Tipsters

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος skengman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

skengman

New Member
27 Νοε 2024
3
0
1
Καλημέρα σε όλους τους τζογαδόρους φίλους. Κάνω το συγκεκριμένο θέμα μετά από πολύ ψάξιμο και δοκιμές σε Έλληνες αλλά και ξένους tipster. Ξοδεύοντας πολλά χρήματα σε συνδρομές αλλά και χρόνο δοκιμάζοντας τον κάθε τιπστερ κατέληξα εδώ ως τελευταίο σταθμό στην αναζήτηση tipster. Θεωρώ ότι έχω περάσει από το 95% των Ελλήνων tipster αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώση μήπως μου έχει ξεφύγει κάποιος ο οποίος θα άξιζε να μπει στο βασικό μου σχήμα tipster. Γράψτε μου από κάτω ποιους ακολουθείτε και ποιους θεωρείτε must σε ένα portfolio tipster το οποίο έχει ως σκοπό μόνο το κέρδος.

Πολυ μεγάλη κουβεντα....γενικότερα ειμαι της άποψης " γιατί να πληρώσω συνδρομή" όταν υπάρχουν δεκάδες σάιτ και εφημεριδες δωρεάν στο ιντερνετ...διότι μεσα σε όλα αν ηταν τοσο ευκολο να βρισκαμε και να λεγαμε " α ακουλουθαω τον ταδε" και ειμαι καθε χρονο στο συν τοτε ολοι θα τον ακολουθούσαν και κανεις άλλος δεν θα εδινε προγνωστικα...προσωπικα μιας και γραφω εδω αλλά δεν ειμαι επαγγελματιας στον χωρο διαβαζω καποια σαιτ και καποιους που ασχολουνται ας του πουμε επαγγελματικα και μετα εχοντας και προσωπικη αποψη πανω απο ολα επιλεγω και παιζω

Επίσης δες κατω δεξια στο σαιτ- αν εισαι απο λαπτοπ - "Στατιστικα Tipsters" στην κατηγορια "Profit - Yield All Time " τα νούμερα του Ηλιακη.....δεν νομιζω να βρεις καλυτερα ακομα και με συνδρομη....

• Like
Αντιδράσεις: betover
Πολυ μεγάλη κουβεντα....γενικότερα ειμαι της άποψης " γιατί να πληρώσω συνδρομή" όταν υπάρχουν δεκάδες σάιτ και εφημεριδες δωρεάν στο ιντερνετ...διότι μεσα σε όλα αν ηταν τοσο ευκολο να βρισκαμε και να λεγαμε " α ακουλουθαω τον ταδε" και ειμαι καθε χρονο στο συν τοτε ολοι θα τον ακολουθούσαν και κανεις άλλος δεν θα εδινε προγνωστικα...προσωπικα μιας και γραφω εδω αλλά δεν ειμαι επαγγελματιας στον χωρο διαβαζω καποια σαιτ και καποιους που ασχολουνται ας του πουμε επαγγελματικα και μετα εχοντας και προσωπικη αποψη πανω απο ολα επιλεγω και παιζω
Η συνδρομή όπως είπες είναι και εξοικονόμηση χρόνου. Δηλαδή πληρώνω 50-60€ συνδρομή και αγοράζω τον χρόνο που θα κάτσει να ασχοληθεί για να βρει ένα value σημείο. Εννοείται ότι υπάρχουν άτομα με τρελό κέρδος,3 χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με το στοίχημα και με τιπστερς είμαι +15κ. Πλέον το θέμα δεν είναι να βρεις καλούς τιπστερ. Μπορώ να σου πω 10 έτσι εύκολα που θα βγάλεις λεφτά. Το θέμα είναι τα λιμιτ οπότε πολλοί τιπστερ βγαίνουν εκτός λόγω σημείων.

Επίσης δες κατω δεξια στο σαιτ- αν εισαι απο λαπτοπ - "Στατιστικα Tipsters" στην κατηγορια "Profit - Yield All Time " τα νούμερα του Ηλιακη.....δεν νομιζω να βρεις καλυτερα ακομα και με συνδρομη....
Ναι τα είδα οκ είναι σε μέτριο προς καλό επίπεδο αλλά έχω συνδρομές με αρκετά μεγαλύτερο yield

Οκ...οπότε εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο καθότι δεν το έχω ψάξει τοσο πολυ....μαλλον εσυ μπορείς να βοηθήσεις εμας χαχα

• Like
Αντιδράσεις: seftelos, fairplay και panerola2
Και αφου εχεις κανει τοση μεγαλη ερευνα όλα αυτά τα χρόνια, και εχεις τεραστια κέρδη, και ο Ηλιάκης μπροστά τους είναι μικρός... τι ακριβως θα βρεις εδω μεσα εκτός από πελάτες που θα ψαρωσουν και θα σε ρωτησουν με πριβε να τους πεις να γραφτουν κι αυτοι στους συνδρομητες που θα τους προτείνεις;

Και αφου εχεις κανει τοση ερευνα όλα αυτά τα χρόνια και εχεις και τεραστια κέρδη και ο Ηλιάκης μπροστά τους είναι μικρός, τι ακριβως θα βρεις εδω μεσα εκτός από πελάτες που θα ψαρωσουν και θα σε ρωτησουν με πριβε να τους πεις να γραφτουν κι αυτοι στους συνδρομητες που θα τους προτείνεις;
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ . τα υπολοιπα ειναι θωμας μαντζιος αντιπροεδρος εδεσσαϊκου

Προγνωστικά

• 11:10
    • Ουντινέζε - Ελλάς Βερόνα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:00
    • Μολδαβία - Εσθονία

Novasports 1HD
  • 21:45
    • Ισραήλ - Νορβηγία

Novasports 1HD
  • 21:45
    • Γιβραλτάρ - Τσεχία