Sans Voir

Απάντηση: sans voir

Πλιμουθ (12.06) - Λιβερπουλ (1.30)

Δεν γράφω που δεν γράφω μια ανάλυση της προκοπής, εδώ τωρα τί να γράψω;

Το Κύπελλο ειδικά στην Αγγλία είναι γεμάτο από ιστορίες ομάδων μικρών Κατηγοριών που κέρδισαν και απέκλεισαν ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Συμβαίνουν αυτες οι εκπληξεις συχνότερα από όσο νομίζουμε, Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι γίνονται κάθε μέρα. Για κατι τετοια ματς "ζουν" οι "μικρές" ομάδες. Ολο το Πλίμουθ θα είναι στο πόδι σημερα.

Όποτε έχω την ...κυνικότητα να κοντραρω την ομάδα μου, εκείνη με τον ίδιο και χειρότερο κυνικό τρόπο, με "κερδίζει". Προφανώς αναμένουμε και πάλι rotation σήμερα από τον Γιουργκεν Κλοπ. Ετσι έγινε και στο προηγούμενο ματς στο Ανφιλντ πριν από λίγες ημέρες, τότε που είχαμε πάει με το... 25.00 του διπλού. 0-0 έληξε αυτό. Σημερα (λεει) το rotation θα είναι λιγότερο εκτεταμένο. Ενταξει, και τη δεύτερη ομάδα να βάλει ο Κλοπ, πάλι φαβορί θα είναι. Αλλα δεν είναι το ίδιο, αν παίζει όλη η πρώτη ομάδα. Δεν παραβλέπουμε επίσης ότι η Λιβερπουλ προέρχεται από 4 "στραβά" αποτελέσματα στα 4 τελευταια παιχνίδια της (βάζουμε και αυτό με την σημερινη αντίπαλο στο Ανφιλντ). Θα θέλαμε να είναι σημείο ντεφορμαρίσματος αυτό, αν και στο τελευταίο με την Γιουνάιτεντ μπορούσε καλλιστα (και αξιζε ίσως) να κερδίσει αντί να φύγει με το 1-1. Επίσης, αν δούμε τα στατιστικά η Λίβερπουλ δεν είναι το ίδιο καλή όταν παίζει εκτός έδρας.

Η Πλίμουθ είναι μια από τις καλυτερες ομάδες της Legue 2 (είναι 2η αυτη τη στιγμή) και με καλη παρουσία στην έδρα της. Φουλ άμυνα θα παίξει προφανώς και σήμερα. (το να παίξει ...φουλ επίθεση θα ήταν παραξενο!). Το ματς το περιμένουν πως και πως. Λιγο να "στραβωσει" η "χημεία" της 11άδας που θα κατεβάσει ο Κλοπ, λίγο τυχεροί να είναι οι γηπεδούχοι και το "μπαμ" μπορεί να γίνει. Πέρυσι τετοια εποχή είχα πάει με την Εξετερ πάλι κόντρα στη (αποδεκατισμένη τότε, είναι αληθεια, απο τραυματισμούς) Λιβερπουλ. 2-2 τελικά (ισοφαρισε η Λιβερπουλ στο 70 φεύγα). 8.00 πλήρωνε το DNB.

Θα πάω με τις αποδόσεις 12.00 ο άσος και 10.00 ο άσος draw no bet.

Βάζουμε και αυτόν για γούρι

:priest:

Πλιμουθ - Λιβερπουλ 1 DNB @ 10.00 (Goalbet)
 
  • Like
Αντιδράσεις: betover και fairplay
Απάντηση: sans voir

Πλιμουθ - Λιβερπουλ 1 DNB @ 10.00 0-1 LOST
 
Απάντηση: sans voir

Κροουλι - Πορτσμουθ 1 @ 5.40 (netbet)


(Θα γραψουμε δυο λόγια σε λίγο)
 
Απάντηση: sans voir

Κροουλι Ταουν (5.40) -€“ Πορτσμουθ (1.66)

Αγγλια League 2, 21/01/2017.

[Ο άσος άνοιξε στο 4.30. Περίμενα να πάει (και πήγε) κοντά στο 5.50 για να "συμμετάσχω". Ισως ανέβει και λίγο παραπάνω]

"Ελα μωρε τωρα, η Κρόουλι! Σιγα την ομάδα για να κοντραρεις την Πορτσμουθ" θα πει καποιος.

Και όμως η φορμα της δεν είναι κακή. 4-0-2 στα 6 τελευταία και πάντως είναι εφαμιλλη της φόρμας της Πορτσμουθ (3-2-1). Και το σημαντικότερο: η «μικρή» εντος εδρας είναι αρκετά καλή: 4-0-0 στα τελευταια τεσσερα εντός εδρας. Στα τεσσερα τελευταια εντός έδρας δηλαδή, όχι απλά ήταν αήττητη, αλλά είχε 4 νίκες. Και γενικα εντός εδρας από την αρχή της σεζόν τρεχει ενα 7-3-2. Η Κρόουλι, ετσι; Τη στιγμή που η Πόρτσμουθ εκτός δεν εχει και κανενα απόλυτο (6-4-4). Δηλαδή από τα 14 εως τωρα εκτός εδρας ματς, έχει κερδίσει λιγότερα από τα μισά. Με όλο το σεβασμό, είναι αυτό άσος για 5.40 ή διπλό του 1.66; Εγω νομίζω ότι ο άσος είναι για 3.50 περίπου.

Αντίλογος: «Πας και παίζεις μια ομάδα εντελώς αναξιόπιστη και αλλοπροσαλλη κόντρα στην Πόρτσμουθ; Δεν ειδες ότι οι νικες της Κροουλι ηταν κοντρα στα (λέμε τώρα) «μεγαθηρια», την Νιουπορτ, την Γκριμσμπι την Κρου και την Χαρτλπουλ; Ο καθένας τις κερδίζει αυτές.
Μα και εγω είπα ότι ο άσος είναι για 3.50. Όλα αυτά για τις ομαδες «μεγαθηρια» είναι ενσματωμενα στην δίκαιη απόδοση μου. Προφανως αν η μικρή είχε κερδίσει εκει μεσα την Καρλάιλ, την Ντονκαστερ, την Πλιμουθ και την Λουτον, και επιπλέον ήταν και "αξιόπιστη", ο άσος θα ήταν για 2.20! Τωρα δεν είναι. Τωρα είναι για 3.50. Προφανως το φαβορί είναι η Πορτσμουθ. Αλλα για σταθείτε, και η Πορτσμουθ την Λειτον Οριεντ την Νιουπορτ και την Γκριμσμπι κερδισε μεταξυ αλλων τελευταία! Από μεγαλες κέρδισε μόνο τη Λουτον στα τελευταια, αλλα εχασε 3-1 από την Ντονκαστερ. Μην απαξιωνουμε τα σερί επειδή είναι με χαμηλοτερης δυναμικότητας ομαδες.

Για να κλείνουμε, ο άσος της «μικρής» είναι του 25-30% και στο 5.40 παίζεται sans voir. Με μία λέξη, παίζουμε άσο στο 5.40 μιας ομαδας που εχει 7-3-2 εντός και στα 4 τελευταία εντός έχει μόνο νίκες.

Κοινή λογική, όχι κατι παραπάνω.

Κροουλι Ταουν -€“ Πορτσμουθ 1 @ 5.40 (netbet)





(Είναι τo 41ο bet. Ανοικτό bet ακόμα η Μπρειντρι (την ιδια ημερα). Μετα από αυτα, Κυριακή πρωί, θα κανουμε απολογισμό).
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover και Gambler33
Απάντηση: sans voir

Φορεστ Γκριν - Μπρειντρι 2 DNB @ 6.50 1-1 VOID

Κροουλι - Πορτσμουθ 1 @ 5.40 pp VOID


(Κοιταζω με... ξινισμένα μούτρα τα "κίτρινα" στοιχήματα μου. Αλλα πάλι, το να παίξεις απόδοση 6.50 και κόντρα σε απόδοση 1.30 και να μη χασεις, κάτι είναι και αυτό. Ελπίζω να βρεθηκε καποιος να το εβαλε Χ2...).
Ενταξει, το άλλο αναβληθηκε.

Θα γραψω απολογισμό με συμπληρωμενα 41 bets αργα το βράδυ.
 
Απάντηση: sans voir

Απολογισμός sans voir (και ένα bet)

Από την αρχη της σεζόν, 1/9/2016 μέχρι σήμερα (εχουμε ξεπερασει τα μεσα της σεζόν) εχουν παιχθεί 41 bets. Δεν είναι λίγα. Εχουμε καλή βάση δεδομένων. Εχουμε λοιπόν κερδίσει 8 bets, εχουμε χασει 27 bets, ενώ 6 bets ήταν void. Σχηματικα: 8-6-27. Ποσοστο επιτυχίας (hitrate) 19,5%.

Η μεση απόδοση των στοιχημάτων ήταν 9.24 (από 4.25 έως ...25.00). Πολύ μεγάλη μέση απόδοση. Η μέση απόδοση 9.24 δικαιολογεί ένα hitrate περίπου 11%, αν τα στοιχηματα μας δεν είχαν ούτε θετικό, ούτε αρνητικό value.. Εμείς είχαμε 19,5%.

Τα κερδισμένα μας bets είχαν μέση απόδοση 7.66 (από 4,25 έως 12.06).

Παίξαμε 41 Μονάδες και επέστρεψαν 67,31 Μονάδες. Δηλαδή είχαμε 26,31 Μονάδες καθαρό κέρδος από τις 41 που ποντάραμε. Δεδομένου ότι στα τελευταία 11 bets είχαμε το κακό σερί με 0/11 επιτυχίες (καμία επιτυχία δηλαδή) και χάθηκαν και 2 bets μέσα σε αυτά τα 11 από καθαρή ατυχία (Κολωνία και Νις), κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι έχουμε την εύνοια της τύχης. Με 8/41 bets, τί εύνοια να έχεις εξάλλου; Επομένως δεν είναι λάθος (41 bets δεν είναι λίγα), να βγάλουμε το yield για πρώτη φορά, που με βάση τα στοιχεία μας είναι 64%.

Ενταξει. Τρελό είναι. Αφύσικο. Είμαι ο πρώτος που το αμφισβητω. Μεχρι τέλους της σεζόν, (3/06/2017) έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να δούμε που πραγματικά βρισκόμαστε. Ισως ακόμα και τα 50 bets να είναι λίγα για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπερασματα. Θα δούμε. Δεν μου φαίνεται παραξενο το κακο σερί που τρεχω. Πως θα "διορθωθεί" αυτό διαφορετικά;

Κακο σερί όμως δεν σημαίνει ότι δεν παίζουμε καθολου.

Αιντχοφεν (1.30) -€“ Χερενφεν (9.00)

Eredivisie 22/01/2017

Στην Ολλανδία, μπορει (δεν το ξερω, το υποθέτω) οι καλές ομάδες να είναι 2-3 και από κει και μετα «το χάος», αλλα για να καταλαβουμε, εδω παίζει ο 3[SUP]ος[/SUP] με τον 4[SUP]ο[/SUP] και το διπλό πληρώνει ...9.00. Η Χερενφεν όμως φέτος είναι αξιόμαχη. Δεν είναι «το χάος».. Είναι 4[SUP]η[/SUP] 5 βαθμούς πίσω από την αντίπαλο της με 9-5-4. Εκτος εδρας δεν τα πάει καθόλου άσχημα (4-2-3).

Η PSV είναι προφανως δίκαιο φαβορί, Εχει 5-3-1 εντός έδρας. Όχι το απόλυτο, αλλα είναι ισχυρή στην εδρα της. Ωστόσο το 1.30 στον άσο δεν προκύπτει.

Αν δει κανείς προϊστορία, τα τελευταια 3 ματς μεταξύ τους, έληξαν ισόπαλα. Συνολικά δε στα τελευταια 10 είχαμε 3-4-3 ανεξαρτήτως έδρας. Πελάτη δεν την λες την Χερενφεν, αλλα και δεν κερδίζει εκεί μέσα (να τα λεμε όλα).

Λογικο φαβορί η PSV, αλλα το 1.30 του άσου δεν στέκει. Η αξία είναι με το διπλό του 9.00. Το υψηλότερο, που το βρίσκουμε στην Interwetten.

Θα μου επιτεψετε όμως να το καλυψουμε με το DNB, παίζοντας το 20% του πονταρίσματος στην ισοπαλία (5.00) και το 80% στο διπλό του 9.00, εχοντας έτσι «ενεργό απόδοση» 7.20 στο 2 DNB

Αϊντχοφεν -€“ Χερενφεν 2 DNB @ 7.20 (Interwetten)


Και κλείνοντας, ενδιαφέρον εχει και η αναμετρηση (πάλι Ολλανδία) Ουτρεχτη (4.75) -€“ Αγιαξ (1.73)
Η Ουτρεχτη είναι 10 αγωνες αήττητη και νομιζω ότι αδικείται από τις αποδοσεις. Στην εδρα της είναι ισχυρή και συνηθίζει να δυσκολευει τον Αγιαξ όπως φαίνεται στα μεταξύ τους. Ο Ασιατικός (0.0) άσος στο 3.55 εχει ενδιαφερον γενικά. Απλά το λεω. Ενω (στο θέμα μας) για το sans voir, αν ο ξερός άσος πάει στο 5.00 (που όμως δεν το βλέπω), θα είναι eligible για εδώ και απλά θα το ανεβάσω χωρίς άλλα λόγια.

Το παρακανα σήμερα. Εγραψα πολλά.
:)
 
Απάντηση: sans voir

Αϊντχοφεν -€“ Χερενφεν 2 DNB @ 7.20 4-3 LOST





 
Απάντηση: sans voir

και αυτοί οι κουλοί φάγανε 2 γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο,από 2-3 έγινε 4-3
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay και nklaps
Απάντηση: sans voir

και αυτοί οι κουλοί φάγανε 2 γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο,από 2-3 έγινε 4-3

Λογιστικα ειναι ηττα , αλλα ηθικα ειναι μεγαλη νικη.Για το sans voir ειναι LOST , αλλα αν τα παιζεις αληθινα αυτα τα στοιχηματα τα κανεις κασ αουτ εκει στο 80φευγα.Οποιος ασχολειται μ αυτες τις αποδοσεις αυτα τα ξερει.Προσωπικα δεν το παιξα γιατι δουλευα , παντως το bet ηταν σωστο κι ας χαθηκε.Μπραβο klaps συνεχιζεις δυνατα οπως ξερεις εσυ....
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Λογιστικα ειναι ηττα , αλλα ηθικα ειναι μεγαλη νικη.Για το sans voir ειναι LOST , αλλα αν τα παιζεις αληθινα αυτα τα στοιχηματα τα κανεις κασ αουτ εκει στο 80φευγα.Οποιος ασχολειται μ αυτες τις αποδοσεις αυτα τα ξερει.Προσωπικα δεν το παιξα γιατι δουλευα , παντως το bet ηταν σωστο κι ας χαθηκε.Μπραβο klaps συνεχιζεις δυνατα οπως ξερεις εσυ....

Και ο τρόπος που χάνεις έχει τη σημασία του. Και το 4-0 ενοχλεί και το 4-3 με ανατροπή στο 90' ενοχλεί, για διαφορετικούς λόγους.
Τωρα, όταν βλέπεις και όταν σου λένε οτι έπαιξες σωστά, αυτό είναι κάτι καλό.
Αλλα η ήττα είναι ήττα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay
Απάντηση: sans voir

Και ο τρόπος που χάνεις έχει τη σημασία του. Και το 4-0 ενοχλεί και το 4-3 με ανατροπή στο 90' ενοχλεί, για διαφορετικούς λόγους.
Τωρα, όταν βλέπεις και όταν σου λένε οτι έπαιξες σωστά, αυτό είναι κάτι καλό.
Αλλα η ήττα είναι ήττα.

Η ηττα ειναι ηττα.Απλα ξαναλεω οτι τα 8αρια και τα 10αρια οταν τα παιζεις με αληθινα λεφτα και οχι της μονοπολης , και στο 80φευγα κερδιζεις με ενα γκολ τα πουλας και βαζεις και λιγα ψιχουλα στο Χ.Ειδικα στην Αγγλια που παιζω εγω αν δεν το κανεις , αντε γεια. Πας φυλακη κατευθειαν.
Νομος απο τον πατερα του στοιχηματος εν Ελλαδι , οχι απο μενα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: sans voir

Πιστεύω ότι μετά τον απολογισμό του nklaps το μόνο που συμβουλεύω να διαφοροποιηθεί είναι το ποσά ποντάρεις και που .

Σε κάποια παλιότερα post είχε γίνει αναφορά τι έχει μεγαλύτερο value DNB , X2 κλπ.

Εγώ κατά περίπτωση θα ακολουθούσα ποσοστό πονταρίσματος σε κάθε αγορά χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρξει και φορά που θα βάλω και όλο το ποντάρισμα σε σκέτο διπλό.



Π.Χ

DNB 50%
X2 20%
HANDICAP 15%
Κάλυψηστο live 15%

Τα ποσοστά είναι ενδεικτικά.

Πολλά απότα χαμένα στο live υπήρξε η δυνατότητα κάλυψης μέρους του στοιχήματος.

Χτες πχ μπηκα στο ημίχρονο στην χερενφεν και έβαλα 2 DNB @23 (25%πονταρισμα) και (75% ποντάρισμα) Χ
στο @8,5 δεν τα έκλεισα και χάθηκαν μέσα σε 2 λεπτα αλλα οκ.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Πιστεύω ότι μετά τον απολογισμό του nklaps το μόνο που συμβουλεύω να διαφοροποιηθεί είναι το ποσά ποντάρεις και που .

Σε κάποια παλιότερα post είχε γίνει αναφορά τι έχει μεγαλύτερο value DNB , X2 κλπ.

Εγώ κατά περίπτωση θα ακολουθούσα ποσοστό πονταρίσματος σε κάθε αγορά χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρξει και φορά που θα βάλω και όλο το ποντάρισμα σε σκέτο διπλό.



Π.Χ

DNB 50%
X2 20%
HANDICAP 15%
Κάλυψηστο live 15%

Τα ποσοστά είναι ενδεικτικά.

Πολλά απότα χαμένα στο live υπήρξε η δυνατότητα κάλυψης μέρους του στοιχήματος.

Χτες πχ μπηκα στο ημίχρονο στην χερενφεν και έβαλα 2 DNB @23 (25%πονταρισμα) και (75% ποντάρισμα) Χ
στο @8,5 δεν τα έκλεισα και χάθηκαν μέσα σε 2 λεπτα αλλα οκ.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

Το bet της Χερενφεν μαλλον θα πάρει τον τίτλο του "Best Lost Bet of the Month", αν υπάρξει κάτι τέτοιο! Κάτι σαν τα... βραβεία fair play! Την απονομή θα κάνει ο ίδιος ο... fairplay!!!
:)

Δεν πιστεύω ότι κανείς μπορεί να απαντήσει εύκολα τι είναι πιο αποδοτικό παίξιμο:
ξερό σημείο;
DNB;
διπλή ευκαιρία;
ΑΗ +1.0;

Δεν ξέρω. Για ό,τι πω δεν εχω καμία απόδειξη.
Η αίσθηση μου είναι ότι με βάση τις προσφερόμενες αποδόσεις των αουτσαιντερ, το πιο αποδοτικό παίξιμο (value) είναι το ξερό σημείο, αλλά σπανίως το χρησιμοποιούμε γιατί "φοβόμαστε" την ήττα. Οι Εταιρίες εχουν ενα κλικ ακομα πιο χαμηλά από όσο πρέπει σε σχεση με την απόδοση του ξερού σημείο, την απόδοση του DNB και της διπλής ευκαιρίας.

Αυτή είναι η αίσθηση μου. Μπορεί να κανω λαθος.
Τωρα αν ενα Σ/Κ εχω 5 πονταρίσματα ανοικτά σε αουτσάιντερ, θα νιώσω πιο ασφαλής είναι είναι σε draw no bet. Είναι σαφώς πιο δύσκολο ετσι να χασω σε μια μέρα 5 μίζες.
Αν όμως η τιμή αξίζει και δεν ανοιχτώ σε πολλά πονταρίσματα, θα πάω με το ξερό σημείο, ειδκά αν το DNB μου μοιάζει υποτιμημένο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay
Απάντηση: sans voir

Το bet της Χερενφεν μαλλον θα πάρει τον τίτλο του "Best Lost Bet of the Month", αν υπάρξει κάτι τέτοιο! Κάτι σαν τα... βραβεία fair play! Την απονομή θα κάνει ο ίδιος ο... fairplay!!!
:)

Δεν πιστεύω ότι κανείς μπορεί να απαντήσει εύκολα τι είναι πιο αποδοτικό παίξιμο:
ξερό σημείο;
DNB;
διπλή ευκαιρία;
ΑΗ +1.0;

Δεν ξέρω. Για ό,τι πω δεν εχω καμία απόδειξη.
Η αίσθηση μου είναι ότι με βάση τις προσφερόμενες αποδόσεις των αουτσαιντερ, το πιο αποδοτικό παίξιμο (value) είναι το ξερό σημείο, αλλά σπανίως το χρησιμοποιούμε γιατί "φοβόμαστε" την ήττα. Οι Εταιρίες εχουν ενα κλικ ακομα πιο χαμηλά από όσο πρέπει σε σχεση με την απόδοση του ξερού σημείο, την απόδοση του DNB και της διπλής ευκαιρίας.

Αυτή είναι η αίσθηση μου. Μπορεί να κανω λαθος.
Τωρα αν ενα Σ/Κ εχω 5 πονταρίσματα ανοικτά σε αουτσάιντερ, θα νιώσω πιο ασφαλής είναι είναι σε draw no bet. Είναι σαφώς πιο δύσκολο ετσι να χασω σε μια μέρα 5 μίζες.
Αν όμως η τιμή αξίζει και δεν ανοιχτώ σε πολλά πονταρίσματα, θα πάω με το ξερό σημείο, ειδκά αν το DNB μου μοιάζει υποτιμημένο.

Συμφώνω οτι είναι πολυ δύσκολο να απαντήσει κανείς τι είναι πιο αποδοτικό παίξιμο αλλα σκέφτομαι οτι αν έβαζα 75% σε ότι προτείνεις και 25% σε ενα ειτε σε πιο συντηρητικό ποντάρισμα (διπλη ευκαιρία , ΑΗ +1.0 κλπ ) είτε να περίμενω το live ίσως να είχα λιγο καλύτερα νούμερα.

Στο λέω αυτό γιατί έχουν περάσει περισσότερα παιχνίδια απο τα αναμενόμενα που έχεις κάνει πολυ καλή προσέγγιση αλλα δεν αφησαν κάτι.

Πιστεύω απο τα μέχρι τώρα παιχνίδια αν τα κοιτάξεις μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Απάντηση: sans voir

Συμφώνω οτι είναι πολυ δύσκολο να απαντήσει κανείς τι είναι πιο αποδοτικό παίξιμο αλλα σκέφτομαι οτι αν έβαζα 75% σε ότι προτείνεις και 25% σε ενα ειτε σε πιο συντηρητικό ποντάρισμα (διπλη ευκαιρία , ΑΗ +1.0 κλπ ) είτε να περίμενω το live ίσως να είχα λιγο καλύτερα νούμερα.

Στο λέω αυτό γιατί έχουν περάσει περισσότερα παιχνίδια απο τα αναμενόμενα που έχεις κάνει πολυ καλή προσέγγιση αλλα δεν αφησαν κάτι.

Πιστεύω απο τα μέχρι τώρα παιχνίδια αν τα κοιτάξεις μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα.

Ναι, θα ειχε ενδιαφερον αυτό.
Επρεπε να το ειχα προβλεψει από πριν, να κρατησω τις αποδόσεις των DNB των Χ2 ή 1Χ και των Ασιατικών +1.0 για να τσεκάρω τι θα έκανα αν ειχα παίξει αυτα. Πολύ ενδιαφερον.

Στο επόμενο Πρωτόκολλο (της νεας σεζόν) θα προβλεψω να έχω και αυτα τα στοιχεία. Σωστη παρατηρηση
Ευχαριστω

Παραδειγμα:

Ρίξτε μια ματιά στις αποδοσεις της Φλιτγουντ που παίζει αύριο στο Σεφιλντ με την Σεφιλντ Γιουν. 7.55 το διπλό. 5.50 το DNB και 2.75 το Χ2. (2.10 το +1.0 Φλιτγουντ)

Το Χ2 νομιζω δεν υστερεί σε σχεση με το διπλό και το διπλό DNB.

Το παραδειγμα ειναι τυχαίο.
Λέμε τωρα...
:)
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay
Απάντηση: sans voir

χαχαχαχα θέλει η... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει :)

:) :) :)

Δεν μπορεσα να μετρησω ποσα ματς ειναι αηττητη η Φλιτγουντ (για το Πρωταθλημα - ασε το Κυπελλο).
Ειναι πολλα παντως. Σουπερ φορμα.

Η Σεφιλντ ειναι σωστα το φαβορι. Αλλα οχι 1.50. Προερχεται επιπλεον και απο δυο στραβα αποτελεσματα. Καραδοκουμε εμεις στη γωνια μηπως αυτο θα πει ντεφορμαρισμα παντοτε καθοδηγουμενοι απο τις αποδοσεις.

55-30-15 οι πιθανοτητες λεει η ...Κρυσταλλινη μου Σφαιρα! Και υποτιμαμε και λιγο την Φλιτγουντ. (Καλο αυτο)
Δεν περιμενα να βρω το Χ2 στο 2.75. Ακομα και αν μεινει το ιδιο το διπλο (7.50) το Χ2 πρεπει λογικα να το διορθωσουν προς τα κατω. Περιμενα ενα 2.30 - 2.40. Να σου πω την αμαρτια μου, το εχω παιξει ηδη.

Για να μπει ομως στο sans voir θελω 8.00 το διπλο και/ή 6.00 το dnb.
:)
 

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Ριμπάκινα - Αζαρένκα
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 02:30
    Novasports 6HD
    • Αλεξάντροβα - Κόλινς
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...