Turkiye

kosdpthess

IFC#3 Cup & Super Cup winner 2011-12
26 Ιολ 2010
6,094
3,782
113
Αλεξανδρούπολη
Εδώ μπαίνουμε σε ξένα νερά. Ερτζάν μην βαράς :twis:

Λογω γλωσσας που καιτ κατεχω πλεον απο Τουρκικα, απο περσι παρακολουθω την ΣουπερΛιγκ της Τουρκιας κατι το οποιο συνεχιζω και φετος.

Ειπα λοιπον να ανοιξω ενα παρομοιο νημα με αυτο της Σκωτιας.
 
Απάντηση: Türkiye

2.png

Αυτο το προγραμμα του ΣΚ.

Χθες τα λιμα της Μερσιν φαγανε 4 απο την Οσμαν και η Μπασακσεχιρ 2-0 την Ακισαρ.

Για σημερα το Τραμπζονσπο-Γαλατα δεν πιανεται απο πουθενα. Ισως να εχιε πολλα γκολ το ματς, αλλα δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι αυτους. Η γαλατα δεν παταει καλα, η Τραμπζονσπορ βγαζει φασεις, δεν βγαζει γκολ. Σηκωνω τα χερια ψηλα...

Ενα καλο σημειακι ειναι το διπλο της Κασιμπασα ή εστω το Χ2, αλλα το εχουν διαβασμενο οι μπουκηδες. Μην βλεπετε το διπλο της Φενερ την περασμενη βδομαδα, εκεινο ηταν φιλικο. Η Εσκισεχιρ ειναι σκληροτραχηλη ομαδα στην εδρα της αλλα ειναι μετρια συνολικα. Επισης αντερακι οσο αφορα τα γκολ πιστευω.

Το Ριζεσπορ-Ανταλια, παει για γκολ. γκολ/γκολ, οβερ οτι προτιμαει ο καθενας. Σαν σημειο θα ελεγα οτι κλεινει προς το διπλο αλλα η Ριζε στην εδρα της ειναι δυναμη.


Σιβασπορ-Κονιασπορ. Παρτο αυγο και κουρευτο... Χ θα ελεγα αλλα γενικα μακρια και αγαπημενοι. Και οι 2 θελουν βαθμους αλλα η Κονια και με το Χ θα βολευτει. Η Σιβα εχει θεματα οποτε το Χ φαινεται καλη περιπτωση.

Τα αυριανα αυριο.

Υ.Γ.: Ενας μοντ να αλλαξει τον τιτλο και να βαλει ενα u γτ δεν ηξερα οτι δεν θα περνει στο φορουμ το u με τους τονους που εχουν οι Τουρκοι
 
Απάντηση: Turkiye

Καλά έκανες και άνοιξες θέμα εγώ βλέπω τα εξής

Ρίζεσπορ Χ

Σίβασπορ, Εσκίσεχιρσπορ και Τράμπζονσπορ 1 DNB αυτά μάλιστα Τραμπζονσπορ και προς τον άσσο
 
Απάντηση: Turkiye

0-1 goal μου αρεσει στο ντερμπακι. Δεν με πειθει ουτε η μια, ουτε η αλλη. Οταν πρεπει να κανει παιχιδι η Τραμπζον φανηκε οτι εχει θεματα. Το διπλο στην Μπεσικτας δεν μου λεει κατι καθοτι επαιξε με κοντρες. Επισης, η Γαλατα δεν τραβαει με τιποτα.

Ναι την ριζε και εγω κατι σε 1-1 την βλεπω αλλα μπορει να ερθει και 2-1, 1-2. Το γ/γ το θεωρω πιο safe.

Στην εκσισεχιρ διαφωνω με τη λογικη οτι δεν θα εριχνα τα λεφτα μου για να μαθω αν θα κερδισει. Δεν μου εχει δειξει κατι εμενα για να με πεισει. Η κασιμπασα ξεκινησε καλα και εχιε δειξει οτι μπορει. Το προηγουμενο ματς δεν ηταν δειγμα σοβαρο για πολλους λογους.

Η σιβασπορ δεν ξερω πως την βλεπεις αλλα την ειδα με την Οσμαν και ηταν κακη. Θα μου πεις ενταξει δεν ειναι για τοσο χαμηλα θα βελτιωθει. Αλλα το να μην κερδισει σημερα για μενα δεν θα ναι εκπληξη.
 
Απάντηση: Turkiye

Καλά έκανες και άνοιξες θέμα εγώ βλέπω τα εξής

Ρίζεσπορ Χ

Σίβασπορ, Εσκίσεχιρσπορ και Τράμπζονσπορ 1 DNB αυτά μάλιστα Τραμπζονσπορ και προς τον άσσο


Καλά εσύ και με τον ταλαιπωριακό να έπαιζε η Γαλατά πάλι κόντρα θα την πήγαινες..:twis:
 
Απάντηση: Turkiye

Καλά εσύ και με τον ταλαιπωριακό να έπαιζε η Γαλατά πάλι κόντρα θα την πήγαινες..:twis:

Η Γαλατά δεν πάει καλά αγωνιστικά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μέλο έφυγε και αφού ξέρανε ότι θα φύγει δεν βρήκαν τον αντικαταστάτη του. Ο συγκεκριμένος παίκτης στην μεσαία γραμμή κάνει την διαφορά δεν υπάρχει παίκτης που θα κάνει την βρώμικη που κάνει αυτός στην μεσαία γραμμή. ο Ροντρίγκεζ ακόμα ψάχνεται ο Γκροσγκρόις καλό Ιανουάριο οπότε στην μεσαία γραμμή υπάρχει θέμα. Απόψε δεν θα παίξει και ο αναντικατάστατος Σελτσούκ Ινάν, ο Μπουράκ Γιλμάζ δεν τραβάει αλλά επιμένουν σ'αυτόν. Αν ακόμα και η Μέρσιν σε ζορίζει που η Μέρσιν δεν έχει κάνει ούτε μια μεταγραφή τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν εσύ εμπιστεύεσαι μια προβληματική Γαλατά καλώς εγώ όχι, όχι λόγο συναισθήματος αλλά αγωνιστικά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess και apiastos21
Απάντηση: Turkiye

Χαχαχαχα..Καλά βρε μη βαράς...Ένα πείραγμα σου έκανα..δεν ήθελα και τόση ανάλυση...:emb:
 
Απάντηση: Turkiye

Χθες νομιζω ειχα καλο διαβασμα. Η Γαλατα κερδισε με 0-1 αρα το 0 εως 1 γκολ ηταν οντως καλη επιλογη.

Η Κασιμπασα περασε αερα. Τοσο ευκολα με βαση το σκορ δεν το περιμενα αλλα το αποτελεσαμ δεν με εκπλησει.

Η σιβασπορ εφερε το Χ και το η Ριζεσπορ ηρθε γκολ/γκολ και οβερ.

:goood:


Για τα σημερινα. Στο Γκαζιαντεπ-Καισερισπορ, θα ελεγα οτι οι φιλοξενουμενοι συνολικα ειναι πιο καλη ομαδα. Εχουν καλυτερο ροστερ στ αματια μου και στο γηπεδο βγαζουν 5 πραγματα παραπανω. Φυσικα μιλαμε για μια ομαδα εκει της μεσης αλλα οκ. Λογικα δεν θα εχει πολλα γκολ το ματς, οποτε προς το αντερ και στο διπλο κλεινω. Το διπλο μαλιστα υποχωρησε και δεν ξερω αν εχει αξια παιχτικη πλεον. Στα 3+ που υπηρχε, αν υπαρχει και ακομη πουθενα, ειναι σιγουρα καλο.

Οσο για την Φενερ, θα ελεγα οτι ηρθε η ωρα της γκελας, αλλα η Μπουρσασπορ δεν δειχνει δειγματα γραφης. Θα προτιμουσα το οβερ. Απο την πρωτη αγωνιστικη εχιε να κανει πειστικη εμφανιση η Φενερ. Οι μετεπειτα νικες ειναι να χαμε να λεγαμε. Πελον αρχισε να τσιμπαει και λιγο προς τα πανω ο ασος και να πεφτει το διπλο και δεν ξερω αν αξιζει και εδω η κοντρα. Παντως ειναι τοσο ασταθης η Μπουρσα που μπορει να κανει και διπλο, και να φαει και 5 γκολ... Προσωπικα γ/γ και οβερ θα κραταγα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ertzan
Απάντηση: Turkiye

Η Χθεσινή μέρα ήταν κλάφτα να πάνε.

Για σήμερα δεν πρόλαβα το πρώτο παιχνίδι αλλά στο μυαλό μου το είχα για Άντερ μη σας πω και Χ αλλά πάει.

Όσον αφορά για Φενέρ. Ο Περεϊρα έκανε ένα σοβαρό λάθος μεσοβδόμαδα. Έβγαλε τον Μεχμέτ Τοπάλ τον χαφ που μπαίνει ανάμεσα στους στους αμυντικούς και κατά κάποιο τρόπο γίνεται ο πέμπτος αμυντικός οπότε και το λάθος ήταν σοβαρό και ήρθε η ήττα.

Για σήμερα ο Στόχ δεν παίζει από την Μπούρσα γιατί έχει γίνει συμφωνία με τις δυο πλευρές, ενώ στην Φενέρ Μπα, Ντιέγκο δεν παίζουν. Συναισθηματικά εννοείτε άσσος, στοιχηματικά δεν θα το έπαιζα τον άσσο, όβερ, γκολ/γκολ θα τα έπαιζα.

Αυτά
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: Turkiye

Βγηκε το αντερ στο Γκαζιαντεπ. Καλο διαβασαμ εδω, φυσικα ηρθε και 1-0 με τους φιλοξενουμενους να ειναι οριακα καλυτεροι.

Περιμενουμε τωρα το "ντερμπι" της αγωνιστικης. Ευκολα βλεπει κανεις οτι με Ερτζαν συμφωνουμε, ο ασος δεν παιζεται αλλα δνε πειθουν και οι αλλοι... Αρα παμε σε ενα ματς με γκολ λογικα καθως οι αμυνες ειναι κακες.
 
Απάντηση: Turkiye

Η Φενερ κερδισε 2-1. Παλι δεν επεισε φυσικα. Η Μπουρσα κατωτερη των περιστασεων αμυντικα κυριως. Παντως το γ/γ και οβερ ηρθε.
 
Απάντηση: Turkiye

Το νοημα δεν ειναι να γραφω μονο εγω στα νηματα που εχω ανοιξει. Εγω αυτο το ΣΚ εχω παρει ρεπο, οποιος θελει καταθετει την αποψη του.

Καλες επιτυχιες και καλα να περνατε
 
Απάντηση: Turkiye

Το πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή έχει 2 ματς.

Τραμπζονσπορ - Κονιασπορ

Σιβασπορ - Μερσιν

Στο πρώτο παιχνίδι έχουμε μια Τραμπζον η οποία προφανώς δίνετια φαβορί ως γηπεδούχος αλλά σε μια εξευτελιστική απόδοση. Δλδ κυκλοφορεί στο 1,60-1,70 ο ασος μιας ομάδας που είναι πιο χλωμή σαν το εκρού του νεκρού... Έκανε το μπαμ μέσα στην Μπέσικτας και μετά ο κατήφορος. Η νίκη μέσα στο Καϊσέρι δεν μου λέει και πολλά καθώς δεν συνοδεύτηκε από καμιά εμφάνιση της προκοπής. Από την άλλη η Κόνια μετά τους 2 βαθμούς σε 3 ματς, έχει 7 βαθμούς στους άλλους 3. Έκανε το αυτονόητο να κερδίσει την Μερσίν (μόνο η Γαλατά δεν την κέρδισε που την έπαιξα, τυχαιο;), πήρε ένα πονταλάκι μέσα στην Σεβάστεια επί της Σίβασπορ και κέρδισε εκτός την Οσμάνλισπορ. Βέβαια για να μην τρελαθούμε κιόλας, Η Κόνια δεν έγινε ομαδάρα, εκέι κάπου στη μέση θα καταλήξει. Τη δεδομένη στιγμή θα πήγαινα στη κόντρα αλλά αφενός με φοβίζει το γεγονός πως Κόνια είσαι και όχι κανά όνομα και αφετέρου το γεγονός πως η Τραμπζόν μπορεί να κάνει κανά 3-0 και να κοιτιόμαστε σαν χαζοί... Αν θα έπαιζα κάτι θα έπαιζα άντερ εδώ. Η Κόνια εκτός πάει σφιχτά τα παιχνίδια και η Τραμπζον βγάζει πρόβλημα στο γκολ. Διαβασμένοι οι μπουκ φυσικά, στο 1,75 πάνω κάτω το άντερ2,5. Να πω βέβαια πως είχαμε τα γνωστά, παίξτε γτ τελειώσατε, αμα δεν κερδίζετε μην γυρίσετε κτλ, στην προπόνηση της Τραμπζον. Το άγχος βαράει κοκκινο για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ματς παίζουν οι οτι να ναι της Σίβας με τα λιμά της Μερσίν. Στην Σίβας ο προπονητής κάνει το παν για να κερδίσει χρόνο. Κάτι για προσαρμογές λέει, η ομάδα θέλει χρόνο και κάτι τέτοια. Το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχερο Χ στην Αντάλια τον κράτησε στον πάγκο, ειδικά μετά τον φλώκο που έκανε στο κύπελλο από την (μισώ να την θυμηθώ) Υeni Diyabarkirspor ομάδα τρίτης κατηγορίας. Ζωάρα θα λέγαμε... Με βάση το ρόστερ και εγώ την είχα για κάτι παραπάνω την Σίβασπορ αλλά δεν τραβάει και εννοώ ότι δεν παίζει και τπτ ιδιαίτερο, δλδ δεν είναι θέμα ατυχίας. Έτσι όπως πάει θα σωθεί δυσκολότερα και από πέρσι, που το περίμενα πιο άνετα φέτος... Η Μερσίν βάζει γκολ με το σταγονόμετρο. Έχασε εύκολα από την Κόνια 2-0. Το γκολ το δέχεται στην ξεφτίλα και βάζει μόνο σε κακές άμυνεςλ, 2 στην Μπεσίκτας που αμυντικα γελάει ο κόσμος, 1 στην Γαλατά και 1 στην Καϊσέρι. Σκεφτόμουν και σε αυτό το ματς το άντερ, αλλά εδώ έχουμε την κατηγορία της άμυνας της πλάκας για την Σίβας άρα η Μερσίν ίσως βγάλει κανά γκολ. Επίσης η Σίβασπορ έχει 5 Χ και ένα μόνο 0-0. Βασικά θεωρώ πως αν βάλουν γκολ τα λιμά της Μερσίν το ματς θα ανοίξει, αλλά αν δεν βάλουν θα πάει στο 1-0. Δλδ αμά δεν τους κερδίσει και αυτούς η Σίβας ποιον θα κερδίσουν... Φυσικά τα 1,90 στον άσο τα ξεχνάμε, δεν υπάρχει αξία. Προς το παρών δεν μου βγαίνει κατι. Ίσως ρίσκο στο άντερ λόγω απόδοσης διότι είναι σε τιμές αουτσάιντερ.
 
Απάντηση: Turkiye

Σεντονια εγραψα αντερ ηρθαν και τα δυο. Στην Σεβαστεια εγινε αυτο που περιμενα η Μερσιν το λιμο, βρηκε την αμυνα των αλλων της Σιβας που ειναι για τα σκυλια και εβαλε 2 γκολ. Η Σιβας δλδ δεν κερδισε και αυτους να δω ποιους θα κερδισει.

Η Τραμπζον πηγε οπως το περιμενα το ματσακι, το αντερ χαθηκε γιατι μπηκε το 0-1 με το καλημερα στο β ημιχρονο και στο καπακι ισοφαριστηκαν. Μετα η Τραμπζον πιεσε για το γκολ και το φαγε, κλασσικο φαινομενο. Παντως η κοντρα άξιζε, το ειπαμε οτι οι αποδοσεις ειναι εξωπραγματικες.


Για σημερα υπαρχουν 3 ματς:

Γκαζιαντεπσπορ - Οσμανλισπορ

Γκεντσλερμπιρλιγι - Καϊσερισπορ

Μπασακσεχιρ - Γαλατασαρα
ϊ


Για το πρωτο ματς, η Οσμαν εχει σκοραρει και στα 3 εκτος εδρας και μαλιστα εχει πετυχει 7 γκολ, φυσικά μέχρι τώρα είναι και η έκπληξη της σεζόν καθώς η συνολική της παρουσία είναι πολύ καλή. Από την άλλη η Γκαζιαντεππ είναι μια ομάδα μέτρια που εχει στοχο την ανετη παραμονη. Μια του υψους και μια του βαθους. Η ηττα απο την Γαλατα θα θεωρηθει εντος προγραμματος αλλα κοντρα σε μια Γαλατα που ειναι σε κριση και ετσι οπως πηγε το ματς εγω το θεωρω αποτυχια που δεν πηρε εστω ενα βαθμο. Δεν ειναι τυχαι που η Οσμαν ειναι φαβορι στις αποδοσεις. Προσωπικα θεωρω οτι το ματς ξεκιναει απο το 1-1 αρα κατι σε γκολ/γκολ και οβερ θα επαιζα σε αυτο το παιχνιδι. Γτ να μπλεξει κανεις με σημειο. Μπορει να ξεφουσκωσει καπου η Οσμαν αλλα μπορει και να ριξει 3 τεμαχια. Επισης και το Χ δεν χαλαει κανεναν οποτε το γκολ/γκολ ισως ειναι πιο ασφαλες.

Στο δευτερο παιχνιδι, η Καισερι παει στην Αγκυρα να παιξει με τη ενωση. Δλδ συγνωμη αυτο το ματς το κοιταω απο εδω το κοιταω απο κει, πως ρε παιδια θα ξεκολησει απο το αντερ? Η καισερι εχει φερει 1 οβερ και αυτο στην μοναδικη της νικη επι της Μερσιν. Φυσικα και οι μπουν ειναι ψιλιασμενοι. Η ενωση γενικα το εχει και να βαλει και να φαει αλλα με ομαδες με αμυντικη νοοτροπια ζοριζεται. Εχει ανοιξει τα σκορ μονο με κατι Μπουρσασπο, Μπεσικτας, ανταλια που παιζουν ανοιχτα, με Κασιμπασα και Ακισαρ το ματς ηρθε στο 1 γκολ. Φυσικα βαση αποδοσεων προτιμοτερο ειναι να ρισκαρει κανεις στο θαυμα του οβερ παρα στο πολυ χαμηλο αντερ. Θεωρω πως αν προηγηθει η Καισερι ειδικα, δεν χαλαει με τπτ το αντερ, αντε να ερθει 1-1. Απο σημειο Χ θα ελεγα κατι σε 0-0 και 1-1.

Παμε και στο πιο ενδιαφερον ματς της ημερας. Πολλοι μιλανε για το διπλο της Γαλατα βαση αποδοσης, δλδ το value for money και ας μην ερθει ποτε. Εν μερει θα συμφωνησω αλλα το πραγμα δεν ειναι τοσο απλο. Προσωπικα αν δεν ηταν τοσο ισορροπημενες οι αποδοσεις θα κοντραρα την Γαλατα, η οποια εχει και απουσιες δυνατες μπροστα. Αλλα Μπασακσεχιρ στο 2,70 εγω δεν παιζω. Σφιχτα παιζει η Μπασακ, προωληματα η Γαλατα, αντερ θα ελεγα. Δυσκολα ν αανοιξει το σκορ, εκτος και αν η Γαλατα βγαλει τπτ ασους απο το μανικι, ή αποτυχει τοσο πολυ και φαει τουλαχιστον 2 γκολ απο την Μπασακ. Οποιος θελει να παρει την οντως μεγαλη αποδοση της Γαλατα ας το κανει δεν θα την ξαναβρει πιθανοτατα κοντρα σε τετοιες ομαδες, αλλα αν δεν βγει να ξερει οτι επαιξε αποδοση μην περιμενει κανα περιπατο.
 
Απάντηση: Turkiye

Πάμε μια στα γρήγορα για το ματς στις 2.


Ρίζεσπορ - Μπούρσασπορ

Έχει πέσει αρκετά το διπλό. Σε αυτό πιστεύω έφταιξαν τα λόγια του προπονητή της Μπούρσα, που είπε αυτά τα δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε κτλ, έκανε και την νίκη την περασμένη βδοάδα και αισιοδοξούν. Προσωπικά αν θα έπιανε ο άσος τα τριάρια θα έλεγα ότι αξίζει. Παίζει η χώμή εκτός Μπούρσα μέσα σε μια έδρα σκληρή και με μια ομάδα αήττητη που είναι από τις δυνατές μεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Προσωπικά Χ το βλέπω και ξαναλέω σε αποδόσεις στο 3+ αξίζει η κόντρα της Μπούρσα. τώρα απο γκολ, θα έλεγα πως το όβερ είναι χλωμό άτι σε 1-1 βλέπω, άρα πιο ασφαλές το γκολ/γκολ.
 
Απάντηση: Turkiye

Στα υπόλοιπα της ημέρας.


Εσκισεχίρσπορ - Μπέσικτας

Καθαρό και λογικό φαβορί η Μπεσίκτας αλλά το ματς είναι και λίγο do or die για την Εσκί και συνεπώς θα πέσουν κορμιά. Οι τιμές του διπλού δεν μου αρέσουν, αλλά πραγματικά είναι να ψάχνεις λόγους για να μην παίξεις το διπλό. Ο βασικότερος λόγος είναι η προβληματική άμυνα της Μπεσίκτας η οποία αν πιεστεί το τρώει το γκολ. Ίσως το ρίσκο στο -1 ασιατικό να αξίζει για να πάρει κανέις μεγαλύτερη απόδοση. Όβερ δεν τολμώ να παίξω γτ εγώ στο μυαλό μου έχω μια Εσκί που θα μπει να πάρει κάτι από το ματς αλλά αυτό μπορεί να μην γίνει και ποτέ συν ότι έχει και κάποιες απουσίες. Διπλό ή πάσο νομίζω.


Αντάλισπορ - Κασίμπασα

Θεωρητικά ένα ματς με γκολ λογω Αντάλια. Η Κασίμπασα το γκολ το τρωει αν και είναι ομάδα που κοιτάει τα νότα της. Τι να σας πω ρε παιδια περίεργο ματς. Η Αντάλια για άσο δεν πείθει, η Κασίμπασα για δεύτερο διπλό συνεχόμενο δεν πείθει ούτε αυτή. Ίσως Χ; Πιθανόν. Το όβερ που είναι αουτσάιντερ και το γκολ/γκολ σε καλή απόδοση ίσως αξίζει το ρίσκο. Με σημείο δεν βγαίνει άκρη.


Φενέρμπαχτσε - Ακισάρ

Λογικά την γλιτώνει πάλι ο Περέιρας. Τράτζικ η Φενέρ στο σύνολο, αυτοκτόνησε η Σέλτικ του έδωσε βαθμό την Πέμπτη. Η ήττα από την Μπεσίκτας πόνεσε αρκετά. Δεν θα έχει εύκολο βράδυ η Φενέρ αλλά λόγο ποιότητας θα βρει έστω και το ένα γκολ που θα της δώσει την νίκη, πχ όπως το φάουλ του Νάνι κόντρα στην Αντάλια. Αποδόσεις της ξευτίλας γενικά. Αν θα έπαιζα κάτι θα ρίσκαρα στο αουτσάιντερ άντερ που πληρώνει 2+ γιατί το βλέπω κάτι σε 1-0, 2-0. Η Ακισάρ ίσως σκοράρει αλλά γενικά είναι χλωμή εκτός και γενικά το τελευταίο διάστημα κολάει λίγο στο γκολ. Βλέπω νίκη της Φενέρ και χαμηλό σκορ, αυτό πληρώνει πάνω απο 3 άρα και εδώ το ρίκσο μπαίνει υπό σκέψη.
 
Απάντηση: Turkiye

Ας κανουμε και τον απολογισμο του ΣΚ και εδω.

Tα πιο αξιοσημειωτα και αναπαντεχα αποτελεσμα για μενα ειναι το Χ της Φενερ που κερδιζε και 2-0 μαλιστα και το 2-2 της Σιβας με την Μερσιν. Το πρωτο για ευνοητους λογους και το δευτερο για το ευρυ σκορ.

Απο κει και περα Μπεσικτας και Γαλατα εκαναν το καθηκον τους, ειδικα η Μπεσικτας πιο δυσκολα απο οσο νομιζει κανεις. Παντως το αντερακι της Γαλατα βγηκε περιπου οπως το φανταζομουν και η Μπεσικτας ειπαμε διπλο ή πασο, η Εσκι δνε ειναι αξια εμπιστοσυνης.

Η Ριζε εχασε 2-3 απο την Μπουρσα πιο δυκσολα απο οτι δειχνει η εκβαση του αγωνα και το σκορ, απλα η Μπουρσα ηταν πιο αποτελεσματικη και πηρε μεγαλο διπλο. Ηρθε το γκολ/γκολ για οποιον το επελεξε, ηταν καλη επιλογη πιστευω, τα ειχαμε πει αν και το Χ που πιστευα οτι θα ερθει βαση του σκορ απηχε πολυ, αλλα στην πραξη οχι και τοσο.

Για την Τραμπζον τα ειπαμε ειναι χλωμη και παρεμεινε χλωμη, περιμενα χαμηλο σκορ. Τελικα επρεπε να παιχτει η κοντρα εδω. Η Ανταλια μπλοκαριστηκε στην αμυνα της Κασιμπασα και εμειναν στο 0-0 καθως και η Κασιμπασα μπορουσε να το κλεψει αλλα δεν τα καταφερε. Εδω μιλησαμε για ρισκο στο οβερ αν καποιος ηθελε με βαση τις αποδοσεις, αλλα τονισαμε την αμυντικη προσεγγιση της Κασιμπασα. Απο εκει και περα βγηκε και το γκολ/γκολ της Γκεντσλερ και το αντερ της Γκαζιαντεπ, βεβαια το δευτερο πιο αγχωδες για να ειμαι ειλικρινης.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...