Skrill

nektar

Πάμε γερά
Μέλος του προσωπικού
11 Μαι 2002
11,291
2,829
113
Infobeto of course
www.infobeto.com
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ INFOBETO!

20% CASHBACK ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Τι είναι η Skrill;

H Skrill (Moneybookers) είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα μέσω του διαδικτύου, με ασφάλεια.

Κατά την εγγραφή σας, σας παραχωρείται ένα Ψηφιακό Πορτοφόλι, που μπορείτε να χρηματοδοτήσετε ανά πάσα στιγμή από τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Όταν πληρώνετε μέσω της Skrill, τα στοιχεία σας δεν γίνονται γνωστά στον παραλήπτη, έτσι ώστε να προστατεύεστε από απάτες.

Ακόμη κι αν στέλνετε χρήματα στο εξωτερικό, οι πληρωμές είναι άμεσες και δεν κοστίζουν περισσότερο από 0,50 ευρώ - πράγμα που κάνει τη Skrill τον πιο ασφαλή, φθηνό και γρήγορο τρόπο για διεθνείς πληρωμές!

Η Skrill (Moneybookers) προσφέρει στους πελάτες της έναν ασφαλή και άμεσο τρόπο μεταφοράς χρημάτων στο Διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να υποβάλλουν τα χρηματοοικονομικά στοιχεία τους κάθε φορά που κάνουν μια συναλλαγή.
Η Skrill (Moneybookers) διαθέτει περισσότερους από 30 εκατομμύρια πελάτες και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSA) του Ηνωμένου Βασιλείου. Το διεθνές δίκτυο πληρωμών της Skrill (Moneybookers) προσφέρει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε περισσότερες από 100 επιλογές πληρωμής σε πάνω από 200 χώρες και επικράτειες μέσω μόνο ενός λογαριασμού. Περισσότεροι από 135,000 έμποροι χρησιμοποιούν την υπηρεσία πληρωμών της Skrill (Moneybookers), μεταξύ των οποίων και διεθνείς εταίροι όπως η eBay.com, η Skype και η Thomas Cook.
Μέσα από τη διαρκή ενημέρωση και βελτίωση του συστήματός τους ώστε να εξασφαλίζεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης και ασφάλειας, ανέπτυξαν ένα τεχνικά προηγμένο σύστημα πληρωμών που θα εξασφαλίσει την προστασία των χρημάτων σας. Η χρήση της Skrill (Moneybookers) συμβάλλει στην προστασία σας από απάτες του Διαδικτύου.
ΕΥΚΟΛΕΣ ONLINE ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΗ MONEYBOOKERS


Η Skrill (Moneybookers) στοχεύει να παρέχει την πιο εξυπηρετική παγκόσμια υπηρεσία πληρωμής στο Internet. Παρακάτω ακολουθούν μερικά μόνο χαρακτηριστικά που κάνουν την υπηρεσία της εύκολη στη χρήση:

 • Μόλις εγγραφείτε στη Skrill (Moneybookers), το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση email και ο μυστικός σας κωδικός για να κάνετε πληρωμές.
 • Μπορείτε να στείλετε χρήματα παγκοσμίως σε οποιονδήποτε με διεύθυνση email – ακόμη και αν ο παραλήπτης δεν έχει ακόμα Skrill (Moneybookers) λογαριασμό.
 • Εγγράψτε όλες τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες σας και τα τραπεζικά σας στοιχεία στην Skrill (Moneybookers) και χρησιμοποιήστε τα για να πληρώσετε σε πάνω από 20 000 online μαγαζιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα παρέχετε κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε αγαθά και υπηρεσίες online.
 • Η Skrill (Moneybookers) παρέχει μία τοπική υπηρεσία με 12 υποστηριζόμενες γλώσσες και εγχώριες δυνατότητες πληρωμής σε πάνω από 30 χώρες.
 • Όλες οι συναλλαγές σας βρίσκονται στο τμήμα ιστορικό του λογαριασμού σας στο οποίο έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε και να τις εξάγετε σε ένα αρχείο excel αν θα θέλατε να έχετε ένα ψηφιακό αντίγραφο των Skrill (Moneybookers) συναλλαγών.
 • Η Skrill (Moneybookers) παρέχει επιπλέον υπηρεσίες όπως την αποστολή SMS και fax.
 • Το online Κέντρο Υποστήριξης Πελατών μειώνει τα περιττά email και δίνει τη δυνατότητα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών να ασχοληθεί με τις ερωτήσεις σας πιο αποτελεσματικά.


ΣΤΙΓΜΙΑΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΗ MONEYBOOKERS


Συναλλαγές Αποστολής Χρημάτων

Μπορείτε να στείλετε χρήματα παγκοσμίως σε οποιονδήποτε με διεύθυνση email – ακόμη και αν ο παραλήπτης δεν έχει ακόμα Skrill (Moneybookers) λογαριασμό. Όταν κάνετε πληρωμές από ένα λογαριασμό σε έναν άλλο, η συναλλαγή θα επεξεργαστεί αμέσως και θα είναι εμφανής στο ιστορικό του Skrill (Moneybookers) λογαριασμού σας.

Φορτώνοντας κεφάλαια στον Skrill (Moneybookers) λογαριασμό σας

Η Skrill (Moneybookers) στοχεύει να παρέχει όσο το δυνατόν πιο πολλές επιλογές στιγμιαίας φόρτωσης. Στο τμήμα φόρτωσης κεφαλαίου του Skrill (Moneybookers) λογαριασμού σας, ο χρόνος επεξεργασίας για κάθε επιλογή φαίνεται καθαρά. Μόλις εγγραφείτε στη Skrill (Moneybookers), το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση email και ο μυστικός κωδικός σας για κάνετε πληρωμές.

Πληρωμές σε online μαγαζιά


Οι πελάτες της Skrill (Moneybookers) μπορούν να κάνουν στιγμιαίες πληρωμές σε πάνω από 3,500 online μαγαζιά παγκοσμίως που δέχονται τη Skrill (Moneybookers) ως δυνατότητα πληρωμής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα:
Επιλέξτε τη Skrill (Moneybookers) στη σελίδα εξόδου του μαγαζιού

 • Μόλις φορτώσει, η πύλη πληρωμής θα σας προτρέψει να συνδεθείτε με τον Skrill (Moneybookers) λογαριασμό σας εισάγοντας την διεύθυνση email και τον μυστικό κωδικό σας
 • Επιλέξτε την μέθοδο πληρωμής της προτίμησής σας και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή
Με τη συμπλήρωση, θα επιστρέψετε στο website του μαγαζιού και η Skrill (Moneybookers) θα ενημερώσει αμέσως το μαγαζί για τη συναλλαγή. Το μόνο που έχετε να κάνετε τότε είναι να περιμένετε για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες σας!Moneybookers MasterCard

Η προπληρωμένη κάρτα που συνδέεται απευθείας με το Skrill ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας ώστε να σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία. Αποδεκτή σε πολλά ηλεκτρονικά και μη καταστήματα και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ATM σε όλον τον κόσμο. Μόνο για κατοίκους της Ε.Ε.

SKRILL (MONEYBOOKERS) VS. ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Τραπεζική μεταφορά
Επιταγή
Διάρκεια
2-5 μέρες
3-12 μέρες
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
Χρέωση - εσωτερικής μεταφοράς
μέχρι και 5 ευρώ​
μέχρι και 5 ευρώ + ταχυδρόμηση​
1% αλλά μέγιστο 0.50 ευρώ
Χρέωση - διεθνούς μεταφοράς
μέχρι και 30 ευρώ​
μέχρι και 30 ευρώ + ταχυδρόμηση​
1% αλλά μέγιστο 0.50 ευρώ
Απαιτούμενες Πληροφορίες
Όνομα, αριθμός λογαριασμόυ, όνομα τραπέζης, sort κωδικός και/ή SWIFT/IBAN​
Όνομα και ταχυδρομική διεύθυνση​
ΜΟΝΟ EMAIL
Άμεσες online αγορές
Όχι​
Όχι​
Ναι
Ασφάλεια
Παρέχοντας τραπεζικά στοιχεία μπορεί να επιτρέψει μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις στο λογαριασμού σας​
Ρίσκο για απάτη με επιταγή​
Κρατάει τα οικονομικά σας στοιχεία ασφαλή
Ελεγχόμενο οικονομικό άσυλο;
Ναι​
Ναι​
Ναι
ελεγχόμενη απο FSA

<tbody>
</tbody>

<tbody>
</tbody>

<tbody>
</tbody>


Εγγραφείτε σήμερα.
 
Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:

betakias13

New Member
14 Μαι 2013
24
1
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Την κάρτα από που την περνάω μέσα για να την έχω για ανάληψη; Υπάρχει κάποιος οδηγός;
 

nightfall

New Member
9 Απρ 2013
290
171
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Προφιλ --> ΛΙΣΤΑ Πιστ.Χρεωστ.Καρτων παταςΧειρισμος --> Προσθεστε

Profile --> List of Credit/debit cards click Manage --> ADD
 
Τελευταία επεξεργασία:
 • Like
Αντιδράσεις: betakias13 και nektar

betakias13

New Member
14 Μαι 2013
24
1
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Στο παρακάτω πεδίο τι επιλέγω;

Παρακαλούμε δηλώστε τον σκοπό αυτής της κατάθεσης*:
<input type="radio" class="radio" name="purpose_new" value="R" style="font-size: 1em; color: rgb(101, 101, 101); margin-right: 5px; margin-left: 0px; vertical-align: middle; padding: 2px; float: left; clear: left; margin-top: 0px !important; margin-bottom: 10px !important; border-width: 0px !important; width: auto !important;">Θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα που κατατέθηκαν με αυτή την πιστωτική/χρεωστική κάρτα για σκοπούς ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ [?]
<input type="radio" class="radio" name="purpose_new" value="G" style="font-size: 1em; color: rgb(101, 101, 101); margin-right: 5px; margin-left: 0px; vertical-align: middle; padding: 2px; float: left; clear: left; margin-top: 0px !important; margin-bottom: 10px !important; border-width: 0px !important; width: auto !important;">Θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα που κατατέθηκαν με αυτή την πιστωτική/χρεωστική κάρτα για σκοπούς ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ [?]
<input type="checkbox" class="check" name="remember_purpose_new" style="font-size: 1em; color: rgb(101, 101, 101); margin-right: 5px; margin-left: 0px; vertical-align: middle; padding: 2px; float: left; clear: left; margin-top: 0px !important; margin-bottom: 10px !important; border-width: 0px !important; width: auto !important;">Θυμηθείτε αυτή την επιλογή για μελλοντικές καταθέσεις μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Προορίζεται προς το παρόν για ανάληψη από bwin όταν με το καλό με ξεμπλοκάρουν, μετά θα παίξω στην 365.


<tbody>
</tbody>
 

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
44,284
19,149
113
37
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Αν και φαίνεται χωρίς να ρωτήσεις το τι επιλέγεις.

Θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα που κατατέθηκαν με αυτή την πιστωτική/χρεωστική κάρτα για σκοπούς ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ [?]
 
 • Like
Αντιδράσεις: betakias13

betakias13

New Member
14 Μαι 2013
24
1
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Make your Withdrawal through Skrill

You may only Withdrawal to your Skrill account if you have made a successful deposit with it within the past 6 months.

If you would like to use this withdrawal option, then please proceed to make a deposit with your moneybookers account.

Αυτό από την bwin, να τους κάνω κατάθεση 10 ευρώ ή πάλι θα τους ψάχνω; 

TZOYRIS

New Member
28 Φεβ 2012
189
71
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

θα περιμενεις δεκα μερες στο νερο για να τα παρεις ουτως η αλλως
Make your Withdrawal through Skrill

You may only Withdrawal to your Skrill account if you have made a successful deposit with it within the past 6 months.

If you would like to use this withdrawal option, then please proceed to make a deposit with your moneybookers account.

Αυτό από την bwin, να τους κάνω κατάθεση 10 ευρώ ή πάλι θα τους ψάχνω; 

betakias13

New Member
14 Μαι 2013
24
1
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Γράφτηκα στην 365, τα κέρδη από την bwin θα τα πάρω μέσω bank transfer.
Αν κάνω κατάθεση μέσω skrill τώρα στην 365, τα κέρδη τα παίρνω κατευθείαν με αυτόν τον τρόπο;
 

sacking23

Banned
21 Ιαν 2012
3,178
1,824
0
Jakarta Selatan
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Γράφτηκα στην 365, τα κέρδη από την bwin θα τα πάρω μέσω bank transfer.
Αν κάνω κατάθεση μέσω skrill τώρα στην 365, τα κέρδη τα παίρνω κατευθείαν με αυτόν τον τρόπο;
Ναι...οταν καλυψεις το τζιρο του ενδεχομενου μπονους που θα εχεις αρχικα ομως.
 

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
44,284
19,149
113
37
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Αν κάνω κατάθεση μέσω skrill τώρα στην 365, τα κέρδη τα παίρνω κατευθείαν με αυτόν τον τρόπο;

Ναι. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ. Ας πούμε έκανες κατάθεση μέσω skrill παίζεις κάνεις κτλπ. Επειδή λεφτά δεν έχεις στην skrill πας και καταθέτεις μέσω paysafe. Τα κέρδη θες τώρα να τα πάρεις μέσω skrill. Δεν θα μπορέσεις θα σου βγάλει επιλογή ανάληψης μέσω τράπεζας και όχι skrill. Δοκιμασμένο γι'αυτό πρόσεξε το
 
 • Like
Αντιδράσεις: venoss

venoss

Well-Known Member
14 Ιαν 2011
8,179
6,939
113
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Ναι. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ. Ας πούμε έκανες κατάθεση μέσω skrill παίζεις κάνεις κτλπ. Επειδή λεφτά δεν έχεις στην skrill πας και καταθέτεις μέσω paysafe. Τα κέρδη θες τώρα να τα πάρεις μέσω skrill. Δεν θα μπορέσεις θα σου βγάλει επιλογή ανάληψης μέσω τράπεζας και όχι skrill. Δοκιμασμένο γι'αυτό πρόσεξε το

:agr:
:bask:
 

betakias13

New Member
14 Μαι 2013
24
1
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Η skrill μου επέστρεψε μόλις τώρα το ποσό που πίστωσε την κάρτα.
Τώρα δηλαδή καταθέτω με paysafe και μετά τα παίρνω από skrill έτσι;
( Σόρρυ αν δεν κατάλαβα )
 

sacking23

Banned
21 Ιαν 2012
3,178
1,824
0
Jakarta Selatan
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Ο Ερτζαν σε μπερδεψε προφανως... αν εχεις χρηματα στην skrill θελεις να κανεις παρε-δωσε με skrill στην bet365 κανε καταθεση με skrill για να μπορεις να κανεις εκει αναληψη.
Αν κανεις με paysafe θα σε αφηνει μονο μεσω τραπεζας να κανεις αναληψη κατοπιν (φανταζομαι αυτο εννοουσε ο Ερτζαν προηγουμενως εκτος κι αν μπερδεψε εμενα κι οχι εσενα τελικα)
 
 • Like
Αντιδράσεις: betakias13

venoss

Well-Known Member
14 Ιαν 2011
8,179
6,939
113
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Ο Ερτζαν σε μπερδεψε προφανως... αν εχεις χρηματα στην skrill θελεις να κανεις παρε-δωσε με skrill στην bet365 κανε καταθεση με skrill για να μπορεις να κανεις εκει αναληψη.
Αν κανεις με paysafe θα σε αφηνει μονο μεσω τραπεζας να κανεις αναληψη κατοπιν (φανταζομαι αυτο εννοουσε ο Ερτζαν προηγουμενως εκτος κι αν μπερδεψε εμενα κι οχι εσενα τελικα)

Σωστα τα λες,αλλα ας μιλησει και ο ερτζαν.
 

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
44,284
19,149
113
37
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Η skrill μου επέστρεψε μόλις τώρα το ποσό που πίστωσε την κάρτα.
Τώρα δηλαδή καταθέτω με paysafe και μετά τα παίρνω από skrill έτσι;
( Σόρρυ αν δεν κατάλαβα )

Καταθέτεις μέσω skrill 50 ευρώ για παράδειγμα. Τα παίζεις και κερδίζεις πάνε 100 ευρώ.

Θες να βάλεις στα υπάρχοντα 100 ευρώ λεφτά όμως στην skrill δεν έχεις οπότε πας και καταθέτεις μέσω paysafe άλλα 50 ευρώ οπότε έχουμε σύνολο 150 ευρώ (το κάνεις και καλά είχε και μπόνους προσφορά από την 365 λέμε τώρα)
Αυτά τα 150 ευρώ τα παίζεις και τα κάνεις 300 ευρώ.
Τώρα λες ας κάνω ανάληψη μέσω skrill τα 300 ευρώ. Αμ δε θα σου βγάλει να τα κάνεις μέσω τράπεζας.
Σε σχετική σχετική ερώτηση που είχα κάνει παλιότερα μου έλεγαν και καλά το σύστημα ξεχωρίζει από που προέρχονται τα κέρδη. Μούφα δεν ξεχωρίζει τίποτα.

Διότι είχε βάλει ο αδερφός μου λεφτά μέσω paysafe κάπου 10 ευρώ. Τα έκανε 100 ευρώ. Επειδή όμως δεν ήθελα μέσω τράπεζας αλλά μέσω skrill εγώ έβαλα 10 ευρώ επιπλέον μέσω skrill και τα πήρα μέσω skrill.
Τώρα πιστεύω είναι πιο διαφωτιστικό το παραπάνω που έγραψα
 
 • Like
Αντιδράσεις: magon, sacking23 και betakias13

betakias13

New Member
14 Μαι 2013
24
1
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Ο Ερτζαν σε μπερδεψε προφανως... αν εχεις χρηματα στην skrill θελεις να κανεις παρε-δωσε με skrill στην bet365 κανε καταθεση με skrill για να μπορεις να κανεις εκει αναληψη.
Αν κανεις με paysafe θα σε αφηνει μονο μεσω τραπεζας να κανεις αναληψη κατοπιν (φανταζομαι αυτο εννοουσε ο Ερτζαν προηγουμενως εκτος κι αν μπερδεψε εμενα κι οχι εσενα τελικα)


Αυτό ήθελα να καταλάβω, και εμένα με μπέρδεψε.
Κατάθεση με skrill λοιπόν;
 

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
44,284
19,149
113
37
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Αυτό ήθελα να καταλάβω, και εμένα με μπέρδεψε.
Κατάθεση με skrill λοιπόν;

Καταθέτεις και κάνεις ανάληψη μέσω skrill και δεν ανακατεύεις κανένα άλλον μέσων.

Τώρα που είπες skrill πρόσεξε και κάτι ακόμα
Στην 365 υπάρχουν 2 επιλογές για skrill

Skrill (moneybookers)
Skrill 1-Tap (moneybookers)

μην αγχώνεσαι το ίδιο είναι αλλά τι γίνεται

Επιλέγοντας το πρώτο σε πετάει σε άλλο παράθυρο ζητώντας να γράψεις username και password της moneybookers που έχεις.

Ενώ επιλέγοντας το 2ο αφού εσύ έχεις κάνει παλιότερα κατάθεση μέσω moneybookers κάνει κατευθείαν κατάθεση από την moneybookers το ποσό που εσύ έβαλες χωρίς να ζητάει username και password.

Αυτό πρόσεχε το μπορεί να μην το θέλεις να το κάνεις αυτόματα
 

nightfall

New Member
9 Απρ 2013
290
171
0
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

γενικα με οποιο τροπο κανεις καταθεση μπορεις να κανεις και αναληψη με τον ιδιο.

Εξαιρεση αποτελει η καταθεση μεσω paysafe γιατι εκει αναγκαστικα κανεις αιτημα μεσω τραπεζης για αναληψη.
 
 • Like
Αντιδράσεις: betakias13

Spyros1993

Active Member
16 Ιαν 2013
299
122
43
Απάντηση: Skrill (Moneybookers)

Thank Ertzan. Με λίγα λόγια από ότι κατάλαβα ακόμη και αν κάνεις 2 - 3 καταθεσεις με paysafe και έχεις μέσα 200 - 300 ευρω παιζόντας τα, ύστερα αν κάνεις κατάθεση με skrill και παίξεις όλο το ποσό μία φορά μπορείς να κάνεις ανάληψη όλο το ποσό με το τελευταίο τρόπο που έκανες κατάθεση χωρίς να το καταλάβουν.
 

Προγνωστικά

 • 15:00
  ANT1
  • Euro Day
 • 15:50
  ANT1
  • Ουαλία - Ελβετία
 • 17:00
  Novasports 1HD
  • ΑΕΚ Κ19 - Παναθηναϊκός Κ19
 • 18:50
  ANT1
  • Δανία - Φινλανδία
 • 20:00
  ΕΡΤ3
  • Βέροια - Καβάλα
 • 21:50
  ANT1
  • Βέλγιο - Ρωσία
 • Αύριο 13-06-2021
 • 00:00
  ANT1
  • Euro Show
 • 13:00
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ούνικς Καζάν
 • Αύριο 13-06-2021
 • 00:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • NBA Playoffs 2020-21
 • 03:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Λος Άντζελες Κλίπερς - Γιούτα Τζαζ
 • 16:00
  ΕΡΤ3
  • Ρολάν Γκαρός
 • 16:00
  ΕΡΤ1
  • Ρολάν Γκαρός
 • 16:00
  Eurosport 1
  • Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα - Μπάρμπορα Κρετσίκοβα

Σημερινά Γενέθλια

Σχετικά με εμάς

 • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • Ertzan Ertzan:
  καλώς τα 3-0
 • gdouvl1984 gdouvl1984:
  Απογοήτευση..
 • gdouvl1984 gdouvl1984:
  Όχι τίποτα άλλο αλλά με 3 γκολ στην πλάτη δυσκολεύει και το να είναι στους καλύτερους τρίτους η Τουρκία
 • Ertzan Ertzan:
  όχι απογοήτευση ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ πραγματικά όμως, εντάξει θα έχανε και πάλι αλλά τίποτα 11 παίκτες πίσω
 • Ertzan Ertzan:
  και μόλις ο Τζόκοβιτς έκανε το 2-1
 • gdouvl1984 gdouvl1984:
  Δεν έχει βγάλει ούτε μια κάρτα κι έχει πέσει πολύ ξύλο..
 • McLaren17 McLaren17:
  παμε για ανατροπη
 • PANATHA PANATHA:
  Πλάκα δεν έχει που κάθε λίγο μας λένε το σκορ και το λεπτό?? τρώνε τόσο κράξιμο στο fb και είπαν να μας ενημερώνουν κάθε 3 λεπτά....
 • gdouvl1984 gdouvl1984:
  Αυτοί φταίνε;
 • Ertzan Ertzan:
  έλα ποιος ήθελε κάρτα έβγαλε μόλις τώρα
 • McLaren17 McLaren17:
  2η καρτα ειναι
 • McLaren17 McLaren17:
  1η την πηρε το #4
 • McLaren17 McLaren17:
  τι κανει ωρες ωρες ο Ναδαλ ουτε σε playstation τετοια χτυπηματα
 • Ertzan Ertzan:
  γάμησε την Τουρκία μπρεϊκ ο Ναδάλ
 • Ertzan Ertzan:
  για το 2-2
 • Ertzan Ertzan:
  οι οπαδοί αυτήν την φορά μένουν γήπεδο
 • McLaren17 McLaren17:
  το θεμα ειναι να παμε 0-2 σε game
 • PANATHA PANATHA:
  Ωραίο φέσι τους φόρεσε η Ιταλία...
 • Ertzan Ertzan:
  πολύ αέρα είχαν πάρει άσε
 • McLaren17 McLaren17:
  εχει μαμηθει στα double fault o Nadal
 • McLaren17 McLaren17:
  break και παλι απο την αρχη 2-2
 • lilis Forum Bot:
  Ο χρήστης lilis ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "No1 Άδεια ( με έδρα την Μάλτα ;;; !!! )" στο Νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.
 • PANATHA PANATHA:
  Καλημέρα στην παρέα....είδα πως στον διαγωνισμό του Euro η πρόβλεψη νικητή και ισοπαλίας δίνει πλέον περισσότερους βαθμούς σε σχεση με τους προηγούμενους διαγωνισμούς....ισχύει ή είναι τυπογραφικό λάθος?
 • Ertzan Ertzan:
  Αιτία φυσικά η απουσία χρόνου και σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.Η συγκεκριμένη υπηρεσία με την οποία συνεργάζεται η UEFA κοστίζει επιπλέον χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά των δικαιωμάτων του τουρνουά.
  +1
 • Ertzan Ertzan:
  Ρε τους γύφτους δεν δίνουν το κάτι παραπάνω.
  +1
  Ertzan Ertzan: Ρε τους γύφτους δεν δίνουν το κάτι παραπάνω. +1