Προγνωστικά Tennis 2021

Με break μπροστά ο Stef και στο 2ο σετ. Σήμερα δε βλέπω να συνεχίζετε το ματς και αυτό νομίζω συμφέρει 100% τον Σέρβο αφου ο Στεφ σήμερα δυσκολα θα έχανε αυτό το πλεονεκτημα.
Αυριο είναι μια νέα μέρα και όλα μπορουν να συμβουν...
 
Λέγε μου τέτοια μήπως πάρω λίγο τα πάνω μου
Δεν περίμενα τόσο χάλια το Τζοκο και τόσο καλό τον Tsitsi


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ρωσία 2, τελευταία αγωνιστική

Krasnodar II-Astraghan: 1 (1,78) / Baltika-Samara: 1 DNB (1,45) = (2,58) Stoiximan (1/10)

H Krasnodar θέλει νίκη για να παραμεινει. Διαβάζω για φιλικές σχέσεις με τη φιλοξενουμενη. Θα ενισχυθεί από παιχτες της πρωτης ομαδας. Η Volga Astraghan αδιάφορη.
Στο άλλο η Baltika θέλει τουλάχιστον 1 βαθμό για να μπει στα playoffs ανοδου. H Samara έχει ήδη ανεβει και θα παιξει με εναλλακτική ομαδα.
Ελπίζω να στέκουν αυτά που διάβασα. Επειδή είναι Ρωσία, απλό bet.
 
Αργησαμε και χάσαμε καλυτερες αποδόσεις. Θα τα έπαιζα με 1/10 μονα και όχι 2αδα. Τώρα τα ρίχνω 2αδα με μικρότερο πονταρισμα.

Anderlecht W- Leuven W: Under4,75 (1, 85) / Club Brugge W- St. Liege W: 1 (+0, 75 AH) (1,95) = (3,6) Bet365 (0,5/10)
 
Lippstadt-Schalke II: 2 DNB (1,75) Stoiximan (1/10)

Οι φιλοξενουμενοι μπορεί να είναι αδιάφοροι σε σχέση με τους γηπεδούχους αλλά όλη τη χρονιά παιζουν για να εξαργυρώσουν συμβόλαιο με τη 1η ομάδα.
Οι γηπεδούχοι παιζουν κάθε 3η μέρα και έχουν κλατάρει.
0-2-6 για τους γηπεδούχους, 3-1-0 για τους φιλοξενουμενους.
 
Duisburg-Ingolstadt: 2 (1,75) Stoiximan (1/10)

H Duisburg σώθηκε οπότε σήμερα είναι αδιάφορη. Παίζει κυπελλο μεσοβδόμαδα. Η φιλοξενουμενη θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει για την άνοδο σε ένα στραβοπάτημα των 2 από πανω της τις τελευταίες 2 αγωνιστικές.
 
all in σε Djoko εκανα
ελπίζω να μη μας στειλει κουβα

Cashout στο 6-5 με κέρδος και αναμεικτα συναισθηματα, καθως αν το αφηνα μέχρι τέλους θα ειχα 2.5φορές περισσοτερο κερδος απο του cashout
Απο την μια σκεφτηκα να δω αν το σετ θα ξεκινησει με 15-0 ή 0-15 ειπα να παω στην ασφαλη επιλογή καθως δεν ήθελα να παω coin flip tie braker αν και ο Σερβος εδειχνε αγνώριστος προς το καλύτερο σε σχέση με χθες
 
Εγω στο 5-4 του 3ου σετ εκεί που σέρβιρε ο Τσιτσιπας για το ματς πηρα τον Djoko με 4,6 και τον έκανα cash out στο 0-30 του 6-5 με 80% κέρδος.

Έτσι έβγαλα σχεδόν το πονταρισμα του μακροχρόνιου, με το μακροχρόνιο να συνεχιζει.

Δυστυχώς επειδή στο τενις γίνονται όλα γρήγορα αν και ήθελα να το ποσταρω εδώ, ήταν ήδη αργά και το θεώρησα κοροϊδία....

Έτσι βγήκαμε όλοι κερδισμένοι αν και προσωπικα μπορεί στο τέλος αν κυλήσουν άσχημα τα ματς να βγω έστω και λίγο χαμένος....

Το μόνο που έχω να πω για το Στέφανο είναι πως το παλικαρι αν δε βοηθηθεί ψυχολογικά, δυστυχώς δε θα καταφέρει πολλα. Τον βλέπεις από τις κινήσεις του σώματος, ποσο ανυπόμονος είναι. Όλα τα κάνει γρήγορα και μηχανικά και το αποτελεσμα ειναι τραγωδία. Δε μπορω να θυμηθώ άλλο παιχτη που βρήκε τόσες φορές με το frame τη μπάλα σε όλες τις κρίσιμες μπαλιές, πραγμα που δείχνει το άγχος του.

Αν και ο Djoko ήταν καλυτερος στα στατιστικά, ο Stef αυτοκτόνησε για ακόμη μια φορά...

Djoko και Nadal είναι οι 2 master της ψυχολογίας που είναι το μισό tennis. Όταν παιζεις μαζι τους κάπου μέσα σου, ξέρεις ότι θα χάσεις ακόμα και αν εισαι καλυτερος.
Μόνο ο RF ξεχώρισε με αυτους τους 2 γιατί ειναι 2 κλάσεις ανώτερος τεννιστικα αλλά 10 κλάσεις κατώτερος (μέγας κομπλεξάρας) ψυχολογικά.

IMG_20210515_142812.jpg
 
  • Like
Αντιδράσεις: McLaren17
Συνολο: +20,88/10

Όταν διαβάζεις πληροφοριες και δε μπορείς να είσαι σίγουρος ποσο αξιόπιστες είναι γιατί είμαι απο ιδιαίτερα πρωταθληματα και δεν υπαρχει η δυνατοτητα του cross-checking, δυστυχώς είσαι αναγκασμένος τις περισσοτερες φορές να παιξεις με flat πονταρίσματα και το αποτέλεσμα είναι να διαπιστώνεις στη πορεια πως κάποιες από αυτές ήταν τόσο δυνατές που είναι κρίμα που έβγαλες τόσα λίγα.

Έτσι όταν διαβαζεις για το γυναικείο της Anderlecht πως είναι μεγα- value το under5 και εσυ το τσιμπάς οριακά στο 4,5-4,75 και πας πιο συγκρατημένα και στο τέλος έρχεται 2-0 απλά νιώθεις μαλ.... ς
Όταν μάλιστα διαβάζεις πληροφοριες για την St. Liege και το +1,25 της Brugge εσυ το βρίσκεις στο +0,75 ή στο +0,5 και είσαι αναγκασμένος να μειώσεις πονταρισμα ή να το παιξεις 2αδα, και στο 30 είναι 3-0 απλά νιωθεις 2πλς μαλ....ς
Και αν από όλα αυτό βγάλεις τελικά +1,3/10, τότε βαρας το κεφάλι σου στο τοίχο, ιδίως αν από την άλλη βλέπεις πως οι Ρώσοι κάνουν κομπίνες.
Η Baltika παρά την ήττα περασε στα playoffs αφου η Torpedo κατάφερε να χάσει από τη τελευταία και υποβιβασμενη αντίπαλο της ενώ ο ασσος έδινε 1,05.
Και ίσως να περασει σε λίγο ευκολα ο ασσος της Krasnodar και θα λέω τι το ήθελα ο τριπλο-μαλ... ς να το παιξω 2αδα.

Όσο για τα Γερμανικά το ένα περασε αέρα 1-5, ενώ το άλλο από τη Regionaliga χάθηκε αέρα ενώ ήμουν ανάμεσα στο να παιξω αυτό ή τον άσσο DnB της Ahlen που περασε.

Αν βάλω σήμερα και το πως χάθηκε ο Τσιτσιπας, αν και στο τέλος ίσως μας βγει σε 2πλο καλο, αφου βγήκε και το μεγάλο live του 4,6, θεωρώ πως η μέρα είναι τέρμα για τέρμα γκαντεμικη για το ποσα κέρδη θα βγαζαμε αν παιζαμε διαφορετικά...

ΥΓ: Αφήστε που έχασα για ελάχιστα λεπτά αμφοτερα, 2 Αυστραλιανα στο live που την ώρα που ήθελα να τα ποντάρω μπήκαν τα γκολ και μετά περασαν αέρα πατερα...

ΥΓ2: Μένει η Galata και το τενιστικο. Αρχίζω 2ο γυρο αναζήτησης ευκαιριών...
 
Braunschweig-Wurzburg Kickers: 1 (1,72) Stoiximan (1,5/10)

Sandhausen-Regensburg: 1 (2,1) Stoiximan (1/10)
 
H Galata με το 3-1 μας κουβαδιασε και στο χάντικαπ αλλά και στο NG και το μπασκετικό χάθηκε στο τελευταίο σουτ αν και ήταν πισω σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Συνολο: +18,38/10

Τελικά το τενιστικο έφτασε από εδώ, έφτασε από εκεί και πηγαν τελικό. Παίξαμε τελικά ένα 1,9 για 1,45 που δίνει αυριο. Και αυτό επιτυχία είναι αρκεί να βγει. Πάντως το 2πλο ματς με 5 σετς σήμερα λογικά θα τον επηρεάσει αυριο.
Ας ελπίσουμε ο Nadal να τον καθαρίσει.
 
Έτσι όπως κατέληξε κάνω μια mini κάλυψη με ένα πονταρισμα που είναι άτοπο και δε θα επαναλάβω

Djokovic (3, 03) Stoiximan (0, 75/10)
 
Άλλες εποχές θα έπαιζες με κλειστά τα μάτια Ναδάλ στο χώμα αλλά όσο πάνε όλο και περισσότερο οι εποχές θα αλλάζουν, βέβαια δεν θα έδινε και τις αποδόσεις που δίνει τώρα
 
Συνολο: +17,53/10

Ο Nadal πήρε το ματς και το τουρνουά και περασε το μεγάλο μακροχρόνιο που αν και περασε απο χίλια κυματα, ήρθε στο ταμείο. Τα ποδοσφαιρικα μας τα έχουν χαλάσει το τελευταίο διάστημα αλλά που θα παει, δε γίνεται να κάθε μέρα του Αη-Γιαννιου για τους books.

Επειδή σήμερα είχα προσωπικα ένα μεγάλο κέρδος με live, θα ξεκινήσω ένα νέο νημα με live ματς κυρίως από ποδοσφαιρικα που θα εχουν flat πονταρίσματα 1/10
 
  • Like
Αντιδράσεις: MrChow και V1301
Kavajim να σ ευχαριστήσω κι από εδώ γιατί αν και μάλλον δεν το έριξες εσύ, εμένα με πηγές ταμείο με τους άσσους του Νολε.. Είπες ότι αξίζει να κάνει περισσότερους και προσωπικά το έπαιξα όπως και το - 1.5 χάντικαπ του στους άσσους. Πέρασαν και τα 2..

Θα δώσεις επιλογές για κανένα αυριανό σε Λυών και Γενεύη;
(Αν παιχτεί και καθόλου τέννις στην Γενεύη γιατί δίνουν βροχές όλη την εβδομάδα)
 
Να σαι καλά. Το ριξα και εγώ τους ασσους στο -1,5

Με τη πρωτη ματια, στα αυριανά αν έχει κάποιο value, είναι του Herbert στο 2αρι και του Paire σε χαντικαπ, αλλά επειδή τώρα θα τη πεσω και δεν έχω ρίξει περισσοτερη μελέτη, προς το παρον No Bet από μενα
 
  • Like
Αντιδράσεις: MrChow
Lazio-Torino: 2 (+0,5 AH) (1,85) Stoiximan (2/10)

Εξ'αναβολης ματς μια αγωνιστική πριν το τέλος. Η Lazio ότι και να κάνει σε αυτό αλλά και στο τελευταίο ματς θα βγει 6η και βγαίνει Europa. Ουτε χάνει τη θέση της, ουτε μπορεί να βγει 5η.
Η Torino έχει 3 βαθμους διαφορά από τη Benevento που αυτή τη στιγμή πεφτει κατηγορία και τη τελευταία αγωνιστική παιζουν μεταξυ τους. Αν χασει σε εκείνο το ματς με οποιοδήποτε σκορ, τότε η Torino υποβιβάζεται.

Οπότε θέλει ένα βαθμό με την αδιάφορη Lazio για να σώσει τη παρτίδα, πριν παει στο ματς-τελικος.

Έχει 1-2 απουσίες η Lazio στην άμυνα, είναι καλυτερη ομάδα, αλλά θεωρώ πως θα παιξει παθητικα ή με αναπληρωματικούς και η Torino θα παρει τουλάχιστον το Χ που χρειάζεται.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...