Value bets

Screenshot_2024-03-07-10-35-58-358-edit_com.android.chrome.jpg

Σόρρυ παιδιά που απέχω από την ενημέρωση αλλά τα ματς που παίζω καθημερινά είναι πολλά και δεν έχω το χρόνο να τα ανεβάζω. Σίγουρα πάντως μου έχει αποδώσει μέχρι στιγμής ένα 30% yield. Στις φωτογραφίες δείχνω ματς που έχω ανοιχτά αυτή τη στιγμή, που ακόμα και να τα κάνω cash out πριν την έναρξη των παιχνιδιών θα έχω κέρδος. Μοναδική μου απορία είναι ποτε θα φάω limit. Προς το παρόν όλα τα ματς τα παίζω από 10€ αλλά συνολικά μπορεί να έχω ανοιχτά και 100€ την μερα.
IMG_20240322_123327.jpg
IMG_20240322_123408.jpg
IMG_20240322_123448.jpg

Μετα από 5 μήνες ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου, η στιγμή που κάθε παίκτης του στοίχηματος απεχθάνεται.. max bet 1€. Το ήξερα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα αυτό το thread, άλλωστε το έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα. Αν και είχα μία κρυφή ελπίδα ότι ο stoiximan θα έδειχνε μεγαλύτερη ανοχή, βέβαια θα μου πεις πέντε μήνες κέρδος είναι αρκετό διάστημα. Πλέον τι μένει σαν σκέψη, ότι από το στοίχημα δεν θα βγεις κερδισμένος ποτέ. Αν πάλι βρεις έναν τρόπο να τους τα παίρνεις, σε 4-5 μήνες σε πετάνε εκτός. Αυτά λοιπόν από εμένα για το στοίχημα που πλέον λαμβάνει τέλος! Θα είμαι βέβαια ενεργός στο φόρουμ για συμβουλές, συζητήσεις, πλακιτσα και ανταλλαγές απόψεων με φίλους.

Καλό καλοκαίρι παιδιά!!

Screenshot_2024-08-10-10-57-04-588-edit_com.miui.gallery.jpg

Πλέον τι μένει σαν σκέψη, ότι από το στοίχημα δεν θα βγεις κερδισμένος ποτέ. Αν πάλι βρεις έναν τρόπο να τους τα παίρνεις, σε 4-5 μήνες σε πετάνε εκτός. Αυτά λοιπόν από εμένα για το στοίχημα που πλέον λαμβάνει τέλος!

Προβολή συνημμένου 41056

Κρίμα φίλε που ήρθε αυτήν η στιγμή για σένα.

Αυτό που βλέπω βέβαια είναι ότι κάθε φορά που ακούω/διαβάζω κάποιον να τον λιμιτάρουν αυτό το λίμιτ έρχεται εξαιτίας των λεγόμενων value bets. Δηλαδή όταν βρεις τον τρόπο να εκμεταλλεύεσαι τα λάθη της εταιρίας.

Η απορία μου είναι τι θα γίνει αν κάποιος βρει τρόπο να κερδίζει χωρίς απαραίτητα να παίζει μόνο value bets..

Επίσης αφού όπως λες βρήκες τον τρόπο και μπράβο σου για αυτό, δεν σκέφτεσαι μήπως ψαχτείς να κάνεις τίποτα άλλο για να συνεχίζεις να παίζεις, ή είναι οριστικό το τέλος όπως λες?

Κρίμα φίλε που ήρθε αυτήν η στιγμή για σένα.

Αυτό που βλέπω βέβαια είναι ότι κάθε φορά που ακούω/διαβάζω κάποιον να τον λιμιτάρουν αυτό το λίμιτ έρχεται εξαιτίας των λεγόμενων value bets. Δηλαδή όταν βρεις τον τρόπο να εκμεταλλεύεσαι τα λάθη της εταιρίας.

Η απορία μου είναι τι θα γίνει αν κάποιος βρει τρόπο να κερδίζει χωρίς απαραίτητα να παίζει μόνο value bets..

Επίσης αφού όπως λες βρήκες τον τρόπο και μπράβο σου για αυτό, δεν σκέφτεσαι μήπως ψαχτείς να κάνεις τίποτα άλλο για να συνεχίζεις να παίζεις, ή είναι οριστικό το τέλος όπως λες?
Τα value bets είναι ο μόνος τρόπος μαθηματικά για να κερδίσεις από το στοίχημα. Αν καταφέρεις να βρεις κάποιον τρόπου που μαθηματικά σου αποφέρει κέρδος ότι και να γίνει, θα σε λιμιτάρουν. Αν βρεις κάποιον τρόπο να κερδίζεις από το στοίχημα που απλά στηρίζεται στην τύχη και μαθηματικά δεν βγάζει κάποιο κέρδος, θα σε αφήσουν.

Επίσης έχω μια γενική απορία αν θέλει κάποιος να μου απαντήσει/εξηγήσει και ελπίζω ο θεματοθέτης ή οποιοσδήποτε άλλος να μην το πάρει προσωπικά. Όλοι για να μαθαίνουμε/βελτιωνόμαστε είμαστε εδώ.

Η απορία είναι η εξής:

Αναρωτιέμαι αν το να κερδίζεις από τα λάθη μιας εταιρείας είναι συνώνυμο με το να έχεις μάθει πραγματικά να κερδίζεις στο στοίχημα.

Τα value bets είναι ο μόνος τρόπος μαθηματικά για να κερδίσεις από το στοίχημα. Αν καταφέρεις να βρεις κάποιον τρόπου που μαθηματικά σου αποφέρει κέρδος ότι και να γίνει, θα σε λιμιτάρουν. Αν βρεις κάποιον τρόπο να κερδίζεις από το στοίχημα που απλά στηρίζεται στην τύχη και μαθηματικά δεν βγάζει κάποιο κέρδος, θα σε αφήσουν.

Ναι τα value bets είναι σίγουρα ένας τρόπος για να κερδίζεις στο στοίχημα, προφανώς δεν θα σου πω ποτέ το αντίθετο.

Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι αν σου δίνει κάποιος απόδοση 2.20 για κορώνα και 1.80 για γράμματα και εσύ παίζεις συνέχεια αυτό το 2.20 θα βγεις κερδισμένος.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάποιος καταφέρει με προβλεπτική ικανότητα να μπορεί long term να είναι στο συν, χωρίς να παίζει ιδιαίτερα τα λάθη των εταιρειών, εκεί τι θα γίνει?

Επίσης έχω μια γενική απορία αν θέλει κάποιος να μου απαντήσει/εξηγήσει και ελπίζω ο θεματοθέτης ή οποιοσδήποτε άλλος να μην το πάρει προσωπικά. Όλοι για να μαθαίνουμε/βελτιωνόμαστε είμαστε εδώ.

Η απορία είναι η εξής:

Αναρωτιέμαι αν το να κερδίζεις από τα λάθη μιας εταιρείας είναι συνώνυμο με το να έχεις μάθει πραγματικά να κερδίζεις στο στοίχημα.
Το ΛΑΘΟΣ της εταιρείας μου ακούγεται λίγο βαρύ. Θα το διατύπωνα λάθος εκτίμηση της εταιρείας. Και για μένα που είμαι μαθηματικός αυτός είναι και ο μοναδικός σίγουρος τρόπος να έχεις σίγουρο κέρδος.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάποιος καταφέρει με προβλεπτική ικανότητα να μπορεί long term να είναι στο συν, χωρίς να παίζει ιδιαίτερα τα λάθη των εταιρειών, εκεί τι θα γίνει?
Το ίδιο πράγμα είναι. Αυτό είναι το value bet.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Οκ ευχαριστώ που ασχολήθηκες με τις ερωτήσεις μου.

Πάντως επειδή είμαι από την φύση μου άνθρωπος που θέλω να κινητοποιώ τον εαυτό μου αλλά και τους άλλους να προκόβουν σε αυτά που είναι καλοί και να πετυχαίνουν πράγματα, θα ήθελα απλά να σου πω ότι εγώ αν ήμουν στην θέση σου δεν θα με σταματούσαν οι λεγόμενες συμβατικές εταιρείες από το να βγάζω χρήμα από το στοίχημα.

Θα έψαχνα να βρω λύσεις.

Εκτός αν δεν θέλεις πλέον να ασχοληθείς που και αυτό είναι οκ προφανώς.

• Like
Αντιδράσεις: Silver

Προγνωστικά

• 13:30
    Novasports Premier League
    • Premier League Kick-off
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μίλγουολ - Λούτον
  • 14:30
    • Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Κόμο - Μπολόνια
  • 16:30
    Novasports 3HD
    • Χόφενχαϊμ - Λεβερκούζεν
    Novasports 6HD
    • Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
    Novasports Extra 1
    • Λειψία - Ουνιόν Βερολίνου
    Novasports Extra 2
    • Φράιμπουργκ - Μπόχουμ
    Novasports Extra 4
    • Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  • 17:00
    Novasports 2HD
    • Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ
    Novasports 4HD
    • Φούλαμ - Γουέστ Χαμ
    Novasports 5HD
    • Μπράιτον - Ίπσουιτς
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Κόβεντρι
    Novasports Start
    • Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ
    • Λίβερπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Εσπανιόλ - Αλαβές
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΠΑΣ Λαμία - Athens Kallithea FC
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Έμπολι - Γιουβέντους
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Πάφος - Ανόρθωση
  • 19:15
    Novasports 2HD
    • Κόρτραϊκ - Κλαμπ Μπριζ
  • 19:30
    Novasports 1HD
    • Σεβίλλη - Χετάφε
    Novasports 3HD
    • Κίελo - Μπάγερν Μονάχου
    • Άστον Βίλα - Έβερτον
  • 19:45
    Novasports 4HD
    • Γκρόνινγκεν - Φέγενορντ
  • 20:00
    Novasports Prime
    • Αστέρας Aktor - Ατρόμητος
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Αλ Ριάντ - Αλ Χιλάλ
  • 21:30
    Novasports 2HD
    • Κολωνία - Μαγδεβούργο
  • 21:45
    Novasports 5HD
    • Άντερλεχτ - Βέστερλο
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μίλαν - Βενέτσια
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης
    Novasports Start
    • Άλκμααρ - Χέρενφεν
    • Μπόρνμουθ - Τσέλσι
    ΣΚΑΪ Hybrid
    • Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μπενφίκα - Σάντα Κλάρα
  • 08:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • G League Γιουνάιτεντ - Ταζµάνια Τζακτζάµπερς
  • 11:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Πέτρο ντε Λουάντα - Αλ Ριάντ
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο
  • 18:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν Μονάχου
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
  • Αύριο 15-09-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 11:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Baku City Circuit, Practice 3
  • 15:00
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Baku City Circuit, Qualifying
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Σερβία - Ελλάδα
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Σερβία - Ελλάδα
    Novasports Extra 3
    • WTA 250 2024
  • Αύριο 15-09-2024
  • 02:00
    Novasports 6HD
    • WTA 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
    Conscious Player Conscious Player: Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!