Paesi che vai,usanze che trovi

Dante

Member
30 Νοε 2016
36
45
18
λέει μια έκφραση στην Ιταλία που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ''κάθε τόπος έχει τα δικά του''....


Όποτε βρίσκω χρόνο αλλά και κάτι που θεωρώ ότι αξίζει μιας δεύτερης ματιάς θα το ποστάρω εδώ,χωρίς να κρατώ ταμείο/stk και τα λοιπά.



Seregno - Ponte San Pietro-Isola Serie D


Η Bet 365 προσφέρει το Χ σε απόδοση @2,40 ενώ στην pinnacle @3,15 και stoiximan @3,10

Για όσους ασχολούνται με διαφορές αποδόσεων κτλ ας ρίξουν μια ματιά


G9rKQEO.png



aWZq3R2.png





Trastevere - Lanusei


Η Lanusei αν και πρωτοπόρος δεν δείχνει διάθεση,ίσως δεν θέλει να ανέβει στην Serie C,γιατί εκεί τα έξοδα πολλαπλασιάζονται και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να χρεωκοπήσει η ομάδα.Υπάρχουν φωνές που λένε ότι ήδη η ομάδα αγόρασε κάτω από το τραπέζι τρία παιχνίδια και να τιμωρηθεί με υποβιβασμό.

Η Trastevere,διάσημη γειτονιά της Ρώμης,είναι μια ομάδα αλέγκρα που παίζει φουλ επίθεση αλλά με άμυνα στο κέντρο δέχεται αρκετά γκολ.

Αν και σήμερα θα λείψει ο o bomber της Lanusei νομίζω ότι ένα γκολ μπορεί να το βρει η φιλοξενούμενη

Δεν είναι άσχημο το g-g@1,80 στον stoiximan



Modena - Adrense


Με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν η Adrense που βρίσκεται στην μέση του πουθενά δεν μπορεί ούτε να ελπίζει για ψηλότερα ούτε κοιτάει και πίσω αφού δεν κινδυνεύει.

Εκτιμώ ότι η Μόντενα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη,για όσους παίζουν φαβορί του @1,40 θα έλεγα ότι είναι επιλέξιμο
 
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas, BetLaden και Eric Castel
Απάντηση: Paesi che vai,usanze che trovi

Ladispoli - Albalonga




Serie D Gruppo G

https://www.diretta.it/calcio/italia/serie-d-gruppo-g/classifiche/




Η Albalonga με 51 βαθμούς και μόλις 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος είναι αδιάφορη βαθμολογικά.


Η Ladispoli από την άλλη ψάχνει μόνο τους τρείς βαθμούς της νίκης για να ελπίζει σε σωτηρία.Η ομάδα έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από την Cassino 0-1 εντός έδρας αλλά ήταν άτυχη,μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό.


Σήμερα ελπίζω να σταθεί/ούμε πιο τυχεροί με την γειτόνισσα Albalonga,δύο ομάδες από τη Ρώμη και Όστια που δεν είναι εχθροί,να πάρουμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και να περιμένουμε το αποτέλεσμα μεταξύ της Τorres - Anagni που μάχονται όπως και εμείς για τον υποβιβασμό.


Ο άσσος με αυτά τα δεδομένα και την εποχή που διανύουμε νομίζω ότι είναι τουλάχιστον επιλέξιμος στο @2,15 της Bet 365.

https://www.orticaweb.it/domani-tutti-allo-stadio-per-sostenere-il-ladispoli-contro-lalbalonga/
 
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas
Απάντηση: Paesi che vai,usanze che trovi

Gubbio - Pordenone X@3,10 Bet 365




Serie C Γκρουπ Β




Τρεις αγωνιστικές υπολείπονται ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η φιλοξενούμενη ομάδα με νίκη σήμερα κατακτά την πρώτη θέση και μαθηματικά.Ενδεχομένως να μην χρειαστεί κανέναν βαθμό αν η δεύτερη Triestina χάσει απέναντι στην τρίτη FeraspisalΓ² σε αγώνα που διεξάγεται λίγο μετά τον αγώνα της Pordenone.


Η Gubbio με 40 βαθμούς βρίσκεται μόλις τρεις πόντους μακριά από την ''καυτή'' ζώνη αλλά ταυτόχρονα και τέσσερις πόντους μακριά από τα play-offs.Ακολουθεί εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ενδιαφερόμενη Sambenedettese και κλείνει την χρονιά στην έδρας με έναν τελικό για την επιβίωση κόντρα στην Virtus Verona.


Ο προπονητής της Gubbio ήταν ξεκάθαρος:''Πάνω απ'όλα η σωτηρία,δεν είμαστε έτοιμοι για τα play-offs,η Pordenone είναι η καλύτερη ομάδα και στα τρία γκρουπ της Serie C αλλά εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε έστω τον έναν βαθμό''


Ιδιαίτερο παιχνίδι και για δύο ποδοσφαιριστές σήμερα,από την πλευρά της Gubbio ο μέσος Luca Cattaneo(μάλλον θα ξεκινήσει από τον πάγκο) είχε αγωνιστεί για δύο χρονιές στην ομάδα της Pordenone,αγαπημένος παίκτης και των τιφόζι της ομάδας ενώ ο επιθετικός της Pordenone,Luca Candellone πρακτικά ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Gubbio και διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην ομάδα του.




Δεν θα είναι εύκολο το ματς για την νεανική ομάδα της Gubbio αλλά από την άλλη ούτε οι ίδιοι οι παίκτες της......Τriestina δεν πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση.Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αμυντικού της Τriestina,Massimo Malomo:''Εμείς πρέπει πρώτα να κερδίσουμε στο Feralpi αν και οι ελπίδες μας είναι μόνο μαθηματικές,πρέπει να ''αυτοκτονήσει'' η Pordenone για να χάσει την πρώτη θέση''


Με τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες η Pordenone πριν την νίκη κόντρα στην Teramo την περασμένη εβδομάδα ενώ η Gubbio είναι η βασίλισσα των ισοπαλιών στην έδρα της(4-11-2)ενώ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas και BetLaden
Απάντηση: Paesi che vai,usanze che trovi

Juventus - Fiorentina 1@1,50 Bet 365




Για όσους παίζουν φαβορί νομίζω ότι η Juventus θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα σήμερα με νίκη παρά το γεγονός ότι χρειάζεται μαθηματικά έναν βαθμό.


Η Fiorentina δείχνει να τα έχει παρατήσει στο πρωτάθλημα,με αρκετές αλλαγές σήμερα και το βλέμμα ήδη στραμένο στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Atalanta.


Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική βέβαια,δεν είναι και για πέταμα από την άλλη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και okonski
Απάντηση: Paesi che vai,usanze che trovi

Ευτυχώς πέρασε... Με αυτογκόλ και όχι εύκολα, αλλά οκ. Αντε καλή επιτυχία στη συνέχεια.
 
Απάντηση: Paesi che vai,usanze che trovi

Gubbio - Pordenone 2-2

Juventus - Fiorentina 2-1

T'ppst!!!​
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: Paesi che vai,usanze che trovi

PSV - Den Haag -1 EH Πρώτο Ημίχρονο @ 2,40 Bet 365


Σήμερα είναι Πάσχα στην Ιταλία και δεν έχουμε αγωνιστική δράση,θα δούμε αν έχει κάτι ενδιαφέρον αύριο στην Serie B.


Διαβάζω ότι η PSV θέλει νίκη σήμερα με όσο μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων μπορεί σε περίπτωση που στο τέλος ισοβαθμήσει στην πρώτη θέση με τον Ajax,ώστε να έχει το πλεονέκτημα στην διαφορά τερμάτων.

Μετά την νίκη του Ajax χθες με 0-1 κόντρα στην Groningen,η διαφορά τερμάτων βρίσκεται στο -13 gol για την PSV.

Η Den Haag με πειραματική άμυνα σήμερα εξαιτίας τιμωρημένων και τραυματιών και χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο,δεν προλαβαίνει ούτε τις θέσεις για την Ευρώπη αλλά ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Αν προσθέσω ότι και πάντα για τους οπαδούς της Den Haag το παιχνίδι της χρονιάς είναι απέναντι στον....Ajax(μεγάλο μίσος μεταξύ τους)δεν είμαστε πολύ μακριά από μια μεγάλη σε έκταση νίκη της PSV απόψε.

Οι τιμές βέβαια με τα γκολ της γηπεδούχου έχουν καταποντιστεί,προσωπικά αποφάσισα να ρισκάρω στο Ευρωπαικό handicap -1 από το πρώτο ημίχρονο για την PSV.

Με διαφορά ενός γκολ υπέρ της PSV στο ημίχρονο,χάνουμε. Με διαφορά δύο γκολ και πάνω,κερδίζουμε.

Ουσιαστικά είναι το PSV -1,5 ΑΗ πρώτο ημίχρονο @2,35 μόνο που το Ευρωπαικό handicap -1 πληρώνει κατιτίς περισσότερο @2,40

TQbqOVX.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: Paesi che vai,usanze che trovi

PSV - Den Haag 1-0 στο πρώτο ημίχρονο
 
Απάντηση: Paesi che vai,usanze che trovi

Δεν έχω παίξει τίποτα,γράφω σκόρπιες σκέψεις για δύο παιχνίδια που μου φαίνονται ενδιαφέροντα




Ascoli - Venezia




Η ισοπαλία εδώ δεν νομίζω ότι είναι άσχημη εξέλιξη για τις δύο ομάδες,η Ascoli θα πάει στους 40 βαθμούς και θα έχει σχεδόν σωθεί ενώ η Venezia πιάνει στους 34 βαθμούς την Crotone όταν την επόμενη αγωνιστική έχουμε Venezia - Crotone.


Στο...όνομα του Cosmi,πρώην προπονητή πέρσι της Ascoli και νυν στην Venezia,πιστεύω ότι οι δύο ομάδες μπορούν να τα βρουν με τον έναν βαθμό.






Palermo - Padova




Πρακτικά δύο ομάδες αγωνίζονται για την δεύτερη θέση που δίνει το απ'ευθείας εισιτήριο της ανόδου.Η Palermo και η Lecce με αρκετά μακρινό outsider την Benevento.


Η Lecce έχει ένα βαθμό διαφορά αλλά και ένα παιχνίδι παραπάνω σε σχέση με το Palermo.


Για την Padova που και αυτή έχει ένα παιχνίδι παραπάνω είναι πραγματικά το τελευταίο χαρτί για την σωτηρία το σημερινό παιχνίδι.


Εδώ να πω την αλήθεια σκέφτηκα λίγο πονηρά βλέποντας το υπόλοιπο πρόγραμμα της Padova.Έχει να παίξει τις επόμενες τρεις αγωνιστικές με τις δύο ομάδες που απειλούν την Palermo.


Padova - Lecce


Benevento - Padova


Padova - Livorno




Με την ισοπαλία σήμερα ουσιαστικά να μην εξυπηρετεί τις δύο ομάδες,σκεφτόμουν μήπως η Palermo ''χαρίσει'' το τρίποντο στην Padova ώστε να τα δώσει όλα την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Lecce.
Πολύ δύσκολα θα σωθεί η Padova,μιλάω πάντα μέσω μπαράζ γιατί απ'ευθείας δεν υπάρχει καμία ελπίδα αλλά με διπλό σήμερα,άσχετα αν τελικά τα καταφέρει της αναπτερώνει τις ελπίδες και την στέλνει να παίξει με το μαχαίρι στα δόντια απέναντι στην Lecce.


Lecce - Brescia


Padova - Lecce


Lecce - Spezia


Με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα αγωνιστικά θα έλεγα ότι είναι σχεδόν αδύνατον,αν όμως το παιχνίδι ''κριθεί'' εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τότε ίσως ναι.Να θυμίσω σε αυτό το σημείο και τις αδερφικές σχέσεις των δύο ομάδων,στο όνομα της αιώνιας αδελφοσύνης τιτλοφορείται σήμερα τοπική εφημερίδα στην Padova.


Ομολογώ σενάριο πολύ ''τραβηγμένο'',στο φινάλε η Padova ακόμα και να χάσει σήμερα μπορεί να παίξει με το μαχαίρι στα δόντια ούτως ή άλλως απέναντι στην Lecce για να τιμήσει τις αδελφικές σχέσεις τους.

Με τα αν όμως δεν παίζω στοίχημα,ίσως στο live.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Αταλάντα - Λάτσιο Κατάκτηση Λάτσιο@1,90 stk 3 Bet 365


Τελικός απόψε το βράδυ στη Ρώμη όπου εκτός από το κύπελλο κρίνεται και μια θέση στην Ευρώπη,τουλάχιστον για την Λάτσιο αφού πολύ δύσκολα έως αδύνατον να καταφέρει να σφραγίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

Η Αταλάντα όμως βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ,μέχρι τώρα θα έλεγα ότι έχει παίξει πολύ καλύτερα από το ρόστερ που έχει(τουλάχιστον στα χαρτιά,βάσει ονομάτων).Μία από τις πολύ σημαντικές νίκες που πέτυχε η Ατάλαντα και έχει φτάσει μια ανάσα από το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν και αυτή κόντρα στην Λάτσιο πριν δύο αγωνιστικές(1-3).

Ειδικά το δεύτερο γκολ προήλθε από τραγικό λάθος του αμυντικού της Λάτσιο κάτι που ομολογώ με έβαλε σε πονηρές σκέψεις....



Παρασκηνιακά σκεπτόμενος λοιπόν επέλεξα την κατάκτηση του κυπέλλου από την Λάτσιο:

1)Ήδη δύο φορές η Αταλάντα κέρδισε για το πρωτάθλημα που με συγχωρείτε κιόλας αλλά γκόμενα να την είχε την Λάτσιο κάτι θα τις έδινε και αυτής της δύστυχης.

2)Ο πρόεδρος της Λάτσιο,Λοτίτο μπορεί να είναι αρκετά πράγματα αλλά μόνο μ@λ@κ@ς δεν είναι.Το παιχνίδι εκτός των γραμμών το ξέρει.Αρκεί μόνο να δούμε πως ενώ έπεσε η Σαλερνιτάνα εντός γηπέδου τελικά σώθηκε...εκτός γηπέδου με ερμηνεία του νόμου που αν μη τι άλλο είναι για γέλια.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Ατάλαντα που έχει ήδη δύο νίκες,θα πάρει και το κύπελλο στην έδρα της Λάτσιο,θα την αφήσει 99,99% εκτός Ευρώπης,αυτή με την σειρά της θα κονομήσει ένα σκασμό λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ και για να το προχωρήσω λίγο παραπάνω θα φέρει και σε πολύ δύσκολη θέση και την Μπολόνια που το προσεχές Σαββατοκύριακο αριβάρει στην Ρώμη για να παίξει την σωτηρία της με τον Σίνισα Μιχαήλοβιτς πρώην σημαία της Λάτσιο να θέλει να πετύχει την Λάτσιο απαλλαγμένη από το άγχος της Ευρώπης και μεθυσμένη από την κατάκτηση του κυπέλλου.

Δηλαδή να μείνουν όλοι με το....gelato στο χέρι για χάρη της Αταλάντα....Basta e avanza(ως εδώ και μη παρέκει εις την ελληνικήν)


3)Χθες ο αρχηγός της....Ρόμα,Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα,η ημερομηνία που επέλεξε ο Ντε Ρόσι μόνο τυχαία δεν είναι για τους οπαδούς και την ομάδα της Λάτσιο αφού σαν χθες στις 14 Μαιου 2000 η Λάτσιο είχε κατακτήσει το τελευταίο της πρωτάθλημα στην Ιταλία.
Σίγουρα η σημειολογία μπορεί να φανεί παράξενη σε πολλούς(νομίζω ότι ''αγγίζουμε'' ίσως και ιστορίες από την 2η σελίδα του ''γάτου'') αλλά σε κάθε περίπτωση στο προσωπικό μου παιχνίδι λαμβάνει εξέχουσα σημασία.

 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: giannisthegreek και animusbet
Πισερνο - Αβελίνο 1(0.0 ΑH)@2,25 stk 2 Bet 365

Serie D


Ξεκινά σε λίγα λεπτά στις 17:00,η Αβελίνο με πολλές αλλαγές

Αναπληρωματικός τερματοφύλακας,αναπληρωματικοί οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.Στο κέντρο ένας βασικός και στην κορυφή μόνος του ένας βασικός.


Αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα με την επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία κατά την γνώμη μου.Με άλλα λόγια οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένες....

 
Νuovo Campobasso Calcio - San Nicolò Teramo 1@1,65 stk 3 stoiximan


Ιταλία Serie D


Οι γηπεδούχοι αναμένετε να πρωταγωνιστήσουν στον όμιλο τους(gruppo F)μετά από τις καλές μεταγραφές που έκαναν το καλοκαίρι και τον καινούργιο προπονητή που πήραν.Ξεκίνησαν με νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Αβετζάνο(0-1)με πολλούς τιφόζι στο πλευρό της.

Η Corriere dello Sport αφιέρωσε ένα κομματάκι στην γηπεδούχο ομάδα,γεγονός θα έλεγα σπάνιο για μια μεγάλη εφημερίδα να ασχολείται με μια μικρούλα ομάδα.




Πρεμιέρα σήμερα στο ανακαινισμένο γήπεδο της,οι τιφόζι θα γεμίσουν το γήπεδο για να σπρώξουν την ομάδα στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με εντυπωσιακή....ήττα 3-5 στην έδρα τους και δεν έχουν βλέψεις για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας,θα έλεγα ότι θα παλέψουν για την σωτηρία τους φέτος στην κατηγορία.
Την τρέχουσα εβδομάδα πήρανε ένα τερματοφύλακα έμπειρο μεν,40 ετών δε και ένα πιτσιρικά αμυντικό στην θέση δύο βασικών και αναντικατάστατων παικτών που έφυγαν από την ομάδα.

Δεν είναι σίγουρα αν οι δύο καινούργιοι θα παίξουν αλλά ακόμα και αν παίξουν θα έχουν κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα


Αν δεν κάνει κάποιο θαύμα ο Αη-Νικόλας,δεν βλέπω πώς μπορεί να αποφύγει την ήττα η ομάδα του San Nicolò Notaresco

Χωρίς να είναι κανένα τσιμέντο,απλά είναι ένας 1 του @1,65 που θα μπορούσε να πληρώνει γύρω στο @1,30

Με τα αστεία όρια του stoiximan βέβαια δεν μπορούμε να μιλάμε για σοβαρό παιχνίδι αλλά σε ένα παρολί κατά την γνώμη χωράει να μπει.

 
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas, PANATHA και BetLaden
Καιρό είχα να γράψω εδώ,ελπίζω μετά από καιρό να μου(μας)βγει σε καλό


lYMD0tr.png




nyFkkTz.png





stk 5

Τάραντο - Μπιτόντο αύριο στην Serie D της Ιταλίας με την φιλοξενούμενη να προπορεύεται 3 βαθμούς απέναντι στην ομάδα θηρίο της κατηγορίας Φότζια

Εκτός από τις 3 βασικές απουσίες που έχει η Τάραντο αύριο στην άμυνα και ακόμη ένας είναι εξαιρετικά αμφίβολος,πρέπει να αναφέρω και ένα ακόμη στοιχείο,εξωαγωνιστικό αυτή την φορά που πάντα έπαιζε και συνεχίζει να παίζει ρόλο στην γείτονα χώρα και όχι μόνο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Τάραντο,Vincenzo De Santis είναι γεννημένος στο Μπιτόντο και τις προάλλες είπε αρκετά ενδιαφέροντα πραγμάτα όπως:

'' Δεν είναι ότι μόνο εμείς όταν παίξαμε στην Φότζια μας φέρθηκαν πολύ άσχημα,πολλές ομάδες που έπαιξαν εκεί είχαν την ίδια αντιμέτωπιση γιατί δυστυχώς στην Φότζια μπερδεύουν το ποδόσφαιρο με το ράγκμπυ και το μποξ''

''Στο σημείο αυτό ως ένας Bitontino εύχομαι η Bitonto να κερδίσει το πρωτάθλημα'' ρίχνωντας βενζίνη στην φωτιά με αυτή την φράση που πιστεύω ότι δεν έχει περάσει απαρατήρητη και στην ομάδα της Φότζια....

lRcpwRb.png


Πήρα με μεσαίο stk την νίκη της Μπιτόντο γιατί πόσα να βάλεις και πόσα δέχονται άλλωστε στην Serie D?
 
  • Like
Αντιδράσεις: A L E X και grace_kelly
JAV8hWv.png




stk 4


Η Busan προχθές κόντρα στη Seongnam κατάφερε στο 94 λεπτό να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.Ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα,ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν 4-1 υπέρ της Seongnam που σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες ενώ είχε και δύο δοκάρια,το δεύτερο μάλιστα στο 98 λεπτό.



Η φόρμα της νεοφώτιστης Busan είναι κάκιστη,πριν από την ισοπαλία του Σαββάτου ερχόταν από ένα σερί με 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις ένα γκολ ενεργητικό.Έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από την τελευταία Incheon ακόμα ελέγχει την κατάσταση ενώ στην έδρα της έχει μόλις μία νίκη σε 8 παιχνίδια(1-5-2)


Η κατάσταση με τον Covid-19 δεν πάει καλά στην Κορέα ενώ στην Busan από αύριο θα ανέβουν στο επίπεδο 2 στο λεγόμενο social distancing που αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ομάδα τα τρία προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της,αρχής γενομένης κόντρα στην Pohang θα τα δώσει χωρίς την παρουσία φιλάθλων.


WoLqWJM.png




Ούτε η Pohang βρίσκεται σε καλή φόρμα,ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.Εκτός έδρας όμως η ομάδα αλλάζει ''τσιπάκι'' και μόνο στην χθεσινή ήττα κόντρα στο θηρίο την Ulsan δεν κατάφερε να σκοράρει.Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός έδρας η Pohang έχει μόνο δύο ήττες κόντρα μόνο στα θηρία της κατηγορίας, Ulsan και Jeonbuck.

yjWuBTR.png


Ελπίζοντας ότι δεν θα είναι ξανά τόσο τυχερή η Busan, δύσκολα θα αποφύγει την ήττα απέναντι στην ανώτερη Pohang.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...