Απολογισμός sans voir live σεζόν 2023/24
Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον.
Το sans voir ήταν απλά μια αποτυχία τη σεζόν που πέρασε.
Το sans voir live ήταν κάτι ακόμα χειρότερο: ήταν για κλάματα με τον τρόπο που χάθηκε.
Παρακολουθήσαμε λαιβ 235 παιχνίδια και τελικά παίξαμε σε μόλις 13 από αυτά.
Από αυτά τα 13 που παίξαμε (μ.ο. απόδοσης 10.53) πιάσαμε μόλις το 1 (ένα βραζιλιάνικο με αποδοση 7.70) στις 3/9/2023.
Επομένως με 1/13 λέμε ο, τι και στο sv ότι δηλαδή δεν μπορείς να κερδίσεις:
13 Μονάδες ποντάρισμα
7.7 Μονάδες επιστροφή
5.3 Μονάδες απώλεια.
-40% yield
Μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν.
Εδώ επιπλέον έχει ένα ενδιαφέρον γιατί την ίδια μέρα (3/9/2023) που πήραμε το Βραζιλιάνικο, λίγο νωρίτερα, χάθηκε ένα άλλο στοίχημα ( η Αρουκα) στο 90+18 (!!!) οπότε και ισοφαριστηκαμε (με γκολ που ήταν ολότελα οφσάιντ!) και ήταν ενα στοίχημα απόδοσης 23.00 που ΘΑ μας έδινε ΑΝ πέρναγε 23 Μονάδες επιστροφή.
Επίσης στις 5/11/2023 το Λούτον - Λίβερπουλ που παίξαμε με απόδοση 15.00 χάθηκε στο 90+5 (πάλι ισοφαριστηκαμε) και που και αυτό ΑΝ πέρναγε, ΘΑ κερδίζαμε 15 Μονάδες επιστροφή.
Δύο ματς που τα κρατούσαμε μέχρι τέλους ΘΑ έδιναν, ΑΝ τα πράγματα ήταν "φυσιολογικα" 38 Μονάδες Επιστροφή!
Αντί για 38 Μονάδες όμως, πήραμε 0 Μονάδες και με τα ΑΝ και τα ΘΑ δεν γράφεται η ιστορία, η δε επιτυχία από την αποτυχία τόσο περίπου μπορεί να απέχει. Ένα λεπτό στα χασομερια από τα 18 ή τα 5 συνολικά που θα δώσει ο διαιτητής.
Επομένως αν βάλουμε μαζί στην σεζόν που πέρασε τα δύο μας thread, ήταν συνολικά 18 + 13 = 31 τα στοιχήματα που παίξαμε και πιάσαμε 2 στοιχήματα, κάναμε 2/31 δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 6.4%.
Επιστροφές 7.25+7.7 Μονάδες= 14.95 Μονάδες στις 31 που παίξαμε
Απώλειες 16.05 Μονάδες
Yield -51.7%
Εγώ ακούω προσεκτικά το ότι αυτό είναι μόνο μία σεζόν, αλλά ακούω και το άλλο που λέει, ότι:
"βρε αδερφέ έπιασες από τα 31 στοιχήματα που έπαιξες μόλις τα 2, πώς το κατάφερες αυτό;"
Ή
"τον σκύλο μου να έβαζα να παίξει 31 στοιχήματα, σίγουρα θα έπιανε πολύ πάνω από 2"
Ή
"με 2/31, κάτι λάθος κάνετε"
Δεν ξέρω τι από τα παραπάνω ισχύει και it doesn't matter anymore.
Πάντως μου αρέσει αυτό με τον σκύλο, οπότε σκέφτομαι από την νέα σεζόν να πάρω ένα κατοικίδιο μήπως και με βοηθήσει να περνάω λίγο πιο εποικοδομητικά τον χρόνο μου.
Καλή συνέχεια να έχετε παιδιά!
Καλή επιτυχία στα στοιχήματα σας!