραιότητα των Παιγνίων. Στην περίπτωση αυτή η Novibet οφείλει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τον ν. 4557/2018 (Α’ 139) και τον Κανονισμό Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων."

Μιλάει για ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ κρίση ενώ στην ουσία δεν στην αιτιολογεί εφόσον σου πέταξε 3 όρους που μέσα σε αυτούς υπάρχουν 150 διαφορετικοί λόγοι. ΠΡΕΠΕΙ να σου πουν ΑΚΡΙΒΩΣ για ποιον λόγο από τους 150... Μάλιστα το λεει ξεκάθαρα στο 5.2.3.Ε:

"Σε κάθε περίπτωση, η θέση ενός Ηλεκτρονικού Λογαριασμού σε κατάσταση «Φραγής» αποτελεί ένα εξαιρετικά περιοριστικό μέτρο και θα επιβάλλεται από τη Novibet με φειδώ και για λόγους που δικαιολογούν με επάρκεια την αναγκαιότητα της προσφυγής στο μέτρο αυτό και όχι με τρόπο προσχηματικό ή καταχρηστικό."

Αυτο που σου έστειλαν ως απάντηση δεν είναι επαρκές!
Ειναι προσχηματικός και καταχρηστικός ο τρόπος που σου απάντησαν εφόσον δεν λένε ΕΠΑΡΚΩΣ τον λόγο που σε έφραξαν...

• Like
Αντιδράσεις: GATHS
Ακριβώς όπως τα ανέφερες τους τα έχω γράψει!
Οι απαντήσεις τους οι κλασικές, αφ υψηλού, που δε μας αγγιζει κανεις και κανουμε οτι θελουμε.

Φυσικά δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο , ή στα όρια της νομιμότητας, ή να εχω προσπαθησει να επωφεληθω απο τα μπονους κλπ κλπ.
Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως ο αδελφός μου έχει λογαριασμό και έχει λάβει το μπόνους , κάτι το οποίο όμως δεν γνωρίζω. Δεν γνωριζα καν οτι εχει λογαριασμο. Και τωρα που τον ρωτησα μου ανεφερε οτι δε θυμαται αν εχει παρει μπονους αλλα ΜΑΛΛΟΝ οχι.

Το θεμα ειναι οτι αν παρεβηκα αυτο τον ορο, δε θα μπορουσα να το γνωριζω εγω ! Είναι προσωπικα δεδομένα ακόμη κι αν μιλαμε για ατομα της οικογενειας. Όπως και δε θα μπορουσα να γνωριζω αν εχει συνδεθει απ το wifi του σπιτιου μου ατομο που εχει λαβει μπονους πχ και ερχεται συχνα στο σπιτι.
Αν οντως τον παρεβηκα αυτο τον όρο, θα έπρεπε αυτοι να μη μου δωσουν εξ αρχης το μπονους καθως εχουν ηδη γνωση αν το δικαιουμαι ή οχι!
Ασκουν αθεμιτες πρακτικες.

Ακομα και αυτα... είναι εκτός του πλαισίου φραγης αφου "αποτελεί ένα εξαιρετικά περιοριστικό μέτρο και επιβάλλεται με φειδώ". Και πόσο δυσκολο ειναι να σου πουν ότι βρηκαμε οτι εχει παρει μπονους κι αλλος απο αυτη την IP. Αυτό ειναι ΕΝΔΕΙΞΗ... αρα ξεφευγει απο το αυστηρο πλαίσιο της φραγης.
Ενταξει... μας έχουν ΓΤΠ τους παικτες... αλλά όχι κι ετσι!

Οτιδήποτε περνάει από το computer δεν νοείται να είναι παράνομο.
Αν είναι παράνομο να μην περνάει.

Παράδειγμα. Πάω να παίξω ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ νίκη της γηπεδούχας και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ημίχρονο-τελικό σαν δυάδα. Είναι παράνομο, δεν περνάει.

Πάω να παίξω ένα "χαμηλού ρίσκου" που πληρώνει 1.10 και περνάει, γίνεται δεκτό. Από που κι ως που είμαι <<παράνομος>> ;

Τι βλακείες είναι αυτές ;

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και Larry
κατι δεν εχει γινει σωστα ειτε εν γνωσει σου ειτε εν αγνοια σου. και μαλιστα καθολου σωστα για να γινει φραγη.

η νοβι δεν ειναι 365 που πληρωνει σχεδον οτι κι αν γινει και δε ζηταει ουτε σελφι ουτε τιποτα ,ακομα κι ανα παιζουν απο το ιδιο wifi 10 ατομα της οικογενειας κι αλλοι 10 φιλοι τους ή αμα χρησιμοποιουν τον ιδιο υπολογιστη στο σπιτι ολη η οικογενεια.

στη νοβι για να πληρωθεις (οπως εχω ξαναπει) πρεπει να τα κανεις ολα σωστα. ΟΛΟΣΩΣΤΑ. αν τα κανεις ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ πληρωνει. και οχι μονο 300-500-800 αλλα και 5-10-15 χηνες. αν τα κανεις λαθος δεν πληρωνει ουτε 300 ευρω.αμα της δωσεις αφορμες και ειδικα σοβαρες αφορμες θα στα φαει. οπως εχει γραψει κι αλλος παλια εδω στο φορυμ. ζηταει σελφι με ταυτοτητα ακομα και για 20 ευρω στο καζινο. τι να λεμε τωρα. λιμιταρει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ για 50-100 ευρω κερδη απο φρι σπινς αμα το θεωρησει καταχρηση,βλεπε ερτζαν. τι να λεμε τωρα...
πρεπει να τα κανεις ΟΛΑ ΟΛΟΣΩΣΤΑ για να πληρωθεις.

ΥΓ.απο ΕΕΕΠ μην περιμενεις τιποτα.

Προγνωστικά

• 16:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Γαλλία - Πολωνία
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Πάφος - Ομόνοια
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ελλάδα - Ιράκ
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αγγλία - Ουρουγουάη
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Προεπισκόπηση Premier League
    Novasports Start
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρόμα - Αταλάντα
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Σεβίλλη - Οσασούνα
  • 22:45
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτο - Κάζα Πία
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Παναχαϊκή - Κηφισιά
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ιράκ - Βέλγιο
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Άρης - ΑΕΚ
    Novasports Extra 1
    • Μπολόνια - Μόντσα
  • 20:00
    Novasports 1HD
    • Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα
    Novasports 2HD
    • Ίπσουιτς - Κρίσταλ Πάλας
    Novasports 5HD
    • Μίλαν - Σασουόλο
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Χάντερσφιλντ - Γουίγκαν
  • 22:15
    Novasports Premier League
    • Λέστερ - Γουέστ Χαμ
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 02:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
    Novasports 5HD
    • Αναντολού Εφές - Μπάγερν Μονάχου
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Περιστέρι - FMP
  • 21:00
    Novasports 4HD
    • Βιλερμπάν - Ρεάλ Μαδρίτης
  • 21:05
    Novasports 3HD
    • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρί
  • 21:15
    Novasports Prime
    • Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
    Novasports 6HD
    • Παρτίζαν - Ζαλγκίρις Κάουνας
    Novasports Start
    • Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε
  • Αύριο 04-12-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ντιτρόιτ Πίστονς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 02:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Νιου Γιορκ Νικς - Ορλάντο Μάτζικ
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γιούτα Τζαζ
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
    • Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις από άλλα αθλήματα σήμερα

Σημερινά Γενέθλια

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • diasim bettor Chat Bot:
    diasim bettor έχει φύγει από το δωμάτιο.
  • diasim bettor Chat Bot:
    diasim bettor έχει συνδεθεί με το δωμάτιο.
  • diasim bettor diasim bettor:
    Έστειλα την Πέμπτη ένα δοκιμαστικό κείμενο με την ανάλυση μου και την στοιχηματική επιλογή μου! Ανεξάρτητα από το εάν άρεσε ή δεν άρεσε, μπορεί να ήταν για τα σκουπίδια για εσάς... μια απλή απάντηση στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση, δεν νομίζω να κόστιζε και πολύ!!!
  • Ertzan Ertzan:
    πιθανότατα να μην το είδε ο υπεύθυνος ή να του ξέφυγε θα τον ενημερώσω να σε ενημερώσει
  • BetLaden BetLaden:
    Καλημέρα φίλε, όντως την διάβασα και ήταν εντυπωσιακή! Πολύ ωραίο γράψιμο! Θα σου απαντούσα την ερχόμενη εβδομάδα γιατί δεν έχω προλάβει καθόλου να βρω χρόνο αυτές τις μερες.
  • BetLaden BetLaden:
    Θα σου στείλω στο email πως θα λειτουργήσει το infobeto την νέα χρονιά. Μέχρι τότε μπορείς να δείξεις το ταλέντο σου στο forum. Αξίζει να σε γνωρίσει το κοινό οσον αφορά το γραπτό μέρος Το στοιχηματικο σου κομμάτι θα το δείξει το πρόσημο στην πορεία...
  • diasim bettor diasim bettor:
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την διάθεση σας!
    +1
  • diasim bettor Forum Bot:
    Ο χρήστης diasim bettor ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Λονδρέζικο απόγευμα!" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • PANATHA PANATHA:
    BetLaben θα φερει αλλαγες ο Αγιος Βασιλης?? χαχα
  • Ertzan Ertzan:
    Ξεκίνησε η βροχή εκεί κάτω? Διάβασα πως ήχησαν οι καμπάνες του 112
  • PANATHA PANATHA:
    Ξεκινησαν οι βροχες....στην Σαλονικα το πρωι εκαναν εγκαινια στο μετρο και λιγες ωρες μετα εβαζαν κουβαδες γιατι
    σε 3 σταθμους εσταζαν οι οροφες....
  • Ertzan Ertzan:
    μικρό το κακό εκεί αν σκεφτείς ποιος έκανε τα εγκαίνια
  • Conscious Player Conscious Player:
    Έχω πληροφορία ότι ο παπάς διά
    Conscious Player είπε :
    Έχω πληροφορία ότι ο παπάς διά
    βασε ειδική ευχή εξορκισμού
  • Ertzan Ertzan:
    Πριν 38 χρόνια ξεκίνησαν τα έργα για το μετρό της Θεσσαλονίκης και τελείωσαν σήμερα. Τότε ήταν Κυβέρνηση ο Πατέρας μας και σας Ανδρέας Παπανδρέου με ΠΑΣΟΚΑΡΑ και σήμερα που τελείωσαν και έγιναν τα εγκαίνια γιορτάζει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τυχαίο? Δεν νομίζω ερχόμαστε :smk1:
    +1
  • PANATHA PANATHA:
    Καλό μήνα αλάνια
  • Ertzan Ertzan:
    Καλό μήνα αγαπούλες
  • Balaton Balaton:
    Επίσης φίλε με απεριόριστη ρέντα
    Καλό μήνα και όλα δεξιά και πράσινα για όλους :smk1:
    Ο χρήστης diasim bettor ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Η αύρα του Άνφιλντ" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • antartis Forum Bot:
    Ο χρήστης antartis ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Πρόγνωση με άλλο μάτι..." στο Στοιχηματικές κουβέντες.
    Ο χρήστης diasim bettor ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Παρολί...γον με ζητούμενα!" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • PANATHA PANATHA:
    Στην Τουρκία Χατάισπορ - Μπεσικτας....1-1 λιγο πριν το φιναλε...και 9 παιχτες τωβ γηπεδούχων έχουν δεχτεί κίτρινη κάρτα!!! Δεν το εχω ξαναδει ποτε....
    PANATHA PANATHA: Στην Τουρκία Χατάισπορ - Μπεσικτας....1-1 λιγο πριν το φιναλε...και 9 παιχτες τωβ γηπεδούχων...