Stoiximan Μonopoly Μegaways - δυσλειτουργία και μηδενισμός κερδών

blackcat

Member
28 Απρ 2018
29
30
13
Την περασμένη εβδομάδα έπαιξα στο mopololy megaways στη Stoiximan. Για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι περιληπτικά θα πω πως λειτουργεί. Έχει 6 τροχούς megaways που σε κάθε τροχό εμφανίζονται 2-7 σύμβολα και έτσι μπορείς να παίξεις έως και πάνω από 117000 συνδυασμούς. Ανάλογα με το μέγεθος της νίκης προχωράει ο mr mopopoly στα κουτάκια δηλαδή στη τρίλιζα πάει στο τρίτο κουτάκι στην τετράλιζα στο τεταρτο κλπ. Κάθε φορά που κερδίζεις τα σύμβολα που κερδίζουν φεύγουν και εμφανίζονται άλλα που το παιχνίδι το ονομάζει αυτό ανάδραση και εάν κερδίσεις στη τρίτη ανάδραση τότε εφόσον είσαι σε οικόπεδο βάζεις 1 σπίτι. Σε κάθε επιπλέον αναδράση βάζεις ένα επιπλέον σπίτι. Πάντως γενικά δύσκολα βάζεις σπίτια και κατά μέσο όρο βάζεις 3-4 σπίτια στα 100 γυρίσματα (όσο το έχω παίξει). Αντίθετα κερδίζεις πιο εύκολα σταθμούς και τις εταιρείες ύδρευσης και ενέργειας καθώς τις παίρνεις μόνο με το που πας στο συγκεκριμένο κουτάκι. Επίσης όταν πας στο κουτάκι εκκίνησης κερδίζεις γύρισμα με max συνδυασμούς ενώ υπάρχουν και οι γνωστές εντολές και αποφάσεις που σε μεταφέρουν συνήθως σε άλλα κουτάκια ή δίνουν max συνδυασμούς και πολύ σπάνια δίνουν και εξτρά σπίτια ή ακόμη και free spins. Υπάρχουν και μερικά άλλα κουτάκια όπως η φυλακή ο φόρος κλπ που όμως δεν παίζουν κάποιο ρόλο στο παιχνίδι. Ο βασικός τρόπος για να κερδίσεις free spins καθώς με τις εντολές είναι πολύ σπάνιο είναι να βάλεις ξενοδοχείο δηλαδή να έχεις 4 σπίτια στο οικόπεδο και να κερδίσεις νέο σπίτι εκεί. Στα free spin πέρα από τα 8 που έχεις κερδίζεις επιπλέον 1 για κάθε σταθμό δηλαδή μέχρι +4 αλλά και +1 στο πολλαπλασιαστή νίκης εάν έχεις 1 από τις εταιρείες ύδρευσης ή ενέργειας και +2 εφόσον έχεις και τις 2. Επειδή λοιπόν σχεδόν πάντα μέχρι να κάνεις ξενοδοχείο έχεις προλάβει να πάρεις και τις άλλες εταιρείες τελικά ξεκινάς με 12 free spin και χ3. Αλλά δεν σταματάει εδώ. Εάν κατά τη διάρκεια των free spin πας σε σταθμό που έχεις κερδίζεις επιπλέον free spin ανάλογα με τους πόσους σταθμούς είχες όταν ξεκίνησες (+4 αν τους είχες όλους , +3 εάν είχες τους 3 κλπ) ενώ εάν πας σε εταιρεία ύδρευσης ή ενέργειας ανεβαίνει ο πολλάπλασιαστής ανάλογα με το πόσες είχες αρχικά. Το βασικό όμως είναι ότι όταν πας σε οικόπεδο με σπίτια για κάθε σπίτι που υπάρχει ανεβαίνει +1 ο πολλαπλασιαστής δηλαδή εάν ήσουν στο χ5 και πήγες σε οικόπεδο με 2 σπίτι ο πολλαπλασιαστής γίνεται χ7. έχω φτάσει με παίζω με πάνω χ30 πολλαπλασιαστή. . Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει πολλά σπίτια και σε πολλά οικόπεδα για να έχεις καλές πιθανότητες πολυ μεγάλης νίκης. Πάντως όπως γίνεται κατανοητό πρέπει αρχικά να επενδύσεις για να τα μαζέψεις όλα αυτά. Φυσικά όπως αναφέρει το παιχνίδι για κάθε επίπεδο πονταρίσματος αποθηκεύει το τι έχεις

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά. Ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι έχοντας λίγα σπίτια που είχαν μείνει από την τελευταία φορά που έπαιξα και αφού είχα μαζέψει όλους τους σταθμούς και τις εταιρείες και πάνω από 35 συνολικά σπίτια σχεδόν σε όλα τα οικόπεδα και ήμουν σχεδόν -100 ευρώ με ποντάρισμα 0,40 έλαβα μήνυμα ότι χάθηκε η σύνδεση. Δεν μπόρεσα να συνδεθώ για 10-15 λεπτά και πήγα σε άλλο παιχνίδι με σκοπό να επιστρέψω εκεί αργότερα . Όταν επέστρεψα όλη η πρόοδος που είχα κάνει είχε χαθεί και υπήρχαν μόνο τα 12 default σπίτια που δίνει το παιχνίδι για αρχή σε κάθε επίπεδο πονταρίσματος.

Επικοινώνησα με το chat και ανέφερα το τι έγινε και μου απάντησαν ότι έγινε κάποιο reset λόγω κάποιας δυσλειτουργίας. Μου είπαν ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς η δυσλειτουργία ακυρώνει όλα τα παιχνίδια. Εγώ βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι ακυρώνει όλα τα spins εκείνη τη στιγμή αλλά ακόμη και έτσι να είναι τα πράγματα δεν είναι λογικό να σου "κλέβουν" αυτά που έχεις χωρίς να σε αποζημειώνουν. Δεν γίνεται να επενδύει κάποιος κάποια χρήματα για να αποκτήσει πράγματα που θα του χρησιμεύσουν στο μέλλον και να του τα χάνει αυτά χωρίς λόγο. Και ποιος δηλαδή εγγυάται ότι ακόμη και αν αρχίσω πάλι από την αρχή και χάσω και άλλα 100 ευρώ για να τα ξαναμαζέψω ότι δεν θα ξαναυπάρχει "δυσλειτουργία" Κάποια στιγμή μου ανέφερε ο υπάλληλος στο chat ότι θα προωθήσει αίτημα για να μου δωθεί κάποιο μπόνους αλλά του ανέφερα ότι εγώ θέλω τα χρήματα που έχω παίξει για να μαζέψω αυτά που μου "κλαπήκαν" και όχι κάποια ελεημοσύνη. Επικοινώνησα εκ νέου την επόμενη μέρα και πάλι τα ίδια. Όσο αφορά το αίτημα μου εδώ και 4 μέρες δεν έχω κάποια επίσημη απάντηση. Αποτέλεσμα είναι να αποσύρω τα χρήματα που είχα και να κάνω σε πρώτη φάση ένα 48ωρο αυτοαποκλεισμό από την εταιρεία που με το πέρας του θα γίνει μακροχρόνιος. Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά της εταιρείας απέναντι σε ένα χρόνιο σταθερό τους πελάτη που μάλιστα τους έχει φέρει τουλάχιστον 20 επιπλέον άτομα (λόγο κυρίως των γνώσεων μου πληροφορικής απευθυνόνταν σε μένα οι γνωστοί μου για λογαριασμούς στοιχήματος)
 
  • Like
Αντιδράσεις: s-t-x-m-a, magon και PANATHA
Αυτο που ακυρωνει η δυσλειτουργια ειναι η "προοδος" που εχεις κανει στο παιχνιδι,η οποια μεταφραζεται πρακτικα σε λεφτα που εχεις παιξει,ανεξαρτητα απο επιστροφες ή οχι.Η δυσλειτουργια αφορουσε το συγκεκριμενο παιχνιδι,αφορουσε αλλα παιχνιδια της ιδιας εταιριας.ή ολοκληρη την πλατφορμα? Προσωπικα,δεν πιστευω οτι θα βρεις καποια ακρη στο συγκεκριμενο θεμα,ουτως ή αλλως η πολιτικη τους ειναι λιγο πολυ να απαντανε ορθα κοφτα και να μην ασχολουνται παραπανω με τετοιου ειδους θεματα.Και η συγκεκριμενη εταιρια,εχει σηκωσει πολυ την μυτη.Στην καλυτερη να σου δωσουν 15-20 ευρω μπονους,μεγαλυτερο ποσο θα προκειται για εκπληξη.Φανταζομαι θα βαλουν και ορους για 30-35 φορες τζιρο για δικαιωμα αναληψης,οποτε καληνυχτα.
 
Φίλε δεν ξέρω που ακριβώς ήταν η δυσλειτουργία. Δεν μπορούσα να μπω στο συγκεκριμένο παιχνίδι για κανένα τέταρτο μπήκα μετά σε άλλο όμως. Ενδεχομένως να ήταν μόνο του παιχνιδιού ή κάποιας ομάδας παιχνιδιών μόνο. Πιθανόν είναι νομικά καλυμμένοι αλλά έτσι και αλλιώς δεν το ψάχνω σε τέτοια βάση το θέμα γιατί για μένα είναι το ζήτημα είναι ηθικό. Άσχετα το τι γράφουν οι κανονισμοί τους για να καλυφθούν η ουσία είναι το κλάπηκε η όλη πρόοδος μου στο παιχνίδι. Ούτε ελπίζω σε κάτι και ούτε θα το κυνηγήσω άλλο απλά μια ενημέρωση σας κάνω για να ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.
Μία σοβαρή εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της θα είχε άμεσα επιστρέψει το ποσό και πολύ πιθανόν να έδινε και ένα δωράκι του τύπου λίγα free spins για την ταλαιπωρία και ο πελάτης θα ήταν υπερευχαριστημένος. Αντιθέτως αυτοί κατάφεραν να διώξουν από την εταιρεία τους σταθερό και αποκλειστικό τους πελάτη τα τελευταία 4 χρόνια για ένα σχετικά ασήμαντο ποσό για μένα πολύ δεν περισσότερο για αυτούς (που θα το έπαιρναν και πίσω και πολλαπλάσια το επόμενο διάστημα). Ούτε δωράκια του στυλ 15-20 ευρώ μπόνους με προυποθέσεις τζιραρίσματος θα με κρατήσουν και ούτε καν θα τα πάρω. Και 100 και 200 να είναι με προυποθέσεις δεν τα δέχομαι. Οτιδήποτε λιγοτερο από αυτό που έπαιξα και χωρίς προυποθέσεις δεν με κρατάει εκεί.
 
Ναι,προφανως και ειναι ηθικο το θεμα.Θα εχει βεβαια μεγαλο ενδιαφερον να εστελνες ενα μεηλ στην big time gaming,που ειναι η κατασκευαστρια εταιρια,ωστε να δεις τι λενε για τις δυσλειτουργιες και τα reset.Σε καθε περιπτωση,θα επρεπε να χειριστουν καλυτερα το θεμα σου,αν και αμφιβαλλω παρα πολυ στο κατα ποσο οι εταιριες που κανουν πολυ μεγαλους τζιρους,θα ενεργησουν τοσο προσωποιημενα,ειδικα αν ειναι καλυμμενοι με βαση τους κανονισμους τους.
 
Φίλε Νίκο δεν έχω πραγματικά διάθεση να ασχοληθώ με το τι λέει η κατασκευάστρια εταιρεία ή άλλο νομικού είδους ζήτημα που ενδεχομένως να έχω και δίκιο γιατί όπως ανέφερα το ζήτημα για μένα είναι ηθικό. Αν πάντως θέλεις να δεις τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να γνωρίζεις τι πιθανόν να σου συμβεί μπορείς να στείλεις εσύ κάποιο mail στην BTG και εαν χρειαστείς κάποιο στοιχείο από εμένα ευχαρίστως θα σου το δώσω.
 
.Στην καλυτερη να σου δωσουν 15-20 ευρω μπονους,μεγαλυτερο ποσο θα προκειται για εκπληξη.Φανταζομαι θα βαλουν και ορους για 30-35 φορες τζιρο για δικαιωμα αναληψης,οποτε καληνυχτα.

Και η συνέχεια και λογικά το τέλος της ιστορίας. Χθες δηλαδή 1 βδομάδα μετά το συμβάν και αφού έχω πλέον έχω σταματήσει να παίζω σε αυτούς μου έστειλαν προσφορά για 100% μπόνους έως 200 ευρώ. Εγώ τους απάντησα ότι εταιρεία που με κλέβει και δεν με σέβεται ως πελάτη δεν θα πάρει ούτε σεντς από εμένα
 
  • Like
Αντιδράσεις: nikos_8384
Τραγικη προσφορα.Θελω να πιστευω οτι με την εισοδο των νεων εταιριων και την επιστροφη παλιων μεγαλων ονοματων ενοψη αδειοδοτησης,θα υποχρεωθουν και αυτοι και οι αλλοι δερβεναγες του χωρου,να βελτιωσουν την συμπεριφορα τους προς τους πελατες.
 
Δεν είσαι, παρά άλλη μία περίπτωση απατεωνιάς. Έχω βαρεθεί να ακούω τέτοια συμβάντα.
Προσωπικά, μόνο με ανταλλακτήριο γυρνάω πίσω σε online στοιχηματισμό.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...