Απολογισμός μετά από 20 bets sans voir
Ισως ο πιο δυσάρεστος απολογισμός που έχω κάνει, αλλά εδώ πρέπει να λέμε αλήθειες.
Μετά από 20 στοιχήματα με μέση απόδοση 8.58, είχαμε μόλις μία επιτυχία (την Σεντ Τρουιντεν στο 6.50). 1/20! Μόνο. Σε συνδυασμό και με 3 ακόμα void στοιχήματα, (Εστερσουν @ 6.85 2-2 , Φενλο @ 11.00 2-2 , Χειβερφορντγουεστ @ 5.50 1-1), έχουμε καθαρές απώλειες 11.5 Μονάδες.
Επιπλέον, ανεξαρτήτως σεζόν, στα τελευταία 28 bet στο sans voir έχουμε πιάσει μόλις 1 bet!
Προφανώς με 1 στα 20 δεν κάνει κανένας προκοπή στο στοίχημα. Αυτό το βλέπει ο καθένας. Θεωρητικά θα περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να γράψουμε το τελικό αποτέλεσμα και θα κάνουμε τις τελικές μας παρατηρήσεις. Ποτέ δεν ξέρει κανείς από πριν πώς θα πάει το επόμενο ή το μεθεπόμενο bet. Ποτέ.
Στατιστικά το λέω όμως ότι σε όλες τις μέχρι τώρα σεζόν, από το μήνα Μάρτιο και μέχρι το τέλος κάθε σεζόν (ακόμα και στις καλές σεζόν), έχουν παιχτεί 24 bets και έχει περάσει ΜΟΝΟ ένα και αυτό το 2017. Δηλαδή το Μάρτιο και μετά δεν περνάει σχεδόν τίποτα!
Σαν παρατήρηση επίσης για φέτος, να πω ότι το σκεπτικό sans voir, δηλαδή να βρούμε βάσει φόρμας ένα «ζαλισμένο» φαβορί που θα παίξει με ένα «ζωηρό» αουτσάιντερ και να δίνει υψηλή απόδοση, αποδεικνύεται μη αποτελεσματικό. Σαν κανόνας κάθε φορά που εμείς παίζουμε, το αουτσάιντερ «ζαλίζεται» και το φαβορί «ξαναζωντανεύει».
Τα πάντα μπορεί να συμβούν στο στοίχημα, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση. Και μαλιστα όλα τα ματς δείχνουν πως ό,τι αξίζαμε αυτό πήραμε. Δεν έγινε καμία αδικία.
Προς επίρρωσιν των παραπάνω, βλέπουμε ότι και τα ματς του sans voir live, που έχουν παρόμοιο σκεπτικό, αλλά πιο χαλαρό ως προς την αρχική διαλογή, επίσης δεν περνάνε pregame. Pregame, ξαναλέω.
Κάπως καλύτερα είναι τα πράγματα όταν εφαρμόζουμε τα αυστηρά κριτήρια και δικλείδες ασφαλείας για να τα παίξουμε τα ματς στο live. Τα κριτήρια του live φαίνεται ότι γενικά μας έχουν προστατεύσει φέτος και γι αυτό το sans voir live ακόμα είναι «ζωντανό» και «φωνάζει» μάλιστα και δίκαια για «αδικία της τύχης» στο ματς της Σεαρα.
Σαν παρατήρηση επίσης, θα πω ότι φέτος περνάνε αβέρτα όλα τα ξεκούδουνα αουτσάιντερ. Δηλαδή μπορεί κανείς όλη τη φετινή σεζόν να δει το ίδιο σενάριο: ένα ολότελα «μπάζο» της Κατηγορίας από το πουθενά να κερδίζει ένα καταπράσινο και "κούκλα" φαβορί. Αντίθετα τα αουτσάιντερ με σκεπτικό (υποτίθεται!) δεν μπορούν. Ή έτσι τουλάχιστον μας φαίνεται εμάς.
Αν τώρα κάποιος με ρωτούσε για από εδώ και πέρα, θα του έλεγα ότι εγώ προσωπικά θα ήθελα όλα τα υπολοιπα ματς της σεζόν που θα μου αρέσουν, να τα πάω στο live, γιατί βλέπω ότι το pregame δεν μου περπατάει. Φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος, το πρώτο ματς που δεν θα επιλέξουμε για sans voir (pregame), ενώ το αξίζει, να περάσει καταχειροκροτούμενο έτσι για να μας τρολάρει! Επομένως ίσως είναι λάθος τώρα πια να αλλάξουμε εντελώς στρατηγική.