Radio zorian - Happy hour

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Με τον ερχομό της νέας χιλιετίας η Καλημέρη συμμετέχει σε διάφορους θεματικούς δίσκους με τη συμμετοχή διάφορων καλλιτεχνών. Αρχικά, στο άλμπουμ Τέσσερις Δρόμοι για τον Ερωτόκριτο, που αναφέρεται όπως καταλάβατε στο αριστούργημα του Κορνάρου. Είναι μια μουσική προσέγγιση από 4 διαφορετικούς συνθέτες (γι' αυτό το λόγο και οι 4 δρόμοι). Ο Νίκος Ξυδάκης, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Ψαραντώνης και ο Γιώργος Κουμεντάκης συνθέτουν συνολικά 20 αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο και τα ερμηνεύουν είτε οι ίδιοι είτε τραγουδιστές - συμμετέχοντες στο δίσκο, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Λιζέτα Καλημέρη και η Νίκη Ξυλούρη.
Η δικιά μας ερμηνεύει γι' ακόμα μια φορά εκπληκτικά δυο τραγούδια του Λουδοβίκου. Αυτό το παραπονιάρικο που βγάζουν τα περισσότερα τραγούδια του Ανωγειανού καλλιτέχνη φαίνεται ότι της ταιριάζουν απόλυτα. Ακούμε λοιπόν "Οσο Στερεύγομαι" και "Ο Ορκος της Αρετης"


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Το 2000 συμμετείχε, όπως έχουμε δει ήδη, στο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου Βραχνός Προφήτης τραγουδώντας το τραγούδι "Οι τρεις ανθοί". Την ίδια χρονιά όμως κυκλοφόρησε κι ένα άλμπουμ αφιερωμένο στον Γιάννη Μαρκόπουλο 18 Tribute στον Γιάννη Μαρκόπουλο, με 18 τραγούδια του μεγάλου συνθέτη, ερμηνευμένα από διάφορους τραγουδιστές. Η Καλημέρη τραγουδάει "Το Πέραμα" και μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Δημήτρη Υφαντή ένα από τα σπουδαιότερα ελληνικά τραγούδια, τα "Μαλαματένια Λόγια" σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

"Το Πέραμα" το είχε πρωτοτραγουδήσει η Βίκυ Μοσχολιού στο δίσκο Ανεξάρτητα του 1975. Τα λόγια είναι του Γιώργου Χρονά.


Τα "Μαλαματένια Λόγια" πρωτοκυκλοφόρησαν στο δίσκο Θητεία του 1974, με ερμηνευτές τον Λάκη Χαλκιά, τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη και την Τάνια Τσανακλίδου.

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Τα τραγούδια της Καλημέρη υπάρχουν σε πολλές συλλογές, όπως αυτές Στου Τραγουδιού την Οχθη αλλά και άλλες, είτε παραδοσιακών τραγουδιών είτε κρητικών (συμμετέχει με τα τραγούδια του Λουδοβίκου) είτε διαφόρων ειδών πχ υπάρχει μια συλλογή με τίτλο Θαλασσινά Ταξίδια που περιέχει τραγούδια με καράβια στον τίτλο κι εκεί υπάρχει το τραγούδι "Σαν του καραβιού την πλώρη". Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι τα τραγούδια της μπορούμε να τα βρούμε σε διάφορες συλλογές. Στο τέλος του 2000 όμως κυκλοφόρησε μια συλλογή δική της, με τραγούδια από τους δίσκους της αλλά και από τις συμμετοχές της μέχρι εκείνη την περίοδο. Τίτλος: Ο Ανθός του Τραγουδιού
Τις συμμετοχές τις έχουμε ακούσει όλες μέχρι τώρα. Από αυτή τη συλλογή θα ακούσουμε μερικά τραγούδια που δεν τ' ακούσαμε, με την κατάλληλη αναφορά. Ξεκινάω με δυο τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, την Πνοή του Ανέμου. Υπάρχει εδώ το τραγούδι "Σαν Καταιγίδα", σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καζαντζή και το τραγούδι "Ο,τι γεννιέται" σε μουσική και πάλι του Γιώργου Καζαντζή (αφού αυτός είναι ο συνθέτης όλων των τραγουδιών του πρώτου δίσκου της Λιζέτας) και στίχους της Σοφίας Κατζούρη.


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Σ' αυτή τη συλλογή υπάρχουν δυο τραγούδια από το δίσκο της Λιζέτας με τη Μαριώ. Το "Μανάκι μου" το ακούσαμε, τώρα θα ακούσουμε το "Κουτσαβάκι"

Στην φωτογραφία στο YouTube βλέπουμε την Λιζέτα με την αδερφή της Μελίνα Κανά, τα πρώτα χρόνια τους στα πάλκα ;)
 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Από το δεύτερο προσωπικό της δίσκο σε μουσικές του Μιχάλη Χανιώτη, βρίσκουμε σ' αυτή τη συλλογή και το τραγούδι "Της Λογικής τα Σίδερα", σε στίχους του Παντελή Τσομπάνογλου

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Και για το τέλος άφησα το κερασάκι. "Ο Ανθός Της Λίμνης", ένα τραγούδι φτιαγμένο από τον Χρίστο Τσιαμούλη πάνω σε παραδοσιακούς στίχους, που δεν υπάρχει σε προηγούμενη ηχογράφηση. Υπήρχε μόνο στην ομώνυμη ταινία του Σταμάτη Τσαρουχά. Εννοείται πως η Λιζέτα το απογειώνει εντελώς!!!

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Βροχή σήμερα, δεν είναι για εξωτερικές δουλειές, οπότε είναι ευκαιρία ν' ακούσουμε κανένα τραγουδάκι. Είχα σταματήσει στο 2000. Προχωρώ λοιπόν στο 2001, που δεν έγιναν δισκογραφικά πολλά πράγματα από την καλλιτέχνιδα. Περισσότερο σε συναυλίες την έβγαλε τη χρονιά.
Δισκογραφικά είχε συμμετοχή μόνο σε 2 δίσκους. Στο δίσκο του Νίκου Κυπουργού Τα Μυστικά του Κήπου όπου, όπως είχαμε δει, συμμετείχε και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και γενικά όλη η παλιοπαρέα. Εδώ η Καλημέρη λέει το τραγούδι "Σεχραζάτ".


Και στο δίσκο Cartoon του συγκροτήματος Ομαδική Απόδραση, όπου τραγουδάει τα "Ξωτικά". Στίχοι και Μουσική του Άρη Χατζησταύρου

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Στα τέλη του 2001 και αρχές 2002 συμμετέχει στο σχήμα που εμφανίζεται στο Cine Κεραμεικός. Το σχήμα αυτό αποτελείται, εκτός από τη Λιζέτα, από τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το συγκρότημα Anemos. Από αυτές τις εμφανίσεις προέκυψε ο live δίσκος της Χαρούλας με τίτλο Ζωντανή Ηχογράφηση στο Cine Κεραμεικός. Ένα τραγούδι σ' αυτό το δίσκο το ακούμε από την Καλημέρη. Είναι το "Καράβι" του Γιώργου Ζαμπέτα, σε στίχους Χαράλαμπου Βασιλλειάδη και Νίκου Βελιώτη. Τραγούδι του 1966, που είχε πρωτοτραγουδήσει υπέροχα η Μπέμπα Μπλανς κι εδώ ερμηνεύει και πάλι υπέροχα η Λιζέτα

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Την ίδια χρονιά συμμετέχει στο δίσκο του Νότη Μαυρουδή Στην Ηχώ του Έρωτα. Ένα δίσκο με γυναικείες φωνές όπως η Αλεξίου, η Βιτάλη, η Γλυκερία κ.ά. Σ' αυτό το άλμπουμ η Καλημέρη λέει δύο τραγούδια. "Το Παραμύθι (JUNKIE)", σε στίχους της Μαρίας Θάνογλου και το "Οταν Νυχτώνει" σε στίχους της Σμαρώς Παπαδοπούλου.


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Ο γνωστός μας Γιώργος Μιχαήλ κυκλοφόρησε το 2002 ένα προσωπικό cd, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε δισκοπωλεία κλπ παρά μόνο κυκλοφόρησε από χέρι σε χέρι γνωστών και φίλων. Τίτλος του Της Γης ο Μουσαφίρης. Σ' αυτό το cd η Λιζέτα λέει το πανέμορφο τραγούδι "Ο πιο μεγάλος μου καημός", ενώ τραγουδάει μαζί με τον Μιχαήλ στο "Κουρδιστό Αηδόνι"


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Στις αρχές του 2003 συμμετέχει και πάλι σε δίσκο του Λουδοβίκου των Ανωγείων. Η Γιορτή των Ανέμων λέγεται ο δίσκος και η Λιζέτα ερμηνεύει και πάλι, με τον εξαιρετικό μοναδικό της τρόπο, δύο τραγούδια. Το "Φύλλο Χρυσό" και ξανά άλλο ένα τραγούδι με λόγια του Ερωτόκριτου "Ο Ορκος της Αρετούσας". Επιπλέον, συμμετέχει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του δίσκο στην ερμηνεία του τραγουδιού "Ω Παναγιά μου Ανωγειανή"


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Λίγο πριν τον τρίτο προσωπικό της δίσκο, που έρχεται το 2004, θα δώσει το παρών και σε παραμυθένια τραγούδια. Η Ανθούλα Αθανασιάδου κυκλοφορεί το 2003 το παιδικό βιβλίο Τα Δώρα της Πανδώρας, το οποίο συνοδεύεται από ένα cd, τη μουσική του οποίου έγραψε ο Τάσος Γκρους. Η Λιζέτα Καλημέρη θα τραγουδήσει σ' αυτό το cd ένα "Νανούρισμα".
Και φτάνει το λοιπόν ο δίσκος Αφύλαχτη Σκοπιά, σε μουσική του Χρίστου Τσιαμούλη και συμμετοχή αρκετών στιχουργών. Σε δυο τραγούδια τους στίχους έγραψε ο ίδιος ο Τσιαμούλης, ενώ η Λιζέτα γράφει τους στίχους σε τέσσερα τραγούδια. Δυο τραγούδια ερμηνεύει ο Μανώλης Λιδάκης, που λέει μαζί με τη Λιζέτα και "Το πρώτο μας φιλί", ένα από αυτά που έγραψε ο συνθέτης και τους στίχους.

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Θα ακούσουμε τώρα δύο τραγούδια από αυτό το δίσκο, σε λόγια της Λιζέτας και η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο. Ένα τραγούδι ερμηνεύει η ίδια "Αργησες πουλί μου να'ρθεις" και το άλλο το ερμηνεύει ο Λιδάκης "Ψέμα κι αν είναι ο έρωτας" (το τραγούδι αυτό υπάρχει και στο δίσκο Κόκκινο Ακρογιάλι του Λιδάκη)


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Ας τελειώσω με την Αφύλαχτη Σκοπιά σήμερα, για να πάμε παρακάτω σιγά σιγά. Υπάρχει ένα τραγούδι στο δίσκο, που τη μουσική δεν την έγραψε ο Τσιαμούλης. Είναι το "Τραγούδι Μέσα Στη Βροχή" του ρεμπέτη Γιάννη Κυριαζή (γνωστού και ως Καμπούρη), σε στίχους του Γιάννη Τσουρούλα. Από τα τραγούδια που το στυλ ταιριάζει απόλυτα στη φωνή της Λιζέτας

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Ο πολύ σπουδαίος στιχουργός Ηλίας Κατσούλης έγραψε τους στίχους για το τραγούδι "Οι Λαθροκυνηγοί", το οποίο έντυσε με υπέροχη μουσική ο Τσιαμούλης, με στοιχεία μπλουζ και λαϊκά, ένα χαρμάνι.

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Ένας άλλος στιχουργός που έχει γράψει στίχους σε δυο τραγούδια σ' αυτό το δίσκο είναι ο Άρης Αποστολόπουλος. Και τα δυο τραγούδια με τους στίχους του αξίζει να τα ακούσουμε. Πρώτα το τραγούδι που ανοίγει το άλμπουμ "Αγάπες που δεν άνθισαν" και στη συνέχεια (ίσως το καλύτερο τραγούδι του δίσκου) "Λες και τα ονειρεύτηκα"
Υ.Γ. Κάποια τραγούδια θα ήθελα να τα βάλω από live αλλά στα περισσότερα ο ήχος είναι χάλια :cry:


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Για το τέλος θα ακούσουμε δυο τραγούδια σε στίχους της Ελένης Περινού, η οποία έγραψε στίχους σε 3 τραγούδια του δίσκου. Εμείς θα ακούσουμε το "Κάνε καρδιά μου μια στροφή" με τη φωνή του Μανώλη Λιδάκη και το "Καράβι το Κορμάκι μου", με τον Μανώλη Πάππο στο μπουζούκι. Κι έτσι κλείνω και μ' αυτό, το 3ο προσωπικό άλμπουμ της Καλημέρη, αλλά το επόμενο βγαίνει πολύ σύντομα, οπότε λίγες οι συμμετοχές της μέχρι το 4ο δικό της δίσκο.


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Το 2004 κυκλοφόρησε ένας δίσκος του Γιώργου Καζαντζή με τίτλο Του Έρωτα και τ' Ουρανού. Σ' αυτό το δίσκο υπάρχουν πολλά τραγούδια από προηγούμενους δίσκους του συνθέτη, αλλά αυτή τη φορά τραγουδισμένα από άλλους. Για παράδειγμα, υπάρχουν τα τραγούδια "Πνοή του Ανέμου", "Σαν καταιγίδα", "Ητανε αέρας" κ.ά. που τα είχε ερμηνεύσει η Καλημέρη σε προηγούμενους δίσκους αλλά τώρα τα ερμηνεύουν άλλοι τραγουδιστές, όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Ορφέας Περίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Παντελής Θεοχαρίδης κ.ά.
Αλλά και η Λιζέτα λέει σ' αυτόν τον δίσκο τραγούδια που είχαν ερμηνεύσει άλλοι παλιότερα, όπως "Το Μυστικό" που είχε πει ο Αντρέας Καρακότας στο δίσκο Μπάρκο Ψυχής και την "Πρωτομαγιά" που είχε πει ο Μιχάλης Παπαζήσης στο δίσκο Του Ταξιδιού Τα Κίβδηλα και τα δύο σε στίχους του Γιάννη Τσατσόπουλου


 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Η Λιζέτα λέει κι ένα τραγούδι σε στίχους της Μαργαρίτας Μυτιληναίου με τίτλο "Καρδιά στα Δύο"
είναι ξεκάθαρο ότι δεν το λέει ο Βασίλης Λέκκας, όπως λέει στο βίντεο :p

 

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Και τέλος, η Καλημέρη τραγουδάει, μαζί με την τουρκάλα Dilek Kots (ή Koc) το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου. Η τουρκάλα Dilek έχει γράψει και τους τουρκικους στίχους στο τραγούδι, ενώ τους ελληνικούς τους έχει γράψει ο Θωμάς Κοροβίνης

 

Προγνωστικά

 • Αύριο 05-08-2021
 • 03:05
  Novasports 1HD
  • Ορλάντο - Ιντερ Μαϊάμι
 • 07:40
  ΕΡΤ2
  • Αυστραλία - ΗΠΑ
 • 11:15
  Eurosport 2
  • Ιαπωνία (Γ) - Βέλγιο (Γ)
 • 15:00
  ΕΡΤ3
  • Τόκιο 2020 - Μπάσκετ Γυναικών
 • 15:00
  Eurosport 2
  • Ισπανία (Γ) - Γαλλία (Γ)
 • 07:00
  ΕΡΤ3
  • Τόκιο 2020 - Βόλεϊ Γυναικών
 • 11:00
  ΕΡΤ3
  • Τόκιο 2020 - Βόλεϊ Γυναικών
 • 16:00
  Eurosport 1
  • Βόλεϊ
 • 21:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • ATP 500 2021
 • 23:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • ATP 500 2021
 • Αύριο 05-08-2021
 • 00:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Ίλια Ιβάσκα
 • 02:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • ATP 500 2021

Σχετικά με εμάς

 • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • cosmicsports Forum Bot:
 • Costas1974 Forum Bot:
  Ο χρήστης Costas1974 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "United AWAY @ NPFL" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
 • Ertzan Ertzan:
  ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αυτό τίποτα άλλο. :p
 • K Forum Bot:
  Ο χρήστης knickp ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Άσχημες οσμές στο δωμάτιο από υγρασία" στο Καφενείο.
 • PANATHA PANATHA:
  Καλό μήνα αλάνια
 • Ertzan Ertzan:
  Καλό μήνα καλό μήνα
 • animusbet animusbet:
  καλό μήνα να έχετε
 • PANATHA PANATHA:
  Τι βλέπεται σήμερα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό?
 • Ertzan Ertzan:
  Για Ολυμπιακό φαντάζομαι ρωτάς με τι σκορ θα κερδίσουμε, εκεί ένα 2-0 το βλέπω και παραπάνω ίσως. Για τον ΠΑΟΚ έχω αμφιβολίες 1Χ μπορεί, Συγχαρητήρια επίσης για το Κύπελλο που πήρατε στην Ολλανδία σημαντικό για την συνέχεια.
 • Ertzan Ertzan:
  Εδώ τώρα θέλω και την δικιά σου άποψη για τον Τζόρτζεβιτς που πήραμε προπονητή. Εγώ έχω δισταγμό, αμφιβολίες πως να στο πω μωρέ δεν το χάρηκα καθόλου κάτι με κρατάει πίσω
 • D defectus:
  Εγώ όντας Παναθηναϊκός , απο το πέρασμά του στην ομάδα μου , δεν μου φάνηκε καθόλου καλός.
  Χώρια που έφερε ό,τι σέρβικο γίδι κυκλοφορούσε στην αγορά , η ομάδα δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.
  Αμυντικά είμασταν ό,τι χειρότερο...επιθετικά παίζαμε με βάση τις ορέξεις του κάθε παίχτη(ο Ραντούλιτσα ασπουμε , μπροστά μπορεί να έβαζε και 28 πόντους ανα 2 ματσ , αλλά πίσω δεν μπορούσε να φυλάξει ούτε δεμένη αγελάδα , συν του ότι οι περισσότεροι σέρβοι ήταν πλήρως αδιάφοροι/μισθοφόροι)
  Μάλλον πρέπει να έχει πολύ καλό μάνατζερ αυτός ο τζόρτζεβιτσ...
 • Ertzan Ertzan:
  3 χρόνια τον έκλεισαν κιόλας
 • D defectus:
  κλειστό τριετές ή 2+1?
 • PANATHA PANATHA:
  και εγώ λέω Ολυμπιακός 2-0.....ο ΠΑΟΚ καμία εμπιστοσύνη μιας και είναι ανέτοιμος συν το γεγονός πως σε όλα τα φιλικά έφαγε γκολ.....αλλά οκ μια ισοπαλία τουλάχιστον την έχει......τώρα για Τζόρτζεβιτς δεν νομίζω πως ήταν η καλύτερη λύση.....δεύτερο χρόνο δεν βγάζει και αυτό επειδή στην μέση της χρονιάς δεν θα βρίσκει η ομάδα ελεύθερο και καλό αντικαταστάτη
 • Ertzan Ertzan:
  Κλειστό τριετές
 • D defectus:
  Καλή δύναμη τότε
 • Ertzan Ertzan:
  Οι δικοί μας λένε με την παρούσα φάση ότι καλύτερο μιας και σχεδόν όλα τα ονόματα ήταν κλειστά. Ο Κοκόσκοβ άσχημα μας πούλησε
 • Ertzan Ertzan:
  Μας πούλησε λέω γιατί έστησε αυτός την ομάδα όλα ωραία και προτίμησε να πάει να βρει τον Ντόσιτς στο NBA
 • Ertzan Ertzan:
  Ας το έκανε τον Μάιο
 • D defectus:
  Αν η ομάδα έχει ρόστερ , τουλάχιστον δεν θα φέρει αυτός τα "δικά του παιδιά απο Σερβία" , αλλά απο την άλλη σε περίπτωση που η ομάδα παρουσιαστεί κατώτερη των προσδοκιών , θα σου πει "δεν είχα επιλέξει εγώ τους παίχτες , αρα δεν ευθύνομαι ".
 • D defectus:
  Περίεργη η φάση στην φενερ
 • PANATHA PANATHA:
  Ρώτησαν οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ την UEFA αν υπάρχει καμια πιο εύκολη διοργάνωση για να παίξουν οι ελληνικές ομάδες του χρόνου και τους απάντησαν "το κύπελλο Ελλάδος".
 • Ertzan Ertzan:
  Για τον ΠΑΟΚ ισχύει αυτό όντως :p
 • M Forum Bot:
  Ο χρήστης methegeorge ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 ΔΩΡΟ Παγίδα για Ψάρια" στο Αγγελίες, Συλλογές, Ανταλλαγές.
  M Forum Bot: Ο χρήστης methegeorge ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 ΔΩΡΟ Παγίδα για...