Απάντηση: sans voir
αν επαιζες και τα Χ, δεν θα σουν κερδισμενος με τις μεχρι τωρα επιλογες σου;
Σωστή ερώτηση και σε ευχαριστω και μόνο που μπήκες στον κόπο να διαβασεις αυτα που γραφω.
Τι εχω κανει μεχρι τωρα: Μεχρι στιγμής έχω παίξει 19 bets. Εχουν πονταριστεί 19 Μονάδες και έχουν επιστρέψει 30,5 Μονάδες. Αρα εχω μέχρι τωρα κέρδος 11,5 Μονάδες. Προφανώς (ξαναλέω) χρειαζεται μεγαλος αριθμός bets για να μπορείς να βγαλεις συμπερασματα. Αλλα συζηταμε για τα μεχρι τωρα.
Πράγματι, από τα 4 κερδισμένα bet (το ένα ήταν over οπότε δεν μετεχει στη συζητηση) τα 3 bets ήταν διπλές ευκαιρίες (Χ2), που τελικά έληξαν ισόπαλα, οπότε τα κέρδισα με ισοπαλία. Είδες όμως και πόσο πλήρωναν και είδες που έγραφα σε ανύποπτο χρόνο: "ένα 6άρι στη διπλή ευκαιρία είναι για μένα ανώτερης αξίας από το διψήφιο ξερό".
Από όλα τα υπόλοιπα ματς που δεν κερδήθηκαν, (προφανώς εδω είναι η ενσταση σου) μόνο τα 2 εληξαν ισόπαλα, επομένως γι αυτα συζηταμε. Δηλαδή:
-Η Μαρσειγ με την Παρί (που πήρα το DNB @10.00) που επομένως ήταν void. Το Χ2 της ήταν 3.40 νομίζω, και το έκρινα "ασύμφορο" σε σχέση με το 10.00 του DNB. Προφανώς και θα το κέρδιζα αν πήγαινα με το X2. Παντως δεν το έχασα.
-Ο Αιγινιακός, που έδινε 15.50 ο άσος και 4.50 το 1Χ το οποίο επίσης και προφανώς θα κέρδιζα αν το επέλεγα. Το bet χάθηκε.
Αρα, αν σε αυτα τα 2 ματς είχα επιλέξει την διπλή ευκαιρία θα ήμουν τώρα επιπλέον + 5.9 profit. Σωστό. Οταν είδα την ερώτηση σου βεβαια, φοβήθηκα μήπως τα ματς που έχασα στην ισοπαλία ήταν πολλά, αλλα τελικά αυτα τα δύο ήταν (μόνο). Αρα στα μεχρι τωρα bets, ας πούμε ότι είναι "μικρό το κακό".
Τώρα γενικά, είναι ολόκληρη συζήτηση τι να παίξει κανείς: Ξερα σημεία? DNB? Διπλές ευκαιρίες? Χαντικαπ +1.0? Δες ότι αν παίζω διπλές ευκαιρίες, κάποιος θα μπορεί πάλι να μου πει "μα αν έπαιζες +1.0 Χαντικαπ θα γλίτωνες καποια bet.
Πάμε τωρα γιατι ξερά σημεια (όχι πάντα, εχω βαλει και Χ2):
Εδω εχω πει θα βαζω εξαιρετικά μεγαλες αποδοσεις, δηλαδή (αυθαίρετο είναι βεβαια), 5.00 και πάνω, οπότε οι Διπλές Ευκαιρίες που συζητάμε, δεν είχαν ένδειξη να μπουν στο παιχνίδι, γιατι ήταν κάτω του 5.00. Αυτό είναι βεβαια "νομικίστικη" αιτιολογηση.
Δες το όμως και στην πράξη:
Σου δίνουν ένα διπλό στο 11.00, το 2 DNB στο 10.00 και το Χ2 στο 3,40 (Μαρσειγ) και σε ρωτώ: ποια επιλογή σου φαίνεται πιο value? Υποκειμενικά.
Επίσης:
Σου δίνουν έναν άσο στο 15.00, το 1 DNB στο 9.00 και το 1Χ στο 4.50. Ποιο σου φαίνεται πιο value? Πάλι υποκειμενικά.
Εχω την αίσθηση, χωρις να μπορώ να το αποδείξω ότι το ξερό σημείο γενικά έχει μεγαλύτερο value από τη διπλή ευκαιρία στις τιμές που μας δίνουν οι Εταιρίες. Προφανώς το ξερό σημειο θα χαθεί τις περισσότερες φορές και γι αυτό πολλοί θα πούν "μα μήπως συμφερει περισσότερο η διπλή ευκαιρία;"
Οταν θα μαζέψω πολλά ματς, θα μπορώ να σου απαντήσω περισσότερο τεκμηριωμένα. Με μόνο 19 ματς και με μόλις 2 που να αφορούν την συζητηση μας, δεν θα βγαλουμε ακρη.
Αλλα για σκέψου, αν το χθεσινό έληγε 1-0 που θα πήγαινε η σειρά με το +15.50 επιστροφή; Και φαντασου να ερχόταν 1-0 και να το είχα παρει 1Χ και να μου έλεγε ένας άλλος φίλος: "ωραίος, αλλα το αν ειχες παίξει ξερό άσο θα είχες πολύ μεγαλύτερο κέρδος"!