Προγνωστικά Tennis 2021

Συνολο: +25,5/10

Μένει το αυριανό ματς που είμαστε με τον Struff (2,75), αλλά και το μακροχρόνιο του Berretini με 67 απόδοση, που μετά την αποχώρηση του RF, αρχίζει πλεον να δείχνει πιο normal...

Πάω και σε ένα μακροχρόνιο ακόμα:

Tsitsipas: Winner (4,33) Bet365 (2/10)

1)Μέχρι στιγμής έχει παίξει με τους πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές και έχει δειξει μακράν ο πιο σταθερός.
2) Με Medvedev και Zverev (μπορεί και όχι), θα έχει θεωρητικά σαφώς πιο ευκολο έργο από Djokovic και Nadal που θα αναγκαστούν να παιξουν και με δυνατους αντιπάλους αλλά και μεταξυ τους (μπορεί και όχι).
3) Σε σχέση με τις αρχικές αποδόσεις (5-5,5), το 4,33 είναι αρκετά value όταν μιλάμε για 8αδα και χωρίς να έχει χαθεί παρά ένα σετ.
4) Ο Stef σε ένα πιθανο τελικό θα έχει 1 μέρα περισσοτερο ξεκουραση από τους παιχτες του πανω group
5) Έχει κάνει με βάση τα λεγόμενα του και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, τη κατάλληλη προετοιμασια φέτος για το RG και δείχνει πιο σταθερός από ποτε.
6) Η ηλικία των 2 βασικών του αντιπάλων είναι τεράστιος αρνητικος παραγοντας αν υπάρξουν μεγάλης διάρκειας ματς από εδώ και περα.
7) Η πιθανοτητα να είναι outsider μόνο στο τελικό, μας δίνει το δικαίωμα μιας καλής κάλυψης ή ενός cash-out εκεί ανάλογα με την εξέλιξη.

Ας αρχίσουμε με το να φτάσει λοιπόν στο τελικό και βλέπουμε μετά τι θα κάνουμε...

2-0 ο Στέφανος...

Αναγκαστικά θα παω στη κάλυψη για να μη τραβώ τα μαλλιά μου...

Djokovic (4) Bet365 (1,3/10)

Στο τέλος θα τα ποσταρω ολα
 
Συνολο: +25,55/10

Αρχικά να ευχαριστήσω τον Στέφανο γιατί φτάνοντας το ματς στο 2-0 σετς μου εδωσε την ευκαιρία να βγάλω ένα πολυ καλο μεροκάματο.
Πραγματικα δε θα έβγαζα πολλα περισσοτερα απο τη νίκη του, αλλά στεναχωρηθηκα τόσο λες και έπαιζα εγώ σήμερα.

Και στεναχωρηθηκα γιατί πραγματικα η προσπαθεια του ήταν τιτάνια αλλα δυστυχώς πολλα πραγματα στο τένις δεν εξηγουνται.

1) Πως ένας παιχτης που παιζει 4 ώρες με τον Nadal, μπορεί να παιξει έστω και 2-3 σετς με έναν εξαιρετικό αντίπαλο που τον τεντώσει σήμερα? Και λέω για Nadal γιατί οποίος έχει δει τένις ξέρει πως 1 δυνατό σετ με τον Nadal είναι σαν 2 με άλλους από θέμα κόπωσης.
Ανεξάρτητου αν έπαιξε 5 σετς ο Stef με τον Zverev, το ματς του δεν ήταν τόσο απαιτητικό όσο το άλλο

2) Πως ένας παιχτης 34 ετών έχει περισσοτερες δυνάμεις από ένα κτήνος 22 ετών?

3) Πως ένας παιχτης σέρνεται στο 2ο σετ και μετά το toilet break επιστρέφει λες και ξεκίνησε τώρα το ματς?

Ερωτηματικά που δε θα λυθούν.

Και αν κάποιος συγκρίνει τη πίκρα των 2 Ελληνων, η σημερινή είναι μεγαλυτερη. Η Μαρία ξέρει πως τέτοια ευκαιρία πιθανότατα δε θα ξαναβρεί. Και σίγουρα το να χάνεις match point από αυτή που στο τέλος κατακτά το τουρνουά σε ποναει. Αλλά ξέρει πως ήταν ένα άθλιο τουρνουα και υπό άλλες προυποθεσεις δε θα έφτανε ουτε στους 8.
Αντίθετα το αντρικο, είναι ένα από τα top5 ever tournaments, με τους ημιτελικους, και τελικό να είναι ίσως στο μεγαλυτερο level όλων των εποχών.
Και γι'αυτό, η παρουσια του Στέφανου με ένα σετ μακριά λέει πολλα περισσοτερα σε ένα τουρνουά που έπαιξε από το 1ο γυρο με δυνατους αντιπάλους.

Καλο βράδυ!!! Πλέον παμε στο χόρτο και ελπίζω με την ίδια επιτυχία!!!

IMG_20210613_220921.jpgIMG_20210613_220953.jpg
 
Shapovalov: Winner of 4th Q (3,6) Bet365 (1/10)

Εδώ έχουμε μια τεράστια απόκλιση τιμών. Η Bet365 δίνει τον Lopez 1ο φαβορί με 3 και τον Shapovalov με 3,6 ενώ ο Stoiximan δίνει τον Καναδό με 2,2!! και τον Ισπανό μακράν 2ο.
Θα συμφωνήσω με τον Stoiximan έστω και όχι με τόσο χαώδη διαφορά απόδοσης.
Πριν 5 μέρες ξανά βρέθηκαν στη Stuttgart και ο Shapovalov κέρδισε μάλλον ευκολα παρά το 2-1.
Σε όλα αυτά παιζει σίγουρα και το ότι το Queens είναι αγαπημένος προορισμος του Lopez που όμως δε παυει να είναι σε φάση αποσυρσης.
Ο Shapovalov για μένα είναι το 1ο φαβορί αν και όχι για 2,2. Πιο σωστή απόδοση κάπου κοντά στο 2,5-2,75 γι'αυτό και το 1/10

Επίσης η Bet365 έχει δώρο το 2,75 το Quarter του Cilic ενώ τον δίνει στο 7,5 για κατάκτηση ενώ ο Stoiximan του δίνει 2,5 στο quarter με 10 για κατάκτηση...

Αντε με βαριά καρδιά προσθετω και

Cilic: Winner (10) Stoiximan (0,5/10)
 
Shapovalov και Cilic πέρασαν τον 1ο γυρο και δίνονται στο 2ο γυρο με αποδόσεις 1,4 και 1,35 αντίστοιχα.

Ειδικά για τον Shapovalov αυτό το 3,6 ήταν super λάθος και αυτό φάνηκε τώρα στις αποδόσεις του ματς Shapovalov-Lopez ανεξάρτητου αποτελέσματος. Όταν δίνεις στον ένα 3 και στον άλλο 3,6 και σήμερα αυτός που ήταν στο 3,6 δίνεται φαβορί του 1,4 στο μεταξυ τους ματς, τότε καταλαβαίνει κανείς το λάθος τους. Ελπίζω αυτά τα λάθη να τα πληρωσουν.

Πάμε λοιπόν και σε άλλο ένα

RF: Winner (5) Stoiximan (1/10)
RF-Rublev: Finalists (6,5) Stoiximan (0,5/10)


Με τον Medvedev στο quarter του και τον Τσιτσιπα στο κάτω ταμπλό, το 5,5-6 απόδοση νίκης ήταν πραγματικα απαγορευτικό. Αλλά όταν ο 1ος αποκλείεται και ο 2ος αποσυρεται τότε το 5αρι (δηλαδή σχεδόν η αρχική τιμη) μετατρέπεται σε value bet για ένα παιχτη που εδώ στο Halle έχει 10 κατακτήσεις και άλλους ποσους τελικους...

Πλέον παιζει με τον FAA και τον Struff για το quarter ενώ έχει τον Zverev για τα ημιτελικά αν και θεωρώ πως ευκολα μπορεί να αποκλειστεί ο Γερμανός ως τότε.
Ο Rublev από την άλλη αν και μη grass player, έχει γελοίο έργο ως το τελικό και γι'αυτό θα ρίξω αυτό το ζευγάρι τελικου.
Πάντως αν και ο RF είναι πλεον σε φάση ψιλοαπόσυρσης, το να μην είναι πλεον 1ο φαβορί είναι ιεροσυλία.

Πολυ πιο κοντά στη πραγματικότητα η Bet365 στο 3,75
 
  • Like
Αντιδράσεις: vaf3
De Minaur: Winner of 2nd Q (4) Stoiximan (0,5/10)

Αυτό το bet είναι κάλυψη και όχι πραγματικο bet.
Το χασε ο Stoiximan και παλι. Αυριο παιζουν De Minaur-Millman και οι αποδόσεις είναι 1,3-3,2

Και για να παρουν το Quarter που πρεπει να κερδίσουν άλλο ένα ματς (πιθανον τον Cilic), δίνουν 4 ο De Minaur και 3 λίγο ο Million.

Ok, παίρνω τη κάλυψη του Cilic σχεδόν τζάμπα...
 
O RF δε παιζει καλά και βρίσκεται στο 1-1

Θα αφησω τα πρωτα 3 games του 3ου σετ, μήπως και κάνει break (δυσκολο), ειδάλλως στο 2-1 του 3ου σετ θα κάνω κάλυψη με 1/10 αφου ο FAA θα έχει κάπου στο 2.

Αν παλι φάει break και δε το βρουμε, χαλάλι του...
 
Όταν βλέπεις πως δε τραβάει το πραγμα και κάθεσαι περιμενοντας το θαυμα, αυτά παθαινεις. Στο 3ο ο RF είχε ακόμα χειρότερη απόδοση και πρεπει να διορθώσει πολλα αν θέλει να έχει μια αξιοπρεπη εμφάνιση στο Wimbledon.

Συνολο: +24,05/10
 
  • Like
Αντιδράσεις: vaf3
H Τουρκία όχι μόνο δε κερδισε αλλά έχασε και μάλιστα ευκολα...

Συνολο: +23,05/10

Netherlands-Austria: Over2,5 (1,93) Bet365 (1,5/10)


Μετά το 1ο ματς, είπα πως αυτή την Ολλανδία θα τη παιζω over ως το τέλος. Τώρα ιδίως με 1,93 δε το σκέφτομαι καν ακόμα και με 0-0 να παει. Η ομάδα είναι φουλ επίθεση και άμυνα χωρίς συστημα. Με 3-2 με τους Ουκρανους, θεωρώ το over σήμερα πιο πιθανό.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Belgium-Denmark: X (3,47) Stoiximan (1/10)

Δεν είναι από αυτές τις βολικές ισοπαλίες που λέμε πως περνανε χεράκι χερακι, αλλά είναι από αυτές που πραγματικα βολευουν και τις 2.
Η μια μένει ζωντανή στη προκριση και θα παει για το όλα για όλα με τη βατη Ρωσία και η άλλη δε μένει στα κρυα του λουτρού και απέναντι στην αδυναμη Φινλανδία, θα έχει 2 αποτελεσματα για να περάσει ως πρωτη.

Επίσης με 4 βαθμους ξέρουν και οι 2 πως ακόμα και ως τρίτες, έχουν δυνατότητα να περασουν
 
Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα συμμετάσχει στο Wimbledon, αλλά ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως ανακοίνωσε στο twitter.
 
Ναι μόλις το είδα. Και έκανα χαρουλες βασικά για τους Ολυμπιακους για τον Στέφανο.
Πάντως για το Wimbledon, κάτι μου λέει μέσα μου πωςκαι ο Djoko θα τη κάνει με ελαφρά.

Για να δουμε...
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Ναι μόλις το είδα. Και έκανα χαρουλες βασικά για τους Ολυμπιακους για τον Στέφανο.
Πάντως για το Wimbledon, κάτι μου λέει μέσα μου πωςκαι ο Djoko θα τη κάνει με ελαφρά.

Για να δουμε...
τι παιζει και δεν πανε?
 
Ουτε ο Thiem στους Ολυμπιακους...

Δε ξερω τι χρώμα θα έχουν, αλλά νομίζω πως στο τένις θα έχουμε 2 μετάλλια σιγουρα!!!

Το ένα θα είναι στους άντρες και το 2ο στο μικτο διπλό..
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Συνολο: +19,65/10

Μια πολυ άσχημη βδομάδα δείχνει να φτάνει στο τελος, αλλά πραγματικα δε μπορω να πιστεψω πως χάθηκαν μερικά ματς....

1) Ο Cilic κέρδιζε 1-0 σετς στον "τελικό" με τον De Minaur και κατάφερε να χάσει 2 σετς από έναν μη χορταρινο παιχτη. Σε ένα 2,5 που έφτασε 1,2 εκείνη τη στιγμή.
Ευτυχώς ειχαμε προβλεψει κάπως τη κατάσταση και είχα κάνει μια κάλυψη με τον De Minaur, αλλά χάθηκε το μεγάλο κέρδος.

2) Σήμερα ο FAA πραγματικα αυτοκτόνησε στο 3ο σετ. Ο τυπος έχει δημιουργήσει σοβαρά ψυχολογικά προβληματα από τους πολλους χαμένους τελικός. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δε θυμάμαι ποσα ΒΡς έχασε στο 3ο σετ και πολλα σε rallies για να χάσει οριακά στο ΤΒ.
Και αυριο θα δω να νικάει ο Humbert και θα τραβώ τα μαλλιά μου.
Για να μη βάλω το τι θα γινόταν αν δεν έχανε ο RF από τον FAA που είναι μια άλλη ιστορία, αφου τον είχα στο τελικο με τον Rublev.
3) To Βέλγιο κέρδισε με 2 φάσεις σε ένα ματς που οι Δανοί έχασαν τα κερατα τους. Όσο για το 2-0 της Ολλανδίας, το under είναι δίκαιο, αν και 1 γκολ θα μπορουσε να μπει σε 5 φάσεις

Αλλά αυτό με τον Cilic δε τρώγεται. Ας είναι ο Shapovalov που βγάλαμε και ένα κέρδος.. Μ
 
Bublik: Winner of 2nd Q (3,6) Bet365 (1/10)

O Gasquet αποσυρθηκε και ο Bublik θα παιξει με qualifier στο 1ο γυρο, όπου με εξαίρεση τους Ivashka και Seppi, δυσκολα θα υπάρχει έκπληξη. Οι υπόλοιποι δεν είναι grass players με εξαίρεση τον Tsonga ο οποίος όμως είναι σε ρυθμους απόσυρσης.
Δε λεω πως είναι κανα super value, αλλά η σωστή τιμή είναι ίσως και χαμηλότερη από το 3 του Stoiximan

ΥΓ: Επίσης ο Norrie έφυγε από το 1ο q, και έτσι ο Monfils έμεινε μοναδικό φαβορί. Αλλά στο 2,37 της Bet365 δε παιρνω έναν ασταθή παιχτη. Ακόμα και αν είναι πολυ μεγαλυτερο value από το 2 του Stoiximan που εδώ δείχνει πιο διαβασμένος
 
Τα λέγαμε χτες, τα έλεγα και σε όλο το τουρνουά στο Halle, αλλά αν οι κοπρίτες δε μπορουν να κάνουν ένα break σε τόσα ΒΡς, τότε δε γίνεται να κερδίσεις.

Έγραφα χτες πως θα δω τον Humbert να κερδίζει και θα τραβώ τα μαλλιά μου (βέβαια τον εριξα σε 2αδα να παρει ένα σετ και να κερδίσει ο Berretini) και έγινε. Αλλά αν ο FAA δε μπορεί να κάνει break σε 5-6 προσπαθειες σε ένα δικό του 3ο σετ....

Για να μη πω τι θα γινόταν αν ο RF έστω και από τυχη περναγε τον FAA και μετά με άλλη ψυχολογία έφτανε σε ένα τελικό με τον Rublev σε ένα 2πλο πονταρισμα.

Με τα αν ομως δε προχώρησε κανεις. Το θέμα είναι πως στο χόρτο, οι κληρώσεις είναι κακές ως ωρας και παραλληλα η τυχη έχει πάει από άλλο μονοπάτι...

Προχωράμε όμως.. Και βλέπουμε
 
Ukraine-Austria: X (2) Bet365 (3/10)

Δε θέλει πολυ μυαλό, δε θέλει πολλες εξηγήσεις.
Με Χ περνανε και οι 2 αρκεί να μη κερδίσει η Φινλανδία, πραγμα σχεδόν απίθανο...
Παίζω μεγάλο bet

Προσωπικά έπαιξα λίγα και στο Χ/Χ του 2,87
 

Προγνωστικά

  • 17:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Άρης - Ολυμπιακός
  • 20:00
    Novasports 2HD
    • Μονακό - Λιλ
  • 20:00
    Novasports 3HD
    • Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
  • 21:30
    Novasports Extra 2
    • Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ
  • 21:30
    Novasports News
    • Άντερλεχτ - Σερκλ Μπριζ
  • 21:45
    Novasports Extra 1
    • Γουλβς - Μπόρνμουθ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αγιαξ - Εξέλσιορ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Αταλάντα - Φιορεντίνα
  • 22:00
    Novasports 3HD
    • Μαρσέιγ - Νις
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Μάντσεστερ Γ. - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
  • 22:00
    Novasports Start
    • Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Έβερτον - Λίβερπουλ
  • Αύριο 25-04-2024
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε - Παλμέιρας
  • 16:00
    Star Κεντρικής Ελλάδας
    • Έσπερος Λαμίας - ΑΕ Ψυχικού
  • 20:00
    Novasports 6HD
    • Μονακό - Φενέρμπαχτσε
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  • Αύριο 25-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - Φάση των 128
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • PANATHA PANATHA:
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
  • Ertzan Ertzan:
    Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει εμείς ξέρουμε πόσο καραγκιόζης είναι ελπίζω να το μάθατε και εσείς. Χάνεις τον αγώνα οι παίκτες προβληματισμένοι τους πετάς και εσύ το μπαλάκι "εσείς φταίτε" φορτώνεις και άλλη πίεση
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA είπε :
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
    Στο Milko cup? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Μαλλον δεν το επιασες καλα..το ειπε για να δειξει την σιγουρια στην ομαδα και πόσο σίγουρος ειναι οτι θα περασει την Μακαμπι....
  • PANATHA PANATHA:
    Το να σκοράρει ο Ιωαννίδης σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ @3.80....εξαιρετικό!!
  • Ertzan Ertzan:
    Καλά ματσάκια για betbuilder έχει αλλά δεν ακουμπάω
  • PANATHA PANATHA:
    Άρης - Ολυμπιακός 0-0 στο 27΄....θεωρω πως θα εχει γκολ το πρωτο μέρος....το Over 0,5 @1.80 και για μεγαλυτερο ρισκο
    το Over 1,5 @4.90!
  • Ertzan Ertzan:
    κανονικά ήδη έπρεπε να είναι 0-3
  • PANATHA PANATHA:
    Στην Κύπρο λεει Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών - Οθέλλος Αθηαίνου 6-6.......ενω στο 48΄ το σκορ ήταν 1-5.....
  • animusbet animusbet:
    Ο Ερτζάν ελπίζει να φύγει ο Αταμάν για να σταματήσει να τον πονάει:twis:
  • Ertzan Ertzan:
    Τι να μας πει ρε το νούμερο. Έχω δει προπονητές να αναλύουν φάσεις που έγιναν μέσα στον αγώνα λάθη και τι έπρεπε να γίνει ε αυτό το νούμερο ανέλυσε τις φάσεις που και καλά έπρεπε να δοθούν φάουλ.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι εχασε παλι ο Ολυμπιακός....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ (27-28/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Ωραία ζεϊμπεκιά ο Γκούμας της Τουρκίας :smk1:
  • animusbet animusbet:
    Τα σαπάκια που μας δίνετε
  • Ertzan Ertzan:
    Ναι και τον Μουρίνιο της Τουρκίας εμείς σας δώσαμε για προπονητή
  • Ertzan Ertzan:
    Τελικά κάποιοι έγιναν παράρτημα άλλων αν με εννοείτε αααααν με εννοείτε :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Οι δικοι μας το εχουν ταμα να τρωνε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο....
  • Ertzan Ertzan:
    Τι σπρώξιμο τρώει αυτή η Μονακό ρε γαμώτο
  • PANATHA PANATHA:
    Σημερα μαθαμε τον φετινο πρωταθλητη....
  • Ertzan Ertzan:
    τους το δώσατε αν και στο 27 το πέναλτι που δεν σας δόθηκε μπορεί να άλλαζε τα πράγματα κάπως
  • Ertzan Ertzan:
    Μπαρτσώκας στον πάγκο εύχεται Καλό Πάσχα από τώρα
  • PANATHA PANATHA:
    Θα το παρει το ματς ο Μπαρτζώκας....
  • Ertzan Ertzan:
    εσείς θα έρθετε? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Φυσικα....
    PANATHA PANATHA: Φυσικα....