καλησπερα παιδια αντιμετωπισα προβλημα με το account &card της paysafe. εκανα αγορα μεσω της εικονικης καρτας που εκδιδει οταν κανεις εγγραφη στην υπηρεσια της και η αγορα δε προχωρησε αλλα τα χρηματα αφαιρεθηκαν απο το λογαριασμο μου. και δυστυχως μιλαμε για καλο ποσο 400ευρω. εχει κανενας καμια παρομοια εμπειρια?
Καλησπέρα Κωνσταντίνε. Εγώ αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα με τη φυσική χρεωστική κάρτα της Paysafe. Στις οδηγίες ενεργοποίησης έλεγε ότι η πρώτη συναλλαγή έπρεπε να γίνει μέσω chip, κι όχι ανέπαφα, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η κάρτα.
Έτσι λοιπόν πήγα σε ένα σουπερμάρκετ κι έκανα μια αγορά 10€. Όμως το pos του σουπερμάρκετ απέρριψε τη συναλλαγή και αναγκάστηκα να πληρώσω με άλλη κάρτα.
Την επόμενη μπήκα στο λογαριασμό της Paysafe και είδα ότι το ποσό είχε αφαιρεθεί παρότι δεν είχε προχωρήσει η συναλλαγή με την κάρτα της Paysafe.
Επειδή είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με χρεωστική της
Skrill (που ανήκει στο ίδιο γκρουπ εταιρειών) και πήρα τα χρήματα μου πίσω, περίμενα ότι το ίδιο θα συνέβαινε και τώρα. Και πράγματι μετά από περίπου μια βδομάδα τα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό μου.
Τώρα όσον αφορά το χρονικό διάστημα, όπως έγραψα τα χρήματα επεστράφησαν στην Paysafe σε μια βδομάδα. Ωστόσο στην περίπτωση της
Skrill πήρε περίπου ένα μήνα.
Όπως μου είχαν πει τότε, αυτό οφείλεται στον έμπορο και κάθε πότε κάνει εκκαθάριση. Θα δει δηλαδή ο έμπορος ή η εταιρεία που διαχειρίζεται το pos του ότι τα χρήματα εισπράχθηκαν αλλά η αγορά δεν ολοκληρώθηκε και θα δώσει εντολή για να επιστραφούν σε εσένα.