Turkiye

Απάντηση: Turkiye

Χαζεψα σημερα τις αποδοσεις για το ΣΚ. Η αληθεια ειναι οτι ειχα σταμπαρει 2-3 ματς και περιμενα να δω καμια καλη αποδοση αλλα οι μπουκ με απογοητευσαν.

Αυτα που θα ηθελα εγω, ειναι καλυτερη αποδοση στον ασσο της Κονια, δλδ αυτο το 1,75 ε δεν το παιζεις ευκολα κοντρα σε μια Γκαζιαντεπ που ειναι αρκετα σκληροτραχηλη ομαδα. Στο 2,00 θα το παιζα αλλα πιο κατω δυσκολα αν και η Γκαζιαντεπ συνηθως ειναι δυνατη στην εδρα της και εκτος ειναι χλωμη.

Επίσης περίμενα να κανουν οι μπουκ τη μ@λακια να δωσουν την Τραμπζον κανα φαβορι του 1,50-1,60. Μπα διαβασμενοι οι μπουκηδες, το διπλο το δινουν στο 2,20-2,30. Η κοντρα δνε αξιζει σε αυτες τις αποδοσεις, δλδ να ρισκαρεις στο ασο της Μερσιν που ειναι λιμο στο 3? Εγω ηθελα μινιμουμ 4 αποδοση στον ασο. Παντως σιγουρ απολυ κακο φεγγαρι για Τραμπζον και η ΜΕρσιν θα παει για τον υπερπαντων αγωνα. Βεβαια η διακοπη παντα παιζει τον ρολο της και ισως αν βοηθησει η ειδησεογραφια ισως παμε καισ το διπλο αν μεινουν εκει οι αποδοσεις.

Τελος, ηθελα κατι παραπανω απο τα 1,80 στο οβερ της Μπουρσα. Βεβαια αυτο δεν ειναι τραγικο, παιζεται αλλα θελει λιγη σκεψη ακομη.


Αυτα που αυτη την στιγμη δειχνουν να εχουν μια αξια στα δικα μου ματια ειναι ο ασος της Κασιμπασα κοντα στο 2, το διπλο της Φενερ γυρω στο 1,90 κοντρα σε μια αρκετα κακη Καϊσερι και τελος τα γκολ στην Κονια οπου θεωρω λιγο μεγαλο το 2,20 στο οβερ για αυτο το ζευγαρι.
 
Απάντηση: Turkiye

Για σήμερα Σάββατο μένω μακριά. Δεν μου αρέσουν οι αποδόσεις το είπα και μεσοβδόμαδα. Ειδικά το όβερ της Μπούρσα και ο άσος της Κόνια έπεσαν κι άλλο...

Η Γαλάτα θα κερδίσει πιστεύω αλλά θα είναι 1-0 ή 5-1 δεν το ξέρω και δεν βγάζω άκρη οπότε δεν βρίσκω το νόημα να ρισκάρω κάτι.

Λίγο το όβερ στο Ικόνιο με τραβάει με αυτά τα 2,30 να τα θεωρώ υπερβολικά. Σίγουρα θα παίξουν σφιχτά και οι δυο τους, αλλά έχουν τα φόντα για γκολ και Κόνια και η Γκαζιαντέπ. Ένα γκολ στο ημίχρονο χρειάζεται και θα ανοίξει πιστεύω. Θα μπει όμως;; αυτή είναι η ερώτηση κύριοι...
 
Απάντηση: Turkiye

Οι επιλογές μου εμένα για σήμερα είναι

Μπούρσασπορ γκολ/γκολ
Κόνιασπορ Άντερ 2.5 και Χ ημίχρονο
Γαλατά 2-3 γκολ
 
Απάντηση: Turkiye

Για σημερα δεν εχω να πω και πολλα.

Εγω επαιξα τον ασο της Κασιμπασα κοντρα σε μια κακη Σιβας με πολλες απουσιες στην αμυνα. Απο τη στιγμη που δεν επεσε η αποδοση εριξα κατι ψιλα. Απο εκει και περα δεν πειθουν οι αποδοσεις στα αλλα ματς.


Ερτζαν τι θα κανει η ομαδα σου σημερα;; Θα κερδισει την κακη Καϊσερι ή θα διωξει τον Περέιρα;;;
 
Απάντηση: Turkiye

2-0 η Κασιμπασα και το καλυψα το στοιχημα για παν ενδεχομενο αν και ετσι οπως το βλεπω το ματς δυσκολα να αλλαξει κατι. Αλλα αφου εχω την δυνατοτητα γτ οχι, απο τη στιγμη που το 2-0 εγινε με το καλημερα στο δευτερο ημιχρονο νομιζω ολα καλα.

Τωαρα σκεφτομαι τα επομενα ματς αλλα δεν βρισκω προς το παρων κατι που να με ικανοποιει και σαν αποδοση.
 
Απάντηση: Turkiye

Εμάς μας βλέπω διπλό
Μπεσίκτας γκολ/γκολ, άσσο & οβερ 2.5
 
Απάντηση: Turkiye

Επειδη το ΣΚ δεν θα ασχοληθω καθοτι θα παω μια εκδρομουλα (ναι τωρα με τον σκατοκαιρο θυμηθηκα), θα γραψω καποια πραγματα και το ΠΣΚ για να εχιε οποιος θελει μαι γνωμη.


Παρασκευη

Ριζεσπορ - Ακισαρ: Περιεργο ματς, σε καλουτσικο φεγγαρι η Ακισαρ και η Ριζε δειχνει να ξεφουσκωνει λιγο. Βέβαια η ριζε ειχε και δυο δυσκολα ματς που τα εχασε στις λεπτομερειες. την θεωρω καλυτερη ομαδα απο τους φιλοξενουμενους της Ακισαρ. Από την άλλη και η Ακισαρ ειναι μια ομάδα με 1 ητττα μεχιρ τωρα και αυτη εκτος απο την Μπασακ. Λογικα το παιχνιδι δεν θα εχιε πολλα γκολ. Και οι δυο ομαδες ειναι σφιχτες και ειδικα η Ακισαρ η οποια ειναι και ομαδα που ζοριζεται να σκοραρει. Τα 2 που εβαλε σητν Φενερ δεν λενε και πολλα, βρηκε και τα βαλε. Η Ριζε το εχει το γκολ περισσοτερο αλλα κοτνρα σε κλειστες αμυνες εχει θεμα. Προσωπικα σε σχετικα χαμηλο οβερ του 2 δεν θα πονταρα. Επισης και σε αποδοσεις κατω του2 που κυκλοφορουν στον ασο δεν θα εβαζα λεφτα. Με βαση το σετ αποδοσεων θεωρω το πονταρισμα υπερ της Ακισαρ να εχει βαση. Για να μην παρεξηγηθω ξεκαθαρα για ασο το βλεπω αλλα η αποδοση δεν αξιζει το ρισκο.

Εσκισεχιρ-Καϊσερι: Να κλαψω ή να γελασω; Πεντε συνεχομενες ηττες στο πρωταθλημα αμφοτερες. Αντε για πειτε; Ουτε ο Θεος δεν βαζιε λεφτα σε αυτο το ματς. Το μονο μονο μονο μονο που ισως να αξιζει βαση αποδοσης ειναι το οβερ που εχει αποδοση 2,30-2,50. Με ποια λογικη θα μου πεις;; Η Καισερι στις 5 ηττες δεν εχει καν γκολ... Ρισκο στο να σκοραρει κοντρα στην τραγικη αμυντικα Εσκι, όπως και η Εσκι να βρει γκολ στην αμυνα της Καϊσερι. Δλδ ισως ξεκιναμε απο το 1-1 και παμε για το θαυμα. Προσωπικα δεν το παιζω γτ θα πεσουν και κορμια στο ματς, απλα το ρισκο στο οβερ και με βαση τις αποδοσεις εχει λογικη.

Σαββατο

Κασιμπασα - Μπουρσασπορ: Το διπλο της Μπουρσα μεσα στο Ριζε, εκανε τους παντες να πεσουν στον ασο την περασμενη βδομαδα. Αποτελεσμα;; 0-2 απο την Ανταλια. Η μπουρσα ειναι κατι σαν τον ΠΑΟΚ, δλδ ομαδα με πολλους νεους παιχτες η οποια ψαχνεται. Βεβαια εχει και ενα μιον σε σχεση με τον ΠΑΟΚ οτι δλδ ο προπονητης δεν ειχε καταληξει καν με τι σχημα θελει να παιζει. Στα τελευταια καπως παει να το βρει. Η Κασιμπασα συμπαθητικη ομαδα. το βασικο της στοιχειο ειναι η κοντρα. Δινει χωρο στον αντιπαλο και προσπαθει να βρει τροπο να χτυπησει στην κοντρα. Αυτο το εκανε ακομη και στην εδρα της κοντρα στην Σιβας που ειναι μαυρο χαλι και αυτη. Κινδυνεψε σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα κατι η σχετικα καλη αμυντικη λειτουργια, κατι και η αμπαλοσυνη της Σιβας, πισω κρατησε το μηδεν. Προσωπικα Χ το βλεπω, δευτερη κολλητη νικη για Κασιμπασα λιγο χλωμο και κοντρα σε μια μπουρσα που στα εκτος παει και καλυτερα γτ δεν εχει και την γκρινια απο την κερκιδα. Δλδ εγω ετσι το εχω ψυχολογησει., γτ εντος που την ειδα ανεξαρτητου αποτελεσματος, δυσκολευεται να βγαλει και στο χορταρι απο το αγχος υποθετω, αυτα που θελει. Παιζιε πιο ελευθερα εκτος. ακομηκαι το διπλο εχιε λογικη αλλα οι μπουκ ειναι διαβασμενοι. Τωρα απο γκολ, μαλλον οβερακι θα το ριχνα αν το εβρισκα σαν αουτσαιντερ, στο 1,80-1,85 δεν το παιζω και ο λογος ιεναι οτι κατι σε 1-1 βλεπω αλλα δεν παει και το χερι μου στο αντερ λογο της περιεργης Μπουρσα η οποια μπορει να το εχει στο ημιχρονο και 0-2 και 2-0...


Γκεντσλερ-Οσμανλισμπορ: Εδω προσωπικα σε τιμες αουτσαιντερ του ασου θα πω οτι ειμαι υπερ του ασου. Μιλαμε για μια Γκεντσλερ που ειναι 100% ομαδα εδρας, τα πονταρει ολα σοτ να περνει ποντους εκει. Η Οσμαν ενταξει εχιε και λιγο την αφελεια του νεοφωτιστου παει μεσα εξω και οτι κατσει. Καλη ομαδα βεβαια οι φιλοξενουμενοι αλλα για φαβορι δεν ειναι. Φυσικα μιλαμε για μια δυσκολη επιλογη, αλαλ η Γκεντσλερ θα μπει με το μαχαιρι στα δονται. Ειναι και λιγο ντερμπακι τοπικο θα εχει φαση το ματς λογικα. Απο γκολ δεν μου αρεσιε κατι, μπορει να ερθει απο 0-0 μεχρι 4-4. Οσο ο ασος ειναι αουτσαιντερ γι αμενα εχει αξια. Επισης, μπορει να υπαρξει και καλυψη εδω για το Χ.


Γκαζιαντεπ-Μερσιν: Στιο Μερσιν-Τραμπζον αναστηθηκαν και οι μουμιες. 3-1 σκορ, δλδ ρε Τραμπζον που πας αμα τρως 3 απο την Μερσιν;;; Πουθενα λεω εγω. φυσικα δεν εγιναν και ομαδαρα οι κατσαπλιαδες της Μερσιν. Η Γκαζιαντεπ ξεκινησε τραγικα αλλα αρχισε να ανεβαζιε καποιες στροφες και κυριως αρχισε να περνει ματς εντος. Επισης, δειχνει να παλευει ολα τα ματς εχιε δυο συνεχομενα 2-1 εκτος που τα εχασε με μαχη. Εδω ο ασος ειναι το φαβορι αλλα ειναι καλοπληρωμενος ισως αξιζει το ρισκο μιας ομαδας καλουτσικης κοντρα σε μια κακη ομαδα. βεβαια θα μου πεις η Μερσιν ανασανε και παει με λιγη ψυχολογια να παιξει. ΟΚ, δλδ παει καποιου το χερι να πονταρει στο δευτερο θαυμα και στο διπλο;; Ακομη και με καλυψη στην ισοπαλια παιζεται ο ασος. Απο γκολ τα ιδια με το προηγουμενο. Μπορει να γινει το οτιδηποτε. Αυτη την Μερσιν ακομη και σε ματς που θα ελεγα δεν βαζιε με γκολ ουτε με προεδρικο διαταγμα, εβαλε και πανω απο 1... Μακρια. Ασο λεω με καλυψη στο Χ.


Σιβας-Τραμπζον: Καντε copy-paste οτι εγραψα για το Καϊσερι-Εσκισεχιρ και παμε παρακατω...


Κυριακη


Μπασακ-Κονια: Σε καλη φαση και οι δυο. Η Μπασακ μετα το κακο ξεκινημα δειχνει να βρισκει πατηματα και η Κονια εδω και περιπου 1,5μηνα ειναι σε καλη κατασταση. Δεν βγαζω ακρη για σημειο. Πιθανο το Χ. Προσωπικα μου αρεσει το οβερ, το οποιο υπαρχει και σε τιμες πανω απο 2. φυσικα εχει αρκετο ρισκο η συγκεκριμενη επιλογη αλλα πιο πολυ βαση ενστικτου θα το επαιζα. Βεβαια και απο στατιστικης αποψης δεν αποθαρυνεται κανεις. Ο ενδιασμος μου εχει να κανει κυριως με το οτι το βλεπω Χ το ματς περισσοτερο. Μπορει να ερθει και 2-2 θα πει καποιος. Θελει λιγο σκεψη αυτο.


Φενερ-Γαλατα: Θελει σκεψη αυτο, κλασσικο ντερμπακι. Βασικα ειναι θεμα εμπνευσης πιστευω. Θα κοντραρα την φενερ βασικα λογω αποδοσεων. Η Γαλατα ειναι σε ανοδικη πορεια.Ξερω τωρα ο ερτζαν θα μπει και θα μας πει οτι η Φενερ εντος δεν χανει ντερμπι κτλ κτλ τα κλασσικα. Ισως θα εχει γκολ και το ματς αλλα στο 1,80 εγω λεφτα στο οβερ δεν εβαζα. Προσωπικα ή θα επαιζα την κοντρα της Φενερ ή τπτ. Βασικα αν δεν παρει διπλο τωρα η Γαλατα, ποτε θα παρει; Η νικη της Φενερ δεν μου λεει πολλα κοντρα στον Αγιαξ. Ισα ισα εγω το βλεπω και στα συν της Γαλατα αυτο, γιατι μπορει να πανε με αφελεια οι της Φενερ. Σε περιπτωση ηττας την Πεμπτη μπορει να ειχαμε καμπανες απολυσης κτλ. Επισης, αν ερθει κανα διπλο ισως χαιρετισει ο φιλος (λεμε τωρα) Περεϊρα. Επισης, ξαναλεω θα επαιζα υπερ της Γαλατα με βαση τις αποδοσεις. Δλδ αν το διπλο ειχε 2,70 δεν θα το σχολιαζα καν αλλα μιλαμε για 4+ αποδοσεις, δλδ ακομη και το dnb ειναι σε καλη αποδοση. Και οπως ξαναειπα ειναι ντερμπι ολκης, με τα ολα του δλδ και 3-0 να ερθει προσωπικα δεν θα μου κανει εκπληξη. παντως η Φενερ μεχρι και το περασμενο ΣΚ δεν επεισε, με τον αιαντα δεν το ειδα δεν εχω αποψη.


Υ.Γ.: για την δευτερα βλεπουμε...
 
  • Like
Αντιδράσεις: veterano4 και Ertzan
Απάντηση: Turkiye

χθες ενταξει χαλαρωσαμε, πηραμε 2 ανασες οποτε στοιχημα δεν ειχε.

Σημερα Πεμπτη εχει 3 αναμετρησεις και οι 3 θα ελεγα εχουν το ενδιαφερον τους.

Μερσιν-Μπασακσεχιρ: Η Μερσιν εκανε την ηττα που περιμενα μεσα στην Γκαζιαντεπ και με ενα σκορ καλο θα ελεγα. Η αλήθεια ειναι οτι στα τελευταια ματς δειχνει πιο συμαζεμενη απο οτι στην αρχη, κατι σαν την Καλονη στην Ελλαδα. Η Μπασακ κερδισε αρκετα ανετα την Κονια με 4-0, δεν το περιμενα τοσο ευκολο. Είπαμε οτι είναι και ομάδα έδρας η Μπασακ αλλά η Κόνια γενικα είναι πιο ανταγωνσιτική ομάδα και περίμενα κάτι καλύτερο. Στο συγκεκριμένο ματς η Μπασακ έχιε έξω τον Εμρέ, γνωστό από την πολύχορνη θητεία του σε Φενέρ. Χρήσιμος παίχτης και πολύτιμος στα χαφ. Η πρώτη μου σκέψη πήγαινε για πολλά γκολ. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι η Μπασάκ παίζιε ετκός και ότι η Μερσίν κυνηγάει βαθμό πάση θυσία. Με προβληματίζει αρκετά το συγκεκριμένο αλλά δεν ξέρω ίσως απέχω. ΑΝ το οβερ πλήρωνε πάνω από 2 να το τιμούσα. Θα το σκεφτώ.

Οσμάνλισπορ-Φενέρ: Εδώ η Φενέρ έχασε στις λεπτομέρειες την νίκη στο ντέρμπι με την Γαλατά. Η Οσμάν αρχίζει σιγά σιγά να προσγειώνεται και έχει 3 σερί ήττες. Η ήττα από την Γκεντσέρ ήταν κάπως αναμενόμενη, τα είχαμε πει. Πάντω ςκαι για σήμερα ήττα βλέπω. Δεν έχει βαθμολογική ανησυχία προς το παρόν και μια ήττα από την Φενέρ δεν μπορεί να φέρει γκρίνια σε μια νεοφώτιστη ομάδα. Η Φενέρ ξαναλέω δεν πείθει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ενα κλιλ πιο πάνω χαλαρά και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα το ματς θα το πάρει. Αν όχι εγώ τον Περέιρα θα τον τελείωνα το βράδυ. Επίσης η Φενέρ έχει και το σύνδρομο της έδρας, δλδ εκτός που δνε υπάρχει και το αγχος μην έρθει η στραβή και ακούσουμε κανά καντήλι, η ομάδα παίζει και λίγο καλύτερα, μάλλον πιο συγκεντρωμένα να το πω πιο σωστά.

Γαλατά-Εσκίσεχίρ: Δεν βλέπω πως η Εσκί των 5 ηττων θα πάρει κάτι σήμερα. Την Γαλατά στο ντέρμπι την περίμενα καλύτερη και το Χ καλό ήταν έτισ όπως πήγε το ματς. Σήμερα βλέπω άσο αλλά τ αχάντικαπ κτλ δνε με καλύπτουν γιατί η Γαλατά στο γκολ γενικά ένα θέμα το έχει, είναι και Ο Σνάιντερ έξω σήμερα άρα θα ζοριστεί λέω εγώ. Η εσκί από την άλλη βάζει γκολ με το κιάλι και σήμερα της λείπει και ο Γκέκας που η Τουρκία του ταιριάζει, όπου και να πάει κάνει καριέρα. Προσωπικά θα ρίσκαρα στα λίγα γκολ. Δλδ κάτι σε 1-0, 2-0 βλέπω, καθότι η Εσκί θα κατέβει να παίξει άμυνα αφού ούτως ή άλλως εκτός είανι χλωμή, άρα το ματς θα κριθεί στο γκολ. Αν έρθει γκέλα θα έρθει με σκορ 0-0 ή 1-1 πιστεύω, δεν βλέπω διπλό.


ΥΓ: Για τα αυριανά θα πούμε 2 λόγια αύριο. Πάντως παίζω σημεία που βλέπω γενικά απλά δεν αναφέρω κάτι γτ προτιμώ να δίνω μια ενημέρωση μικρή για όποιον ενδιαφέρετια καθότι από κουβά άλλο τπτ αν και μέχρι τώρα η Τουρκία με πάει καλα.
 
Απάντηση: Turkiye

Χθες η Εσκι σεχίρ ηταν αποκαρδιωτική. Μάλλον δεν τον γλιτώνει τον φούντο. Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει. Η άμυνα της για άλλη μια φορά ήταν τραγική. Φυσικά το σκορ άνοιξε με φάουλ και σίγουρα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την Γαλατά καθότι η Εσκι προσπάθησε να ανέβει κάπως μπας και κάνει τπτ αλλά προφανώς δεν τα κατάφερε. Απλά αν δνε έμπαινε το γκολ φαουλ νωρίς το σκορ να μην είχε πάρει και τέτοια έκταση, άσε που και το 4-0 το θεωρώ και λιγο fair play.

Στα σημερινά για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει κάτι. Η Ακισάρ είναι σε καλή κατάσταση και η Αντάλια σε κρίση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πάλι η Ακισάρ θα κάνει νίκη. Η Αντάλια έχει θέματα αλλά έχει και ένα καλό ρόστερ για την κατηγορία και ίσως να ξυπνήσει ξανά. Περίεργο ματς. Οι αποδόσεις στον άσο ίσως αξίζουν αλλά είναι ρίσκο κατά την άποψη μου. Μπορεί να έρθει και 3-0 χαλαρά αλλά περίεργο ματς γενικά. Ακόμη και τα γκολ εδώ είναι περίεργα, δλδ και 0-0 και 4-4 λογικό θα φανεί.

Στο Ικονιο , η Κονια υποδέχεται την Γκεντσέρ. Η μία από τεσσάρα από την Μπασακ και η αλλη νικη κοντρα στην Οσμαν. Προσωπικά θα εβλεπα τον ασο και σαν αντιδραση αλλα και γιατι θεωρω την Κονια καλυτερη ομδα, συν οτι η Γκεντσλερ εκτος ειναι χλωμη, κλασσικη ομαδα έδρας. Σε αποδόσεις κάτω του 2 βέβαια δεν νομίζω να αξίζει το ρίκσο. Έχιε και μπόλικο Χ το συγκεκριμένο καθώς η γκεντσλέρ για τον βαθμό θα πετάξει και την σκούφια της. Λογικά στ απλαίσια του άντερ θα κινηθεί το ματς.

Τελος, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Κασίμπασα, στο Ατατουρκ λογικά (δεν το ψαξα ιδιαιτερα). Κλασσικό ματσάκι της Πόλης, η Μπεσικτας ειναι σαφώς ανώτερη ομάδα. Από απουσίες τπτ ιδιαίτερο και για τους δύο, αν εξαιρέσω τον Γκιουλούμ που θα λήψει από την άμυνα των αετών. λογικά πάει στον άσο καθότι η Κασίμπασα ένα κόμπλεξ με τους μεγάλους της Πόλης το βγάζει. Βέβαια με μια ομάδα τα έχει και καλά, αλλά οικογένειες εδώ μέσα δεν θίγουμε... Οι αποδόσεις στον ασο πάντως δεν είναι ελκυστικές. Πιθανότατα να έχει γκολ το ματς, πχ κάτι σε 2-1 θα έλεγα. Στα συν της Κασίμπασα πάντως ότι παίζιε αρκετά καλά την κόντρα φέτος και αυτό βολεύει σε ματς που είναι αουτσάιντερ, οπότε και μια πιθανή έκπληξη δεν θα ήταν παράλογη. Πιαθναότατα τα γκολ θα κρατούσα εδώ αλλά και οι αποδόσεις δεν μου κάνουν. Περίεργο ματς, πιο πολύ μένει στην έμπνευση του καθενός.
 
Απάντηση: Turkiye

Η Μπεσίκτας παίζει στο γήπεδο της Μπασακσεχιρ υπάρχει συμφωνία 4 αγώνων ήδη παίχτηκε εκεί ένας αγώνας σήμερα ο δεύτερος
 
  • Like
Αντιδράσεις: Bakounin
Απάντηση: Turkiye

Η Μπεσίκτας παίζει στο γήπεδο της Μπασακσεχιρ υπάρχει συμφωνία 4 αγώνων ήδη παίχτηκε εκεί ένας αγώνας σήμερα ο δεύτερος


Ευρωπαικό πάντως έπαιξε κανονικά στο Ατατουρκ αρα μονο για πρωτθαλημα ισχυει αυτο να φανταστω;
 
Απάντηση: Turkiye

νέο ΠΣΚ και οι τουρκαλαδες πάλι στην σεντρα μετά τις συνταρακτικες εκλογές, όπου εντάξει δεν νομίζω να εγινε κατι υπέρ της κυβέρνησης Ερντογαν, εντάξει μωρε τωρα κατι κανάλια και κατι εφημερίδες έκλεισαν κλαιν μαιν... Ίσως του χρόνου να μιλάμε για το πρωτάθλημα του χαλιφάτου της Τουρκία, lol

ξεκινάμε με τα της Παρασκευής

Εσκίσεχιρ-Οσμανλισμπορ: Εδώ θα μπορούσα κάλιστα να βάλω και λινκ το τραγούδι του Ξανθιωτη (αν θυμαμαι το ονομα σωστά) που λέει αϊντιμάλε τσικουλατα τσικιτα... Η Εσκί είναι το χάλι του πρωταθλήματος και παίζει με την Οσμαν η οποία ξεκίνησε καλά και κάπου κλατάρει και έχει 4 μαζεμένες ήττες. Αρκετές οι απουσίες για την Οσμαν που πάει ως φαβορεί στο Εσκί. Εντάξει είπαμε είναι λιμά οι άλλοι αλλά σαν να παίζει Ατρόμητος-Λεβαδειακός και επειδή ο Ατρόμητος είναι ντεφορμέ να δίνουν το διπλό ως φαβορί. Δλδ καμία αξία προς τα δεξιά. Όχι ότι υπάρχει καμιά ιδιαίτερη αξία αριστερά. Στο 3,30 περίπου ο ασος σε ένα ματς πραγματικής επιβίωσης για την Εσκί. Να πούμε ότι και οι Οσμαν έχει 5 καλές απουσίες σήμερα. Προσωπικά ίσως να έπερνα το ρίσκο της ανάστασης γιατί και η Οσμάν έχει αρκετά προβλήματα για ομάδα που δεν έχει ένα ολοκήρωμένο ρόστερ. βέβαια εδώ η ερώτηση είναι θα φάει γκολ η Εσκί;; Η Λογική από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα λέει ναι, αλλά αν φάει θα βάλει δλδ 2 γκολ για να κερδίσιε;; Λίγο χλωμό το βλέπω αυτό. Πάντως η Εσκί το βγάζει έστω το ένα γκολ στην έδρα της, έστω και δύσκολα, πολύ πιαθανό να το βγάλει σήμερα. Πολύ μπερδεμένο ματς καθαρά για γενναίους. Ίσως το ρίσκο στο 1 και οβερ να αξιζει για κάποιον που πιστεύει σοτν άσο γιατί το να μην φάει και κανένα γκο η Εσκί με την παιδική άμυνα που έχει φαντάζει δύσκολο. Αλλά από την άλλη πρόβλημα στο γκολ βγάζιε και η Οσμαν στα 3 τελευταία...


Γκεντσλερ-Μερσίν: Εδώ παίδες για να είμαι ειλικρινής βλέπω ασο. Η Γκεντσλερ δέιχνει σημάδια ζωής. Όπως βέβαια τα είχαμε πει δεν είναι τόσο κακή ομάδα για να βρίσκεται τόσο κάτω. Πάντως πήρε τις νίκες στην έδρα της με Καϊσερι και Οσμαν και πήρε και ένα πολύ καλό Χ μέσα στο Ικόνιο. Η μΕρσίν Κέρδισε την Τραμπζο, εντάξει ότι να ναι, αλλά με αρκετή εύνοια από τους κόρακες είναι η αλήθεια και μετά την ήττα από την Γκαζιαντεπ,πήρε και το πονταλάκι από την Μπασακ. Γενικά εδώ έχουμε μια ομάδα καθαρά έδρας, Γκεντσέρ και μια ομάδα που είναι λίγο ότι να ναι και ότι κάτσει. Δλδ πραγματικά αν η Μερσίν γλιτώσει τον φούντο θα είναι κατόρθωμα. Πάντως η Μερσίν για να είμαι ειλικρινής όπου βρίσκει μπάζο κάτι κάνει, όπως πχ με Σίβας που πήρε Χ εκτός, νίκη επί της Ταμπζον κτλ. Εδώ όμως δεν έχουμε κανά μπάζο και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα έχουμε άσο. Για να βγει όβερ αυτό θα πρέπει να βάλει γκολ η Μερσίν και με μικρομεσσαίες ομάδες η άμυνα της Γκεντσέρ δείχνει δυνατή εσχάτως. Προσωπικά δεν θα έβαζα λεφτά στα γκολ.
 
Απάντηση: Turkiye

Πάμε μία και στο Σάββατο, για Κυριακή έχει ο Θεός.


Αντάλια-Καϊσέρι: Το απόλυτο τίποτα. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι. Η Αντάλια σε πλήρη σύγχυση και η Καϊσέρι στην φάση του και καλά ανασταίνομαι αλλά η νίκη κόντρα στην Εσκί τι να λέει; Και ο Φοίνικας Πολίχνης παίζει να τους κερδίζει αυτούς... Πάντως οι ομάδες κατεβαίνουν πλήρεις. Παιχνίδι για μεγάλο πάσο. Προσωπικά αν θα έπαιζα κάτι με το μαχαίρι στο λαιμό θα το έπαιζα Χ. Αλλά μόνο Χ δλδ και 0-0 το βλέπω, ούτε γκολ/γκολ ούτε τίποτα. Αν υπάρχει κάποιος με διαφορετική άποψη εδώ είμαστε να τον ακούσουμε.


Μπασακ-Τραμπζον: Η Μπασακ τον τλευταίο μήνα έχει δείξει βελτίωση, με εξαίρεση την ήττα από την Γαλατά, στ αυπόλοιπα ήταν αρκετά καλή, πήρε και τις νίκες της και έμεινε στο 1-1 μέσα στην Μερσίν. Αυτό το τελευταίο ήταν κακό προφανώς αλλά κλείστηκε στην αμζική άμυνα της Μερσίν και κατάφερε απλά να ισοφαρίσει στο 94'. Η Τραμπζον έμεινε στο 2-2 με την Γκαζιαντεπ. Κάνει το διπλό πιο πριν μέσα στο λιμό την Σίβας και όπως έλεγαν, πάνε με ψυχολογία και καλά να κερδίσουν μια ομάδα που εκτός δεν μπορεί, και άντε Τραμπζον πάμε για την επάνοδο και τελικά @@. Η τραμπζόν είναι πολύ μπερδεμένη ομάδα και με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και ομαδικά αλλά και ατομικά. Αν οι αποδόσεις στον ασο ήταν πιο μεγάλες ίσως να πήγαινα προς τα εκεί αλλά και η Μπασακ δεν είναι ομάδα εδρας. Το πιο πιθανό σενάριο στο ματς είναι το όβερ πιστέυω, από 2 ομάδες που βάζουν γκολ και τρώνε. την έκπληξη προφανώς για κάποιον που θέλει να ρισκάρει στο διπλό δεν θα την αποκλείσω σε καμία περίπτωση, όλα μπορουν να γίνουν απλά δίνω ένα κλικ πάνω την Μπασάκ αυτή τη στιγμή και σαν ομάδα αλλά και στο θέμα ψυχολογίας.


Κασίμπασα-Ακισάρ: Καθαρό φαβορί ο άσος, συμφωνώ και δνε υπάρχει αξία σε αυτά τα 1,70-1,75 που κυκλοφορεί. Η Ακισάρ εκτός δεν φοβίζει τόσο αλλά είναι ομάδα που χάνει δύσκολα και έχιε να ηττηθεί από τις 18/9. Η Κασίμπασα είναι καλή ομάδα αλλά και αυτή είναι αρκετά κυκλοθυμική. Το κύριο μειονέκτημα που έχει όσες φορές την έχω δει, είναι πως η ομάδα έχει στηθεί για να παίζει με αντεπιθέσεις. Κόντρα σε ομάδες που θα κοιτάξουν τα μετόπισθεν σίγουρα χωλαίνει... Για αυτό τον λόγο προσπαθεί να δίνει αρκετό χώρο στους αντιπάλους ακόμη και όταν παίζει με τις χαμηλές ομάδες. Αυτά τα 4άρια πάντως στην Ακισάρ φαίνονται αρκετά εκλυστικά και στην τελική η Κασίμπασα δεν έχει καμιά έδρα κάστρο. Ίσα ίσα και που λογικά θα είναι το μισό γεμάτο πιθανότατα. Το κακό είναι ότι έχει 2 καλές απουσίες η Ακισάρ και ίσως επηρεάσουν. Από γκολ μάλλον κατι σε άντερ θα έβλεπα αλλά είναι μυστήριο παιχνίδι που μπορείνα ανοίξει εύκολα με τις κατάλληλες προϋποθέσεις.


Ριζεσπόρ -Γαλατά
: Θεωρητικά δύσκολη έξοδος για τους πρωταθλητές όμως η Ρίζε είναι σε κακή κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής αν δεν είχαμε τα μεσοβδόμαδα ματς για την Ευρώπη, θα πήγαινα κατευθείαν στο διπλό. Η ρίζε βγάζει δύσκολία στο γκολ τώρα τελευταία και δέχεται και σταθερά από 1 γκολ μίνιμουμ σε κάθε ματς, γι αυτό και οι αρκετές ήττες. Φυσικά δνε είναι ομάδα γιανα βρίσκεται στο bottom half που λένε και οι μορφωμένοι αλλά στην παρούσα στιγμή δεν είναι σε καλή φάση. Οι ομάδες θα κατέβουν πλήρεις για το καλύτερο δυνατό. προσωπικά θα έβλεπα λίγα γκολ στο ματς γιατί αναμένω πάλι μαι δυσκολία από πλευράς Ρίζε. Ειδικά όβερ σε τιμές φαβορί δνε θα έπαιζα με τπτ. Το διπλό κοντά στο 2 είναι οριακά αποδεκτό για όποιον θέλει. Επίσης, να πούμε πως η Γαλατά μεσοβδόμαδα έχασε αλλά το πάλεψε αρκετά κυρίως από την άμυνα προδόθηκε, καθώς έφαγε 2 γκολ από στημένα.
 
Απάντηση: Turkiye

Χαίρεται λαέ του ινφομπέτο. Ξεκινάνε πάλι τα πρωταθλήματα των χωρών μετά τις βαρετές διακοπές για τις εθνικές ομάδες και απανέρχεται και η τούρκικη Σουπερ Λιγκ. Στην παρακάτω εικόνα έχουμε το πρόγραμμα της αγωνισιτκής.

Χωρίς τίτλο.png

Κλασσικά αυτές οι επανεκινήσεις κρύβουν παγίδες. Δεν θα κάτσω να γράψω αναλυτικά για όλα τα ματς. Οποιος θέλει ρωτάει.

Γε3νικά για το Σάββατο, βλέπω Φενερ να περνάει από την Μερσίνη, θα το θεωρήσω μεγάλη έκπληξη αν γκελάρει. Η Γαλατά και αυτή μια από τα ίδια αλλά παίζει με μια Αντάλια που δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει. Στο ματς της Γαλατα δεν βλέπω κάποια αξία . Ίσως το ρίσκο στο αουτσάιντερ άντερ να έχει μια λογική καθότι και η Αντάλια είναι χλωμή μπροστά εδώ και κάποιο διάστημα. Από εκέι και πέρα, παίζει κανέις φαβορί το διπλό της Μπούρσα μέσα στην έδρα της Ακισάρ;; Εγώ πάντως σίγουρα όχι. μπόρει να έρθει και 0-3 αλλά εγώ θα το έπαιζα αν ήταν φαβορί ο άσος, στα 2,30 του διπλού δεν θα πλησίαζα. Επίσης λογικά αυτό το ματς θα είναι σφιχτό. Αν προηγηθεί η Μπούρσα πρώτη μπορεί και να ανοίξει. Η μπούρσα έχιε και κανα 2 καλούτσικες απουσίες. Αυτό το λέω για όποιον θέλει να ρισκάρει στον άσο. Αν το φάει πρώτη η Μπούρσα δύσκολα να το γυρίσει, το πολύ να πάρει το Χ, λέω εγώ. Στην Καισάρεια θα έλεγα πως η Κασίμπασα είναι ένα κλικ μπροστά σαν ομάδα, αλλά και η Καισέρι δείχνει σημάδια ανάστασης εσχάτως... Πήρε νίκη με την Εκσί, εκτός στο ντέρμπι της ουράς και έπειτα μετράει 2 δύσκολα Χ με ρίζε και Αντάλια. Η Κασίμπασα αν και δεν τα πάει άσχημα στην έδρα της είναι ομάδα που βολεύεται εκτός γτ θέλει να παίζει στον χώρο με αντεπιθέσεις. Περίεργη διασταύρωση, πριν ένα μήνα θα μιλούσαμε για διπλό, τώρα ειλικρινά δεν ξέρω. Το ρίσκο στο διπλό έχιε μια λογική αλλά και τα 3άρια μικρά μου φαίνονται.


Την Κυριακή, πάλι έχουμε 4 ματς. Την Μπεσίκτς με την Σίβας δεν τις πιάνω καν, αποδόσεις τραγικές δεν έχω να πω κάτι. Αναμενόμενο βέβαια... Θα ξεκινήσω από την Τραπεζούντα. Έκανε την νίκη η Τραμζπον πριν 3 βδομάδες άϊντε όλοι έκαναν ντου υπερ της μετά και έφαγαν 2 απανωτά κουτουλίδια. Η ομάδα είναι ότι να ναι, δεν γίνεται να την εμπιστευτείς, δεν ξέρεις τι θα κάνει. Ίσως για μένα η πιο απρόβλεπτη ομάδα στο πρωτάθλημα. Εντάξει η Γκεντσλέρ εκτός είναι πιο αδύναμη αλλά 1,70 ο άσος; Ημαρτον... Εδώ αξίζει να πουλήσει κανείς τρέλα, διπλό και άντε γεια! και το όβερ παίζει πολύ στα δικά μου μάτια ή και το γκολ/γκολ για όποιον ενδιαφέρεται. Κόνια-Εσκί, η Κόνια παίζεται στο 2 απόδοση ενώ παίζει με ομάδα που έχει 6 σερί ήττες. Ο λόγος είναι ότι η Κόνια έχει θέμα στο γκολ, ενώ και η Εσκί και με την αλλαγή προπονητή δεν κατάφερε και πολλά. Πάντως η αλήθεια είναι πως συνήθως τέτοιες ομάδες εκτός ανασταίνονται γτ δεν έχουν την πίεση του κόσμου. Πάντως τα 2άρια στον άσο δεν είναι και άσχημα.Το άντερ μάλλον κλειδώνει εδώ αλλά είναι ξεφτιλισμένο σε απόδοση. Τέλος, η Οσμάν μετά από 4 κατραπακές έκανε διπλό μέσα στο Εσκισεχίρ και ανάσαιναν εκέι τα παλικάρια. Τώρα η Ρίζε έκανε ηρωϊκή νίκη με 4-3 απί της Γαλατά και μάλιστα με 2 γκολ στις καθυστερήσεις, δλδ μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Η Οσμάν εντάξει είναι μια συμπαθητική ομάδα, η ρίζε έχει άλλα στάνταρ και επιδιώξεις. Θεωρώ πως σε τιμές >4 αξίζει το ρίσκο στο διπλό. ήδη εδώ και 2 βδομάδες η Ρίζε έδειξε ότι συνέρχεται, επίσης και το όβερ έιναι καλή περίπτωση και το γκολ/γκολ.

Για Δευτέρα όπως πάντα ένα ματς, Γκαζιαντέπ-Μπασακ. Η Γκαζιαντέπ είναι ομάδα έδρας, την αδικούν οι αποδόσεις. Προσωπικά πιστέυω στ αγκολ σε αυτό το ματς. Από σημείο μπορεί να έρθει το οτιδήποτε. Για μένα μεγάλο ρόλο θα παίξει το πως θα μπει η Μπασακ στο ματς, δλδ με τι διαθέσεις. Πάντως η Μπασάκ πήρε φόρα και η Γκαζιαντέπ εκέι που πάει να πάρει μπροστά, σβήνει.
 
Απάντηση: Turkiye

Στην Τραμπζονσπορ στα εσωτερικά της ομάδας υπάρχουν προβλήματα ο Αρβελάτζε αποτελεί παρελθόν οι παίκτες "σφάζονται μεταξύ τους. Στην Γαλατά ο Χαμζάογλου αποτελεί παρελθόν από χθες (προπονητής που πήρε 3 Κύπελλα το σημαντικότερο το 4ο αστέρι και τον διώχνουν)
 
Απάντηση: Turkiye

Στην Τραμπζον ναι το ειχα δει εχεις δικιο, ξεχασα να το αναφερω. Αναμενομενο βασικα αφου η ομαδα παει κατα διαολου, σε σχεση με τις προσδοκιες αλλα δνε ειναι μονο τα αποτελεσματα ειναι και το τι παρουσιαζει. Βεβαια η αλλαγη προπονητη δινει αλλο αερα και ισως επαληθευτει ο ασος αλλα η αποδοση ειναι τραγικη. Τον προπονητη των νεων δεν εβαλαν υπηρεσιακο ή κάνω λάθος;

Για την Γαλατα δεν το πηρα ειδηση! Υπερβολικη αποφαση. Οτι κατι δεν πηγαινε καλα φιανοταν γενικα, εννοω αγωνιστικα για την ομαδα αλλα ενταξει, νομιζω ηταν υπερβολικοι οι διοικουντες.
 
Απάντηση: Turkiye

Αρκετά αναμενόμενα πήγε το ΣΚ στην γείτονα χώρα. Μπορώ να πω πω ςκαι στοιχηματικά πήγε άψογα για εμένα. Δεν το παίζω μετά Χριστόν προφήτης, όσοι με ξέρουν εδώ μέσα, ξέρουν ότι μούρη δεν πούλησα ποτέ. Επίσης, έχω γράψει ότι δεν θα γράφω τι παίζω. Ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του.

Τώρα από εκεί και πέρα είδα μια τεράστια τάση προς την Τραμπζον χθες, την έδωσαν αρκετοί στοιχηματζήδες ραδιοφωνικοεφημεριδικοί και για αυτό. Πέρασεφυσικά αλλά δεν έπεισε και μάλιστα κινδύνεψε κιόλας. Πάντως το γκολ στο τέλος έδωσε την νίκη. Καλά είχα δει με τον προπονητή νέων κατέβηκε στον πάγκο χθες.

Το ότι να ναι της αγωνιστικής έγινε στο ματς της Γαλατά η οποία κάνει το 3-2 στις καθυστερήσεις και σοτ καπάκι τρώει ισοφάριση. Μιλάμε τράτζικ. Από ότι διάβασα τελικά ο Χαμζάογλου παραιτήθηκε παρά τον έδιωξαν. Επίσης, διάβασα ότι βγήκαν παρα έξω μεγάλα χρέη της ομάδας. Περίεργη κατάσταση στις τάξεις των λιονταριών. Δύσκολα θα κυνηγήσει τον τίτλο.
 
Απάντηση: Turkiye

Η Γαλατά έκλεισε τον Μουσταφά Ντενίζλι


Ερτζαν αυτος ειναι για να βγαλει τη χρονια ή του εκαναν παραπανω συμβολαιο;


Ξεχασα να γραψω ρεπο αυτο το ΣΚ, δεν ειναι καλη η αγωνιστικη και επειδη προσωπικα δεν προκειται να παιξω κατι, βαρεθηκα να γραψω γτ ειχα και αρκετη δουλεια αυτη τη βδομαδα.


Υ.Γ.: Ενα τεραστιο μπραβο στους μεγαλους ραδιο-εφημεροριδο τιπστεραδες που εβαζαν σπιτια στον ασο της Μπουρσα χθες... τα λεω κατοπιν εορτης, αλλα δεν υπηρχε ουτε αξια στον ασο, ουτε αγωνιστικα εδινε καποια βαση ο ασος. Θα παιξουν λεει κεκλεισμενων και χωρις την πιεση του κοσμου θα κερδισουν...

Υ.Γ.2: καλοπληρωμενος ο ασος της Σιβας σημερα που δειχνει καπως ανεβασμενη. Μονο σαν αυτσαϊντερ παιζεται η Σιβας.
 

Προγνωστικά

  • 19:45
    Novasports Start
    • Χέρενφεϊν - Άιντχοφεν
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Ουντινέζε - Ρόμα
  • 21:30
    Novasports 1HD
    • Αντβέρπ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φέγενορντ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
  • Αύριο 26-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Σέρο Πορτένιο - Φλουμινένσε
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Φορταλέζα - Μπόκα Τζούνιορς
  • 21:15
    Novasports Prime
    • Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  • Αύριο 26-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ορλάντο Μάτζικ - Κλίβελαντ Καβαλίερς
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • Ντόνα Βέκιτς - Μαρία Σάκκαρη
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - Φάση των 64
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει εμείς ξέρουμε πόσο καραγκιόζης είναι ελπίζω να το μάθατε και εσείς. Χάνεις τον αγώνα οι παίκτες προβληματισμένοι τους πετάς και εσύ το μπαλάκι "εσείς φταίτε" φορτώνεις και άλλη πίεση
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA είπε :
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
    Στο Milko cup? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Μαλλον δεν το επιασες καλα..το ειπε για να δειξει την σιγουρια στην ομαδα και πόσο σίγουρος ειναι οτι θα περασει την Μακαμπι....
  • PANATHA PANATHA:
    Το να σκοράρει ο Ιωαννίδης σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ @3.80....εξαιρετικό!!
  • Ertzan Ertzan:
    Καλά ματσάκια για betbuilder έχει αλλά δεν ακουμπάω
  • PANATHA PANATHA:
    Άρης - Ολυμπιακός 0-0 στο 27΄....θεωρω πως θα εχει γκολ το πρωτο μέρος....το Over 0,5 @1.80 και για μεγαλυτερο ρισκο
    το Over 1,5 @4.90!
  • Ertzan Ertzan:
    κανονικά ήδη έπρεπε να είναι 0-3
  • PANATHA PANATHA:
    Στην Κύπρο λεει Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών - Οθέλλος Αθηαίνου 6-6.......ενω στο 48΄ το σκορ ήταν 1-5.....
  • animusbet animusbet:
    Ο Ερτζάν ελπίζει να φύγει ο Αταμάν για να σταματήσει να τον πονάει:twis:
  • Ertzan Ertzan:
    Τι να μας πει ρε το νούμερο. Έχω δει προπονητές να αναλύουν φάσεις που έγιναν μέσα στον αγώνα λάθη και τι έπρεπε να γίνει ε αυτό το νούμερο ανέλυσε τις φάσεις που και καλά έπρεπε να δοθούν φάουλ.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι εχασε παλι ο Ολυμπιακός....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ (27-28/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Ωραία ζεϊμπεκιά ο Γκούμας της Τουρκίας :smk1:
  • animusbet animusbet:
    Τα σαπάκια που μας δίνετε
  • Ertzan Ertzan:
    Ναι και τον Μουρίνιο της Τουρκίας εμείς σας δώσαμε για προπονητή
  • Ertzan Ertzan:
    Τελικά κάποιοι έγιναν παράρτημα άλλων αν με εννοείτε αααααν με εννοείτε :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Οι δικοι μας το εχουν ταμα να τρωνε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο....
  • Ertzan Ertzan:
    Τι σπρώξιμο τρώει αυτή η Μονακό ρε γαμώτο
  • PANATHA PANATHA:
    Σημερα μαθαμε τον φετινο πρωταθλητη....
  • Ertzan Ertzan:
    τους το δώσατε αν και στο 27 το πέναλτι που δεν σας δόθηκε μπορεί να άλλαζε τα πράγματα κάπως
  • Ertzan Ertzan:
    Μπαρτσώκας στον πάγκο εύχεται Καλό Πάσχα από τώρα
  • PANATHA PANATHA:
    Θα το παρει το ματς ο Μπαρτζώκας....
  • Ertzan Ertzan:
    εσείς θα έρθετε? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Φυσικα....
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας για όλες τις ομάδες :smk1:
    Ertzan Ertzan: Δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας για όλες τις ομάδες :smk1: