Sans Voir

Απάντηση: sans voir

Ροστοφ - Μπαγερν 1 DNB @ 10.00 3-2 WON

Θα μου επιτρέψετε να βγω λιγο απο το αυστηρο πρωτοκολλο και να πω οτι ήταν το 24ο bet και το 6ο επιτυχημένο. Εχουν παιχθεί 24 Μονάδες και εχουν επιστρεψει 46 Μοναδες. Καθαρα: 22 Μονάδες συν.

Επίσης ήταν τον 10ο bet με διψήφια απόδοση και το πρώτο που κερδίζουμε (είχαμε και ενα void). Προφανώς και το ψάχναμε (όπου μπορούσαμε) αυτο το κερδισμένο διψήφιο bet, γιατι να το κρύψωμεν άλλωστε. Τελικά εγινε σημερα. Μπραβο στην "μικρούλα" Ροστοφ.

Κανονικο απολογισμό στα 30 bets.

Τιμής ένεκεν ξαναβαζουμε το ident.

ident.jpg

Για όλα τα παιδιά του infobeto που αγαπούν τα Αουτσαιντερ και την φαντασία στο Στοίχημα.
 
Απάντηση: sans voir

Θα την πω την αμαρτία μου… :emb:
ενώ παίζω τα περισσότερα απ' τα παιχνίδια σου, χθες μόλις είδα ότι δίνεις το συγκεκριμένο παιχνίδι 1dnb
απλά πάτησα το βελάκι που πάει προς τα πίσω και συνέχισα την πλοήγηση μου στο φόρουμ.

Κατά τ' άλλα ένα έχω να πω :sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Ρεαλ Σοσιεδαδ (7.00) - Μπαρτσελόνα (1.45)

Εδω θελω να εστιάσουμε λίγο στην εικόνα της Σοσιεδαδ, ότι δεν αποτελεί "αμελητέα ποσότητα". Η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν δεν είναι κανενα "μπάζο" δηλαδή.
Να σκεφτούμε ότι είναι 5η στην βαθμολογία, ότι έχει μόνο νίκες στα 4 τελευταία στην έδρα της και συνολικά 4-1-1. Τελευταιο εντός ήταν με την Ατλετικο Μαδρίτης, την οποία και νίκησε 2-0. Ενω γενικά και από συνολική φόρμα (εντός και εκτός) πάει πολυ καλά η Σοσιεδαδ: με 5-0-1 στα 6 τελευταία είναι η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Αν δειτε δε και την λεγόμενη "προϊστορία" Σοσιεδαδ-Μπαρτσελόνα στο Σαν Σεμπαστιάν (μεταξυ μας, εγω δεν πολυκοιταω "προϊστορίες", αλλα δεν μπορώ να μην το κάνω ειδκά τώρα που με... συμφέρει!) θα παρατηρήσετε ότι η Μπαρτσελόνα δεν περνά και πολύ καλά στο "Ανοέτα". Από το 2013 στο Ανοέτα η Σοσιεδαδ έχει 4-1-0 με την Μπαρτσελόνα! Ρίξτε μία ματια.

Ενταξει είναι η μεγάλη Μπαρτσελόνα απέναντι μας, που δεν μας δίνει πολλά δικαιώματα και που ακόμα και στην κακή της ημέρα μπορεί να μας διαλύσει. Εγω δέχομαι ότι ο άσος είναι για 5.00, επειδή έχουμε την Μπαρτσελόνα απέναντι μας. (Αν δει κανεις ψυχρα τα νούμερα χωρις να λάβει υπ όψιν τα ονοματα μπορεί να τον δώσει και πιο κάτω). Μας δίνουν τον άσο στο 7.00 (στο 8.00 ανοιξε - αργησαμε!) και στο 5.50 το DNB.

Δεν χρειάζεται συνέχεια να παίζουμε... διψήφια. Ποιός ο λόγος; :)

Ρεαλ Σοσιεδαδ - Μπαρτσελόνα 1 DNB @ 5.50 (Goalbet)
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και betover
Απάντηση: sans voir

Do not try this at home:

Νιουκαστλ - Μπλακμπερν 2 @ 12.06 (Goalbet)

Δεν θελω να πω πολλα εδω. Δεν υπάρχει 12.00. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε στην Αγγλία. Ενταξει η Νιουκαστλ θεωρείται ομάδα Πρεμιερ. Και σωστά. Καταπράσινη φόρμα. Σχεδόν μόνο νικες εχει. η αλλη ψιλομετρια φορμα: 2-2-2.

Ναι, αλλα 12.00; Το ειχα σταμπαρει μεσοβδομαδα καπου στο 8,50 εως 9.00 και γελούσα. Αν δεν πάει 12.00 , δεν ασχολουμαι ειχα πει. Δεν το πιστευα ότι θα πάει 12.00 μεταξύ μας. 11.00 ηταν ολη μερα χθες.

Τέλος παντων κοντραρω μια ομάδα που δεν εχει δώσει κανενα δικαιωμα επειδη η απόδοση ειναι θεόρατη. Μονο και μονο γι αυτο και κινδυνευοντας να φαω 5 γκολ.

Και καλα κάνουν οι Μπουκ και θεωρούν την Νιουκαστλ τόσο μεγαλο φαβορί. Είναι ομάδα Πρεμιερσιπ, όπου μαλιστα (θυμομαστε) έχει πάρει και Πρωταθλημα.
Πρωταθλημα Πρεμιερ.

Ενώ η άλλη...
:)
 
Απάντηση: sans voir

Νιουκαστλ - Μπλακμπερν 2 @ 12.06 0-1 WON

Μετά το 10.00 της Ροστοφ πριν λίγες μέρες, σήμερα ειχαμε το 12άρι της Μπλακμπερν.

Ηταν το 25ο bet, απολογισμός θα γινει κανονικά στα 30 bets, ενώ υπάρχει ανοικτό bet (αυριανό) της Σοσιεδαδ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gambler33, BetLaden και kosdpthess
Απάντηση: sans voir

Αρσεναλ (1.36) - Μπορνμουθ (9.50)

Εδω το σκεπτικό είναι ότι η Αρσεναλ θα την κάνει την γκέλα με την εικονα που βγαζει. Δυο ισοπαλιες ειχε στα τελευταια ματς της Πρεμιερ με Γιουναιτεντ και Τοτεναμ (δεν τις λες γκέλες, με ομαδες πρωτης σειρας επαιξε), αλλα το θεμα μας ειναι οτι δεν ηταν καλή. Και συν ακομα μια ισοπαλια μεσοβδομαδα με την Παρι 2-2 εντός έδρας παλι με κακή εικόνα, ενω μπορουσε και να ηττηθεί. Βαλτε και κουραση στην εξισωση.

Ενταξει η Μπορνμουθ μικρομεσαια ομαδα ειναι ερχεται ομως από 0-1 εκτός εδρας νικη με την Στοουκ. Εχει τις πιθανότητες της.

Πάμε να κοντραρουμε μια αήττητη ομαδα, την Αρσεναλ, που δειχνει ομως να μην παταει καλα στα τελευταια και θα ειναι και κουρασμενη. Ετσι τέλος παντων πιστευουμε. Το διπλό νομιζω ότι ειναι για 7.00 και στο 7.00 βρίσκουμε το διπλό DNB. Οχι κατι τρελό, (θα ηθελα τον Μπουκ πιο "αφελη" με το αουτσαιντερ), αλλα μπορεί να παιχθεί.

Αρσεναλ - Μπορνμουθ 2 DNB @ 7.00 (Goalbet)

(Ελπίζω η Goalbet να συνεχιζει να μας φερνει... γούρι - ομαδα που κερδίζει δεν αλλαζει!)
:)

Ανοικτο bet η Σοσιεδαδ
 
Απάντηση: sans voir

Αρσεναλ - Μπορνμουθ 2 DNB @ 7.00 3-1 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Ρεαλ Σοσιεδαδ - Μπαρτσελόνα 1 DNB @ 5.50 1-1 VOID

Ειναι το 27ο bet. Απολογισμος κανονικά στα 30.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: sans voir

Λίβερπουλ (1.28) - Λιντς (11.00)

(Προημιτελικος του Λιγκ Καπ)

Δεν έχω πρόβλημα να κοντράρω την ομάδα μου (Λίβερπουλ). Στο στοίχημα πρέπει να είμαστε... κυνικοί.
(Ενταξει, όσο είναι δυνατόν....)
Το πρόβλημα μου όμως εδώ είναι ότι η Λίβερπουλ "είναι καλά". Τρέχει ένα πολύ καλό σερί. Ούτε που θυμάται από πότε έχει να χάσει. Οπότε γιατί να την κοντραρουμε;

1) Επειδή και η Λίντς "είναι καλά". Στα 6 τελευταία για το Πρωταθλημα της Τσαμπιονσιπ μόνο από την Νιουκαστλ έχασε. Και μην ξεχνάμε ότι η Λιντς έχει "βαριά φανέλα". Δεν είναι αμελητέα ποσότητα δηλαδή.
2) Επειδή είναι Κύπελλο (δευτερο τη τάξει), και στο Κύπελλο ενίοτε συμβαίνουν και απρόοπτα. Κατι τετοιες ευκαιρίες ψάχνουν οι "μικρότερες" ομάδες. Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Θεσμό βέβαια, μην θεωρήσει κανείς ότι πιστεύουμε ότι θα παίξει αδιάφορα, αλλά όπως και να το κάνουμε, πρώτη προτεραιότητα είναι η Πρέμιερ. Δεν είναι;
3) Επειδή η Λίβερπουλ θα έχει και απουσίες. Και "φρεσκιες": Κουτίνιο έξω, Φιρμινο έξω. Διαβαζω ότι ούτε Λαλανα και πιθανότατα ούτε Σταριτζ θα ειναι παρόντες. Αναγκαστικό rotation θα κάνει ο Κλοπ, που ίσως ούτως ή άλλως θα το έκανε αυτός. Αυτοί που θα παίξουν τώρα τι "χημεία" θα βγάλουν, άγνωστο. Μπορεί και την καλύτερη. Μπορεί και όχι.
4) Επειδή οι αποδόσεις είναι υψηλές. 11.00 το διπλό. (Ποτέ δεν ξεχνάμε τις αποδόσεις. Εδώ προσπαθώ να παίζω αποδόσεις).

Και τι θα πει αυτό; Οτι δεν είναι φαβορί η Λίβερπουλ; Εννοείται πως είναι και μαλιστα ξεκάθαρο. Αλλα αυτα τα λέω για να εξηγήσω για ποιο λόγο πιστεύω ότι το 1.28 στον άσο (που σημαίνει "προσφερόμενη πιθανότητα" κοντά στο 80%) δεν μπορεί να στέκει. Νομιζω δηλαδή ότι είναι ψηλά το 11.00 στο διπλό. Αν με τα δεδομένα που έχω, βάλω τις ομάδες στο μυαλο μου να παίξουν ...10 φορές, νομίζω ότι... μιάμιση φορά(!) θα καταφέρει να νικήσει η Λιντς!
:)

Μου αρέσει το 4.15 του Χ2 του Stoiximan. Αν το ματς "στραβώσει" για τη Λίβερπουλ, αυτό θα πάει στο Χ. Η Λιντς δηλαδή πιθανότατα θα παίξει αμυντικά, και ό,τι άλλο μπορέσει να πάρει από κει και πέρα.
Εγώ θα πάρω το 9.00 του 2 DNB με παραπάνω προσδοκίες, αλλά χωρίς παραπάνω ρίσκο.

Λίβερπουλ - Λιντς 2 DNB @ 9.00 (Bet365)

Υπάρχει και ένα "ξεχασμένο" ματς για την League 1 της Αγγλίας. Αυτή τη στιγμή οι αποδόσεις δεν είναι εκεί που θα ήθελα εγώ, μολονότι ανεβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Αν κάτι αλλάξει, και οι αποδόσεις φθάσουν εκεί που θα ήθελα, το ξαναβλέπω.
 
Απάντηση: sans voir

Αυτη είναι η μοίρα του Μπουκ:

Ατλετικο Μαδρίτης (1.20) - Εσπανιολ (15.00)

Αν είσαι Μπουκ τι αποδόσεις να δώσεις εδώ, εκτός από αυτές; Αντε και πες ότι βλέπεις ότι η Εσπανιόλ έχει μια καποια έστω μικρή προοπτική. Πως να τολμήσεις να δώσεις την άλλη πάνω από το 1.20-1.30; Γίνονται αυτα;

Αυτα προσπαθούμε να εκμεταλλευθούμε εμείς.
Και γιατι πιστεύουμε ότι η Εσπανιόλ έχει μια κάποια μικρή έστω προοπτική;

Επειδή τρέχει ένα αήττητο σερί από τις 25 Σεπτεμβρίου που ήττηθηκε τελευταία φορά (από την Θέλτα). 4-6-3 το ρεκόρ της. 3 ήττες σε 13 ματς. Τόσες ήττες εχει και η Ατλετικο. Στα τελευταία 6 μετράει 3-3-0. Καλή φόρμα. Εκτος εδρας, πάει αρκετά καλά, αήττητη στα τελευταία 4 εκτός (3-1-0). Εντός δεν τα πάει και τόσο καλά είναι η αλήθεια. Πάντως είναι 2 μήνες αήττητη η Εσπανιόλ.
Αν δεν ήταν, πόσο θα εδινε το διπλό;

Εντάξει με την μεγάλη Ατλέτικο παίζουμε. Μεγάλο φαβορί και πάει και καλά. Μόνο από τη Ρεάλ, τη Σεβίλλη και την εξαιρετικη Σοσιεδαδ έχασε. Αλλά είναι σωστό να πιστεύει κανείς ότι είμαστε χαμένοι πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι; Και εν πάση περιπτώσει, έχει νόημα και αξία το 1.20 της Ατλετικο; Με την εικόνα που δίνει το αουτσαιντερ, πιστεύουμε πραγματικά ότι η εικόνα των αποδόσεων αντικατοπτρίζει τις πιθανότητες μας;

Εδώ με κλειστά μάτια πιστεύουμε ότι η αξία είναι με το... 15.00 του διπλού. Ενταξει τωρα. 15.00...
Και επειδή το διπλό πιο δύσκολο από το Χ (Ατλετικο είναι αυτή, δεν χανει ευκολα) θα πάμε με το DNB με καλυψη την ισοπαλία.
(Το Χ2 δεν πληρωνει τόσο καλα).

Ατλετικο Μαδρίτης - Εσπανιολ 2 DNB @ 12,50 (mybet)

(υπάρχει μεγάλη απόκλιση των αποδόσεων αναμεσα στις διαφορες Εταιρίες. Έχω βρει ξερό διπλό και στο 9.50 και στο 13.00 (στην "συνηθη" Εταιρία που παίζω - δεν λέμε ονοματα). Εχω βρει και διπλό DNB στο 8.00 ή στο 9.00.)
Αυτό που εβαλα θεωρώ ότι είναι μια καλή τιμή.
 
  • Like
Αντιδράσεις: betover, dosto και BetLaden
Απάντηση: sans voir

Λίβερπουλ - Λιντς 2 DNB @ 9.00 2-0 LOST

Ανοικτο bet η Εσπανιολ
 
Απάντηση: sans voir

Παρι Σεν Ζερμεν (1.15) - Ανζε (17.00)

Εμβολιμη αγωνιστική για τη Γαλλικη Ligue 1

Κανεις δεν αμφισβητεί ποιος είναι εδω το μεγάλο φαβορί εδώ. Μα μεχρι τώρα, με τα φαβορί "τα βάζουμε", με διαφορα αποτελέσματα. Αλλοτε καλά, άλλοτε (περισσοτερες φορες) κακα.

Εδω "πονταρω" στο γεγονός ότι η Ανζέ είναι μια "σφιχτή" ομάδα, που βασίζεται στην αμυντική της λειτουργια. Φαίνεται δηλαδή ότι δεχεται δυσκολα σχετικά γκολ. Εχει δεχθεί 8 γκολ σε 7 εκτός έδρας ματς, όταν η ίδια η Παρί έχει δεχθεί 7 και η πρωτοπόρος Μονακό (διότι η Παρί δεν είναι... πρωτοπόρος) εχει δεχθεί 10 στα εκτός εδρας της. Ακόμα πιο δύσκολα σκοράρει βέβαια η Ανζέ. Σχεδον όλα τα εκτός της είναι under.

Δυο πράγματα ήθελα όμως να δω πριν ασχοληθώ με το ματς:

-Αν οι δυο σημαντικοί (για την αμυντικη λειτουργια) απόντες της Ανζε που ελειψαν στο προηγούμενο με την Σεντ Ετιεν (λόγω τιμωρίας), θα είναι διαθέσιμοι. (ο κεντρικός αμυντικός Thomas και ο αρχηγός αμυντικος μεσος N'Doye). Είναι διαθεσιμοι.

-Αν η απόδοση του Χ2, που εβλεπα τις προηγούμενες ημερες, ανεβει από το "αδιαφορο" 4.50 και παει πάνω από το 5.00. Ανεβηκε: 5.50 το +0.5 ασιατικο του διπλού.

Τωρα απο κει και περα "μας χαλαει" που η Ανζε θα ξαναπαίξει το Σάββατο με τη Λοριαν και ίσως "διαλεξει παιχνίδι", όμως εγω (παρ' όλα αυτα) θα πάω με τη απόδοση.

Αποδοση 5.50 σε διπλή ευκαιρία είναι πολύ μεγάλη απόδοση. Η Παρί προσφερεται από τον Μπουκ σε πιθανότητα περίπου 82% να κερδίσει το ματς. Είναι απίστευτα δύσκολο να "σηκώσει" μια ομάδα (ας ειναι και η Παρί, ας είναι και η Μπαγερν) τέτοιες πιθανότητες μακροπρόθεσμα, έστω και αν παίζει στην έδρα της. Είναι δηλαδή δύσκολο να παίζεις μακροπρόθεσμα τετοια απόδοση σε διπλή ευκαιρία και να βγεις χαμένος. Ακουγεται περιεργο βεβαια. Δεν μιλάω για το σημερινό ματς. Μιλάω μακροπρόθεσμα. Σε βαθος χρονου. Δείτε πόσες φορες πήγαμε με διπλή ευκαιρία με απόδοση απο 5.50 έως ...8.50 και (εκ του αποτελεσματος) φανηκε να εχουμε δίκιο. Ενταξει κάποτε θα χάσεις, αλλα σαν τακτική μακροπροθεσμα, νομιζω ότι έχει μια λογική. Και πάντα πρέπει να κοιταμε την απόδοση που θα παίξουμε. Αν κερδίσουμε δηλαδή, να πάρουμε ό,τι καλυτερο μπορούμε. 4.60 το Χ2 σε άλλη Εταιρία, 5.00 το Χ2 στην ΙΔΙΑ Εταιρία αλλά 5.50 το ασιατικο +0.5 (που ειναι ίδιο στοιχημα με το Χ2). Αλλο 4.60, άλλο 5.50.

Μεγαλο το ρίσκο. Η Ανζε δεν είναι κατι ιδιαίτερο, (η απόδοση κυρίως ήταν η αφορμή), αλλά εγώ θα το βάλω στο Πρωτόκολλο.


Παρι Σεν Ζερμεν - Ανζε 2 (+0.5) @ 5.50 (Bet365)
 
  • Like
Αντιδράσεις: dosto
Απάντηση: sans voir

Παρι Σεν Ζερμεν - Ανζε 2 (+0.5) @ 5.50 2-0 LOST

29o bet. Απολογισμό θα κανουμε μετα το επομενο
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: sans voir

Δεν ξέρω αν θα σε απασχολούσε τόσο... "μικρή" απόδοση (και συγγνώμη προκαταβολικά αν δε σου αρέσουν τα σχόλια του στιλ "τσεκαρε αυτό, δες εκείνο κτλ), αλλά τσέκαρε λιγο αν θες και το Τρίκαλα-ΠΑΟΚ σήμερα στις 17.15. 5,50 ο άσος, 4,33 το DNB. Οι γηπεδούχοι έχουν από τα καλύτερα ροστερ της β εθνικής και δεν έχουν ματς το σ/κ. Το ντέρμπυ με τον ΟΦΗ πήγε από Δευτέρα στην Τετάρτη. Ο ΠΑΟΚ είναι σε κρίση και την Κυριακή έχει λεωφόρο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: betover και nklaps
Απάντηση: sans voir

Δεν ξέρω αν θα σε απασχολούσε τόσο... "μικρή" απόδοση (και συγγνώμη προκαταβολικά αν δε σου αρέσουν τα σχόλια του στιλ "τσεκαρε αυτό, δες εκείνο κτλ), αλλά τσέκαρε λιγο αν θες και το Τρίκαλα-ΠΑΟΚ σήμερα στις 17.15. 5,50 ο άσος, 4,33 το DNB. Οι γηπεδούχοι έχουν από τα καλύτερα ροστερ της β εθνικής και δεν έχουν ματς το σ/κ. Το ντέρμπυ με τον ΟΦΗ πήγε από Δευτέρα στην Τετάρτη. Ο ΠΑΟΚ είναι σε κρίση και την Κυριακή έχει λεωφόρο.

Κατ αρχάς όλα τα σχόλια όχι απλά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά και ευχαριστώ πολύ γι αυτά. Ειλικρινά σας ευχαριστώ και μόνο που μπαίνετε στον κόπο να διαβασετε αυτά που γραφω.

Για τις αποδοσεις: Ολες οι αποδοσεις με ενδιαφερουν. Αν το 5.50 ή το 4.33 κρίνεις ότι είναι μεγάλες απόδοσεις σε σχέση με το γεγονός στο οποίο αναφερονται και σου κάνει "κλικ", το παίρνεις. Μα αυτη ειναι και η δική μου λογική και η λογική του "Πρωτοκολλου" για τις αποδοσεις. Δεν εχω δηλαδή κόλλημα με αποδόσεις τύπου 10.00. Μπορεί κάποια διψήφια απόδοση να είναι πραγματικά τελείως αδιάφορη ενώ ενα 4.00 (ή ενα 2.00) να εχει πολύ μεγάλη αξία.
Για το "Πρωτόκολλο" ειδικά έχω βάλει ένα όριο (για σημεία) που είναι το 5.00. Ειδικά για το Χ είμαι πιο "ελαστικός" και μπορεί να βάλω και 4.00+. (Σκεφτομαι πχ το "Χ" του "Ελ Κλάσικο" που πληρωνει 4.20 ή καπου εκει. Το συζητησα και με την παρεα εδω). Για over/under ή g/g - n/g μπορεί να βάλω και 3.50 αν πιστευω ότι εχουν αξια. Δεν ειμαι δογματικός με το απολυτο ύψος των αποδόσεων.

Για τα σημερινά τώρα, (του Κυπελλου) η αληθεια είναι δεν μπόρεσα να ασχοληθώ και δεν μπορώ να πάρω θέση. Με τη λογική που αναφερεις, ότι δηλαδη τα Τρίκαλα έχουν καλή ομάδα, παίζουν στην εδρα τους, όλοι οι μεγαλοι "την πατανε" και ο ΠΑΟΚ εχει και την μεγάλη αναταραχή, και στο βάθος Λεωφόρος, ήδη έχεις επιχειρήματα και "αφήγημα" να πας με τον άσο. Το πιστεύεις = το παίζεις.

Καποιος άλλος θα μπορούσε να πει ότι μετα τα τελευταια στον ΠΑΟΚ το παιχνίδι είναι "ειδικών συνθηκών". Επίσης ότι οι ομάδες έχουν μια κατηγορία διαφορά οπότε το 5.50 στον άσο είναι δίκαιο. Δηλαδή και με τον Πλατανιά (ομαδα Σουπερ Λιγκ) στα Χανιά π.χ. να έπαιζε ο ΠΑΟΚ, ίσως τόσο να μας έδιναν τον ασο.

Δεν ξερω. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν το πιστευεις, οφείλεις να το παίξεις.

Τελειωνοντας: υποδείξεις, σχόλια, διαφωνιες, ιδέες κλπ είναι όλα με χαρα ευπρόσδεκτα. Ειμαστε μια ωραια παρεα όλοι εδω. Κατι που δεν θα σκεφτει ενας, θα το σκεφτεί καποιος άλλος.
:)

Σε ευχαριστω πολύ

:sign:
 
Απάντηση: sans voir

Μπαρτσελόνα (1.85) - Ισοπαλία (4.25) - Ρεαλ Μαδρίτης (3.90)

Οταν ειδα το σετ πρωτη φορά με παραξένεψε η υψηλή τιμή της ισοπαλίας. Συνηθως οι ισοπαλίες τιμώνται στο 3 "και κάτι". Προφανώς μιλάμε για τον ορισμό των ντερμπι και πάντα σε ένα οποιοδήποτε ντερμπι η ισοπαλία είναι ενα αποτέλεσμα με το οποίο πρέπει να λογαριαζεις. Χωρια που προχτές όταν ειδα ότι σε μια εβδομάδα θα έχουμε "Ελ Κλάσικο" η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν "Ισοπαλία".

Υπάρχει βέβαια αντίλογος: μέχρι στιγμής στη La Liga το σημείο της ισοπαλίας επιβεβαιώνεται μόλις στο 25% των αγωνων. Και δεύτερον, αν δούμε τα τελευταια 10 ματς μεταξυ των δύο ομάδων θα βρούμε μόλις ...1 ισοπαλία. Αρα καλώς κάνει ο Μπουκ;


Δεν ξερω αν κάνει καλώς. Στο πρώτο επειχειρημα η απαντηση είναι ότι δεν μπορεις να βάλεις στο τσουβάλι με τα υπολοιπα ματς της La Liga το μεγάλο Ντερμπι. Αρα αυτό το 25% κανω πως δεν το βλέπω.
Οσο για την προϊστορία των ομάδων, θα πω ότι τα τελευταια ματς στο Καμπ Νου έληξαν με ενα γκολ διαφορά είτε υπέρ της μία είτε υπέρ της άλλης. Αρα και τότε η ισοπαλία δεν ήταν αδιανόητη. Τώρα δε πολύ περισσότερο που η "ψαλίδα" αναμεσα στις ομάδες έχει κάπως κλείσει. Αγωνιστικά δηλαδή η Ρεάλ φαίνεται καλύτερη. Τρέχει ένα αήττητο σερί από την αρχή του Πρωταθλήματος. Και 3 Ισοπαλίες για τη Βασίλισσα. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη δεχθεί 2 "σφαλιάρες" από την Αλαβες και την Θέλτα, ενώ θα έτρωγε και τρίτη από τη Σοσιεδαδ πριν λίγες ημέρες. (χωρις άλλα σχόλια...). 3 Ισοπαλίες και η Μπαρτσελόνα μεχρι στιγμής.

Αυτη την αγωνιστική υπεροχή της Ρεάλ αν την βαλεις κόντρα στο πλεονέκτημα της εδρας της αντιπάλου τα πράγματα νομίζω ότι ερχονται "στα ίσα". Με τους 6 βαθμούς διαφοράς υπερ της Ρεάλ η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που ίσως και να "βολεύει" τη Βασίλισσα, ενώ από την άλλη, δεδομένου ότι μια ήττα για την Μπαρτσελόνα θα ήταν "καταστροφή", η συζήτηση για την Μπαρτσελόνα ξεκινά από το να μη χασει.

Ενταξει, ισοπαλία παίζουμε. Δεν υπάρχει πιο εύθραυστο αποτέλεσμα από την ισοπαλία. Μπορεί να χαλάσει από την αρχή έως τα ...χασομέρια. Έχω παίξει ισοπαλίες με πολύ χειρότερες πιθανότητες και ακόμα χειρότερες αποδόσεις.

Ευχαριστω τους BetLaden και Eric Castel για την συζήτηση που είχαμε πάνω στο θέμα.


Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Χ @ 4,25 (mybet)



ΥΓ1 Ανοικτο bet η Εσπανιόλ.

ΥΓ2 Ηθελα να βάλω και την Αταλάντα στο παιχνίδι μου. (Ριξτε μια ματιά. Ωραιότατο αουτσάιντερ) Οι αποδόσεις ωστόσο είναι "υποψιασμένες", (μόλις 3.00 το Χ2 κόντρα στη Γιουβεντους) και ήδη έχουν πεσει σε σχέση με το άνοιγμα. Too little, too late...






 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden, dosto και Eric Castel
Απάντηση: sans voir

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Χ @ 4,25 1-1 WON

Ηταν το 30ο bet της σειρας. Επειδή έχουμε ενα ακομα ανοικτο bet (Εσπανιολ) που θα κλεισει σε λιγες ωρες, ας κάνουμε τον απολογισμό μετα από το bet αυτό, που θα ειναι το 31ο bet.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Ριμπάκινα - Αζαρένκα
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 02:30
    Novasports 6HD
    • Αλεξάντροβα - Κόλινς
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...