Novibet μου μπλόκαρε τον λογαριασμό!!!

Αυτο που γραφτηκε για "δικαιοσυνη" και "νομιμοτητα" στο στοιχημα εχει πιο πολυ πλακα απο τα σχολια στην σελιδα 4..Ως λατρης των γρηγορων αυτοκινητων, ξημερωματα Τεταρτης διαβαζα ως συνηθως ενα γκρουπακι του fb για sportscars και βλεπω ενα ποστ με δυστυχημα στην Βουλιαγμενης με μια μαυρη Corvette Ζ06.Oπως θα γνωριζετε ηδη, ο οδηγος της κανοντας "πατηματα" με αλλο αμαξι με 200+ χιλιομετρα ,επεσε πανω σε 25χρονο μοτοσυκλετιστη σκοτωνοντας τον, και στην συνεχεια παρατησε το αυτοκινητο του και την κοπανησε.Googlαρω να βρω λεπτομερειες μια και το τροχαιο ειχε γινει 2-3 ωρες πριν,και δεν βρισκω τιποτα.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ.Σε αλλες παρομοιες περιπτωσεις, δεν πα να ειναι ξημερωματα , μεσα σε λιγα λεπτα εχουν βουηξει ολα τα σαιτ αν εχει γινει κατι τετοιο.Ξανακοιταζω Τεταρτη μεσσημερι και προς μεγαλη μου εκπληξη δεν υπηρχε αυτη η ειδηση ουτε μετα απο τοσες ωρες σε κανενα σαιτ, δεν αναφεραν τιποτα ουτε στα δελτια ειδησεων!!! Τελικα την Πεμπτη κυκλοφορησε το νεο σε ειδησεις στο ιντερνετ, το ειπαν και στην τηλεοραση,,μαλιστα εδειξαν και συγγενεις και φιλους του 25χρονου να ζητανε απο τον κοσμο οποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια να την καταθεσει στην Αστυνομια. Καποια γνωστα σαιτ εγραφαν οτι η τροχαια προσπαθει να ταυτοποιησει τον οδηγο της Corvette.Μαλλον αυτην την πληροφορια θα ειχαν απο την Αστυνομια.Λες και δεν ειχε πινακιδες το αυτοκινητο η αριθμο πλαισιου, (5-10 τετοια αυτοκινητα σε ολη την Ελλαδα).Τελικα το Σαββατο ο οδηγος της Corvette εμφανιστηκε στην Αστυνομια, καταθεσε οτι ηταν να καταθεσει και αφεθηκε ελευθερος.
Ξανασκεφτειτε το.
Οδηγος μεθυσμενος που κανει κοντρες με ανασφαλιστο αυτοκινητο, με 200 km/h παρασυρει και σκοτωνει μοτοσυκλετιστη, τον εγκαταλειπει και εμφανιζεται 3 μερες μετα.Ομως επειδη ανηκει στην "Ελιτ" της Αθηνας και εχει πολλα λεφτα και "ακρες" για να "λαδωσει", εχει και δικηγορο που θα το "μαγειρεψει" βρισκοντας παραθυρα του νομου, απο οτι φαινεται επεσαν τηλεφωνηματα και τον καλυπτει η ιδια η Αστυνομια ολοι οι δημοσιογραφοι ολα τα καναλια ολα τα σαιτ ειδησεων , που δυο 24ωρα μετα , ταχα εμαθαν το νεο και αρχισαν να γραφουν και να λενε αυτα που θελει να ακουσει και να διαβασει ο κοσμος περι φονια κτλ, και παρολα αυτα μερικοι περιμενετε να υπαρχει δικαιοσυνη στο στοιχημα οταν εταιριες που εκτος απο μεγαλα κεφαλαια εχουν και "ακρες" ακομα και με πολιτικους.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.Προκειται για συμφεροντα εκατομμυριων ευρω και σιγα μην υπαρχει δικαιοσυνη για εναν τζογαδορο που παλευει μονος του να κερδισει μερικες 100αδες η χιλιαδες ευρω.
 
Τελευταία επεξεργασία:
τοτε να μην τις δινει η εκαστωτε εταιρεια αυτες τις αποδοσεις,αμα δε θελει να τις παιζουμε. δεν ειμαστε χαζοι να παιζουμε σε 4,50 αποδοση αυτο που καποιος μας το δινει σε 7,00 αποδοση. αν δε θελει να παιξουμε το 7,00 να βαλει 4,50 οπως ολοι.
κι οπως σωστα ειπες , δεν ειναι φρονιμο να παιζεις αυτα που παιζει η μαρίδα . αρα θα παιξεις την αποδοση που εχει αξια
Δηλαδη αυτο τωρα ειναι εξυπνο παιξιμο υψηλου επιπεδου, που δεν παιζει η "μαριδα"? Kαι την γιαγια μου να βαλω θα βρισκει καθε μερα τετοιες "αποδοσεις με αξια".Μια χαρα το 4,50 ξαναγυρναει σε 7.00 η 8,00+ ανδεν ξερεις για ποιο λογο επεσε η αποδοση, αρα 0 αξια οταν συμβει αυτο, εκτος πια αν δεν παιζεις μονο το 7,00 αλλα και την καλυψη σε πινακλ η σε bet365 (οποτε δεν μιλαμε για αξια αποδοσεων και εξυπνο παιξιμο αλλα για arbitrage ) Εγω αντιθετα πιστευω οτι μονο ασχετος με το στοιχημα θα προσπαθησει να βγαλει κερδος με αυτον τον τροπο. Να παιζει το ξεχασμενο 7.00 σε καποια μικρη εταιρια οταν εχει πεσει πχ στην Πινακλ η στην 365 στο 4.50...Απο την "μαριδα" ξεχωριζεις αν παιζεις στα ισια το 7.00 οταν εχει παντου 7,00 και καταφερνεις να κερδιζεις, ειτε αν σε δικαιωνουν τα close odds αργοτερα που εχει μετατραπει το 7.00 σε 4,50, ειτε αν κλεινει με 7.00 λανθασμενα στο close odds και μετα διαμορφωνονται οι σωστες αποδοσεις στο ξεκινημα του αγωνα, ειτε αν δεν διαμορφωνονται ποτε οι σωστες αποδοσεις αλλα παρολα αυτα εσυ καταφερνεις και κερδιζεις . Αυτα εχουν αξια και σωστα λιμιταρει η καθε εταιρια οταν της παιζεις το ξεχασμενο 7αρι μονο και μονο επειδη επεσε αλλου στο 4,00, και θα πρεπει να το δεχεσαι οτι σε λιμιταρισε χωρις να παραπονιεσαι, οπως το δεχονται και οσοι δεν κλαιγονται παρολο που κανουν arbing , γιατι απο κατι τετοιες πονηριες μαζι με τους "πονηρους" την πληρωνουν και αλλοι που μπορουν και κερδιζουν παιζοντας στα ισια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αγορι μου, εσυ να μην το βουλωνεις, απλα πριν μιλας δηλωνε οτι "μαγκες, για τα προβληματα που αντιμετωπιζετε κυριοι υπευθυνοι ειμαστε εγω και οι φιλοι μου και οι γνωστοι μου, που εχουμε κλεψει με 1500 διαφορετικους τροπους τις εταιριες και τις εχουμε αναγκασει να βαζουν τους ορους που βαζουν τωρα και σας γδυνουν". Να εισαι ντομπρος πρωτα, και μετα μην το βουλωσεις. Κανε τον αγωνα σου και οπου σε βγαλει, να ερχεσαι να βαλεις μπροστα τη μαριδα για τον δικο σου προσωπικο πολεμο δεν σε τιμαει.

Μην το βουλωσεις, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις αναζητησει Πακιστανους, ασθενεις νοσοκομειων, θαμωνες μπαρ και ο,τι αλλες λιστες ειχες και εχεις για να βρεις μια σελφι να παρεις τα λεφτα, οποτε... μην το βουλωνεις

Αλλος παρακαλάει υπουργούς κι αλλος πακιστανους.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λιθον βαλετω

ΥΓ.Δεν παριστανω τον δικηγορο του σιγουρακια,δεν ξερω τι προσωπικα πιθανον να εχετε , κι ουτε με ενδιαφερει, αλλα σιγουρα δεν ειναι μόνο αυτος κι οι "γνωστοι" του που φταινε για το γεγονος οτι οι εταιρειες αγριεψαν και επεβαλαν πολυ αυστηρους ορους. δε νομιζω οτι και συ κι αρκετοι αλλοι εδω που βάλουν κατα παντων , εχετε παει με το σταυρο στο χερι,ειδικα αν κρινω απο αυτα που εχεις κατα καιρους γραψει για το ποσο πολλα λεφτα εβγαλες ολα αυτα τα χρονια (και καλώς τα εβγαλες και δε μου πεφτει και κανενας λογος, αλλα να κραταμε τα προσχηματα λιγο)
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20200225_095036_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200225_095036_com.android.chrome.jpg
    608.8 KB · Προβολές : 316
  • Screenshot_20200225_095024_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200225_095024_com.android.chrome.jpg
    512.6 KB · Προβολές : 317
Τελευταία επεξεργασία:
Δηλαδη αυτο τωρα ειναι εξυπνο παιξιμο υψηλου επιπεδου, που δεν παιζει η "μαριδα"?
Δεν ξερω τι θεωρείς εσύ μαρίδα και τι θεωρείς άσχετο από στοίχημα ή όχι, αλλα εγω αυτούς που ξερω απο το περιβάλλον μου, και τους θεωρώ άσχετους κι ότι ανήκουν στην μαρίδα, δεν εχουν ιδέα από αποδόσεις, γκανιότα, διαχείριση καβας, και είναι όλοι χαμένοι κατα 5 με 10 ευρω τη μερα ο καθένας μέσο όρο. 20 με 40 χιλιαρικα χασούρα σε βάθος δεκαετίας ο καθένας.
Ολοι αυτοί, οπως και γω τα πρωτα χρόνια που ήμουν άσχετος, παιζουν στο πρακτορείο οπαπ ή εχουν λεφτά μόνο στην 365 ή τον στοιχηματανθρωπο και απλά παίζουν ό,τι να'ναι κι ας είναι στη χειρότερη απόδοση της αγοράς. Σιγα μην κατσει να καταθέσει στην bet14, την interwetten, την goalbet, την betrebels, mybet, magicbet, safebet, meridian bet κτλ (όσο υπηρχαν), επειδή έχει ενα σημείο σε καλύτερη απόδοση. Ουτε καν τις ξέρει αυτές τις εταιρείες η μαρίδα.η μαριδα παίζει στις 2 γνωστες εταιρείες και στο πρακτορείο με κριτήριο τι του είπε ο διπλανός στο καφενείο, τι πιστεύει ο ίδιος ότι θα ερθει το ματς, τι διαβασε στα προγνωστικά, και υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν στο όνειρο και παίζουν μονοευρα σε παρολι πολλων αγώνων με μεγσλες αποδόσεις για να κερδίσουν πολλα.

Και μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις.
Έχεις μια τάση να θες να επιβάλεις τον τρόπο παιχνιδιού σου και την τακτική σου και να μειώσεις οτιδήποτε άλλο.
Ξέρουμε ότι βγαίνεις κερδισμένος και μάλιστα κατά πολύ αν εχω καταλάβει σωστά, και καλά κάνεις και συνέχισε να το κάνεις. Υπάρχουν κι αλλοι δρόμοι που οδηγούν στην Ρώμη όμως. Το τι ειναι έξυπνο και σωστό σαν τρόπος παιχνιδιού, καθορίζεται από έναν παράγοντα και μόνο. Το αν κερδίζεις σε βάθος χρόνου. Όπως κερδίζεις εσύ κερδίζω και γω και αρκετοί άλλοι εδω μέσα, ο καθένας με την τακτική του. Δε χρειάζεται να προσπαθείς να επιβάλεις την τακτική σου ως την μόνη σωστή
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ertzan και fairplay
To θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι δεν καθεσαι ποτε να ακουσεις τον αλλον μηπως και εχει δικιο,και το μονο πραγμα που καταλαβες ειναι οτι ηθελα να σε μειωσω.Δεν επιβαλλω τον δικο μου τροπο παιχνιδιου, ουτε μειωνω κανεναν.Αυτα που γραφω τα γραφω οταν διαφωνω με καποια σχολια, οπως κανεις και εσυ και λες την αποψη σου.Αν ηθελα να επιβαλλω τον δικο μου τροπο παιχνιδιου θα εκανα θρεντ με ματς που παιζω και δεν εχω κανει ποτε για τους δικους μου λογους.Αν νομιζεις οτι σε μειωσα επειδη παιζεις ξεχασμενες αποδοσεις θα σου πω οτι εκανα και εγω το ιδιο πριν απο μερικα χρονια για ενα διαστημα, και πιστεψε με δεν ειναι και τοσο εξυπνο αφου σε πολλα ματς δεν εχει καμια αξια το 7αρι, αυτα τα ματς σου ροκανιζουν με μαθηματικη ακριβεια το κερδος, ασε που η λυπητερη ερχεται απο τα πρωτα στοιχηματα , ενω ειναι εφικτο αναλογα με την εταιρια να παιζεις value και να αντεχεις για πολυ περισσοτερα στοιχηματα.Περα απο αυτο εσυ παραπονιεσαι συνεχεια για τις εταιριες, αλλα δεν εκατσες να σκεφτεις οτι με αυτον τον τροπο που παιζεις τα σημεια σου ειναι παντα σε ζωνη arb, δεν εκατσες να σκεφτεις οτι σε υποτιμαει ο trader που του τα παιζεις αφου δεν μπορει να δεχτει οτι ενας arber του ροκανιζει την γκανιοτα (ως arber σε κατατασει, δεν μπορει να ξερει αν δεν καλυπτεις η αν καλυπτεις ταυτοχρονα σε αλλη εταιρια, του αρκει που παιζεις παντα σε ζωνη arb). Μετα εσυ ερχεσαι εδω και κανεις παραπονα συνεχως για τις εταιριες που λιμιταρουν. Μην παραπονιεσαι.Δεν δικαιουσαι να παραπονιεσαι για το λιμιτ με τον τροπο που παιζεις.Τα πραγματα ειναι απλα.Αυτοι ειναι οι οροι τους αν δεν σου κανουν δεν παιζεις, πας σε πρακτορειο ΟΠΑΠ η σε ανταλλακτηρια - Ασια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Grim Reaper
Αλλος παρακαλάει υπουργούς κι αλλος πακιστανους.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λιθον βαλετω

ΥΓ.Δεν παριστανω τον δικηγορο του σιγουρακια,δεν ξερω τι προσωπικα πιθανον να εχετε , κι ουτε με ενδιαφερει, αλλα σιγουρα δεν ειναι μόνο αυτος κι οι "γνωστοι" του που φταινε για το γεγονος οτι οι εταιρειες αγριεψαν και επεβαλαν πολυ αυστηρους ορους. δε νομιζω οτι και συ κι αρκετοι αλλοι εδω που βάλουν κατα παντων , εχετε παει με το σταυρο στο χερι,ειδικα αν κρινω απο αυτα που εχεις κατα καιρους γραψει για το ποσο πολλα λεφτα εβγαλες ολα αυτα τα χρονια (και καλώς τα εβγαλες και δε μου πεφτει και κανενας λογος, αλλα να κραταμε τα προσχηματα λιγο)
Να το βλεπεις? Τωρα με αυτο που γραφεις ε δεν γινεται να μην σου απαντησω γιατι και παλι εχεις κανει λαθος.Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μονο με "πονηριες" μπορει να βγαλει καποιος αρκετα χρηματα απο το στοιχημα? Το να ειχε την τυχη με το μερος του η απλα να ηξερε καποια πρωταθληματα καλυτερα απο τις εταιριες και να τις κερδιζε παιζοντας τες στα ισια δεν σου περναει καν απο το μυαλο?
 
  • Like
Αντιδράσεις: loxagos mark
To θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι δεν καθεσαι ποτε να ακουσεις τον αλλον μηπως και εχει δικιο,και το μονο πραγμα που καταλαβες ειναι οτι ηθελα να σε μειωσω.Δεν επιβαλλω τον δικο μου τροπο παιχνιδιου, ουτε μειωνω κανεναν.Αυτα που γραφω τα γραφω οταν διαφωνω με καποια σχολια, οπως κανεις και εσυ και λες την αποψη σου.Αν ηθελα να επιβαλλω τον δικο μου τροπο παιχνιδιου θα εκανα θρεντ με ματς που παιζω και δεν εχω κανει ποτε για τους δικους μου λογους.Αν νομιζεις οτι σε μειωσα επειδη παιζεις ξεχασμενες αποδοσεις θα σου πω οτι εκανα και εγω το ιδιο πριν απο μερικα χρονια για ενα διαστημα, και πιστεψε με δεν ειναι και τοσο εξυπνο αφου σε πολλα ματς δεν εχει καμια αξια το 7αρι, αυτα τα ματς σου ροκανιζουν με μαθηματικη ακριβεια το κερδος, ασε που η λυπητερη ερχεται απο τα πρωτα στοιχηματα , ενω ειναι εφικτο αναλογα με την εταιρια να παιζεις value και να αντεχεις για πολυ περισσοτερα στοιχηματα.Περα απο αυτο εσυ παραπονιεσαι συνεχεια για τις εταιριες, αλλα δεν εκατσες να σκεφτεις οτι με αυτον τον τροπο που παιζεις τα σημεια σου ειναι παντα σε ζωνη arb, δεν εκατσες να σκεφτεις οτι σε υποτιμαει ο trader που του τα παιζεις αφου δεν μπορει να δεχτει οτι ενας arber του ροκανιζει την γκανιοτα (ως arber σε κατατασει, δεν μπορει να ξερει αν δεν καλυπτεις η αν καλυπτεις ταυτοχρονα σε αλλη εταιρια, του αρκει που παιζεις παντα σε ζωνη arb). Μετα εσυ ερχεσαι εδω και κανεις παραπονα συνεχως για τις εταιριες που λιμιταρουν. Μην παραπονιεσαι.Δεν δικαιουσαι να παραπονιεσαι για το λιμιτ με τον τροπο που παιζεις.Τα πραγματα ειναι απλα.Αυτοι ειναι οι οροι τους αν δεν σου κανουν δεν παιζεις, πας σε πρακτορειο ΟΠΑΠ η σε ανταλλακτηρια - Ασια.
Κόλλησες στο παράδειγμα με το 7,00 απο το προηγούμενο μήνυμα. Στο μήνυμα που έκανες quote ούτε καν το αναφέρω ξανά.
Εκτός από το παράδειγμα με το 7,00, εκανα κι άλλα παραδείγματα σε εκείνο το μήνυμα. Ενα παράδειγμα ήταν και μόνο.
Σε αντίθεση με το τι έχεις καταλάβει εγω παιζω live, δεν παιζω ξεχασμένα 7 άρια pre game. Ένα παράδειγμα ήταν. Απλα επειδή ηρθε σε αντίθεση με το τι πιστεύεις εσύ ως σωστό τρόπο παιχνιδιού, και σε σχέση με την δική σου εμπειρία, κόλλησες με αυτό το ζήτημα.
Σου απάντησα γενικά,χωρις να αναφέρω κάτι για ξεχασμένα 7 άρια, αφενός γιατι ηταν ενα παράδειγμα, αφετέρου γιατί δεν παιζω έτσι όπως ειπα, και συ επιμένεις στα ίδια. Υπάρχουν πολλοι δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη. Εσυ μπορεί να μην επιλέγεις τα σωστά εφταρια, αλλος μπορει να τα επιλέγει. Επίσης εσυ μιλας παντα για pre game ποδόσφαιρο. Μην κολλας μονο με τα δικα σου στοιχηματικα μοτιβα. Υπάρχουν και κατι 7αρια στο live basket οταν χάνει αρκετά μια ομάδα που ούτε 4μιση δεν θα έπρεπε να είναι. Μαλαγα, Μακαμπι, Μπαρτσελονα ειναι μανούλες στο να γυρνανε ματς απο μεγάλες διαφορές.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Να το βλεπεις? Τωρα με αυτο που γραφεις ε δεν γινεται να μην σου απαντησω γιατι και παλι εχεις κανει λαθος.Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μονο με "πονηριες" μπορει να βγαλει καποιος αρκετα χρηματα απο το στοιχημα? Το να ειχε την τυχη με το μερος του η απλα να ηξερε καποια πρωταθληματα καλυτερα απο τις εταιριες και να τις κερδιζε παιζοντας τες στα ισια δεν σου περναει καν απο το μυαλο?
Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς αρκετά χρήματα και τι ερμηνεία δινεί κανείς στις εννοιες "στα ίσια" και "με το σταυρό στο χέρι".
Η Ασία και η bet fair κτλ κτλ που δεν νόμιμες για Ελλάδα θεωρούνται στα ίσια και με το σταυρό;;;
 
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λιθον βαλετω

ΥΓ.Δεν παριστανω τον δικηγορο του σιγουρακια,δεν ξερω τι προσωπικα πιθανον να εχετε , κι ουτε με ενδιαφερει, αλλα σιγουρα δεν ειναι μόνο αυτος κι οι "γνωστοι" του που φταινε για το γεγονος οτι οι εταιρειες αγριεψαν και επεβαλαν πολυ αυστηρους ορους. δε νομιζω οτι και συ κι αρκετοι αλλοι εδω που βάλουν κατα παντων , εχετε παει με το σταυρο στο χερι,ειδικα αν κρινω απο αυτα που εχεις κατα καιρους γραψει για το ποσο πολλα λεφτα εβγαλες ολα αυτα τα χρονια (και καλώς τα εβγαλες και δε μου πεφτει και κανενας λογος, αλλα να κραταμε τα προσχηματα λιγο)

Οι εταιρίες όταν δεν κάνεις μαλακίες σε πληρωνουν μπορεί ενίοτε να πέσεις σε κανα μπετόστοκο τρέηντερ αλλά αν έχεις δίκιο θα πληρωθείς. Οι όροι που βάζουν είναι συγκεκριμένοι και αν τους αναλύσεις αντικειμενικά θα δεις πως όλοι ένας προς έναν είναι σωστοί. Ο σωστός επαγγελματίας που δεν έχει σκοπό να κερδίσει με πλάγιο τρόπο κέρδος από εταιρία στη χειρότερη θα φάει λιμιιτ θα κανει αναληψη θα πληρωθεί και θα φύγει. Και εννοείται πως το ξέρει πως θα φάει λίμιτ ή θα του κλείσουν τον λογαριασμό. Το θέμα το έχουν αυτοί που πάνε και κάνουν διάφορες γνωστές μαλακίες λες και εμείς που δεν τις κάνουμε είμαστε τα κορόιδα για να δώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται διάρκεια στο λογαριασμό και εκείνοι είναι οι πονηροί. Ε ρε φίλε δεν είναι έτσι σόρρι
 
  • Like
Αντιδράσεις: Grim Reaper
Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς αρκετά χρήματα και τι ερμηνεία δινεί κανείς στις εννοιες "στα ίσια" και "με το σταυρό στο χέρι".
Η Ασία και η bet fair κτλ κτλ που δεν νόμιμες για Ελλάδα θεωρούνται στα ίσια και με το σταυρό;;;

Το 1,10 της 365 στο 80% των αγώνων στη betfair μπορεί να είναι και 1,08 όπου στο 1,08 έχεις και 5% προμήθεια και ένα τουλάχιστον +25% premium charges στο τέλος ενός έτους. Πες μου λοιπόν σε σχέση με τη 365 αυτός που παίζει betfair δεν πάει με το σταυρό στο χέρι και θέτει τον εαυτό του απέναντι σε αυθεντίες του lay? Γιατί οταν δινεις 1,08 τη στιγμή που η 365 δίνει 1,10 τότε είσαι πιο αυστηρός τρέηντερ από τον τρέηντερ της 365 και ενώ βλέπεις πως δεν σου το παίρνουν εσύ συνεχίζεις να το κρατάς
 
  • Love
Αντιδράσεις: Grim Reaper
Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς αρκετά χρήματα και τι ερμηνεία δινεί κανείς στις εννοιες "στα ίσια" και "με το σταυρό στο χέρι".
Η Ασία και η bet fair κτλ κτλ που δεν νόμιμες για Ελλάδα θεωρούνται στα ίσια και με το σταυρό;;;
Μην τα μπερδευεις.Εσυ αφησες να εννοηθει για κερδος μεσω εξαπατησης των εταιριων, και εγω σου ειπα οτι γινεται και χωρις εξαπατηση.Αυτο που αναφερεις για τις συγκεκριμενες εταιριες ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και δεν εχει να κανει με καμια εξαπατηση καμιας εταιριας.Αλλα μια και το αναφερες ναι γινεται 100% νομιμα αν εχεις πχ καποιον συγγενη και στα παιζει απο αλλη χωρα η αν απλα μεσω τεχνολογιας εχεις προσβαση στο pc του.
 
Κόλλησες στο παράδειγμα με το 7,00 απο το προηγούμενο μήνυμα. Στο μήνυμα που έκανες quote ούτε καν το αναφέρω ξανά.
Εκτός από το παράδειγμα με το 7,00, εκανα κι άλλα παραδείγματα σε εκείνο το μήνυμα. Ενα παράδειγμα ήταν και μόνο.
Σε αντίθεση με το τι έχεις καταλάβει εγω παιζω live, δεν παιζω ξεχασμένα 7 άρια pre game. Ένα παράδειγμα ήταν. Απλα επειδή ηρθε σε αντίθεση με το τι πιστεύεις εσύ ως σωστό τρόπο παιχνιδιού, και σε σχέση με την δική σου εμπειρία, κόλλησες με αυτό το ζήτημα.
Σου απάντησα γενικά,χωρις να αναφέρω κάτι για ξεχασμένα 7 άρια, αφενός γιατι ηταν ενα παράδειγμα, αφετέρου γιατί δεν παιζω έτσι όπως ειπα, και συ επιμένεις στα ίδια. Υπάρχουν πολλοι δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη. Εσυ μπορεί να μην επιλέγεις τα σωστά εφταρια, αλλος μπορει να τα επιλέγει. Επίσης εσυ μιλας παντα για pre game ποδόσφαιρο. Μην κολλας μονο με τα δικα σου στοιχηματικα μοτιβα. Υπάρχουν και κατι 7αρια στο live basket οταν χάνει αρκετά μια ομάδα που ούτε 4μιση δεν θα έπρεπε να είναι. Μαλαγα, Μακαμπι, Μπαρτσελονα ειναι μανούλες στο να γυρνανε ματς απο μεγάλες διαφορές.
Το ιδιο πραγμα ειναι ακομα και αν προκειται για live.Εσυ λες παιζεις την ξεχασμενη αποδοση πριν πεσει επειδη ειδες πτωση σε αλλες εταιριες, αρα ο trader βλεπει live arbitrage. Δεν ειπα καπου οτι μονο με pregame κερδιζεις, ουτε οτι μονο μια ειναι η μεθοδος για να κερδισεις.Αυτο που σου ειπα ειναι οτι εσυ παιζεις με βαση το ποσο δινουν οι μεγαλες εταιριες και παιζεις αμεσως την αποδοση αλλου σε μικρη εταιρια πριν πεσει,χωρις να χρειαζεται να μελετησεις τον αγωνα.Ενημερωτικα θα σου πω οτι για να μελετησω εναν αγωνα στο pregame χρειαζομαι τουλαχιστον 5 λεπτα για να ψαξω να μαθω καποια στοιχεια για τον αγωνα, εκτος πια αν μου δινουν 60 ως 140 αποδοση αντι για 7.00 (ολες οι εταιριες)το διπλο στο Μπουρσα-Γκεντσλερ οποτε εκει δεν χρειαζεται να μελετησεις τιποτα και εχεις αποφασισει σε 1 δευτερολεπτο.Τωρα αν εσυ μπορεις να βρισκεις μεσα σε 1-2 δευτερολεπτα στο live αξιες αποδοσεων , ναι ειναι εφικτο, αλλα αυτο δεν λεγεται valuebetting αλλα "παιζω arbitrage αλλα μονο το ενα σκελος αυτο που πιστευω ως λαθος" αφου παιζεις με βαση το ποσο σου δινουν και ποσο εχει αλλου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Grim Reaper
Αλλος παρακαλάει υπουργούς κι αλλος πακιστανους.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λιθον βαλετω

ΥΓ.Δεν παριστανω τον δικηγορο του σιγουρακια,δεν ξερω τι προσωπικα πιθανον να εχετε , κι ουτε με ενδιαφερει, αλλα σιγουρα δεν ειναι μόνο αυτος κι οι "γνωστοι" του που φταινε για το γεγονος οτι οι εταιρειες αγριεψαν και επεβαλαν πολυ αυστηρους ορους. δε νομιζω οτι και συ κι αρκετοι αλλοι εδω που βάλουν κατα παντων , εχετε παει με το σταυρο στο χερι,ειδικα αν κρινω απο αυτα που εχεις κατα καιρους γραψει για το ποσο πολλα λεφτα εβγαλες ολα αυτα τα χρονια (και καλώς τα εβγαλες και δε μου πεφτει και κανενας λογος, αλλα να κραταμε τα προσχηματα λιγο)

Με ειδες πουθενα να κλαιγομαι οτι η ταδε εταιρια μου εφαγε που εκανε μου ερανε; Μου εχουν φαει πανω απο 5000 ευρω και αποδεχομαι οτι ετσι ειναι. Εσεις ολοι που θελετε να κανετε αγωνες και φωνες και κλαιγεστε για τα τριψηφια δεν καταλαβαινετε με τιποτα που εχετε δεχθει να μπλεξετε.

Προφανως και με το σταυρο στο χερι οταν παιζεις με τις στοιχηματικες δεν γινεται. Εννοειται παιζαμε στο λαιβ τα ξεχασμενα 3.50 και 4.00 στην παντυ παουερ οταν η ασια εδινε -0.5 1.025 στα στημενα, εννοειται οτι ειχαμε και 3ο και 4ο λογαριασμο στην μπετ365, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.

Δεν μπορεις να γκρινιαζεις οταν σου πληρωνει το ξεχασμενο 2,20 ως 1.50. Δεν μπορεις να γκρινιαζεις οταν παιζεις αποδοση 250 και οι αλλοι εχουν 25. Δεν μπορεις να γκρινιαζεις οταν χτυπας διαρκως τη μεγαλυτερη τιμη που εχει η εταιρια και περιμενεις να σε αφηνουν να τους κανεις ζημια ετσι. Δεν μπορεις να γκρινιαζεις οταν εχεις τακτικη που χτυπαει καμπανακι για αρμπινγκ ενω ξερεις οτι τους αρμπερς τους κοβουν. Τι γκρινιαζεις; Ξερεις τι λαμογια εκανες, περιμενε να βγαλουν αποφαση και εχε την ελπιδα οτι δεν θα χασεις τα λεφτα σου και στην καλυτερη θα πληρωθεις και κερδη.

Εμενα αυτο με ενοχλει στη χαζη συμπεριφορα σας. Και φαντασου υπηρχε εταιρια, οπου κερδιζα παιζοντας αποδοσεις χαμηλοτερες απο το μεσο ορο, απλα και μονο επειδη εκει προσφερανε την αγορα που ηθελα (πχ πρωταθλημα Σρι Λανκας δεν εβρισκες ευκολα pre-game). Και μου κλεισανε λογαριασμο και κατεβασαν τη σελιδα και δεν υπηρχε καν νομικο προσωπο που να εχει ευθυνη για την εταιρια. Χασαμε ποσα λεφτα και εγω και αλλοι. Αλλα περα απο το να προειδοποιησω με μια αναρτηση οτι ειναι κλεφτες, βγαλτε τα λεφτα σας οσοι προλαβετε, δεν μπορω να καθομαι να κλαιγομαι. Ηταν επιλογη μου να παιξω σε τετοια καμμενη εταιρια. Οπως καποτε ειχα επιλεξει την εβομπετ (την οποια και ειχαμε ταραξει στο κλεψιμο σε κατι υπερξεχασμενες αποδοσεις) και με τη μεσολαβηση των ανθρωπων του ινφομπετο καταφερα να παρω τα λεφτα μου μετα απο 2 χρονια (στελνανε ανα μηνα - 2 μηνες συγκεκριμενο ποσο μεχρι να ξεχρεωσουν). Οταν επιλεγεις λοιπον νοβιμπετ, γκολμπετ και τα σχετικα, δεν μπορεις να γκρινιαζεις. Παιζεις με τους ορους τους και οπου βγει. Η ασυδοσια τους δεν εχει ορια, θελει και τυχη για να μην σου κανουν θεματα. Λες και ειναι ολοι συνενοημενοι να δουλευουν για τον ΟΠΑΠ
 
  • Like
Αντιδράσεις: grace_kelly, Ertzan και goal2
Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς αρκετά χρήματα και τι ερμηνεία δινεί κανείς στις εννοιες "στα ίσια" και "με το σταυρό στο χέρι".
Η Ασία και η bet fair κτλ κτλ που δεν νόμιμες για Ελλάδα θεωρούνται στα ίσια και με το σταυρό;;;

Πλεον οχι, ακομα και στην Ασια υπαρχει καλη περιπτωση να μην πληρωθεις καποιο στοιχημα που επαιξες για λογους που μπορει να εχουν να κανουν απο λαθος αποδοση μεχρι το οτι ειχε κορνερ και αργησε να ειδοποιηθει ο τρεηντερ (κι ας μην μπηκε γκολ ή εγινε κατι που επηρεασε τον αγωνα). Σου λενε ενα απλο abnormal bet και σε στελνουν στο καλο. Περασανε οι εποχες που μπορουσες να κανεις καλα λεφτα απο Ασια και μπετφερ. Ακομα μπορεις, αλλα παρα πολυ δυσκολα.
 
Πλεον οχι, ακομα και στην Ασια υπαρχει καλη περιπτωση να μην πληρωθεις καποιο στοιχημα που επαιξες για λογους που μπορει να εχουν να κανουν απο λαθος αποδοση μεχρι το οτι ειχε κορνερ και αργησε να ειδοποιηθει ο τρεηντερ (κι ας μην μπηκε γκολ ή εγινε κατι που επηρεασε τον αγωνα). Σου λενε ενα απλο abnormal bet και σε στελνουν στο καλο. Περασανε οι εποχες που μπορουσες να κανεις καλα λεφτα απο Ασια και μπετφερ. Ακομα μπορεις, αλλα παρα πολυ δυσκολα.
Εγώ ρε παιδιά απορώ πως παίρνετε το ρίσκο και ανοίγετε δεύτερο λογαριασμό στις εταιρείες σε άλλο όνομα
Για να ξεφύγεις από άμεσο φράξιμο και να μη χάσεις και λεφτά πρέπει να είσαι γκάνγκστερ και χάκερ
 
Να το βλεπεις? Τωρα με αυτο που γραφεις ε δεν γινεται να μην σου απαντησω γιατι και παλι εχεις κανει λαθος.Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μονο με "πονηριες" μπορει να βγαλει καποιος αρκετα χρηματα απο το στοιχημα? Το να ειχε την τυχη με το μερος του η απλα να ηξερε καποια πρωταθληματα καλυτερα απο τις εταιριες και να τις κερδιζε παιζοντας τες στα ισια δεν σου περναει καν απο το μυαλο?
H διαφορα που εχεις εσυ με τα υπολοιπα 5 6 παιδια που παιρνουν μερος στη συζητηση ειναι οτι εχουν προσβαση σε σαιτ που πληρωνουν για τις πληροφοριες ενω εσυ μπορεις και το κανεις μονος σου.
Ο στοχος ειναι ο ιδιος, εσυ φτιαχνεις μονος σου το αυτοκινητο οι υπολοιποι νοικιαζουν το αυτοκινητο.
Πιθανον κουραζεσε περισσοτερο και δεν ειναι καθολου ευκολο και σιγουρα εχεις αλλη αντιμετωπιση απο τις εταιρειες καλυτερη η χειροτερη δεν ξερω.
 
Εγώ ρε παιδιά απορώ πως παίρνετε το ρίσκο και ανοίγετε δεύτερο λογαριασμό στις εταιρείες σε άλλο όνομα
Για να ξεφύγεις από άμεσο φράξιμο και να μη χάσεις και λεφτά πρέπει να είσαι γκάνγκστερ και χάκερ

Μπορείς επίσης να αναπτύξεις καλές σχέσεις με τους γείτονες που δεν έχουν σχέση με το στοίχημα και δεν χαλιούνται να ανοίξουν ένα λογαριασμό αν κερδίζουν και εκείνοι κάτι
 
Εγώ ρε παιδιά απορώ πως παίρνετε το ρίσκο και ανοίγετε δεύτερο λογαριασμό στις εταιρείες σε άλλο όνομα
Για να ξεφύγεις από άμεσο φράξιμο και να μη χάσεις και λεφτά πρέπει να είσαι γκάνγκστερ και χάκερ
Παλια δεν ηταν ετσι. Bwin betoto ανοιγες με ιδια στοιχεια κ αλλο μειλ πχ
 
Εννοειται παιζαμε στο λαιβ τα ξεχασμενα 3.50 και 4.00 στην παντυ παουερ οταν η ασια εδινε -0.5 1.025 στα στημενα

αγαπημενα late Ινδονησίας και ακόμη πιο αγαπημένη paddy power που επειδή είχα αγγλική, δεν μου είχε βάλει ποτέ όριο. Κυριολεκτικά υπήρχαν αυτές οι διαφορές αποδόσεων που αναφέρει ο Grim - δεν υπερβάλει καθόλου.
Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω κάτι που το έχω ακόμη απορία, 10 χρόνια μετά. Σε έναν από τους 4 λογαριασμούς που είχα ανοίξει στην paddy , (είχα προφανώς μπερδευτεί και) είχα βάλει τα ίδια ΑΚΡΙΒΏΣ στοιχεία (εκτός από διαφορετικό μειλ) με έναν προηγούμενο. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει, όχι μόνο μου τον είχε δεχτεί κανονικά κ με άφηνε να τον χρησιμοποιώ κανονικά παράλληλα τον άλλον !!!!! Σας ορκίζομαι όπου θέλετε. Εγώ εν τω μεταξύ ότι ήταν με ίδια στοιχεία, το πήρα είδηση μήνες μετά. Φοβερά πράγματα. Από τα πραγματικά ανεξήγητα.

:npaper:
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan...