Turkiye

Απάντηση: Turkiye

Καλησπέρα

Το τελευταίο διάστημα έχω χάσει την μπάλα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων (πάω για μεγάλα πράγματα) κάπου είδα πως πάνε για παραπάνω πόσο παραπάνω θα σε γελάσω όμως. Από Τουρκία ίσα ίσα αν προλάβω πλέον βλέπω τους αγώνες της Φενέρ. Στοιχηματικά έχω να ασχοληθώ ένα μήνα γενικά με το στοίχημα
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess και A L E X
Απάντηση: Turkiye

Κακη αγνστικη γενικα στην Τουρκια αυτο το ΣΚ, με την αποψη των περιεργων διασταυρωσεων. Χθες προσωπικα δεν ασχοληθηκα με τπτ.

Σημερα βλεπω ο κοσμος πεφτει στο διπλο της Ακισαρ και δικαιως θα ελεγα. Προσωπικα την Καϊσερι δνε θα την ξεγραφα τοσο ευκολο, ειδικα κοντρα σε μια ομαδα που εκτος δεν ειναι τοσο δυνατη. Το διπλο στην Μπεσικτας δεν μου λεει πολλα γτ καμια σχεση το στυλ της ομαδας και ο τροπος παιχνιδιου της Μπεσικτας με της Καϊσερι. Φυσικα η αξια ειναι στο διπλο με βαση της αποδοσεις για να τα λεμε ολα.Προσωπικα κατι σε Χ το βλεπω. Αν και με προβληματιζει η πτωση στον ασο, λες και ολη η Τουρκια σιγα σιγα παιζει ασο, τεσπα θα δουμε.


Το πιο ενδιαφερον ματς ειναι Το Γκεντσλερ-Σιβας. Θα μου πεις τωρ ατι ακρη να βγαλεις σε αυτο το ματς. Συμφωνω. Η Γκεντσλερ παντως δνε ηταν κακη σητν ηττα απο την Μπασακ, απλα κλασικα επαιξε λιγο κομπλεξικα. Εδω μου αρεσει ο ασος γτ η Σιβας ειναι και αυτη σε στραβο φεγγαρι απο την αρχη και εκτος ειναι ακομη χειροτερη. Επισης εχει αρκετες απουσιες για σημερα. Αρκετοι παικτες σε καποια sites δινονται ως αμφιβολοι και σε αλλα δινονται ως απουσιες. Συνιλικα ειναι καμια 7 παιχτες, οχι ολοι βασικοι βεβαια αλλα ολοι με συμμετοχες. Καλοβλεπω ασο αν επιβεβαιωθουν αυτα, ισως περιμενω να δω εντεκαδες κανα μισαωρο πριν το ματς.

Φενερ-Μπασακ. Στοιχηματικα αδιαφορο ματς. Θα μιλαγα για οβερ αλλα η Φενερ του Περεϊρα δεν ειναι για να την παιζεις οβερ.Το περιεργο με αυτο το ζευγαρι ειναι οτι η Φενερ συνηθως κερδιζει αλλα της βγαινει το λαδι. Η ρικσο σε γκολ θα εβλεπα εγω ή τιποτα. Με τον ασο στο 1,50 μιλαμε για νικη που αν ερθει θα ερθει με 1-0 πιθανοτατα, 2-1 κατι τετοιο, ετσι λεω εγω αρα τζαμπα το αγχος. Οποιος θελει παιζει ασο. Επισης, την Πεμπτη ειχε και ματς η Φενερμ στο 1-1 με την Σελτικ. Σε καλο φεγγαρι και η Μπασακ και η κοντρα εχιε αξια στις αποδοσεις που βρισκεται, αρα ισως και το γκολ/γκολ και κατι σε 1-1 σκορ. Περιεργο παιχνιδι, το πιο safe στ αδικα μου ματια ειναι το γκολ/γκολ.
 
Απάντηση: Turkiye

Ερτζαν πως το βλεπεις το ντερμπι σημερα?

Να σου πω την αλήθεια λόγο προετοιμασίας για επαγγελματικό ταξίδι αύριο στην Κωνσταντινούπολη το ειχα ξεχάσει τελείως ακομα και την ωρα. Όσες φορές ήταν ανεβασμένη η Μπεσίκτας έτρωγε φάπες απο την γαλατα οποτε μπορεί και τώρα το ίδιο
 
Απάντηση: Turkiye

Χαιρετω και από εδω. Ειπαμε γιορτες ηρθαν, υπηρχαν αλλες υποχρεωσεις το στοιχημα το οποιο ουτως ή αλλως παει χαλαρα και αργα φετος, τωρα πηγε ακομη πιο κατω. Σχεδον μηδενικη ασχολια, κατι ψηλα σε ματς της boxing day εριξα ετσι για το καλο, το κανω καθε χρονο.

Τωρ αη Τουρκια ειχε μια περιεργη αγωνιστικη, ισως και ζημιογονα και αρκετους που ασχοληθηκαν. Ακισαρ και Κασιμπασα που πολλοι περιμεναν δεν κερδισαν. Να πω πως η Τραμπζον παρα τα προβληματα της και τις απουσιες της, πηγε αρκετα καλα στην Πολη κοντρα στην Κασιμπασα. Απο εκει και περα μονο Η Μπεσικτας κερδισε ευκολα, γτ το 4-0 λεει την αληθεια. Στο πρωτο ημιχρονο που εληξε 0-0, ηταν σαφως ανωτερη και ειχε και φασεις για γκολ. Νομιζω οτι και τα αντερ/οβερ πηγαν στραβα για αυτους που ασχοληθηκαν, για τους περισσοτερους τουλαχιστον. Η Γαλατ απαντως στο ψαξιμο. Το πρωτο ημιχρονο που ειδα, ηταν τραγωδια, προφανως στο δευτερο θα ανεβασε ρυθμους για να ισοφαρισε.

Στα σημερινα, υπαρχιε η μετερα των μαχων για την ουρα, Εσκισεχιρ με Γκεντσλερ. Προσωπικα δεν παιζω τπτ. Εδω ισως θα επαιζα το αουτσαιντερ οβερ γτ η Γκεντσλερ ειναι σε μια θεση που πρεπει να παιξει και για το διπλο δεν μπορει να πει θα παω για το Χ. Δεν θα την χαλασει αλλα δεν θα την βοηθησει κιολας. Με το μαχαιρι στα δοντια και οι δυο οποτε ισως μπουν γκολ στο ματς. Απο σημειο, ενταξει τι να πει κανεις. Μια νικη η Εσκι, χαλια εκτος η Γκεντσλερ, λιγο με την Μπασακ επαιξε καλα και παλι εχασε.

Η Φενερ θελει να ξαναπλησιασει την κορυφη και παιζιε με την Σιβας. Δεν θα το ακουμπουσα καν, αλλα βλεπω το αντερ να βρισκεται ξεκαθαρα σαν αουτσαιντερ. Δνε μου αρεσει σαν επιλογη, αλλα η Φενερ δεν δειχνει σημαδια ομαδας που θα παιξει για το σκορ. Χαρακτηριστικο ειναι οτι βγαζει οβερ μονο οταν τρωει γκολ, 3 για να βαλει, μονο στην Μερσιν εβαλε αν δεν κανω λαθος. Επίσης, σημερ αλειπει ο Ναναι και ο Φερνανταο, οι 2 παιχτες που ακομη και για να ξεβουλωσουν τον νεροχυτη στη κουζινα, αυτους θα φωναζει ο Περειρα. Σχεδον ολα τα κρισιμα γκολ αυτοι οι 2. Εχουμε απο την Αλλη μια Σιβας που εκανε φετινο ρεκορ με συγκομοιδη 4 βαθμων σε 2 συνεχομενες αγωνιστικες. Το θετικο που κραταω εγω αλλα και ο προπονητης της ειναι το μηδεν παθητικο σε αυτα τα 2 ματς. Μπροστα δυσκολευεται, λογικα στην αρκετα στιβαρη αμυνα της Φενερ θα δυσκολευτει ακομη περισσοτερο. Προσωπικα οριακη νικη βλεπω για την Φενερ, με 1-0, σαν κατι κλασσικα ΠΑΟΚ-Ξανθη πχ οπου ο Πανοπουλος ερχεται σαν ομαδα με πορεια στα τελευταια 20χρονια αλλα παντα παιζει κρεμασμενος απο τα δοκαρια και το ματς θα ερθει 0-0 ή 1-0. Ετσι το βλεπω και αυτο. Ας ερθει και 3-0 αλλα για μενα για αυτα τα 2+ δεν ειναι το αντερ.
 
Απάντηση: Turkiye

Η χθεσινη ημερα ηταν η επιτομη του να σε θελει και λιγο. Προσωπικα επαιξα μονο το αντερ της Φενερ η οποια καταφερε να φαει γκολ χθες. Το ματς πηγε οπως το περιμενα, ακομη και στο 1-0 που εγινε σχετικα νωρις δεν αγχωθηκα, οτνα εγινε το 1-1 λεω τελειωσε, καθοτι πιστευα οτι εστω και δυσκολα το 2-1 θα γινοταν. Εξακολουθω να το θεωρω καλο μπετ με αξια και ας χαθηκε.

Επισης ειπαμε αξια ειχε το οβερ στο αλλο, δεν το επαιξα, αλλα ηταν στο 2-0 στο 25' και πραγματικα ευκολα θα μπορουσε να ειχε μπει εστω αλλο 1 γκολ στο παιχνιδι, ειδικά μετά την κόκκινη της Εσκι, κατηφορησε το γηπεδο και η Γκεντσλερ αν δεν ηταν τοσο αναπηρη ενα γκολ θα το βαζε. Οσοι το παιξατε ενταξει δεν μας ηθελε χθες τι να κανουμε... Συνεχιζουμε.
 
Απάντηση: Turkiye

Καλημέρες και Καλησπέρες.

Στην γείτονα χώρα μέχρι στιγμής, στα μεταγραφικά, έχουν κινηθεί οι Ακισάρ, Αντάλια, Εσκισεχίρ, Γαλατά, Κασίμπασα, Γκεντσλερ, Γκαζιαντεπ, Κόνια και Σίβας.

Την πιο σημαντική ενίχσυση από άποψη ποιότητας παιχτών (στα χαρτιά τουλάχιστον) δείχνει να κάνει η Σίβας η οποία ψάχνει το ντεμαράζ που θα την ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα και η Αντάλια με παίχτες που ίσως πάρουν και άμεσα χρόνο συμμετοχής.

Η Γαλατά έκαναε μια καλή προσθήκη του αμυντικού Ντονκ από την Κασίμπασα έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το highlight ίσως είναι η απόκτηση του Αλεξαντρ Χλεμπ από την Γκεντσλερ, καθότι έμεινε ελεύθερος από την Μπάτε.
 
Απάντηση: Turkiye

Πολύ δυνατό σημείο από άποψη απόδοσης είναι το Ακισάρ-Κόνια σήμερα. Σε κάτι 2,50 ο άσος για μια ομάδα που στην έδρα της είναι αήττητη κόντρα σε μια Κόνια που εκτός χάνει πολύ σε δυναμική.

Η Ακισάρ έκλεισε νωχελικά τη χρονιά και είναι αλήθεια πως και στα ματς του κυπέλλου δεν έπεισε. Value bet σαν σημείο, προσωπικά καθαρά λόγω ενστίκτου μένω μακριά.

Από εκεί και έπειτα, Στο αμτς της Γαλατά δεν αξίζει κάτι βάσει αποδόσεων, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια και στο παιχνίδι Κασίμπασα-Γκαζιαντεπ, ο άσος είναι προφανή επιλογή, η οποία δεν έχει αξία και η Γκαζιαντεπ είναι ομάδα που έχει ανέβει αρκετά στον τελευταίο μήνα και νομίζω και το πονταλάκι μπορεί να το πάρει. Προσωπικά Χ θα το έπαιζα, η κάποιο χάντικαπ υπερ της Γκαζιαντεπ.
 
Απάντηση: Turkiye

Το ενστικτο μου χθες καλως μεκρατησε μακρια απο τον ασο της Ακισαρ η οποια εκανα το κλαρινο 0-2.

Η Καϊσερι που εγραψα και στο FTL περασε πιο ευκολα απο οσο δειχνει το τελικο 1-0.

Η Γκαζιαντεπ εκανε το διπλο μεσα στην Κασιμπασα, με γκολ στα τελειωματα και πηρε μεγαλη νικη. Σταθερα ανεβασμενη η Γκαζιαντεπ και εκανε την γκελα οπως το περιμενα, η πωληση του Ντονκ στην Γαλατα θα στοιχησει στην Κασιμπασα.

Η γαλατα αερας 3-1 την Σιβας. Το περιμενα πιο κλειστο το παιχνιδι για να ειμαι ειλικρινης.


Το σημερινο προγραμμα ειναι εντελως περιεργο και δυσκολο για προβλεψεις. Μπουρσα-Τραμπζον τι να παιξεις; Και οι 2 ομαδες ειναι οτι να ναι... Κανα ρισκο στα γκολ ισως να αξιζει γτ η Μπουρσα ειδικα μαζευει αρκετα την μπαλα απο τα διχτυα. Ισως και το Χ που δεν εχιε φερει ποτε η Μπουρσα και ελαχιστα η Τραμπζον να εμφανιστει σημερα.

Στο ματς της Μπεσικτας αντε βρες αποδοση να παιξεις,, Ολα ξευτιλισμενα... Ασος και ισως εχει και γκολ.


Ανταλια-Μπασακσεχιρ μεγαλο no bet. Δεν βλεπω το λογο να ασχοληθει καποιος. Στα Ριζια, θα εβλεπα την κοντρα της Ριζε αλλα και η αποδοση στο διπλο ειναι χαμηλη και η Γκεντσλερ δεν πειθει ιδιαιτερα, no bet και αυτο


edit: Να πουμε οτι σημερα η Μπουρσα εγκαινιαζει το νεο της γηπεδο. Επισης η Μερσιν αλλαξε 2-3 προπονητες μεσα στην διακοπη και η Γκαντσλερ εκανε αλλαγη στην αλλαγη οποτε και αυτη εχει τον τριτο της διαφορετικο προπονητη για φετος.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: Turkiye

Την Κυριακή Μπασακ και Γκεντσλερ εβγαλαν σημαντικα διπλα. Η γκεντσλερ γενικα ειπαμε οτι γκαζωσε καθότι έσφιξαν οι κ#λοι μετά την τραγική συγκομοιδή του πρωτου γύρου. Η Μπασακ ηταν το φαβορι μεσα στην Ανταλια και επιβεβαιωσε το σημειο αλλα οχι ευκολα. Η Ριζε προβληματισε παλι και αναμενωμενα εκανε κλαρινο.


Η Μπουρσα απο 0-2 στο 7' κέρδισε 4-2, και γ@μω τα εγκαινια εκαναν. Κανενα παραπονο νομιζω.


Το χιονι στην Κωνσταντινουπολη επεφτε με τους κουβαδες και το Μπεσικτας-Μερσιν διεκοπη στο 5' και αναβληθηκε μεχρι νεοτερας.
 
Απάντηση: Turkiye

Στο FTL έχω γράψει ήδη τρεις επιλογές μου για το ΣΚ και είμαι στα σκαριά και για τέταρτη αλλά είμαι στην φάση της ζύμωσης ακόμη και αυτό αφορά το παιχνίδι Τραμπζονσπορ-Μπεσίκτας.

Από εκεί και πέρα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση η Ακισάρ να αφήσει βαθμούς μέσα στην Μυρσίνη. Επίσης με έψηνε αρκετά το Χ της Μπούρσα σπορ η οποία παίζει με μια Γκαζιαντέπ που είναι σε καλή φάση, ένα Χ που η Μπούρσα αγνοεί εδώ και 18 αγώνες, δλδ από την αρχή της σεζόν. Το Γκεντσλερ-Αντάλια είναι μεγάλο πάσο στα μάτια μου, όπως και το ντέρμπι ουραγών Σίβας-Εσκί.

Η φενέρ θα κερδίσει την νωθρή εκτός έδρας Ρίζε, αλλά τι να παίξεις με τέτοιες αποδόσεις; Ο άσος προφανώς ξευτιλισμένος, το 1+οβερ το ίδιο όπως και το 1+γ/γ ή 1+νο γκολ σε χαμηλές αποδόσεις. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός.

Στο Τραμπζον-Μπεσίκτας, αρχικά καλόβλεπα το διπλό. Η Τραμπζον έχιε απουσίες σε κέντο και άμυν ακαι μάλιστ ασημαντικές. Αλλά και στο κύπελλο με το απαραίτητο ροτέιτον η Μπεσίκτας είναι χλωμή και οι βασικοί της δεν έχουν πάρει παιχνίδια στ απόδια τους περίπου εδώ και 1 μήνα, με ελάχιστα λεπτά να πατάνε χορτάρι. Κοινώς μετά και την αναβολή στο ματς με την Μερσίν δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί.
 
Απάντηση: Turkiye

Στην Γαλατά δεν πάνε καλά τα πράγματα. Η διοίκηση είναι σαν την κυβέρνηση Σύριζα άλλα υπόσχονται στην αρχή και άλλα γίνονται στην συνέχεια. Μετά την απόλυση του Χαμζάογλου και τον ερχομό του Ντενίζλι όλοι λέγανε πως θα πετάει η Γαλατά και θα γίνουν μεταγραφές κτλπ. Χθες το βράδυ μετά τον αγώνα ο Ντενίζλι δήλωσε ο ίδιος πως ήταν να πάρουν 5 παίκτες όμως τελικά δεν θα κάνουν μεταγραφές ο λόγος είναι τα οικονομικά του συλλόγου και ακούγεται πως έρχεται τιμωρία από την Ουέφα για 1+1 χρόνο να μην πάει στην Ευρώπη. Εκτός από αυτά δέχεται έντονη κριτική ο επιθετικός της ομάδας Μπουράκ Γιλμάζ υπάρχουν και προτάσεις από την Γουέστ Χαμ ειδικότερα και χθες μετά το γκολ στον πανηγυρισμό του κουνούσε το χέρι του (σαν να αποχαιρετά) προς τους οπαδούς της. Μετά τον αγώνα ρωτήθηκε αν φεύγει και η απάντηση ήταν "Σε 2-3 μέρες θα ξεκαθαρίσει το πράγμα αν θα φύγω ή θα μείνω"
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: Turkiye

Υπάρχει έντονη χιονόπτωση στην Τραπεζούντα αυτήν την ώρα και μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι Τράμπζονσπορ-Μπεσίκτας
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: Turkiye

Προσωπικα αποφασισα να παρω ρεπο σημερα, δεν μπεταρω τιποτα. Παντως αν εχει σκατα καιρο και γινει το ματς, το αντερ φανταζει καλη επιλογη ειδικα απο τη στιγμη που ανεβηκε κιολας.

Ετσι ειχα μπουμπουνισει αντερ3,5 στο 1,90 στο Μπεσικτας-Μερσιν και ο κορακας το διεκοψε... αστο ρε φιλε να πληρωθουμε, δεν εμπαινε γκολ ουτε με αιτηση... :twis:
 
Απάντηση: Turkiye

H γαλατα χθες τραγωδια... 3-2 και ευχαριστω να λεει. Μεσοαμυντικη λειτουργια, αν μαζευτουμε απο εδω μεσα 11 ατομα καλυτεροι θα μαστε. Οχι απλα χωνι η αμυνα, τουνελ ολοκληρο.
 
Απάντηση: Turkiye

Δες εδώ τι γίνεται

http://turkcell.sporx.com/trabzonspor-besiktas-muhtemel-11ler-SXHBQ517402SXQ

Και εγώ που έχω σήμερα ρεπό μιας και μαγαζί είναι κλειστό βρήκα την ευκαιρία να δω λίγο μπάλα

Δες Σιβας-Εσκι να γουσταρεις :twis:


για αναβολη παει αυτο. Οποτε την επομενη βδομαδα ισως παμε με κοντρα την Μπεσικτας, θα εχουν να παιξουν οι βασικοι σχεδον 3 βδομαδες. Κατι λιγο επαιξαν σε ενα ματς κυπελλου οι μισοι αλλα και παλι, ντεφορμε τους κοβω.
 
Απάντηση: Turkiye

Καλήμερα και κάλο ΣΚ σε όλους.

Περίεργο πρόγραμμα στην Τουρκία, πάλι υπήρξε μαι βδομάδα κενό ανάμεσα στην προηγούμενη και αυτή την αγωνιστική και πάντα οι ομάδες κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστούν. Επιπλέον και τα διασταυρώματα είναι αρκετά περίεργα και δεν βολεύουν τις προβλέψεις. Κάποιες σκέψεις υπάρχουν αλλά ένα άλλο στοιχείο που με φοβίζει είναι πως ο καιρός στην γείτονα χώρα είναι στα χάλια του με κρύο και αρκετές βροχές σε κάποιες περιοχές. Δλδ και τα οβερ να κοιτάξεις με τη καρδιά να τα παίξεις σε ένα χορτάρι βαρύ και παγωμένο?

Ίσως το δούμε στη συνέχεια.
 
Απάντηση: Turkiye

2 μήνες μετά επιστρέφω εδώ στο νήμα μου.

Στην Τουρκία 7 αγωνιστικές έμειναν και η Μπεσίκτας παραμένει στην κορυφή. Η Φενέρ που ακολουθεί, έχει ένα ματς λιγότερο από το αναβληθέντα ντέρμπι με την Γαλατά. Η Μπεσίκτας έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει λίγο παραπάνω από την ήττα από την Κασίμπασα σε ένα ματς που αδικήθηκε και από την διαιτησία. την ερχόμενη αγωνιστική η Μπεσίκτας υποδέχεται την Μπούρσα σε ένα ντέρμπι μίσους όπως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια με τις αποδόσεις για το διπλό να χαρακτηρίζοντια τεράστιες στα δικά μου μάτια. Η Μπούρσα που δείχνει να βρίσκει εαυτό βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς πίσω από την 4 θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ και η Μπεσίκτας έχει μερικές δυνατές απουσίες όπως του Οζιακούπ, ροντόλφο (έχιε χάσει όλη τη σεζόν εδώ και αρκετό καιρό, του Ζένγκιν και του αναπληρωματικού Τόσουν. Η Φενέρ και αυτή βέβαια έχει δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα της σκληροτράχηλης και εξαιρετικής φέτος Κόνιασπορ. Ματς αρκετά δύσκολο σε προβλέψεις, με την αξία στον άσο για τα ματάκια μου.

Η Γαλατά συνεχίζει τον κατήφορο, την περασμένη αγωνιστική, έχασε 4-3 από την Εσκί σε ένα ματς που ήταν μπροστά με 2-1 και βρέθηκε πίσω με 4-2... τώρα θα υποδεχθεί την Ρίζεσπορ η οποία θέλει βαθμούς για να νιώσει σίγουρη καθώς έχει κατρακυλήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες και είναι 8 βαθμούς από τη ζώνη. Η ευρωπαϊκή έξοδος που φαίνετια στο βάθος σαν μια οικονομική ανάσα, δείχνει πλέον πιο μακριά από ποτέ για την ομάδα του Πέραν.

Στην ουρά η κατάσταση αμετάβλητη με Εσκί, ΜΕρσίν και Σίβας να βρίσκονται στην τριάδα του αποχαιρετισμού με την Εσκί να είναι η μόνη που δείχνει σφυγμό και ικανή για το θαύμα αλλά και αυτή έχει δρόμο ακόμη. Περιμένουν κυρίως γκέλες από την Καϊσέρι για να βρουν ελπίδα στον ήλιο... με την απόσταση βέβαια να μην είναι μεγάλη.

Οι πιο φορμαρισμένες ομάδες Τραμπζόν, Μπούρσα, Οσμάν και Κόνια. Όλες με δύσκολα διασταυρώματα και την Οσμάν ειδικά να έχει τραγικές αποδόσεις.
 
Απάντηση: Turkiye

Καλησπέρα φίλε, πολύ καλά τα λες, δεν ξέρω αν διάβασες στο blog και εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα ¨κυνηγήσω¨ την Κόνιασπορ που είναι ομαδάρα και παίζει και εντός έδρας. Θα το ξαναδούμε βέβαια. Με συγχωρείς, ομάδα του Πέραν? Προφανώς την Γαλατά, αν κατάλαβα καλά. Απλά να σου θυμίσω πως δεν μπορεί να βγει φέτος Ευρώπη, είναι τιμωρημένη. Αλλά... Πολύ πιθανό να θέλει να προλάβει να κατακτήσει θέση καθώς αν δεν εκτίσει φέτος θα ¨κουβαλάει¨ την τιμωρία και του χρόνου. Επίσης αυξήθηκαν και τα πριμ ανεξαρτήτου αντιπάλου για αυτό τον λόγο, να βρεθεί κίνητρο. Πάντως στο παιχνίδι με την Εσκισεχισπορ δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Ενημερωτικά όλα αυτά, εγώ δεν πρόκειται να μπλέξω. Καλό απόγευμα φίλε!
 

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...