Sans Voir

Απάντηση: sans voir

Μπαγερν - Κολωνια Χ2 @ 7.00 0-0 WON


Αυτο ήταν το 10ο bet της σειράς sans voir.
Θα κανουμε εναν μικρό απολογισμό.

Μετα από 10 bets με μεσο όρο απόδοσης 9.43, είχαμε 3 κερδισμένα bets (με μεση απόδοση 7.00).
Παίχθηκαν 10 Μονάδες και επέστρεψαν 21 Μονάδες, άρα ειχαμε καθαρο κέρδος (profit) 11 Μονάδες. Καθόλου ασχημο.
Εννοείται ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για yield και τετοια. Το yield οφείλει να αναφερεται σε μεγαλες χρονικές περιόδους (π.χ. σεζόν ολοκληρη). Δεν νοείται yield μετά από μόλις 10 στοιχήματα.

Και τωρα πάμε στα "δύσκολα":
Προφανώς εχουμε στα υπ όψιν οτι ειναι "αφύσικο" να πιανουμε 3 bet στα 10 με την παραπάνω μέση απόδοση, επομένως επίκειται "στατιστική διόρθωση", αρα εχουμε να φαμε αρκετο "κουβά" στα επόμενα. Θα δούμε...

Επόμενο απολογισμό θα κάνουμε μετά το 20ο bet.

Υπάρχει ανοικτό bet η Εϊμπαρ αύριο.
 
Απάντηση: sans voir

Επειδή δεν έχει τίποτε άλλο βάζεις Νασιοναλ Λιγκ;

Οχι. Είχαμε ξαναβάλει. Το 11.00άρι της Νορθ Φεριμπι. (Χάσαμε 2-0)

Ιστλι (1.57) - Μειντστοουν (6,00)

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία 9 ματς. Εντυπωσιακό επίτευγμα, αλλά "αφύσικη" η διατήρηση του. Κάποτε θα σπάσει το αήττητο. Μιλάμε για μικρές Κατηγορίες.
Ναι, αλλά δεν είναι λογική αυτή.

Η λογική είναι ότι η Μειντστοουν, αν και νεοφώτιστη, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες εκτός έδρας. 4 νίκες εκτός έδρας έχουν μόνο οι 4 πρωτοπόροι (Νταγκεναμ, Φορεστ Γκριν, Μακλσφιλντ και Λινκολν) και η Μειντστοουν. Εντος έδρας δεν είναι καλή.
Αυτα είναι χαρακτηριστικά ομάδας που δεν τα πάει καλά παίζοντας ποδοσφαιρο πρωτοβουλίας, αλλά που συνήθως ψάχνει να εκμεταλλευθεί χώρους απέναντι σε ομάδα που έχει την πρωτοβουλία. Το τυπικό εκτός έδρας αουτσαιντερ.
Για να ειμαι ειλικρινής όμως, δεν το ξέρω αυτό συγκεκριμένα για την Μειντσοουν.

Και ίσως μου πείτε ότι η Μειντστοουν έχει κερδίσει μόνο ομάδες του 2ου μισού του Πίνακα εκτός έδρας. Σιγά τα εκτός έδρας δηλαδή.
Ε, και η Ιστλι έφερε 1-1 με τη δευτερη από το τέλος Σαουθπορτ εντός έδρας. Και στο τελευταίο με τη Γουόκινγκ έχασε 2 φορές προβάδισμα (0-1 και 1-3) για το τελικο 3-3.

Νομίζω ότι υπάρχει φαβορί, αλλα επίσης νομίζω ότι το διπλό είναι για 4.00-5.00. Ισως δηλαδή να υποτιμάται η Μειντστοουν.
Στο 6.00, μπορώ να βάλω το ματς στο Πρωτόκολλο.

Ιστλι - Μειντστοουν 2 @ 6,00 Bet365
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay και betover
Απάντηση: sans voir

Ιστλι - Μειντστοουν 2 @ 6,00 3-0 LOST
 
Απάντηση: sans voir

"Μην παίζετε μετά από διακοπές Πρωταθλημάτων". Βασικη αρχή. Χάνεται η αίσθηση της "φόρμας". Είναι σαν να παίζεις πάλι πρώτες αγωνιστικές. Δεν αντιλέγω. Η απόδοση εδω όμως είναι πολύ μεγάλη.

ΠΑΟΚ (1.20) - Ηρακλής (18.00)

Εντάξει τώρα, 18.00. Θυμίζει ...ωρα εναρξης. Ας το κανουν τουλαχιστον 20.30 να ειναι και σωστοι! Και μετα τη διακοπή τί; Διορθώθηκε η κακή φόρμα του ΠΑΟΚ με τις δύο σερί ισοπαλίες; Γιατί ο Ηρακλής είχε φόρμα, που δεν έχει ακόμα νίκη;

Δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά τη "ζημιά" του την έκανε με την ΑΕΚ και πληρώθηκε 6.00 το sans voir με το Χ2. Και ζόρισε και τον Ολυμπιακό ο Ηρακλής.
Και επιπλέον, και πέρυσι μόνο ζημιές έκανε με τον ΠΑΟΚ ο Ηρακλής. Θυμάμαι ένα 0-1 στην Τούμπα (καλή ωρα, σαν σήμερα) και ένα 3-3 εντός.

Δεν μας εδιναν τωρα και πάλι το Χ2 στο 6.00 (όπως με την ΑΕΚ) που θα με βόλευε, που έχει και πρόβλημα στην επίθεση ο Ηρακλής. Υποψιασμένο (!!!) είναι το Χ2 στο 4.50-5.00. Υποψιασμένο... :)

Το ματς δεν παύει να είναι ντέρμπι. Δεν μπορεί να μου δίνεις μια ομάδα που κέρδισε πέρυσι εκεί μέσα στο 18.00. Και κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που δεν κάνει την μία νίκη μετά την άλλη.

Ξερό διπλό για να ξαναρχίσουμε μετα τη διακοπή. Πολύ μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας. Η αξία πάντως με τον άσο του 1.20 δεν μπορεί να είναι, ας φαμε και πέντε...

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 2 @ 18.00 (Stoiximan)
 
  • Like
Αντιδράσεις: A L E X και fairplay
Απάντηση: sans voir

Σιγα μη φαμε πεντε.Οσα και να φαμε δε θα μας κατηγορησει κανεις, παντως και το ξερο Χ στο 6,50 εχει την αξια του.Ας ειναι 1,20 ο ασσος ντερμπι ειναι αλλα με ξεκαθαρο φαβορι.Και η Ντορτμουντ 1,20 πληρωνε και πηρε το Χ με το ζορι.Το θεμα ειναι αν ο Ηρακλης μπορει να εμφανιστει σαν Χερτα Θεσσαλονικης !!
Λιιιγο αμα βγαλει δοντια η Χερκουλοχερτα εγινε το bet.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Ενδιαφεροντα πραγματα βλεπω εδω. Σε πολλα απο αυτα, μην πω σε ολα γιατι μικροτερες κατηγοριες δεν κοιταω, με βρισκεις μαζι σου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 2 @ 18.00 1-0 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Θα χαρακτηριστεί αυτοκτονικό το bet. Εννοείται, αλλά δεν μπορώ να μην συμμετάσχω.
Η κεντρική ιδέα είναι ότι στο Ποδοσφαιρο δεν υπάρχει ούτε 100%, ούτε 0% και τα ματς συμβαίνει κάποτε και να "στραβώνουν".

Ρεαλ Μαδρίτης (1.02) - Λέγκια Βαρσοβίας (81.00)

Θα μου πείτε, μα τι κανεις; Θα νικήσει η Ρεάλ και θα βαλει και πολλά. Σε τέτοια αουτσάιντερ θα πετάμε τα λεφτά μας;
Ωραία. Εσείς θα βάζατε ένα ...σπίτι στο 1,02 της Ρεάλ; Φαντάζομαι όχι. Γιατί; Γιατί και εσείς λέτε ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει 100%. Δεν ξέρεις ποτέ...

Εχουμε μια Ρεαλ που φαίνεται ότι "ξεμπούκωσε" μετά από μία σειρά ισοπαλίες και εριξε 6 στην "κακομοίρα" την Μπέτις. Πιθανότατα θα ρίξει 6 και στην σημερινή "κακομοίρα". Η δε σημερινή "κακομοίρα", η Λέγκια, ούτε στο εγχώριο Πρωτάθλημα πάει καλά. Αλλα όλα αυτά είναι περιττά: υπήρχε περίπτωση ποτέ η Ρεάλ να ΜΗΝ είναι το μεγάλο φαβορί.

Για μένα το θέμα είναι η απόδοση: το Χ2 το δίνουν 19.00. Εχω πει ότι διπλή ευκαιρία στο 6.00 και πάνω είναι δύσκολο να παίζεις και να μην είσαι κερδισμένος μακροπρόθεσμα. Τη Ρεαλ την έχω ξανακοντράρει (με την Εϊμπαρ στο 8.50). Πολύ ήταν το 8.50. Αλλά διπλή ευκαιρία στο ...19.00 δεν έχω ξανα-ματαδεί...

Να το πω διαφορετικά: φανταστείτε ότι η Ρεάλ θα παίξει π.χ. 15 φορές με την Λέγκια. Μα ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά δεν θα γκελάρει; ΟΥΤΕ ΜΙΑ;
Πάμε αλλιώς: να δεχτώ ότι ο άσος έχει πιθανότητα 90%. 'Η να το πούμε ακόμα χειρότερα; Εστω ότι ο άσος έχει ας πούμε το ποσοστό ...θετικών ψήφων σε ένα σίγουρο Συνέδριο Κόμματος για την επανεκλογή Προέδρου: 93,54%. Ονόματα δεν λέμε, αλλα μιλάμε για ΤΗΝ σιγουράντζα! Μπετόν αρμέ! Sure bet! Κι όμως βρέθηκε ακόμα και εκεί (!) ένα μικρούλι 6,46% που τους "ξέφυγε"... Συμβαίνουν αυτά... Anything that can possibly go wrong, eventually does.
Ε, αυτό το μικρούλι 6,46% το αγοράζω στο 19.00.

Ρεαλ Μαδρίτης - Λέγκια Βαρσοβίας Χ2 @ 19.00

:priest:

ΥΓ Προφανώς ΑΝ (λέμε αν...) περάσει αυτό, δεν βρίσκω νόημα να συνεχίσω...
:)
 
Απάντηση: sans voir

Ρεαλ Μαδρίτης - Λέγκια Βαρσοβίας Χ2 @ 19.00 5-1 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Ροστοφ (13.00) - Ατλετικο Μαδρίτης (1.33)

Δεν χρειάζεται να πούμε ποιός είναι το φαβορί και ποιά είναι η καλύτερη ομάδα.
Η Ροστόφ είναι η "πρωτάρα" και είναι λογικό κόντρα στην μεγάλη Ατλέτικο να την υποτιμούν οι αποδόσεις.

Ωστόσο, η Ατλέτικο θα ταξιδέψει σε μία πολύ δύσκολη και σκληρή έδρα και οι αποδόσεις δεν αποτυπώνουν τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού.
Δεν μπορεί αυτές οι αποδόσεις να είναι οι σωστές. Ο άσος θα έπρεπε να πληρώνει κάπου στο 8.00 νομίζω, ενώ τώρα με 9.00 καλύπτουμε και την ισοπαλία..

Θα πάω με το 9.00 του DNB με το σκεπτικό ότι για τη Ροστόφ και η ισοπαλία "τιμητική" θα είναι, ενώ δεν "καταστρέφει" και την Ατλέτικο.
Αν τώρα, μπορέσουμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω, έχει καλώς. Εκεί ανάμεσα στο 10% και το 15% είμαστε...

Ροστοφ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1 DNB @ 9.00 Bet365
 
Απάντηση: sans voir

Ροστοφ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1 DNB @ 9.00 0-1 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Δεν υπαρχει 8.50 στην Αγγλια ειδικα στις μικροτερες κατηγοριες.
Ο καθενας μοορει να κερδισει τον καθενα. Συμφωνοι, η Νιουκαστλ αντιμετωπιζεται σαν ομαδα Πρεμιερ. Θα ειναι πιθανοτατα περαστικη απο την Τσαμπιονσιπ. Και ειναι και σε φορμα.
Ωστοσο η Ιπσουιτς δεν ειναι τοσο κακη οσο δειχνουν τα στατιστικα της. Οι τελευταιες ηττες της ηταν ολες στο γκολ και προερχεται και απο νικη.

Φαβορι η Νιουκαστλ, αλλα οχι 8.50 η Ιπσουιτς. Οι αποδοσεις νομιζω υποτιμουν τις πιθανοτητες του αουτσαιντερ.


Νιουκαστλ - Ιπσουιτς 2 @ 8.54 Goalbet


 
Απάντηση: sans voir

Νιουκαστλ - Ιπσουιτς 2 @ 8.54 3-0 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Παρι Σεν Ζερμεν (1.28) - Μαρσειγ (11.00)

Μπορει η Παρί να είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από την Μαρσειγ, μπορεί η Μαρσειγ ακόμα να μην εχει εκτός έδρας νίκη, μπορεί η μεταξύ τους παράδοση να ειναι αποκαρδιωτική για την Μαρσειγ (έχει μόνον ήττες!), αλλα από την αλλη μπορεί σήμερα να έχουμε και λόγους να παίξουμε σ' αυτό το (όσο να ναι) ακραίο σετ αποδόσεων. Γιατί:

Επειδή το ματς δεν παύει να είναι ντέρμπι και η Μαρσειγ δεν είναι κανένα ...χωριό.
Επειδή η Παρί όσο μεγάλη και αν είναι, φαίνεται ότι δεν είναι η Παρί των τελευταίων ετών. Δεν ειναι καν πρωτοπόρος, ενώ έχει δώσει και "δικαιώματα", που δεν εδινε στο παρελθον (πχ. 3 γκέλες σε 9 ματς, λέω εγώ)
Επειδή είχε και μεσοβδόμαδο ματς για το Ch L (άρα ισως υπάρχει και κούραση). Και όπου ναι μεν κέρδισε 3-0 την Βασιλεία, αλλα κινδύνευσε όσο και αν το σκορ δεν το αποτυπώνει.
Επειδή η Μαρσειγ εδειξε να "στριβει" στα τελευταια 3 ματς. Εχει και νεο προπονητή. Καλά, δεν πρόλαβε ακόμα να αναλάβει, αλλά ψυχολογικά αυτό μπορεί να έχει καποια αξία.

Μας δίνουν το διπλό διψήφιο, στο 11.00. Μας δίνουν και το διπλό DNB στο 10.00. Να θυμόμαστε ότι όταν το DNB είναι μικρότερο ΜΟΝΟ κατά μία μονάδα από το ξερό σημείο, τότε έχει και μεγαλύτερο value από το ξερό σημείο (πράγμα ασυνήθιστο). Και αυτό απλούστατα επειδή θεωρούμε το Χ πιθανότερο από το διπλό. (που είναι). Εμείς όμως προσβλέπουμε στο να ερθει διπλό.

Τέλος πάντων, ξεχνάμε τα θεωρητικά, ξεχνάμε και τα διάφορα "Επειδή" που έγραψα παραπάνω καθ΄ο,τι εδώ παίζουμε αβλεπί:

Παρί Σεν Ζερμεν - Μαρσέιγ 2 DNB @ 10.00 Bet365
 
  • Like
Αντιδράσεις: betover
Απάντηση: sans voir

Παρί Σεν Ζερμεν - Μαρσέιγ 2 DNB @ 10.00 0-0 VOID

Αυτο (αν δεν εχω χασει το μέτρημα) είναι το 17ο bet της σειράς. Επομένως απολογισμό κάνουμε σε 3 bets.
 
Απάντηση: sans voir

Γουεστ Μπρομ (8.00) - Μαντσεστερ Σίτι (1.44)

Ξεκιναμε από τα βασικά ότι το αδιαμφισβητητο φαβορί είναι η Σιτι, διότι ειναι η Σίτι, κλπ...
Πάμε στην ουσια τωρα:

Γιατί κοντραρουμε τη Σίτι;

Επειδή η Σιτι "δεν ειναι καλά". Εχει να κερδίσει από τις 24 Σεπτεμβρίου. Εχουμε 29 Οκτωβρίου και αγνοεί απο τοτε τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Επειδή αγωνιστηκε και μεσοβδόμαδα (επομενως θα εχει και κούραση) και μαλιστα έπαιξε ντερμπι και οχι οποιοδηποτε ματς για το Λιγκ Καπ (έχασε 1-0 από την Γιουναιτεντ)

Επειδή (τέλος) έχει να σκεφτεί και το Τσ Λ (υποδέχεται την Μπαρτσελονα την Τρίτη). Πολυ σημαντικο παιχνίδι.

Ενταξει, η Γουεστ Μπρομ δεν ειναι κανένα αστερι της Πρέμιερ και αν δουμε και την προϊστορία, είναι μόνο ήττες. Αποκαρδιωτικο...
Είναι όμως πολυ σκληρή ομάδα. Πριν 2 εβδομαδες στο ίδιο γήπεδο η Τοτεναμ μπορεσε να αποδρασει με ένα 1-1 ισοφαρίζοντας λίγο πριν την ληξη.

Επομένως το σετ των αποδόσεων και το 1.44 της Σίτι δεν φαινεται να ανταποκρίνονται στην αλήθεια και στην δυσκολια του παιχνιδιου. Θα μπορούσε ο άσος να δίνει 5.00 και το διπλό 1.70, αλλα ποιος Μπουκ τολμά να βάλει δίκαιες τιμές εδώ όταν όλος ο τζίρος πρόκειται να πέσει στο διπλό;
Εμείς θα πάμε με τον άσο που πληρώνει 8.00. Νομιζω πολύ μεγαλη τιμή. Το DNB (@5,50) επίσης μπορεί να παιχθεί, αλλά χανει πολυ σε αξία σε σχεση με τον ξερό άσο. Μια τιμή κοντα στο 6,50, θα ήταν καλή.
Δια ταυτα:


Γουεστ Μπρομ - Μαντσεστερ Σιτι 1 @ 8.00 Bet365
 
Απάντηση: sans voir

Γουεστ Μπρομ - Μαντσεστερ Σιτι 1 @ 8.00 €‹0-4 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Αιγινιακος 15.50 - Λαμία 1,18

Δεν ξέρω τι γινεται στην Φουτμπολ Λιγκ. Είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική. Τώρα πως γίνεται από την πρώτη αγωνιστική να βγαζουμε 1.18 ενα διπλό, δεν ξέρω. Μπορεί πράγματι η διαφορά των δυο ομάδων να είναι τεραστια. Μπορεί η Λαμία να είναι το τρένο της Φουτμπολ Λιγκ και να σηκωνει αποδόσεις Μπαρτσελόνα. Μπορεί και όχι.

Καπου διαβασα όμως ότι το διπλό άνοιξε στο 2.80. Και προφανώς δόθηκε το σύνθημα ότι η τιμή είναι λάθος. Και τί έγινε μετα; Αυτό που γίνεται στη Χωρα της Υπερβολής. Προφανώς όλοι έπεσαν πάνω στο διπλό και το "διέλυσαν". Αυτό το φαινόμενο το εχω ξαναδεί στην Φουτμπουλ Λιγκ.

Δεν είχα σκοπό να παίξω σημερα. Αλλα δεν μπορώ να φανταστώ ότι η αξία είναι στο διπλό του 1.18 και όχι στον άσο του 15.00plus. Αυτό είναι ο ορισμός του sans voir. Μπορεί να φάω τέσσερα, αλλά δεν γίνεται να μην το παίξω.
Προφανώς παίζεται και το DNB και το 1Χ. Εμείς πάμε με το διψήφιο.

Αιγινιακος - Λαμία 1 @ 15.50 Stoiximan
 

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...