100 αγωνες αν και εκβιασα μερικα στοιχηματα στο λαιβ για να τους φτασω σχετικα πιο γρηγορα.
ΣΥΣΤΗΜΑ 3 (rollover) τελικος απολογισμος -180μοναδες το συστημα δεν συνεχιζεται
αρκετα δυσκολο με αυτες τις αποδοσεις να κανεις το 2/2 οπως επισης πρεπει να σταθεις και τυχερος με το σερι νικηφορων στοιχηματων γιατι μπορει ακομα και με 50%κερδισμενα στοιχηματα να βγεις χαμενος πχ(κερδισμενο/χαμενο/κερδισμενο/χαμενο).
μπορει ευκολα να συσσωρευτουν χαμενα στοιχηματα και ακομα και με κερδισμενο σερι να εισαι μειον.
περιορισμος σε παιχνιδια αφου μπορεις να εχεις ενα ανοιχτο ,το οποιο πρεπει να τελειωσει για να πας στο επομενο.
.
ΣΥΣΤΗΜΑ 2(flat bet) απολογισμος +225 συνεχιζεται
το κλασσικο και αγαπημενο μου φλατ μπετ.
μεγαλο ευρος στοιχηματων χωρις να περιμενεις να τελειωσει καποιος αγωνας για να συνεχισεις.
μικρα και σταθερα κερδη η απωλειες οπως περιμενεις απο ενα συντηρητικο συστημα
ΣΥΣΤΗΜΑ 1 (star 2.2) απολογισμος -86 συνεχιζεται υπο δοκιμη
κατι μεταξυ ρολοβερ,φλατμπετ και μαρτινγκειλ,φτιαγμενο για παιχνιδι με χαρτια.(μπακαρα?)
εχω κανει την δικια μου παραλλαγη και ,θελω να το δοκιμασω σε παραπανω αγωνες και περισσοτερα στοιχηματα για να εκφερω μια πιο ξεκαθαρη γνωμη.
παρατηρησεις.
1)κανενα παιχνιδι δεν παιχτηκε στην τυχη,απλα καποια ηταν ειτε βαση φορμας ειτε βαση στατιστικων ειτε βαση προιστοριας,στα λαιβ βαση στατιστικων του αγωνα.
2)τα στατιστικα του εκαστοτε αγωνα στο λαιβ δεν ανταποκρινονται στο αποτελεσμα τις πιο πολλες φορες.
3)αναλογικα παρα πολλες κοκκινες στους επιλεγμενους αγωνες ειτε υπερ ειτε κατα(κυριως κατα).
4)κανεις δεν γλιτωνει απο την καταρα του γκολ των καθυστερησεων ,γιαυτο κας αουτ το αρχικο πονταρισμα μετα το 85-87" αφου η μειωση της τελικης αποδοσης ειναι αρκετα μικρη πχ απο 3.60 να παει περιπου στο 3.50.
σχολια,αποψεις δεκτα.
συνεχιζω με τα δυο συστηματα,καλο βραδυ σε ολους.