Sans Voir

Απάντηση: sans voir

Μπαρτσελόνα (1.10) - Εσπανιόλ (26.00)

Ενα τοσο μεγάλο άνοιγμα των αποδόσεων δεν μπορεί παρά να είναι λαθος. Πρακτικά σημαίνει ότι η προσφερόμενη πιθανότητα για νίκη της Μπαρτσελόνα είναι 90%. Η πιθανότητα αυτή είναι ουτοπική για οποιαδήποτε ομάδα με όλο το σεβασμό στην Μπαρτσελόνα.

Με την Εσπανιόλ είχαμε ασχοληθεί πριν από 2 αγωνιστικές, κόντρα στην Ατλέτικο στο Βιθεντε Καλντερόν. Η Εσπανιόλ απέσπασε 0-0 στο ματς εκείνο, ενώ στο τελευταίο νίκησε την Χιχον 2-1. Που βρισκόμαστε; Η Εσπανιόλ τρέχει ένα αήττητο σερί από τις 25 Σεπτεμβρίου! Αήττητη 2,5 μήνες! Δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αυτό το επίτευγμα. 5-7-3 το ρεκόρ της. Μόνο 3 ήττες σε 15 ματς. Στα τελευταία 6 μετράει 3-3-0. Καλή φόρμα. Εκτος εδρας έχει ένα εντυπωσιακό 3-3-1.

Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί προφανώς. Και πιθανοτατα όσον αφορα την προϊστορία των μεταξύ τους ματς, έχει "πελατειακές σχέσεις" με την μικρή ομάδα της Βαρκελώνης. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν τρεχει κανενα απόλυτο στην εδρα της (3-3-1) για να δικαιολογεί βασει της επίδοσης και όχι βάσει μονο του ονόματος αυτες τις ακραίες αποδόσεις. Και στην σεζόν είναι αλήθεια ότι έχει φερει αρκετα "στραβά" αποτελέσματα (9-4-2). Βεβαια στα τελευταια ματς με Οσασούνα και με Γκλαντμπαχ ήταν καλή.

Και αίφνης μαθαίνουμε ότι η Μπαρτσελόνα σήμερα ταξιδεύει στην Ντόχα του Καταρ για να παίξει για λόγους "μαρκετιγκ" με την Αλ Αχλι Τζεντα. Δεν ξερω τι αποστολή θα ταξιδέψει, αλλα πιστευω ότι οι Καταριανοί θα λυπηθούν πολύ αν δεν δουν από κοντα τα μεγαλα αστερια στης Μπαρτσελόνα. Αυτα τα ταξίδια αποπροσανατολίζουν λίγο κάποιες φορές.

Να τα βάλουμε σε τάξη: το μεγαλο φαβορί προφανώς είναι Μπαρτσελόνα. Που όμως στην εδρα της και γενικά έχει και "στραβά" αποτελέσματα, έχει "ταξιδι" μπροστα της και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή μια ομάδα αήττητη πάνω από 2 μήνες. Κατα την ταπεινή μου γνώμη, καλή και χρυσή η Μπαρτσελόνα, αλλα "δεν υπάρχει" 26.00. Η διπλή ευκαιρία πληρώνει 7.50 και την γνωμη μου για διπλές ευκαιρίες πάνω από 5.00 την εχω πει. Να δώσω 80% πιθανότητες στον άσο για την οικονομία της συζήτησης; Ε, αγοράζω το 20% με απόδοση 7.50. Ακόμα και τα +1.0 και +2.0 ΑΗ της Εσπανιολ, μια χαρα αποδοσεις εχουν.

Μπαρτσελόνα - Εσπανιολ Χ2 @ 7.50 (Bet365)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: sans voir

Ατλετικο Μαδρίτης (1.25) - Λας Πάλμας (12.00)

Εδώ θα βασιστούμε στο σκεπτικό ότι η Ατλέτικο "δεν πατάει καλά" τελευταία και όχι τόσο στην δυναμική του αουτσάιντερ μας.

Εχουμε και λέμε: η Ατλέτικο έχει 3 ήττες στα 6 τελευταία. Η τελευταία ήττα (και πιο "χτυπητή") ήταν το πρόσφατο 3-0 από την Βιγιαρεάλ με τη οποία υποτίθεται είχε "πελατειακές σχέσεις". Και μέχρι στιγμής η Ατλέτικο, σε 15 αγωνιστικές για τη La Liga έχει 4 ήττες (7-4-4). Και στην έδρα της έχει 4 νίκες και 3 "γκέλες" (4-2-1), η τελευταία με την "δικιά μας" την Εσπανιόλ 0-0 (μπορούσε και να το χάσει).

Θα θέλαμε ένα αουτσάιντερ πιο "θελκτικό", αλλά με διψήφια απόδοση μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Η Λας Πάλμας δεν είναι τόσο κακή όσο... ακούγεται. Μόνο 1 ήττα στα 6 τελευταία (2-3-1). Στα 10 τελευταία ματς που έδωσε έχει μόλις 2 ήττες. Από την αρχή της σεζόν έχει 4 ήττες (όσες και η αντίπαλος της), 5-6-4, από την οποία την χωρίζουν 4 βαθμοί. Στα εκτός έδρας βέβαια δεν είναι κάτι ιδιαίτερο: στις 4 τελευταίες εξόδους της έχει 2 ισοπαλίες και δύο ήττες. Εχει μόνο μία νίκη στα 7 εκτός που έχει δώσει. Αυτό πρέπει να το πούμε, αλλα θα παίξουμε και μία απόδοση "βουνό".

Συνοψίζοντας, το 1.25 του άσου της Ατλέτικο που τελευταία δεν είναι καλή, προφανώς είναι λάθος. Τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε. Η αξία είναι προς την πλευρά της Λας Πάλμας. Το Χ2 (@3.70) με τα δικά μας κριτήρια είναι... υποψιασμένο. Το διπλό δίνει από 9.50 (στην Πράσινη) έως 12.00. Επομένως, στο 10.00 του διπλού draw no bet είμαστε καλά. Οι πιθανότητες μας δεν είναι σουπερ: είναι από 10%-15% (πιο κοντα στο 15 παρα στο 10), αρα με τις αποδόσεις αυτές και με καλυψη την ισοπαλία μπορούμε να πάρουμε το bet.

Ατλετικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας 2 DNB @ 10.00 (mybet)
 
  • Like
Αντιδράσεις: fidodido, BetLaden και betover
Απάντηση: sans voir

Ατλετικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας 2 DNB @ 10.00 1-0 LOST

Ανοικτο bet αυριο η Εσπανιολ
 
Απάντηση: sans voir

Μπαρτσελονα - Εσπανιολ Χ2 @ 7.50 4-1 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Πορτο (1.15) - Τσαβες (15.00)

Θα πω πρωτα για την Τσαβες, (νομίζω ότι κανονικά προφερεται "Σάβες", αλλα Πορτογαλικά, για να πω την αμαρτια μου, δεν ξέρω...) ομάδα νεοφωτιστη στη Πριμέιρα Λιγκα. Παρ όλα αυτα μετα από 13 ματς έχει μόλις 2 ήττες. Οι τελευταια ήταν τον Οκτωβριο από την Μπραγκα εκτός, 1-0. Αήττητη από τον Οκτωβριο. Για να καταλάβουμε, οι 2 Μεγάλες, Πορτο και Μπενφίκα έχουν μία ήττα μεχρι τωρα, Σπόρτιγκ 2 και Μπραγκα 3.
Προφανώς βασίζεται στην άμυνα της: δεν κερδίζει εύκολα, αλλά και δυσκολα χάνει. Εχει τς πιο πολλές ισοπαλιες (4-7-2) και τρωει (και βάζει) γκολ με το ζόρι. Και μόλις μία ήττα σε 6 εκτός έδρας ματς.

Με την Πόρτο συναντήθηκαν ήδη στα μεσα Νοεμβρίου για το Κύπελλο, οποτε μετα από ένα 0-0, την απέκλεισε στα πέναλτι! Αυτό είναι και καλό και κακό για μας...

Για την Πόρτο, απλα λέω ότι είναι κανονικό και άξιο φαβορί, προερχεται από 3 νίκες για το Πρωταθλημα (βάζω και αυτην με την Μπραγκα που κερδισε στο 90+6). Δεν μπορεί να μην ειναι φαβορί μια απο τις μεγαλες δυναμεις της Πορτογαλίας.

Το θέμα είναι πάλι οι αποδοσεις. Το σκεπτικό είναι οτι δηλαδή, παρα το ότι η Πορτο είναι φαβορι, δεν γίνεται να μας δίνουν αήττητη ομάδα από τις 24 Οκτωβρίου με μόλις 2 ήττες σε 13 ματς που στο κάτω κάτω δεν την νίκησε η Πόρτο στο Κυπελλο, στο 15.00 και τη Πόρτο στο 1.15.

Υπάρχει ο αντίλογος: η Τσαβες είναι μια νεοφώτιστη που απλά την νοιάζει η παραμονή και μάλλον την πετυχε και ότι (επίσης) η Πόρτο θα αναζητήσει "εκδίκηση"¨για το Κύπελλο. Δηλαδή, τωρα θα παίξει "σοβαρά". Μπορεί να είναι και ετσι.

Προφανως στην σκέψη μας είναι και ότι αρχίζουμε να μπαίνουμε σε "κακό φεγγαρι" με αποκορύφωμα τη χθεσινή τεσσαρα από τον ...Σουάρεζ.

Σε αυτες τις περιπτώσεις λέω ότι όταν παίζει κανείς τετοιες αποδόσεις, και τεσσαρες θα τρωει (για να μην πω τιποτα χειρότερο) και αρνητικά σερί θα έχει. Η ερωτηση ειναι μία:
Πιστεύεις ότι οι αποδόσεις είναι σωστές ή λάθος;

Αν πιστεύει κανείς ότι είναι σωστές, τότε δεν παίζει.
Αν πιστεύει ότι είναι λάθος, τοτε μπορεί να επιλέξει να παίξει. To sans voir επί λάθος αποδόσεων δεν μπορεί να μην παίζει... :)

Είναι προφανές γιατι πάμε με τη διπλή ευκαιρία.


Πόρτο - Τσαβες Χ2 @ 5.50 (Bet365)
 
  • Like
Αντιδράσεις: fidodido
Απάντηση: sans voir

UPDATE
Χωρις προπονητη η Τσαβες
Ο προπονητης της πήγε στην Μπραγκα που χθες έπαιξε με υπηρεσιακο μετα την απόλυση του Πεσειρο.
Το ματς δεν είναι πλεον για bet, τουλαχιστον υπερ της Τσαβες.

Το δικο μου bet όμως ισχύει κανονικά γιατί έτσι είναι το παιχνίδι.
 
Απάντηση: sans voir

Πόρτο - Τσαβες Χ2 @ 5.50 2-1 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Μπαγερν Μοναχου - Λειψια

Το διπλό έφτασε να δίνεται και 11.00, αλλα αυτό εγινε νομίζω πριν από το ματς της Λειψιας με τη Χερτα, οπότε (λέγαμε) μπορεί και να "κλατάρει" η Λειψια μετα την Ιγκολσταντ. Συνεπως, δεν ήταν ευκολο κανείς να το πονταρει εκεινη τη χρονική στιγμή. Πάει αυτό.

Μετα από αυτο, το διπλό πηγε 7.00 που ειναι αδιιαφορο νομιζω.

Σημερα βλεπουμε ότι αρχιζει παλι να ανεβαίνει. Παει στο 9.00. Ισως ανεβει παραπανω. Ισως το 1.35 που δίνουν την Μπαγερν καποιος κόσμος να το θεωρεί ευκαιρία. Μακάρι (!) με την ελπίδα να ανεβει και άλλο το διπλό. Ισως (συνηθισμενη πρακτικη) λιγο πριν το ματς οι Εταιρίες να ανεβασουν περαιτερω το διπλό για να "ισορροπησουν".

Μην κουραζω: αν το 2 DNB πλησιασει το 8.00, έχουμε ήδη ετοιμάσει δυο λόγια για το ματς.


ΥΓ δειτε και τις αποδοσεις της Interwetten. Εντελως σε άλλη λογική. Ψηλα (1.55) η Μπαγερν, χαμηλα (6.20) η Λειψία.
 
  • Like
Αντιδράσεις: fidodido και dosto
Απάντηση: sans voir



ΥΓ δειτε και τις αποδοσεις της Interwetten. Εντελως σε άλλη λογική. Ψηλα (1.55) η Μπαγερν, χαμηλα (6.20) η Λειψία.

πάντα η αυστριακή δίνει τα φαβορί ψηλά (και κατά συνέπεια πιο χαμηλά τα αουτσάιντερ. εννοώ ότι δεν παίζει ρόλο τι δίνει η κίτρινη...η λογική σου είναι υπεραρκετή :eye:
 
  • Like
Αντιδράσεις: fidodido και nklaps
Απάντηση: sans voir

πάντα η αυστριακή δίνει τα φαβορί ψηλά (και κατά συνέπεια πιο χαμηλά τα αουτσάιντερ. εννοώ ότι δεν παίζει ρόλο τι δίνει η κίτρινη...η λογική σου είναι υπεραρκετή :eye:

Ναι. Η αληθεια ειναι οτι δεν την ξερω καλά την Κιτρινη. Προχθες μου εδινε την καλύτερη τιμή στον άσο της Χοφενχαιμ με την Ντορτμουντ. Εδω, δεν ξερω.
:)
ΑΝ καποιος θελει να παίξει δυνατα Μπαγερν θα πάει σε αυτην που την δινει 1.55. Αν λοιπον αυτη πάρει πολλά πονταρισματα στον άσο μπορει σε λίγη ωρα να θέλει να τα "ξεφορτωθεί" και να δούμε κατι καλύτερο στο διπλό... Λέω τωρα...

Θα περιμένω την τελευταια ωρα για να παρω αν μπορεσω αυτο που θελω. Το 7.50-8.00 στο 2 DNB ειναι το optimum αλλα μπορει να ειναι πλεον και ουτοπικό... Ο καθενας κρινει τι αποδοση θέλει. Παιζουν οι 2 πρωτοι και τωρα όπως ειναι το σετ αποδοσεων, λαθος ειναι.
 
Απάντηση: sans voir

England FA Cup

Λιβερπουλ (1.10) - Πλιμουθ (25.00)

(θα ανεβασω κειμενο αργοτερα. Τι κείμενο να ανεβασω δηλαδη τωρα; Οχι και 25.00... Μα 5% να εχει η μικρουλα, παιζεται. Ας φαω και 5)

Λιβερπουλ - Πλιμουθ 2 @ 25.00 Stoiximan
 
Απάντηση: sans voir

Μιας και ειναι η πρώτη επιλογη του νεου ετους να ευχηθω καλη χρονια και από αυτή τη "γωνιά". Να εχουμε υγεία. Όλα τα άλλα έπονται.

Μια εισαγωγη:
Στα παιχνιδια μας εδώ συνηθως εχουμε 3 παραμετρους
1. ένα φαβορι
2. ένα αουτσαιντερ
3. ένα σετ αποδοσεων

Εδώ τι προσπαθουμε να κανουμε:
1. Προσπαθουμε να «αποδομήσουμε» το φαβορί, να δείξουμε για ποιον λόγο δεν αξίζει την υπερβολικά μικρή του απόδοση. Πρακτικά να δειξουμε, γιατί πιστευουμε ότι οι πιθανότητες του είναι μικρότερες από αυτές που υπονοούν οι αποδοσεις.

2. Από την άλλη, προσπαθούμε επίσης να «ανυψώσουμε» το αουτσάιντερ. Να βρουμε επιχειρήματα για να δειξουμε ότι το αδικεί η μεγάλη του απόδοση και ότι πρακτικά οι πιθανότητες του είναι υψηλότερες από ό,τι αυτή υπονοεί.

3. Και τελος, με αυτόν τον τρόπο κατάλήγουμε ότι το σετ των αποδοσεων είναι λαθος και πάμε με την μεγάλη απόδοση.

Άλλες φορές είναι το φαβορί που μας δίνει πάτημα, άλλες φορες το αουτσαιντερ μας δίνει την αφορμή. Σε αυτό εδώ το σετ όμως η ίδια η απόδοση μιλάει από μόνη της χωρις να συμβαίνει κατι περιεργο με το φαβορι και το αουσαιντερ:

Λιβερπουλ (1.10) - Πλιμουθ (25.00)

Εδώ τωρα εχουμε ένα αψεγαδιαστο φαβορι. Τι κουσουρι να βρουμε στην Λιβερπουλ; Τιποτα. Ότι θα κανει rotation ο Κλοπ; Οκ θα κανει, και; Ότι είναι Κυπελλο και εκπληξεις γινονται; ΟΚ, αλλα την ενδιαφερει τη Λιβερπουλ και το Κυπελλο. Δεν θα αδιαφορησει και είναι πολύ δυνατη στην εδρα της. Ότι εχει τη Γιουναιτεντ σε 1 βδομάδα. Ε δεν είναι και αύριο. Δεν μας δινει πατημα η Λιβερπουλ.

Και για το αουτσαιντερ; Ενταξει, μια από τις καλές ομάδες της League 2 είναι η Πλιμουθ. Όχι κατι ιδιαιτερο αλλα καλή ομάδα με καλές επιδοσεις. Αλλα Δ’ Εθνική είναι μην ξεχναμε. Δεν μας δινει την αφορμη ούτε το αουτσαιντερ.

Και πάμε στις αποδσεις: Όχι και 25.00 βρε παιδια. Μα 25.00; Πολυ ακραια απόδοση. 3 Κατηγοριες διαφορα εχουν οι ομάδες, αλλα Κυπελλο είναι, Αγγλία είναι. Τόσο απίθανό ειναι να γινει το διπλό; Για μενα η δίκαιη απόδοση του διπλού (αν μπορούμε να το πουμε αυτό για Κυπελλο) είναι λίγο πάνω από το 10.00 Στο Κυπελλο οι εκπληξεις γίνοινται και όχι σπάνια.
Εδώ δεν πάω ούτε βασει φαβορί ούτε βάσει αουτσαιντερ. Πάω με την απόδοση.
Κλασικό concept sans voir:

Λιβερπουλ -€“ Πλιμουθ 2 @ 25.00 Stoiximan

(«Ντρεπομαι» να πάω με το 2 DNB @ 17.00. Ενα καρο καλυψεις υπάρχουν για όποιον θελει...)

:) :) :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και Eric Castel
Απάντηση: sans voir

Ωραίος!!! Δεν θα ασχολιόμουν με το συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι που το έβαλες.
Σε ακολούθησα με Χ2 στο 10.00 :beers1:
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Ωραίος!!! Δεν θα ασχολιόμουν με το συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι που το έβαλες.
Σε ακολούθησα με Χ2 στο 10.00 :beers1:

Η χαρά μου είναι σαν να το ειχα κερδίσει εγώ φίλε!
:beers1:

Λιβερπουλ -€“ Πλιμουθ 2 @ 25.00 0-0 LOST

Κουβά πάλι δεν το λες...
:)
 
Απάντηση: sans voir

Φουλαμ (1.68) - Μπαρνσλει (5.28)

Τσαμπιονσιπ 14/1/2017

Εδώ προφανως ο Μπουκ (και η Αγορά -€“ δεν «φταιει» ο Μπουκ εδω, το διπλο ανοιξε πολυ κατω του 5.00) θεωρεί ότι η Φουλαμ θα περασει ένα ευκολο απογευμα. Μην ξεχνάμε ότι η Μπαρνσλει περυσι έπαιζε ένα σκαλι πιο κατω στην League 1. Και τα ονοματα εχουν σημασία. Το πονταρισμα θα το παρει το μεγαλο ονομα.

Εμείς τι βλέπουμε όμως:

Η Μπαρνσλει είναι μια χαρά ομάδα: εχει κερδίσει τα 4 στα 6 τελευταία και ειδικά εκτός έδρας έχει μια εντυπωσιακη επίδοση (6-1-5). Αν ειδα καλα, ειναι η 4η εκτος εδρας ομαδα της Κατηγοριας.

Μια χαρά φορμαρισμένη ομάδα όμως είναι και η Φούλαμ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Εχει όμως μια δυσκολία στα εντός έδρας ματς (4-5-4)

Για να συνοψίσω Το σετ των αποδοσεν νομίζω ότι είναι ανακριβες. Μιλάμε για 2 ομάδες με παρόμοια φόρμα. Δίκαη αποδοση του διπλου ειναι λιγο κατω του 4.00. Στο 4.50 ειναι το οριο μου να πονταρω. Στο 5.20+ sans voir

Φουλαμ - Μπαρνσλει 2 @ 5.28 (Goalbet)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: sans voir

Φουλαμ - Μπαρνσλει 2 @ 5.28 2-0 LOST

Ειναι το 38ο bet της σειρας. Απολογισμός στα 40 bets.
Ωστόσο στα τελευταία 10, εχουμε 1-2-7 (για να τα λέμε όλα).
 
Απάντηση: sans voir

Δεν υπήρχε κέντρο στο γήπεδο. Απ' τη μία περιοχή στην άλλη πήγαινε η μπάλα, θα μπορούσε να χει προηγηθεί
η Μπάρνσλει και να είναι αλλιώς το ματς. Δεν πειράζει πάμε γι άλλα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Φορεστ Γκριν (1.36) - Μπρειντρι (8.00)

Νασιοναλ Λιγκ, 21/1/2017

Σαν πρωτη παρατηρηση, το σετ των αποδοσεων εχει κατι από ...Ελληνική Σούπερ Λίγκα οταν παίζει το μεγαλο όνομα με μια μικρομεσαια ομάδα.
Δευτερη παρατηρηση, είναι ότι μιλάμε για... 5η Εθνική. Ελεος, δεν μπορεί οι ομάδες να έχουν τόσο μεγαλη διαφορά όσο η Μαντσεστερ Σίτι με την... Γουεστ Μπρομ για παραδειγμα. Δεν μπορεί να υπάρχει ούτε 1.36 ούτε 8.00.

Παμε να δούμε το φαβορί. Προφανώς είναι φαβορί η Φορεστ Γκριν, που φιγουράρει στη 2η θέση του πίνακα. Ωστόσο έχει καποιες αδυναμίες. Από τα τελευταια 6 έχει κερδίσει το 1 ματς (1-3-2). Οχι καλή φόρμα. Πάμε φόρμα εντός εδρας: Από τα τελευταια 4 εντός εδρας, δεν εχει κερδίσει κανένα (0-3-1), ενω γενικά στην εδρα της εχει δυσκολία να κερδίζει 6-7-1. Το κακο βεβαια είναι και ότι δεν χανει ευκολα.
Αυτα τα νουμερα δεν δικαιολογουν το 1.36.

Η αλλη τωρα, η Μπρειντρι δεν ειναι κανενα σουπερ αουτσαιντερ. Ωστόσο δεν εχει κακη φορμα (3-1-2). Εκτός έδρας τα πάει σχετικά καλά (2-1-1 στα 4 τελευταια εκτός και γενικα 5-3-6 εκτός έδρας). Αξιοπρεπες αουτσαιντερ.
Ουτε ο άσος ειναι για 1.36 αλλα και ούτε το διπλό για 8.00

Πάμε με τις αποδοσεις καλύπτοντας όμως και την ισοπαλία, επειδή η Φορεστ Γκριν δεν χανει εύκολα, και φέρνει πολλές ισοπαλίες.

Φορεστ Γκριν - Μπρειντρι 2 DNB @ 6.50 (Bet365)

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα στην Αγγλία, θα ηθελα να δοκιμασω την τυχη μου με την Κρόουλι κόντρα στην Πορτσμουθ. Στο 4.30 ανοιξε περιπου ο ασος. Στο 4.75 τωρα στην Πρασινη, 5.05 σε αλλη και 5.50 στην Pinnacle. 4 σερι νικες εντός η Κροουλι. Θα περιμενω επειδή βλέπω ανοδικές τασεις, μηπως πετυχω καλυτερη απόδοση. Θα παιχθεί πάντως σίγουρα ή εδώ ή ως DNB.
Αύριο είναι και η Πλίμουθ στο 11.00 με την ομάδα μου την Λιβερπουλ στο Κυπελλο. Θα το σκεφτω. Δεν ξερω...

Προφανως δεν είμαι σε "καλό φεγγαρι", αλλα όταν παίζει κανείς τετοιες αποδοσεις, θα ηταν αφυσικο να μην εχει αρνητικά σερί. Αυτοί που ξέρουν από στοιχημα λένε ότι πρεπει να συνεχίζει κανείς όπως ακριβώς επαιζε μέχρι τωρα και στα κακα φεγγαρια.
Για να δουμε.
 
Απάντηση: sans voir

Φορεστ Γκριν (1.36) - Μπρειντρι (8.00)

Νασιοναλ Λιγκ, 21/1/2017

Σαν πρωτη παρατηρηση, το σετ των αποδοσεων εχει κατι από ...Ελληνική Σούπερ Λίγκα οταν παίζει το μεγαλο όνομα με μια μικρομεσαια ομάδα.
Δευτερη παρατηρηση, είναι ότι μιλάμε για... 5η Εθνική. Ελεος, δεν μπορεί οι ομάδες να έχουν τόσο μεγαλη διαφορά όσο η Μαντσεστερ Σίτι με την... Γουεστ Μπρομ για παραδειγμα. Δεν μπορεί να υπάρχει ούτε 1.36 ούτε 8.00.

Παμε να δούμε το φαβορί. Προφανώς είναι φαβορί η Φορεστ Γκριν, που φιγουράρει στη 2η θέση του πίνακα. Ωστόσο έχει καποιες αδυναμίες. Από τα τελευταια 6 έχει κερδίσει το 1 ματς (1-3-2). Οχι καλή φόρμα. Πάμε φόρμα εντός εδρας: Από τα τελευταια 4 εντός εδρας, δεν εχει κερδίσει κανένα (0-3-1), ενω γενικά στην εδρα της εχει δυσκολία να κερδίζει 6-7-1. Το κακο βεβαια είναι και ότι δεν χανει ευκολα.
Αυτα τα νουμερα δεν δικαιολογουν το 1.36.

Η αλλη τωρα, η Μπρειντρι δεν ειναι κανενα σουπερ αουτσαιντερ. Ωστόσο δεν εχει κακη φορμα (3-1-2). Εκτός έδρας τα πάει σχετικά καλά (2-1-1 στα 4 τελευταια εκτός και γενικα 5-3-6 εκτός έδρας). Αξιοπρεπες αουτσαιντερ.
Ουτε ο άσος ειναι για 1.36 αλλα και ούτε το διπλό για 8.00

Πάμε με τις αποδοσεις καλύπτοντας όμως και την ισοπαλία, επειδή η Φορεστ Γκριν δεν χανει εύκολα, και φέρνει πολλές ισοπαλίες.

Φορεστ Γκριν - Μπρειντρι 2 DNB @ 6.50 (Bet365)

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα στην Αγγλία, θα ηθελα να δοκιμασω την τυχη μου με την Κρόουλι κόντρα στην Πορτσμουθ. Στο 4.30 ανοιξε περιπου ο ασος. Στο 4.75 τωρα στην Πρασινη, 5.05 σε αλλη και 5.50 στην Pinnacle. 4 σερι νικες εντός η Κροουλι. Θα περιμενω επειδή βλέπω ανοδικές τασεις, μηπως πετυχω καλυτερη απόδοση. Θα παιχθεί πάντως σίγουρα ή εδώ ή ως DNB.
Αύριο είναι και η Πλίμουθ στο 11.00 με την ομάδα μου την Λιβερπουλ στο Κυπελλο. Θα το σκεφτω. Δεν ξερω...

Προφανως δεν είμαι σε "καλό φεγγαρι", αλλα όταν παίζει κανείς τετοιες αποδοσεις, θα ηταν αφυσικο να μην εχει αρνητικά σερί. Αυτοί που ξέρουν από στοιχημα λένε ότι πρεπει να συνεχίζει κανείς όπως ακριβώς επαιζε μέχρι τωρα και στα κακα φεγγαρια.
Για να δουμε.

'''Προφανως δεν ειμαι........και στα κακα φεγγαρια'''.
Γι αυτη την παραγραφο σε παραπεμπω στο sans voir στο ποστ #107 που γραφτηκε στις 5-12-2016 ωρα 16:49.
Και δεν θελω εδω απο κατω like και thanks.Θελω να πας εκει που σε στελνω και να το διαβασεις 3 φορες, οχι μια μονο κι αν την τριτη φορα δεν σκασεις χαμογελο να μη με λενε fairplay :):):) .
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...