Sans Voir

Η εικονα της Μπρ Σιτι μεσα στο γηπεδο σκετη απογοητευση , εχασε παραπανω απο δικαια ...
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Λιντς - Μπρίστολ Σίτι 2 DNB @6.00 1-0 LOST

Μενεμεν - Εσκισεχίρ 2 DNB @ 5.30 3-1 LOST
 
Ναι, όπως λέει το γνωστό ανέκδοτο (κατά παράφραση):

"Στη θεωρία είχαμε δύο βάλιου μπετ. Στην πράξη έχουμε δύο κουβάδες"

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: nik19761999
Καλησπέρα.

Έχει την τύχη του.
Η Αβες παίζει για τη ζωή της και η Γκιμαράες έχει μέτρια εικόνα, αν και ανώτερη ομαδα.

Μέτρια εικόνα όμως έχει και το αουτσάιντερ μας και pregame sans voir δεν θα παίξουμε μολονότι το 7.50 (ανέβηκε απο 6.50) είναι μεγάλο. Θέλουμε δηλαδή και το αουτσάιντερ μας να δαγκώνει.

Την ματιά μας στο λαιβ μπορούμε όμως να τη ρίξουμε.

Όποιος ωστόσο θέλει να παίξει pregame, καλώς θα πράξει.



Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: nik19761999 και fairplay
Μαντσεστερ Σίτι - Μπερνλι 2 @ 28.00 (pamestoixima,gr) pp

Αναβολη. Ως μη γενόμενο.

Προφανώς άλλες είναι οι προτεραιότητες τώρα και όχι το στοίχημα.
Ο Κορωνοϊός μπήκε κανονικά στη ζωή μας. Ακόμα και στο στοίχημα που παίζουμε.
Φροντίζουμε με υπευθυνότητα να ακολουθούμε τις οδηγίες των Ειδικών και των Αρχών, προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Σε ό,τι αφορά το sans voir, προφανώς η σεζόν δείχνει πρακτικά να έχει περίπου τελειώσει.
Εμείς θα ψάχνουμε βέβαια ό,τι έχει απομείνει αλλά χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Το sans voir live έμεινε με κάτι "Ρωσο-Ουκρανίες" και με ό,τι προκύψει, αν προκύψει "by the way".

Οπως είπαμε, προέχουν άλλα τώρα.


Να είμαστε προσεκτικοί όλοι.

:sign::sign:
 
Καλησπερα, εύχομαι να είστε όλοι καλά μαζί με τις οικογένειες σας..

Στοίχημα μηδέν εννοείται.Κάποια στιγμή θα κηρύξουμε και τυπικά το τέλος της σεζόν για το sans voir.

Απλά σήμερα, εκεί που έβλεπα τηλεόραση σκέφτηκα (...) ότι εδώ στο sans voir (και το sans voir live) ουδέποτε υποτιμήσαμε τον Αντίπαλο (Μπουκ).
Μάλιστα αποφεύγαμε συνεχώς να συναντηθούμε με τον Αντίπαλο σε "ανοικτό γήπεδο" και "στα ίσια" γιατί ξέραμε ότι θα μας διαλύσει. Ξέραμε ότι είναι ανώτερος. Πιο διαβασμένος. Πιο ενημερωμένος, Με καλύτερα μέσα και όπλα από μας.
Δίναμε την εντύπωση ότι φοβόμασταν να συναντηθούμε με τον Αντίπαλο και ότι σχεδόν του "κρυβόμασταν". Σαν να είμαστε "κλεισμένοι" κάπου για να μην μας δει.
Και πάντοτε επιλέγαμε εμείς το πότε και το πώς θα δώσουμε τη μάχη. Εμείς διαλέγαμε τις συνθήκες της αντιπαράθεσης.

Το να μειονεκτείς σε σχέση με τον Εχθρό είναι κακό. Το να ξέρεις όμως πού μειονεκτείς και να προσπαθείς να δώσεις με εναλλακτικό τρόπο τη μάχη καλύπτοντας τα μειονεκτήματα σου είναι έξυπνο.

Εδώ στο sans voir φαίνεται πώς μας "βγήκε" αυτό. Χωρίς αμφιβολία.

Ελπίζουμε να πετύχει αυτό και αλλού...

#Μενουμε_σπιτι

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

:sign: :sign:


Microscopic-Coronavirus.jpg
 
Καλησπερα , καλησπερα ...

Να τα πω εγω λιγακι μόρτικα με δυο λογια .....

Ο Νικος θελει να πει οτι η Ελλαδα και ολοι οι Ελληνες εχουν βαλει ενα sans-voirοειδες στοιχημα με τον κορονοιό το οποίο προβλέπουμε να το κερδίζουμε ...

stake : 10/10 ....max bet:p:p
 
Απολογισμός sans voir

Καλό μήνα σε όλους τους φίλους.

Και επίσημα τέλος της σεζόν για εμάς. Ας παίζουν όπως θέλουν τα Πρωταθλήματα που παίζουν. Εμείς έχουμε από πριν σχεδιάσει που σταματά η σεζόν μας. Όπως λέει και ένας φίλος, που «τρέχει» έναν... στοιχηματικό καφενέ: «τώρα προβλέπονται αγώνες και στοίχημα εν μέσω καλοκαιριού. Πρωτόγνωρα πράγματα. Πως να χωθείς εκεί χωρίς να λερωθείς; Αφού έβγαινες λερωμένος και σε νορμάλ εποχές…».

Εμείς λοιπόν έχουμε σταματήσει για τη χρονιά αυτή.

Ο απολογισμός φέτος θα είναι κάπως πιο πολύπλοκος. Θα δούμε πολλά πράγματα και μαλιστα σε «συνέχειες» γιατί είναι πραγματικά πολλά:

1) Απολογισμός sans voir 2019/20

2) Απολογισμός sans voir live

3) Απολογισμός sans voir + sans voir live μαζί

4) Απολογισμός all time sans voir

Πάμε πρώτα στον απολογισμό αμιγώς του φετινού sans voir


1) Απολογισμός sans voir 2019/20

Φέτος, (τέταρτη χρονιά του sans voir), ξεκινάμε με αυτό, προερχόμασταν από ήττα. Η σεζόν 2018/19 ήταν κακή. Αυτό μας έκανε πολύ προσεκτικούς, αλλά μας έδωσε και έξτρα κίνητρο, να το πούμε και αυτό. Το μάτι του fairplay γυάλιζε επικίνδυνα και το ίδιο λέει και αυτός για μένα! Αμολήσανε δύο τρελούς και άντε να τους μαζέψεις!

Ελέω Κορωνοϊού η χρονιά τελείωσε βέβαια πρόωρα. Το τελευταίο μας μπετ ήταν στις 15/2, ενώ το ματς της Σίτι με την Μπέρνλι που βάλαμε για τις 14/3, (διπλό… φαβορί στο… 28.00 παρακαλώ!) δεν έγινε ποτέ. Αλλά ακόμα και έτσι, η δουλειά μας είχε γίνει από νωρίς.

Παίχθηκαν 19 μπετ με μέση απόδοση 9.71

Κερδίσαμε τα 5/19 στοιχήματα (hitrate 26.3% - μέση δίκαιη απόδοση 3.80). Μέσος όρος απόδοσης κερδισμένων: 11.26!). 5 ακόμα bet ήταν void! Από τα 19 μπετ δηλαδή αυτού του τρελού μ.ο. απόδοσης 9.71, ΔΕΝ έχασαν τα 10! 5-5-9

Απόδοση 9.71 σημαίνει πιθανότητες επιτυχίας που μας παρέχει ο Μπουκ κάτι πάνω από 10% κατά μέσο όρο. Εμείς είχαμε 26,3% δηλαδή μέση δίκαιη απόδοση… 3.80!

Εμείς όταν «ζυγίσαμε» αυτά τα ματς πριν τα παίξουμε, βγάλαμε μία κατ εκτίμησιν πιθανότητα. Ο μέσος όρος αυτών των πιθανοτήτων ήταν 18%. Δίκαιη αποδοση μ.ο. 5.50. Ε, εμείς παίξαμε αυτό που βλέπαμε 5.50 (και που εξελίχθηκε τελικά… 3.80 ίσως και λόγω μικρού δείγματος) κατά μέσο όρο στο 9.71. Να η αξία του μεγάλου πλεονεκτήματος που ζητάμε! Ξαναλέω, παίξαμε αυτό που βλέπαμε δίκαιη απόδοση 5.50 στο 9.71)

Το Αουτσάιντερ μας πέτυχε 5 νίκες, 6 ισοπαλίες ενώ έχασε 8 ματς. Δηλαδή από τα 19 ματς, το Αουτσάιντερ μας ΔΕΝ έχασε τα… 11!

Η κόντρα του sv, δηλαδή η νίκη του Φαβορί είχε μέση απόδοση 1.33. Άχαστη απόδοση 1.33! Και όμως επιβεβαιώθηκε ΜΟΝΟ 8 στις 19 φορές. Απίστευτο! Το Φαβορί κατάντησε Αουτσάιντερ με τιμές 1.33!


Τελικά: Ποντάραμε 19 Μονάδες και επέστρεψαν 61.3 Μονάδες.
Profit: 42.3 Μονάδες.
Yield: 222.6%

Απεχθάνομαι να δίνω yield για λίγα ματς, αλλά αυτά είναι τα ματς στο τέλος της σεζόν (όπως και αν το δεις). Όταν θα βάλουμε αθροιστικά και το sans voir live μαζί, δεν θα μιλάμε για 19 αλλά για 46 ματς και το yield δεν θα πάσχει από λίγα ματς. Το ίδιο δεν θα πάσχει από λίγα ματς όταν βάλουμε και τις τέσσερις χρονιές του sans voir μαζί.

Μη στεκόμαστε όμως στο yield. Ποιος θα ξεχάσει φέτος τη Regatas, που μας έφερε ξανά στις νίκες μετα από πολλούς μήνες δίνοντας υποσχέσεις για τη σεζόν. Ποιος θα ξεχάσει την Μπάρι Τάουν, που επιβεβαίωσε 10άρι, αλλά ο fairplay …στεναχωρήθηκε που δεν ήταν η Μπόλτον αυτή που κέρδισε εκείνη τη μέρα; Ποιος θα ξεχάσει την Ca(v)liari που μας θύμισε (όπως και η Μπάρι) ότι δεν έχει 10.00+ σε ματς ισόβαθμων. Ποιος θα ξεχάσει την Βίλεμ και το 22.70 της, που τα έκανε π…να όλα; Η κορυφαία στιγμή φέτος νομίζω με την πιο τρελή τρελή απόδοση που κερδίσαμε ποτέ sans voir. Δεν ξεχνιέται αυτό. Και ποιος ξεχνάει το πονηρό μπετ της «Πάτερ» που μας έστειλε πάλι στο Ταμείο δύο μέρες μετά τη Βίλεμ; Η χαρά της νίκης, ειδικά (το τονίζω) όταν αυτή μοιράζεται, δεν συγκρίνεται με τίποτα και δεν μετριέται με yield. 5 νίκες και έφταναν για τη δουλειά μας! Είχαμε και δυνατά void όπως η Μπόλτον, η Καρντιφ, το 3-3 (από ήττα 3-0) της Τσαρλτον το 2-2 της Φαμαλικάο με «παπαρούνα» εναντίον μας και το 2-2 της Πάλας με τη Σίτι. Δεν ήταν νίκες μεν, αλλά σαν να μας έλεγαν τα αουτσάιντερ μας «καλά το πάτε ρε παιδιά».

Υπήρξαν και μπετ που δεν τα παίξαμε, ενώ ίσως έπρεπε να παιχτούν και η νίκη τους μας πλήγωσε, (στο μυαλό μου έρχεται ένα Τούρκικο), αλλά έτσι γίνεται σχεδόν σε κάθε σεζόν. Θα υπάρξουν και αυτά.

Πίσω στην ψυχρή στατιστική:

Αν σε όλα τα ματς είχαμε πάρει το ξερό σημείο (μ. ο. απόδοσης 11.00) θα είχαμε επιστροφη 62 Μονάδες
Αν σε όλα τα ματς είχαμε πάρει το draw no bet (μ.ο. απόδοσης 9.20) θα είχαμε επιστροφή 59 Μονάδες
Αν σε όλα τα ματς είχαμε πάρει Διπλή Ευκαιρία (μ.ο. απόδοσης 3.70) θα είχαμε επιστροφή 40 Μονάδες

Εμείς παίξαμε 4 ξερά bet και 15 DNB. Καμία διπλή ευκαιρία. Ίσως έπρεπε να παίξουμε μία ΔΕ και ξέρουμε ποια μπορεί να ήταν αυτή.

Η Διπλή Ευκαιρία είχε χαμηλό μέσο όρο απόδοσης. Δεν έδινε μεγάλη αξία. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σε τέτοια ματς με κριτήρια sans voir, η Διπλή Ευκαιρία παίζεται ντε και καλά μόνο στο 7.00-7.50 και πάνω ως αυτοτελές στοίχημα. Μόνο σε ΔΥΟ ματς η ΔΕ ήταν πάνω από 7.50. Βίλεμ και Πάλας. Και (τυχαίο θα μου πεις), δείτε τι έγινε…

Αυτός που ακολούθησε φέτος το sv, βάζοντας π.χ. 10 φράγκα το bet (ενδεικτικό είναι), είχε μετά από 19 bet, κέρδος 423 φράγκα. Και σημειώνουμε ότι όποιος ακολούθησε το sans voir σε καμία χρονική στιγμή δεν ήταν «κόκκινος». Έπαιζε 10.00άρια και ήταν από την αρχή και πάντοτε «πράσινος»! Πρέπει να σημειωθεί.

sv.jpg


Συμπέρασμα: καθαρή νίκη φέτος που εδραιώθηκε από νωρίς. Ίσως η καλύτερη χρονιά του sans voir. Δεν χρειάζεται να λέμε άλλα.


Επόμενο: απολογισμός sans voir live
 
:wrsh:

Μεγάλη υπόθεση να χεις παίξει δικό σου στοίχημα, να το χάνεις και να έχεις ένα τεράστιο χαμόγελο γιατί παράλληλα έχεις παίξει και Sans Voir το οποίο κεντάει. Απίστευτη χρονιά!!!

Μόνο με το διπλό της Πάλας είχα διαφωνήσει μαζί σας αλλά ακολούθησα τυφλά γιατί είχα πάρει απουσία στο live του Σίτι - Γουλβς.
 
Τα ειπε ολα ο nklaps παραπάνω ...
Εγω θα πω οτι τη σεζον αυτη εβγαλε μια φρεσκάδα , μια όρεξη πρωτόγνωρη που μου τη μετέδωσε και μένα ....το μάτι του γυάλιζε επικινδυνα απο την αρχη και συνεχως ....δεν κρατιόταν , αλλα δε βιαζόταν κιόλας ....ενα πράμα περιεργο... ψυχρος εκτελεστής που περίμενε το θυμα του οχι σε αποσταση βολής...το ήθελε να ακουμπήσει την κάνη του όπλου του ...να το διαλύσει ....οχι απλως να το σκοτώσει !!! ....θυμαμαι οταν μου πρότεινε τη Βιλεμ ...ηταν ακριβως τη μέρα της γιορτής του , 6/12/19 .....συνηθως οταν πρόκειτε για bet του 15+ κανει ενα μικρο προλογο για να με προετοιμασει οτι ναι μεν καλο ρε παιδι μου το αουτσαιντερ αλλα δυστυχως παιζει με ομαδα άχαστη ....κλπ , κλπ ...εκεινη τη μερα λοιπον με τη Βίλεμ ουτε εισαγωγη , ουτε προλογος , ουτε τίποτα ....Βίλεμ μου λέει στο 25,00 !!! ....σα να έλεγε Μπαρτσελόνα στο 1,30 .... κόλπος μου ηρθε ... εμφραγμα ... εγκεφαλικο ...:):) Το αποτελεσμα γνωστό ....κέρασε την ημέρα της γιορτής του την ιστορικη απόδοση του 22,70 !!!
Τα bet που παιχτηκαν ειναι ολα χαραγμενα στη μνημη μας ....και θα μεινουν για καιρο !
Χαρακτηριστικο της σεζον αυτης ηταν τα πολυ δυνατά VOID ...5 void με αρωμα νίκης ...τα σκόρ μαρτυράνε το πόσο καλοζυγισμένα ηταν τα bet .... Μπόλτον 0-0 , Τσάρλτον 2-2 , Φαμακακάο 2-2 , Κάρντιφ 3-3 , Σίτι - Κ Πάλας 2 dnb στο 24,75 (σκόρ 2-2), εντάξει τωρα ....

Ομολογώ οτι με πείραξε πάρα μα πάρα πολύ το 3ο bet ...Πόρτσμουθ με Μπόλτον 2dnb στο 10,00 ....φαβορί του 10,00 η Μπολτονάρα αλλα εχασε....η ηττα αυτη με πόνεσε πολύ ...το ήθελα αυτο το βετ αλλα δεν ....

Και τελος στις 14/3/19 αναβλήθηκε το φαβορι του 28,00 !!! Η ρεζίλω η Σίτι με την my Burnley...εκει ήμασταν όντως φαβορί αλλα συνομώτησε ολόκληρο το συμπαν ...μπήκαν στη μεση πανδημίες και κορονοιοι για να χαλάσει το bet και να τη γλυτωσει η Σίτι ...:):)

Πάτερ ημών , βρείτε το διπλόν ...ενταξει τωρα ...:):)

Πάνω απο το yield και το profit το ταξίδι και οι περιπετειες πανω στο φαλαινοθηρικό του SANS VOIR ...

Ευχαριστουμε τους φιλους που διαβαζουν το θρεντ και τους φιλους που μπήκαν στον κόπο να γράψουν ενα σχόλιο .

Ευχη μας να εχει κερδισει εστω κι ενας φιλος 1 ευρω απο το sans voir ...

Πάνω απ τα λόγια ο πίνακας που εχει βαλει πιο πανω ο nklaps ....με μια ματιά ολο το sans voir ...νομιζω οτι αξιζει να το χαζέψει κανεις για λίγο ...

Περιμενουμε και τους υπολοιπους απολογισμους απο το Νίκο .
 
Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

  • 19:45
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν
  • 19:45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Λιλ - Άστον Βίλα
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • European Football Show Greek Edition 2023-24
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Ρόμα - Μίλαν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αταλάντα - Λίβερπουλ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μαρσέιγ - Μπενφίκα
  • Αύριο 19-04-2024
  • 00:05
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • European Football Show 2023 -24
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - Προμηθέας
  • Αύριο 19-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Με την φορα που εχει παρει η Εφες μπορει να κερδισει Βιρτους και οποια χασει στο Μακαμπι - Μπασκονια και να κοντραρει την Ρεαλ...
  • PANATHA PANATHA:
    Στα εξηγησα ωραια?
  • animusbet animusbet:
    Δεν υπάρχει ομάδα Εφές,επειδή κέρδισε 2 φορές σε μια εβδομάδα τη Φενέρ την κάναμε και ομαδάρα?
  • Ertzan Ertzan:
    Η Ρεάλ δεν χάνει από Efes εκτός και αν ο Λάρκιν τα βάζει και από το σπίτι του τότε υπάρχει ελπίδα
  • Ertzan Ertzan:
    να και ο άλλος πελατάκος :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Στα 5 ματς πιστευω πως η Ρεαλ θα περασει.....απλα ενω εχει βγει πρωτη μπορει να μην εχει τοσο ευκολο αντιπαλο οσο θα ηταν το φυσιολογικο
  • PANATHA PANATHA:
    1900 ματς και συνεχιζουμε :p
  • Ertzan Ertzan:
    Η Λίβερπουλ είμαι σίγουρος έστειλε κόσμο και κοσμάκι κουβά, σημεία, χάντικαπ όβερ τα πάντα όλα
  • PANATHA PANATHA:
    Σιγουρα τα πολλα λεφτα θα χαθηκαν στο live
  • Ertzan Ertzan:
    Στο ρελαντί τα κορίτσια μας την Βιλνέβ στον τελικό 58-45 λήξη του πρώτου ημιχρόνου
  • Ertzan Ertzan:
    Οι Άγγλοι αυτήν την αγωνιστική κυριολεκτικά γάμησαν κόσμο και κοσμάκι 0-2 η Άστον Βίλλα
  • PANATHA PANATHA:
    Σοκαριστικές στιγμές στο Ουντινέζε - Ρόμα, κατέρρευσε ο Έβαν Εντικά στο 72' της αναμέτρησης.
    1f691.png
    Αποχώρησε με το φορείο, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του ο στόπερ των Ρωμαίων, ενώ το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.
  • Ertzan Ertzan:
    α γι'αυτό διεκόπη λέω και εγώ τι έγινε εδώ
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)"...