Survivor 2017 (Spoiler Alert!!!)

Νικητής Survivor 2017

  • Γιώργος Αγγελόπουλος

    Ψήφοι : 3 13.0%
  • Μάριος Ιωαννίδης

    Ψήφοι : 4 17.4%
  • Στέλιος Χανταμπάκης

    Ψήφοι : 0 0.0%
  • Κων/νος Βασάλος

    Ψήφοι : 0 0.0%
  • Ορέστης Τσαγκ

    Ψήφοι : 3 13.0%
  • Κώστας Αναγνωστόπουλος

    Ψήφοι : 0 0.0%
  • Σάρα Εσκενάζι

    Ψήφοι : 1 4.3%
  • Ευριδίκη Βαλαβάνη

    Ψήφοι : 4 17.4%
  • Γιώργος Χρανιώτης

    Ψήφοι : 2 8.7%
  • Άλλος

    Ψήφοι : 6 26.1%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    23
  • Δημοσκόπηση κλειστή .
Απάντηση: Survivor 2017

Είναι πολύ κωλόφαρδος αυτός ο κινέζος(3 στα 3 σε ασυλίες),αν στραβώσει κάποια στιγμή και δεν πάρει ασυλία τότε θα βγει στον τάκο και άντε γεια.Η επόμενη ασυλία θα κρίνει πολλά για το μέλλον τους αφού θεωρώ οτι δεν πρόκειται να σταυρώσουν νίκη έτσι όπως το πάνε.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Bakounin
Απάντηση: Survivor 2017

Είναι πολύ κωλόφαρδος αυτός ο κινέζος(3 στα 3 σε ασυλίες),αν στραβώσει κάποια στιγμή και δεν πάρει ασυλία τότε θα βγει στον τάκο και άντε γεια.Η επόμενη ασυλία θα κρίνει πολλά για το μέλλον τους αφού θεωρώ οτι δεν πρόκειται να σταυρώσουν νίκη έτσι όπως το πάνε.

Κωλόφαρδος 3 φορές σερί δε νομίζω. Προφανώς έχει φοβερή ικανότητα στα παιχνίδια ατομικής ασυλίας που θέλουν αυτοσυγκέντρωση, ψυχραιμία, αυτοέλεγχο και κυρίως ισορροπία. Γεγονός που τον καθιστά ακλόνητο φαβορί για να φτάσει στην ένωση, αφού πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί ποτέ στη θέση να κριθεί από ψηφοφορία του κοινού. Μετά βέβαια το παιχνίδι αλλάζει εντελώς, οπότε θα αλλάξουν πλήρως τα δεδομένα.
Η κλίκα των Τσαγκ-Πάνου είναι σαφές ότι δεν θέλει νίκες στα παιχνίδια ασυλίας, αφού σκοπός τους είναι να ξεπαστρέψουν την κλίκα του μισθοφόρου πριν την ένωση.
 
Απάντηση: Survivor 2017

Με τσιγκλάτε να τιμήσω τον τσιν τσον με ένα δεκάρικο
 
  • Like
Αντιδράσεις: Bakounin
Απάντηση: Survivor 2017

Η απόδοση του Τσαγκ εκτοξεύτηκε στο 30,00 μετά το ξέσκισμα που έχει φάει στα σόσιαλ (μόνο ταξίδι που δεν έχει οργανωθεί ακόμα για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο να τον λιντσάρουν :twis: ). Ενώ ο έτερος της κλίκας, το ερπετό που κινεί τα νήματα, γκρεμίστηκε από το 25,00 στο 15,00
 
Απάντηση: Survivor 2017

Μετά από 10 μέρες που υπάρχει αυτό εδώ το topic, τώρα πήρα χαμπάρι ό,τι υπάρχουν αποδόσεις στον Stoiximan για το παιχνίδι.
Οπότε πάω να πω και εγώ τη γνώμη μου...

Με βάση το πρώτο survivor αλλά και προσπαθώντας λίγο να μπω στο κλίμα του τι θα ψήφιζα εγώ αν ήμουν μέσα, θα πω πως όσο και αν φαίνεται απίθανο, το να κερδίσει πάλι μια γυναίκα ίσως είναι το πιο λογικό σενάριο.
Αρχικά είναι ένα παιχνίδι που ψηφίζει ο κόσμος στο τέλος και έτσι αυτοί που θα προχωρήσουν είναι πραγματικά τα "καλά" αλλά και δυνατά παιδιά...
Οπότε από γυναίκες ξεχωρίζω τη Βαλαβάνη αλλά και την Εσκενάζυ.
Όσο από τους άντρες, θεωρώ πως τα 2 μεγάλα φαβορί κάπου στη πορεία θα φαγωθούν από τους άλλους λόγω ανταγωνισμού. Από τη πλευρά των μαχητών, ίσως οι μόνοι που αγωνιστικά θα μπορούσαν να παραμείνουν είναι οι 2 Κων/νοι με μεγαλύτερες πιθανότητες να δίνω στον Βασάλο.
Από την άλλη στους διασήμους, μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσουν ως το τέλος δίνω στον Χούτο, στον Χρανιώτη αλλά και στον Κοκκινάκη λόγω μαγειρικής αφού θα τον χρειαστούν...

Με αυτά και με αυτά, πάω και εγώ στα 3 bets με μεγάλη απόδοση:

Βαλαβάνη: Nικήτρια (25) Stoiximan (1/10)
Εσκενάζυ: Nικήτρια (25) Stoiximan (1/10)
Xούτος: Nικητής (25) Stoiximan (1/10)


Σαν 4ο φαβορί, θα έβαζα τον Βασάλο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Bakounin
Απάντηση: Survivor 2017

Έβλεπα αποδόσεις για το ποιός θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει απ' τους διάσημους.
Δίνει 10 στο Σπαλιάρα και 4,50 στη Λάουρα, αυτούς θεωρώ πιο πιθανούς αλλά απ' τη στιγμή που αυτό εξαρτάται απ' την ψηφοφορία του κοινού δεν ποντάρω. Το κοινό είναι αψυχολόγητο.
 
Απάντηση: Survivor 2017

Άνοιξε πολλές αγορές π σ/μαν. Head to head, ακριβές σκορ κ.α. Περιμένω να δω αν θα ανοίξει χάντικαπ για κάθε αγώνισμα, ή έστω χάντικαπ εβδομάδας.

Ο Τσαγκ έπεσε και πάλι, πλέον στο 20,00. Το κλικαδόρικο πουλέν μου έδειξε και πάλι ότι είναι αχτύπητος στα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας, ενώ αν η κλίκα του δεν χάσει μέλος σε αυτή την αποχώρηση που είναι πολύ κρίσιμη, ουσιαστικά κλειδώνει ότι η κλίκα του θα πάει αλώβητη στην Ένωση.

Η απόδοση του Πάνου πλέον έχει πέσει στο 7,00 όπως είναι λογικό, αφού λογίζεται ως ένας παίκτης μαζί με τον κλικαδόρο Τσαγκ, μέχρι να φύγει ένας από τους δύο, από την Ένωση και μετά εννοείται. Υποθέτω ότι αν μείνει στην ψηφοφορία (το θεωρώ δεδομένο. Όπως έχω ξαναγράψει ακόμα και να μην τον ψήφιζε ο κόσμος, ο σκαι θα το έστηνε για να τον κρατήσει) θα πέσει κι άλλο, και όσο η καλοστημένη, καλοδουλεμένη και πανίσχυρη κλίκα του ανεβαίνει επίπεδο μπορεί να πάει και πρώτο φαβορί.
 
Απάντηση: Survivor 2017

Θεωρώ πολύ καλή επιλογή στο Η2Η Λάουρας-Πασχάλη για το ποια θα αποχωρήσει πρώτη, το 1,80 της Λάουρας. Πραγματικό δώρο μου φαίνεται. Αφενός η Λάουρα είναι εντελώς άμπαλη και είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα κερδίσει στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας και αφετέρου θα ψηφιστεί μαζικά στο συμβούλιο. Από την άλλη η Σόφη θεωρώ ότι έχει καλές πιθανότητες (σίγουρα πολύ περισσότερες από την Λάουρα) να κερδίσει αγώνισμα ατομικής ασυλίας, που απαιτεί ισορροπία, αυτοσυγκέντρωση και ως ένα βαθμό δύναμη. Αυτά τα αγωνίσματα είναι κομμένα και ραμμένα για μια γκουρού της γιόγκα όπως η Πασχάλη, με την επιφύλαξη ότι είναι εντελώς αδύναμη. Αν βρεθούν και οι δύο υποψήφιες τότε δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει το κοινό, ούτε ο Σκάι (θα θέλει να κρατήσει την σέξι συμπαθητική άμπαλη-αξιολύπητη Λάουρα ή την τίμια Σόφη που παίζει να κάνει κανα ειδύλλιο με τον Αγγελόπουλο;), πάντως το 1,80 είναι ψηλό για τα δεδομένα του ζευγαριού.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Neat Monster
Απάντηση: Survivor 2017

Προβλεπω εκπληξεις και ανακατεμα της τραπουλας απο τον σκαι
διαβασα οτι αλλο δυο διασημοι εφυγαν για Αγιο Δομηνικο
σε ποια ομαδα θα μπουν. Ειναι δυνατον να εχει η μια ομαδα 13 και η αλλη 8 η θα γινουν εσωτερικες μεταγραφες τυπου Αγγελοπουλου στις ομαδες για να σπασουν οι κλικες Εκει να δεις γελιο
 
  • Like
Αντιδράσεις: Bakounin
Απάντηση: Survivor 2017

Αμέσως έπεσε στο 1,75 από 1,80 η Λάουρα στο Η2Η με την Πασχάλη.

Πάω σε ένα άλλο ποντάρισμα όμως. Στη λογική ότι Χανταμπάκης και Αγγελόπουλος θα κρατηθούν μέχρι την ένωση, και εκεί θα σφαχτούν, ο Αγγελόπουλος πιστεύω ότι όταν και αν δεν κερδίσει ασυλία θα αποχωρήσει πρώτος, πάμε να δούμε ποιος θα αποχωρήσει πρώτος. Ναι οκ η Λάουρα είναι συμπαθητική, δεν έχει θέματα με τους συμπαίκτες της, αλλά είναι άμπαλη, μυγιάγγιχτη, "τραυματίζεται" συνεχώς. Είναι η προφανέστατη και η εύκολη ψήφος για όλους. 7 άντρες και 4 γυναίκες έχουν μείνει. Έστω ότι όλες οι γυναίκες ψηφίζουν τον Μπο, 4 ψήφους ο Μπο. Έστω ότι οι θανάσιμοι εχθροί Χανταμπάκης και Αγγελόπουλος αλληλοψηφίζονται, ακόμα και έτσι 5 ψήφοι είναι πιθανό να πάνε στη Λάουρα. Ακόμη και μια ψήφο του Χούτου να πάει στον Αγγελόπουλο, με 4-4 είναι και οι δύο υποψήφιοι (Μπο και Λάουρα). Τώρα πώς θα ψηφίσει το κοινό. Δυστυχώς δεν ξέρω και δεν έχω και ιδέα, αφού δεν έχουμε δει ψηφοφορίες για τους Διάσημους, πλήν της Καλλέργη που ήταν όμως πολύ νωρίς. Αν ο κόσμος θέλει να κρατήσει δυνατή την ομάδα, είναι σαφές ότι θα διώξουν την Λάουρα. Το μέγα θέμα όμως είναι ότι η ψήφος είναι θετική και όχι αρνητική! Και αυτό θα πρέπει να έχουν συνεχώς όλοι στο μυαλό τους πριν ποντάρουν. Γι' αυτό και στο τουίτερ όλα τα τούβλα βγάζουν λάθος συμπεράσματα για τις ψηφοφορίες. Ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι με την Λάουρα; Αυτό είναι το ζητούμενο. Αν είναι Μπο και ένας από τους Χανταμπάκη Αγγελόπουλο (με την ψήφο που θα ρίξει κάποιος από τους δυο αν θα έχει ασυλία) τότε θεωρώ ότι θα είναι έστω 51-49 υπέρ του Μπο η ψηφοφορία. Η Σόφη πιστεύω ότι δεν θα είναι και γι'αυτό επιμένω ότι και το 1,75 του Η2Η είναι δώρο. Θα είναι ο Σπαλιάρας; Είναι μια καλή πιθανότητα, είτε από ψηφοφορία είτε από ψήφο ασυλίας. Είναι επικίνδυνος ο Σπαλ για να φύγει στην ψηφοφορία, αλλά και πάλι δίνω 51-49 υπερ του στη μάχη με τη Λάουρα. Είναι νωρίς και μέχρι τότε μπορεί να έχουμε τσακωμό και δημιουργία κλίκας που θα αλλάξει τα δεδομένα, αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρώ δεδομένη την υποψηφιότητα της Λάουρας. Η ψήφος του κοινού είναι ερωτηματικό μεγάλο, γιατί δεν τους έχουμε δει να ψηφίζουν τους διάσημους (πλην Καλλέργη αλλά ήταν νωρίς, πάντως και σε αυτή την περίπτωση με γνώμονα το καλό της ομάδας ψήφισαν). Με αυτά τα δεδομένα, για εμένα, το 4,50 έχει αξία.

Επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από τους Διάσημους---> Λάουρα @ 4,50 2 units
 
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS
Απάντηση: Survivor 2017

1,60 το Η2Η της Λάουρα. Μέσα σε ένα 2ωρο από το 1,80 πήγε στο 1,60 με το μέγιστο επιτρεπόμενο κέρδος να παραμένει στα 200Ε. Νομίζω ότι θα πέσει κι άλλο.

Το 1,87 που δίνει η ομάδα των Μαχητών να κερδίσει την επόμενη ασυλία νομίζω είναι πάρα πολύ καλή επιλογή, στη λογική ότι η παραγωγή θα φτιάξει ένα αγώνισμα κομμένο και ραμμένο όσο το δυνατόν περισσότερο υπέρ των Μαχητών, αφού δεν θέλει να φτάσει στο 11-7 παίκτες υπέρ των διάσημων. Επίσης αν συνεχώς στο συμβούλιο είναι μαχητές κάποια στιγμή θα αρχίσει να κουράζει. Τέλος και μόνο στατιστικά να το δεις, έχουν 4 σερί νίκες στις ασυλίες οι διάσημοι. Κάποια στιγμή θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αυτή τη φορά είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει και η παραγωγή με αγώνισμα που θα ταιριάζει περισσότερο στους μαχητές.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Neat Monster
Απάντηση: Survivor 2017

Χτες στην διαρκεια του μισαωρου για τα sms της ψηφοφοριας,ο στοιχημαν ειχε live με φαβορι στο 1.67 την Ελενη,στο 2 κατι νομιζω την Ελισαβετ και στο 8.50 τον Πανο.Η τρολοσελιδα που ανοιξε στο φουμπου (πανελληνιος συλλογος μανατζερ ραγκμπι) εχει μαζεψει πανω απο 40χιλιαδες ακολουθους,και πολλοι τηλεθεατες θα τον θελουν για πολυ ακομα,λογω ιντριγκας,κλικας κλπ.Η διδυμη εχει αποδειχτει σκληρο καρυδι,αλλα πρεπει να εχουν ξεπαραδιαστει οσοι την εχουν ψηφισει 3 φορες για να μεινει.Η Ελενη ηταν νομιζω αλλη μια φορα υποψηφια για αποχωρηση.

Τιπ για οσους την ψαχνουν την δουλεια.Πρωτον,δειτε και αποδοσεις απο αλλες εταιριες (vista,οπαπ) ,μιας και υπηρχαν διαφοροποιησεις σε καποιους.Δευτερον,η παραγωγη ειναι τουρκικη,ειναι η ιδια που βγαζει και το τουρκικο survivor και υπαρχουν στο youtube τα αγωνισματα κλπ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Neat Monster και Bakounin
Απάντηση: Survivor 2017

Χτες στην διαρκεια του μισαωρου για τα sms της ψηφοφοριας,ο στοιχημαν ειχε live με φαβορι στο 1.67 την Ελενη,στο 2 κατι νομιζω την Ελισαβετ και στο 8.50 τον Πανο.Η τρολοσελιδα που ανοιξε στο φουμπου (πανελληνιος συλλογος μανατζερ ραγκμπι) εχει μαζεψει πανω απο 40χιλιαδες ακολουθους,και πολλοι τηλεθεατες θα τον θελουν για πολυ ακομα,λογω ιντριγκας,κλικας κλπ.Η διδυμη εχει αποδειχτει σκληρο καρυδι,αλλα πρεπει να εχουν ξεπαραδιαστει οσοι την εχουν ψηφισει 3 φορες για να μεινει.Η Ελενη ηταν νομιζω αλλη μια φορα υποψηφια για αποχωρηση.

Τιπ για οσους την ψαχνουν την δουλεια.Πρωτον,δειτε και αποδοσεις απο αλλες εταιριες (vista,οπαπ) ,μιας και υπηρχαν διαφοροποιησεις σε καποιους.Δευτερον,η παραγωγη ειναι τουρκικη,ειναι η ιδια που βγαζει και το τουρκικο survivor και υπαρχουν στο youtube τα αγωνισματα κλπ.

Δεν τίθεται θέμα ότι ο Πάνος είναι πανίσχυρος, θα φτάσει άνετα στην ένωση και θα προχωρήσει πολύ. όπως είχα γράψει από την αρχή, η κλίκα Πάνου-Τσαγκ είναι πανίσχυρη, χειραγωγεί τους ουδέτερους για πλάκα και θα προχωρήσει μέχρι να φάει ο ένας τον άλλον ή μέχρι να συμβεί κάποιο ατύχημα. Στα αγωνίσματα φαίνεται πολύ αδύναμος, αλλά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό πρόκειται για στρατηγική. Δεν ξέρω αν χάνει επίτηδες σε αγωνίσματα (δεν το αποκλείω) σίγουρα πάντως προσποιείται τον τραυματία ή υπερβάλει για καθαρά στρατηγικούς λόγους. Πλέον δίνεται τρίτο φαβορί ο Πάνος (εννοείται ό,τι δεν υπάρχει αξία σε αυτές τις αποδόσεις) λόγω των μεγάλων παθών που προκαλεί, τον διχασμό που προκάλεσε στα σόσιαλ, γεγονός που τον καθιστά ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ στις ψηφοφορίες με τρία άτομα με την ψήφο να είναι θετική και όχι αρνητική, όπου αυτοί που θέλουν να τον διώξουν δεν μπορούν να δώσουν μαζικά κάπου την ψήφο τους, αλλά μοιραία θα την διασπάσουν σε δύο άτομα. Τη στιγμή που οι οπαδοί του Πάνου θα τον ψηφίζουν για να μείνει.
Τα αγωνίσματα είναι τα ίδια, αλλά απ'όσο έχω δει η σειρά των αγωνισμάτων δεν είναι διαρκώς η ίδια με το Τουρκικό, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιο αγώνισμα θα διαλέξει η παραγωγή να είναι το επόμενο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS
Απάντηση: Survivor 2017

Αμέσως έπεσε στο 1,75 από 1,80 η Λάουρα στο Η2Η με την Πασχάλη.

Πάω σε ένα άλλο ποντάρισμα όμως. Στη λογική ότι Χανταμπάκης και Αγγελόπουλος θα κρατηθούν μέχρι την ένωση, και εκεί θα σφαχτούν, ο Αγγελόπουλος πιστεύω ότι όταν και αν δεν κερδίσει ασυλία θα αποχωρήσει πρώτος, πάμε να δούμε ποιος θα αποχωρήσει πρώτος. Ναι οκ η Λάουρα είναι συμπαθητική, δεν έχει θέματα με τους συμπαίκτες της, αλλά είναι άμπαλη, μυγιάγγιχτη, "τραυματίζεται" συνεχώς. Είναι η προφανέστατη και η εύκολη ψήφος για όλους. 7 άντρες και 4 γυναίκες έχουν μείνει. Έστω ότι όλες οι γυναίκες ψηφίζουν τον Μπο, 4 ψήφους ο Μπο. Έστω ότι οι θανάσιμοι εχθροί Χανταμπάκης και Αγγελόπουλος αλληλοψηφίζονται, ακόμα και έτσι 5 ψήφοι είναι πιθανό να πάνε στη Λάουρα. Ακόμη και μια ψήφο του Χούτου να πάει στον Αγγελόπουλο, με 4-4 είναι και οι δύο υποψήφιοι (Μπο και Λάουρα). Τώρα πώς θα ψηφίσει το κοινό. Δυστυχώς δεν ξέρω και δεν έχω και ιδέα, αφού δεν έχουμε δει ψηφοφορίες για τους Διάσημους, πλήν της Καλλέργη που ήταν όμως πολύ νωρίς. Αν ο κόσμος θέλει να κρατήσει δυνατή την ομάδα, είναι σαφές ότι θα διώξουν την Λάουρα. Το μέγα θέμα όμως είναι ότι η ψήφος είναι θετική και όχι αρνητική! Και αυτό θα πρέπει να έχουν συνεχώς όλοι στο μυαλό τους πριν ποντάρουν. Γι' αυτό και στο τουίτερ όλα τα τούβλα βγάζουν λάθος συμπεράσματα για τις ψηφοφορίες. Ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι με την Λάουρα; Αυτό είναι το ζητούμενο. Αν είναι Μπο και ένας από τους Χανταμπάκη Αγγελόπουλο (με την ψήφο που θα ρίξει κάποιος από τους δυο αν θα έχει ασυλία) τότε θεωρώ ότι θα είναι έστω 51-49 υπέρ του Μπο η ψηφοφορία. Η Σόφη πιστεύω ότι δεν θα είναι και γι'αυτό επιμένω ότι και το 1,75 του Η2Η είναι δώρο. Θα είναι ο Σπαλιάρας; Είναι μια καλή πιθανότητα, είτε από ψηφοφορία είτε από ψήφο ασυλίας. Είναι επικίνδυνος ο Σπαλ για να φύγει στην ψηφοφορία, αλλά και πάλι δίνω 51-49 υπερ του στη μάχη με τη Λάουρα. Είναι νωρίς και μέχρι τότε μπορεί να έχουμε τσακωμό και δημιουργία κλίκας που θα αλλάξει τα δεδομένα, αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρώ δεδομένη την υποψηφιότητα της Λάουρας. Η ψήφος του κοινού είναι ερωτηματικό μεγάλο, γιατί δεν τους έχουμε δει να ψηφίζουν τους διάσημους (πλην Καλλέργη αλλά ήταν νωρίς, πάντως και σε αυτή την περίπτωση με γνώμονα το καλό της ομάδας ψήφισαν). Με αυτά τα δεδομένα, για εμένα, το 4,50 έχει αξία.

Επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από τους Διάσημους---> Λάουρα @ 4,50 2 units

Πολύ γρήγορα γύρισε φαβορί η Λάουρα, ως πρώτη για αποχώρηση, περνώντας την Πασχάλη. Στο 4,00 έπεσε πλέον η απόδοσή της.
 
Απάντηση: Survivor 2017

Νικήτρια ομάδα ασυλίας (20/3)---> Μαχητές @ 1,80 , 3 Units
 
Απάντηση: Survivor 2017

Νικήτρια ομάδα ασυλίας (20/3)---> Μαχητές @ 1,80 , 3 Units

Αγώνισμα αύριο από το πουθενά, χωρίς προειδοποίηση! Χαλάνε τη σειρά οι ηλίθιοι! Ελπίζω να το στήσει η παραγωγή το ματς ασυλίας, γιατί οι μαχητές στα ίσια δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε 90χρονους.
 
Απάντηση: Survivor 2017

sur.jpg

* Ο Μισθοφόρος είναι μόνο νεύρα και κλάψα. Ανίκανος και άμπαλος στα αγωνισμάτα, ενώ και στη διαχείριση της κλίκας χάλια τα πάει. Αν βρεθεί υποψήφιος με "όμορφους", συμπαθητικούς, Πάνο, χαιρετάει με συνοπτικές διαδικασίες. Θα βγει από το παιχνίδι μετά την ένωση, αλλά σχετικά νωρίς.

* Τρομερά τα κατορθώματα της Παπαδοπούλου. Φοβερή στα αγωνίσματα, αλλά το θέμα είναι να την δούμε και στα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας. Σαν προσωπικότητα είναι ψιλοαδιάφορη και πιθανώς θα έχει θέματα σε ψηφοφορίες. Πάντως οι αποδόσεις της γενικά είναι πολύ υψηλές και έχουν ενδιαφέρον.

* Το ότι η Πασχάλη έχει συμμετάσχει τις περισσότερες φορές από όλους τους παίχτες σε αγωνίσματα (46 φορές) είναι άκρως εντυπωσιακό και δείχνει τις αντοχές της. Το ποστοστό επιτυχίας της (57%) είναι επίσης εντυπωσιακότατο και νομίζω ότι και οι δικές της αποδόσεις έχουν ενδιαφέρον.
 
Απάντηση: Survivor 2017

Πρώτο φαβορί πλέον ο Μάριος, 3,75 στον Σ/μαν. 3ο φαβορί ο Πάνος, που φαίνεται ότι έχει το ισχυρότερο φαν κλαμπ και δύσκολα θα φύγει σε ψηφοφορία. Ανεβαίνει η απόδοση του Αγγελόπουλου, που μπορεί το σύνολο των γυναικών να σπαρταράει γι' αυτόν αλλά το θέμα είναι πόσες ψηφίζουν. Θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι ΣΥΝΕΧΩΣ υποψήφιος μετά την ένωση, όποτε δεν έχει ασυλία, και κάποια στιγμή θα χάσει και μια ψηφοφορία, έστω και κατά λάθος.
Η παραγωγή άλλαξε τα παιχνίδια, σε πιο συνεργατικά, εκεί που πιστεύω ότι οι μαχητές υπερτερούν κατά πολύ. Βλέπω καλό σερί των μαχητών την ερχόμενη εβδομάδα, όσο η παραγωγή κρατάει τα παιχνίδια συνεργασίας. Η νίκη στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας είναι κλειστή στον σ/μαν πλέον. Πριν κλείσει είχε πέσει στο 1,75 για τους μαχητές.
Οι παίχτες τρώνε, πίνουν χυμούς, γενικά τουμπανιάζονται στις βιταμίνες πριν αγωνιστούν στα παιχνίδια. Άρα το θέμα της πείνας-έπαθλα-φαγητό είναι περισσότερο να χαμε να λέγαμε και δεν επηρεάζει καθοριστικά την εξέλιξη των αγωνισμάτων.
 
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS
Απάντηση: Survivor 2017

Πάντως τα αγωνίσματα στο Ελληνικό και στο Τούρκικο Survivor παίζει να είναι και τα ίδια. Ας πούμε το χθεσινό αγώνισμα ήταν το ίδιο με το Τούρκικο. Να σας δώσω το λίνκ να δείτε μήπως βγάλετε και από κει συμπεράσματα
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...