Εγω Αντωνη αμολισα κοτρώνα ...Καλημέρα, μόλις έφυγε η πέτρα απ' τη σφεντόνα του Δαυίδ![]()
Περισσότερες ευκαιρίες η Πασος, περισσότερα σουτ στο στόχο, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα...!
Χρόνια πολλά Νίκο!
Αν φτιάξουμε χειροκίνητα το dnb, τότε μπορεί αυτή τη φορά η απόδοση να είναι ίδια, αλλά μπορούμε να έχουμε σε εφαρμογή την πρώιμη πληρωμή της πράσινης. Καλά θα μου πείτε περιμένεις να γίνει 2-0 αυτό το ματς? Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Επίσης, στο υποθετικό 2-0 θα υποστηρίζουμε πλέον Σίτι (μιλάμε για φουλ ανωμαλία) για να βγάλουμε και το Χ. Καλή επιτυχία στους Αγίους!Θέμα απόφασης
Πολλές φορές στο στοίχημα κολλάμε μ ενα μπετ χωρις ιδιαιτερο λόγο και αναρωτιόμαστε να παιξω , να μην παίξω...θέμα αποφασης ειναι γιατί οσο κι αν το μελετήσεις το αποτελεσμα θα το μαθεις με τη ληξη του αγωνα .Εδω λοιπον αποφασισαμε να παίξουμε .
Καμια φορα ο τολμών νικά λένε...
Σαουθάμπτον (7,00) - Μ Σιτι (1,44)
Θα μπορούσα να γράψω πολλα αλλά οσα κι αν γραψω το φαβορί θα ειναι παντα η Σίτι .
Δυο κουβεντες λοιπόν αποφασιστικές : Παίξαμε γιατί η Σαουθάμπτον βάζει σχεδόν 2 γκόλ σε κάθε μάτς που παίζει , είτε εντός είτε εκτός εδρας και μάλιστα εχει ποικιλία στους σκόρερ της , δεν περιμένει απο εναν ...
Τη Σιτι τη σεβομαστε αλλα στο τελευταιο της με τη Γ Μπρομ εφερε 1-1 ( την κοντραραμε στο sans voir live ) κι αυτο αγχωτικό .Μπούκωσε και δινει δικαιωματα και η Σαουθαμπτον σκοραρει .... λεμε οτι ενα γκολ η Σαουθαμπτον το χει ...αρα η Σιτι θελει δύο για να μας κερδισει ...θα τα βάλει ? ... μάλλον ναί αλλα εμείς θελουμε να το δούμε κιόλας !
Θα πάμε με το dnb της bet 365 γιατι απεχει λιγο απ τον ξερό ασο ...
Σαουθάμπτον - Μ Σιτι 1 dnb 5,50 ( bet 365)
υγ : nklaps σε ρόλο fairplay και fairplay σε ρόλο nklaps
Αμα φαμε μεχρι 3 ειμαστε καλά ...στα 4 γινομαστε ρεζίλι .
![]()
![]()
Είσαι σατανικός!Αν φτιάξουμε χειροκίνητα το dnb, τότε μπορεί αυτή τη φορά η απόδοση να είναι ίδια, αλλά μπορούμε να έχουμε σε εφαρμογή την πρώιμη πληρωμή της πράσινης. Καλά θα μου πείτε περιμένεις να γίνει 2-0 αυτό το ματς? Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Επίσης, στο υποθετικό 2-0 θα υποστηρίζουμε πλέον Σίτι (μιλάμε για φουλ ανωμαλία) για να βγάλουμε και το Χ. Καλή επιτυχία στους Αγίους!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευκαιρία να μάθει λίγη μπαλίτσα από τον Πέλκα...Ertzan είπε :Ο Μεσούτ Οζίλ που θα υπογράψει την Τετάρτη στην Φενέρ θα πάρει 3 εκ ευρώ το χρόνο συν τα όποια μπόνους, για φέτος δηλαδή 2020/2021 δεν θα πάρει τίποτα