Sans Voir

Απάντηση: sans voir

Κλαψ λιγμ και μουμπλε μουμπλε οι μπουκ σήμερα :beers1:
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Ατλετικο Μαδρίτης - Εσπανιολ 2 DNB @ 12,50 0-0 VOID

31ο bet της σειρας.

Σε λιγο θα ετοιμασω ενα συντομο απολογισμο, για το που βρισκομαστε μεχρι τωρα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: sans voir

Απολογισμός:

Από 1/9/2016 που ξεκινησαμε, έχουν παιχθει 31 στοιχηματα. Εχουμε κερδίσει τα 8, ενώ 3 ακόμα bets ήταν void και προφανώς χάθηκαν 20 bets..
Σχηματικά: 8-3-20

Εχουμε πονταρει 31 Μονάδες και εχουν επιστρεψει 64,31 Μονάδες. Στις 31 Μοναδες δηλαδή ποντάρισμα είχαμε profit 33,31 Μονάδες. Τα bets που παίξαμε είχαν μέση απόδοση 9,39, ενώ τα κερδισμένα μας bets είχαν μέση απόδοση 7,66. Αυτα με την βοήθεια ενός excel.

Σαν σχολιο, θα γίνω πάλι κουραστικός και θα πω πάλι ότι 31 bets είναι πολύ λίγα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Δεν έχει κανένα νόημα να μιλήσουμε ακόμα για yield και τέτοια. Εχω επιπλέον επίγνωση ότι τα αποτελέσματα μεχρι τώρα μπορεί να κριθούν και "αφύσικα". Μπορεί να υπάρχει και εύνοια της τύχης. Χίλια δυο "μπορεί". Αν δεν έχουμε μεγάλο αριθμό στοιχημάτων, άκρη δεν βγάζουμε. Από τα 50 bets και μετά μπορει να μιλήσουμε για yield.

Προσοχή λοιπόν και την μπάλα χαμηλά. Πιθανόν να έρχεται "στατιστική διόρθωση" με μια σειρά από "κουβάδες" για να μας "ισιώσει" την "αφυσικη" στατιστική μας. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, και πίστη στο πλάνο μας,
Θα δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε. Και, εν πάση περιπτώσει, πάμε να κάνουμε την πλάκα μας στην τελική και ό,τι μπορέσουμε καλυτερο, θα κάνουμε. Αλλα για να λέμε αλήθειες εδώ, όταν ξεκινούσα να βάζω τα πρώτα bet στο Πρωτόκολλο, δεν περίμενα ακριβώς αυτό εδω...

ΥΓ Υποδείξεις, παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες για να γίνουμε καλύτεροι, όλα ευπρόσδεκτα και ευχαριστω προκαταβολικά.

Και τελειώνουμε με το γνωστό...
ident.jpg
 
Απάντηση: sans voir

κι εγω του το λέω... αλλά κρατάει την μπάλα χαμηλά και καλά κάνει γιατί ...μόνο έτσι είσαι μεγάλη παιχτούρα :bravo:
 
  • Like
Αντιδράσεις: Eric Castel και nklaps
Απάντηση: sans voir

Ξέρει πολύ καλά τι και πως να το κάνει:))) Εύγε, τον χαίρομαι, γιατι είναι πραγματικά αξιόλογος "στοιχηματζής", αλλά κυρίως άνθρωπος!!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και nklaps
Απάντηση: sans voir

Φιλε nclaps εφοσον συνεχισεις να παιζεις με τον ιδιο τροπο και τα σημεια σου ειναι βγαλμενα με το ιδιο σκεπτικο ΔΕΝ υπαρχει θεμα διορθωσης στατιστικης.Ναι μπορει στα επομενα 10 να παρεις ενα ολοστρογγυλο μηδενικο αλλα στα 60-90-120 κτλ bet θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα που εχεις τωρα με συν-πλην ενα 10%.Οποτε το τι θα γινει στο τελος της σαιζον εχει ηδη ''δειξει'' και διαμορφωθει.Το θεμα ειναι αν απο κει που εισαι τωρα πας πανω 10% η κατω 10%.Και οτι σου γραφω ειναι αποτελεσμα πολυετους καταγραφης και μελετης διαφορων στοιχειων.Αυτο που μπορει να χαλασει τα νουμερα που εχεις ειναι η αλλαγη στην ψυχολογια σου.Να εισαι κουλ και μην αγχωνεσαι.Και μην κοιτας πισω στο τι εχεις κανει ως τωρα.Να κοιτας μονο μπροστα σαν να ξεκινας σημερα.Αυτα που γραφεις παραπανω λοιπον(αν και ειναι ολα λαθος) ειναι κατανοητο απο μενα τουλαχιστον γιατι τα γραφεις.Καλο ειναι να κραταμε χαμηλους τονους μη μας πουνε και κρετινους κτλ.Εγω στην προσπαθεια σου αυτη ειμαι μαζι σου και στο χω τονισει απο την αρχη γιατι με εκφραζει και κατι αναλογο κανω κι εγω στο προσωπικο μου παιχνιδι.Δεν ξαναλεω τιποτα απλα συνεχισε.

Υγ:Αν θες ριξε μια ματια να δεις οτι απο τη στιγμη που καταλαβα τι ακριβως κανεις εδω,σου το γραψα κι εγω και καποιοι αλλοι συνοδηποροι οτι θα τερματισεις πρασινος.

Υγ2:Εχεις παιξει περιπου 30 μοναδες και εχουν επιστρεψει περιπου 60.Ειναι δηλαδη σαν να εχουμε παιξει 30 bet με αποδοση 2,00 και να εχουμε πονταρει σε ολα απο 1 μοναδα και εχουμε πιασει και τα 30.ΑΔΥΝΑΤΟ μαθηματικα.Κι ομως με 8 στα 30 εχεις πετυχει ακριβως το ιδιο αποτελεσμα. Το ενα ΑΔΥΝΑΤΟ και το αλλο δυνατο και πραγματικο.Οποιος καταλαβε καταλαβε.Πιο απλα δεν μπορω να το πω.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: sans voir

Ευχαριστω πολύ για τα καλα σας λόγια.
Αν συνεχίσετε, θα ρίξω ένα ban μιας εβδομαδας στον εαυτό μου, για να μην φουσκώσουν τα μυαλά μου!

:afro:

Ωχ.
Μυαλά είπα βρε...

:)
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και Eric Castel
Απάντηση: sans voir

Ξέρει πολύ καλά τι και πως να το κάνει:))) Εύγε, τον χαίρομαι, γιατι είναι πραγματικά αξιόλογος "στοιχηματζής", αλλά κυρίως άνθρωπος!!!
Ανταποδίδω Γιώργο. Αυτό που έκανες προχθες με την Ος ήταν "πολλά κιλά" στοίχημα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Siomos1
Απάντηση: sans voir

Παρε ενα ρεπο αυριο που γιορταζεις και βλεπεις......ας μην πω απο τωρα χρονια πολλα θα τα πουμε αυριο..
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Νιουκαστλ - Μπερμιγχαμ

Ματς του Σαββάτου για την Τσαμπιονσιπ.
Απλα το αναφέρω γιατι, αργα χθες το βραδυ ειχα ετοιμάσει κείμενο για να το ανεβασω σήμερα. Το διπλό ήταν στο 8,00 και το διπλό DNB στο 6.00.

Σημερα βλέπω στην ίδια Εταιρία το διπλό στο 7.00 και το 2 DNB στο 5.50, οπότε το αφήνουμε τωρα και αν αλλάξει κάτι, το ξαναβλέπουμε στην πορεία.

Η συζήτηση δεν είναι αν αξίζουν αυτα ακόμα και τωρα. Μπορεί και ναι, αλλα μπορεί και όχι.

Ο μόνος λόγος που το γράφω είναι για να πω ότι στις αποδόσεις δεν κάνουμε ποτέ σκόντο. Δεν παίζω την ομάδα Μπερμιγχαμ, αλλά παίζω την απόδοση 6.00 του 2 DNB, (που προφανως αναφερεται στην ομαδα) και που τωρα πια δεν είναι διαθεσιμο.

Για ό,τι νεότερο...
 
  • Like
Αντιδράσεις: jogo και BetLaden
Απάντηση: sans voir

Παρι Σεν Ζερμεν (1.36) - Νις (8.50)

Η ψυχρή λογικη λεει οτι ο Μπουκ μου δινει τον Πρωτοπορο στην εδρα του τριτου στο 8.50 και αυτο δεν μπορει να ευσταθει.


Η ενσταση ειναι οτι ο "τριτος" ειναι Η Παρι. H μεγαλη Παρι. Σεβομαστε την Παρι. 6-2-0 εντός. Αήττητη στην εδρα της. Την σεβόμαστε, αλλα μας δινει 'δικαιωματα". Κατ αρχάς και μόνο ότι τέτοιες μέρες τις προηγούμενες χρονιές είχε ήδη... "καθαρίσει" τον Τίτλο και τώρα είναι στην τρίτη θέση, κάτι μας λέει. Εχει ήδη 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η τελευταία ήττα ηταν μία "σφαλιαρα" 3-0 στο Μονπελιε την προηγουμενη αγωνιστική... Για το προηγουμενο του Ch L με την Λουντογκορετς (2-2) δεν μιλαω καθολου. Ενταξει τωρα τελευταια αγωνιστικη των Ομιλων... Επομένως έχουμε να κάνουμε με την μεγαλη Παρι αλλα ειναι (ας πούμε) ενα κλικ πιο κατω απο αυτο που μας ειχε συνηθισει τα προηγουμενα χρονια. Η λέξη "κόντρα" μας έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό...


Η Νις απο την αλλη ειναι "κουκλα". Πρωτοπορος με 12-3-1 και 5-1-1 εκτος εδρας και με καλη φορμα στα τελευταια. 3-0 στο τελευταίο την Τουλουζ εντός και νίκη 0-1 στο τελευταίο εκτός την Γκινκαμπ, που είχε περίπου το ρεκόρ εντός έδρας που έχει και η... Παρί. Αν είναι να κοντραρω την Παρί φέτος, με ποια ομάδα θα ήθελα να την κοντραρω αν όχι με την Νις ή την Μονακό;


Αν ηταν να βγαλω δικαιες αποδοσεις θα είχα πρόβλημα, γιατί θα επηρεαζόμουν αναποφευκτα από τα ονόματα των ομάδων και την "προϊστορία" που είναι συντριπτικά υπέρ της Παρί. Χωρις να κοιταζω τα ονοματα των ομαδων, και μόνο με τα ποτελέσματα, θα ελεγα 50-30-20. Είναι λάθος εδώ να δώσουμε βαρύτητα στην "προϊστορία", επειδή η Νις σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Νίς των προηγούμενων ετών και ως ένα βαθμό αυτό μπορεί να ειπωθεί για την Παρί.

Συμπερασματικά οι αποδόσεις που μας δίνουν κρίνουμε ότι ειναι "πλασματικές" και θεωρούμε ότι η αξία βρίσκεται προς την πλευρά των φιλοξενούμενων

Παρι Σεν Ζερμεν - Νις 2 DNB @ 6.50 (Bet365)
 
Απάντηση: sans voir

Κολωνία (6.03) - Ντορτμουντ (1.60)

Είσαι ο θριαμβευτής του Μπερναμπέου με το 2-2 που πήρες εκεί μέσα προχθές και τη πρωτιά στον Ομιλο, (θα υπαρχει και η σχετική κόπωση βέβαια).
Η υποδοχή είναι λαμπρή: 1.60 το διπλό.
Είναι όμως τόσο εύκολα τα πράγματα;

Η Κολωνία είναι αήττητη στην έδρα της: 4-2-0. Από εκεί δεν πέρασε ούτε η Μπάγερν (το πληρωθήκαμε μάλιστα το 1Χ). Είναι και περίπου ισόβαθμη με τη Ντορτμουντ και με περίπου ίδια φορμα. Γιατι να πληρώνει 6.00 ο άσος; Και μαλιστα όταν η Ντορτμουντ εκτός έδρας δεν έχει κανενα "απόλυτο": 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Και θα είναι και "κουρασμένη" από την προσπαθεια στο Champion's League.

Η ενσταση είναι ότι η Κολωνία έφαγε 4 από την Χοφενχαιμ στο προηγούμενο (εκτός έδρας.) Το ματς εκείνο όμως "στραβωσε" νωρις. Mήπως αρχίζει το ντεφορμάρισμα; Αν ειναι να το μάθω παίζοντας απόδοση 6.00, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Και 20% πιθανότητες μόνο να έχουμε (που δεν νομιζω να είναι μόνο τόσο),είμαστε καλα:

Κολωνία - Ντορτμουντ 1 @ 6,03 (Goalbet)

(Υπαρχει και το DNB στο 4.33 για πιο συντηρητικό παίξιμο)
 
  • Like
Αντιδράσεις: betover, fidodido και BetLaden
Απάντηση: sans voir

Κολωνία - Ντορτμουντ 1 @ 6,03 1-1 LOST

Ανοικτο bet αυριο η Νις
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: sans voir

Παρι Σεν Ζερμεν - Νις 2 DNB @ 6.50 2-2 VOID
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: sans voir

Αυτό κι αν ήταν πολύ κρίμα. Κι έλεγα στο ημίχρονο να κάνω cash out αλλά το άφησα τελικά.

Ετσι είναι το Στοίχημα δυστυχώς. Και το γνωρίζουμε και το περιμένουμε να συμβεί και μέσα στο πρόγραμμα είναι. Από Κολωνία και Νις, έστω το ένα "έπρεπε" να κερδηθεί. Αλλά, δεν υπάρχει "έπρεπε". Μην περιμένεις "δικαιοσύνη" σε κάθε μεμονωμένο bet, Να ελπίζεις σε "δικαιοσύνη" στο τέλος της σεζον!
Και πράγματι κρίμα, όχι μόνο για τον τρόπο που χάσαμε, αλλα και με την έννοια ότι ήταν και τα δύο καλά bet και δεν μας δίνεται κάθε εβδομάδα η ευκαιρία να βρούμε τόσο καλά bet.

Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, πάμε παρακάτω.
:)
 
  • Like
Αντιδράσεις: betover, BetLaden και fidodido
Απάντηση: sans voir

Μόνο πίκρα μένει από το περασμένο ΣΚ, γιατί χάθηκαν καλά μπετ στις λεπτομέρειες. Προσωπικά είχα πάρει μονά νίκη Κολωνία και σε dnb Μάιντς και Νις, ενώ σε ένα συστηματάκι που ζητούσα δυάδες τα είχα βάλει όλα σε dnb.. Κι ενώ έπρεπε να μιλάμε για θρίαμβο είμαστε και μείον.
Αποκορύφωμα για εμένα ήταν στο λάιβ της Μάιντς που ενώ δέχτηκε γκολ, έπαιξα ένα late over 1.5.. σκόραρε και ακυρώθηκε άδικα.

Χ και πάμε παρακάτω..:npaper:
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και nklaps

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...